• Tyfus
    Vůbec se mi to nelíbí. Snaží se tam na sílu nabrat a že moc pseudoplatanus momentů. Děj mezi jednotlivými sešity zbytečně přeskakuje a nejvíc mi vadí ta jednoduchá kresba, co vypadá jak z té řady můj první komiks. Radši nějaké starší Avengers.
  • Tyfus
    Wow! To bylo krásné! Postavy na které jsem jako capart koukal v televizi tady dospěly a kruh se uzavřel. Tenhle příběh už není úplně teenage, ale rozhodně je ninjovský. Jde prostě o komiks, který dospěl se svými fanoušky! Absolutně nemám co vytknout! A zpracování české mutace to jenom podtrhuje! Velký formát i zvolený papír jsou naprosto parádní. Alternativní obálky na konci jsou nádherné. Velmi mě zasáhl Eastmanův doslov. Taková pokora, jakou chová k fanouškům a ke své práci se jen tak nevidí. Jestli jste si ho ještě nekoupili, tak si ho kupte, protože tohle je komiks roku!
  • Tyfus
    Že já ty Morissonovy Batmany vůbec čtu. Tentokrát je to ještě korunované nepěknou kresbou.
  • Tyfus
    Tyfus13.12.2021 23:31Venom #01: Rex
    Za mě teda dobrý! Rozhodně jedna z těch lepších sérii, které tady zrovna Crew vydává! Opět si myslím, že by vubec neškodilo před samotný pribeh hodit par odstavců textu, které nás trosku uvedou do děje. Vzhledem k tomu, jak málo tady toho vychází, tak by to chtelo třeba vysvětlit, jaktoze je zrovna Venom zase Eddie a co má Miles za problém s Venomem. To je však mozne doporučení pro vydavatele, na kvalitách komiksu to nic nemění. Těším se na další díl!
  • Tyfus
    Pro mě byl tento příběh velkým překvapením. Po dlouhé době jednoduchý a přímočarý příběh s Batmanem, bez zbytečně hlubokého příběhu. Více podobných věcí.
  • Tyfus
    Bohužel jsem celkem zklamaný. Celá ta idea legend Marvel se mi moc líbila. Čekal jsem, že tam budou vycházet skvělé dosud u nás nevydané příběhy (já nevím, např v Polsku vyšlo Infinity War atd) a místo toho máme zatím pouze dvě knihy, které již vyšly v kompletech a nyní třetí, která jako by doplňovala Deadpoolovu knihu v NHM. Jako nic proti ničemu, já mám retro rád… ale devadesátkový Liefeld (a s ním vlastně celá ta jeho parta z té doby) se dneska čte fakt těžko. V kresbě se nedá vyznat a příběh je tak vytržený z kontextu, že vůbec nevím o čem to bylo. Zároveň si myslím, že Deadpoola tady nevychází zrovna málo a bylo by fajn udělat prostor nějakým méně zastoupeným titulům. Sečteno podtrženo mě to zabavilo na dva večery (kdyby se mi to četlo dobře, tak bych to zbouchnul za jeden), teď to dám do police a nejspíš už se k tomu nikdy nevrátím, stejně jako k většině UKK a NHM. Škoda, když něco vychází pod záštitou “legendy” čekám od toho víc.
  • Tyfus
    Nejlepší SW série, která tady vychází! Dobrý scénář, skvělá kresba a navíc je to fakt bichle!
  • Tyfus
    Nic moc... čekal jsem knihu nabitou akcí a vlastně se v ní skoro nic nestalo.
  • Tyfus
    Hrůza a děs. Myslím, že radši měla Crew vydat celý War of Realms omnibus, kde by vše vyšlo chronologicky, protože samostatně se to nedá číst. Upřímně... vůbec nevím o čem to bylo.
  • Tyfus
    Bohužel, opět příběh vytržený z kontextu, takže vůbec nevím o čem to bylo. 80s a 90s X-meni jsou určitě zajímaví, ale takhle si to nejde užít. Vzhledem k tomu, že jde o první čísla série, tak jsem čekal, že to bude čitelné i samostatně. Škoda. Jde o poslední díl NHM a upřímně jsem rád, že to mám za sebou. Kdyby radši vydali např. Dny budoucí minulosti, nebo jiné příběhy, které v NHM byly v zahraničí, ale tady byly vynechány, protože si nějaká chytrá hlava myslela, že příběhy typu Gambit, jsou zajímavější.
