• rooty
    Baltimore je za me dobra serie, pokud mate radi dobrodruzne komiksy s ruznymi priserami ala Mignola, nejednoznacneho hrdinu, ktery vlatne byt hrdinou ani nechce, tak vas to urcite bude bavit. Dej je vcelku primocary, dostatecne temny, v nekterych pasazich dechberouci. Oproti Hellboy universe pro me mnohem lepsi, protoze tam uz to bylo/je hodne prekombinovane. Tady se jedna o uzavrenou serii, i kdyz teda podle kolegy nize se chystaji spinoffy, takze predpokladam, ze dojde k pokracovani i teto zakladni linie, naznaceno je to i v doslovu od Goldena, coz je za me skoda..Kazdopadne celou tuto serii doporucuji, ja se naramne bavil.
  • rooty
    rooty26.10.2020 20:27Zatmívačka
    Jednoznačně komiks roku, česká edice se navíc velmi povedla. Obálka lepší, než u US Hardbacku. Za mě obrovská spokojenost.
  • rooty
    rooty27.11.2019 15:58Essex County
    Miluji hokej, komiks i dobré drama ze života, tady mám vše. Více autorského Lemira!
  • rooty
    rooty27.11.2019 15:53Murena #01: Cyklus matky
    Nejlepší vydaný komiks roku 2019..Kresba, scenář a celkové zpracování knihy vše na jedničku.
  • rooty
    rooty11.10.2019 12:31Sykes
    Příběhový slabší, než Hrobař. Nicméně kresba je úchvatná a musím říct, že edice ERB mi zatím neustále dělá velkou radost a těším se na každý další vydaný titul.
  • rooty
    Myslel jsem, ze jednicka byla perfektni, nicmene tento dil me presvedcil, ze to jde jeste lepe, skvely scenar s vybornou zapornou postavou, kde po cely dej premyslete, jakeho zla se muze dopustit clovek, od ktereho byste to vubec necekali. Jedinou vytku mam ke zpracovani, tohle melo byt ve velkem formatu a v pevne vazbe! Za me postava funebraka zatim tento rok vede nade vsemi.
  • rooty
    rooty20.5.2019 01:09Skalpy #10: Konec cesty
    Bestiálně skvělý závěr jedné z nejlepších vydaných sérií v ČR!!
  • rooty
    Tak tohle mi udelalo opravdu velkou radost! Spolecne s Dlouhym Johnem zatim nejlepsi modra Crew a v tomto roce zatim nejlepsi komiks, ktery u nas vysel. Jedina vec, ktera me mrzi je, ze tohle nevyslo pod konkurencnim ERBem. Tenhle komiks by si lepsi upravu rozhodne zaslouzil. Dorison se stava mym oblibenym scenaristou a tento tyden mi ma dojit mistr mece, uz abych ho mel :-))
  • rooty
    rooty19.11.2018 02:18100 nábojů #13: Smůla
    Bez okolků se přiznám, že celou sérií budu muset pročíst ještě minimálně 2x a hodně pomalu, než poberu veškeré souvislosti, protože tady se opravdu ďábel skrývá v detailu. V zásadě, i přesto, nebo právě proto, že mi určitě několik věcí z celkové skládačky uniklo, kterou si snad dám po opakovaném čtení dohromady, musím celou sérií hodnotit velmi pozitivně. Počínaje kresbou, fakt vymakaným scénářem, až po jednotlivé postavy, kterých tu je opravdu požehnaně. Jinak si myslím, že tento komiks by opravdu zasloužil rozebrat v diskuzi do posledního šroubku. Výkop již provedl Kapis se svými zápisky z každého čtení. Myslím, že jen tím můžeme dojít ke všemu, co autor do jednotlivých dílů vložil.
    Každopádně se jedná o opravdovou lahůdku v rámci žánru noir, ale i komiksu obecně. Doporučuji!

