• Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš21.9.2022 17:49Bludiště
    Do háje..pokud si někdo v sobě nosí pocity z náhlého odchodu blízké osoby..zatraceně dobře chápe Lumírův záměr..sice to může být pro někoho klišé..mě to dokonale pohltilo..byť se to může zdát přímočarý a jednoduše napsaný, tak o to víc to dává prostor tomu, co se děje v hlavě čtenáře..Lumír umí píchnout sakra přesně.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš21.9.2022 17:44Trojka (sběratelská verze)
    Všechny palce nahoru za doplňující informace!! Skvělá práce! Daleko to přesahuje hranice komiksu. K příběhu mám jen jedno..Mighty v jednom rozhovoru mluvili o facce na konci jednoho z příběhů od Kaplana..tam jsem jí úplně nedostal..ovšem tady?? Tady jsem dostal rovnou kompletní nakládačku! Boží!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš3.2.2022 23:41Cesta kostí (sběratelská verze)
    Atmosféra skvělá, rusko k takovým temným uchylárnám sedí. Zhltnul jsem to jako malinu ale…šup šup a je konec. A ani mi to nepřišlo nějak extra vygradovaný. Jasně konec to má a pokud chtěl autor vyvolat otázky okej..nicméně tohle neni žádná intelektuální extraliga na to, aby si to takovej konec mohlo dovolit a víc než jindy by tady slušelo pustit dál alespoň jedno issue, kde by se vysvětlilo, co to k*rva bylo za divnotvora! Temnej, děsivej element, fungovalo to a líbilo se mi to. Ale sakra mohl tam být alespoň náznak..možná je cosi v ruský mytologii, co mi uniká. Ale kdo má načtený ruský legendy? Škoda, velká škoda..nicméně kniha zpracovaná skvěle, atmosféra hutná a nepříjemná, ale kdyby to bylo jednou tak tlustý a věnovalo se jednou tolik každý jedný části + poslat nějakej hint ohledně “žrouta”…bylo by to nekompromisních 5. Tenhle typ příběhů mi ale zatraceně chutná…dobrá práce Mighty Boys! Jen tak dál!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš1.2.2022 13:05Warhammer 40,000: Marneus Calgar
    Neřekl bych tomu ideální vstupenka do světa WH40k, informace o světě a jeho historii tam jsou, jsou velmi stručné a místy i nepřesné. Ale když má člověk alespoň základní přehled, užije si to víc. Nicméně běží to svižně, popis výroby Astartes je super! Navíc je příjemný číst WH s obrazem..příjemná změna byť kresba je na můj vkus trošku moc dětská. Ale nevadí! Je to poctivej příběh a i když o WH nic nevíte, užijete si to..Víc WH40k komisků! Víc víc víc! Díky❤️
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš25.1.2022 23:55To byla zákopová válka
    Uf..tohle nebylo vůbec příjemný..kniha je složená z několika “útržků” - nejsou to ani vlastně moc příběhy..jen vystřižené fragmenty. Nijak na sebe nenavazují a ani nejsou oddělené. To ale vůbec nevadí..nevzpomínám si, kdy mi naposledy při čtení bylo takhle nedobře..je to brutální, naturalistický a ukazuje to, jak strašnej ten konflikt byl..díky Argo!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš20.10.2021 22:51Balónky oběšenců a další hororové příběhy
    Absolutní špica! Oproti Spirále je tohle jako nebe a dudy. Odporný, děsivý, zvrhlý! Dlouho jsem hledal něco, u čeho bych se fakt bál. Několik příběhů mi to dokonale splnilo (Modelka,..) a nevěřil jsem, že se mi může obracet žaludek při čtení…Tuk je absolutně nejnechutnější věc, co jsem kdy viděl…musel jsem knihu na chvilku zavřít a vydejchat to…masakr! Doporučuju všema 10!!!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš16.10.2021 01:00Spirála
    Wtf…podle slov chvály jsem čekal pecku, ze který budu mít husí kůži ještě týden. Je to rozvleklost..mohlo by to být o půlku kratší. Pár povídek cca uprostřed je peckovních..nemocnice, čertík atd..ale pak to zas spadne do wtf divnopovídek, který na sebe sice navazujou, ale žádná hitparáda to není..možná moje hodnocení ovlivnilo naprosto stupidní chování VŠECH postav…hned od začátku se ve městě dějou divný věci, ale nikdo to neřeší..NIKDO…všechno ok..proč?! Nehledě na to, že spirála je dost divnej “záporák”, kterej neni ani pořádně vysvětlenej…sice vás to nutí číst dál, ale je tam tolik otravných věcí, že absolutně nechápu, proč je to kult…
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš4.3.2021 16:19Článek II. (druhé vydání)
    Je to velmi silnej příběh. Základní verzi asi všichni známe, nicméně tato kniha do toho vnáší další pohled. Fungující kresba, která vykresluje jednotlivý situace. Parádní. Příběh Petřeka je dobře napojenej na osud parašutistů a kniha obsahuje všechny zásadní události.
