Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
A co na nás čekalo tam, to by trumflo i ďábla...

Někdo si palbou z AK-47 probíjí cestu ruskou mafií v New Yorku. A ten někdo není Punisher.

Když Frank Castle začne zabijáka hledat, najde podivného človíčka s milým úsměvem a touhou po pomstě, která se vyrovná té jeho. Valeriji Stěpanoviči zabralo desítky let a tisíce kilometrů, než se dostal blíž k tomu, kdo zradil jej a jeho kamarády. Z afghánských hor se přes podsvětí rozkládajícího se Ruska dostal až sem, do newyorských ulic. Ale nežene ho jen tuctová ublíženost. To, co se stalo páté rotě gardové výsadkové divize v kopcích jižně od Kábulu, je nepopsatelná noční můra, spíš obludná exploze krutosti než běžný příběh z války.
Teď je čeká práce. Čekají na ně lidé, které nelze nechat naživu. Ale Rusovo vyprávění probudí ve Frankově srdci nějaký dávný hněv – a on zjistí, že takhle blízko k vlastním mezím se ještě nedostal. A že je zralý na rozhodnutí, které už nikdy nevezme zpátky.

Obsahuje sešity série Punisher: Soviet #1-6 (listopad 2019 - březen 2020)

Scénář
Garth Ennis
Art
Jacen Burrows
Ink
Guillermo Ortego
Barvy
Nolan Woodard
Obálka
Paolo M. Rivera
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Viktor Janiš, Mirka Jarotková
Žánry
akční, válečný
ISBN/ISSN
978-80-7595-505-0 (BB/art s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
420 g
Stran
136
Cena
399 Kč
Originál
Punisher: Soviet (Marvel Comics, 2020)
  • perak
    perak24.2. 12:56Punisher: Svět sovětů
    Od Ennise už jsem něco přečetl, ale na Punishera se ještě nedostalo. Přesto jsem tak nějak tušil, oc mohu očekávat a mé očekávání bylo splněné. Honba za spravedlností a vyrovnán se s minulostí, kde se nejedná v rukavičkách a krev teče v potocích. Překvapivým parťákem Franka Castla je ruský veterán z afgánistánské války a nadmíru jim to šlape.
    Trošku jsem se bál kresby, zda nebude příliš uhlazená, ale ne, i ta se k příběhu hodila a přispěla k mé radosti z knihy.
  • choze
    choze24.12.2021 20:45Punisher: Svět sovětů
    Ennis nám už x-krát ozřejmil, že válka není vůl, ale hnusná a nesmyslná zkurvenost. A tady v tom pokračuje a dává si záležet na tom, aby to bylo brutální. Ne vtipně brutální, ne cool brutální, ale brutálně-válečně-zvěrsky
    -brutální. A první půlka příběhu solidně šlape - fajn otvírák s Castlem přicházejícím s křížkem po funuse, Castlův nový parťák je sympoš, výměna Vietnamu za Afghánistán je osvěžující, válečné historky jsou správně kruté a depresivní a kvituju i že pro jednou se ani slůvkem neřeší Castleova mrtvá rodina. Ale s únosem záporákovy manželky nastupuje nuda a vydrží po celé finále v lese. A pachuť nespláchne ani fajn skoncování s nevýrazným záporákem, o kterém se do té doby jen mluví. Kresba standartní, ničím neuhrane, obálky pěkný. Taky je ten svazek jakýsi podvyživeně hubený... Škoda, tu první půlku jsem si správně užíval.
  • Norri
    Norri mecenáš18.12.2021 18:32Punisher: Svět sovětů
    Drsný a poctivý příběh Franka Castlea a Valerije Stěpanoviče. Příběh rozkročený mezi ruskou válkou v Afghánistánu a současností. Punishera ještě nemám plně načteného, ale tohle mi zatraceně šmakovalo.
  • jankie
    jankie29.11.2021 15:56Punisher: Svět sovětů
    Kniha výborná, vytkl bych pouze malou dávku politicky nekorektní toxické maskulinity a řezničiny. Kupujte, ať co nejdřív vyjde další :)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš26.11.2021 07:01Punisher: Svět sovětů
    „Slyším je i těď.“ Tak toto bolo miestami drsné i na Punishera. Na Světě Sovětů je super, že Frank Castle je tu skôr vedľajšou postavou (!) a do popredia sa dostáva sympatický muž, ktorého ale démoni minulosti zdevastovali do takej miery, že videl možno ešte brutálnejšie veci, ako náš obľúbený Kat. A to už je vážne čo povedať. Zošitu okrem tejto skvelej, charizmatickej postavy (a zaujímavej chémie, ktorú s Punisherom má) výrazným spôsobom pomáhajú výborné hlášky, priamočiary a v dobrom jednoduchý scenár a príjemná, prevažne lesná výprava. Viac v mojej recenzii: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-punisher-max-svet-sovetu-komiks
  • Alfi
    Alfi24.11.2021 23:04Punisher: Svět sovětů
    Skvelý Punisher, rozhodne jeden z najlepších čo u nás vyšiel. Výborná prehľadná kresba, scenár nie je vôbec blbý, a aj keď to nie je séria MAX rozhodne nechýba brutalita. Odporúčam.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin7.11.2021 13:49Punisher: Svět sovětů
    Po těch útlocitných komiksech člověk ocení někdy zase nějakou poctivou dávku politicky nekorektní toxické maskulinity a řezničiny.

