Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Skupina přeživších kráčí světem, který ovládají mrtví a snaží se najít bezpečné místo. Jenže bezpečí se hledá hodně těžko a smrt se skrývá i na těch nejnevinnějších místech a při každém setkání si vybírá svou daň.
Živí a mrtví patří k nejzásadnějším komiksovým sériím současnosti – a brzo se na televizích obrazovkách (doufejme i na těch našich) objeví seriál, který byl na jeho základě natočený. Seriál, který rozjel Frank Darabont, režisér snímků jako Vykoupení z věznice Shawshank či Zelená míle!

Obsahuje sešity série The Walking Dead #7-12

Identický dotisk v únoru 2013


Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Obálka
Tony Moore
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-87083-99-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
320 g
Stran
136
Cena
299 Kč
Originál
Walking Dead #02: Miles Behind Us (Skybound (Image Comics), 2004)
  • Moon
    7 let.
    Tak dlouhou mezeru jsem měl ve čtení mezi prvním a druhým dílem.
    K dalšímu pokračování se snad dostanu dřív. Opět se tu ukazuje, že Kirkmam umí pracovat s postavami.
  • martin28
    martin2816.2.2023 14:39Živí mrtví #02: Míle a míle
    Přes zřetelně horší kresbu (oproti jedničce) pořád pecka. Na scénu přichází Tyreese, Maggie, Hershel a pár kusů nepodstatného "křoví". Děj si klátí cestu přímo hypersonicky, až si říkám, že je až nemožný tohle všecko narvat do jedný knihy (oproti nechutně natahovanému a ospalému tempu seriálu, díky bohu). Zatím je to čtení, které se do vás zakousne a nepustí. 95%
  • faster86
    faster864.12.2020 10:19Živí mrtví #02: Míle a míle
    Děje se tu toho spousta, škatulata hejbejte se. Změna kreslíře mě moc nenadchla, ale budu si muset zvyknout když dělá snad celý zbytek.
  • mearez
    mearez12.11.2020 16:03Živí mrtví #02: Míle a míle
    Živí mrtví jsou i v druhé knize neskutečné žraso. Všeho je víc. Nebezpečí, postav, zápletek, napětí. Opravdu se mi dlouho nestalo, že by mě komiks takhle zatáhl do děje. Velice kvalitní počtení. Změna kreslíře vůbec nevadila, řekl bych dokonce se vší úctou k Moorovi, že Adlard sedí Walking Dead trošku víc. Za mě jednoznačně 5*.
  • Kadin
    Kadin mecenáš14.12.2019 12:47Živí mrtví #02: Míle a míle
    Je to furt super a nebal bych se říci i lepší než serial. Chemie mezi postavami, zápletka, zvraty vše funguje skvěle. Změna kreslíře mi vůbec nevadila a hned po pár stránkách jsem si na ní zvykl. 8/10
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš15.7.2019 04:00Živí mrtví #02: Míle a míle
    Práve kvôli tej zmene kresby od druhého dielu som sa tejto sérii dlho vyhýbal, lebo mi prišla vždy z obrázkov škaredá. Pri čítaní to s ňou nie je ale až tak zlé, aj keď to veru nie je žiadna sláva. Scenár je však fajn, psychológia postáv funguje a s postavami začínam sympatizovať. Oproti prvému dielu som sa však bavil o úroveň menej hlavne kvôli menšiemu počtu zaujímavých momentov. Inak ma séria chytila, ale po výborných Skalpoch je to aj tak minimálne o jednu úroveň kvality nižšie.
  • JohnyG
    Pořád je to čtení, který neurazí, ale musím dát body dolů za to, jak se tam okamžitě všichni napárovali a nejlíp mezirasově a vícegeneračně, aby to odpovídalo americké korektonosti. Rick tady taky postrádá odstup a trochu racionality, hned by se nakvartýroval k Hershlovi i s celou tlupou. Body nahorů jsou naopak za to, že tvůrci správně uchopili, že nejen zombie jsou v takovém světě ono nebezpečí, ale po vzoru homo homini lupus naopak ti živí. Živí, kteří neuváženě střílí, kteří si chovaj mrtváky ve stodole a vůbec dělaj všechno možný blbě. Ke kresbě musím ještě podotknout, že jsem měl na některých panelech problém zjistit, kdo je kdo. Jak je to černobílé, tak se nedá moc orientovat podle barvy oblečení nebo vlasů a těch postav tam bylo hrozně moc. Samotné vyhotovení kresby je takové pragmatické, většinou bez extra detailů, jen zombíci jsou promakanější, ale stačí.
