• RaptoR
    RaptoR mecenáš5.5.2020 09:09Caravaggio (pevná vazba)
    Milo Manara stvořil výbornou fresku, ve které dokázal oživit i staré mistry jako Piranesiho nebo Vasiho. Naprostá pecka :)
    http://geekcave.cz/comics/recenze/caravaggio
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš26.3.2020 08:45Gotham Central #04: Corrigan
    Výborné zakončení výborné série. Za mě vrcholem knihy jednoznačně příběh Corrigan II, který si právem zaslouží přirovnání s legendárním seriálem The Wire. Povinnost pro všechny milovníky detektivek, noiru a vůbec krutosti nespravedlivého světa.
    http://geekcave.cz/front/comics/recenze/776
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:23Batman / Želvy nindža II (paperback)
    Z komiksu je cítit nastavovaná kaše, kterou zvedá pouze detailní kresba Freddieho E.Williamse II. Právě ta mě přiměje vzít knihu do ruky znova. I když to bude čistě pro potěchu oka.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/batman-v-new-yorku
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:22Thanos #01: Thanos se vrací
    "Thanos se vrací" pod taktovkou Jeffa Lemira a Mikea Deodata jr. není komiks, jenž vás posadí na zadek. Rozhodně se ale jedná o knihu, která vás bude bavit díky skvělému mixu akce, přesvědčivých postav a nadčasové kresby. Thanos stojí na solidních základech poctivé komiksové práce.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/thanos-se-vraci
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:21Bojový anděl Alita #04: Dobytí Salemu
    Bojový anděl Alita: Dobytí Salemu je velkým finálem velké mangy. Přes udýchaný závěr a nevěrohodný dodatek se pořád jedná o kvalitativně nadprůměrné čtení. Škoda jen, že se Jukito Kiširovi nepodařilo udržet úroveň první knihy a díky nalepovanému balastu se filozofická linka Ality dostala až na třetí kolej. S filozofií a Panzerkunstem by náš bojový anděl dosáhl nebeských výšin.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/alita-a-dobyti-salemu
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:20Mezi řádky #08: Orfeus v podsvětí
    "Orfeus v podsvětí" je v podstatě první knihou, která plně rozvíjí nové směřování série "Mezi řádky". Odkazuje se k šestému dílu, položíme si nové otázky ohledně záhadného Leviatana a čeká nás pár překvapivých shledání. Prostě Mike Carey v plné síle. Co víc si přát!
    http://geekcave.cz/comics/recenze/orfeus-v-podsveti
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:19Avengers #01: Poslední návštěva
    Avengers: poslední návštěva jsou veskrze průměrnou jednohubkou, kterou stěží vezmete do ruky dvakrát. Přímočarý děj našlapaný akcí a barvou, kde ani jedna stránka nemá totožné rozvržení panelů. Svůj cíl – pobavit čtenáře – ale splní beze zbytku.
    http://geekcave.cz/front/comics/recenze/639
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:18Storm: Kroniky Pandarve (pevná vazba)
    Od této chvíle je Storm srdeční záležitostí. Akční, tupě hláškující, se spoře oděnou Zrzkou a exotickým Nomádem po boku. Prostě pulp v tom nejlepším slova smyslu. Je otázkou, zda dokáže oslovit i mladší čtenáře, neznalí příběhům Princezny z Marsu či Tarzana z rodu Opů. Pokud ne svým jazykem, svým výtvarným pojetím ale zůstane Pandarve ještě dlouho v myslích čtenářů. Chci pokračování!
    http://geekcave.cz/front/comics/recenze/643
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:17Thanos #02: Lom bohů
    Thanos: Lom bohů je už "pouze" průměrným pokračováním povedených eskapád Šíleného titána. Komiks sám bohužel nedosahuje kvalit první knihy, je to v podstatě čekání na velkou rodinnou rubačku. Jeff Lemire se nepouští do žádných příběhových eskapád a servíruje nám rychlou, akční jednohubku, kořeněnou zapomenutlenou kresbou bez specifických osobních rysů. Obálka je trochu zavádějící, ale budiž. Nudit se s knihou nebudete.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/thanos-lom-bohu
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:15Netvora #03: Azyl