  • Tyfus
    Wolverine, Claremont a Japonsko... tohle nemohlo dopadnout špatně! Za mě perfektní oldskul!
  • Tyfus
    Ze všech těch nových hrdinek, které v NHM v poslední době vyšly (Squirellgirl, Gwenpool, atd.) konečně něco co nejede na infantilní komediální vlně a velmi mi to sedlo! Příběh se zajímavě rozjíždí, bohužel to trpí klasickým neduhem uvádění nových postav - za 6 čísel se téměř nic nestalo. Nícméně já jsem spokojený a určitě si seženu pokračování!
  • Tyfus
    Tak tohle jsem měl rozečtené dva týdny a velmi spolehlivě to fungovalo jako uspávadlo. Klasické NHM - příběh vytržený z kontextu, takže vůbec nevím o co šlo. Nezajímavé postavy, příběh o ničem a škaredá kresba. Abych jenom nevytýkal... na chvilku tam byl Wolverine.
  • Tyfus
    Klasika DCKK - chaotický příběh vytržený z kontextu. Vůbec nic mi to nedalo, protože nevím o čem to bylo.
  • Tyfus
    Napsané je to pěkně, nakreslené je to parádně. Hodnotit to však dobře nemůžu, protože tento příběh vůbec neměl vzniknout. Nejhorší deus ex machina všech dob. Smutná tečka za nejlepším Spideyho runem.
  • Tyfus
    Parádní zakončení pro mě dosud nejlepší Spider-manovské éry (sorry ale OMD je prostě shit). Naprosto skvělý příběh, který nám ukazuje jak Petr dospěl. Navíc... žeru černý kostým.
  • Tyfus
    Příběh super, kresba taky. Bohužel to troí klasickým nešvarem, stejně jako veškerý Marvel co tady Crew v poslední době vydává ... bez googlování se to neobejde. Škoda, že nedávají před samotný komiks třeba jednu stránku s úvodem do souvislostí.
  • Tyfus
    Oba dva díly jsem přečetl v podstatě na jeden zátah a bohužel musím říct, že jsem dost zklamaný. Brubakerovi to nesahá ani po kotníky. Samá nuda a žádná akce. V druhém díle se vůbec nic neděje. Celou dobu čekám, že dojde k něčemu velkému a prdlajz. Kromě toho se to celé prolíná s dalšími eventy, případně to na ně odkazuje... tam jsem se nechytal. Myslím, že by vůbec nebylo na škodu, kdyby čeští vydavatelé dali před začátek samotného komiksu jednu stranu s textem, která by nás uvedla do kontextu. Jo a nerozumím tomu jestli je Sharon najednou strašně stará, nebo jen tak hnusně nakreslená.
  • Tyfus
    Moc příjemné čtení, bohužel to však vypadá, že pokračování (Identity crises a Gathering of Five) v kompletu naplánované není. Jde o příběhy těsně předcházející těm, které tady vydávala CREW v sešitovkách, takže moje srdcovka. Navíc tam byl Goblin a pár sešitů kreslí Romita jr., dokud ještě nekreslil všechno úplně hranaté, takže za mě super.
  • Tyfus
    Vůbec nevím o čem to bylo. Možná to chtělo dodat nějaký kontext. Nikdy víc.
  • Tyfus
    Tak jsem po delší době přečetl Spider-mana, kterého tady před lety vydával už i Semic a musím říct, že to tam stále je! Tohle jsou přesně ty Spideyovské příběhy, kvůli kterým ho mám tak rád! Trable s nájmem, tetičkou May a MJ a do toho se chudák musí furt s někým rvát! Akorát mi tady prostě nesedí ten Kingpin a Hopgoblin, k těmhle příběhům prostě patří Mátoha a Srdcový Král... Z tohohle Spideyovského období by toho v kompletu mělo vyjít poměrně dost a já se nemůžu dočkat!
  • Tyfus
    Konečně tady zase vychází kvalitní Spidey! Není to sice Straczynski, ale i tak super! Jsem spoko!
  • Tyfus
    Příjemné čtení!