    Co mi ale vadilo byly plné stránky normálního textu. Vím, že je to tady nutné, aby byl jasný kontext a lecos tyhle stránky dovysvětlují atd. Ale nevím, jestli by jich bylo potřeba tolik..místy mě to otravovalo až nudilo.

    Nicméně i tak stojí za to si to přečíst!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš4.3.2021 00:07Strašáci (varianta A)
    Celé to rychle uteče, příběh je sice vcelku jasný a i celkem originální. Jen je to opravdu celkem uchvátaný, pořádně si nestihnete vybudovat nějakej vztah k postavám a je konec. Ale bože, tak zmatečný akční scény a občas chaotický panelování...bylo fakt dost těžký se v tom místy orientovat. Přečtu si to určitě znovu s nějakým odstupem, ale jsem z toho spíš zklamanej než nadšenej..i když...vlastně sám nevim
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.2.2021 11:11Dechberoucí Zázrak: Kompletní první sezóna
    Co k tomu říct..mám hodně smíšené pocity. Dialogy jsou strašně čtyřlístkoidní až idiotský, některý postavy se chovají jako tupci a celý je to takový..,,český". Na druhou stranu zasazení superhrdiny do našeho prostředí je celkem fajn, byť to působilo občas dost ,,vidlácky". Má to svoje vtipný momenty jako třeba Smoljak kráčející s Blanickými rytíři. A bůhví proč mě cosi nutilo dočíst to do konce. Je to fajn nakreslený, občas tam chybí písmenko, občas jsou špatně mezery..ale proč ne nakonec. Na dlouhé zimní večery to ujde.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš29.1.2021 14:21Nesnáším Pohádkov #02: Kulma drát
    No..je to o poznání nudnější než první díl. Kresba super, ale jednotlivé situace jsou takové..meh..musel jsem se do čtení nutit.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš22.9.2020 11:30Baltimore #07: Prázdné hroby
    Abych nemusel psát jednotlivě pod každý díl, shrnu to tady. Baltimore mě bavil, byť nám ještě chybí jeden díl (velké finále předpokládám). Mignola je moje srdcovka a proto jsem možná lehce zaujatý - objektivně je ale celá série svižná, s klasicky Mignolovskou temnou a ponurou atmosférou, příběh funguje a napíná po celou dobu - oproti třeba Hellboy sérii mi bylo sympatické, že pokud se nepletu, v celé sérii byla pouze jedna kniha s povídkami - a to ještě jednotlivé povídky slušně korespondovaly s hlavní dějovou linkou. Trošku jsem si musel zvykat na změnu kreslíře, ale rozhodně to není žádný krok vedle a čtenář si na to po chvilce navykne a i druhý kreslíř dokáže s atmosférou pracovat a parádně ji vykreslit.Těším se na velké finále, které doufám, přijde brzo.
    Jako všechno to má nudnější pasáže, ale není to nic, co by vás mělo odriadit od čtení.
    Kolem a kolem - Parádní temná série z neobvyklého prostředí, se slušnou zápletkou a postavami, které fungují (byť je ke konci trošku těžší se v nich zorientovat).
