• Roiser
    Opravdu velká slabota a to i ve srovnání s prvním dílem. Příběh je strašně chaotický a nezajímavý, často jsem se v postavách ztrácel a snad poprvé se mi u Batmana stalo, že jsem ho nedočetl na jeden zátah. Plusové body bych dal akorát za kresbu a poměr cena/obsah, bohužel ale zbytek za moc nestojí, i ta kresba mi totiž přijde slabší než u prvního dílu. No snad se to v budoucnu zlepší.
  • Roiser
    Samotný příběh kameňák je rozhodně na pět hvězdiček. Jenže ten je přílíš krátký a proto tu jsou ty další příběhy, které už tak kvalitní nejsou. Další důvod k nižšímu hodnocení je přemrštěná cena. Chápu, že se jedná o klasiku, kterou by měl každý fanoušek Batmana vlastnit, ale 500 Kč za tak málo stran je strašná cena.
  • Roiser
    No to není jen krk, ale celý kostým. Ten vzhledově vypadá prostě strašně amatérsky, zastarale a divně, oproti jiným verzím. Je to krásně vidět tady na těch ukázkách a i na samotném obalu. Myslel jsem si, že to je kvůli Dicka, který chce prostě používat trochu jiný kostým, ale v druhé polovině knížky už zas vypadá normálně :-D . Já nejsem prostě Quitelyho fanda. Nelíbili se mi jeho X-meni, tady Batman a ani samotný Superman v All-Star Superman.
  • Roiser
    Moc jsem z této knihy unešený nebyl. Příběh pro mne nebyl moc napínavý a chyběl mi nějaký pořádný zvrat. Po RIP (které už zbožňuji) je tohle od Morrisona zhoršení, doufám, že se to v dalších číslech víc rozjede. Také se mi vůbec nelíbil samotný Batman v první polovině knihy, kterou nakreslil Frank Quitely, jehož fanouškem teda rozhodně nejsem. Abych ale jen nenadával, od druhé půlky už to celkově vypadá mnohem líp. Jelikož jsem o téhle sérii nic nevěděl, tak jsem byl docela překvapen, že tohle navazuje na RIP a místo Bruce se tu za Batmana vydává Dick Grayson, což se mi moc líbilo. Také jeho vztah s Damianem je zajímavý a kvůli něj budu sérii sledovat dál, jinak bych na ni asi zanevřel. Je tam pár supr akčních pasáží a nečte se to úplně špatně, ale prostě tomu chybí něco, co mě posadilo na zadek, snad se to později ještě rozjede. Temné děsy se mi líbily o trochu víc.
  • Roiser
    Roiser9.8.2013 20:57Batman R.I.P.
    No nedalo mi to a pořídil jsem si prostřední knihu této trilogie - Black Glove ( www.amazon.com/Batman-Black-Glove-Grant-Morrison/dp/1401219098 ) a přečetl si ji komplet popořadě. A musím uznat, že můj názor na RIP se naprosto změnil. Dokonce bych zašel tak daleko a celé Morrisonově trilogii bych dal 5 hvězd. Vůbec nechápu myšlenkové pochody českého vydavatelství, které vynechalo dost zádadní část této ságy a ať mi nikdo netvrdí, že vůbec není důležitá. Hodnocení ale stále nechám na dvou hvězdách, jelikož většina českých čtenářů se k Black Glove nedostane a sám jsem musel pořídit anglickou verzi. Pokud tedy někdo má možnost mít celou trilogii (Batman a Syn, Black Glove/Černá rukavice a R.I.P.) rozhodně mu ji doporučuji. Nejlepší je si to celé jednou přečíst, případně pak dohledat souvislosti na netu a pak třeba přečíst znovu :-D . Já sám jsem pak toto dílko ocenil.
