• Matio
    Matio2.12.2023 00:02Pindárna
    Nevíte prosím někdo, jestli David Petersen nechystá nové díly Myší hlídky? Koukal jsem, že oproti ČR vyšlo ještě Baldwin the Brave & Other Tales (2014) a pak už nic.
  • Matio
    Matio14.11.2023 21:39Pindárna
    Mighty Boys se chystají vydat mj. i komiks Fear agent, znáte to prosím někdo?
  • Matio
    Matio22.8.2022 22:44Pindárna
    mcezik: dneska jsem viděl, že vypustili obsah prvního dílu. Takže děkujme Cromovi a těm malověrným pochybovačům, co tu prohlašovali, že to tu nikdy nevyjde, se Crom směje do ksichtu.
  • Matio
    Matio23.4.2022 15:23Pindárna
    Ahoj, můžete prosím někdo potvrdit, že na Comic-Con Prague prý Comics Centrum oznámilo vydání starého Conana od Marvelu?
  • Matio
    Matio1.1.2022 20:02Sběratelský klub
    Ona je to spíš otázka na vydavatele. Nicméně dávat pravidelně za Omnibus 2500Kč mi nepřijde jako scifi - ty kolosálky od CC vyšly 3 a myslím, že jich bude víc. A kupují se. Nicméně, vždycky když narazím na téma vydání Conana, tak se dozvím tisíc překážek, proč to nejde, jak je to komplikované atd. Rozumím tomu, chápu to a myslím si, že to asi bude chtít partu šílenců, kterým nikdo neřekl, že je to vlastně nemožné :-) Kdyby vikingům pořád někdo říkal, ať nejezdí na moře, protože je nebezpečné, tak by je dneska nikdo neznal. Ano, možná je trh přesycený, těch Conanů vychází poměrně dost, ale třeba je tu díra v podobě té Marvel verze. Prostě některé věci vyžadují odvahu aneb svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč. Ostatně to je přece princip podnikání. PS: Občas se mi do ruky dostanou ty původní komiksy v pdf, které někdo přeložil a text přepsal do komiksu. I tohle by mohla být taková samizdatová cesta.
  • Matio
    Matio1.1.2022 14:55Sběratelský klub
    autokineton: ptal jsem se v Crwi - ti mi řekli, že to tu prý má někdo vydat (jelikož to ale budou asi tak 3 roky, tak to byl asi omyl). Comics Centrum - nechtějí vydat, prý jsou tam blbé příběhy, které neodpovídají předloze a vůbec to není podle pravidel Conan Properties. Je to škoda.
  • Matio
    Matio22.3.2020 23:12Pindárna
    Lenny - jo to vím, mám ho, ale barva je barva. A navíc my, fanoušci Conana, bychom uvítali vydání jako je tohle - http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ&t=20s. Jak říkám, snad se Crom ustrne a pomůže k vydání :-)
  • Matio
    Matio22.3.2020 19:57Pindárna
    Díky za tip, předám to i dalším Conanošílencům. Každopádně toho původního Conana od Marvelu se vzdát nechci, asi budu otravovat tak dlouho, dokud někoho nenalomím, aby to vydal :-)
  • Matio
    Matio22.3.2020 19:26Pindárna
    V Comics centru už jsem se ptal na toho původního Conana od Marvelu, ale prý ne. Příběhy jsou prý špatné a tak nějak celkově se jim to prý nelíbí. Crew mi napsala, že mají tušení, že to tu někdo má vydávat. Já bych ho bral hned i za vyšší cenu. Semic tu kdysi vydal 18 dílů, ale to bylo dost punkové, porevoluční vydání. Každopádně jsme z toho byli naprosto paf. Pláštěnkářů, ofounů, super mega laser robo hrdinů je teď hodně a já bych uvítal zase někoho, kdo umí s mečem a prostě spoléhá na sílu paží a ne nadpřirozené schopnosti a je bez bázně a hany sráží hlavy. Ten Conan od CC není špatný, na podzim tuším vydají restart od Marvelu, ale ten původní, jó, to by byla pecka. PS: Letos už to budou 2 roky, co nás opustil pan Kantůrek.
  • Matio
    Matio22.3.2020 13:04Pindárna
    Darth Raelchi: díky moc za osvětlení situace. Já jsem za komplety rád, ptal jsem se hlavně z důvodu velikosti. Knihovna není nafukovací a už takhle mi ty komplety zabírají docela dost místa a teď se chystám na čistku, tak abych věděl kolik místa si mám přibližně nechat (evidentně asi budu muset nechat udělat extraknihovnu jen na komplety). Tak ještě aby se někdo odhodlal a vydal u nás Conan the Barbarian: The Original Marvel Years Omnibus a budu spokojený jako pánbůh ve Frankreichu :-).
  • Matio
    Matio22.3.2020 10:48Pindárna
    Darth Raelchi: Koukal jsem, otázkou je, do čeho se budou chtít pustit. Ani nevím, jestli v knihách uvádějí, v jakém nákladu je vytiskly.
  • Matio
    Matio21.3.2020 21:24Pindárna
    Nevíte někdo prosím, kolik dílů bude mít série NHM a DC komiksový komplet?
  • Matio
    Matio7.12.2019 23:36Pindárna
    Myslíte, že se Argo někdy odhodlá udělat druhé opravené vydání Providence?
  • Matio
    Matio26.4.2019 11:39Pindárna
    louza: nejsem si úplně jistý, ale asi to bude ono. Vydal to po revoluci Semic Slovart ale v barvě, u Netopejra to bylo černobílé (patrně to budou i ty příběhy vydané Barlow comics). Nemám teď komiksy u sebe, abych to mohl porovnat, ale asi to bude to samé. Norri: chápu, že se komiks musí zaplatit, ale možná kdyby se do toho pustil někdo formou šancemetru jako to dělá Comicscentrum, tak by to třeba klaplo. Conan od Arga a od CC není špatný, ale tahle kresba se mně osobně líbí nejvíc. I příběhy jsou za mě v pořádku. No uvidíme, třeba se najde někdo, kdo by to zkusil. PS: Ptal jsem se v Comics centru, těm se ale tahle marvel verze nelíbí, prý tam byly divné příběhy... Já jsem opačného názoru, ale bohužel nejsem nakladatel.
  • Matio
    Matio25.4.2019 12:33Pindárna
    Zdravím všechny. Nevědel by někdo prosím, jestli se u nás bude vydávat Conan: The Barbarian The Original Marvel Years Omnibus (Volume 1) (http://www.youtube.com/watch?v=KZKkGBvZ3YQ)? Psal jsem do Crwe, jestli ho nevydají a odepsali, že prý myslí, že to tu někdo vydávat bude. Prošel jsem ale všechno možné a nikde nevidím ani zmínku.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 29 (cca 12947 Kč)
Mám: 720 (cca 245553 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0