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.4.2018 23:31Živí mrtví #02: Míle a míle
    Napětí mezi postavami se zvětšuje a skupinka bojuje o přežití a ani rádoby bezpečná farma není tak bezpečná. Výborné, Rickman představuje nové postavy a u těch pro nás již znalých jde psychologicky ještě hloubš. Výborné výborné, pro mě za mě ti zombí tam ani nemusí být....ovšem mě dostala bublina, kde Lori říká, že jejich nové mimčo nikdy nebude vědět, jak to vypadalo před tím, že Carl nikdy nepozná jaké to je mít řidičák...svatá smutná pravda
  • karl173
    karl173 mecenáš25.3.2018 20:21Živí mrtví #02: Míle a míle
    I po druhé knize se stále nemohu zbavit porovnávání se seriálem. Některé věci mi někdy přišli trochu divné a někdy až moc divné, ale jinak jde o naprosto jiný zážitek než ze seriálu. Děj jde neuvěřitelným způsobem kupředu. Nedovedu si představit kam až se příběh dostane až budu držet v ruce například díl co právě teď vyšel ( asi už 24. díl? ufff to než přečtu... mám co dělat). Vyprávění a neustálé zvraty v ději vás nutí se do příběhu ponořit. Pocit z Apokalypsy je hmatatelný a to je přesně to co všichni chceme. Co se týče kresby tak ta ačkoliv změnila kreslíře mi stále přijde velmi dobrá. Není sice tak detailní a propracovaná, ale i tak dokáže vykreslit stále dobře svět zombie apokalypsy. Za mě tedy opět skvělé počtení. 90%
  • tresida99
    tresida9916.1.2018 18:50Živí mrtví #02: Míle a míle
    Horší kresba ale přesto to vyrovnává děj. Je úchvatné pozorovat děj a postavy.
  • trudoš
    trudoš editor1.1.2016 03:43Živí mrtví #02: Míle a míle
    Je fascinující, nakolik dokáže být scenárista Robert Kirkman civilní a lidský v natolik necivilním a nelidském světě. Jeho živí mrtví už najednou nejsou tou hlavní hrozbou, která skupinu přeživších ohrožuje, ale pouze netradiční kulisou, jež spád událostí umocňuje. Tím největším zlem jsou zde obyčejné lidské motivace a tužby, které díky katastrofickým událostem narůstají do nečekaných rozměrů. Nevíte, kdo bude možná už zítra chodící mrtvolou, či komu prostě jen rupnou nervy a začne dělat brajgl. Což o to, normálně by to člověk neřešil, ale když na každém žijícím člověku závisí i vaše vlastní přežití, je všechno trochu jinak. O to víc, že život mezi zombíky není jen o tom je všechny pozabíjet, ale především se naučit znovu žít.
    Naši hrdinové musí opustit své dosud bezpečné tábořiště a najít si nový domov. Vydávají se na cestu, která je o některé přátele připraví a jiné zas přinese. Cestu, kterou jim však nelze závidět. A podle všeho bude v dalších dílech jen hůř a hůř.
  • Mrlah
    No změna kreslíře me zklamala, v prvnim dile byla o dost lepší.
