Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Hrdina odtržený od lidí, které přislíbil chránit. Město plné stvůr měnící se v bitevní pole války proti gangsterům. Brutální vrah policistů známý jako Šibeniční vrah. Zločinecký klan křísící své impérium a povstávající v ještě větší síle. Odhodlaná okresní prokurátorka s vlastními plány. Nově jmenovaný komisař v čele mladého a ctižádostivého policejního oddílu. Přítel, z něhož zrada udělá nejnebezpečnějšího nepřítele.
A malý kluk, tragicky osiřelý a předurčený k velkým věcem. V komiksu Batman: Temné vítězství do sebe všechno krásně zapadá.

Nikdo z vás není v bezpečí.
Děj příběhu, v němž Batman musí zastavit nepolapitelného vraha policistů známého jako „Šibeniční vrah“, je zasazen do počátků éry Temného rytíře. Batman musí Šibeničního vraha dostat dřív, než opět udeří.
Jediným vodítkem k odhalení totožnosti Šibeničního vraha je dětská hra přišpendlená na tělo každé oběti.
Hlavními podezřelými jsou esa zločineckého podsvětí – Two-Face, Joker, Riddler, Catwoman.
Věřit už nelze ani policejnímu sboru, nyní v čele s čerstvě jmenovaným komisařem Gordonem.
Aby Batman vyřešil tento zločin, musí pátrat na těch nejnečekanějších místech.
Jeho život navždy změní osiřelý chlapec.
Vejdou ve známost jako BATMAN a ROBIN, a tohle je jejich příběh.

Obsahuje sešity série Batman: Dark Victory #7-13 (duben 2000 - listopad 2000)

Scénář
Jeph Loeb
Art
Tim Sale
Ink
Tim Sale
Barvy
Heroic Age Studios, Gregory Wright
Obálka
Tim Sale
Překlad
Jaroslava Kočová (Koudelka)
Redakce
Viktor Janiš
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7381-942-2 (BBart s.r.o.)
978-80-7381-942-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
170 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
820 g
Stran
208
Cena
499 Kč
Originál
Batman: Dark Victory (DC Comics, 2000)
Varianty
DC Comics - Legenda o Batmanovi #006: Temné vítězství, kniha druhá (2022)
Batman: Temné vítězství #2 (2011)
  • Jonas Woodsman
    Rovnako ako predchadzajuca kniha mi tam niečo chýbalo, takže to pre mňa nie je dokonalé, ale silný nadpriemer. Neľutoval som. Dobrý komiks.
  • Sagikkun
    Hodnotím obě části jako celek:

    Nemožné se stalo možným, a Legenda o Batmanovi pokračuje. Po několikaměsíční pauze se nemohlo začít ničím lepším, než touhle peckou. Temné vítězství jakožto přímý sequel k Dlouhému Halloweenu nemění to, co fungovalo v jedničce, a zároveň se nebojí otáčet mnoho věcí o 180 stupňů či v něčem ještě přiostřit... aneb ingredience jsou stejné, ale výsledný pokrm je jiný, a s tímto postupem jsem osobně naprosto spokojený.

    Jelikož se jedná o přímé pokračování, tak moc nedoporučuji do tohohle jít bez přečtení již zmiňovaného Dlouhého Halloweenu, ale věřím, že by se neznalý zřejmě chytil i tak. Předchozí události jsou zde čtenáři nenásilně připomenuty a smysluplně vysvětleny, což ocení i někdo jako já, kdo Halloween sice četl, ale už před nějakou dobou. Během příběhu se pak vždy připomínají i dosavadní fakta, takže člověk opravdu nemá šanci se v tom ztratit (na druhou stranu mě však později už lehce otravovalo číst ty samé informace stále dokola, ale to je jediná drobnost).

    Tohle je prostě perfektní ve všech směrech, vychutnával jsem si každou stranu a dokonce bych se nebál tvrdit, že je to i v něčem o chlup lepší, než jednička. Kresba, atmosféra, dialogy a monology, psychologické rozpoložení postav, rychlé, ale nikoliv uspěchané tempo, návaznost a rozšíření Batmanova kánonu,... tady je to prostě jasných 5*.