    Možná mi malinko vadilo, že hlavní postava časem zjistí, resp. se to ukáže, že je v podstatě nesmrtelná a pak už se řeže hlava nehlava nedbajíc na nůž v krku atd. atd...to ubírá dost takového zdravého napětí, ale uvidíme, co přinese finále :)
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš23.7.2020 09:11Zaklínač #04: Z masa a ohně
    Jedním slovem - zklamání. ,,zatím" poslední komiksový Zaklínač. A trhal nervy už od začátku..kresba vypadá jak z pohádky - atmosféra je úplně pryč, žádné temno ani strach..Geralt se od začátku usmívá jako pitomec (???). Příběh? Pokud se tomu dá říkat příběh..krátký, předvídatelný, bez jakýchkoliv zásadních zvratů s nejslabším a nejrychlejším finále, co jsem viděl za dlouhou dobu. Konec je zkrátka utnutý a celkově celá kniha působí prvoplánově, uspěchaně a nedotaženě. Prvních pár stran je super (Geralt jedoucí s natrženou rukou lesem), ale pak jde atmosféra do kopru. Kniha stojí tolik, jako ostatní, ale hodnotou je úplně v pekle. Kresba nepatřičná, příběh pekelný a nedotažený a..Geralt dělající vtípky a usmívající se jako pitomec. Fakt ne..
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš22.7.2020 09:12Zaklínač #03: Prokletí vran
    Po tom, co jsem se namlsal a navykl na komiksový Zaklínačský styl, je tu, co se týče kresby, změna. Za začátku mi to dělalo trošku problém, nicméně po několika stránkách jsem si navyknul i na toto. Zatímco v prvních dvou knihách, byl Geralt více knižní, tady už ho máme v plné palbě podle hry.Nevím, jestli je to dobře nebo špatně. Asi mám osobně raději knižního, ale ve výsledku s tím asi nemám tak úplně problém. Příběh je vcelku zajímavě veden (až na občasné zmatečné skoky - viz pochůzky na začátku knihy). Zajímavě zakomponovaný notoricky známý příběh o Foltestově Strize a hlavní ,,monstrum" (u kterého se vlastně ani moc nedozvíme, co je zač, což mě trošku mrzí). Oproti prvním knihám je tu o poznání méně Zaklínačské erotiky..ale což. Obecně se jedná o zajímavý příběh, nicméně pořád až na třetím místě za prvními dvěma díly.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš21.7.2020 16:14Zaklínač #02: Liščí děti
    Jako v prvním díle se nám do ruky dostává skvělé dílko z Tobinova pera. Nebudu opakovat obecné věci jako v případě hodnocení Skleněného domu. Tento příběh je jiný, má svoji atmosféru a tajemnost. Co mne lehce vytáčelo byla mluva trpaslíka -_- a chování idiotů, kteří vidí poklad (i po celkem nedávných událostech) a jdou pro něj (několikrát!). Škoda jen, že "Liška" nedostala více prostoru ukázat nám své schopnosti, nicméně i tak mne tato postava bavila. Stačilo, aby se jen objevila její silueta a šel mráz po zádech. Za mě o něco slabší než jednička, ale i tak to stojí za to!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš21.7.2020 16:11Zaklínač #01: Skleněný dům
    Zaklínače mám rád, a trošku jsem se bál po knihách sáhnout po tomhle počinu. Musím ale říct, že jsem nebyl zklamán - naopak. Na to, že Sapkowski nepsal scénář, se tady Tobinovi podařilo velmi věrně vykreslit Zaklínačův svět. Geralt je správně chladný, zápletka je poutavá, kresba sedí jako pr*del na hrnec a podkresluje celkovou atmosféru. Bonusem jsou monstra, které v knize potkáme - autoři absolutně na nic nečekali a v prvních několika stránkách na nás vystřelí s Lešijem! Roli Hrobice jsem moc nepochopil, nicméně dávala příběhu určitou tajemnost a její výjev v mlze byl skvělý. Dostane se nám i lehké Zaklínačské erotiky cca tak, jak jsme zvyklí z her. Není moc co bych na knize kritizoval - dokonce ani cenu, která je na počet stran lehce vyšíí, nicméně ji kompenzuje kvalita zpracování. Vřele doporučuji.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš30.6.2020 22:35Živí mrtví: Teď poznáte Negana