  • Flash
    Flash mecenáš10.1.2015 23:12Živí mrtví #02: Míle a míle
    Tak si zašukáme. Chceš to? Možná by i ta zombie apokalypsa měla výhody. Holky by byly nadrženější. Tahle série je to nejlepší, co můžete momentálně dostat o zombiích. Ikdyž tu někdy oproti seriálu, některé scény vypadají naivně, pořád jsou skvělé. Je to hlavně, tím, že v comicsu prostě nejde zachytit veškeré pohyby apod. Čas tu taky přeskakuje, jak si usmyslí. A teď to pozitivní- Opravdu jste, se nikdy nezamysleli nad tím, jaké by to bylo? Nemáte dostatek fantazie? Kupte si Walking dead. A dostanete odreagováné čtení o tak vážné věci, o které se vám ani nezdálo. Co je podstatné pro vás teď? Vstanout zítra do práce? Platit složenky? Zapomeňte. I v tak hnusném světě, může být život nádherný. Ale to říkám, dokud to nezažiju. A tohle je návod na to, až se to stane.
  • jirin
    Tady už dávám plný počet. Kresba se pro mě asi nezlepší, tak na ní už nehledím. Ale příběh se odvíjí dobře, Carl, Frama, finále s farmou sice znám již ze seriálu, ale to tomu nijak nevadí.
  • Walome
    Walome mecenáš19.6.2014 23:31Živí mrtví #02: Míle a míle
    Lori a Rick spolu soutěží o nejvíce otravnou postavu a všichni si po noci sexu vyznávají věčnou lásku. Syrovost se tluče s absurdní naivitou a zase jednou je vidět, že Amíci na pořádný postapo prostě nemaj koule. Patos střídá patos a absence rasistických narážek směrem k novému černému členovi skupiny je komicky nereálná.
    Ale i tak mě to bavilo, a to mnohem víc, než jednička. Dokonce jsem si některé momenty vyloženě užil.
  • choze
    Výměna kreslíře v mých očích výrazně pomohla, i dějově se to slušně rozjelo.
  • kaylin
    Kniha "Míle a míle" je přímým pokračováním událostí první knihy a navazuje na ni svou kvalitou, pokud se týká samotného vydání. Ale přece jen je zde odlišnost. Vnitřek je černobílý, jak je komiks kreslen od začátku, ale tentokrát se o kresbu nepostaral Tony Moore, ale Charlie Adlard. A je to přece jen znát. Člověk si na Adlardovu kresbu musí zvyknout, protože není tak jemná jako kresba Moora, je specifičtější, kostrbatější, i když charaktery je schopen zachovat bez problémů. Pokud vám příchod Adlarda vadí, moc s tím neuděláte. Charlie sérii kreslí nadále. Více: http://comics-diary.blogspot.com/2013/04/9-zivi-mrtvi-mile-mile-75.html
  • hhannie
    hhannie30.10.2012 12:09Živí mrtví #02: Míle a míle
    Jen dodám, že první kresba se mi líbila více.
  • Baffman
    Škoda jen té kresby, která se mi zdá horší a míň přehledná, jinak skvělé.
  • krvinka56
    krvinka564.6.2012 17:07Živí mrtví #02: Míle a míle
    O něco slabší než minulý díl.Ale je tu hutnější atmosféra.Objeví se tu noví lidé a nové naděje.Plusem je, že autor skvěle zvládá chování postav ,prostě jsou to normální lidé se svýma problémama a láskama.Autor se spíše zaměřil na chování lidí než na zombíky kteří tu hrají druhé housle.Je to taky perfektní dyalogovka.Tento komiks se vám pořádně vryje do mozku a už tam zůstane.Rozhodně doporučuji zatím se jedná o velice kvalitní sérii.Která vám nabídne rozhodně víc než se na první pohled může zdát.
  • Oompa Loompa
    Oompa Loompa13.2.2012 19:31Živí mrtví #02: Míle a míle
    po přečtení jedničky jsem musel mít honem honem dvojku...a ani ta nezklamala...je to pecka!

  • Fry
    Fry admin26.12.2011 18:15Živí mrtví #02: Míle a míle
    Dvojka je mnohem lepší než jednička!
    Nejlepší moment je rozhodně masakr na farmě, který se opravdu povedl. Jinak nová postava Tyreese se povedla!
    Už se těším na další díl, ale tentokrát dám 100%.