    Netvora 3: Azyl je komiksem, který vás ze začátku nechá tápat ohledně postav, které se budou na stránkách objevovat. Marjorie Liu zde rozehrává několik dějových linek, na jejichž vyústění si budeme muset ještě počkat. A ačkoliv počáteční "wow" efekt z Netvory již dávno opadl, stále platí, že série je hodna všech Eisnerů a Hugů, které s takovou lehkostí sbírá. Třetí sebraný svazek nepolevuje a stále drží laťku vysoko.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/netvora-3-azyl
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:15Arzach / Hermetická garáž
    Arzach a Hermetická garáž, jenž vyšli společně pod taktovkou Crwe, jsou naprosto odlišná pojetí jednoho média. Moebius se nám zde představuje ve své nejlepší formě, byť Hermetická garáž svým hravým až dadaistickým vyzněním nemusí sednout každému. Přesto je to Arzach, který uchvátí, zatímco Hermetická garáž je sice super, ale působí spíš jako experiment. Což ve výsledku nevadí. Přinejmenším to ukazuje na kvalitu autora samotného.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/arzach-v-hermeticke-garazi
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2019 22:14Královská krev I.: Svatokrádežná svatba
    Královská krev není tím nejzářivějším klenotem, kterým se Alejandro Jodorowsky u nás blýsknul, rozhodně je to ale dílo zasluhující naší pozornost. Když se odkloníme od trochu zmatečného jednání hlavních postav, pořád nám zůstane parádní kresba v podání Dongziho Liu podporující celkově chmurný nádech, který příběh vyvolává.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/kralovska-krev
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:08Útok titánů #18
    Útok titánů 18 je dalším "odpočinkovým" dílem, který nás trochu uklidní po předchozích frenetických dějových zvratech. Najdou se zde hluchá i nudná místa, na která jsou ale věrní čtenáři Hadžime Isajami zcela jistě zvyklí. Naštěstí se Průzkumníci celkem rychle vydají ke zdi Maria a pro čtenáře opět začíná starý dobrý milovaný mix trilleru a hororu. Tak jak to máme u titánů rádi.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/utok-titanu-18
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:07Sherlock Frankenstein a legie zla
    Sherlock Frankenstein je pomrkáváním Jeffa Lemira po všech milovnících weird stories, komiksů ze zlaté éry i dnes již klasickým hrdinům z dob viktoriánské anglie. Je to sonda do světa Spiral city, díky které získáte na Černou palici docela jiný náhled.
    http://geekcave.cz/comics/novinky/sherlock-frankenstein
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:06Batman / Želvy nindža II (paperback)
    Důstojný návrat se bohužel nekoná. Z komiksu je cítit nastavovaná kaše, kterou zvedá pouze detailní kresba Freddieho E.Williamse II, díky které si knihu rád prolistuji znova.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/batman-v-new-yorku
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:03Thanos #01: Thanos se vrací
    "Thanos se vrací" pod taktovkou Jeffa Lemira a Mikea Deodata jr. není komiks, jenž vás posadí na zadek. Rozhodně se ale jedná o knihu, která vás bude bavit díky skvělému mixu akce, přesvědčivých postav a nadčasové kresby. Thanos stojí na solidních základech poctivé komiksové práce. Osobně se těším na pokračování.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/thanos-se-vraci
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš10.1.2019 09:46Mezi řádky #07: Rána
    Komiksu Mezi řádky: Rána se v podstatě nedá nic vytknout. Přibrání nových postav sérii pouze prospívá a naznačuje, že stojíme před novým příběhem, který se bude rozvíjet po zbývajících šesti knihách. I odklon od zaběhnuté fantastiky (alespoň na chvíli) a opuštění nudného pročítání sáhodlouhých výstřižků z internetu a novin je vítanou změnou. Mezi řádky již nepotřebuje budovat atmosféru touto cestou. Tom Taylor si jí dokáže vyzískat již pouhým svým jménem.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/mezi-radky-rana
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš10.1.2019 09:45Mladí Titáni do toho! #01: Párty! Párty!
