• rooty
    Velké zklamání, od Kirkmana jsem čekal po výborných Walking dead něco zábavnějšího. Nepřišlo mi to ani vtipné a ani zajimavé. Jenom hodně brutality, nic navíc.
    Sean Philips mi ale potvrdil, že je výborný i jako kreslíř superhrdinů, jeho styl mi hodně sedne.
  • rooty
    Další scénaristicky špatný batman po batman detective comics, vhodný snad jen pro prolistování a zkouknutí výborné kresby. Doporučuji spíše mladším ročníkům.
  • rooty
    Pokud si pamatuju, tak naopak se Xorn v Impériu objeví :-)
  • rooty
    rooty11.8.2013 23:03Watchmen - Strážci
    Tak konečně jsem si přečetl do nebes vychvalovaný komiks Watchmen, viděl jsem první film, ten mě nudil, takže jsem neměl chuť číst ani komiks.
    Nedávno jsem ovšem v knihovně narazil na žlutou bichli s označením Watchmen a po necelém týdnu od půjčení a kompletního prolouskání, jsem jí posedlý, dokonce tak, že mi všechen ten doteď přečtenej superhrdinskej komiks připádá v porovnání jako neuvěřitelnej brak. Alan je mág, dostal mě.. jdu se poohlížet po dalších knihách.
  • rooty
    Oba dva díly parchantů jsou super akční a místy i velice vtipný nářez. Potom, co to oficiálně Comics centrum pustilo bych tímto chtěl vyzvat BBart, aby řadu převzalo, u nich by to určitě u ledu neskončilo.. tak snad se někdy dočkám.
  • rooty
    Příběhy s náckama od dob kultu hákového kříže hodně můžu, tady v kombinaci s drzým hajlzlíkem Constantinem lahůdka. Atmosféra opět povedená a John nám předvede nejpodařenější magický kousek, z kterého jde mráz po zádech.

  • rooty
    Scott Snyder umí, to už mi dokázal u Upíra a Severed. Jeho detektivní Batman mě baví, historie Sov velice zajímavá. Co už mě baví méně je kresba, pokud je Batman v kostýmu, tak paráda, ale jeho pojetí Bruce je fakt děs, protože v některých panelech vypadá jak 4% hošan a to by se u tohoto temného drsňáka stávat nemělo. Navíc všichni okolo vypadájí skoro stejně,takže vypadají jako jedna velká teplá rodinka..naštěstí je Bruce většinu knihy v kostýmu.
  • rooty
    rooty28.7.2013 14:04Preacher/Kazatel #09: Alamo
    Preacher je kult, teď jsem ho za týden sjel celej znovu a až na pár nudnejch částí s Prdelmanem, je tahle sága s velkou sbírkou bizardních uchylů naprosto zábavná love story pro všechny dívky a chlapce! - Jo,to mám asi z té ligy, co jsem nedávno dočetl :-)Ennis už tohle nejspíše nepřekoná. Jo a kreslíř Dillon je sice slabšího kalibru, ale k sérii sedne.
  • rooty
    rooty28.7.2013 13:48Bitevní pole #01
    Velice povedené a to jsem do šeho šel s velkou obavou. Zajimavý úvodník od Ennise mi hodně ty příběhy pozvedl a to že je tam méně akce je spíše plus. Nejlepší část - Drahý Billy - se skromnou,ale dokonale sedící kresbou Petera Snejbjerga, mě fakt dojal.
  • rooty
    Zatím nejhorší Batman,jakého jsem četl,vlastně už ani nevím, o čem to bylo..moc mě to nebavilo..jinak kresba pěkná.
  • rooty
    Četl jsem knihu, která je dobrá,ale místy hodně nudná. Komiks samo vypíchl jen ty zajímavé části, takže pro mě velice dobrý. Kresba u sekvencí s Mikaelem průměr, u Lisbeth ovšem palba. Takže u mě dobrý..
  • rooty
    Tato série je pro mě opravdovej čtenářskej i vizuální požitek, až jednou skončí, tak to asi obrečím,jak dívky konec Titanicu..opět perfektní část velkého celku s doposavad nejlepší obalkou, díl, který nám trošku osvětlí pozadí Trustu a více přiblíží smutnou minulost Willyeho Timese.. Jazz,cigaretovej kouř,whisky, zbraně a hlavně krásné ženy..všechno nám to Risso podává ve skvostném provedení a musím pochválit i barvy, od prvních dílů velký posun.
  • rooty
    Superhrdinové nejsou paka, jak se nám snaží namluvit Garth Ennis, a někdy je dokonce možné je brát i vážně, to už nám ve filmu dokázal Christopher Nolan se svým Batmanem a teď na stánkách komiksu dvojice Bendis a Maleev, kteří tuto serii dotáhli to úctihodného konce a po celou dobu dokázali držet laťku pořádně vysoko. Tento poslední omnibus se mi dokonce líbil ze všech nejvíce, asi proto, že mám rad větší zaměření na Matta a jeho životní trable - v tomhle díle toho bylo požehnaně - a nástup Daredevila do děje pak beru jako něco monumentálniho, narozdíl od jiných komiksů, kde se superhrdina naparuje celých 36 stránek daného dílu.
    Opravdu perfektní superhrdinský komiks, který doporučuju i lidem, kteří jinak tento žánr nemusí. Zbývá zatlačit slzu a doufat, že BBart se rozhodne pokračovat s již zmiňovaným Brubakerem.

    Ps: oproti Lennymu, mně ten Bullseyho bestiální kukuč nadchnul


  • rooty
    rooty13.3.2013 10:34Americký upír #01
    Přečteno na jeden zátah, i když to nebylo původně v plánu. Skinner je fakt pořádnej parchantskej upír, žádnej ufňukanej preacherovskej Cassidy se nekoná a hrůza z této knihy jen číší, líbí se mi prolínání časových úseků a obě hlavní postavy mají šmrnc. Zajimavé je, že jediné vyloženě kladné postavě jsem vůbec nefandil..
    Kresba a barvy jsou úžasné a mně se to všechno neuvěřitelně moc líbilo. Že by kniha roku, hned na jeho začátku?
    Opět poklona BBartu, nejen za perfektní zpracování knihy, ale i za to, že tady takové pecky vydávají. Díky, vřele díky, pánové a dámy :o)
  • rooty
    Mára - Jediný problém je, že v češtině Saga zatím nevychází..a pokud vím, tak ani žádné naše vydavatelství zatím neplánuje. Jinak díky za tip, kdybych zlepšil svoji angličtinu, tak si Sagu koupím. Vypadá to zajimávě.
  • rooty
    Po těch superlativech tady jsem teda taky čekal mnohem více. Kresba a barvy super, ale ten scénař..místy nepřehledný a nudný, že jsem měl problém dočíst do konce. Ono to možná ve své době bylo něco převratného, ale teď už to tak nepůsobí.
    Možná za to můžou i Nolanové filmy, které mi ukázali temného rytíře taky v hodně DARK formě, ale v mnohem zábavnějším podání a nebyl(a) tam žádný přicmrnd Robin, kterého já osobně nesnáším. Za mě 70% - za celkové zpracování.
    Zkusím za nějakou dobu zase přečíst, třeba v tom tu originalitu najdu.
  • rooty
    rooty19.1.2013 07:43Blacksad (pevná vazba)
    Jako velkému příznivci noiru mi tohle nemohlo ujít a musít napsat, že společně s Criminal, je tohle to nejlepší za uplynulý rok.
  • rooty
    rooty25.11.2012 14:03100 nábojů #07: Samuraj
    Excelentni!!! Azzarelo nám naservíroval v tomto díle příběh dvou postav, z nichž min. jednu jsem už já tak trochu předtím odepsal, ostatně jsem v jejím připadě zvědav, jak se bude příběh vyvíjet dále....kostky jsou vrženy, ale odpovědi pořád žádné..
    V tomto dílě jsem se konečně dočkal vězeňského prostředí v podání mistra Rissa a opět nezklamal..zajímalo by mě, jak by vypadaly pod jeho tužkou Těžké časy... nekreslil tento pan někdy Hellblazera? Neví někdo, kdo sleduje celou americkou řadu? Celkem by mě zajímalo, jak by takový "Connie" vypadal.

    Moc se těším až si budu moci sjet celou 100nábojovou řadu postupně, modlím se, aby se to BBartu podařilo vydat celé.