    Pominu-li cenu a divný formát, je toto skvělé doplnění jak k seriálu, tak ke komiksům. V obrazech se zde konečně dozvídáme o Neganově ženě a o tom, jak se protloukal světem, než ,,založil" Zachránce/Spasitele. Kresba je opravdu na nižší úrovni, nicméně pořád je to TWD nezaměnitelný styl. Nakonec se možná vyjádřím i k ceně. Bral jsem na shopu Crew společně s 1 a 2 dílem - takže za lepší cenu. Představa, že bych Negana koupil samostatně a dostal, co jsem dostal..měl bych asi chuť někoho nafackovat - počínaje zbytečným formátem a vazbou. Samotný příběh mne bavil, ovšem způsob podání..zůstává rozum stát.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš30.6.2020 22:27Jail City: Město v zajetí
    Jail City jsem koupil jen tak ze zvědavosti. Příběh je vcelku zajímavý, s ne až tak ohraným námětem, nicméně co mě lehce provokovalo, bylo neustálé skákání mezi jednotlivými příběhovými liniemi. Ke konci mi toto vadit přestalo, nicméně subjektivně musím říct, že Kociánův styl mi nesedí, ale tady to nebylo až tak výrazné, možná díky poutavým a živým barvám. Kocián je zde, zdá se mi, lehce mimo svůj standart. Nicméně se jedná o klasický ABC komiks - Ležákův styl pozná každý, kdo si někdy přečetl Mourisona. Osobně mi vadí popisné a naučné části, kdy např. popisuje výbavu westernového koně. Jedná se ale o celkem příjemnou záležitost, s celkem fajn ,,neklasickou" Kociánovou kresbou a s klasickým Ležákem. Ale opravdu se jedná spíše o komiks pro mladší publikum.
  • Anton Whatever
    Parádní kresba, lehce úchylnej příběh. Tohle je vlastně takovej lehčí Lobo..přemýšlím, jestli opravdu lehčí, nebo jen je to komiks zapadající do Lobo kategorie. Super jednohubka, která potěší i pobaví. Škoda jen, že je kniha tak krátká - vůbec bych se nezlobil kdyby byla dvojnásobná. Doufám, že vyjde co nejdřív pokračování. Nemá asi cenu rozebírat nějak podrobně charaktery, ale obecně už mě trošku nudí postavy, co v podstatě nejdou sejmout, jako hlavní hrdinka. Na druhou stranu tohle nemá ambice se tvářit jako hluboký veledílo s rozvedenejma charakterama jednotlivých postav. Kolem a kolem, krásná kresba, zábavnej příběh a velká dávka brutálního násilí a vtipu. Pobavilo.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.6.2020 18:14Nevyhnutelná opotřebovanost citů
    Tuto knihu jsem si koupil náhodně, čistě ze zvědavosti - a nelituji jediné koruny. Téma stárnutí je zde uchopeno syrově a realisticky. Jedná se v první části o pohled do mysli stárnoucího člověka (x2), což poodkrývá lehce depresivní vyhlídky na toto období. Nicméně jak text na přebalu avizuje, i když se zdá, že život pomalu končí a nemůže přinést nic nového, přesně to se stane. Závěr je lehce bizarní, ale zvláštním explicitním způsobem tady až metaforicky podtrhuje celý příběh a jeho myšlenku. Krásná kresba, krásný formát a hlubká myšlenka. Za mě rozhodně kniha, kterou stojí za to si přečíst víc než jednou a připomenout si, že nikdy nevíme, co nám život přichystá.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.6.2020 18:06Ragemoor
    Na Ragemoor jsem se těšil (lákavá obálka, Corben) a musím říct, že jsem byl lehce zklamaný. Zvláštní příběh, zasazen do "živého" sídla, jakýsi šílený stařík, paviáni a červi. Od knihy, která slibovala parádní hororový zážitek bych čekal víc. Příběh plyne velice rychle, a proto není čas si najít cestu k jednotlivým charakterům. Zápletka téměř není (když nepočítáme náhodného podvodníka s najatou společnicí, kterou následně navštěvuje "Lotrando" z města). Kresba není až tak klasicky Corbenovská řekl bych, ale oko potěší, jako ostatní Corbenova práce- černobílá ke gotickému příběhu sedí více. Jestli někdo čekal, že mimozemští červi někoho vyděsí - ne. Konec je zvláštní a divně otevřený. Přes všechna negativa, tento komiks řadím mezi příjemné jednohubky na cesty MHD - ovšem nic z čeho bych si sedl na zadek.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš18.10.2022 11:36Volání Cthulhu a Dagon
    Zas a znova..další adaptace..kdy je to přestane bavit?