    Mladí titáni: Párty, párty! Je knihou, která si teprve musí vybudovat fanoškovskou základnu. Již dnes mají naše ratolesti na výběr dost osvědčených komiksových sérií. Vtipy v Mladých titánech pobaví děti, ale u dospělých stejný efekt nevyvolají. Škoda že autoři nenacpali do komiksu nějaké vějičky i pro starší čtenáře. Takhle nám zůstane jen kresba, která vás i přes čistou hravost bude jen těžko přesvědčovat ke koupi dalšího dílu.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/party-s-mladymi-titany
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš10.1.2019 09:44Skrýš
    Masasumi Kakizaki vytvořil komiks, který si rádi jednou, možná dvakrát přečtete. Ale ke kterému se budete ještě dlouho vracet kvůli výtvarné stránce díla. Díky precizní a detailní kresbě nevypadala deštivá noc nikdy tak děsivě, stejně jako podzemí s bubákem je tím posledním místem na světě, kde byste chtěli být. Bez Kakizakiho kresby by byla Skrýš jen průměrným komiksem. Takhle se z toho ale stává komiks, na který jen tak nezapomenete.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/skrys
  • RaptoR
    Green Arrow: Ostrov starých ran plní své jméno do puntíku. Rány otevírá v mysli čtenářově, díky svému starému Oliverovi Queenovi, kterého jsme již kdysi na ostrově viděli. Jedna z mála rybízových sérií, která měla drajv a nápad tak zapadla a moc nevěřím tomu, že byste tento komiks brali do ruky podruhé.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/green-arrow-ostrov-starych-ran
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš10.1.2019 09:40Prsten Nibelungův
    Prsten Nibelungův. Co dodat? Je to kniha, která působí na naše základní instinkty. Kniha, která svou spletitostí a rozmachem právem nosí přízvisko epická. Kniha která vyžaduje vaši plnou pozornost. Protože komiks jako Prsten Nibelungův se zde objeví jednou za život. Pro mě rozhodně top komiks roku!
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/prsten-nibelunguv
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.1.2019 09:24Amulet #02: Prokletí kamene
    Amulet je série, kterou byste měli pořídit pro své děti. Uděláte radost nejenom jim, ale také sobě. Dobrodružství Emily a jejího bratra rozhodně zůstanou dlouho ve vaší mysli. A jsem si jist, že i po čase se budete ke komiksu rádi vracet.
    Více zde: http://geekcave.cz/comics/recenze/amulet
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.1.2019 09:24Amulet #01: Paní kamene
    Amulet je série, kterou byste měli pořídit pro své děti. Uděláte radost nejenom jim, ale také sobě. Dobrodružství Emily a jejího bratra rozhodně zůstanou dlouho ve vaší mysli. A jsem si jist, že i po čase se budete ke komiksu rádi vracet.
    Více zde: http://geekcave.cz/comics/recenze/amulet
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.1.2019 09:22Poslední Incal (pevná vazba)
    Poslední Incal je Jodorowského rozloučením se s artefaktem, který autora postavil na piedestal. Původní Incal je filozofickou a metafyzickou hříčkou, kterou okořenil vizionářský Moebius. U této knihy to bohužel neplatí. Příběh je přímočarý a ačkoliv nám nějakou tu hloubku a místo k zamyšlení nabízí, je to José Ladrönn, který díky své moderní kresbě podporuje Poslední Incal víc než jak jsme z původního předobrazu zvyklí. Poslední Incal je nedílnou součástí Jodoversa a neměl by chybět v knihovně žádného milovníka Alejandra Jodorowského. Ale abych ukončil tuto recenzi po incalovsku, musím si položit stejnou otázku jako na začátku: Potřebuje Incal nové finále?
    Více zde: http://geekcave.cz/comics/recenze/posledni-incal
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.1.2019 09:21Bojový anděl Alita #03: Cesta ke svobodě
    Bojový anděl Alita: Cesta ke svobodě je zatím nejslabším článkem. Přesto nezoufejte - i přes nejednoznačné směřování děje, i přes časovou zmatečnost, dokonce i přes okrouhání hlubšího sdělení na minimum je Alita stále velmi kvalitní mangou, kterou budete pročítat nejen pro potěchu oka z precizní kresby Jukita Kišira. Faktem totiž zůstává, že Alita je sympaťačkou každým šroubkem.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/alita-a-cesta-ke-svobode
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.1.2019 09:20Punisher MAX #01: Kingpin