  • rooty
    Tenhle Hellboy je pro mě i přes ten příběhový mišmaš dokonalost a to ze dvou důvodů:

    1, Fegredo převedl kresební styl Mika Mignola k dokonalosti
    2, kde jinde uvidíte tolik nádherně bizardních postaviček typu Domovoje, Lešije, Peruna, Kostěje a dalších

    Technické zpracování velice kvalitní. Doufám, že na další díl nebudeme muset čekat další dva roky.
  • rooty
    rooty18.8.2012 08:49DMZ #03: Veřejné práce
    Každým dílem lepší. Kresba bravurní.
    Demnogovi děkuju za doporučení.
  • rooty

    Nemyslím si, že je to tak hrozné, jak tady většina píše.. záhadná atmosféra je super už od počátečního sešitu a to že je konec slabší..mě sice zklamalo, ale neodepsalo tenhle komiks na úroveň dvou hvězd, tam by podle mě měli být mnohem horší věci.. 3.5 Vzhledem k tomu propadu tady a skvělým obálkám, zvyšuju na 4.
  • rooty
    zvyšuju hodnocení, po druhém pomalejším přečtení booku (poprvé snad asi hlavně hltám tu kresbu), kdy po první povídce s Dizzy (ano, taky mi připadá, že její části jsou nejslabší) a rozhovoru Gravese a Shepherda, nastoupí Cole, tak se to mnohem zlepšuje a někde u Benita a Looneho je to opět geniální.
  • rooty
    ,,Kriste , to je stres. Potřeboval bych ojebat...teda někoho ojebat"

    Za 5*, mně se tahle superuchylácká série velmi líbí.
  • rooty
    Kurva, u tohohle komiksu jen nechápu, jak to, že jsem ho neobjevil dříve, perfektní jízda...Naschle ve sprchách, kluci.
  • rooty
    Je fakt, že ten obrázkovej slepenec od různých autorů, tam být nemusel. Ale u mě opět 5* zážitek.
  • rooty
    Na každý díl této série se moc těším, i když tento mě, co se týče příběhu, tentokrát ve formě povídek, trošku zklamal. Minulý díl se mi líbil mnohem více, každopádně pořád je to to nejlepší, co zde vychází. Pořád nevím povětšinou o čem postaví mluví, ale nějak mi to nevadí,líbí se mi atmosféra, kterou vytváří hlavně Risso svojí geniální kresbou (stránka č20, kde si pan Shepherd povídá s agentem Gravesem a mezi panely je silueta chlápka se ságem je božská) a gangsterské příběhy jsou moje závislost.
  • rooty
    rooty28.3.2012 00:35Fell #1 - Kruté město
    Už jen pro tu atmosféru musím dát plnou palbu, scéna v márnici,tuším hned v první povídce, mě rozsekala.
    Hlavní postava je sympaťák a snad jediný normální člověk ve Snowtownu a už jenom proto, kde pracuje..mu všichni musí fandit. Kresba..malba..či co to @#$%^ je.. mi fakt sedla. Poslední stránka s pohledem na hlavní město při svítání mě v očekávání věci příštích nadchnulo.

    Ale další díly dle infa nebudou .... No co, stejně by si to neudrželo kvalitu a jestli jo,tak už se to stejně nedozvíme. :)
  • rooty
    rooty27.3.2012 23:57Sandman #08: Konec světů
    Krčma na konci světů má opravdu své kouzlo a všechny ty příběhy, včetně jejich postav, mi přišly fakt originální. Gaiman je dlouho můj oblíbenec a krátké příběhy mu jdou ze všeho nejlépe. Kresba u všech příběhů, až na město, se mi moc líbila. Dávám palec nahoru a plný počet.
  • rooty
    rooty18.3.2012 19:59Sandman #07: Krátké životy
    Delirium mě fakt bavila, jinak ze série Sandman trošku slabší díl.
  • rooty
    rooty15.3.2012 19:05Wolverine a Hulk
    Totálně uchylní záležitost a obrazový skvost. "A teď jí probodneme pohledem"
  • rooty
    Martin - Na FB lidi z CC psali, že stihnou snad letos, ale při jejich tempu vydávání to spíše vidím na rok příští...
  • rooty
    rooty29.2.2012 22:45Daredevil: Rok jedna
    Čekal jsem od Millere trochu více, není to špatné, ale v porovnání s aktuálním Bendisem hodně zaostává. Oldschool kresbu Romity mám rád, trošku mi to připomíná Tima Sale z halloweenu. Obálka je taktéž podařená. Snad se dočkáme i pokračování.
  • rooty
    rooty5.2.2012 13:11Sandman #03: Krajina snů
    Pokud jste neviděli v jakémkoli provedení Sen noci sv. tak před čtením 3. povídky doporučuji podívat se na film Midsummer Night's Dream z roku 1999 se skvělým hereckým obsazením, pak si tu povídku mnohem více užijete.
  • rooty
    Souhlasím s Brkowyczem, do Sandmana musí člověk vyrůst..čím jsem starší, o to více mě Sandman uchvacuje a Gaiman je pán příběhů.
  • rooty
    Vynikající!!! Syrový příběh z Hell Kitchen,kde Maleevova kresba společně se scénařem vykresluje bravurní temnou a na superhero komiks opravdu realistickou atmosféru s hlavním hrdinou,který je skutečným poslem strachu.
    Bendis + Maleev je vražedná kombinace
  • rooty
    rooty9.10.2011 01:20100 nábojů #05: Nezabiješ
    Dneska ráno jsem se probudil ve špitále
    "Tak co, pane Garrete, jak se cítite?" Zeptal se doktor.
    "Mimo" Odpověděl jsem.
    Trochu se uchechtl a řekl mi,že člověk nemůže být mimo,protože když je mimo, nic necítí. Nemůžete se cítit mimo,mimo můžete jen být, řekl mi.


  • rooty
    rooty30.8.2011 14:30Captain America #01
    Captaina A. nepatří mezi mé oblíbence,ale nechal jsem strhnout vlnou pozitivních reakcí tady a pak když jsem v ostravském librexu omnibus otevřel, tak mě naprosto pohltila kresba, takže o koupi bylo najednou rozhodnuto. Po přečtení jsem rád, že ho mám. Perfektní kresbu, až na zmiňovaný sešit smrti Jacka Monroe, doplňuje i kvalitní scénář, který si dobře pohrává s psychikou hlavního hrdiny a nejenom s jeho... Opět výborné zpracování BBartu.
    captaine, začal jsem ti fandit...tak mě snad v dalších dílech nezklameš.
  • rooty
    Tim Sale je borec...atmosféra...Batman...mafie..Joker....já to prostě žeru..i ten Robin mi tam nevadil
  • rooty
    rooty20.6.2011 15:19Hitman #02: Místní hrdinové
    Fakt ujetý humor,který mě po slabší jedničce doslova kopl do prdele.. Ono když tam nejsou emzáci, tak to jde mnohem lépe a celá ta sebranka kolem Tommyho bohatě stačí na to, aby pobavila.
  • rooty
    Pro mě je 100 nábojů nejlepší vycházející sérií na našem trhu, miluju tu temnou atmosféru, kresbu Eduarda Rissa i jednotlivé příběhy a zajímavé postavy z níž vítězí sexy mrcha Megan. V tomhle tlustém booku si tak trošku zrekapitulujem všechno, co jsme se doposud dozvěděli o tajemné organizaci Trust v podání reportéra, který vyprávěním doprovází sexuální orgie. Objeví se několik dalších otázek..odpověď skoro žádná samozřejmě, několik starých známých a pár nových postav... zkrachovalců, Ryba smrdí od ocasu s feťákem v hlavní roli a skvělým závěrem je mojí jasnou jedničkou. Musím se přiznat, že v tom začínám mít trošku guláš, takže jednotlivé booky budu muset ještě jednou pročíst, ale asi přesně o tohle Azzarellovi jde...zaujmout a donutit se pořádně zamyslet a hlavně čtenáře dostat do závislosti na další dávce....a já už v tom lítám až po uši.
  • rooty
    SN je hrdina mého dětství, kdy jsem vyrůstal na Semicu a Unicornu. Teď už mě tak nebere. Straczynsky má ale zajimavé nápady, v jeho podání mě Spajdy docela baví, hlavně fórky, které jsou lepší, než ty oldschoolové..a o tom hlavně pro mě teď SM je. Příběh s krejčím mě taky zaujal, Loki nic moc...Ezekielův návrat je ale vrcholné číslo

  • rooty
    Kdyby za mnou někdy v době mezi Semicem a Unicornem přišel někdo a řekl, že za pár let tady bude vycházet série FF, tak bych si jen zaťukal na čelo, jako Obelix a šel dál. Naštěstí je tu Crew, která mi plní dětstké sny, kdy jsem měl hlavu plnou marvelovských hrdinů, a vydává comicsy, které bych sice mnohem více ocenil o pár let dříve, ale i teď jsem za ně rád. I když jsem od série Ultimate a Millara čekal něco více - Větší charakterizace postav, tady totiž není skoro žádná a celkově drsnější pojetí - tak mě to úplně nezklamalo, scénař sype...pár dobrých fórů, Victor Van Damm ale hlavně!!...a kvůli tomu si vlastně comicsy kupuju...nadupaná kresba Adama Kuberta, podpořena i výtečným coloringem..prostě mainstream blaho...takže tak trošku i z nostalgie dětství přidávám pár procent a těším se na další díl.