  • rooty
    rooty19.11.2018 02:04Umbrella Academy #02: Dallas
    Zkratkovitá popcornová zábava, přečteno asi za 20 minut. Hodně šílené, ale v pozitivním smyslu. Těším se na pokračování.
  • rooty
    rooty19.11.2018 01:55Černá palice #02: Zvrat
    A to jsem myslel, že mě už superhrdinové nebaví, aneb jak to jde dělat jinak a naprosto geniálně! Skvělá kresba, vykreslení jednotlivých charakterů (Zlatuše je moje favoritka) a zajímavá zápletka s žánrově netypickým prostředím amerického venkova si mě naprosto získala.
  • rooty
    rooty19.11.2018 01:44Skalpy #09: Zatni pěsti
    Skalpy jsou povinná četba pro každého, kdo to s komiksy myslí vážně!!
  • rooty
    rooty19.11.2018 01:33Punisher MAX #01: Kingpin
    Překvapivě velice dobré, akční jízda a přehlídka brutalního násilí, která už k této MAX edici Punishera tak nějak patří. Nedoporučuji slabším povahám, Aaron se urval ze řetězů a to tak, že původní Ennisovi run byl oproti tomuto uspávačka!
  • rooty
    rooty19.11.2018 01:21Mýty #14: Čarodějnice
    Neuvěřitelná série, 14 book a já neustále hltám stránku po stránce! Zábavnější komiks aktuálně na českém trhu nenajdete.
  • rooty
    rooty13.10.2018 07:48Děti z Montmartru
    Příjemná jednohubka na večer s velice vydařenou kresbou. Líbí se mi celková atmosféra staré Francie v kombinaci s partou kluků z chudinské čtvrti. Poulboti jsou zajímavý a klidně bych si přečetl i další příběhy této party v tomto formátu. Zasazení reálných postav francouzské historie a k tomu i náčrtky pana Poulbota na konci knihy jsou výborné!
    PS: Napasovacím rituálem bych chtěl projít taky :)
  • rooty
    Fatale je, potažmo Brubakerovi věci obecně, jsou moje srdeční záležitost. Skvělá noir atmosféra, napínavý příběh a krásná žena v ústřední roli, co chtít více?
  • rooty
    rooty20.3.2018 22:15Plutona
    Prijemna vec, ve ktere mi jen chybelo trochu vice ze zivota Plutony, protoze ty jeji casti me bavili, jen toho bylo poskrovnu a ja bych chtel o ni vedet jeste vice. Nicmene jako celek me to zaujalo.
  • rooty
    rooty20.3.2018 22:02Baltimore #01: Morové lodě
    Jednoduche, primocare, presto excelentni. Prvnim duvodem je temna atmosfera vyvolana zasazenim deje do alternativni historie v dobe prvni svetove valky, druhym duvodem je hlavni hrdina Henry Baltimore- dusevne tryzneny lord, pro ktereho je zakladni pohaneci motor nenavist..Tretim duvodem jsou akcni sekvence, kterych neni pomalu a narazime v nich i na opravdu zajimave Mignolovske obludy - ozivli namornici pokryti podivnou houbou a ozivli potapeci v prapodivnych skafandrech a treba i vznasejici se meduzy. Mam tyhle podivnosti rad, proto jsem si uzil i tady pridane nacrty s navrhy ruznych postav, vcetne tradicnich Mignolovych poznamek.
  • rooty
    Komiks roku 2017. Brubaker tady dokazuje, proc je aktualne nejlepsim komiksovym scenaristou v zanru noir kriminalky, tady navic s pridanymi hororovymi prvky, ktere pribehu davaji jeste vetsi rozmer. K tomu je hlavni hrdinka Josephine jedna z nejosudovejsich a nejpritazlivejsich zen na poli komiksu a jeji historie je pomalu v knihach odkryvana, takze doporucuji u serie vydrzet nadale, protoze to bude jeste opravdu zajimave. :-)
  • rooty
    rooty8.5.2017 09:57Mýty #11: Válka a střepy
    11 dil. a Myty me porad prekvapuji svoji napaditosti, takhle zajimave, neotrele a prekvapive dokaze popsat valku jen Wilingham, jednotlive postavy jsou opet uzasne, od vlka, modraka, prince az po sipkovou ruzenku a pinocchia a kazdy ma svou dulezitou roli, uprimne se tady doznavam, ze po tomhle dilu miluji spionku Popelkul Chvalim Crew, potazmo p. Plata za vyborny preklad a krasnou cestinu.
  • rooty
    rooty1.4.2017 21:36Skalpy #06: Hlodání
    Bestialne skvela serie!!!
  • rooty
    rooty22.9.2016 20:00Sága #03
    Aktuálně pro mě nejlepší série na našem trhu. V tomto díle jsem pochopil ty obscénní výjevy ve vojenském poli na obrazovce prince robota v minulém díle, ten Vaughan je šílenec :-))
  • rooty
    Výborné pokračování prvního dílu, udržuje napětí a velké očekávání, co se bude dít dále.
  • rooty
    rooty9.6.2016 08:44Sága #02
    Pro mě nejlepší aktuální série společně s Mýty a Skalpy! V tomhle případě bych uvítal i nějakou Deluxe edici :-)
  • rooty
    rooty22.11.2015 08:40Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Zatím nejlepší díl série, příchod nového scenáristy přinesl nový vítr do plachet, takže přibyla nová postava, která je zajímavá a je protikladem ostatních, tedy tvrdá až do morku kostí. Dále je tam podstatně více humoru, i když si myslím, že pořád by se dalo přidat. Ta Mignolova pasáž s Abem mi přišla zbytečně natahována a v porovnáni s příběhem ostatních postav slabší, Mignola nám opět přináší zchátralý dům se strašidlem uvnitř, takže u něj nic moc nového.
    Jsem rád za usazení Guye Davise na kreslířském postu, doufám že tam vydrží až do konce, protože obrazová stránka tuhle sérii rapidně zvedá nahoru, proto dávám 4*, za děj bych dal tak 3.
  • rooty
    rooty19.11.2015 18:04Kasta metabaronů (paperback)
    Příšerná slátanina s výbornou kresbou. Podle mě tohle nemá hlavu ani patu, nebo prostě nejsem cílová skupina, ale číst si o nějakých psychopatech, kde ani jedna z těchto postav mi není sympatická, je fakt nuda. Ty rádoby vtipné roboty jsem měl chuť sešrotovat už v druhé kapitole, bohužel vydrželi až do konce.
  • rooty
    Čím jsem starší, tak mám C&H radši, opravdu velice příjemný humor, který ve mně vyvolává nostalgii a zvedá mi vždy náladu. Rozhodně nejlepší strip.
  • rooty
    rooty5.11.2015 10:05Mýty #08: Vlci
    Mýty vždy přečtu na jeden zátah a tohle samo o sobě je velikou známkou kvality.
  • rooty
    Tahle série mně baví mnohem více, když je takhle v jedné knize, než kouskovaná v Crwi. Protože jednotlivé díly nepřinášejí žádné napjaté situace, tedy samozřejmě až na 2 poslední, ale jako celek je to výborné čtení. Listoval jsem si dalšími díly v originále a vypadá to, že nás čeká hodně zajímavý děj.
    Moc se těším!
  • rooty
    Zámek a klíč je rozhodně nejlepší sérií CC. 4 díl mě pořád hodně baví. Joe přichází s novými nápady, trošku nám šlápl na plyn a není to vůbec na škodu. Líbí se mi, že tady člověk opravdu neví, kam se to bude ubírat a závěr je opravdu deprimující. Šup sem s dalším dílem a to rychle!
  • rooty
    rooty5.11.2015 09:53Děsivé radosti
    Jsem naprosto překvapen, jak hodně se mi tento komiks líbil. Dílem pana Ondřeje Neffa jsem nepolíben, takže pro mě ty příběhy byly naprosto nové a velice mě bavily. Kresba to pak vyzdvihla ještě mnohem výše, přišla mi taková Dillonovskyfabryovská, i když se mi líbila možná ještě o kapánek více, než od zmiňovaných pánů. Doufám, že Michal bude dále pokračovat a přinese nám nějaké další povídky, či cokoliv jiného. Příště již před koupí váhat nebudu, jako tomu bylo teď.
    Přeji mu hodně úspěchů!
  • rooty
    Excellent!!Kdo nečetl, neví co je kvalitní comicsový noir!
  • rooty
    To mam zase jenom ja smulu, nebo ta vazba stoji u vsech kusu za nic?Dneska jsem reklamoval, protoze vazba se hned z prvnich stranek zacala uvolnovat a ted kdyz jsem zkoumal nahradni vytisk, tak je to to stejne. Skoda,komiks je to vyborny. Ale tiskarna to zmrvila.
  • rooty
    Jestli tohle ještě někdo nečetl, tak ho lituju. Nejlepší série, která tady momentálně vychází s opravdu (ne)uvěřitelnými postavami.
  • rooty
    rooty15.5.2015 21:43Sága #01
    perfektní záležitost, doufám že se dočkáme dalších dílů.
  • rooty
    rooty8.4.2015 22:40Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Asi budu za kacíře, ale pro mě je čím dál více Mignola mizerný scénárista. Stále se opakující se motivy, nic navíc v přímočarém příběhu, žádná větší práce s postavami, ani ten humor už tam není. Mignola je především výborný kreslíř. Jeho obálky i kresbu miluju, ale ty scénáře by už měl předat někomu schopnějšímu, i u zaklínače jsem se bavil více, než u tohoto..
    Abych jen nehanil, kresba Guye Davise je taky výborná a každopádně UPVO je pořád lepší, než dalších 90% věcí, které tady vychází.
    Zpracování CC, jak už píše Bush dole opět perfektní.
  • rooty
    Po slabším Sovím městě se Snyder opět zvedl do obrovských výšin. Napínavé od začátku do konce - prosím více takových Batmanů.
    V minulém díle mi dost vadilo střídání kreslířů, tady naštěstí kraluje Capullo a jen na pár stranách pomáhá Jock, ale ten mi svým špinavějším stylem vyhovuje.

