• Hauzina
    Nevíte někdo, jaká čísla v originále obsahuje?
  • Hauzina
    Nevíte někdo, jaká čísla v originále obsahuje?
  • Hauzina
    Nevíte někdo, jaká čísla v originále obsahuje?
  • Hauzina
    Nevíte někdo, jaká čísla v originále obsahuje?
  • Hauzina
    Nevíte někdo, jaký je název originálu?
  • Hauzina
    Je tam Shocker a už jen proto dávám 5 hvězdiček.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:55Spider-Man #17
    Škoda, že se nedozvíme, kde otravuje MJ.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:52Spider-Man #13
    Těšil jsem se na Morbiuse a nic :(
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:51Spider-Man #12
    Blade vše zachraňuje.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:50Spider-Man #11 (Speciál)
    Ghost rider a Hobgoblin, prostě bomba.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:49Spider-Man #10
    Škoda, že se nedozvíme, co se stane nakonec se senátorem.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:46Spider-Man #09
    Škoda, že mu nepomáhal někdo jiný z X-menů, ale jako předkrm pro 12. a 13. díl dobré.

  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:45Spider-Man #08
    FF super, ale Sandmana nemám rád :D
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:43Spider-Man #03
    3., 4. a 5. díl dohromady vytvořily dobrý příběh.
  • Hauzina
    Hauzina24.2.2013 22:41Spider-Man #01
    Mně se to líbilo. Hlavně Scorpion byl super.
  • Hauzina
    Každé správné hodnocení začíná obálkou. Nápad s tím, že jednotlivé hřbety knih tohoto kompletu nám poskládají "obraz", je úžasný (nicméně pro nás, kteří už některá čísla tohoto kompletu vlastníme z jiných vydaní, to tak úžasné není). Proto budu hodnotit jen přední a zadní obal knihy, který je nádherný. Už jen za to kniha získává první hvězdičku. Druhou hvězdičku uděluji za to, že nám kniha přináší legendární příběhy neboli klasiku s opravdu klasickým protivníkem. U nás tyto klasické příběhy s klasickými protivníky přinesly pouze "Comicsové legendy", ale na černobílém papíře. Třetí hvězdu uděluji, protože pro mě velkým překvapením bylo, že dříve vydané sešity "Záhadný Spider-Man", zapadají do tohoto příběhu. Některé před příběh (boj s Hobgoblinem před Tajnými válkami), některé během příběhu (boj s Pumou, který je zde též, ale i zde nedokončený souboj s Hobgoblinem). Chci říci, že před touto knihou jsem neměl tušení, že sešity "Záhadný Spider-Man" zapadají do "Zrození Venoma" Čtvrtou hvězdu dávám z důvodu, že se mi líbí, jak nám vydavatel pomocí jedné stránky textu vysvětlil, jak situace dopadly a tím pádem se držel pouze příběhu o Zrození Venoma. A poslední pátá hvězda byla udělena, jelikož znám jen verze, kde je Venom poražen pomocí zvuku, a tak pro mě toto vítězství nad Venomem bylo nové.
    -----------------------------------------------
    Jestliže to mám shrnout. Na knize mi vadí, že příběh není pouze vytržen ze série The amazing Spider-Man, ale je splácán také s Web of Spider-Man. Líbí se mi, že je to jeden z klasických příběhů, kde vidíme klasické záporáky jako Hobgoblin, Venom, Puma a objeví se i Kingpin, protože klasika je stále nejlepší. Klasičtí záporáci se mi líbí více, než ti noví, kteří se objevili např. v "Návratu" nebo v "Příčinách a následcích". Je možná škoda, že kniha nevyšla na dvě části (vyjdou tak některé další knihy), protože tam klidně mohli zahrnout bitvu s Hobgoblinem, na kterou jsem se moc těšil a bylo pro mě zklamáním, že v knize nakonec nebyla. Jsem rád, že vlastním "Záhadného Spider-Mana", kde si tuto bitvu mohu doplnit. Větší zklamání pro mě však je, že je zde nedokončený příběh s Black Cat. A také mě dost mrzí, že příběh se točí především kolem obleku a je tu pouze malý prostor věnovaný Venomovi. Kniha nás stále odkazuje na Tajné války, které u nás stojí poměrně dost peněz, ale dobrou zprávou je, že by měly vyjít v tomto kompletu (tudíž za dobrou cenu), tento příběh navazuje hned na ně. A pro ty z vás, kterým je líto, že zde nebyla bitva s Hobgoblinem, tak si sežeňte sérii "Záhadný Spider-Man", kde je bitva s Hobgoblinem před "Tajnými Válkami" a bitva s Hobgoblinem, která chybí zde.
    ---------------------------
    Za 199 Kč se zde dozvíte opravdový způsob, jak Spidey přišel k černému obleku, a jak k symbiontovi přišel Brock, jelikož je to všude prezentováno jinak, ať už v animovaném seriálu Spider-Man TAS nebo ve filmovém zpracování.
  • Hauzina
    Lenny: Mockrát děkuji za upřesnění. Jsem rád, že to nebude další zbytečná kniha, která u nás už jednou vyšla. Do UKK jsem se zamiloval, a přestože jsem s Marvelem a DC vyrůstal (seriály, postavičky, knihy a sešitovky, které u nás vyšly), tak spoustě věcem v Marvel vesmíru nerozumím, tudíž kroutím hlavou, kde bereš všechny informace.
  • Hauzina
    JEŠTĚ JEDNU RADU BYCH POTŘEBOVAL: Omnibus Cap. America 3 podle popisku by měl být zaměřen na jeho smrt (nečetl jsem), ale v UKK má později vyjít kniha zaměřená na Capovu smrt také. Neorientuji se, jestli to zase bude stejné jako se Zmním vojákem (ikdyž pochybuji, že Omnibus 3 by narvali do jedné knihy UKK). Děkuji.
  • Hauzina
    Kapis: To by asi sedělo, protože v popisku o Omnibusu píšou, že je složen ze 14 sešitů, zatímco v UKK jich vyjde jen 13 (7 už vyšlo). Otázkou však je, jestli poté co si koupím Zimního vojáka část 2, má smysl si koupit kvůli jednomu sešitu Omnibus Cap. America 1 za dalších 500,- . Vím, že má vyjít v UKK house of M, ale bojím se, že tento sešit se v něm neobjeví (nevím, protože o House of M nemám prakticky žádné informace).
  • Hauzina
    ŽÁDÁM O RADU. Vyjde i část 2, a tak by mě zajímalo, jestli se dohromady bude jednat o stejný příběh jako v Omnibusu Captain America 1. Děkuji za radu.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 200 (cca 22873 Kč)
Chci: 160 (cca 42996 Kč)
Sháním: 159 (cca 42897 Kč)
Nabízím: 15 (cca 1518 Kč)
Osobní: 58 (cca 11784 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0