  • rooty
    rooty28.3.2011 14:04Hitman #01
    Hitmana jsem si koupil jen ze zvědavosti a kvůli pozitivním recenzím tady, ale musím říct, že je to přesně takové, jaké jsem čekal. Tedy celkem nudné, první příběh s démonem je fakt úlet, nijak mě nezaujal, druhý o něco lepší...ale taky nic převratného. Tommy je sice drsnej týpek - který zabijí různý zrůdy, prostě verbež všeho druhu za peníze a dělá to výborně, ale a i když to má pár dobrých, resp. vtipných momentů, hlavně setkání s dívkou jeho srdce a jeho následné úpřimné doznání k tomu,co dělá - tak mě to nijak do kolen nedostalo, kresba nic moc...Možná tomu zkusím dát ještě někdy šanci ....ale teď to jde mimo mě.
  • rooty
    rooty28.3.2011 11:57100 nábojů #03: Hlas krve
    Tak 100 nábojů začínám považovat za nejlepší sérií, která u nás vychází. Kresba mi příjde díl od dílu lepší, nebo se mi prostě dostává ještě více pod kůži a Azzarello je bezesporu výborný scénarista, skvělá je celková propojenost a i když se třeba dozvíme celou pravdu okolo Gravese až někdy na konci série, s čím tak pomalu začínám počítat, tak mi to vůbec nevadí, protože zatím každý story mě zatím nadmíru zaujalo... takže v gangsta stylu - kurevskysuprnadupaná noirovka pyčo -
  • rooty
    Moje první komiksové setkání s Daredevilem, konečně se někdo tady rozhoupal a tak i český trh může poznat tohohle borce. Musím říct, že jsem celý omnibus přečetl na jeden zátah, ono se od toho nedalo odtrhnout a já měl čas, takže jsem si to vychutnal a pozdě večer, nebo spíše brzo ráno šel spát. Všechny 3 příběhy byly kvalitní, ale nejvíc mě dostala temná gangsterka s Kingpinem, kterou podtrhovala báječná atmosférická kresba Alexa Maleeva, škoda že i poslední příběh nebyl nakreslen ním, protože mi přišla už moc mainstreamová a ke scenáři úplně nesedla. V celém omnibusu mi chybělo více akce, na to, že to je superhrdinský komiks...první příběh mi přišel zbytečně moc natažený, stačil by tak na 2 sešity, ve třetím mi nesedla kresba, ale ve výsledku jsem byl spokojen.
    1. příběh - 85%
    2. příběh - 95%
    3. příběh - 85%
    Celek tedy...
  • rooty
    rooty19.3.2011 16:20Batman: Temné vítězství #1
    Mám rád Batmana, nemá žádné nadlidské schopnosti, přesto je to hrdina a možná i právě proto je nejlepší, drsnej frajer v pláštěnce, který se s nikým nesere…a je prostě cool. V Tichu byla parádní kresba, v Roce jedna zase parádní scénář…. Pak jsem koupil Dlouhý Halloween a ten měl oboje, proto se stal mým nejoblíbenějším komiksem…Temné vítězství jde v jeho stopách..takže opět detektivní zápletka ve které se hledá vrah, akorát tentokrát si zabiják místo mafiánů vzal na mušku opačnou stranu a vraždí modré uniformy - známé postavy z Millerova Roku jedna. A je to opět parádně napsané Loebem a ještě lépe nakreslené Timem Salem, pro mě asi zatím nejvýznamnějším kreslířem. miluju jeho hru se stíny a světlem. Zpracování Bbartu je opět na jedničku, dokonce se mi tady vůbec uprostřed nelepily stránky k sobě, jako u H, a navíc hezky voněly .
    Shrnutí - Líbí se mi to dokonce i o něco málo víc než předcházející Halloween, snad taková... nebo lepší.. bude i druhá polovina se závěrem, VĚŘÍM že ano.
  • rooty
    rooty16.3.2011 18:09300 (2. vydání)
    Tož to je skvost
  • rooty
    rooty2.3.2011 13:11Batman: Ticho I
    *pohnutky hlavního záporáka...A když už píšu opravu, tak jen dopíšu, že mi příjdou opravdu směšné

  • rooty
    rooty2.3.2011 13:10Batman: Ticho II
    *pohnutky hlavního záporáka...A když už píšu opravu, tak jen dopíšu, že mi příjdou opravdu směšné
  • rooty
    rooty2.3.2011 13:06Batman: Ticho II
    Tak u tohohle komiksu jsem si oblíbil Batmana, temného rytíře, jeho temné město a postavy které ho obklopují v jeho světě .Kniha se stala mojí biblí u které jsem každý večer usínal. Po koupení dalších knih jsem zjistil, že má ještě lepší příběhy, jako rok jedna nebo dlouhý halloween,ale i tak je to pořád moje srdcová záležitost. Moje seznámení s postavou nemohlo proběhnout lépe, protože tenhle comics slouží jako informační kniha všech důležitých událostí batmanova světa, navíc tu vystupuje velká část jeho protivníků i jeho maskovaných přátel. Je fakt, že doteď nechápu pořádně hlavní pohnutky záporáka, ale i tak mi to nevadí v celkovém hodnocení..protože u této knihy (resp. 2 knih) se vždycky pobavím.

  • rooty
    Něco mi uteklo, nebo nikde není vysvětleno, jakou to změnou prošel dr. Rose, resp. co se mu stalo?
  • rooty
    Fimi: v angličtině ano.
  • rooty
    Brubaker je top. Je to vlastne uz jediny autor, od ktereho kupuji deluxky v anglictine. Na Fade Out v cestine se neskonale tesim. Muj zebricek: Fade Out, Criminal, KoBK, Velvet, Fatale, Incognito, Gotham central
  • rooty
    o jaký název se jedná v originále? můžete prosím někdo poslat? Vybíral mě zatím nezklamal.
  • rooty
    rooty17.11.2018 15:25Overwatch - Antologie #01
    Souhlasím rovnež, jen mě mrzí, že Crew politikou CC asi nepujde, myslím tím předplacení comicsů. Ja jsem s tím rovněž ok. Jen se to u mě neuplatňuje u komiksů, které bych chtěl já. CC jede stále ve stejných vodách Darkhorse a ti nám tady kvalitu typu Fatale, nebo Southern Bastard nepřinesou. Zrušení Gotham central mě taky mrzí. Ale zatím razím heslo, že pokud vyjde i pouze 1 díl nějakého pro mě zajímavého comicsu, tak ho koupím a to i kdybych ho měl v angličtině.
  • rooty
    Taky bych byl radsi, kdyby Fatale vydavala Crew, u nich je to preci jenom vetsi jistota. Nechapu, proc se p. Pavlovsky a spol. k tomu chovaji tak odmitave, pritom se radi mezi fandy noiru. Za me Brubaker umi perfektne kriminalky, Captain a dalsi superhrdinske veci uz me tak nebavily, ale to je asi tim, ze superhrdinske komiksy me prestaly bavit vseobecne. Gotham central je vyborny, skoda ze tam Brubaker s Larkem stejne pridali Batmana, kdyby to nechali ciste na policejni praci, bylo by to jeste lepsi. Vzdycky me to finale timto zklamalo.
    Ale pocitam, ze tady uz to bylo asi na prani vedeni DC, aby to bylo vice prodejne..
  • rooty
    Taky vlastnim obe deluxe knihy, ale do ceskeho vydani jdu taky. Brubakera musime podporit, pak se mozna dockame i dalsich veci jako Fade out, nebo Kill or be killed.
    Kazdopadne by opravdu Bbart mel jit do sebe. Prvne slibi, ze na jare vydaji hned dalsi dil a mesic pote uz to posouvaji o cely rok. Navic daji informaci, ze prava maji pouze na 2 dily. Nechapu jejich obchodni premysleni. Nicmene jsem optimista a verim, ze se to bude prodavat dobre. Od nas nadsenych ctenaru je potreba to aspon propagovat v komunite, jako je tahle. Tak panove napiste, co nejvice pozitivnich recenzi :-)
  • rooty
    rooty7.3.2011 11:50Usagi Yojimbo #01: Ronin
    Jo tak ten je skvělý :-) ,ale chtěl bych vidět i ten původní
  • rooty
    rooty7.3.2011 11:01Usagi Yojimbo #01: Ronin
    Demnog - Zatoichi r.1989,nebo r.2003 samuraj ( original Zatoichi) Takeshi Kitana?
  • rooty
    rooty8.8.2021Koupím
    Koupím pouze v dobrém stavu!
    Nabízím 250,- Kč/díl

    Lucky Luke - Dostavník
    Lucky Luke - Psychoterapie Daltonových
    Lucky Luke - Billy Kid

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.8.2021Koupím
    Koupím pouze v dobrém stavu!
    Nabízím 200,- Kč/díl

    Lucky Luke - Dostavník
    Lucky Luke - Psychoterapie Daltonových
    Lucky Luke - Billy Kid

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.2.2021Koupím
    koupím omnibus Captain America 1 CZ, nabízím 1500,- Kč

    email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty3.2.2021Prodám
    Prodám:
    AKTUALIZACE

    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    DMZ - 1-6 - 1200,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Zero 2 - 50,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 50,- Kc

    Ideálně osobní předání v Ostravě
  • rooty
    rooty26.1.2021Prodám
    UPVO - 1-11 (součástí není 1949 - 9díl) - 2800,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 600,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 50,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 50,- Kc

    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.10.2020Prodám
    UPVO - 1-11 (součástí není 1949 - 9díl) - 2900,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 150,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 650,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty1.2.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč
    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 150,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 700,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní - 250 - Kč
    Duchové mrtvých - 250,- Kč
    Humr Johnson - 250,- Kč
    Mýty 1 - 200,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty22.1.2020Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 3900,- Kč
    UPVO - 1-8 (vázaná) - 2400,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Indiánské Léto/El Gaucho (váz.) - 700,- Kč
    Ragemoor - 250,- Kč
    První kniha hřbitovní - 300,- Kč
    Duchové mrtvých - 300,- Kč
    Humr Johnson - 300,- Kč
    Mýty 1 - 250,- Kč