  • rooty
    rooty30.12.2014 00:19ZERO #01: Krize
    Tohle má grády - dynamická jízda s nápaditým scénářem, pro mě jedna z nejlepších věcí roku 2014. Střídání kreslířů je parádní, všechny styly mi k daným příběhům přesně sedí. Moc se těším na další díl.
  • rooty
    Tak konečně jsem se dočkal dotisku prvních dvou dílů, které jediné mi už ze série chyběly a zatímco jednička mě mírně zklamala, tak dvojka naopak velice pozitivně překvapila, myslel jsem, že sedmička byla nejlepší, ale tento díl ještě laťku překonal.
    Miluji a nenávidím Avu - stejně jako Dwight.
  • rooty
    rooty19.7.2014 21:18Lucifer #06: Domy ticha
    Lucifer nikdy nezklame..!
  • rooty
    rooty29.6.2014 10:15Hellboy #09: Divoký hon
    Ten Mignola dělá hroznej scénaristickej maglajz. Už ani nevím, jestli se mi to pořád tak líbí. Rád si to dokoupím až do konce, ale kupuji už spíše kvůli obrazové stránce komiksu, která je fakt výborná - Fegredo je pro mě numero uno, ta epičnost je neuvěřitelná, Mignola by tohle nakreslit nezvládl, ale zase jeho jednodušší styl je více syrovější,ponurý. Takže postavy,atmosféra, kresba a barvy je to,co ten komiks brutálně zvedá, ale dějově jsem se už začal ztrácet..ono je to ale asi už jedno, hlavní je poskytnout chlapci z pekla příležitost někoho pořádně zrubat a pak ho samotného nechat propíchnout.
    Koupil jsem teď v Polsku 13 díl Burza i Pasja (Storm and Fury) a Mignola pokračuje v nastavené látce totalního epického mišmaše dále. Hlavně rubat,rubat a rubat. Ale je fakt, že ve výsledku mě to pořád baví.
    A ten zvětšený, klasický formát Hellboyi ti sluší mnohem mnohem více.
  • rooty
    rooty29.6.2014 09:48CREW² #41
    Crew od svojí poslední obměny mi dělá velikou radost, až na Anitu se mi zatím vše líbilo. Nový ročník začal s novými příběhy - Sam & Twitch a Sny. Mám hodně rád noir, ale nerad se škatulkuju pouze do jednoho žánru, jako níže killingjoke. A ač Sam & Twitch se svoji atmosférou a výbornými postavami taky líbili, tak musím pozvednout i sny - perfektně vypointované krátké příběhy, které mě osobně zvedli náladu, kde autor mýtů ukázal, že dokáže pracovat i na hodně malém prostoru. Hlavně parodie na Schindlerův seznam pobavila. Takže sečteno, podtrženo, prostě výborné čtení.
    Moc se těším na další díl s Mezi řádky!
  • rooty
    rooty26.4.2014 13:18Batman: Rok jedna
    Vojtěch 393 - problém byl u prvního vydání, ty máš nejspíše dotisk, tam už je to ok.
  • rooty
    Vypada to,že si Frank nechával to nejlepší nakonec. Za mě nejlepší díl, z města hříchů..scenářem i kresbou a možná i kvůli nymfomance s modrýma očkama..
  • rooty
    Zámek a klíč je jedna z knížek na které se moc těším,až jí vydavatel konečně vydá. Skvělé napsané postavy,hororová atmosféra okořeněna záhadnými klíčky a netradiční kresba z toho dělají originální sérii, snad to CC vydá celé.
  • rooty
    rooty2.1.2014 15:55Torpedo: Sebrané spisy #01
    Torpedo je komiks přesně, podle mého gusta. Velice jednoduché, ale přitom velmi vtipné a drsné příbehy v žánru noir doplněné fámozní kresbou ( ah ty ženy!!)
    Modlím se za to, aby to jednou vyšlo celé!!
  • rooty
    rooty2.1.2014 15:54Torpedo: Sebrané spisy #02
    Torpedo je komiks přesně, podle mého gusta. Velice jednoduché, ale přitom velmi vtipné a drsné příbehy v žánru noir doplněné fámozní kresbou ( ah ty ženy!!)
    Modlím se za to, aby to jednou vyšlo celé!!
  • rooty
    Dost přeceňovaný komiks, který je mnohem slabší než první díl.
  • rooty
    Perfektní závěr, kdy došlo konečně k úplnému vysvětlení důvodu sebevraždy Klikaře, kolem které se točil celá Azzarelová série. Atmosféra správně temná a magická, nejvíce podobná zmiňovaným výborným těžkým časům. A John nám opět dokazuje, že vetšího parchanta by jste pohledali..
    PS: Milovníci SM si taky příjdou na své.
  • rooty
    V tuto chvíli není komiks, který bych více doporučil..zábavné od začátku až do konce.
  • rooty
    Něco mi uteklo, nebo nikde není vysvětleno, jakou to změnou prošel dr. Rose, resp. co se mu stalo?
  • rooty
    Fimi: v angličtině ano.
  • rooty
    Brubaker je top. Je to vlastne uz jediny autor, od ktereho kupuji deluxky v anglictine. Na Fade Out v cestine se neskonale tesim. Muj zebricek: Fade Out, Criminal, KoBK, Velvet, Fatale, Incognito, Gotham central
  • rooty
    o jaký název se jedná v originále? můžete prosím někdo poslat? Vybíral mě zatím nezklamal.
  • rooty
    rooty17.11.2018 15:25Overwatch - Antologie #01
    Souhlasím rovnež, jen mě mrzí, že Crew politikou CC asi nepujde, myslím tím předplacení comicsů. Ja jsem s tím rovněž ok. Jen se to u mě neuplatňuje u komiksů, které bych chtěl já. CC jede stále ve stejných vodách Darkhorse a ti nám tady kvalitu typu Fatale, nebo Southern Bastard nepřinesou. Zrušení Gotham central mě taky mrzí. Ale zatím razím heslo, že pokud vyjde i pouze 1 díl nějakého pro mě zajímavého comicsu, tak ho koupím a to i kdybych ho měl v angličtině.
  • rooty
    Taky bych byl radsi, kdyby Fatale vydavala Crew, u nich je to preci jenom vetsi jistota. Nechapu, proc se p. Pavlovsky a spol. k tomu chovaji tak odmitave, pritom se radi mezi fandy noiru. Za me Brubaker umi perfektne kriminalky, Captain a dalsi superhrdinske veci uz me tak nebavily, ale to je asi tim, ze superhrdinske komiksy me prestaly bavit vseobecne. Gotham central je vyborny, skoda ze tam Brubaker s Larkem stejne pridali Batmana, kdyby to nechali ciste na policejni praci, bylo by to jeste lepsi. Vzdycky me to finale timto zklamalo.
    Ale pocitam, ze tady uz to bylo asi na prani vedeni DC, aby to bylo vice prodejne..
  • rooty
    Taky vlastnim obe deluxe knihy, ale do ceskeho vydani jdu taky. Brubakera musime podporit, pak se mozna dockame i dalsich veci jako Fade out, nebo Kill or be killed.
    Kazdopadne by opravdu Bbart mel jit do sebe. Prvne slibi, ze na jare vydaji hned dalsi dil a mesic pote uz to posouvaji o cely rok. Navic daji informaci, ze prava maji pouze na 2 dily. Nechapu jejich obchodni premysleni. Nicmene jsem optimista a verim, ze se to bude prodavat dobre. Od nas nadsenych ctenaru je potreba to aspon propagovat v komunite, jako je tahle. Tak panove napiste, co nejvice pozitivnich recenzi :-)
  • rooty
    rooty7.3.2011 11:50Usagi Yojimbo #01: Ronin
    Jo tak ten je skvělý :-) ,ale chtěl bych vidět i ten původní
  • rooty
    rooty7.3.2011 11:01Usagi Yojimbo #01: Ronin
    Demnog - Zatoichi r.1989,nebo r.2003 samuraj ( original Zatoichi) Takeshi Kitana?
  • rooty
    rooty8.8.2021Koupím
    Koupím pouze v dobrém stavu!
    Nabízím 250,- Kč/díl