  • hroubek
    Jeph Loeb a Tim Sale, moje oblíbená autorská dvojice. A zcela právem. Loeb má specifický styl vypravování, který nemusí sednout každému. Nejde mu o akci, ale mnohem více o postavy a jejich myšlenkové pochody, a Loeb rád komiksové postavy polidšťuje. Kresba Tima Salea je jiná, ale na první pohled jí poznáme. A já jí mám moc rád. Dokáže krásně vystihnout všechny emoce a pocity, které postavy zrovna prožívají. Tyhle dva pánové se moc dobře doplňují a jejich příběhy je radost číst, a prohlížet si stránky plné krásné kresby. Co se týče příběhu, tak Temné vítězství je parádní komiks, který zaujme a nepustí, a opravdu je velmi dobré číst oba díly hned po sobě(já to tak udělal). Příběh má spád, zajímavé a funkční zvraty, osudovost a spoustu skvělých momentů. Místy je trochu přeplácaný a některé věci šli udělat elegantněji(třeba titulní vrah, nebo zbytečně moc padouchů), nicméně to jsou snad jediný větší chybičky na tomto parádním komiksu. Batman: Temné vítězství nabízí dobré a napínavé čtení, a i když to není úplně na maximální hodnocení, tak i tak ho dostane, protože čtyři hvězdy by byly prostě málo.

    PS: Komentář je pro oba dva díly.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš14.12.2021 08:01Batman: Temné vítězství #2
    „Nejsilnější jsi, když tě tvůj nepřítel považuje za slabou.“ Kontroverzné. Chápem (a rešpektujem), že dvojknihu Temné vítězství mnohí považujú za klasiku a stavajú ju po rovnocenný bok (taktiež dvojknihy) Dlouhý Halloween. Ostatne, ako vidíte, i ja Temnému vítězství dávam 4*. Ale tá štvrtá hviezda je s oškretým netopierím krídlom. Počas čítania Temného vítězství 1 som si vravel, že pôsobí viac ako remake, než ako sequel. Upokojoval som sa tým, že v dvojke sa to zmení. Nezmenilo. Jasné, je to iné. Sú očividné posuny nielen u postáv, ale tiež v rámci kánonu a toho, akým smerom sa po konci príbehu uberie Gotham. Harvey Dent sa definitívne prerodil na Two-Facea, chradnúca gothamská mafia píše poslednú kapitolu svojej existencie a mesto sa ocitne pod nadvládou šialencov á la Joker. Napriek tomu mám po dočítaní Temného vítězství 2 na jazyku zvláštnu pachuť. Pričinil sa o ňu aj Robin, ktorý sa nepochopiteľne objavil na obale prvej knihy, pričom v nej vôbec nevystupoval (!) a dokonca mu patrilo jej úvodné slovo a síce sa teda konečne objavuje aspoň v knihe č. 2, no je to skôr väčšie cameo, bez ktorého by sa príbeh hladko zaobišiel. Avšak zas sa dostávame k tomu, že Temné vítězství 2 poskytuje zopár kozmetických detailov, ktoré menia Batmanovo univerzum a toto je proste jeden z nich. Zakomponovanie Robina do deja má filozofický zmysel (ako on, i Batman je sirota, ktorá prišla o rodičov vinou úkladnej vraždy), ale to je všetko. Tešil som sa aspoň na záverečné odhalenie identity Šibeničného vraha. Viackrát som si vravel, že ho mám, ale napokon sa to ukázalo byť slepou uličkou, do ktorej ma scenárista Jeph Loeb (batmanovky Ticho a Dlouhý Halloween) rafinovane zaviedol. Identitou vraha policajtov pochopiteľne neuvediem. Áno, je prekvapivá a dáva to istú (toto slovo by som pre istotu