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.1.2020Prodám
    rooty 12:09 31.12. 2019
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4000,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 200,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.12.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4500,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6000,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 550,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5000,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 200,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 100,- Kc
    Skalpy 7 - 200,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 200,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 800,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 600,-Kc
    Strazci 2. vydani - 500,-Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 100,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty16.12.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4700,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6200,- Kč (výborný stav)
    Preacher 4 - 600,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 120,- Kc
    Skalpy 7 - 220,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 250,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 900,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 100,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 50,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 150,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.11.2019Prodám
    AKTUALIZACE/SNÍŽENÍ CEN

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 4800,- Kč

    PREACHER - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Preacher 4 - 700,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2000,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Fatale 1 - 200,- Kč
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 120,- Kc
    Skalpy 7 - 220,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 250,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 900,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 100,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 50,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 80,-Kc
    Sweet tooth 1 - 80,-Kc
    Daytripper broz. - 150,-Kc
    Zero 2 - 80,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 80,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty15.11.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Téměr - kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 600,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč (Tady pouze osobní předání)
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 700,-Kc
    Lady Mechanika 1+2 - 800,- Kč
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE
    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!
    Cena 4500,- Kč - PRODÁNO
    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč
    Pekelná knižnice 2 (189)+3 (803) - 5500,- Kč
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč
    Batman - Sovi tribunal paperback 230,-Kc
    Punisher - Otrokari 150,-Kc - PRODÁNO
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 800,-Kc
    Liga vyjimecnych - 1+2 550,-Kc
    Top 10 1+2 - 550,-Kc
    Nemo - Srdce z ledu - 350,-Kc
    NHM - Avengers - 50,- Kč
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc
    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně zasilkovnou
  • rooty
    rooty17.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5000,- Kč
    Preacher - kompletní série 1-10 - 6500,- Kč
    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč

    Dr. Strange 1+2 - 300,- Kč
    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 800,-Kc

    Angl. Paperbacky:
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc


    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně poštou

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.10.2019Prodám
    AKTUALIZACE:

    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatne knihy Hellboy - Půlnoční cirkus a Hellboy - Neuveritelne pribehy
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Y- poslední z mužů - 1-10 (kompletní série) - 2200,- Kč

    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Saga 1 - 200,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi a dalsi pribehy 300,- Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1000,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 900,-Kc
    Ang. Paperbacky
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc


    Předaní ideálně osobně v Ostravě, případně poštou

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty5.10.2019Prodám
    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatnou knihu Hellboy - Půlnoční cirkus.
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Punisher - Otrokari 150,-Kc
    Preacher 1+2 - 1000,-Kc
    Transmetropolitan 2 - 150,-Kc
    Kustek - Utek z Kustkova 100,- Kc ( CB dvojdil)
    Saga 1 - 200,- Kc
    Myty 3 - 100,- Kc
    Rebirth Wonder Woman - Lzi - 150,- Kc
    Skalpy 7 - 250,-Kc
    Vrazedna tajemstvi 300,- Kc
    Hellboy - Spoutana rakev vaz.1. Vydani 300,-Kc
    UKK - Avengers rozpad - 200,- Kc
    UKK - Spiderman - Navrat - 100,- Kc
    MDEK - Druuna 2 vaz.( zabalena) - 1100,-Kc
    MDEK - Temnymi cestami vaz. (Zabalena) - 650,-Kc
    Strazci 2. vydani - 900,-Kc
    Ang. Paperbacky
    Saga 1 - 100,-Kc
    Sandman 1 nove kolorovani - 150,- Kc
    Sweet tooth 1 - 100,-Kc
    Daytripper broz. - 200,-Kc
    Zero 2 - 100,-Kc
    Hellboy 12 paperback polsky 100,- Kc



    Předaní ideálně osobně v Ostravě.

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.10.2019Prodám
    Nabízím:

    Aktuálně kompletního Goona, který vyšel v CR včetně vyprodaného 3 dílu. Konkrétně 0-9. Stav všech knížek je perfektní!

    Cena 4500,- Kč

    Dále nabízím téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Jedna se o díly 1-12. Chybí pouze 10. Dále k tomu přidám samostatnou knihu Hellboy - Půlnoční cirkus.
    Cena 5000,- Kč

    Pekelná knižnice 2+3 - 5500,- Kč

    Předaní ideálně osobně v Ostravě.

    Kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.9.2019Prodám
    Nabizim aktualne kompletniho Goona, ktery vysel v CR vcetne vyprodaneho 3 dilu. Konkretně 0-9. Stav vsech knizek je perfektni!
    Cena 4500,- Kč

    Dále nabizim téměř kompletní vydaní Hellboye vydaného Comics centrem. Konkretne se jedna o dily 1-12. Chybi pouze 10. kniha

    Pekelná knižnice 2 + 3 - 5500,- Kč /obě - (nečteno/pouze prolistováno)

    Predani idealne osobne v Ostrave.
    kontaktní email: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.8.2018Koupím
    koupím:
    Preacher 3 - Lovci 
    Nabízím 1500,- Kč

    email: lukasbodicky@seznam.cz
  • rooty
    rooty20.8.2018Koupím
    koupím:
    Preacher 3 - Lovci 
    Nabízím 1200,- Kč

    email: lukasbodicky@seznam.cz
  • rooty
    rooty19.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
    úprava cen, snížení

    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu, případně zásilkovnu

    Americké paperbacky:
    Sandman 1 - nový coloring - 200,- Kč
    Zero 2 - 100,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kč
    Sweeth Tooth 1 - 200,- Kč

    CZ
    HELLBOY - PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3200,- KČ - VČETNĚ POŠTY

    Conan comicsova legenda 5 - 100,- Kč
    Conan comicsova legenda 6 - 100,- Kč
    Conan - Barlow comics (pevná vazba) - 250,- Kč
    Hellboy - Spoutaná rakev - (pevná vazba) první vydání 500,- Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 50,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 200,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 200,- Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 50,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 300,- Kč
    Černá orchidej - 300,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 200,- Kč
    Ragemoor - 200,- Kč
    První kniha hřbitovní 300,- Kč
    Duchové mrtvých - 300,- Kč
    Thor Vikingové - 150,- Kč
    Kůstek 1: Útěk z Kůstkova (vydání 2010, dvojdíl) - 200,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet

    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1000,- Kč
  • rooty
    rooty13.10.2017Prodám
    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.
    Americké paperbacky:
    Sandman 1 - nový coloring - 200,- Kč
    Zero 2 - 150,- Kč
    Saga 1 - 150,- Kč
    Sweeth Tooth 1 - 200,- Kč

    HELLBOY - PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3300,- KČ - VČETNĚ POŠTY

    Conan comicsova legenda 5 - 120,- Kč
    Conan comicsova legenda 6 - 120,- Kč
    Conan - Barlow comics (pevná vazba) - 300,- Kč
    Hellboy - Spoutaná rakev - (pevná vazba) první vydání 500,- Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 240,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 240,- Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Ragemoor - 280,- Kč
    První kniha hřbitovní 350,- Kč
    Duchové mrtvých - 350,- Kč
    Thor Vikingové - 200,- Kč
    Kůstek 1: Útěk z Kůstkova (vydání 2010, dvojdíl) - 300,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet

    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
  • rooty
    rooty9.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.




    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Transmetropolitan 3 - 240,- Kč
    Transmetropolitan 4 - 240,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Ragemoor - 280,- Kč
    První kniha hřbitovní 350,- Kč
    Koralína Comics centrum - (Vázaná) 1000,- Kč
    Duchové mrtvých - 350,- Kč
    Gantz 1 - 50,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet


    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 1 - 1500,- Kč (pevná vazba, nerozbalená)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty5.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz

    AKTUALIZACE + PŘIDANÉ VĚCI
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.

    Y poslední z mužů - 1-10 Kompletní série - Stav perfektní, jednou čtené, pak založené v knihovně. Cena 2400,- Kč => 40% sleva

    HELLBOY PEKELNÁ KNIŽNICE 2 - 3200,- KČ
    kniha Větru - 160 ,-Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Před Strážci (paperback) Sůva/Dr. Manhattan - 350,- Kč
    Před Strážci (paperback) Komediant/Rorschach - 500,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Mezi řádky 4 Leviatan - 200,- Kč
    Ragemoor - 300,- Kč
    Gantz 1 - 50,- Kč

    Parchanti Vsadte si a Zdvojnasobeni sazek - vaz. 450,- Kč za komplet


    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Výprava za ptákem času (pevná vazba) - 1100,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty2.10.2017Prodám
    Kontaktní email - rooty85@seznam.cz
    Prodám:

    Osobní předání je možno Ostrava, jinak je potřeba ještě připočítat poštu.