  • Roiser
    Není to nejhorší, ani nejlepší. Příběh je opravdu slabší, přičemž u čtení jsem měl pocit, že čtu nějakou horší verzi Ticha nebo alternativní verzi příběhu pro hru Arkham Asylum. Je tu zbytečně moc záporáků, kteří se mihnou třeba jen na jedné straně, např. Deathstroke. Není to ale vyloženě katastrofa a četlo se mi to i tak příjemně. Pochválit musím vynikající vizuální stránku a cenu, která je na takový počet stran dost nízká. Celkově tedy koupě nelituju a komiks se mi líbil, uvažoval jsem i nad 4*. Možná jsem k tomuhle moc mírný, ale holt R.I.P. mi změnil pohled na hodně věcí :-D .
  • Roiser
    Po příšerné Batman RIP knize konečně něco, co mi zas vrátilo chuť ke čtení Batmanových příběhů. Má sice své problémy, ale aspoň to dává smysl. Za největší problém považuji zbytečné množství neřádů a vedlejších postav, v kterých jsem se ke konci knihy začal docela ztrácet. Není to nic vyloženě ohromujícího nebo nového, ale zajímavé a napínavé to bezesporu je a navíc kresba je pefektní. Mnohonásobně lepší, než ten děs s podtitulem RIP.
  • Roiser
    Roiser23.4.2013 18:00Batman R.I.P.
    Opravdu hrozná kniha, za kterou jsem vypláznul krásných 599 Kč. Nechápu, proč se u nás rozhodli vynechat předchozí díl s názvem Black Glove, který je dost důležitou součástí i tohoto příběhu a spolu s Batman a syn v podstatě tvoří trilogii. Příběh je strašně chaotický, nesmyslný a nezajímavý. Pan Morrison mě čím dál víc přesvědčuje, že by Batmana měl nechat na pokoji. Naštěstí to vypadá fakt pěkně a pár světlých chvilek kniha má, nicméně to knihu vůbec nezachraňuje a celkově ji považuju za to nejhorší, co jsem z našeho trhu o Batmanovi četl.
  • Roiser
    Na netu je k tomu jeste postovne a predplatne pro me nema smysl, kdyz jinak mam uplne vse, co u nas s Batmanem vyslo, krome samotneho Rebirthu.
  • Roiser
    Ja prolezl celou Ostravu, vsechny Tesca a trafiky v tech centrech, nikde nic. Od doby co to znovu zaclo vychazet, tak jsem nasel v Tescu jen predchozi dil, Neal Adams, cely jeden kus :-D .
  • Roiser
    Oni uz to nedavaji do trafik a supermarketu? Uz od Batman a Robin musi zemrit mam velky problem je sehnat a musel jsem dokonce objednavat pres eshop.
  • Roiser
    Se mi líbí, jak tu lidi se rozčilovali, že někdo měl obavy, že tahle série přestane vycházet a ješte se pak za to omlouval. Měl pravdu, tahle série je nejspíše mrtvá, díky krachu Eaglemoss a už se nevrátí.
  • Roiser
    Roiser28.10.2021 09:22Batman / Fortnite: Foundation
    Jo, kresba je velke zklamani po tom prvnim dilu, zatim jsem to jen proletel a ani necetl. Nicmene jsem to chtel podporit hlavne z toho duvodu, ze vychazi po celem svete najednou, coz by mi vubec nevadilo, kdyby se uchytilo vice u komiksu.
  • Roiser
    Roiser31.12.2023Prodám
    Na prodej komiks Liga spravedlnosti #07: Válka s Darkseidem I
    Cena 300Kč
    Komiks nebyl čtený, v perfektním stavu, bohužel mi nedošlo, že už jej mám a nechal jsem si to znovu darovat na vánoce :-D . Osobko možné v Ostravě, jinak možno i poslat po zaplacení poštovného předem. Preferuji zásilkovnu, ale může být i balíkovna.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 26 (cca 8984 Kč)
Mám: 185 (cca 79361 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 1 (cca 499 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 2
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0