    Lucky Luke - Dostavník
    Lucky Luke - Psychoterapie Daltonových
    Lucky Luke - Billy Kid

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.8.2021Koupím
    Koupím pouze v dobrém stavu!
    Nabízím 200,- Kč/díl

    Lucky Luke - Dostavník
    Lucky Luke - Psychoterapie Daltonových
    Lucky Luke - Billy Kid

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.2.2021Koupím
    koupím omnibus Captain America 1 CZ, nabízím 1500,- Kč

    email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty3.2.2021Prodám
    Prodám:
    AKTUALIZACE

    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    DMZ - 1-6 - 1200,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Zero 2 - 50,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 50,- Kc

    Ideálně osobní předání v Ostravě
  • rooty
    rooty26.1.2021Prodám
    UPVO - 1-11 (součástí není 1949 - 9díl) - 2800,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 600,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 50,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 50,- Kc

    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.10.2020Prodám
    UPVO - 1-11 (součástí není 1949 - 9díl) - 2900,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 150,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty1.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 150,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 700,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Humr Johnson - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty22.1.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 3900,- Kč
    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 700,- Kč
    Ragemoor - 250,- Kč
    První kniha hřbitovní - 300,- Kč
    Duchové mrtvých - 300,- Kč
    Humr Johnson - 300,- Kč
    Mýty 1 - 250,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.1.2020Prodám
    rooty 12:09 31.12. 2019
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4000,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 200,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.12.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4500,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 550,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 200,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 800,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 600,-Kc
    Strazci 2. vydani - 500,-Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty16.12.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4700,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6200,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 600,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 120,- Kc
    Skalpy 7 - 220,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 250,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 900,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 100,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 50,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 150,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.11.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4800,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Preacher 4 - 700,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 120,- Kc
    Skalpy 7 - 220,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 250,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 900,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 100,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 50,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 150,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty15.11.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 700,-Kc
    Lady Mechanika 1+2 - 800,- Kč
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE
    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!
    Cena 4500,- Kč - PRODÁNO
    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč
    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Punisher - Otrokari 150,-Kc - PRODÁNO
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 800,-Kc
    Liga vyjimecnych - 1+2 550,-Kc
    Top 10 1+2 - 550,-Kc
    Nemo - Srdce z ledu - 350,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
  • rooty
    rooty17.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5000,- Kč
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč

    Dr. Strange 1+2 - 300,- Kč
    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 800,-Kc

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc


    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně poštou

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč

    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 900,-Kc
    Ang. Paperbacky
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc


    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně poštou

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty5.10.2019Prodám
    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatnou knihu Hellboy - Půlnoční cirkus.
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Transmetropolitan 2 - 150,-Kc
    Kustek - Utek z Kustkova 100,- Kc ( CB dvojdil)
    Saga 1 - 200,- Kc
    Myty 3 - 100,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi 300,- Kc
    Hellboy - Spoutana rakev vaz.1. Vydani 300,-Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1100,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 900,-Kc
    Ang. Paperbacky
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc



    Předaní ideálně osobně v Ostravě.

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.10.2019Prodám
    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatnou knihu Hellboy - Půlnoční cirkus.
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Předaní ideálně osobně v Ostravě.

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.9.2019Prodám
    Nabizim aktualne kompletniho Goona, ktery vysel v CR vcetne vyprodaneho 3 dilu. Konkretně 0-9. Stav vsech knizek je perfektni!
    Cena 4500,- Kč

    Dále nabizim téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Konkretne se jedna o dily 1-12. Chybi pouze 10. kniha

    Pekelná knižnice 2 + 3 - 5500,- Kč /obě - (nečteno/pouze prolistováno)

    Predani idealne osobne v Ostrave.
    kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.8.2018Koupím
    koupím:
    Preacher 3 - Lovci 
    Nabízím 1500,- Kč

    email: lukasbodicky@seznam.cz
  • rooty
    rooty20.8.2018Koupím
    koupím:
    Preacher 3 - Lovci 
    Nabízím 1200,- Kč

    email: lukasbodicky@seznam.cz
  • rooty
    rooty19.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
    úprava cen, snížení

    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu, případně zásilkovnu

    Americké paperbacky:
    Sandman 1 - nový coloring - 200,- Kč
    Zero 2 - 100,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kč
    Sweeth Tooth 1 - 200,- Kč

    CZ
    HELLBOY - PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3200,- KČ - VČETNĚ POŠTY

    Conan comicsova legenda 5 - 100,- Kč
    Conan comicsova legenda 6 - 100,- Kč
    Conan - Barlow comics (pevná vazba) - 250,- Kč
    Hellboy - Spoutaná rakev - (pevná vazba) první vydání 500,- Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 50,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 200,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 200,- Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 50,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 300,- Kč
    Černá orchidej - 300,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 200,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní 300,- Kč
    Duchové mrtvých - 300,- Kč
    Thor Vikingové - 150,- Kč
    Kůstek 1: Útěk z Kůstkova (vydání 2010, dvojdíl) - 200,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet

    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1000,- Kč
  • rooty
    rooty13.10.2017Prodám
    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.
    Americké paperbacky:
    Sandman 1 - nový coloring - 200,- Kč
    Zero 2 - 150,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kč
    Sweeth Tooth 1 - 200,- Kč

    HELLBOY - PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3300,- KČ - VČETNĚ POŠTY

    Conan comicsova legenda 5 - 120,- Kč
    Conan comicsova legenda 6 - 120,- Kč
    Conan - Barlow comics (pevná vazba) - 300,- Kč
    Hellboy - Spoutaná rakev - (pevná vazba) první vydání 500,- Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 240,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 240,- Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Ragemoor - 280,- Kč
    První kniha hřbitovní 350,- Kč
    Duchové mrtvých - 350,- Kč
    Thor Vikingové - 200,- Kč
    Kůstek 1: Útěk z Kůstkova (vydání 2010, dvojdíl) - 300,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet

    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
  • rooty
    rooty9.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.




    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 240,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 240,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Ragemoor - 280,- Kč
    První kniha hřbitovní 350,- Kč
    Koralína Comics centrum - (Vázaná) 1000,- Kč
    Duchové mrtvých - 350,- Kč
    Gantz 1 - 50,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet


    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 1 - 1500,- Kč (pevná vazba, nerozbalená)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty5.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.

    Y poslední z mužů - 1-10 Kompletní série - Stav perfektní, jednou čtené, pak založené v knihovně. Cena 2400,- Kč => 40% sleva

    HELLBOY PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3200,- KČ
    kniha Větru - 160 ,-Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Před Strážci (paperback) Sůva/Dr. Manhattan - 350,- Kč
    Před Strážci (paperback) Komediant/Rorschach - 500,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Mezi řádky 4 Leviatan - 200,- Kč
    Ragemoor - 300,- Kč
    Gantz 1 - 50,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet


    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Výprava za ptákem času (pevná vazba) - 1100,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty2.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.