    Y poslední z mužů - 1-10 Kompletní série - Stav perfektní, jednou čtené, pak založené v knihovně. Cena 2 424,- Kč => 40% sleva

    Kasta Metabaronů (paperback) - Cena 1500,- Kč
    Kniha Větru - 160 ,-Kč
    Bitevní pole - 100,- Kč
    Spiderman - Návrat (Crew) 1. vydání - 150,- Kč
    UKK - Spiderman Návrat - 100,- Kč
    Před Strážci (paperback) Sůva/Dr. Manhattan - 350,- Kč
    Před Strážci (paperback) Komediant/Rorschach - 500,- Kč
    Parker - 290 ,-Kč
    Zahrada ve zbrani a jiné příběhy - 190 ,-Kč
    Želvy Ninja - Menu číslo 1 - 100,- Kč
    Hellboy (paperback pl) Burza i Pasja - 150,- Kč
    O půlnoci zemřu - 100,- Kč
    Vražedné tajemství a jiné příběhy - 360,- Kč
    Černá orchidej - 360,-Kč
    Preacher 1 Jako pára nad Texasem - 700,-Kč
    Mýty - Láska jako z pohádky - 240,- Kč
    Mezi řádky 4 Leviatan - 200,- Kč
    Manara/Klik - 500,- Kč

    MDEK (Vše v perfektním stavu)
    Druuna 2 pevná vazba (nerozbalená) - 1100,- Kč
    Výprava za ptákem času (pevná vazba) - 1100,- Kč
    Bílý Láma (pevná vazba) - 700,- Kč
    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (pevná vazba) - 500,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (Pevná vazba, nerozbalené) - 650,- Kč
    Věčná válka (pevná vazba) - 1000,- Kč
    Teorie rozpadu (pevná vazba) - 500,- Kč
  • rooty
    rooty12.7.2017Koupím
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.7.2017Koupím
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty2.7.2017Prodám
    Koupím Thorgal - Země Qaa - pouze v dobrém stavu. Nabizim 500,-Kc
    Pripadne i jine dily vydane v pevnych deskach Bbartem
    děkuji za nabídky!

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty22.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 2 - 2600,- Kč včetně pošty

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)
    komplet 450,-Kč

    Ragemoor - 300,-Kč

    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 450,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc

    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Sojčák 150,- Kč
    Klub Rváčů 2 450,- Kč
    Muzi, kteri nenavidi zeny 1+2 Divka, ktera si hrala s ohnem a Divka, ktera kopla do vosiho hnizda 800,- Kč

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 50
    Gantz 1 50

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty12.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1500,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 1 - nejvyšší nabídce

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)
    komplet 500,-Kč

    Plášť 370,- Kč
    Ragemoor - 300,-Kč



    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce

    DMZ 1-6 - 900,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 100

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 80
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty12.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1500,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Kustek Utek z Kustkova - 170,-Kc
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 550,-Kc

    HELLBOY - Pekelná knižnice 1 - nejvyšší nabídce

    Parchanti #1: Vsaďte si (pevná vazba)
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (pevna vazba)

    komplet 500,-Kč
    Plášť 370,- Kč
    Ragemoor - 300,-Kč



    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce

    DMZ 1-6 - 900,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 100

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 80
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100,-Kč
    Sweet Tooth - Out of the woods 200,- Kč
  • rooty
    rooty6.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE, co v seznamu není - už je prodáno!

    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    Všechny komiksy jsou ve výborném stavu!

    SANDMAN - 1-4 - první čtyři booky v ČB barvě. Cena za komplet 1700,-Kč, kdyby se sešlo více poptávek, tak dávám přednost vyšší nabídce.

    Thorgal:

    Thorgal #01: Zrazená čarodějka
    Thorgal #02: Ostrov v ledových mořích
    Thorgal #06: Pád Brek Zarithu
    Thorgal #07: Dítě z hvězd
    Thorgal #08: Alinoë
    Thorgal #14: Aaricie
    Thorgal #15: Vládce hor
    Thorgal #16: Vlčice

    Komplet 1300,-Kč

    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 600,-Kc
    Witchblade Kompendium - Kniha 1

    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce
    DMZ 1-6 - 1000,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine: Ještě žiju 150

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100
  • rooty
    rooty4.12.2016Prodám
    AKTUALIZACE
    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz
    O pulnoci zemru 150,-Kc
    Pupiky 1-7 600,-Kc
    Berlin - Mesto kamene - 150,- Kc
    Witchblade Kompendium - Kniha 1
    300 (3. vydání) 250

    Bitevní pole #1 150
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 500,-Kč

    Gunsmith Cats #1
    Gunsmith Cats #2
    komplet 400

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - 5000 ,- Kc, pripadne se priklonim k nejvyšší nabídce
    MY3 150
    DMZ 1-6 - 1000,- Kc
    Druuna 2 pevna vazba (nerozbalena) - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Teror ve jménu víry 300
    Thor: Vikingové 150
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 100
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine a Hulk 200
    Wolverine: Ještě žiju 150

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 100,-Kč
    Lazarus Volume 1 100,-Kč
    Zero At the Heart of it all 100
    Fables 5 The mean season 100,-Kč
  • rooty
    rooty28.11.2016Prodám
    Prodám
    osobně Ostrava, případně poštou
    kontaktní email rooty85@seznam.cz

    300 (3. vydání) 300
    Batman: Deset nocí KGBeasta + Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) + Batman Rok jedna - 550
    Bitevní pole #1 200
    Crying Freeman - Plačící drak #1
    Crying Freeman - Plačící drak #2
    Crying Freeman - Plačící drak #3
    komplet - 550,-Kč

    Gunsmith Cats #1
    Gunsmith Cats #2
    komplet 450

    Hellboy #01: Sémě zkázy (pevná vazba)
    Hellboy #02: Probuzení ďábla (2. vydání) (pevná vazba)
    Hellboy #03: Spoutaná rakev (pevná vazba)
    Hellboy #05: Červ dobyvatel (pevná vazba)
    Hellboy #06: Podivná místa (pevná vazba)
    Hellboy #07: Pražský upír a další povídky (pevná vazba)
    Hellboy #08: Temnota vábí (pevná vazba)
    Hellboy #09: Divoký hon
    Hellboy #10: Paskřivec a další příběhy
    Hellboy #11: Ďáblova nevěsta a další příběhy
    pouze komplet - nejvyšší nabídce
    MY3 200
    Sin City/Město hříchu #1: Drsný sbohem (3. vydání)
    Sin City/Město hříchu #2: Ženská, pro kterou bych vraždil (3. vydání)
    Sin City/Město hříchu #3: Velká tučná zabijačka
    Sin City/Město hříchu #4: Ten žlutej parchant (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #5: Rodinný hodnoty (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #6: Chlast děvky a bouchačky (pevná vazba)
    Sin City/Město hříchu #7: Do srdce temnoty (pevná vazba)¨
    pouze komplet - nejvyšší nabídce
    Temná věž #1: Zrození pistolníka 240
    Teror ve jménu víry 300
    Thor: Vikingové 200
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 120
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 80
    Wolverine a Hulk 300
    Wolverine: Ještě žiju 150
    ZERO #01: Krize
    ZERO #02: V srdci všeho
    ZERO #03: Vlčí něha
    ZERO #04: Kdo ohněm
    komplet - 570
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 100
    Gantz 1 70

    komiksy v angličtine:
    Saga Volume 1 150,-Kč
    Lazarus Volume 1 150,-Kč
    Zero At the Heart of it all 150
    Fables 5 The mean season 120,-Kč
  • rooty
    rooty9.6.2016Prodám
    Aktualizace - Co v seznamu nenajdete je již prodáno.

    300 - 3 vydání - 300,-Kč
    Hellboy - Divoký hon (pevná vazba, ve fólii) - Nejvyšší nabídce
    Hellboy - Spoutaná rakev pevná vazba (2004 vydání) - 500, případně nejvyšší nabídce

    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Crying Freeman 1-3 - 600,-Kč


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty31.5.2016Prodám
    UPDATE + přidané věci:

    Hellboy - Divoký hon (pevná vazba, ve fólii) - Nejvyšší nabídce
    Hellboy - Spoutaná rakev pevná vazba (2004 vydání)
    Hellboy - Pravá ruka zkázy (pevná vazba 2005 vydání)
    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Planetary #1: Do všech koutů světa a jiné povídky + Planetary #2: Čtvrtý muž - 400,- Kč
    Deadpool - 250,-Kč
    Crying Freeman 1-3 - 600,-Kč


    Ú.P.V.O. #01: Dutozem a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #02: Duše Benátek a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Ú.P.V.O. #05: Černý plamen
    Pouze komplet nejvyšší nabídce


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně + Vycházející hvězdy #2: Síla - 450,-Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty30.5.2016Prodám
    Batman: Deset nocí KGBeasta 150,- Kč
    Batman: Kameňák a další příběhy 300,- Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida +X-Men: Impérium 400,- Kč
    Planetary #1: Do všech koutů světa a jiné povídky + Planetary #2: Čtvrtý muž - 400,- Kč
    Superman: Pro zítřek #1 + Superman: Pro zítřek #2 550,-Kč

    Ú.P.V.O. #01: Dutozem a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #02: Duše Benátek a další povídky (pevná vazba)
    Ú.P.V.O. #03: Žabí mor
    Ú.P.V.O. #04: Smrt
    Ú.P.V.O. #05: Černý plamen
    Pouze komplet nejvyšší nabídce


    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 250,- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 200 , -Kč
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně + Vycházející hvězdy #2: Síla - 450,-Kč
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál - 100 ,- Kč
    Gantz 1 80,-Kč

    DMZ 1-6 - 1000,-Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty25.12.2015Prodám
    Prodám kompletní - dosud vydanou sérií Živí Mrtví - tedy booky 1-15 - všechny díly jsou ve výborném stavu Cena 3000,- Kč s poštou! Původní cena 4485,- Kč

    kontakt rooty85@seznam.cz

    Dále platí nabídka:

    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Při koupi všeho - cena 2200,- Kč s poštou!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty17.12.2015Prodám
    UPDATE - CO TADY NENAJDETE Z PŮVODNÍ NABÍDKY, TAK UŽ NEMÁM!