    Punisher MAX: Kingpin je první kapitolou, kterou nám nabízí mistr drsného komiksu Jason Aaron. Je to akční jízda, kterou přečtete jedním dechem. Autorovo vykreslení Wilsona Fiska je skvělé, právě díky tomu je to asi první Punisher, kde vás Castle bude zajímat až na druhém místě. Steve Dillon vrací Punishera zpět ke kořenům svým stylem, který se za ta léta v podstatě nezměnil. S jedinou vyjímkou: Frank Castle má chudák pár vrásek navíc.
    Více zde http://geekcave.cz/comics/recenze/punisher-max-kingpin
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš12.6.2017 12:12Alpha #02: Bogdanovův klan
    Tahle série mě chytla. Není to nic světoborného, ale má to svoje špionážní kouzlo.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš25.7.2014 14:28Thorgal #16: Vlčice
    Jedno z nejlepších Thorgalových alb, které u nás vyšlo :)
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš25.7.2014 14:27Modrá CREW #01 - Lobo: Kostěj nesmrtelný
    Klasický Lobo: objeví se, všechny vykydlí a opět mizí. Taková správná jednohubka, když se vám nechce z postele :)
  • RaptoR
    Naprosto souhlasím s předchozím komentářem. Ale od autora Zázraků jsem čekal trochu víc. Přesto Mark Waid přináší jiný pohled na Dooma, který je opravdovým superzáporákem. A jak je již napsáno v předmluvě, příběh balancuje na hraně mezi sci-fi a rodinnou podívanou. Přesto se pár zajímavých zvratů najde, ten snad největší na mě vybafnul hned v prvním sešitě...
    Kresba je standartní, jednoduché a přehledné linky jsou fain:)
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš25.7.2014 14:22Princ z Persie
    Nutno podotknout, že celé PR kolem Prince z Persie automaticky očekává, že se jedná o převyprávění příběhu legendární počítačové hry. A až do doslovu jsem si myslel, že to je velká chyba. Samotná stavba komiksu je nezvyklá. Sledujeme dvě dějové linky, dva prince z Persie, které od sebe dělí propast čtyř století, a přesto si jsou velmi blízcí. Každý po svém bojuje s démony a osudem. Celek tedy působí dost zajímavě a to i díky tomu, že je to jeden z mála komiksů, u kterých jsem měl pocit, že se skrývá i něco pod povrchem... Asi si přečtu východní bájesloví a symbolismus, protože celek na mě působí nejen jako klasický příběh boje dobra se zlem, ale jako archetyp. Boje nejenom proti běsům okolním, ale i proti běsům vnitřním. Možná že časem i hodnocení poroste. Nicméně, díky výše zmiňovanému PR kolem Prince z Persie vás připraví na jiný zážitek. Proto jsem se neubránil malému zklamání...
  • RaptoR
    Tohle je pecka! Těžko uvěřit, že tahle noirová záležitost z rukou Franka Millera vyšla v roce 1986 (!). Kingpin je tu opravdový macho, který se s ničím nepáře, Murdockova bejvalka zase fetka, která v mexickém zapadákově prodává své tělo za dávku a sám Murdock se může těšit na pořádné peklo... Už od první strany.
    Kresbu Davida Mazzucchelliho lze označit jedním slovem: dokonalá. Pop artové vyznění skvěle sedí k příběhu a díky nadčasovosti vypadá parádně i dnes. Tomuto dílu rozhodně nelze nic vytknout :)
  • RaptoR
    Opravu kousek jen pro doplnění obrazu na hřbetě. Nakousnutý příběh, u kterého nevidím nic světoborného. Chvilku jsem si pohrával s myšlenkou udělit i tu třetí hvězdu, ale můj (ne)oblíbenec Romita jr. se všemi hranatými hlavami a DVOUOKÝM Odinem jí vymazal. Slovy klasika; Nuda, nuda, šeď šeď.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš28.5.2012 22:09V jako Vendeta
    Jen málokterý komiks si zaslouží pět hvězdiček více než právě toto dílo od proslulého scénáristy Alana Moora ( v podstatě, jakýkoli komiks od Moora si zaslouží pět hvězdiček). Grafický román vypovídající příběh o boji osamělého mstitele "V" s totalitním systémem ve Velké Británii uchvátí každého milovníka G. Orwella. Moore má sílu v popisování charakterů i jejich temných stránek. Umí zachytit lidskou stránku i u zlosynů, takže člověk pochopí i důvody jejich počínání. Temná kresba D. Lloyda jen podrthuje už tak mrazivý příběh a coloring připomínající osmdesátá léta se k celému dílu výborně hodí.
    Moore a Lloyd vytvořili něco, co se již před dvaceti lety zařadilo mezi komiksovou klasiku. A nyní si můžete pochmurnou budoucnost užít i vy. Anglie vládne!