  • blackJag
    blackJag admin19.11.2011 17:13Živí mrtví #02: Míle a míle
    Změna na postu kreslíře, takže Rickova žena už nevypadá jako vychrtlý Španěl s knírem, přesto žádný posun v kvalitě (dolů nebo nahoru) se nekoná. ...a zábava pokračuje, obětí přibývá, čtení se stává návykovým. Chytře jsem si nechal 3 knihy naráz, začíná mi být ale jasné, že ve výsledku to hovno pomůže. Jedna kniha, jedna delší večerní hodinka. Uff, pohnite s tím, Crwáci!
  • Kapis
    Kapis mecenáš2.11.2011 22:47Živí mrtví #02: Míle a míle
    Kresba se hodí kapku více k hnijící ponuré atmosféře, ale zase se špatně orientuju v jednotlivých ksichtech a místy jsem se ztrácel, kdo je kdo. Zvládnout se to ale dá, navíc si evidentně nebudu potřebovat pamatovat všechny tváře nějak moc dlouho;-) Fluktuace tu je a podle všeho se teprve rozjíždíme. Farmář spekulativně naznačil, že může jít o nějaký chemický pokus a zvykl jsem si, že zde každý náznak má svůj smysl, no uvidíme. Některé dialogy byly tentokrát nepřiměřené dlouhé a toporné, vzhledem k probíhající situaci...to vlastně i v jedničce. Kirkman nedává postávám moc klidu a ze zajištěného bezpečí k masakru nejde daleko. Super, jak jsem to dneska četl, sedl jsem do špatného busu a ještě jsem pak zapomněl vystoupit na správné náhradní zastávce, totálně ukován v ději. Tahle série si mě definitivně získala a těším se co bude dál, zíra jdu pro třetí díl a snad nebudu muset zase odhánět teenagery, ať mi čumí přes rameno. A jedem jedem, snad na vánoce budu číst čtvrté pokračování. Moje žena to má přečtené už taky - a baví ji to taky zjevně.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.7.2011 16:27Živí mrtví #02: Míle a míle
    Zatím to pokračuje dobře, sestava se trochu obměnila, objevily se nové problémy, psychologické zkraty a samozřejmě hromady zombíků... povedený díl.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš26.2.2011 19:46Živí mrtví #02: Míle a míle
    Ešte lepšie pokračovanie ako jednotka. Inak platí môj názor, ktorý som napísal pri predošlom diele.
  • Final
    Final mecenáš14.2.2011 22:10Živí mrtví #02: Míle a míle
    Druhý book se už nezdržuje s vysvětlováním, kdo je kdo, naopak odkrývá charaktery jednotlivých přeživších. Ti se při svém putování dostávají do složitých situací, kdy každou chybu někdo z nich zaplatí, většinou životem nebo alespoň ztrátou svých bližních. A tak jsou chvilky štěstí často v pár sekundách změněny v tragédii. Série kvalitou a napínavostí stoupá vzhůru, tak sem s tím třetím dílem! Kdo už má dost všech superhrdinských komiksů, má zde šanci na hutnější komiksovou pochoutku.
  • royan
    Dobře rozjetý příběh. Už se těším na další díl.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš31.12.2010 12:59Živí mrtví #02: Míle a míle
    Robustní obrat oproti první knize. Výměna na postu kreslíře učinila s postapokalyptickou atmosférou divy, Kirkman se rozjel a naservíroval nám pořádnou dávku psychologického zombie thrilleru. Doporučuji všem živým, mrtvým a dosud nenarozeným. A koukejte to kupovat, ať může Crew co nejdřív vydat další díly. Slováci nás ve "vydávání" předběhli a jsou s překladem už trochu napřed, tak ať je doženem :)
  • flipflop
    flipflop20.12.2010 13:19Živí mrtví #02: Míle a míle
    Parádní komiks - nelze jinak. Už aby bylo pokračování.