    Celkový dojem: 90%
  • Good Games
    Good Games mecenáš20.10.2021 21:23Punisher: Svět sovětů
    Punisher: Svět sovětů je skvelým Ennisovým návratom ku svojmu obľúbenému hrdinovi. Jedná sa o perfektne napísaný a poriadne drsný príbeh, ktorý ma svojou kvalitou veľmi milo prekvapil. Nepatrím medzi veľkých Punisherových fanúšikov, ale toto som si maximálne užil. Naozaj odporúčam. =►Celá recenzia◄=
  • faster86
    faster8619.10.2021 07:43Punisher: Svět sovětů
    On Ennis Punishera umí, umí i válečné věci a tady je dostatek od obojího, a sadisti si taky najdou svoje. Asi 2x se mi stalo že sem se nějak ztratil v myšlenkových bublinách, ale je potřeba nepanikařit, po asi dvou stranách sem se chytnul. Možná bych to viděl na umístění mezi nejlepšíma Punisherama co v čr vyšlo.
24156
Četl/a (61)
2scha, Al0f0k, Alfi, AlmightyMates , Ash Pointak, Balů103, binnmode, Black Bro, yo, calvin10, charvos, choze, Craxx, cyboy, DANT3_, Darker, Doppelganger, Erich, farnhajt, faster86, Final, Fox01, frantisekcap1, George Walker Bush, Georgíno J., Good Games, hellblazer, house192, invape, Ivan Kucera, Jabba, James, jankie, jh666, jiskra, kendor007, Lachvos, Light, mearez, MEGA, Mercurio, MP, Mr. Baboon, Netorack, Nevidal7, Nexis, Norri, oleav, Olesh, opytz, Ozymandias, pearlxjam, pechna, perak, petrSF, raimi, RaptoR, Roiser, rooty, the.kasztan, Wasps, Zbysek2410
(99)
10milda, 2scha, Al0f0k, Alfi, AlmightyMates , Ash Pointak, Balů103, Beng.D, binnmode, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, charvos, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, Darker, Deckard, Dinik, Doppelganger, Erich, farnhajt, faster86, fifas, filemon, filosh, Final, Fox01, frantisekcap1, Fry, Georgíno J., hellblazer, herbert, Honzin, house192, hugosnowden, invape, Jabba, JackOneil, James, jankie, jh666, jiskra, Joshua_T, Karel Sec, KdG, kendor007, Lachvos, Lenny, Lord Baltimore, maara, malylada, Mamut12, Marvin, MEGA, Mercurio, merhyx, mikado, Mitak, MP, Mr. Baboon, NecRoman, Nevidal7, Nexis, Norri, Odal , OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pearlxjam, pechna, perak, Petr, petrSF, PH79, Radkos, raimi, RaptoR, regressiv, Ricarderon, Roiser, rooty, RudyRod, Saran, schefik, Skot, suricattaontheway, Symbi, tacmud, the.kasztan, Tony TwoDee, trudoš, vranakx, Wasps, xintax, yogi, Zbysek2410
Chce (29)
Azik2586, Benji, besikv, Blacklarch, Corvus, deadpool, deefha, delsemela, Géba, gezic, hypermlok, illy, Lojza, Maty48, Milo_Harwey, MonsterGyre, monty.cl, Mrlah, Nightmare, noovakpetr, nx, RadimNemec, SkillJam, sleepless, timek, Ukko, vrazdinek, Wiw, Yefery
Shání (7)
Corvus, D.K.Logic, deefha, gezic, mineralk, Nightmare, nx
Nabízí (1)
frantisekcap1