    Y poslední z mužů - 1-10 Kompletní série - Stav perfektní, jednou čtené, pak založené v knihovně. Cena 2 424,- Kč => 40% sleva

    Kasta Metabaronů (paperback) - Cena 1500,- Kč
    Kniha Větru - 160 ,-Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    Spiderman - Návrat (Crew) 1. vydání - 150,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Před Strážci (paperback) Sůva/Dr. Manhattan - 350,- Kč
    Před Strážci (paperback) Komediant/Rorschach - 500,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Zahrada ve zbrani a jiné příběhy - 190 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    O půlnoci zemřu - 100,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Preacher 1 Jako pára nad Texasem - 700,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Mezi řádky 4 Leviatan - 200,- Kč
    Manara/Klik - 500,- Kč

    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Výprava za ptákem času (pevná vazba) - 1100,- Kč
    Bílý Láma (pevná vazba) - 700,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (Pevná vazba, nerozbalené) - 650,- Kč
    Věčná válka (pevná vazba) - 1000,- Kč
    Teorie rozpadu (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty12.7.2017Koupím
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.7.2017Koupím
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.7.2017Prodám
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty22.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 2 - 2600,- Kč včetně pošty

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)
    komplet 450,-Kč

    Ragemoor - 300,-Kč

    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 450,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc

    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Sojčák 150,- Kč
    Klub Rváčů 2 450,- Kč
    Muzi, kteri nenavidi zeny 1+2 Divka, ktera si hrala s ohnem a Divka, ktera kopla do vosiho hnizda 800,- Kč

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 50
    Gantz 1 50

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty12.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1500,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 1 - nejvyšší nabídce

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)
    komplet 500,-Kč

    Plášť 370,- Kč
    Ragemoor - 300,-Kč



    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce

    DMZ 1-6 - 900,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 100

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 80
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty12.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1500,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 1 - nejvyšší nabídce

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)

    komplet 500,-Kč
    Plášť 370,- Kč
    Ragemoor - 300,-Kč



    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce

    DMZ 1-6 - 900,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 100

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 80
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty6.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1700,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Thorgal:

    Thorgal #01: Zrazená čarodějka
    Thorgal #02: Ostrov v ledových mořích
    Thorgal #06: Pád Brek Zarithu
    Thorgal #07: Dítě z hvězd
    Thorgal #08: Alinoë
    Thorgal #14: Aaricie
    Thorgal #15: Vládce hor
    Thorgal #16: Vlčice

    Komplet 1300,-Kč

    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 600,-Kc
    Witchblade Kompendium - Kniha 1

    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce
    DMZ 1-6 - 1000,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 150

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100
  • rooty
    rooty4.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE
    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 600,-Kc
    Berlin - Mesto kamene - 150,- Kc
    Witchblade Kompendium - Kniha 1
    300 (3. vydání) 250

    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Gunsmith Cats #1
    Gunsmith Cats #2
    komplet 400

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce
    MY3 150
    DMZ 1-6 - 1000,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Teror ve jménu víry 300
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine a Hulk 200
    Wolverine: Ještě žiju 150

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Lazarus Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100
    Fables 5 The mean season 100,-Kč
  • rooty
    rooty28.11.2016Prodám
    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    300 (3. vydání) 300
    Batman: Deset nocí KGBeasta + Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) + Batman Rok jedna - 550
    Bitevní pole #1 200
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 550,-Kč

    Gunsmith Cats #1
    Gunsmith Cats #2
    komplet 450

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - nejvyšší nabídce
    MY3 200
    Sin City/Město hříchu #1: Drsný sbohem (3. vydání)
    Sin City/Město hříchu #2: Ženská, pro kterou bych vraždil (3. vydání)
    Sin City/Město hříchu #3: Velká tučná zabijačka
    Sin City/Město hříchu #4: Ten žlutej parchant (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #5: Rodinný hodnoty (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #6: Chlast děvky a bouchačky (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #7: Do srdce temnoty (pevná vazba)¨
    pouze komplet - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Teror ve jménu víry 300
    Thor: Vikingové 200
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 120
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine a Hulk 300
    Wolverine: Ještě žiju 150
    ZERO #01: Krize
    ZERO #02: V srdci všeho
    ZERO #03: Vlčí něha
    ZERO #04: Kdo ohněm
    komplet - 570
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 150,-Kč
    Lazarus Volume 1 150,-Kč
    Zero At the Heart of it all 150
    Fables 5 The mean season 120,-Kč
  • rooty
    rooty9.6.2016Prodám
    Aktualizace - Co v seznamu nenajdete je již prodáno.

    300 - 3 vydání - 300,-Kč
    Hellboy - Divoký hon (pevná vazba, ve fólii) - Nejvyšší nabídce
    Hellboy - Spoutaná rakev pevná vazba (2004 vydání) - 500, případně nejvyšší nabídce

    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Crying Freeman 1-3 - 600,-Kč


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty31.5.2016Prodám
    UPDATE + přidané věci:

    Hellboy - Divoký hon (pevná vazba, ve fólii) - Nejvyšší nabídce
    Hellboy - Spoutaná rakev pevná vazba (2004 vydání)
    Hellboy - Pravá ruka zkázy (pevná vazba 2005 vydání)
    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Planetary #1: Do všech koutů světa a jiné povídky + Planetary #2: Čtvrtý muž - 400,- Kč
    Deadpool - 250,-Kč
    Crying Freeman 1-3 - 600,-Kč


    Ú.P.V.O. #01: Dutozem a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #02: Duše Benátek a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Ú.P.V.O. #05: Černý plamen
    Pouze komplet nejvyšší nabídce


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně + Vycházející hvězdy #2: Síla - 450,-Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty30.5.2016Prodám
    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Kameňák a další příběhy 300,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Planetary #1: Do všech koutů světa a jiné povídky + Planetary #2: Čtvrtý muž - 400,- Kč
    Superman: Pro zítřek #1 + Superman: Pro zítřek #2 550,-Kč

    Ú.P.V.O. #01: Dutozem a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #02: Duše Benátek a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Ú.P.V.O. #05: Černý plamen
    Pouze komplet nejvyšší nabídce


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně + Vycházející hvězdy #2: Síla - 450,-Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.12.2015Prodám
    Prodám kompletní - dosud vydanou sérií Živí Mrtví - tedy booky 1-15 - všechny díly jsou ve výborném stavu Cena 3000,- Kč s poštou! Původní cena 4485,- Kč

    kontakt rooty85@seznam.cz

    Dále platí nabídka:

    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Při koupi všeho - cena 2200,- Kč s poštou!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty17.12.2015Prodám
    UPDATE - CO TADY NENAJDETE Z PŮVODNÍ NABÍDKY, TAK UŽ NEMÁM!

    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Při koupi všeho - cena 2300,- Kč s poštou!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.12.2015Prodám
    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou (standard 2750)
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.12.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč
  • rooty
    rooty1.12.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou
    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty27.11.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 150,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 170,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 150,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.11.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 400,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 250- Kč, při větším odběru sleva
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty6.11.2015Prodám
    UPDATE:

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 550,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 400,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 250- Kč, při větším odběru sleva
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Boj

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.10.2015Prodám
    UPDATE:

    Kasta metabaronu brož. 650,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - nejvyšší nabídce


    UKK - 1 díl za 250- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
  • rooty
    rooty22.10.2015Prodám
    Doplňuji svoji nabídku:

    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Krajina půlnočních stínů brož. - nejvyšší nabídce
    Joker - nejvyšší nabídce

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty21.10.2015Prodám

    kasta metabaronu brož. 700,- Kč- připadne vyměním za GUYE DELISLEHO PCHJONGJANG.

