Ukázka
Ukázka
Ukázka
Tommy Monaghan odstraňuje superlidi. Je to férovější – a navíc je za ně víc peněz. Jenže takovýhle člověk je dost na očích, takže není divu, že si ho všimne vláda a udělá mu nabídku, kterou nemůže odmítnout. Bude pracovat pro ně a likvidovat superhrdiny, kteří si nehledí svého a dělají problémy. Jenže Hitman odmítne a tím si udělá nepřátele na vysokých místech... a navíc se do hry vloží i Green Lantern. A jako by neměl Hitman dost problémů, čekají na něho ještě zombie tučňáci!

Obsahuje sešity série Hitman #8-14

Scénář
Garth Ennis
Art
John McCrea
Ink
John McCrea
Barvy
Heroic Age Studios, Carla Feeny
Obálka
John McCrea
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Štěpán Kopřiva
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
80-7341-566-6 (BBart s.r.o.)
80-7341-566-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
176 x 250 x 11 mm
Tisk
barevný
Váha
500 g
Stran
168
Cena
339 Kč
Originál
Hitman #03: Local Heroes (DC Comics, 2001)
  • perak
    Když jsem dočel jedničku, tak jsem si říkal "Jako dobrý, ale to je všechno?". Prostě jsem si knížku užil, ale odvařenej jsem z toho nebyl. Něco ke spokojenosti chybělo. Ale dvojka mne dostala na vrchol blaha. Směs situačních gagů, akce, nadsázky, ale občas i odbočka k vážnější stránce fungují skvěle.
    Bar u Noonana se všemi jeho postavami je těžké si nezamilovat, o čemž se přesvědčí i Green Lantern. Kdo by to byl řekl, že se takový klaďas bude zahazovat s pochybnými existencemi, které mnohdy ani neví, kdo ot GL je.
    Příjemná je i linka se suspendovanou detektivkou, která jde po Tommym. Jen si za to sloveso "jde" bude možná v průběhu času nutno dosazovat různé významy.
    A finální zombie boj v zoo nenechá klidného žádného milovníka zvířat.
  • Darker
    Darker mecenáš29.12.2017 23:00Hitman #02: Místní hrdinové
    Miluju střílení zombie tulenů.
  • louza
    Druhá kniha sympaťáckých zabijáků přináší pár dalších cool humorných momentů, spoustu akce a slibně se rozvíjející románek vraha s místní policistkou. Plasticita a lidskost postav, která se Ennisovi daří podchytit včetně různých klišé je až úžasná. Po přečtení nepochybujete, že něco takového jako Kotel a Noonaův bar skutečně někde existuje.
  • 3DD!3
    Dokonalost sama. Tommy je sice v rekonvalescenčním módu, to ale neznamená, že si neužijeme pořádnou legraci. Místo démonů je tu jeden relativně nový superhrdina a mafii nahradila vládní agentůra. Ennis sází především na pohodovou atmosféru a přátelskou notu Noonanova pajzlu. A příjdou i zombie tučňáci!
  • trudoš
    trudoš editor1.1.2016 03:26Hitman #02: Místní hrdinové
    Díky Monaghanově svéráznému přístupu k životu a jinejm průserům (pár pivek, bouchačka plná neklidných nábojnic a pokec s kámošema v hospodě vyřeší prakticky všechno) si mě jeho příhody rychle získaly. Druhé album začíná přesně tam, kde skončilo to předchozí, takže vás čeká další nadupaná jízda plná zběsilé střelby, bizarních postav, černého humoru a dialogů, které jako by napsal Quentin Tarantino ve své nejlepší formě. Spokojenost po všech stránkách.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1023.10.2015 23:58Hitman #02: Místní hrdinové
    Hitman baví! Dobré hlášky, akce a jednoduchá ale přesto kvalitní kresba. Co víc si jako oddychovku přát?:)
  • Schramm
    Schramm1.3.2015 20:09Hitman #02: Místní hrdinové
    První kniha byla taková rozjezdovka a ani po dočtení jsem nevěděl, co si o téhle sérii myslet. Místní hrdinové do toho ovšem šlápli naplno! Tahle tvář Gothamu mě sakra baví, Tommy je naprostej sympaťák (až by člověk pomalu zapomněl na Netopýra) a Ennis ukazuje, že pořád umí pobavit (zvířecí zombie mě dostaly do kolen). Jen škoda, že si k tomu Garth nevzal lepšího kreslíře. McCrea mi prostě nesedí :(
  • mAGiic
    mAGiic editor11.11.2014 23:49Hitman #02: Místní hrdinové
    První příběh "The Final Night" je taková odreagovačka - 3*
    Pak následuje 4 dílná mini-série "Local Heroes" s Green Lanternem, Trumanem a jeho poskokem panem Feeklem...Ennis tu potrápil Green Lanterna docela dost, nicméně příběh - 4*
    Poslední dvoudílný příběh "Zombie Night at the Gotham Aquarium" je opravdu třešnička na dortu, protože to je hrozná ujeťárna.:D - 5*

    Celkově se mi druhá kniha s Hitmanem líbila stejně jako první..sarkastický humor, zajímavé postavy scházející se "u Noonana" a originální scénáře.