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš25.5.2022 14:59Dívka ze země Venku #01
    Asi hledám blbě, ale nevíte prosím jak se jmenuje anime? Našel jsem cosi 10ti minutového, ale to jste asi nemysleli..?
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš5.2.2022 15:59Cesta kostí (sběratelská verze)
    Darth: ja jsem ale vubec nespojoval wendigo s komiksem, byla to reakce na Fimiho a film Pad to tmy. Nicmene diky za info, ale pokud se nepletu, tak na konci sam rika, ze Domovoj neni. Proto by me zajimalo co to teda bylo - respektive by me zajimala legenda, na ktery ta postava stoji.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš4.2.2022 09:20Cesta kostí (sběratelská verze)
    Fimi: Tam nebylo něco jako vysvětlení, že to jsou ti horníci a Wendigo mýtus? Nevím, je to škoda, hrozně jsem chtěl zjistit co to vlastně bylo:/
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš23.10.2021 13:48Strážci (2. vydání)
    Zajímalo by mě, proč tam nejsou alespoň Strážci z Bílých domů. Je to v podstatě přímé pokračování Strážců s časovým odstupem (Hadžiho dcera mám pocit). O kvalitě se dá diskutovat..kde je podepsaný Kocián, z toho se mi rolujou ponožky v botách, scénář je..meh…a je vidět, že je to neúspěšný pokus o nějaké pokračování. I tak by to tam ale mohlo být, aby to bylo opravdu komplet
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš18.2.2021 00:08Dracula
    Ter: když je tam zapomenutá poznámka, tak automaticky nekupuješ nebo co? Vím, že Argo poslední dobou dělá kopance, ale nekupovat to kvůli tomuhle?
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš16.6.2023Prodám
    Prodám svoji sbírku sešitovek (mimo jiné i Green Lantern z roku 2004 podepsaný Geoffem Johnesem s certifikátem pravosti).
    Je toho cca 120 kousků, proto raději dávám fotky přes úschovnu.

    https://www.uschovna.cz/zasilka/LLJSXEBKDDHAAG43-9NX/

    Jako celek 4.500 včetně poštovného nebo odobně v praze (dohodě se nebráním)

    Zpráva tady nebo birox@email.cz
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš31.5.2021Prodám
    Prodám Útok titánů 1-7 - 700
    Perfektní stav, jednou čtené
    Další info sz
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš15.12.2020Koupím
    Ahoj, koupím Asterix XVII-XX a Asterix XXI-XXIV
    Jakékoliv vydání, stav nemusí být 100% jen ne nějaké opravdu salátové vydání - je k diskusi
    Najde se nějaký spasitel mé sbírky?
    Díky!
