• SkillJam
    Velké zklamání a s každým dílem je to horší. První knížka se mi líbila, kresba je hezká v celé sérii a prvnímu dílu nechyběl zajímavý svět, humor, i nějaké ty sexy obrázky, ale od druhého dílu to vše zmizí a jede se na nezajímavé a nezáživné kolejnici, až do konce. Příběh uspěchaný a ve výsledku vcelku o ničem, svět a myšlenky se ani nestihnout rozvinout. Postavy se často chovají hloupě a zábava kompletně zmizí. Hezky se na to kouká, ale to je tak vše.
  • SkillJam
    První díl se mi líbil trochu víc, ale stále je to úžasná věc. Velmi to přiblíží Bosse a v některých chvílích se s ním dá možná i trochu sympatizovat, i když je to stejně hajzl, jako všichni okolo. Následující konfrontace s dcerou bude určitě zajímavá.

    "Říkals... že potřebuješ pomoct..."
    "Taky že jo"
  • SkillJam
    Moc příjemné překvapení. Zkusil jsem po tolika kladných recenzích a opravdu je to moc fajn "feel-good" komiks. Roztomilé, někdy trochu dětské, ale rozhodně ne hloupé. Nezalekněte se loga Crew Kids, tohle si užije i dospělý člověk. Navíc s každou další kapitolou se svět rozrůstá a prohlubuje a začíná to nabírat i trochu na vážnosti.
  • SkillJam
    SkillJam23.4.2022 23:28Warhammer 40,000: Marneus Calgar
    Standardní W40K příběh s jedním hezkým twistem a nádhernou kresbou. Velmi se mi líbily "encyklopedické" vsuvky, tvorby Astartes atd. Na font Mechanika jsem si po pár stránkách v pohodě zvykl. Doufám, že se Crew podívá i po dalších Warhammer věcech.
  • SkillJam
    SkillJam26.10.2023 14:49Pindárna
    S313: super, díky moc za info, zkusím tedy jak jsem psal
  • SkillJam
    SkillJam26.10.2023 11:38Pindárna
    Zdravím všechny, rád bych radu ohledně prodeje knih ze série UKK. Dá se obecně říct, kolik by bylo tak rozumné chtít za jednu? Co jsem koukal na ostatní, je takových 150 kč/ks cena přiměřená? Jsou v dobrém stavu, drtivá většina jen koupená a nikdy ani nečtená. Nebo jsou tam nějaké díly, na které si dát pozor, že jsou třeba vzácnější nebo tak něco? Moc se v tom nevyznám, potřebuji jen udělat místa v poličkách. Díky moc za rady.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 48 (cca 17382 Kč)
Mám: 86 (cca 32425 Kč)
Chci: 2 (cca 898 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0