    4*
  • sedw
    U tohoto komiksu jsem se vážně bavil, není to žádná prudce intelektuální záležitost, ale čistá zábava a parádní odreagovačka. První krátký příběh byl příjemným, ale ještě žádná pecka. Avšak druhý a hlavně třetí příběh to plně vynahradily. Hlavně ten poslední, opravdu pořádně ujetá věc, ale zábava maximální. Super série, ke které se budu rád vracet.
  • kaylin
    kaylin23.1.2014 10:29Hitman #02: Místní hrdinové
    V čem "Hitman" skutečně vyniká, to je onen "buddy feeling", nebo jak bych to měl nazvat. Tady opravdu máte pocit, že chlapi mohou držet spolu a že ten jejich vztah je silný, v podstatě nezlomný. Tohle je na Garthových chlapských postavách skvělé. Jsou to prostě kámoši, a když se nějak rozkmotří, tak je jen jediná cesta, jak si to vyříkat. Z očí do očí. Tohle je prvek, který mě na "Hitmanovi" baví nejvíce. Tihle Irové se prostě nenechají ve štychu. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/01/467-hitman-2-mistni-hrdinove-75.html
  • Walome
    Walome mecenáš28.7.2013 21:12Hitman #02: Místní hrdinové
    Green Lantern je snadný terč :) ale u mě i tak vede zombie tuleň a hláška "když on na mě tak smutně kouká těma roztomilýma očima" :D
  • faster86
    faster8625.5.2013 00:16Hitman #02: Místní hrdinové
    Green Lantern je za strašnýho blba :-D , nebejt Tommy tak zásadovej máme ho v partičce THE BOYS (BANDA), zombiepart... nikdy sem se u komiksu tak nesmál jak při narážkách na Nattovu plnoštíhlost
  • Josh
    Místní hrdinové úzce navazují na předchozí příběh. Je to taková emocionální dohra, což jen potvrzuje tu "opravdovost" Tommyho a lidí kolem něj. Líbí se mi, že se tu tak snadno nezapomíná.

    Dokonce ani Zombická noc v Gothamském akváriu neni jen veselou oddychovkou plnou mořských zombie plodů a řevu motorových pil:)) I za takových extrémních podmínek dochází k prohlubování vztahů mezi postavama. Hlavně dvojice Tommy – Ringo je od samýho začátku Hitmana narýsovaná úplně mistrně.

    Pokud jde o kresbu, tak po zpětnym prolistování musim uznat, že některý části působí trochu odflákle. Ale během čtení mi to vůbec nepřišlo a v paměti mi naopak uvízla řada moc pěknejch obrázků.

    Takže celkovej dojem - stejně podařený jako jednička a možná i o něco vtipnější:)

    PS: Green Lanterna mi bylo až trochu líto, to musí bejt z Ennisovo strany osobní, jinak fakt nevim, schytává to neskutečně:)))
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš6.10.2012 12:36Hitman #02: Místní hrdinové
    Solid, jen mě také moc nebaví McCrea... je to tak napůl, některé pasáže jsou hrozně fajn, jiné zase fakt nevzhledné. Připomíná mi nepříliš oblíbeného Milana Vavroně.
  • Azalin
    Azalin mecenáš3.6.2012 11:01Hitman #02: Místní hrdinové
    Místní hrdinové pokračují v kurzu nastaveném prvním dílem, navíc se zde setkáme s legendárními superhdiny Šestipívákem a Green Lanternem. Co víc si může člověk přát..