dvakrát podčiarkol) logiku, ale čakal som od toho viac a i z tejto veci mám napokon v ústnej dutine pachuť. Navyše si fakt nie som istý, či niektoré momenty spätne dávajú zmysel. Budem sa tváriť, že dávajú. Po takejto salve sťažností sa asi tie 4* javia čudne, ale on si ich ten komiks zaslúži. Na to, aby som mu ich nedal, je proste príliš dobre (hoci fakt nie dokonale) napísaný, práca s postavami je plus-mínus fantastická, na niekoľkých miestach je to drsné a nečakané (úmrtie istej postavy, šokujúci rodinný twist týkajúci sa Catwoman) a kresba Tima Salea (Spider-Man: Smutek, Dlouhý Halloween) a farby Gregoryho Wrighta (Spider-Man: Utrpení) sa k noirovej zápletke geniálne hodia (ale štylizácia Jokera mi pripadala predsa len už cez čiaru). Okrem divnej obálky (na obálke jednotky je Robin a v príbehu nebol a na obálke dvojky nie je a v príbehu je) mi nedá nespomenúť rovnako nepochopiteľnú prácu s výtvarnými bonusmi na konci, ktorých je jednak hrozne málo a jednak sú skopírované z prvej knihy (!).
  • Delphín
    Delphín15.3.2021 18:43Batman: Temné vítězství #2
    Komiks pokračuje dál ve super tempu, které si Loeb minulou knihou nastavil, navíc se zde setkáváme s Robinem. Některé pasáže mi v této knize přišly trochu uspěchané ale cením závěr. Ten mě dost překvapil, na úplném počátku příběhu bych takový konec opravdu nečekal a přesně díky těmto pocitům lze poznat opravdu kvalitní detektivní příběh, kterým Temné vítězství opravdu je. Dovolím si to označit za povinnou četbu pro milovníky nejen Batmana ale celého DC.
  • MignolaMoore
    MignolaMoore10.2.2021 11:58Batman: Temné vítězství #2
    Loeb se Salem po Halloweenu dotahují svůj gangsterský masakr do zdárného konce. Tam kde jiné příběhy gradují a končí, tam Temné vítězství nabírá dech, aby děj mohl vygradovat a vzít dech čtenáři.
  • Palebras
    Palebras24.7.2020 21:40Batman: Temné vítězství #2
    Druhá část Temného vítězství pokračuje ve zběsilém tempu a nikdo si není jistý, kdo že je onen Šibeniční vrah. Mimo pátrání Batman dostává nového parťáka Robina, se kterým se již klasicky snaží rozkrýt vraždu chlapcových rodičů. Jak jsem psal již v případě první dílu, tak ani zde nedostává čtenář absolutně nic nového, ale Loeb prostě psát umí, takže vír událostí dokáže pořádně vtáhnout do děje a nepustit. Mám strašně rád příběhy tohoto typu, kdy se hraje na noirovou notu, mafiánské klany se navzájem vraždí hlava nehlava a všemu kraluje neznámý vrah který obchází nočním Gothamem a nikdo si nemůže být ničím jistý. Loeb perfektně buduje atmosféru a Sale tohle všechno podtrhuje svou kresbou. Ještě nesmím zapomenout zmínit úsměvný moment v českém překladu, kdy se Batman ptá Robina jestli nemůže chvíli postát. A Robin odpovídá. To mi povídej. Máma mi říkala ,,Robin´´ páč jsem furt něco ,,robil´´... Takovou volovinu fakt nevymyslíte ale já se zasmál .. S Dlouhým Halloweenem se jedná o naprosto parádní záležitost a jednoznačně Temné vítězství doporučuji. Plus jako příjemný bonus bude čtenáři odtajněno, odkud pochází přezdívka Robin. Takže určitě stojí za přečtení :D !