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 250- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč


    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty12.10.2015Prodám
    Prodám komiks kasta metabaronu brož. připadne vyměním za GUYE DELISLEHO PCHJONGJANG.

    kontakt: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty12.10.2015Prodám
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 250- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    Vše 2200,-Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty3.10.2015Prodám
    Prodávám:

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 300,- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    Vše 2700,-Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty30.9.2015Prodám
    Prodávám:

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 400,- Kč, při větším odběru sleva

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty26.9.2015Prodám
    Prodávám:
    Kde není uvedeno jinak, tak stav výborný

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Hellboy - Sémě zkázy pevná - 450,-Kč (stav použité)
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Swamp Thing - Bažináč - 1-6 - pouze komplet 1200,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Sláine: Poklady Británie (pevná vazba) 500,- Kč
    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet za 900,- Kč

    UKK - 1 díl za 400,- Kč, při větším odběru sleva

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    kontakt: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty21.6.2015Prodám

    Prodám:

    Hellboy - Sémě zkázy (váz.) - nejvyšší nabídce
    Vrána - Rozšířené vydání (váz.)- nejvyšší nabídce

    Želvy Ninja - Menu číslo jedna (Comics centrum) - 150
    Batman - Detective comics Tváře smrti (brož) - 200
    Green Lantern - Tajemství původu (brož) - 200,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (váz) 600,- Kč
    Arzach (váz) - 270,- Kč
    Captain America #1 omnibus - 500,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium 450, -Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine

    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 2013
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 2013
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu

    Spiderman - Návrat - 200,- Kč

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet 950,- Kč

    osobní předání v Ostravě, popř. poštou

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.6.2015Prodám
    doplňuji email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.6.2015Prodám
    Prodám:

    Hellboy - Sémě zkázy (váz.) - nejvyšší nabídce
    Vrána - Rozšířené vydání (váz.)- nejvyšší nabídce

    Želvy Ninja - Menu číslo jedna (Comics centrum) - 150
    Batman - Detective comics Tváře smrti (brož) - 200
    Green Lantern - Tajemství původu (brož) - 200,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (váz) 600,- Kč
    Arzach (váz) - 270,- Kč
    Captain America #1 omnibus - 500,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium 450, -Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine

    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 2013
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 2013
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu

    Spiderman - Návrat - 200,- Kč

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet 950,- Kč

    osobní předání v Ostravě, popř. poštou
  • rooty
    rooty21.5.2015Prodám
    Prodám komiks - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě, ale je možno i poštou

    dále prodám Batman - Tváře smrti

    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě


    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty17.5.2015Prodám
    Prodám komiks - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě, ale je možno i poštou

    dále prodám Batman - Tváře smrti

    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě


    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty15.5.2015Prodám
    Prodám komiks z řady MDEK - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě

    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty9.4.2015Prodám
    Vše za 3000,- Kč
  • rooty
    rooty9.4.2015Prodám
    Prodám komiksy níže. Jen komplet. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Y: Poslední z mužů #01: Jako jeden muž
    Y: Poslední z mužů #02: Cykly
    Y: Poslední z mužů #03: Malý krok pro lidstvo
    Y: Poslední z mužů #08 - Dračice v kimonu
    Y: Poslední z mužů #09 - Matka Země
    Y: Poslední z mužů #10 - Odpovědi

    komplet 1200,- Kč
  • rooty
    rooty28.1.2015Prodám


    rooty 19:26 28.01. 2015
    Prodám komiksy níže. Vždy jen komplet série. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Ultimates BBART

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011

    komplet 850,- Kč

  • rooty
    rooty27.1.2015Prodám
    Prodám komiksy níže. Vždy jen komplet série. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Preacher/Kazatel #01: Jako pára nad Texasem 2004
    Preacher/Kazatel #02: Až do konce světa 2006
    Preacher/Kazatel #03: Lovci 2007 ****
    Preacher/Kazatel #04: Křižáci 2008 *****
    Preacher/Kazatel #05: Konec iluzí 2009 ***
    Preacher/Kazatel #06: Válka na slunci 2010
    Preacher/Kazatel #07: Spása 2011 ****
    Preacher/Kazatel #08: A pak vypukne peklo 2011
    Preacher/Kazatel #09: Alamo 2012 *****
    Preacher/Kazatel #10: Pradávná historie 2012
    ¨
    komplet 2300,-Kč

    komplet Hitman + Preacher 4000,-Kč
  • rooty
    rooty28.3.2014Koupím
    koupím:

    Hellboy - Červ Dobyvatel

    nabídky prosím na email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.1.2014Prodám
    PRODÁM:
    VŠE VÝBORNÝ STAV, sleva 50%:
    email: rooty85@seznam.cz

    Hitman - 1-8 - 1600,- Kč
    Ú.P.V.O. - 1. a 2. díl v pevné za 600,- Kč
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty12.1.2014Prodám
    PRODÁM:
    VŠE VÝBORNÝ STAV, sleva 50%:
    email: rooty85@seznam.cz

    Transmetropolitan 1-6 - 1200,- Kč
    Hitman - 1-8 - 1600,- Kč
    Ú.P.V.O. - 1. a 2. díl v pevné za 600,- Kč
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty4.1.2014Prodám
    Prodám:
    Vše výborný stav!

    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1600,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty21.12.2013Prodám
    prodám:
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1666,- Kč
    Blaksad brož 275,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
  • rooty
    rooty5.12.2013Prodám
    prodám:
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1666,- Kč
    Blaksad brož 275,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    Superman Action comics 1: Superman a lidé z oceli (pevná vazba) 370,- Kč

    ke všemu je třeba pak připočítat poštovné

  • rooty
    rooty11.9.2013Prodám
    vše za 3300,- kč
  • rooty
    rooty11.9.2013Koupím
    Koupím Hellboy 5 - Červ dobyvatel v pevné vazbě, případné nabídky na rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.9.2013Prodám
    Prodám za poloviční cenu + poštovné

    série pouze komplet, možnost os. předání v Ostravě

    Amazing Spider-Man #1: Návrat 1 vydání
    Amazing Spider-Man #1: Návrat 2 vydání
    Amazing Spider-Man #2: Odhalení
    Amazing Spider-Man #3: Dokud hvězdy nezhasnou
    Amazing Spider-Man #4: Příčiny a následky
    Amazing Spider-Man #5: Šťastné narozeniny
    Amazing Spider-Man #6: Ezekielův návrat
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)
    Blacksad (paperback)
    Green Lantern: Tajemství původu
    Superman Action comics 1: Superman a lidé z oceli (pevná vazba)
    Ultimates #1: Nadčlověk
    Ultimates #2: Národní bezpečnost
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně
    Vycházející hvězdy #2: Síla
    Criminal


  • rooty
    rooty10.1.2013Prodám
    Prodám:

    VŠECHNO VE VÝBORNÉM STAVU!
    prodávám pouze komplet série na jednou, bez výjimky..
    předání v Ostravě, poštou neposílám

    Amazing Spiderman 1-6 - cena 1400,- Kč
    Hitman 1-8 - 2200,- Kč
    Preacher 1- 9 - 2700

    Green Lantern 1 - 270,- Kč
    Y poslední z mužů - 220,- Kč

    info o komiksech, viz můj profil
  • rooty
    rooty10.1.2013Prodám
    Prodám:

    VŠECHNO VE VÝBORNÉM STAVU!
    prodávám pouze komplet na jednou, bez výjimky..
    předání v Ostravě, poštou neposílám