  • brkowycz
    brkowycz2.12.2011 18:30Hitman #02: Místní hrdinové
    Je to paráda. Nevim, jestli je to tim, že jsem v poslední době četl samý bažináče a sandmany, ale prostě mě to celý neskutečně bavilo. "...Green Latern nás bude krýt ze zálohy. To je tak hustý, že to musim říct ještě jednou: Green Latern nás bude krýt ze zálohy."
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš20.7.2011 16:27Hitman #02: Místní hrdinové
    McCrea se mi nějak zajedl. Nové nápady v kresbě veškeré žádné, ty obrázky jsou na mě prostě moc jednoduché. Jinak Ennis předvádí klasické nasazení, luxusně pomočil Lucerňáka, akorát v Zombické noci trochu ujel, ale mhouřím oko.
  • rooty
    rooty20.6.2011 15:19Hitman #02: Místní hrdinové
    Fakt ujetý humor,který mě po slabší jedničce doslova kopl do prdele.. Ono když tam nejsou emzáci, tak to jde mnohem lépe a celá ta sebranka kolem Tommyho bohatě stačí na to, aby pobavila.
  • svobyy
    svobyy25.2.2011 23:36Hitman #02: Místní hrdinové
    Stejně dobré jako první Hitman, navíc vtipnější + Green Lantern... :-)
  • kubanec13
    kubanec1318.2.2011 21:25Hitman #02: Místní hrdinové
    Celkově je kniha na podobné úrovni jako první díl. Škoda, že je první příběh malinko slabší. Jakmile se jím prokoušete, už se budete příjemně bavit. více na http://dc-dailyplanet.blogspot.com/2011/02/hitman-ii-mistni-hrdinove.html
  • punisher
    punisher24.6.2010 11:21Hitman #02: Místní hrdinové
    Nejlepší byla ZOO,nejhorší Green Lantern.
  • vasek
    Zdá se mi, že se v druhém příběhu Ennis pouze neoriginálním způsobem svezl na módní vlně "navážení se do superhrdinů". Hitman si dělá srandu z Green Lanterna. "Hm...A co jako?" Třetí příběh o zombie zvířátkách je asi nejzajímavější, ale nápaditosti (podle mně) taky mnoho nepobral. Celkový dojem z knihy ještě trochu kazí odfláknutá kresba, příšerný grafický řešení úvodních komentářů a náherně rozpixlovaný náhledy obálek. Jak tak koukám na hodnocení ostatních tady dole, budu krutě chc@t proti větru... Ale nemůžu jinak... 40% víc ani Ň.
  • Tauren
    Tauren12.3.2008 18:55Hitman #02: Místní hrdinové
    Hitman je skvělej.
  • Wiruss
    Wiruss27.8.2007 11:09Hitman #02: Místní hrdinové
    Tak musím říci snad nejlepší Ennis co u nás vyšel. Sice příběh není nic světoborného, ale takto jsem se už fakt dlouho nezasmál. Kresba od McCrea je jednoduchá ale přehledná a dobře vypájící nikde jsem si snad už nevšiml problematické perspektivy.
  • Corvus
    Corvus28.7.2007 16:01Hitman #02: Místní hrdinové
    Rovnou tasím devadesátku (90%) a s konstatováním, že jde o povinnost ve sbírce bych mohl svůj příspěvek ukončit. Ať se dívám na Hitmana 2 z jakékoliv strany a vzpomenu třeba na škudlila Green Lanterna, který se totálně ztrapní před štamgasty u Noonana, Hackenovu kuřecí genocidu, zombie tučňáky... nebo se stačí podívat na Tommyho úžasný úšklebek, který umí McCrea naprosto fantasticky nakreslit (ostatně jako celý comics)... jde jednoduše o famózní kousek a já se nemůžu dočkat třetího booku. Kdo ještě stále váhá nad koupí: Neváhejte a kupujte! Pokud se vám líbí alespoň trochu Punisher či Preacher, Hitmana budete milovat!