  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.4.2012 13:42Star Wars Magazín 2012/04
    Loajalita - 3/5
    Pevná pozice - 3/5
    Beze jména - 0/5

    Zatím rozhodně nejslabší sešit...
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš27.12.2011 10:46Che: Životopisný komiks
    Souhlasím se vším, co níže popisuje G. W. Bush
    Ještě bych dodal, že autorovi by neuškodila trocha komiksové teorie. Často se mi stalo, že jsem koukal na obrázek, zcela odtržený od předchozího děje, a teprve po přečtení informací POD panelem jsem zjistil co se to děje (čeština je krásná :) ). Navíc kdyby se autor věnoval kresbě a proporcím stejně jako oslavám Fidela a Guevary, nebylo by to na škodu. Přesto vypadá úsměvně, jak hrdinní kubánští partizání střílí ohnutými puškami, chybí jim krky, lámou si ruce při pozdravech nebo osedlali koně velikosti slonů :)
    Přes to všechno se nelze ubránit kyselému výrazu nad celkovým vyzněním toho škváru.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš24.10.2011 14:47Thor: Vikingové
    Vpravdě jsem od Ennise čekal víc. Brutální kydlení všeho co jen ošklivě koukne po zombíckých vikinzích je zábava. Stejně jako bitka kdy Thor dostane na prdel. Přesto se nedokážu ubránit zklamání. Kresba je pěkně detailní a čtenář si může dosytosti vychutnat přetínání hlav i létající končetiny všeho druhu. To co to zabíjí je ale příběh. Vždyť je to v podstatě o ničem a celek působí trochu nedotaženě (křižák mlátící celý život pohany se bez keců nechá zlákat magií a nácek nebyl nácek :). Jak už tu bylo řečeno, trocha rozletu by tomu neuškodila...
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.8.2010 10:17Gon #1
    Nebýt nabídky v Levných knihách, asi bych po tom ani nesáhl. Kresba je interesantní, o tom není pochyb. Jen děj se pořád opakuje, takže jsem jen hádal, kdo už tomu malýmu hajzlíkovi zakroutí krkem... A ono nic. Nebýt promakanosti kresby, asi by po tom ani pes neštěkl.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš2.12.2020 20:32Vodní had
    Young adult to je snad jen kvůli tomu jednomu polibku mezi děvčaty :-D
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš29.9.2022Prodám
    PRODÁM:
    UPDATE
    Amazing Spider-man Návrat: první vydání od CRWE, některé listy vypadávají - 50 Kč
    Amazing Spider-man Odhalení
    Amazing Spider-man Dokud hvězdy nezhasnou 200 Kč
    Amazing Spider-man Příčiny a následky 200 Kč
    Amazing Spider-man Ezekielův návrat 200 Kč
    Amazing Spider-man Šťastné narozeniny 200 Kč
    Artemis Fowl
    Catwoman: Ve svitu měsíce
    Čas Dluhů
    Che: životopisný komiks
    Freddie a já
    Harley Quinn: Šílená odměna
    HQ 2: Výpadek
    HQ 3: Láska na první ránu
    JLA: Liga spravedlnosti 1
    Kazatel 1: Předehra pro mrtvé (manga)
    La Perdida
    Mladí titáni: Do toho!
    NHM: 1 Avengers
    NHM 5: Iron man
    NHM 6: Captain America
    NHM 8: Power man
    NHM 9: Bratři ve zbrani
    NHM 10: Captain marvel
    NHM 11: Fantastic Four
    NHM 23: Mockinbird
    NHM 30: Inhumans
    Ostrov pokladů
    Pán času: přízračná tvář - docela lepený, za 30 kč
    Princ z Persie - ohnutý přebal - 50 Kč
    Rabínův kocour 2
    Sebevražedný oddíl 1: Kopanec do zubů
    Sebevražedný oddíl 2: Vzestup baziliška
    Scooby doo 1
    Spy x family 1
    Paříž pod vodou
    Tomb rider archivy 1 - nové, nečtené - 700
    Znovuzrození DC: Aquaman 1
    Znovuzrození DC: Green Arrow 1
    Znovuzrození DC: Green Arrow 2
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 1
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 2
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 3
    Znovuzrození DC: Sebevražedný oddíl 1
    Znovuzrození DC: Sebevražedný oddíl 2