    Amazing Spiderman 1-6 - cena 1400,- Kč
    Hitman 1-8 - 2200,- Kč
    Preacher 1- 9 - 2700

    Green Lantern 1 - 270,- Kč
    Y poslední z mužů - 220,- Kč

    info o komiksech, viz můj profil

  • rooty
    rooty15.3.2011Koupím
    Nabízím nějaké starší sešitovky, viz můj profil
  • rooty
    rooty24.11.2023 05:16Slevy, výprodeje, bazary
    Black Friday u nakladatelství Vybíral - slevy 40 - 60%. Namátkou Sykes 198, -Kč, Čtyřka z Baker street 78,- Kč a spoustu dalšího!

    www.verneovky.cz
  • rooty
    rooty26.12.2022 11:19Nakupujeme venku
    Lepší než Murena? Když Gmorku píšeš, že Saria je průměr?
  • rooty
    rooty1.4.2022 21:41Sběratelský klub
    KJ - skvela zprava, mne psali v lednu pouze o tom Velvet. Ve Sleeper a Incognito jsem ani nedoufal. Scene of the Crime mi taky udela velkou radost. Doufam jen, ze vse vyjde ve velkych knihach. :-) Zpetne zamrzi Fatale v brozi, na druhou stranu aspon nejak.
  • rooty
    rooty1.3.2022 17:03Povinná četba
    Gmork - Tuhle taktiku jsem zkoušel minulý rok se Sigfriedem, který byl taky natištěný dříve před oficiální vydáním a pan Vybíral bohužel dříve poslat nechtěl. Každopádně se na všechny uvedené tituly těším :-)
  • rooty
    rooty18.2.2022 10:40Pindárna
    Denis - Kill or be killed bude rozdělený do dvou knih po 10 volumech. Na podzim chystají Velvet v omnibusu.
  • rooty
    rooty19.12.2021 11:37Sběratelský klub
    Gmorku parada a jak jsou na tom s prodejem Orlove Rima a Murena?
  • rooty
    rooty16.12.2021 18:28Pindárna
    Kill or be Killed uz v breznu!!
    https://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3475
  • rooty
    rooty5.12.2021 13:16Povinná četba
    To je skoda a pocita se s nim aspon do budoucna? Tak nejvetsi radost by mi udelalo Mariniho Noir :-) Snad i na to dojde.
  • rooty
    rooty5.12.2021 11:25Povinná četba
    Skvele zpravy Gmorku, dekuji za ne! Jen by me zajimalo, jak je to se Skorpionem, bude taky v pristim roce?
  • rooty
    rooty13.11.2021 01:05Nakupujeme venku
    Nechapu, proc tohle u nas nemuze vychazet hned po albech, jako v zahranici. Verim, ze zrovna tohle by se zaplatilo, vzhledem k tomu ze Crew uz nekolikrat dotiskavala Blacksada v MDEK.
  • rooty
    rooty25.10.2021 21:49Pindárna
    Gmorku a kdy bude edičák na příští rok odhalen?
  • rooty
    rooty12.10.2021 13:42Slevy, výprodeje, bazary
    Já dnes objednal Criminal 1 za 437,- Kč z booktook, tak jsem zvědavý

    https://www.booktook.cz/p/criminal-1-kazdy-je-zlocinec-9788075955081/
  • rooty
    rooty7.9.2021 12:37Sběratelský klub
    Gmork - A ten Barakuda vyjde u Vybírala kdy? :-)
  • rooty
    rooty26.8.2021 18:52Sběratelský klub
    Tak koukám, že BBart už vystavil na svém webu edičák na říjen a listopad, nechybí avizovaný Criminal 1 a 3. Jednička nakonec s původní obálkou!
  • rooty
    rooty28.7.2021 13:50Sběratelský klub
    Toe - Naprosto skvělé zprávy, děkuji!V ten Velvet jsem ani nedoufal, boží! Jen dotaz k obálce ke Criminalu 3, která se v originálu moc nevyvedla...Bude BBart dělat jinou, nebo použije stejnou?
  • rooty
    rooty31.5.2021 07:37Pindárna
    Radek - dekuji, skvela zprava, uvidal bych sice radsi vetsi Vybiraluv format, ale tak lepsi nejak, nez vubec. :-)
  • rooty
    rooty30.5.2021 12:54Pindárna
    Gmork - Ano, na Siegrieda se těším hodně. Ten Aslak je taky v hledáčku Vybírala? A jaká je šance na Les Indes Fourbes, viděl jsem pár stránek a vypadá to moc dobře, Guarnido je skvělý!
  • rooty
    rooty28.5.2021 12:08Pindárna
    Fimi - ne, v angličtině čtu už pouze Brubakera, na složitější věci potřebuji slovník a to mě nebaví. Z jmenovaných by mě stejně asi zajímal jen ten Northlanders.

    Gmork - jinak jsem rád, že se Vybíralovi daří, doufám, že to pomůže k vydávaní více titulů ročně. Včera mi psal, že plánuje na září anketu, tak jsem zvědavý, co tam bude :-))
  • rooty
    rooty28.5.2021 12:01Pindárna
    Vikingů není nikdy dost :-) Vybíral je u mě aktuálně nr1 mezi vydavateli. Mám všechno a zatím nemůžu říct, že by mě něco zklamalo. Doufám, že udrží formu ve výběru. Poslední Orlové Říma i Texaský Jack opět skvělé! Ještě by mohl vydat něco ve stylu Dlouhého Johna Silvera, kterého doufám v budoucnu vydá znovu, protože ten komiks si zaslouží jeho úpravu.
  • rooty
    rooty14.5.2021 20:15Nakupujeme venku
    Gmork - jak to vypada u Vybirala s Barracudou? Vim, ze ho planoval vydat tento rok, ale v edicaku jsem ho nenasel. Dekuji za info
  • rooty
    rooty22.3.2021 13:21Povinná četba
    Gmorku - tak nás nenapínej a napiš :-) Vím, že se uvažovalo nad Barracudou, to klapne?
  • rooty
    rooty22.3.2021 13:06Povinná četba
    edičák Erbu je skvělý, beru vše.
  • rooty
    rooty3.2.2021 20:36Sběratelský klub
    Já se jich na dalšího Brubakera ptal emailem na konci listopadu. Rovnou kopíruji odpověď:

    Dobrý den,

    děkujeme za milou odezvu a popravdě, čekáme jak finančně dopadneme po všech těch karanténách tohoto roku.
    Vydávat drahé komisy, které není kde prodávat není jednoduché.

    Ale rádi bychom vydali 3. Criminal i Kill or be killed. Nevíme zatím kdy.
    S pozdravem

    Karolina Špičková

    BB/art s.r.o.
    Bořivojova 75
    130 00 Praha 3
  • rooty
    rooty3.9.2020 13:14Pindárna
    tak na tohle se těším, jak malý Jarda!
    Skvělá obálka!! Již 21/10.