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš10.1. 00:01Povinná četba
    Četl někdo The nice house on the lake? Případně co jste na to říkali? Mám z toho dost smíšený pocity - asi to není úplně láska na první pohled jako třeba Outlast nebo Osm miliard přání, ale nemůžu to nějak přestat číst :D narozdíl třeba od Wytches, kterým jsem dal šanci nedávno a tam to úplně neklaplo, ba až skříplo :D
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš26.10.2021 19:12Pindárna
    Nevím, jestli to tady náhodou nezapadlo, ale dneska jsem zjistil, že (minimálně v Krakatitu) mají nový dotisky Borgii a Blacksad
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš3.9.2021 19:33Herní vlákno
    Vím, že to není úplně komiksová tématika, ale co vy a WH40k? ( i když jsme tady měli Dark Blade - v zahraničí další)
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš1.8.2021 20:17Srazy, cony, festivaly
    Taky bych dorazil:)
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš20.5.2021 11:21Sběratelský klub
    Seneke: to je velká škoda..elektronicky to bylo super. Byly tam zvukové efekty, hudba, podle toho na jakých panelech zrovna člověk byl..papírová kniha bude asi ok, ale tomuhle se to nevyrovná.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš12.2.2021 14:23Pindárna
    Jojo, ukazuje se mi Avengers By Jonathan Hickman: The Complete Collection Vol. 1 za 20 401,- Kč:D
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš9.2.2021 19:58Povinná četba
    @Denis: určitě bych do toho šel. Trošku to zestárnulo ale pořád to stojí za to
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš5.2.2021 11:04Slevy, výprodeje, bazary
    Fry: já objednával cca 20 ledna, zatím žádná zpráva o tom, že bych měl platit clo. Spíš si myslím, že se jen prodloužil ten celkovej administrativní proces a oni sami tam teď tápou a vychytávaj to. Proto to asi trvá delší dobu. Jinak aktuálně se zásilkama z UK zásilky jsou rozdělený na zásilky do 22 EUR, do 150 EUR a nad 150 EUR (cena je při clu hlavním faktorem) Pak záleží co to je za zboží, nicméně knihy by měly být ok a mělo by tam být preferenční zacházení https://www.celnisprava.cz/cz/clo/puvod-zbozi/aktuality/Stranky/2021-Brexit-preferencni-predpisy.aspx
    Tzn pokud to neni nějaká přepálená zásilka, clo by tam být nemuselo. Ale záleží jak mají celníci knihy zařazený v jejich sazebníku. Bavil jsem se o tom přímo s člověkem z celní správy, ale i oni v tom zatím mají trochu zmatek.
    EDIT: Tím, že je doprava zdarma, počítá se clo jen z hodnoty zboží. Nechal jsem si to spočítat na Harrow County Omnibus 1 podle aktuální ceny: 782,-Kč - clo vychází na 164 Kč v tomhle případě. Na druhou stranu i celníci říkali, že je možný, že to prostě přijde a nic platit nebudu :D Je v tom bordel na všech frontách. Uvidíme.
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš1.9.2020 12:14Slevy, výprodeje, bazary
    Tintinova dobrodružství kompletní vydání 13-24 ve sběratelském boxu na Albatrosu (z 1890 na 567,-)

    http://www.albatrosmedia.cz/tituly/38283317/tintinova-dobrodruzstvi-kompletni-vydani-13-24/
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.7.2020 14:15Pindárna
    Fimi - fakt díky moc :)
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.7.2020 10:54Pindárna
    Wow, koukám, že mám co dělat :D díky moc :) @Lenny ty máš přehled..po Omnibusech nějak rozumně to vycházelo?
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš2.7.2020 09:14Pindárna
    Reading order :) pak si to nějak poseženu, spíš abych něco nevynechal nebo na něco nezapomněl:)
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš1.7.2020 16:09Pindárna
    Čágoš:) neměl byste prosím někdo tip na komplet seznam Bendisova runu Avengers? @Fimi? :) Díky moc
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš12.2.2020 08:54Art
    SNUFKIN: obecně nemám moc rád příběhy Hellboye, kdy je kreslíř někdo jiný, než Mignola..bál jsem se u Paskřivce (kniha 10) nicméně jsem byl překvapen hned na prvních několika stránkách..Corbenova kresba k tomu prostředí i na ten příběh dokonale sedne..Corben má zvláštní styl a myslím, že je důležité, víc než u kohokoliv, aby jeho rukopis korespondoval s příběhem..jinak bych asi měl trošku problém
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš10.2.2020 12:08Slevy, výprodeje, bazary
    Ahoj, máte někdo zkušenosti s shopem http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kniha/infinity-gauntlet-omnibus.html ? chystám se na koupi Infinity gauntlet omnibusu a tohle je jeden z mála českých eshopů, který tenhle titul má..díks
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 174 (cca 80532 Kč)
Mám: 321 (cca 164700 Kč)
Chci: 1 (cca 289 Kč)
Sháním: 1 (cca 289 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: neveřejné
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0