  • matrosh
    matrosh17.12.2010 08:32Živí mrtví #02: Míle a míle
    konečne vyšlo pokračovaní. jiank taky jsem pro změnu kreslíře. Tony Moore byl sice daleko lepší kreslíř než je Adlard, ale na druhou stranu adlardova kresba se k příběhu oparvdu hodí daleko víc než ta mooreova. pokud jde o příběh paráda. hodně nových postav a hodně zvratu jen tak dál a rychle vydat další book, než na to lidi zapomenou.
  • mikki.maser
    mikki.maser5.12.2010 12:53Živí mrtví #02: Míle a míle
    myslím že změna kreslíře živým mrtvým velmi prospěla
  • erik
    Trápenie pokračuje. Našťastie, iba hlavných protagonistov, nie čitateľov. Páčilo sa mi to, pribudlo živých postáv (rovnako, ako ubudlo, bolo jasné, že inak to nešlo, to by za chvíľu v komikse živých ľudí nebolo). Hľadanie bezpečného domova štýlom vlezieme do každého mesta, hoci vieme, že v meste je vždy kopa nemŕtvych, bolo svojim spôsobom realistické. Ľudia sú nepoučiteľní. :)
  • The Genius
    The Genius25.11.2010 17:28Živí mrtví #02: Míle a míle
    Suma sumárum si Živí mrtví drží svoji laťku, která byla nastavena už prvním dílem setsakramentsky vysoko. Bohužel ji trošku sráží Adlardova kresba, na kterou se sice dá zvyknout, ale ve srovnání s prvním dílem si nejde nepovzdychnout nad absencí původního kreslíře.

    Více viz http://mygenius.blog.cz/1011/zivi-mrtvi-2-mile-a-mile
928114
Četl/a (203)
123peta, 2scha, adriel, Aldo26, Alikkk, anka, Azik2586, BadBoy, Balů103, bananzluty, ben_bella, bierce, blackJag, Blacklarch, bob-premky, Bonpar, borknagar1, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, cowok, Crics, cyboy, dajik, davidek, Davidkkk, Davidos402, dcpatr , Deckard, Deniskka15, Destiny666, Doly, Doppelganger, duri, dvory, Dzoglik, Ejdý1, erik, Faix, Fanda, farnhajt, figis, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Garp, Georgíno J., Gregory47, gwen666, Hønzza, Hawwwran, HellWeber, henrycruel, hhannie, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jabba, Jahunda, James, jankie, japes, Jay-jay, jiskra, Johny87, JohnyG, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Keno, Kerbellos, kindanerd, Knuckless, Komediant1842, koudak89, Kryysa1892, kuzz, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Light, Lijem24, LookAss, Lookass33, lopik, Lukasitch, lukedukenuke, luky.kuky10, Majkl151, malylada, Mamut12, marek zigmund stanko, mart.in, Martinb, Marty_von_Shit, Matthew, Matthew, mearez, Mercurio, mgeralt, Moon, motycond, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, mywiel, namdnas, Negan, Nexis, NikkiKonig, Noci, Obstik, oleav, Olesh, Oompa Loompa, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrik1710, Petrisko911 , petrSF, Pista, Plechy, PrastenejCitron, punisher, radimisko, raenius, raimi, rajot, RedButton, robcornick, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, sandman, Sawyer, Schramm, sedw, SekyCZ, Sick666, Sikk, Sir_Pete, SkillJam, slavik38, Snegis, Spacecore, Spike, Stlucius, syon, T3ss, TenCoJeZbytečnej, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tiba, Tomasino79, Tommar, Tomski, Tomzany, tresida99, trudoš, tukak, Unerr, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Yefery, Zavulon, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(389)