  • Kapis
    Kapis mecenáš4.7.2007 07:34Hitman #02: Místní hrdinové
    no tak já už radši nic nepíšu, debila jsem ze sebe udělal dostatečného:/
  • HEX
    2 Kapis: píše se to faux pas a ne foax pas...
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.7.2007 07:02Hitman #02: Místní hrdinové
    2 Ogre: a no jo máš pravdu, teď jsem se díval na tu fotku - hmmm, tak to si sypu hlavu na popel - tak malé foax pas, ale aspoň trochu alibismu ve smyslu, že už jsem tehdá byl jak dělo;-) Aspoň vím a už se nemůžu ztrapnit jinde, jakože vysvětlovat jaxe ten šampus správně jmenuje;-) Nejlíp nějakému degustátorovi;-)
  • Ogre
    sorry za OT - Kapis, ten sampus je vazne DOM Perignon :-) tiez som mal moznost ochutnat :-)
  • Kapis
    Kapis mecenáš2.7.2007 11:24Hitman #02: Místní hrdinové
    Jojo, je to lepší než jednička - takové vyzrálejší, dospělejší, docela napínavé a samosebou sranda - akorát ten šampus je DON ne DOM Perignon - Měl jsem to štěstí si dát jednou skleničku (Láhev stála deset litrů), takže to vím;-)
  • Jokerka
    Jokerka18.5.2007 08:27Hitman #02: Místní hrdinové
    Pro Tommyho mam slabost uz od prvni knihy. Je to muj oblibenec pac hraje kulecnik, popiji pivko u Noonana a vubec mi pride jako prima chlapek. Ono cela ta jejich parta je takova pohodova...no pravda az na Hackena...to je vopravdu pripad... :)
    Nicmene nemuzu dat jinak nez 90.

  • erik
    erik30.11.2006 13:47Hitman #02: Místní hrdinové
    Parada. Prekvapujuco este lepsie ako prva kniha. Nech zije Green Lantern a boj za spravodlivost :). Posledny pribeh je cista zabava v najlepsej podobe. Lesny duch a Hacken rulez. Plus stvrtenie zvieratiek vseho druhu.
  • KdG
    Je to dobrý, a ten poslední příběh je fakt masakr. ;-)
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš8.10.2006 23:10Hitman #02: Místní hrdinové
    Super akčnárna!!!
  • onders´
    onders´21.7.2006 23:27Hitman #02: Místní hrdinové
    Slušný komiks, který pobaví. Několikrát mi málem vyletěly sliny náhlým smíchem na stránku.
  • krvinka56
    krvinka5615.5.2006 09:25Hitman #02: Místní hrdinové
    Stejně super jako první díl a možná o kousek ještě lepší než jednička díky zombíkům.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade5.2.2006 23:18Hitman #02: Místní hrdinové
    Ennis drží laťku a to se cení. Už nikdy nepůjdu do ZOO neozbrojen. :) MdS
  • vifi
    vifi13.12.2005 17:10Hitman #02: Místní hrdinové
    Vedle vtipneho pribehu plneho bajecnych dialogu je treba pochvalit zpracovani. Papir, tisk, preklad jsou na 99%
  • willis
    willis5.12.2005 10:57Hitman #02: Místní hrdinové
    Je to zábavný, První díl se mi zdál o něco lepší ale vysvětlit proč bych asi nedokázal. :)
  • Slaine
    Slaine admin29.10.2005 22:14Hitman #02: Místní hrdinové
    Paráda, Hitman u mě těžce zabodoval... Tommyho partičku jsem si fakt hodně oblíbil - sranda, akce, ale zároveň je to někdy i dojemný. Nejvíc mě dostala scéna, kdy Ringo s naprostou samozřejmostí uřízl Hackenovi ruku, z toho jsem fakt nemoh :) Jsem zvědav na další díl Preachera, protože tenhle book docela slušně otřásl Preacherovou pozicí "nejlepší ennisovská série"...
  • Ogre
    Ogre19.10.2005 07:13Hitman #02: Místní hrdinové
    Podla mna este o chlp zabavnejsie ako prvy diel. Spracovanie na 1s *
  • GeorgeS
    GeorgeS7.10.2005 17:51Hitman #02: Místní hrdinové
    to ja myslim, že nejlepší je punisher, ale je to jen můj vkus, hitman je ty super, koneckonců známka hovoří za všechno:-DD
  • Erich
    Erich7.10.2005 11:51Hitman #02: Místní hrdinové
    Super book. Tohle je podle me to nejlepsi, co od Ennise u nas vychazi. Cist se to da porad dokola a clovek se u toho naramne pobavi jako u sledovani filmu Q. Tarantina.