    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Při koupi všeho - cena 2300,- Kč s poštou!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.12.2015Prodám
    PRODÁM NÍŽE UVEDENÉ
    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou (standard 2750)
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet

    UKK - 1 díl za 150- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty4.12.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    Batman: Návrat Temného Rytíře (2. vydání) pevná vazba 400,- Kč
    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč/komplet
    Superman Pro zítřek 1+2 - 400,- Kč/komplet
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,

    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
    Gantz 1 - 80,- Kč
  • rooty
    rooty1.12.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    300 - Bitva u Thermopyl (3. vydání) - 450,- Kč
    Batman - Soví tribunál, Soví město, Smrt rodiny, Rok nula (Vše v pevné vazbě) . 2000,- Kč s poštou
    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty27.11.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 150,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 350,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 170,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium -300,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 150,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 200- Kč,
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty18.11.2015Prodám
    UPDATE:

    VŠE VE VÝBORNÉM STAVU!

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 500,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 400,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 250- Kč, při větším odběru sleva
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty6.11.2015Prodám
    UPDATE:

    BATMAN - Ticho 1+2 váz - nejvyšší nabídce a pouze jako komplet
    Kasta metabaronu brož. 550,- Kč
    Výprava za ptákem času (váz.) - 500,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 400,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - 400,- Kč

    UKK - 1 díl za 250- Kč, při větším odběru sleva
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Boj

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty29.10.2015Prodám
    UPDATE:

    Kasta metabaronu brož. 650,- Kč
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Joker - nejvyšší nabídce


    UKK - 1 díl za 250- Kč
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč
  • rooty
    rooty22.10.2015Prodám
    Doplňuji svoji nabídku:

    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    GOON 2+3 (standardní obálka) - 500,- Kč
    Krajina půlnočních stínů brož. - nejvyšší nabídce
    Joker - nejvyšší nabídce

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty21.10.2015Prodám

    kasta metabaronu brož. 700,- Kč- připadne vyměním za GUYE DELISLEHO PCHJONGJANG.

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 250- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč


    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty12.10.2015Prodám
    Prodám komiks kasta metabaronu brož. připadne vyměním za GUYE DELISLEHO PCHJONGJANG.

    kontakt: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty12.10.2015Prodám
    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 500,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 250- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    Vše 2200,-Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty3.10.2015Prodám
    Prodávám:

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 300,- Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    Vše 2700,-Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty30.9.2015Prodám
    Prodávám:

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč



    UKK - 1 díl za 400,- Kč, při větším odběru sleva

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat

    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    kontakt : rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty26.9.2015Prodám
    Prodávám:
    Kde není uvedeno jinak, tak stav výborný

    Batman - Tváře smrti brož - 200,- Kč
    Hellboy - Sémě zkázy pevná - 450,-Kč (stav použité)
    Vrána - rozšířené vydání pevná - 600,- Kč
    Swamp Thing - Bažináč - 1-6 - pouze komplet 1200,- Kč
    Captain America omnibus 1 - 370,- Kč
    Arzach (pevná vazba) 2012 200,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium - 350,-Kč
    Sláine: Poklady Británie (pevná vazba) 500,- Kč
    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet za 900,- Kč

    UKK - 1 díl za 400,- Kč, při větším odběru sleva

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine 2013
    Ultimátní komiksový komplet #007: Daredevil: Zmrtvýchvstání 2013
    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #036: Astonishing X-Men: Nadaní 2013
    Ultimátní komiksový komplet #040: Astonishing X-Men: Boj Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu 2013

    Želvy Ninja: Menu číslo 01: Jedinečný originál 120,- Kč

    kontakt: rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty21.6.2015Prodám

    Prodám:

    Hellboy - Sémě zkázy (váz.) - nejvyšší nabídce
    Vrána - Rozšířené vydání (váz.)- nejvyšší nabídce

    Želvy Ninja - Menu číslo jedna (Comics centrum) - 150
    Batman - Detective comics Tváře smrti (brož) - 200
    Green Lantern - Tajemství původu (brož) - 200,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (váz) 600,- Kč
    Arzach (váz) - 270,- Kč
    Captain America #1 omnibus - 500,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium 450, -Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine

    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 2013
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 2013
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu

    Spiderman - Návrat - 200,- Kč

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet 950,- Kč

    osobní předání v Ostravě, popř. poštou

    rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.6.2015Prodám
    doplňuji email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty14.6.2015Prodám
    Prodám:

    Hellboy - Sémě zkázy (váz.) - nejvyšší nabídce
    Vrána - Rozšířené vydání (váz.)- nejvyšší nabídce

    Želvy Ninja - Menu číslo jedna (Comics centrum) - 150
    Batman - Detective comics Tváře smrti (brož) - 200
    Green Lantern - Tajemství původu (brož) - 200,- Kč
    Slaine - Poklady Británie (váz) 600,- Kč
    Arzach (váz) - 270,- Kč
    Captain America #1 omnibus - 500,- Kč
    New X-Men: G jako genocida + New X-Men: Impérium 450, -Kč

    Ultimátní komiksový komplet #004: Wolverine

    Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky 2013
    Ultimátní komiksový komplet #018: New X-Men: G jako Genocida 2013
    Ultimátní komiksový komplet #021: Amazing Spider-Man: Návrat 2013
    Ultimátní komiksový komplet #022: Spider-Man: Smutek 2014
    Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu

    Spiderman - Návrat - 200,- Kč

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011
    pouze komplet 950,- Kč

    osobní předání v Ostravě, popř. poštou
  • rooty
    rooty21.5.2015Prodám
    Prodám komiks - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě, ale je možno i poštou

    dále prodám Batman - Tváře smrti

    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě


    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty17.5.2015Prodám
    Prodám komiks - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě, ale je možno i poštou

    dále prodám Batman - Tváře smrti

    Batman: Arkham - Pochmurný dům v pochmurném světě


    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty15.5.2015Prodám
    Prodám komiks z řady MDEK - INCAL PEVNA VAZBA ve výborném stavu nejvyšší nabídce.
    Předání nejlépe osobní v Ostravě

    email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty9.4.2015Prodám
    Vše za 3000,- Kč
  • rooty
    rooty9.4.2015Prodám
    Prodám komiksy níže. Jen komplet. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Y: Poslední z mužů #01: Jako jeden muž
    Y: Poslední z mužů #02: Cykly
    Y: Poslední z mužů #03: Malý krok pro lidstvo
    Y: Poslední z mužů #08 - Dračice v kimonu
    Y: Poslední z mužů #09 - Matka Země
    Y: Poslední z mužů #10 - Odpovědi

    komplet 1200,- Kč
  • rooty
    rooty28.1.2015Prodám


    rooty 19:26 28.01. 2015
    Prodám komiksy níže. Vždy jen komplet série. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Ultimates BBART

    Ultimates #1: Nadčlověk 2008
    Ultimates #2: Národní bezpečnost 2009
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra 2010
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku 2011

    komplet 850,- Kč

  • rooty
    rooty27.1.2015Prodám
    Prodám komiksy níže. Vždy jen komplet série. Vše ve výborném stavu! Osobní předání Ostrava. Jinak + poštovné
    email rooty85@seznam.cz

    Hitman 2004
    Hitman #2: Místní hrdinové 2005
    Hitman #3: Zabijácké eso 2007
    Hitman #4: Odvážným štěstí přeje 2009
    Hitman #5: Tommyho hrdinové 2010
    Hitman #6: Lepší zítřky 2011
    Hitman #7: Stará páka 2011
    Hitman #8: Zavíračka

    komplet 2000,- Kč

    Preacher/Kazatel #01: Jako pára nad Texasem 2004
    Preacher/Kazatel #02: Až do konce světa 2006
    Preacher/Kazatel #03: Lovci 2007 ****
    Preacher/Kazatel #04: Křižáci 2008 *****
    Preacher/Kazatel #05: Konec iluzí 2009 ***
    Preacher/Kazatel #06: Válka na slunci 2010
    Preacher/Kazatel #07: Spása 2011 ****
    Preacher/Kazatel #08: A pak vypukne peklo 2011
    Preacher/Kazatel #09: Alamo 2012 *****
    Preacher/Kazatel #10: Pradávná historie 2012
    ¨
    komplet 2300,-Kč

    komplet Hitman + Preacher 4000,-Kč
  • rooty
    rooty28.3.2014Koupím
    koupím:

    Hellboy - Červ Dobyvatel

    nabídky prosím na email rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty23.1.2014Prodám
    PRODÁM:
    VŠE VÝBORNÝ STAV, sleva 50%:
    email: rooty85@seznam.cz

    Hitman - 1-8 - 1600,- Kč
    Ú.P.V.O. - 1. a 2. díl v pevné za 600,- Kč
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty12.1.2014Prodám
    PRODÁM:
    VŠE VÝBORNÝ STAV, sleva 50%:
    email: rooty85@seznam.cz

    Transmetropolitan 1-6 - 1200,- Kč
    Hitman - 1-8 - 1600,- Kč
    Ú.P.V.O. - 1. a 2. díl v pevné za 600,- Kč
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty4.1.2014Prodám
    Prodám:
    Vše výborný stav!