  • trudoš
    trudoš editor23.2.2020 19:29Batman: Temné vítězství #2
    Další kapitola z minulosti Temného rytíře v atraktivním podání. Tentokrát dojde na lámání chleba a Batman musí vzít zavděk mladým sidekickem, protože ve dvou se ten boj proti zločinu lépe táhne. Ovšem nemusíte se bát žádného zdlouhavého seznamování, Jeph Loeb zbytečně neplýtvá místem a události hrotí ráz na ráz. Samotná zápletka je pak oproti Dlouhému Halloweenu uzavřená poměrně smysluplně, ačkoli bez několika hluchých míst se to neobejde. Za což si ale může autor sám, protože tak dlouho se snaží zmást čtenáře, až se krapet zamotá do vnitřní logiky. Přesto patří Temné vítězství k tomu nejlepšímu, co náš trh s Batmanem nabízí, protože když už nic jiného, v průběhu dvou alb je řečeno vše podstatné a na konci se člověk nedočká obligátního „Pokračování příště…“ Navíc Tim Sale je prostě skvělý výtvarník, dokonale souznící s pochmurnou atmosférou vyprávění. Zároveň příběh zapadá do klasického kánonu, takže i neznalec se může ve společnosti blýsknout znalostmi, aniž by ze sebe udělal trotla.
  • louza
    louza19.2.2019 16:55Batman: Temné vítězství #2
    Dokončení příběhu o vrahovi policistů rozvíjející původní myšlenku dlouhého helloweenu, který vede do opravdu zajímavých konsekvencí, kde vrahem může být kromě původních podezřelých defakto kdokoli, kdo v Gothamu něco znamená. Nebyla vynechána jediná zásadní postava a příběh víc zapadá do klasických DC kontur. Přestože Loeb hází v jedné chvíli čtenáři celkem jasnou vějičku, přesto není do poslední chvíle jasné kdo je zahradník. Temné vítězství je v očích fanoušků ve stínu Halloweenu, ale podle mého názoru jde o hodnotnější knihu, kdy muselo být mnohem náročnější napsat ten samý příběh, jehož pointu všichni znají, úplně jiným způsobem, při zachování všech mechanismů, které původně fungovaly a překvapit čtenáře úplně stejnou fintou z naprosto jiné strany. Temné vítězství je triumf Loeba nad sebou samým.
  • Norri
    Norri mecenáš23.1.2019 08:32Batman: Temné vítězství #2
    Temné vítězství plynule navazuje na Dlouhý Halloween a opět se řeší sériová vrah. Je to skvělá noirová detektivka, která vás nepustí, dokud neotočíte poslední stránku druhé knihy. Stejně jako u Dlouhého Halloweenu je to docela hodně zamotané, ale konec je zde, alespoň pro mě, jasnější a bez otazníků. V druhé knize mě docela potěšil zmodernizovaný origin Robina. Kresbu Tima Sala jsem si oblíbil už v Dlouhém Halloweenu. Sice mám k některým prvkům jeho kresby výtky, ale jeho kompozice, práce se stíny a celkově atmosféra je parádní.
  • hroubek
    hroubek22.1.2019 20:14Batman: Temné vítězství #2
    Jeph Loeb a Tim Sale, moje oblíbená autorská dvojice. A zcela právem. Loeb má specifický styl vypravování, který nemusí sednout každému. Nejde mu o akci, ale mnohem více o postavy a jejich myšlenkové pochody, a Loeb rád komiksové postavy polidšťuje. Kresba Tima Sale je jiná, ale na první pohled jí poznáme. A já jí mám mor rád. Dokáže krásně vystihnout všechny emoce a pocity, které postavy zrovna prožívají. Tyhle dva pánové se moc dobře doplňují a jejich příběhy je radost číst, a prohlížet si stránky plné krásné kresby. Co se týče příběhu, tak Temné vítěství je parádní komiks, který zaujme a nepustí, a opravdu je velmi dobré číst oba díly hned po sobě(já to tak udělal). Příběh má spád, zajímavé a funkční zvraty, osudovost a spoustu skvělých momentů. Místy je trochu přeplácaný a některé věci šli udělat elegantněji(třeba titulní vrah, nebo zbytečně moc padouchů), nicméně to jsou snad jediný větší chybičky na tomto parádním komiksu. Batman: Temné vítězství nabízí dobré a napínavé čtení, a i když to není úplně na maximální hodnocení, tak i tak ho dostane, protože čtyři hvězdy by byly prostě málo.