  • rooty
    rooty30.7.2020 19:26Pindárna
    To Mighty boys - osobně Vám pánové hodně držím palce. Nabídka Crwe mě už mě skoro nezajímá, CC míří taky více směrem ke komerci, případně dotiskuje starší hity, BBart vydá 2 kvalitní komiksy ročně, to stejné ERB. Takže věřím, že přijdete s něčím, co osloví starší čtenáře, jako jsem já. Osobně bych uvítal komiksy typu Lazarus, Descender, Parker, Royal City, Velvet, Kill or be killed, Trillium, Southern Bastards. Ideálně v deluxe provedeních. Ale baví mě hodně i Evropa typu Murena, Dlouhý John Silver, Undertaker, Asgard a vlastně vše co vydal Vyhlídal. Za takové komiksy jsem schopen si klidně i předplácet..
    Těším se teda na každé další informace ohledně vašeho projektu!
  • rooty
    rooty16.5.2020 08:48Slevy, výprodeje, bazary
    Gmork - diky za odkaz, vubec jsem nevedel, ze se neco takoveho pripravuje, uz jsi to cetl? Premyslim, jestli do toho jit, Jodorowskeho obecne nemusim. Kasta, Incal atd. jsou veci, ktere jdou mimo me. Na druhou stranu minuly rok me prekvapil skvelym Bouncerem. Pochopil jsem, ze to volne navazuje na Borgia a to mi prislo hodne prumerne. Je to pokracovani lepsi? Graficky to vypada zase vyborne!
  • rooty
    rooty17.4.2020 12:16Slevy, výprodeje, bazary
    Doporučuji slevu u Vybírala, hlavně věci od ERBU, které jsou teď moje srdcovka.
    Sykes, Asgard, dokonce i Murena už vyprodané! Zůstává Sága Valty, Mistr meče a Děti z Montmartru, Čtyřka z Baker street = všechny uvedené tituly doporučuji, viz. i hodnocení na tomto webu.

    http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/51-1-KOMIKSOVA-AKCE
  • rooty
    rooty20.1.2020 11:23Pindárna
    Pro fanoušky Fatale jedna informativní - tento rok vyjdou oba poslední díly. Konkrétně 4. díl květen a final 5. díl září! Jsem moc rád, že se tohle nakonec podaří vydat celé. :-)
  • rooty
    rooty29.4.2016 08:23Srazy, cony, festivaly
    v sériích roku chybí Saga
  • rooty
    rooty25.11.2015 19:42Slevy, výprodeje, bazary
    V pátek bude v Knihcentru v Ostravě 30% sleva na vše! Takže komu něco chybí a chce nakoupit levně, by se tam měl zastavit.
  • rooty
    rooty6.4.2015 19:40Srazy, cony, festivaly
    V sérii roku taky chybí Zero
  • rooty
  • rooty
    rooty29.10.2014 17:01Slevy, výprodeje, bazary
    Flash - V Ostravě je nejlepší knihcentrum v centru ( bývalý Librex) Mají tam snad všechno a co nemají, tak si můžeš objednat v e-schopu, kde mají navíc až 24% slevu a za poštovné neplatíš nic, když si to necháš připravit na prodejně (teď mají tuším limit nad 500,- Kč, aby bylo zdarma, ale to mám vždycky objednávku přes). Já nakupuji pouze tam.
  • rooty
    rooty4.6.2014 20:20Slevy, výprodeje, bazary
    na stránkách comics centra probíhá momentálně předprodej
    Hellboy 9: Divoký hon 359,-
  • rooty
    rooty15.1.2014 20:13Pindárna
    Martin - Fatale mel v planu BBart vyhledove na tento rok, to ale psali minuly rok. Ted kdovi,jeste bych ale neztracel nadeji...
  • rooty
    rooty14.1.2014 21:12Pindárna
    edicak BBART je fakt zklamani. Letos asi jen nakupy produkce Crwe, z toho seznamu nekoupim nic, snad krome posledniho Ycka.
  • rooty
    rooty12.11.2013 12:25* Připomínky a návrhy
    Název Muži, kteří nenávidí ženy II
    Druhý díl komiksové podoby mezinárodního bestselleru Kniha Druh sortimentu
    Denise Mina Andrea Mutti Autor
    Leonardo Manco Ilustrátor
    HOST Značka
    08.11.2013 V prodeji od
    2013 Rok vydání
    1. vydání Pořadí vydání
    174 x 262 x 15 mm Rozměry
    Brožovaná bez přebalu lesklá Vazba
    160 Počet stran
    978-80-7294-961-8 ISBN
  • rooty
    rooty23.10.2013 14:49Pindárna
    Upřímnou soustrast
  • rooty
    rooty11.9.2013 11:07Povinná četba
    a hodně dobrý je i Fell...
  • rooty
    rooty11.9.2013 11:04Povinná četba
    paulhunter - Ještě bych přihodil Amerického upíra ( na kterém se podílel i Stephen King), Blacksad a Mýty. Sandman pana Neila Gaimana doporučuju každopádně.
  • rooty
    rooty28.7.2013 13:49* Připomínky a návrhy
    prosím o smazání prvního komentáře u Bitevního pole,díky!
  • rooty
    rooty22.1.2013 16:12Pindárna
    Tak musím říct, že mě ten edičák BBartu dost zklamal, kromě zavedených sérii - 100 nábojů a DMZ, se těším jen na Planetary a Americký upír.

    No aspoň ušetřím peníze..Snad se v dalším roce dočkáme pokračování Criminal, Daredevil.
  • rooty
    rooty16.9.2012 09:49Pindárna
    Zajímalo by mě, při tom počtu sérií, které už u nás současné době vychází, nějaká taková top 5 z pravidelně vycházející série od každého komiksáka. Prostě sérka, od který vyjde nový díl, pro který hned běžíte do knihkupectví. Možná mě to inspiruje k nákupu něčeho nového.Dopředu píšu, že by se mělo se jednat o tituly vydané v češtině. Pokud váš počet nedosahuje ani pětky, tak jich napište tolik, kolik máte.

    Za mě to je:
    1, STO NABOJU
    2, LUCIFER
    3, HELLBOY
    4, HELLBLAZER
    5, DMZ

    Sandmana, Preachera, Hitmana už nepíšu, protože tam jsem dorazil zdárně k cíli.
  • rooty
    rooty15.3.2012 18:58Pindárna
    Kaluž - Viz. dnešní komentář na FB - Comics Centrum Překlad k nové Hellboyovské knize už máme, přijde brzy na řadu -

    Mně zajímají i dotisky starých čísel, budou..nebudou...kdy? Pořád váhám nad koupi na Aukro, kde se často objevují..
  • rooty
    rooty29.2.2012 23:02Pindárna
    Neví pls někdo,jak je to s dotisky Hellboye od CC? Komunikace s nimi veskrze žádná..popř. nemají někde edičák o kterém nevím? díky za info
  • rooty
    rooty20.6.2011 10:53* Připomínky a návrhy
    Nevím, jestli to už tady nepadlo, ale nešlo by, aby bylo u každého titulu uvedeno, kolik lidí ho má ve sbírce? Měl bych aspoň menší přehled, jak se daný titul prodává. I když je mi jasné, že je tady jen hrstka nakupujících.. a dokonce někteří darebáci si to všechno na DB poctivě neodklikávají. :-) Ale i tak by mě to potěšilo a určitě bych v tom nebyl sám.
  • rooty
    rooty24.3.2011 19:54Srazy, cony, festivaly
    zack - je to ok, díky
  • rooty
    rooty18.3.2011 13:46Srazy, cony, festivaly
    Můžete mi prosím smazat mé hodnocení, nějak jsem se unáhlil a času je dost, ještě něco stihnu přečíst...takže v něčem budu hlasovat jinak, díky!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 449 (cca 235226 Kč)
Mám: 527 (cca 270108 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 3 (cca 1447 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0