    Všechny knihy v perfektním stavu, pokud není uvedeno jinak. Cena s výjimkami 100 Kč/kus. Předání Praha západ - Beroun, popř. Zásilkovna.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš21.9.2022Prodám
    PRODÁM:
    UPDATE
    Amazing Spider-man Návrat: první vydání od CRWE, některé listy vypadávají - 50 Kč
    Amazing Spider-man Odhalení
    Amazing Spider-man Dokud hvězdy nezhasnou 200 Kč
    Amazing Spider-man Příčiny a následky 200 Kč
    Amazing Spider-man Ezekielův návrat 200 Kč
    Amazing Spider-man Šťastné narozeniny 200 Kč
    Artemis Fowl
    Catwoman: Ve svitu měsíce
    Čas Dluhů
    Che: životopisný komiks
    Freddie a já
    Harley Quinn: Šílená odměna
    HQ 2: Výpadek
    HQ 3: Láska na první ránu
    JLA: Liga spravedlnosti 1
    Kazatel 1: Předehra pro mrtvé (manga)
    La Perdida
    Mladí titáni: Do toho!
    NHM: 1 Avengers
    NHM 5: Iron man
    NHM 6: Captain America
    NHM 8: Power man
    NHM 9: Bratři ve zbrani
    NHM 10: Captain marvel
    NHM 11: Fantastic Four
    NHM 23: Mockinbird
    NHM 30: Inhumans
    Ostrov pokladů
    Pán času: přízračná tvář - docela lepený, za 30 kč
    Princ z Persie - ohnutý přebal - 50 Kč
    Rabínův kocour 2
    Sebevražedný oddíl 1: Kopanec do zubů
    Sebevražedný oddíl 2: Vzestup baziliška
    Scooby doo 1
    Spy x family 1
    Paříž pod vodou
    Tomb rider archivy 1 - nové, nečtené - 700
    Znovuzrození DC: Aquaman 1
    Znovuzrození DC: Green Arrow 1
    Znovuzrození DC: Green Arrow 2
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 1
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 2
    Znovuzrození DC: Harley Quinn 3
    Znovuzrození DC: Sebevražedný oddíl 1
    Znovuzrození DC: Sebevražedný oddíl 2


