• Paldini
    Paldini9.7.2023 07:50Mezi řádky #11: Apokalypsa
    Zklamání. Celá série je takový intelektuální Preacher vč. upíra, přítelkyně a svatého zabijáka. Série je plná tištěného,pro mě, nic neříkajícího, balastu. Rozsah mohl být poloviční, a pak bych jednu hvězdu přidal
  • Paldini
    Paldini9.5.2023 18:34Mezi řádky #11: Apokalypsa
    Zklamání. Celá série je takový intelektuální Preacher vč. upíra, přítelkyně a svatého zabijáka. Série je plná tištěného,pro mě, nic neříkajícího, balastu. Rozsah mohla být poloviční, a pak bych jednu hvězdu přidal.
  • Paldini
    A prvním Daredevilem se stává Moleman.
  • Paldini
    Vůbec nejhorší UKK. Ze začátku to vůbec nedává smysl. Postavy vybublávají nesmyslné repliky. Něco jsem musel číst několikrát za sebou a stejně jsem smysl nepochopil i při maximálním soustředění na psaný text. Úplně mě to znechucovalo a dočetl jsem jen se sebezapřením. A hlavní záporák je úplný debil, který skočí na nejlevnější trik. Fakt jsem čekal, že přesně tak bude zlikvidován.
  • Paldini
    Asi jsem četl něco jiného než většina ostatních. Žádný zásadní příběh to není, nijak smysluplně to nekončí, protože hlavní zápletka není vyřešena, a ještě je to fakt špatné. Jediného pozitivum vidím v tom, že se Spider-manem všichni vyořou.
  • Paldini
    Takový přátelský Thor ze sousedství a zároveň nejlepší Thor, který v rámci UK vyšel.
  • Paldini
    Paldini16.4.2017 19:45Bradleyovi
    To je tak přesné, až je to strašidelné. Aktuální i po třiceti letech od vydání. Našel jsem se tam jako dítě, sourozenec, teenager a bohužel i jako rodič.
  • Paldini
    Jedna hvězda navíc za fór s Clarkem.
  • Paldini
    Paldini27.5.2016 06:27Gantz #01
    Je to opravdu tak špatné i v dalších pokračováních? Hrdinové jsou nesympatičtí a kdyby tam nebyli, tak to asi nevadí, protože do dění zasáhnou jen minimálně, hlavní záporák je usmrkané neschopné a neškodné děcko, futuristické zbraně jsou nepotřebné krámy. Nechápu, že mohl mít autor s takovou sračkou úspěch. Ale abych jen nehanil. Kresba je hezká a jediná ženská v komiksu je rovněž hezká.
  • Paldini
    Paldini13.5.2016 09:13CREW #19
    Komiksy slabší a pokračuje jen publicistické plácání po vlastních ramenou. Nechápu proč je jen úvodník, mimochodem nesmyslně roztáhnutý na dvě strany, sázený čitelným fontem, ostatní články ne, ale vlastně to ani nevadí.
  • Paldini
    Paldini13.5.2016 09:09CREW #18
    Comicsy až na Batman/Darkness v pohodě, ale publicistika je nečitelná, nezáživná a vlastně se jen formou dikce socialistického propagátora dozvím jaký je ten Veverka pašák.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 1246 (cca 365777 Kč)
Mám: 2008 (cca 771927 Kč)
Chci: 4 (cca 3246 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0