    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1600,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč

    + poštovné
  • rooty
    rooty21.12.2013Prodám
    prodám:
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1666,- Kč
    Blaksad brož 275,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
  • rooty
    rooty5.12.2013Prodám
    prodám:
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)200,- kč
    Hitman 1-8 - 1666,- Kč
    Blaksad brož 275,- Kč
    Green Lantern: Tajemství původu 200,- Kč
    Superman Action comics 1: Superman a lidé z oceli (pevná vazba) 370,- Kč

    ke všemu je třeba pak připočítat poštovné

  • rooty
    rooty11.9.2013Prodám
    vše za 3300,- kč
  • rooty
    rooty11.9.2013Koupím
    Koupím Hellboy 5 - Červ dobyvatel v pevné vazbě, případné nabídky na rooty85@seznam.cz
  • rooty
    rooty11.9.2013Prodám
    Prodám za poloviční cenu + poštovné

    série pouze komplet, možnost os. předání v Ostravě

    Amazing Spider-Man #1: Návrat 1 vydání
    Amazing Spider-Man #1: Návrat 2 vydání
    Amazing Spider-Man #2: Odhalení
    Amazing Spider-Man #3: Dokud hvězdy nezhasnou
    Amazing Spider-Man #4: Příčiny a následky
    Amazing Spider-Man #5: Šťastné narozeniny
    Amazing Spider-Man #6: Ezekielův návrat
    Batman Detective comics 1: Tváře smrti (paperback)
    Blacksad (paperback)
    Green Lantern: Tajemství původu
    Superman Action comics 1: Superman a lidé z oceli (pevná vazba)
    Ultimates #1: Nadčlověk
    Ultimates #2: Národní bezpečnost
    Ultimates 2 #1: Bohové a monstra
    Ultimates 2 #2: Jak ukrást Ameriku
    Vycházející hvězdy #1: Zrozeni z ohně
    Vycházející hvězdy #2: Síla
    Criminal


  • rooty
    rooty10.1.2013Prodám
    Prodám:

    VŠECHNO VE VÝBORNÉM STAVU!
    prodávám pouze komplet série na jednou, bez výjimky..
    předání v Ostravě, poštou neposílám

    Amazing Spiderman 1-6 - cena 1400,- Kč
    Hitman 1-8 - 2200,- Kč
    Preacher 1- 9 - 2700

    Green Lantern 1 - 270,- Kč
    Y poslední z mužů - 220,- Kč

    info o komiksech, viz můj profil
  • rooty
    rooty10.1.2013Prodám
    Prodám:

    VŠECHNO VE VÝBORNÉM STAVU!
    prodávám pouze komplet na jednou, bez výjimky..
    předání v Ostravě, poštou neposílám

    Amazing Spiderman 1-6 - cena 1400,- Kč
    Hitman 1-8 - 2200,- Kč
    Preacher 1- 9 - 2700

    Green Lantern 1 - 270,- Kč
    Y poslední z mužů - 220,- Kč

    info o komiksech, viz můj profil

  • rooty
    rooty15.3.2011Koupím
    Nabízím nějaké starší sešitovky, viz můj profil
  • rooty
    rooty24.11.2023 05:16Slevy, výprodeje, bazary
    Black Friday u nakladatelství Vybíral - slevy 40 - 60%. Namátkou Sykes 198, -Kč, Čtyřka z Baker street 78,- Kč a spoustu dalšího!

    www.verneovky.cz
  • rooty
    rooty26.12.2022 11:19Nakupujeme venku
    Lepší než Murena? Když Gmorku píšeš, že Saria je průměr?
  • rooty
    rooty1.4.2022 21:41Sběratelský klub
    KJ - skvela zprava, mne psali v lednu pouze o tom Velvet. Ve Sleeper a Incognito jsem ani nedoufal. Scene of the Crime mi taky udela velkou radost. Doufam jen, ze vse vyjde ve velkych knihach. :-) Zpetne zamrzi Fatale v brozi, na druhou stranu aspon nejak.
  • rooty
    rooty1.3.2022 17:03Čtenářský koutek
    Gmork - Tuhle taktiku jsem zkoušel minulý rok se Sigfriedem, který byl taky natištěný dříve před oficiální vydáním a pan Vybíral bohužel dříve poslat nechtěl. Každopádně se na všechny uvedené tituly těším :-)
  • rooty
    rooty18.2.2022 10:40Pindárna
    Denis - Kill or be killed bude rozdělený do dvou knih po 10 volumech. Na podzim chystají Velvet v omnibusu.
  • rooty
    rooty19.12.2021 11:37Sběratelský klub
    Gmorku parada a jak jsou na tom s prodejem Orlove Rima a Murena?
  • rooty
    rooty16.12.2021 18:28Pindárna
    Kill or be Killed uz v breznu!!
    https://www.bbart.cz/katalog.asp?id=3475
  • rooty
    rooty5.12.2021 13:16Čtenářský koutek
    To je skoda a pocita se s nim aspon do budoucna? Tak nejvetsi radost by mi udelalo Mariniho Noir :-) Snad i na to dojde.
  • rooty
    rooty5.12.2021 11:25Čtenářský koutek
    Skvele zpravy Gmorku, dekuji za ne! Jen by me zajimalo, jak je to se Skorpionem, bude taky v pristim roce?
  • rooty
    rooty13.11.2021 01:05Nakupujeme venku
    Nechapu, proc tohle u nas nemuze vychazet hned po albech, jako v zahranici. Verim, ze zrovna tohle by se zaplatilo, vzhledem k tomu ze Crew uz nekolikrat dotiskavala Blacksada v MDEK.
  • rooty
    rooty25.10.2021 21:49Pindárna
    Gmorku a kdy bude edičák na příští rok odhalen?
  • rooty
    rooty12.10.2021 13:42Slevy, výprodeje, bazary
    Já dnes objednal Criminal 1 za 437,- Kč z booktook, tak jsem zvědavý

    https://www.booktook.cz/p/criminal-1-kazdy-je-zlocinec-9788075955081/
  • rooty
    rooty7.9.2021 12:37Sběratelský klub
    Gmork - A ten Barakuda vyjde u Vybírala kdy? :-)
  • rooty
    rooty26.8.2021 18:52Sběratelský klub
    Tak koukám, že BBart už vystavil na svém webu edičák na říjen a listopad, nechybí avizovaný Criminal 1 a 3. Jednička nakonec s původní obálkou!
  • rooty
    rooty28.7.2021 13:50Sběratelský klub
    Toe - Naprosto skvělé zprávy, děkuji!V ten Velvet jsem ani nedoufal, boží! Jen dotaz k obálce ke Criminalu 3, která se v originálu moc nevyvedla...Bude BBart dělat jinou, nebo použije stejnou?
  • rooty
    rooty31.5.2021 07:37Pindárna
    Radek - dekuji, skvela zprava, uvidal bych sice radsi vetsi Vybiraluv format, ale tak lepsi nejak, nez vubec. :-)
  • rooty
    rooty30.5.2021 12:54Pindárna
    Gmork - Ano, na Siegrieda se těším hodně. Ten Aslak je taky v hledáčku Vybírala? A jaká je šance na Les Indes Fourbes, viděl jsem pár stránek a vypadá to moc dobře, Guarnido je skvělý!
  • rooty
    rooty28.5.2021 12:08Pindárna
    Fimi - ne, v angličtině čtu už pouze Brubakera, na složitější věci potřebuji slovník a to mě nebaví. Z jmenovaných by mě stejně asi zajímal jen ten Northlanders.