  • Zajo original
    Zajo original mecenáš30.9.2005 08:43Hitman #02: Místní hrdinové
    Rychlík zábavy, fajka čierna ako smola
  • andre
    andre mecenáš29.9.2005 07:30Hitman #02: Místní hrdinové
    Slušně jsem se bavil.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš18.9.2005 00:12Hitman #02: Místní hrdinové
    Vyborny, tak tohle jsem vazne necekal. Rikal jsem si, ze to bude tak na urovni prvniho dilu a ono je to jeste lepsi. Book se sklada ze tri pribehu, prvni "Noc kdy zhasla svetla" prijemne navnadi, druhy a nejdelsi "Mistni Hrdinove" je tahounem booku a totalne me dostal. Celostrankova ilustrace s Green Laternem v klasicke supehrdinkse poze, GL: "ALe prisel cas, aby ti to nekdo prekazil" a v dalsi bubline logo "GREEN LATERN". Dole dva male panely, na jednom je Tommy s nevericne otevrenymi usty a s cigarem v koutku a v poslednim malem panelu hlaska: TM: "To si delas prdel...!". A posledni "Zombicka noc v Gothamskem akvariu" je naprosty ulet, na to, aby tohle nekdo vymyslel musi vypit flasku Tullamore... nebo dve. Do nebe vychvaluji Koprivuv preklad, ktery si hlasky uziva a jsou neprekonatelny. Uz u uvodu jsem se zacal potouchle usmivat a usmev mi behem cteni nezmizel z ksichtu. Takze zaverecne resume - tohle je jasna koupe, za malo penez hromada zabavy.
  • HEX
    Pro mě nejlepší komiksová serie, ever.
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo16.9.2005 17:57Hitman #02: Místní hrdinové
    Je vůbec možný, aby první vysoce nastavený díl překonal druhý, odpověď zní: ano, téměř ve všech směrech. Nadupaná akční černočerná komedie, která by neměla chybět každemu vyznavači čisté zábavy.
    (zesměšňování Greena Lanterna, který vypadá jako Keanu Reeves, nemělo chybu)
7744221
Četl/a (142)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 3DD!3, 81splinter, adevr, Al0f0k, Aldo26, Alfred, AlmightyMates , BadBoy, Balů103, bananzluty, bboorreekk, Bedou, ben_bella, besikv, binnmode, Bronn, calvin10, Cemino, charvos, chcita, Choky86, ComicBookGuy, ConanVJ, crewni.konzerva, cyboy, daon, Darker, Deckard, DEmnoG, Doppelganger, Draco nobilis, Dzoglik, emanek, erik, farnhajt, filosh, flipflop, Fox01, Georgíno J., gezic, Grrr, hellblazer, HellWeber, house192, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jankie, japes, Jay-jay, jh666, jiskra, John Wick, Joker189, Josh, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Killingjoke, Kocour, Kokuun, lantan1, Lawer de Sanctis, Librarian, Light, Lojza, LookAss, luky.kuky10, mAGiic, Mamut12, marek zigmund stanko, mart.in, Matthew, michelangelo, MonsterGyre, Mr.Plysh, Mrtvejbazen, namdnas, NecRoman, Nevidal7, Nexis, Noci, oleav, Olesh, opytz, Ozymandias, Paldini, pavlosson, pearlxjam, pechna, perak, perper, Petr, Petrisko911 , PKD, punisher, puolpm, radimisko, RadimNemec, raimi, RaptoR, Rezet, rooty, RudyRod, Saint of Killers, saja, Schramm, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sir_Pete, Slaine, Spacecore, Spike, tacmud, taidana, tankgirl, terrordemon, the.kasztan, Tomket.Tom, Tony TwoDee, trudoš, Ukko, Velkej šéf, vita, vrazdinek, VskPrzk, Walome, xxSIMIxx, Zbysek2410, Zeebonk, zlejzmrd