  • Tyfus
    Tak tohle bylo hodně těžké! Nebýt aktuální situace s karantenou, tak bych to nikdy nedočetl. Vůbec nevím o čem to bylo.
  • Tyfus
    Má jediná předchozí zkušenost s Deathlokem pochází z UKK, takže jsem se přirozeně do dalšího Deathloka nehrnul... a překvapivě jsem to přečetl na jeden zátah a bavil jsem se. Příjemné překvapení.
  • Tyfus
    Oproti McFarlanovy jsem si tohle dost uzil! Pribehove je to tedy velmi jednoduché, ale Cyborg-Spidey je proste cool!
  • Tyfus
    Klasicky jsem čekal další devadesátkovou týmovku Supermana s Batmanem, jakých vyšlo už v DCKK asi dvacet a na kterou bych ihned po přečtení zapomněl... a opak byl pravdou! Super alternativní příběh, plný skvělých a originálních nápadů a zvratů. Hodně mi to připomnělo o dvacet let mladší Spider-man: Life story, ale tady jsem z toho měl mnohem lepší pocit.
  • Tyfus
    Vůbec nic jsem nečekal a ve finále jsem byl velmi příjemně překvapen. Z vrchol knihy považuji číslo 13 se záporáky v hospodě.
  • Tyfus
    Úplná zbytečnost, snad bude v tomto kompletu podobných blbin co nejméně. Příběh o ničem a horší kresbu Spider-mana jsem snad neviděl.
  • Tyfus
    Moc příjemné čtení. Jsem rád, že jsem si konečně mohl v češtině přečíst jeden z nejlepších Spider-manových příběhů! 80s detektivní scénář i kresba supr!
  • Tyfus
    Hrozná slátanina.
  • Tyfus
    Tohle mě vůbec nebavilo. Nesedla mi kresba, postava, příběh. Osobně bych tento komiks doporučil těm, kterým se líbí např. Ms. Marvel Kamala Khan. Já to četl po večerech tři dny a musel jsem se k tomu opravdu hodně nutit.
  • Tyfus
    Ona klonová sága je v podstatě totální nekonečná sračka... nicméně Scarlet Spider mi vždycky přišel super a tyto příběhy k 90kám prostě patří. I tato knoiha je důkazem, že nekonečné komplety mají přínos... tohle by v češtině nikdy nevyšlo. Já jsem spoko!
  • Tyfus
    Super čtení! Po dlouhé době něco solidního se Spideyem!
  • Tyfus
    Tyfus15.7.2019 23:48Ms. Marvel #01: (Ne)normální
    Tohle teda rozhodně nebyl můj šálek kávy. Za mě jde vyloženě o feministicko multikulturní agitku. Neberte mě prosím nikdo špatně, nic proti muslimům, stejně tak by mi vadilo, kdyby středobodem děje bylo křesťanství, judaismus nebo svědkové Jehovovi... spíš mám prostě radši obrovské dvoustránky, kde se superhrdinové rubou se zloduchy za zvuku KRAK-A-THOOOM. Až budu mít náladu na něco hlubšího, přečtu si Nietzscheho.
  • Tyfus
    Obvykle když něco začíná na New, nebo Young, tak je z toho cítit obrovská infantilnost a vůbec mě to nebaví. Nicméně New Warriors jsem si užil! Fajn postavy, pěkná kresba a napínavý scénář. Poslední dva sešity jsem hltal jako dlouho nic. Opět jsou z toho cítit 90s a ty já rád. Pokud se někdy dostanu k pokračování, rád po něm sáhnu. Šlo rozhodne o to lepší z druhé várky NHM.
  • Tyfus
    Nemám rád Sienkiewicze, jeho kresba je na mě asi moc umělecká a nevyznám se v ní.
  • Tyfus
    Vyjít to tady před 20ti lety, tak by z toho všichni slintali blahem a pro mě to platí zase. Vždycky jsem zbožňoval devadesátky a tenhle book mi je dal znovu ochutnat! Masky mám ještě v sešitové podobě od Crwe, takže pro mě nic nového, ale druhý příběh jsem nikdy nečetl. A jsem spokojený. Wolverine, Spidey, McFarlaneho kresby přes celou stránku a příběh, který je tak zbytečně temný, že by mu DC filmy mohly závidět... všechno jak má být! Vím, že většina lidí, proti těmhle kompletům brojí, což částěčně vlastně i chápu, ale občas v nich výjdou věci, které bychom jindy v češtině prostě nečetli!