    Gmork - jinak jsem rád, že se Vybíralovi daří, doufám, že to pomůže k vydávaní více titulů ročně. Včera mi psal, že plánuje na září anketu, tak jsem zvědavý, co tam bude :-))
  • rooty
    rooty28.5.2021 12:01Pindárna
    Vikingů není nikdy dost :-) Vybíral je u mě aktuálně nr1 mezi vydavateli. Mám všechno a zatím nemůžu říct, že by mě něco zklamalo. Doufám, že udrží formu ve výběru. Poslední Orlové Říma i Texaský Jack opět skvělé! Ještě by mohl vydat něco ve stylu Dlouhého Johna Silvera, kterého doufám v budoucnu vydá znovu, protože ten komiks si zaslouží jeho úpravu.
  • rooty
    rooty14.5.2021 20:15Nakupujeme venku
    Gmork - jak to vypada u Vybirala s Barracudou? Vim, ze ho planoval vydat tento rok, ale v edicaku jsem ho nenasel. Dekuji za info
  • rooty
    rooty22.3.2021 13:21Čtenářský koutek
    Gmorku - tak nás nenapínej a napiš :-) Vím, že se uvažovalo nad Barracudou, to klapne?
  • rooty
    rooty22.3.2021 13:06Čtenářský koutek
    edičák Erbu je skvělý, beru vše.
  • rooty
    rooty3.2.2021 20:36Sběratelský klub
    Já se jich na dalšího Brubakera ptal emailem na konci listopadu. Rovnou kopíruji odpověď:

    Dobrý den,

    děkujeme za milou odezvu a popravdě, čekáme jak finančně dopadneme po všech těch karanténách tohoto roku.
    Vydávat drahé komisy, které není kde prodávat není jednoduché.

    Ale rádi bychom vydali 3. Criminal i Kill or be killed. Nevíme zatím kdy.
    S pozdravem

    Karolina Špičková

    BB/art s.r.o.
    Bořivojova 75
    130 00 Praha 3
  • rooty
    rooty3.9.2020 13:14Pindárna
    tak na tohle se těším, jak malý Jarda!
    Skvělá obálka!! Již 21/10.

  • rooty
    rooty30.7.2020 19:26Pindárna
    To Mighty boys - osobně Vám pánové hodně držím palce. Nabídka Crwe mě už mě skoro nezajímá, CC míří taky více směrem ke komerci, případně dotiskuje starší hity, BBart vydá 2 kvalitní komiksy ročně, to stejné ERB. Takže věřím, že přijdete s něčím, co osloví starší čtenáře, jako jsem já. Osobně bych uvítal komiksy typu Lazarus, Descender, Parker, Royal City, Velvet, Kill or be killed, Trillium, Southern Bastards. Ideálně v deluxe provedeních. Ale baví mě hodně i Evropa typu Murena, Dlouhý John Silver, Undertaker, Asgard a vlastně vše co vydal Vyhlídal. Za takové komiksy jsem schopen si klidně i předplácet..
    Těším se teda na každé další informace ohledně vašeho projektu!
  • rooty
    rooty16.5.2020 08:48Slevy, výprodeje, bazary
    Gmork - diky za odkaz, vubec jsem nevedel, ze se neco takoveho pripravuje, uz jsi to cetl? Premyslim, jestli do toho jit, Jodorowskeho obecne nemusim. Kasta, Incal atd. jsou veci, ktere jdou mimo me. Na druhou stranu minuly rok me prekvapil skvelym Bouncerem. Pochopil jsem, ze to volne navazuje na Borgia a to mi prislo hodne prumerne. Je to pokracovani lepsi? Graficky to vypada zase vyborne!
  • rooty
    rooty17.4.2020 12:16Slevy, výprodeje, bazary
    Doporučuji slevu u Vybírala, hlavně věci od ERBU, které jsou teď moje srdcovka.
    Sykes, Asgard, dokonce i Murena už vyprodané! Zůstává Sága Valty, Mistr meče a Děti z Montmartru, Čtyřka z Baker street = všechny uvedené tituly doporučuji, viz. i hodnocení na tomto webu.

    http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/51-1-KOMIKSOVA-AKCE
  • rooty
    rooty20.1.2020 11:23Pindárna
    Pro fanoušky Fatale jedna informativní - tento rok vyjdou oba poslední díly. Konkrétně 4. díl květen a final 5. díl září! Jsem moc rád, že se tohle nakonec podaří vydat celé. :-)
  • rooty
    rooty29.4.2016 08:23Srazy, cony, festivaly
    v sériích roku chybí Saga
  • rooty
    rooty25.11.2015 19:42Slevy, výprodeje, bazary
    V pátek bude v Knihcentru v Ostravě 30% sleva na vše! Takže komu něco chybí a chce nakoupit levně, by se tam měl zastavit.
  • rooty
    rooty6.4.2015 19:40Srazy, cony, festivaly
    V sérii roku taky chybí Zero
  • rooty
  • rooty
    rooty29.10.2014 17:01Slevy, výprodeje, bazary
    Flash - V Ostravě je nejlepší knihcentrum v centru ( bývalý Librex) Mají tam snad všechno a co nemají, tak si můžeš objednat v e-schopu, kde mají navíc až 24% slevu a za poštovné neplatíš nic, když si to necháš připravit na prodejně (teď mají tuším limit nad 500,- Kč, aby bylo zdarma, ale to mám vždycky objednávku přes). Já nakupuji pouze tam.
  • rooty
    rooty4.6.2014 20:20Slevy, výprodeje, bazary
    na stránkách comics centra probíhá momentálně předprodej
    Hellboy 9: Divoký hon 359,-
  • rooty
    rooty15.1.2014 20:13Pindárna
    Martin - Fatale mel v planu BBart vyhledove na tento rok, to ale psali minuly rok. Ted kdovi,jeste bych ale neztracel nadeji...
  • rooty
    rooty14.1.2014 21:12Pindárna
    edicak BBART je fakt zklamani. Letos asi jen nakupy produkce Crwe, z toho seznamu nekoupim nic, snad krome posledniho Ycka.
  • rooty
    rooty12.11.2013 12:25* Připomínky a návrhy
    Název Muži, kteří nenávidí ženy II
    Druhý díl komiksové podoby mezinárodního bestselleru Kniha Druh sortimentu
    Denise Mina Andrea Mutti Autor
    Leonardo Manco Ilustrátor
    HOST Značka
    08.11.2013 V prodeji od
    2013 Rok vydání
    1. vydání Pořadí vydání
    174 x 262 x 15 mm Rozměry
    Brožovaná bez přebalu lesklá Vazba
    160 Počet stran
    978-80-7294-961-8 ISBN
  • rooty
    rooty23.10.2013 14:49Pindárna
    Upřímnou soustrast
  • rooty
    rooty11.9.2013 11:07Čtenářský koutek
    a hodně dobrý je i Fell...
  • rooty
    rooty11.9.2013 11:04Čtenářský koutek
    paulhunter - Ještě bych přihodil Amerického upíra ( na kterém se podílel i Stephen King), Blacksad a Mýty. Sandman pana Neila Gaimana doporučuju každopádně.
  • rooty
    rooty28.7.2013 13:49* Připomínky a návrhy
    prosím o smazání prvního komentáře u Bitevního pole,díky!
  • rooty
    rooty22.1.2013 16:12Pindárna
    Tak musím říct, že mě ten edičák BBartu dost zklamal, kromě zavedených sérii - 100 nábojů a DMZ, se těším jen na Planetary a Americký upír.

    No aspoň ušetřím peníze..Snad se v dalším roce dočkáme pokračování Criminal, Daredevil.
  • rooty
    rooty16.9.2012 09:49Pindárna
    Zajímalo by mě, při tom počtu sérií, které už u nás současné době vychází, nějaká taková top 5 z pravidelně vycházející série od každého komiksáka. Prostě sérka, od který vyjde nový díl, pro který hned běžíte do knihkupectví. Možná mě to inspiruje k nákupu něčeho nového.Dopředu píšu, že by se mělo se jednat o tituly vydané v češtině. Pokud váš počet nedosahuje ani pětky, tak jich napište tolik, kolik máte.

    Za mě to je:
    1, STO NABOJU
    2, LUCIFER
    3, HELLBOY
    4, HELLBLAZER
    5, DMZ

    Sandmana, Preachera, Hitmana už nepíšu, protože tam jsem dorazil zdárně k cíli.
  • rooty
    rooty15.3.2012 18:58Pindárna
    Kaluž - Viz. dnešní komentář na FB - Comics Centrum Překlad k nové Hellboyovské knize už máme, přijde brzy na řadu -

    Mně zajímají i dotisky starých čísel, budou..nebudou...kdy? Pořád váhám nad koupi na Aukro, kde se často objevují..
  • rooty
    rooty29.2.2012 23:02Pindárna
    Neví pls někdo,jak je to s dotisky Hellboye od CC? Komunikace s nimi veskrze žádná..popř. nemají někde edičák o kterém nevím? díky za info
  • rooty
    rooty20.6.2011 10:53* Připomínky a návrhy
    Nevím, jestli to už tady nepadlo, ale nešlo by, aby bylo u každého titulu uvedeno, kolik lidí ho má ve sbírce? Měl bych aspoň menší přehled, jak se daný titul prodává. I když je mi jasné, že je tady jen hrstka nakupujících.. a dokonce někteří darebáci si to všechno na DB poctivě neodklikávají. :-) Ale i tak by mě to potěšilo a určitě bych v tom nebyl sám.
  • rooty
    rooty24.3.2011 19:54Srazy, cony, festivaly
    zack - je to ok, díky
  • rooty
    rooty18.3.2011 13:46Srazy, cony, festivaly
    Můžete mi prosím smazat mé hodnocení, nějak jsem se unáhlil a času je dost, ještě něco stihnu přečíst...takže v něčem budu hlasovat jinak, díky!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 449 (cca 235226 Kč)
Mám: 527 (cca 270108 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 3 (cca 1447 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0