(360)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 3E, 665+1, 81splinter, adam.butch.kubik, adam.ra, adevr, Aerchel, afri, Al0f0k, Aldo26, Alfi, Alfred, AlmightyMates , amazing_k, andik007, Andreew, arnecht, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, Balů103, bananzluty, bboorreekk, beanek, Bedou, BeeSee, Beng.D, Benji, ben_bella, besikv, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, bmc75, bobo666_2005, Braindead, brkowycz, Broda, burzum, buscheer, calvin10, calviti, Cassidy, Celestius, Cemino, charvos, chcita, chobotnička, choze, ComicBookGuy, ConanVJ, Corteg, Corvus, CP, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, daon, Darker, Deckard, delsemela, DEmnoG, Deži, Dinik, disclose, domo9321, doophy, Doppelganger, dr. Gull, Draco nobilis, dracula, Drakeus, dre, Durvi, dvoracekpetr1, Dzoglik, ebbe_voe, Einstain666 , emanek, erik, EvilvsGod, farnhajt, faster86, FatMonster, fel68, felis, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fox01, FrAnK, freestyletricker, Fréza, Frizer, Fry, Fuf00n, Fugas, Georgíno J., Geralt, Godsmacker, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, Grynca, Hades, hahahoho, Hamichal, Hash, haxxor, Hebled, hedgehog, HellWeber, herbert, holubdema, Honzin, Honzin92, house192, hromotlk, Hulik, Hurvy, hyba1991, hypermlok, Iggy Pop, ikshorm, illy, imro, Indy, invape, isildur heir, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jankie, japes, Jay-jay, Jestrab2, jett, Jezbo, jh666, jiskra, jjjirik, jmenujiseradekbouril, John Wick, Johnny Sasaki, Joker189, Jokerka, jones1240, JORDY, José, Josh, Joshua_T, JPU, Kabukiman, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, Kazumaki, KdG, Keddie, Kelt, kendor007, kindanerd, KINIMODUS, Kjon, Kocour, KOko, Kokuun, komik.sx, Krvavý Patejl, krvinka56, kubanec13, kubik1991, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, Light, Lisien, Lobodlak, Lobok257, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, luky.kuky10, Luse, lutrix, m.jedle, maara, macomix, Majkl, Mamut12, Marcus Fenix, markic, mart.in, Marthy76, Martin Buchal, Marvin, Masinfira, Matej-29, Matthew, Maty48, Maxman2000, MB, merhyx, mgeralt, michelangelo, MickeyStuma, mikado, Mikei, mikki.maser, misa, Mistak, Mitthrawnuruodo, miuanek, moiqpiom, MonsterGyre, monty.cl, moris.cz, Morzael, MP, Mr. Bobeček, Mr.Plysh, Mrlah, Mrtvejbazen, namdnas, NecRoman, Netorack, Nevidal7, Nexis, Nightmare, Ninjer, Noci, noMster, nx, Odal , Odrikani, OldaB, Olesh, Onkel 1928, opytz, padre_negro, Paldini, Paprsek, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, perak, perper, Petr, Petrisko911 , PH79, planika, POLAKST, Poseidon1978, punisher, puolpm, radimisko, Radkos, raimi, RainDamage, RaptoR, Ricarderon, Rich, Robb, Ronik, rooty, Rowan, royan, RudyRod, Rumburaq, Saiffer, Saint of Killers, Salien, Samurai-Jack, Saran, Schramm, sedw, seeker666, seezeethree, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sidi Santini, Sir_Pete, Sitez, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, sleepless, SmoothNCool, SpiderJerusalem, Spike, StanleyHu, stanleystar, Stara.kryta, suricattaontheway, svobyy, Symbi, tacmud, taidana, tankgirl, terrordemon, the.kasztan, TIM.biker, Tomasino79, Tombal, Tomek, Tominos, Tomket.Tom, Tommy Monaghan, tomned, tomntp, Tony TwoDee, Toren, trener83, trudoš, tulipstros, Ukko, utresyby, vallyslayer, vasek, Velkej šéf, vita, Vítek, vrazdinek, VskPrzk, Wasps, wayhui, willis, Wiruss, worf, xai, xintax, xxSIMIxx, yama, Yaromil, yogi, yojimbo, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (12)
Badgu.y1902, DKoscik, DracoAn, fusnix, J.T.honza, koniklec, morlum, Rezet, Rocksteady147, Sikk, timek, xxaannddeerr
Nabízí (5)
Fox01, karl173, MB, seezeethree, vasek