    Všechny knihy v perfektním stavu, pokud není uvedeno jinak. Cena s výjimkami 100 Kč/kus. Předání Praha západ - Beroun, popř. Zásilkovna.

  • RaptoR
    RaptoR mecenáš1.4.2022Prodám
    Prodám

    UPDATE

    Vše v ČJ, jednou čtené

    NHM:
    č. 1 Avengers
    č. 5 Iron man
    č. 6 Captain America
    č. 30 Inhumans
    č. 67 Namor

    100 Kč/kus

    UKK:

    25: FF: Nemyslitelné
    33: Spider-man: Moc a zodpovědnost
    58: Iron Man: Pět nočních můr
    111: BP: Black pantherův hněv
    116: Captain America a Falcon: Mentabomba

    Mass Effect: Odhalení

    100 Kč/kus

    Osobní přednání možné Praha Západ, Beroun. Jinak Zásilkovna za 69 Kč.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš24.2.2022Prodám
    Prodám

    Vše v ČJ, jednou čtené

    Zámek a Klíč 1 - 6 hardback celkem za 1600 Kč.

    NHM:
    č. 1 Avengers
    č. 2 Spider-man
    č. 5 Iron man
    č. 6 Captain America
    č. 7 Hulk
    č. 8 Power man
    č. 9 Bratři ve zbrani
    č. 10 Captain Marvel
    č. 11 Fantastic four
    č. 15 Human Torch
    č. 18 Deadpool
    č. 19 Valkyrie
    č. 23 Mockinbird
    č. 25 Daredevil
    č. 30 Inhumans
    č. 61 Generation X
    č. 67 Namor

    100 Kč/kus

    UKK:
    13: Thor: Hledání bohů
    25: FF: Nemyslitelné
    28: Avengers: Na ostří nože
    33: Spider-man: Moc a zodpovědnost
    46: FF: Konec
    54: Hulk proti světu
    70: Avengers: Dětská křížová výprava
    73: Smrt Spider-mana
    79: Válečné jizvy
    90: Spider-man: konec Spider-mana
    110: Válka Avengers proti Defenders
    111: BP: Black pantherův hněv
    116: Captain America a Falcon: Metabomba

    100 Kč/kus

    Osobní přednání možné Praha Západ, Beroun. Jinak Zásilkovna za 69 Kč.


  • RaptoR
    RaptoR mecenáš21.9.2018Prodám
    PRODÁM
    Witchblade kompendium 1 a 2.
    Darkness kompendium 1.
    Top stav, možnost předání v Praze nebo Berouně.
    PRobin@seznam.cz
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš24.6.2018Prodám
    Prodám raritní komiks Arkham: Pochmurný dům v pochmurném světě. Jednou čtené, vynikající stav. Možnost osobního předání v Praze. Cena 1300 + pošta nebo nejvyšší nabídce.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš2.5.2018Prodám
    Prodám:

    AJ:
    Spawn: Undead. Kompletní minisérie v jedné knize. Paperback - 100
    Hellstorm: Son of Satan: Equinox. Paperback - 100
    Batman: Year one. Paperback - 100
    Superman: Red son. Paperback - 70
    Darkness/PITT. Paperback - 80
    Spawn book 8: Betrayal of blood. Paperback - 70

    ČJ: Kůstek: velké kraví dostihy. Nová - 100

    Možnost osobního předání v Praze. PRobin@seznam.cz
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš28.3.2018Prodám
    Prodám Dobrodružství Luthera Arkwrighta, jednou čtené, 1700.
    Srdce Impéria aneb Odkaz Luthera Arkwrighta, jednou čtené 400.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš31.5.2011Koupím
    Koupím komiks 300: Bitva u Thermopyl. CENU RESPEKTUJI! Více info prosím zašlete na mail.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš2.5.2018 10:17Sběratelský klub
    andre: viděl bych to kolem 12k. Ale máš opravdu že se to hodně mění. Jelikož by ale Comics centrum v budoucnu chtělo vydat i Conana 2, bude to jen růst. Samotného by mě zajímala cena první Pekelné knižnice :)
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.7.2010 09:03Pindárna
    pennywise: A kde se ty Crwecoňácký fotky dají zkouknout? Dík
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 816 (cca 330943 Kč)
Mám: 1021 (cca 361508 Kč)
Chci: 302 (cca 42647 Kč)
Sháním: 2 (cca 99 Kč)
Nabízím: 4 (cca 436 Kč)
Osobní: 155 (cca 10301 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 9
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0