• Sharick
    Sharick4.11.2018 15:47JLA: Svoboda a spravedlnost
    Kresba je úžasná o tom žádná. Dobře se na to koukalo i když to vlastně byli chlápci se slipama na punčocháčích. Příběh není nic moc. Víte jak to dopadne, jen čekáte, až se všichni vykecají. Strašně mi tam chybělo nějaké to hrdinské epično. Je to jako perlivá voda. Ve sklenici se něco děje, ale moc vás to nezajímá. Žízeň zaženete, ale víte, že se sirupem to chutná líp. A ten sirup mi tam prostě chyběl. V knihovně si to nechám, ale už to asi nikdy neotevřu, ne kvůli příběhu.
  • Sharick
    Sharick27.5.2018 10:06Kasta metabaronů (paperback)
    Tady není moc co dodávat. Jodorovského nesplněné přání natočit několikahodinovou Dunu se Salvatorem Dalí vyvrcholilo ve velkolepou vesmírnou soap operu. Kresba je jak z filmu, a celý příběh popisující metabaronů je fenomenální. Nebudu tajit, že pro mě je to nejlepší sci-fi komiks, který jsem kdy četl. Všechny ty lodě, světy, augmentace, mimozemské formy života. Tohle je Jodovesmír, který vám vypálí díru do mozku a dlouho budete vzpomínat. Za zhlédnutí stojí i dokument, jak komiks vznikal. Odhalí vám, proč je toto dílo tak velkolepé. Dávám plný počet hvěz a ještě 5 navíc!
  • Sharick
    Sharick27.5.2018 10:00Plášť - edice deluxe
    Asi jako ostatní jsem po Zámku a Klíči čekal pecku. Kniha je rozdělena na dva příběhy. První se odehrává ve Vietnamu a je zábavná a otec hlavního hrdiny, který zde hraje první housle, mi byl sympatický US voják. Příběh bavil až mě mrzelo, že tak rychle skončil. Druhý příběh o synkovy kterému hráblo a využil super schopnosti k vlastním nekalým cílům byl průměrný a popravdě jsem se těšil, až ten spratek umře. Tady platí dvakrát, že s velkou silou přichází velká zodpovědnost. Kniha je kvalitně vyrobena, stránky jsou odolné proti otiskům prstů a nášivka od Comicscentra byla příjemným dárkem.
  • Sharick
    Sharick27.5.2018 09:52Děsivé radosti
    Na to, že to je český komiks je kresba ohromující. Radost pohledět. Z příběhů se mi nejvíce líbil třetí s nacistickým důstojníkem, pak druhý s lodí, která mi připomínal vesmírnou odyseu a první byl kontroverzní ale až tolik ve mě nezanechal. Chtěl bych vidět kresbu i v jiných komiksech ale vzhledem k tomu kolik to dalo panu Suchánkovi práce, tak to bude běh na dlouho trať.
  • Sharick
    Sharick27.5.2018 09:49Batman: Rok jedna
    Není to ten neporazitelný super detektiv s technologickými vychytávkami a dokonalými bojovými pohyby, ale o to víc mě bavila jeho lidskost a zranitelnost. Je to Nolanův Batman Begins na papíře.
  • Sharick
    Pokračování skvělého prvního dílu se vším všudy. Už tu není takový wow efekt ale stále se do boře čte a zabaví. Kresba odpovídá době a je příjemná, přehledná.
  • Sharick
    Jako Star Wars fan to pro mě byla nutnost. Ze všech SW ominibusů je tento (1. a 2. díl) nejlepší. Historie Jediů a Sithů je ohromující, zábavná a ukecaná. Textu je tam fakt, hodně. Příběhy plné zvratů, zrad a usmíření jsou každý jiný a dobře odsýpají. Navíc zjistíte, že Vader, Kylo Ren a ostatní jsou v porovnáním s Marka Ragnosem slaboši.
  • Sharick
    Od ostatních jsem měl asi přehnaná očekávání. Četlo se to dobře, bavil jsem se ale že by to ve mě nechalo nějakou hlubokou vzpomínku, to říct nemůžu. Na druhou stranu si příběh i po měsíci pamatuji, takže to tak špatné nebylo.
  • Sharick
    Sharick27.5.2018 09:35Batman: Ticho
    Dokonalá kresba. Super příběh a skvělý průvodce po DC Batman universu. Je to jako horská dráha, kam vás posadí. Užíváte si jízdu až do konce a pak až vystoupíte chcete jet ještě jedno.
  • Sharick
    Sharick14.4.2016Koupím
    Koupím Superman nespoutany 1+2 v top stavu za 400 i s poštou.
  • Sharick
    Sharick17.2.2016Prodám
    Pozor všichni milovníci LOBOtomie. Nabízím kompletní sbírku původních sešitovek z 90. let comicsových legend 1-6 (bůlíkův případ a sedm zbytečných). Prodávám jako celek za 1300,-. Vše je v top stavu. Doprava ZDARMA. Zájemci pište na marv.p@seznam.cz.
  • Sharick
    Sharick29.1.2016Prodám
    ZEMŘÍT SMÍCHY 200,-
    Modrá Crew, 2. sešit. Originál obal ještě nerozbaleno a nečteno.
    Vzhledem k váze by mohla být pošta zdarma. Osobní odběr možný v Brně

    Zájemci pište na mail: marv.p@seznam.cz
  • Sharick
    Sharick4.11.2015Prodám
    Ahoj,
    prodám nějakému sběrateli Comicsové legengy Lobo sešit 1-6 obsahující Bulíkův případ (1-4) a Sedm zbytečných (5-6). Vše v Top stavu, pečlivě zabalené do foliových obalů. Prodám pouze kompletní příběhy tedy sešity 1-4 za 2000 Kč, sešity 5-6 za 1200. Komplet celou sbírku za 3000 Kč.
    Po projevení zájmu na emailu marv.p@seznam.cz jsem nakloněn i ústnímu jednání.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 77 (cca 33975 Kč)
Mám: 82 (cca 36812 Kč)
Chci: 12 (cca 7782 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0