  • Tyfus
    Tyfus2.4.2019 21:54Superman: Rudá hvězda
    První Superman v češtině, který se mi líbil! Sháněl jsem ho dlouho a stálo to za to!
  • Tyfus
    Tyfus11.2.2019 23:33Batman R.I.P.
    Tohle se mi opravdu nelíbilo. Příběh je tak chaotický, že jsem si při čtení vzpoměl na Semic Slovart a jejich zpřeházené stránky. Grant Morrison mi očividně nesedí... nelíbili se mi jeho X-meni a jeho Batman je snad ještě horší.
  • Tyfus
    Já jsem velmi spokojený. Z toho co u nás s Flashem vyšlo, se mi toto asi líbilo nejvíc.
  • Tyfus
    Skvělé, rozsáhlé, neuvěřitelně napsané. Žeru kresbu Darwyna Cooka a uzasení děje do padesátých let. Hrozně se mi líbila propojenost osudů jednotlivých postav.
  • Tyfus
    Skvělé, rozsáhlé, neuvěřitelně napsané. Žeru kresbu Darwyna Cooka a uzasení děje do padesátých let. Hrozně se mi líbila propojenost osudů jednotlivých postav.
  • Tyfus
    Solidní čtení a velice dobře pojatý origin. Množství textu je příznačné době. Stránky s televizními zprávami mi hodně připomínalo návrat temného rytíře. Co se mi úplně nelíbilo, je kresba předposledního sešitu. Diana je tam tak divně tečkovaná, že vypadá jako chlupatá😀.
  • Tyfus
    Hrůza a děs! Vůbec nevím o čem to bylo! V postavách se nedalo vyznat, chvíli mi to připomínalo Crisis of Infinity Earths. Zápletka a pointa nic moc. Byl jsem rád, když jsem to dočetl!
  • Tyfus
    Jestli to mělo fungovat jako představení postavy, tak to nefungovalo. Hodilo nás to do dávno rozjetého příběhu. Vůbec netuším o čem to bylo.
  • Tyfus
    Já se bavil, 80ky mám rád!
  • Tyfus
    Skvělá špionská jednohubka s překvapivým koncem! Já se bavil!
  • Tyfus
    Škoda, že nepokračoval první sešit, ten měl potenciál. Zbytek byl ukecaná, teenage nuda.
  • Tyfus
    Vůbec nechápu proč musel celý jeden díl být věnovaný této postavě, když mnoho zajímavějších postav bylo vynecháno. Kdyby to nevyšlo v kompletu, nikdy by to nekoupil a udělal bych dobře. Vyloženě mě to nebavilo a trvalo mi se tím prokousat.
  • Tyfus
    Tyfus22.4.2020Prodám
    Prodám:

    Comicsové legendy 4 Spider-man 1 - stav čtený - 500 Kč
    Znovuzrození DC Harley Quinn 3: Červené maso - jako nový -200 Kč
    Znovuzrození DC Vánoce Black Edice - jako nový - 200 Kč
    Deadpool: Drákulova výzva - nový -250 Kč
    Ultimate Spider-man a spol. - jako nový - 150 Kč

    Preferuji osobní předání v Ostravě a okolí, ale poslání bez dobírky se nebráním.

    Pokud by někdo chtěl za něco měnit, tak mi chybí Conan 12 a 15, případně většina Marvelu, co loni vydala CREW.

    Nejlépe mi piště email - jan.tylecek@gmail.com
  • Tyfus
    Tyfus21.3.2019Prodám
    Sháním:
    Conan od Semicu 12,15 a 18
    Superman: Rudá Hvězda
  • Tyfus
    Tyfus27.2.2017Prodám
    Prodávám:
    Spider-man utrpeni
    Komiksové legendy 2 spider-man 1
    Komiksové legendy 4 spider-man 2
    Komiksové legendy 8 spider-man 3
    Ultimates spider-man a spol. 9
    Spider-man 17 sešitovka od crwe
    Spider-man Semic 18
    Spider-man Semic 29
    Transformers Semic 4
    Conan Semic 3
    Conan Semic 9

    Vše najdete na mém aukru - http://aukro.cz/listing/user/listing.php?id=8267&us_id=3326384
  • Tyfus
    Tyfus1.2.2022 11:53Pindárna
    Hawwwran: tak to je hustý!