    PS: Komentář je pro oba dva díly.
  • rewkon
    rewkon7.1.2019 09:12Batman: Temné vítězství #2
    Podle mně nejlepší kousek kde dostanete origin robina.
  • faster86
    faster8630.10.2018 22:32Batman: Temné vítězství #2
    Kresba je fajn, detektivka je to taky fajn. Batmanovi příběhy ze začátků mám rád, tohle všechno je super. Dokonce i to že Batman tu hraje druhé housle, nebo spíš je v pozici vypravěče, kterýdo děje zasáhne vlastně az na konci. Ale co mě nevýslovně sere je hláškující Dick. Při bitce v jeskyni je strašným způsobem na dělo. Nicméně až na tohle zaškobrtnutí je to z těch lepších Batman věcí co tu vyšlo.
  • JohnyG
    JohnyG6.10.2018 14:21Batman: Temné vítězství #2
    Asi jsem konečně po dvou Dlouhých Halloweenech a dvou Temných vítězstvích propadl Saleho kresbě, jejíž definicí je síla jednoduchosti. Navíc tam, kde si dnešní mainstreamová kresba vypomahá roztodivným řazením a tvary panelů, se zde místo toho pracuje s barvami. Ty v tónu fialové, modré nebo červené pokrývají celé pasáže a provádí se jimi velmi efektně střihy. V příběhu ještě víc houstne atmosféra detektivky. V Gothamu kromě policistů začínají docházet i mafiáni a "zrůdy" pomalu přebírají jejich misto. Dočkáme se zrodu Robina, přičemž paralela osiřelého Dicka Graysona a malého Bruce je skvěle zpracovaná. Zdánlivá rozpolcenost Harvyho a Two-face se přenáší na čtenáře, který neví, na jaké straně vlastně stojí, dokud nepochopí, že právě v likvidaci mafiánů spočívá klíč k jeho osobní integritě. Dozvíme se také o původu Catwoman a víc prostoru dostane i Joker. Prostě vynikající Batman, kterého je radost vychutnávat.
  • karl173
    karl173 mecenáš4.10.2018 18:16Batman: Temné vítězství #2
    Opět jsem byl přikovaný k křeslu, abych přihlížel tomu jak Jeph Loeb a Tim Sale vytvořili další skvělou věc. Druhá část ještě o chlup navyšuje laťku první části a opět přináší výborného Batmana.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš6.1.2018 17:35Batman: Temné vítězství #2
    Je to záhadou, ale pokračování Dlouhé Halloweenu mi přišlo ještě lepší. Bylo takové temnější a drsnější. Víc se kopalo do postavy ztělesněnou Batmanem. V principu je to podobné jako u Halloweenu, ale ta drsnost a bezskrupulózní chování Falconeho dcery je někdy až mrazící v zádech. Příběhy, kde vystupuje pouze Batman za pomoci svého intelektu a Detektiva spolu s komisařem Gordonem mi přijdou ty lepší práce než zahrnutí celé plejády jeho spojenců. Proto si tohoto příběhu o to více cením. Za mě super, stejně jako u Halloweenu mi ale vadí, že to vyšlo na 2x a rovněž i zde oceňuji akční dvojstrany.