00sedm, 123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, 81splinter, adam.ra, Ajit, Aldo26, Alfi, Alfonzo, anka, Anton Whatever, arsan, Ashek, Azbest, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Balů103, bananzluty, bboorreekk, beanek, BeeSee, Bellatrix, Beng.D, birkoff13, Black Bro, yo, blackJag, Blacklarch, Blair, Bob, bob-premky, bobo666_2005, borknagar1, bourgeois, Braindead, brkowycz, bronxik, Bury, burzum, buscheer, c.tucker, calvin10, camper, CaptainCzech, Cassidy, charvos, chcita, Corvus, cowok, Cr4sh, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, DAN478, Davidkkk, Davidos402, davidrynes, DAxik, dcpatr , Deckard, Destiny666, Devilek, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Drakeus, Drbo Jebo, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, dvory, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, FatMonster, fel68, felis, figis, filemon, filosh, Final, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Fuf00n, Georgíno J., Ghostt, Goeger-Devil007, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Gregory47, grinder, gumidekmedvidek, gwen666, Hamichal, hatapka, hawkzn, Hawwwran, Hebled, hedgehog, HellWeber, henrycruel, herbert, HerSon, holubdema, Honzin, Honzissis, Houbař, hromotlk, Hulik, Hurvy, hypermlok, Iggy Pop, ikshorm, Infarkt, invape, iob, J.T.honza, Jabba, Jack, Jack043, JackOneil, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jirka_smog, jiskra, Johny87, Joker189, jones1240, José, Joshua_T, Juseph , Kabukiman, kadas97, Kadin, kallenved, Kaluž, kamil, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Kazumaki, Keno, kerb, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, Knuckless, Komediant1842, komik.sx, koniklec, konous, koudak89, Kouzelnik7, krvinka56, Kryysa1892, Kunden, kybl, Lachvos, lacoste, Leland, Librarian, Light, Lijem24, Lisien, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, LookAss, Lookass33, lopik, Lucifer, luky.kuky10, lutrix, m.jedle, maara, mainman, Majkl151, malylada, Mamut12, Mankin, markic, marshalx, mart.in, Martin Buchal, Martin D. Antonín, martin28, Martinb, Marty_von_Shit, Marvin, Maryl, Masinfira, Matej-29, matrosh, Matthew, Matthew, meffis, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, mike731, Mikei, MikeZ, mikina, mikki.maser, Mikko, Mitak, Mleako, monty.cl, Moon, morbn, moris.cz, Mortisson, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, MultiScorey, namdnas, Negan, Netorack, netvor, Nexis, Niaz, Nightmare, NikkiKonig, Noci, NOD82, noMster, o2t2, ohromno, OldaB, Olesh, Oompa Loompa, pacient, Paldini, Palebras, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, peposek, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, POLAKST, Poseidon1978, PP, PrastenejCitron, punisher, q, Quentin, Quintana, R3d, radimisko, RadimNemec, radiohead99, Radkos, raenius, Ragnarog, Raido26, raimi, rajot, RaptoR, regressiv, Ricarderon, Rich, RicHard. , robcornick, robertsedmik, rooty, RudyRod, Rumburaq, Ruw, Saiffer, saja, sandman, Saran, Satyricon, Sawyer, Schramm, Scorey, sedw, seezeethree, segy, SekyCZ, semi41, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, SkillJam, Skot, Slaine, slavik38, sleepless, songoku, SpaceFade, Spike, spot, StanleyHu, stepan.tichy, Stlucius, StressCZ, superheroesstuff, syon, T3ss, tacmud, Tarka Daal, TenCoJeZbytečnej, terrordemon, tesilosaurus, the One, the.kasztan, TheDoctor, Tialster, Tiba, tkorvas, Tomasino79, tomasko33, Tombal, Tominos, Tommar, TommyBOYER, Tomski, Tomzany, Toren, trener83, tresida99, Trevelyan, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Valis, Viking, vishnar, Vítek, Vlast0, w3cMarkus, Wasps, WereWolf, willis, Wiruss, Wodry, wolfgang, xai, xflori01, xintax, xspeed, Yaromil, Yefery, yogi, Zajda, Zajo original, Zaknafeine, Zavulon, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zebedee, Zemblaff, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (18)
Agent24, Davispear , deadpool, fusnix, husakpetr93, isildur heir, jakouback, Kitykatyn, Maty48, Miriyak, Pandos11, royan, sawtooth, Sebastian the wise, the_proph, Tomate, xxaannddeerr, Zod
Shání (4)
Al0f0k, Džoko, Kitykatyn, Taťka Tuleň
Nabízí (3)
bananzluty, Plocan, www.foxbazar.cz