  • jh666
    jh66614.5.2016 12:58Batman: Temné vítězství #2
    Tohle Loebovo šťourání v minulosti opravdu můžu. I kdyby děj nestál za nic, už jen ta atmosféra, kterou dvojice Loeb-Sale vyvolává stojí za to. On ale i ten scénář je povedený. Bál jsem se začlenění Robina, ale jeho vstup se povedl dobře. Kresbě taktéž nemám co vytknout (možná Dickovu hlavu), Sale je pro tenhle typ příběhů naprostá jednička. 99 %
  • sedw
    sedw18.11.2014 23:09Batman: Temné vítězství #2
    Druhý díl se mi líbil víc, než předchozí, avšak ani tak to na plný počet tentokrát není. Ve srovnání s Dlouhým Halloweenem mě mírně zklamal až příliš jednoznačný konec. Obecně jsem byl s celým příběhem spokojen, kresba je opravdu naprosto skvělá a k příběhu se hodí, avšak scénář mírně pokulhával. I tak se však jedná o výborný komiks a mohu ho jednoznačně doporučit, zejména kresba skutečně stojí za to.
  • mAGiic
    mAGiic editor31.10.2014 00:01Batman: Temné vítězství #2
    Druhý díl je skvělé rozuzlení identity Šibeničního vraha...i kdyžje příběh dost podobný tomu v Long Halloween, mě to bavilo i podruhé. Loeb/Sale prostě umí. 5*
  • kaylin
    kaylin4.7.2014 08:16Batman: Temné vítězství #2
    Tim Sale odvádí stále skvělou práci. Na jeho kresbě se nedá poznat, že by se jakkoli zhoršovala, což se může u některých tvůrců projevit, pokud mají pocit, že kreslí příběh, který není úplně tak výborný. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/07/679-batman-temne-vitezstvi-ii-65.html
  • luky.kuky10
    luky.kuky107.8.2013 16:44Batman: Temné vítězství #2
    Stejně jako u prvního dílu temného vítězství jsem se bavil od začátku až do konce. Kresba má neuvěřitelně silnou atmosféru díky které dostává comics úplně jiné počtení než tomu je u jiných knih.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin31.8.2011 12:53Batman: Temné vítězství #2
    Až budu za dva tři roky vzpomínat na Batmana od Loeba, asi už si nevzpomenu, v čem se lišilo Temné vítězství a Dlouhý Halloween, bude mi to jisto jistě splývat. Rozhodně si však vzpomenu na slušnou atmosféru a zejména kreslíře Tima Salea, který ačkoli maluje místy velmi podobně jako Mignola, tak přesto ho nesmírně žeru.

    Batman je právě ona jedna z mála výjimek kostýmovaných hrdinů, který mě baví. Je vážně drsnej, je to dobrák, má Alfréda, má styl, nevypadá jako gay narozdíl od ostatních a hlavně nemá žádné vrozené superschopnosti, že by třeba spadl do radioaktivního jezírka nebo podobně. Dokonce i filmy o něm (zvlášť ty od Nolana) stojí za to. Batmane, mám tě zkrátka docela rád:))
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš24.8.2011 02:35Batman: Temné vítězství #2
    Tim Sale je Antikrist! A Šibeniční vrah je zahradník.
  • erik
    Sú dvaja kresliči, ktorí sa mi vryli do pamäti v súvislosti s Batmanom. Drakulový Kelley Jones a ponurý Tim Sale. Je zvláštne, že obaja kreslia jeho protivníkov vyslovene komiksovo, rozprávkovo, nereálne, čím vytvárajú zaujímavý kontrast s monumentálnym Batmanom.

    Loeb varí svoj jediný scenár s talentom vedeckého akademika, ktorý celý život opisuje svoju diplomovku, koniec je o chlp konzistentnejší, než pri Tichu (plus) a jednoznačnejší, než pri Dlhom Halloweene (mínus). Na scéne sa zjaví Robin a aj on dotvára dobrý pocit z „roku jedna“. Šibeničný vrah tají svoju identitu lepšie než slovenský Národný bezpečnostný úrad (heslo nbusr123 zľudovelo), ale ani to mu nepomôže a happyend nič nenaruší.

    Batman s atmosférou, aká sa často nevidí, jednoducho nemôže sklamať. A Timovu kresbu žeriem.

  • rooty
    Tim Sale je borec...atmosféra...Batman...mafie..Joker....já to prostě žeru..i ten Robin mi tam nevadil
  • The Genius
    The Genius7.7.2011 07:33Batman: Temné vítězství #2
    Temné vítězství je velmi dobrý komiks a rozhodně si zaslouží zařadit mezi ty nejlepším komiksy s Batmanem všech dob. Po úžasném Dlouhém Halloweenu a ve srovnání s ním však prohrává na plné čáře. A to srovnání si jednoduše nemůžu odpustit, zvlášť když se jedná v podstatě o to samé, jen v lehce horším provedení. Atmosféra je díky kresbě Tima Sala opět skvělá, ale Jeph Loeb scénáristicky vykrádá sám sebe.

    Více na http://mygenius.blog.cz/1107/batman-temne-vitezstvi
  • Big G
    Opakovaný vtip přestává být vtipem... I Ticho mi k srdci přirostlo víc.
  • punisher
    punisher4.7.2011 10:19Batman: Temné vítězství #2
    Je to stejné jako minulý díl(y),to znamená skvělé,hledá se vrah.Zdálo by se,že je to stereotipní,ale není tomu tak.Zrod Robina nijak nepřekvapí,je stejný jako v jinných zpracováních.
92557
Četl/a (154)
123peta, 2Hitman3, 2scha, Al0f0k, Alfred, anka, ArmadOon, autokineton, Babany, Badgu.y1902, bboorreekk, Benny, ben_bella, binnmode, Blockholm, BreakingAway, Bronn, Bubákolog, buscheer, calvin10, Chaolinek, choze, ConanVJ, Const.ex, crewni.konzerva, cyboy, Dalistar, daon, Darth Raelchi, dbar, deadpool, Deckard, Dejweez26, Delphín, DEmnoG, Denis1996, Doppelganger, Draco nobilis, dvory, Dzoglik, erik, farnhajt, Final, Fives, Fox01, Georgíno J., Giskard, Glumal, Goldfinch, Hønzza, house192, hroubek, Hugin, hypermlok, invape, Ivan Kucera, Jabba, James, japes, jh666, jiskra, Johny87, JohnyG, Joker189, JORDY, Kaaos, Kadin, kallenved, Kaluž, karl173, kaylin, kendor007, Kil-Khal, Killingjoke, kinak, Knowho/Wullcann38, Komiksum, Lachvos, lacoste, lantan1, Libča, Librarian, Light, LookAss, Lord Baltimore, Loxin, luky.kuky10, mAGiic, malylada, Marran, mart.in, Matthew, Maweron, MEGA, Mercurio, MignolaMoore, MonsterGyre, mozzu, MP, mstefl, namdnas, NecRoman, Noci, Norri, oleav, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pavlosson, pearlxjam, pechna, Peppa, perak, petrik1710, Petrisko911 , Petrkoll, PKD, punisher, puolpm, radimisko, raenius, rafannn1, RaptoR, rewkon, Rezet, rockyt, rooty, RudyRod, Sir_Pete, slavik38, snuk, Spike, Symbi, tacmud, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tiba, Tomket.Tom, Tommar, Tomski, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, utresyby, Velkej šéf, Vojtěch 393, VskPrzk, Wiw, xnov, Zbysek2410, zlejzmrd
(346)
10milda, 123peta, 2Hitman3, 2scha, 3E, 665+1, 7eleven, 81splinter, adam.ra, Al0f0k, Alfi, Alfred, anka, antiimini, ArmadOon, autokineton, Azalin, Azbest, Babany, Badgu.y1902, Batman, bboorreekk, Behemoth, Bellatrix, Beng.D, Benny, ben_bella, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, Borg3po, bourgeois, BreakingAway, bronxik, Bubákolog, Bubsy, Bury, buscheer, calvin10, calviti, Capa, Cassidy, Chaolinek, Charlie1203, charvos, choze, ConanVJ, Const.ex, Corteg, Corvus, CoupeC, Cr4sh, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dalistar, DAN478, daon, davidrynes, DAxik, dbar, deadpool, Deckard, DEmnoG, Denis1996, Devilek, disclose, discovery, Don Carlos, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, Drbo Jebo, dr_benway, Duracell, dvoracekpetr1, dvory, Dzoglik, Einstain666 , Elhonzo , Erich, erik, evilMarv, Famozní, farnhajt, faster86, FatMonster, fel68, felis, filemon, filosh, Final, firesnake, Fives, Flowtek, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, Georgíno J., gezic, Ghostt, Glumal, Godsmacker, Goldfinch, goldschmidchen, goodspeed, grinder, Hønzza, Hamichal, hatapka, Hawwwran, Hebled, hellblazer, herbert, holubdema, Honzin, house192, hroubek, Hugin, Hulik, husakpetr93, hyba1991, hypermlok, ikshorm, invape, isildur heir, Jabba, Jak, jakouback, James, japes, jerry67, jh666, jiskra, jjjirik, JohnStar, Johny87, Joker189, JORDY, José, Josh, Joshua_T, Kabukiman, Kadin, kallenved, Kaluž, karl173, kaylin, KdG, Keenkeen, kendor007, keNNoslaw, Killingjoke, kinak, KINIMODUS, Knowho/Wullcann38, komik.sx, Komiksum, konous, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, krvinka56, kubanec13, kucik, Lachvos, lacoste, Lenny, Libča, Librarian, lifi, Light, listr, Lobok257, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, LuckyLjuk, luky.kuky10, maara, Majinek, Malachias, malylada, markic, mart.in, Marthy76, Martin Buchal, Marvin, Matej-29, Matio, Matthew, Maty48, Maweron, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MignolaMoore, mikado, MIKER65, MikeZ, mimo_provoz, mirec, Miriyak, mirror, Mleako, moiqpiom, Mokonen, MonsterGyre, monty.cl, moris.cz, Mortisson, MP, Mr. Smith, Mr.Plysh, mrkirby, mrsk, mstefl, namdnas, NecRoman, netvor, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Noci, noMster, Norri, nx, Odal , OldaB, oleav, Olesh, Olisek, Onkel 1928, Paldini, Palebras, pavel, pavlosson, pavouk, pdfak, pearlxjam, pechna, peposek, perper, Petrisko911 , Petrkoll, Pjenkus, PKD, POLAKST, PopCultureBeast, Poseidon1978, punisher, puolpm, q, Quentin, radimisko, RadimNemec, radiohead99, Radkos, raenius, rafannn1, Raikou, raimi, RaptoR, razielus, rewkon, Ricarderon, rockyt, Roiser, Ronik, rooty, RudyRod, Salien, Saran, Scarecrow, Schramm, Šedo, sedw, seezeethree, Sir_Pete, Skot, Slaine, slavik38, sleepless, smazy, snuk, songoku, Spike, stanleystar, stepan.tichy, suricattaontheway, tacmud, terrordemon, The Genius, Thurin, Tialster, Tiba, TIM.biker, tomastrejbal, Tombal, Tomek, Tomket.Tom, Tommar, TommyBOYER, tomned, tomntp, Tomski, TonyT, trener83, trudoš, tukak, tulipstros, Two-Face, Tyfus, TZcomics, Ukko, utresyby, valeriewilderness, Valis, VaZbič, Velkej šéf, Viking, Vítek, Vojtěch 393, vteco, willis, Wiruss, Wiw, Woffce, xai, xintax, xnov, xspeed, xxaannddeerr, Yaromil, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, Zíďas, zlejzmrd
Chce (27)
Azik2586, barthez, Braindead, DracoAn, Druid, EvilvsGod, fusnix, Hauzina, henrycruel, J.T.honza, koniklec, Kryysa1892, Mighty_Morphine, mikki.maser, Murphy722, petrsimcik, predek, RodRoder, sadoman, Samurai-Jack, Sebastian the wise, Sharick, Tabasco, Traum, vrazdinek, Wakker, Zelvak
Shání (1)
Hauzina
Nabízí (4)
antiimini, bourgeois, jakouback, nx