  • Tyfus
    Tyfus31.1.2022 23:31Pindárna
    Hawwwran: zdá se mi to, nebo máš čtyři různá vydání watchmenů?
  • Tyfus
    Tyfus25.1.2022 19:02Pindárna
    Darth Raelchi: když vycházel film, ptal jsem se na auditku Crwe, jestli má někdy Valerian šanci vyjít česky a dostal jsem odpověď, že spíš bohužel ne.
  • Tyfus
    Tyfus14.1.2022 16:30Pindárna
    Milo_Harwey a baatcha: v NHM 2 je jenom Annual #1. Strange se v něm mihne na třech panelech, ale jako jako společný příběh se bere až dvojka a ta podle mě u nás nevyšla.
  • Tyfus
    Tyfus14.1.2022 10:19Pindárna
    Baatcha: Annual #2 v češtině nevyšel. Viz. Tento seznam https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C4jiXsnra_ScCSfcnQRi1AKmP5nHY-_gn0_F38UhS-E/htmlview
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 23:10Pindárna
    Já to právě všechno už mám...
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 22:41Pindárna
    Jo, to je rozhodně fajn, ale vůbec by nebylo špatné to třeba střídat i s novými komiksy
  • Tyfus
    Tyfus16.3.2021 21:59Pindárna
    Tak to vypadá, že ty Legendy Marvelu a DC jsou pouze nová vydání věcí, co už ty vyšly. Zatím teda nic moc, čekal jsem něco nového.
  • Tyfus
    Tyfus7.3.2021 09:39Sběratelský klub
    Když jsme u těch komiksů v polštině, z jakého e-shopu to objednáváte do ČR?
  • Tyfus
    Tyfus26.5.2020 19:06Sběratelský klub
    James: A co ten komiks?
  • Tyfus
    Tyfus3.11.2018 12:58Sběratelský klub
    Deefha: tohle Semic určitě není. Spider-mama mám vcelku zmáknutého. Doma mám všechno od slovartu, unicornu i crwe. Navíc, ani tady o tom není ani zmínka.
  • Tyfus
    Tyfus2.11.2018 16:14Sběratelský klub
    Ahojte! Měl bych na Vás dotaz! Před nějakou dobou jsem někde viděl inzerát na prodej jakousi slovenskou mutaci Spider-Mana. Schválně jsem si přiložené fotky uložil.

    http://jpeg.cz/obrazek/j9sC5
    http://jpeg.cz/obrazek/j9rY4
    http://jpeg.cz/obrazek/j9QBO

    Tušíte někdo o co šlo? Na obálce není žádné vydavatelství... proste nic. Na netu se mi nepodařilo najít k tomu žádné info.
  • Tyfus
    Tyfus22.11.2017 14:59* Připomínky a návrhy
    Fry: Supr, díky moc!
  • Tyfus
    Tyfus22.11.2017 12:46* Připomínky a návrhy
    Ahoj, bylo by prosím možné přidat poslední díly NHM a DCKK? V pátek vyšlo NHM Shang-Chi a DCKK Robin: Rok jedna a Superman/Batman: Supergirl už mám doma od pondělí. Díky moc
  • Tyfus
    Tyfus17.8.2017 16:16* Připomínky a návrhy
    Zack: Nové Comicsdb je super! Mám pouze jediný dotaz. Je nějaká změna v řazení sbírek? Na steré verzi jsem na msítě 199 a v nové na 192, a co jsem koukal, tak je to tam u více lidí rozházené.
  • Tyfus
    Tyfus19.7.2017 22:18* Připomínky a návrhy
    Toe: Díky! Jste ultimátní borci!!!
  • Tyfus
    Tyfus19.7.2017 12:51* Připomínky a návrhy
    Jenom pro pořádek, dneska vyšlo DCKK JLA2 a poslední UKK Avengers vs X-men 3. Kdybyste to přidali, byli byste zlatí!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 474 (cca 110261 Kč)
Mám: 1163 (cca 309155 Kč)
Chci: 60 (cca 21478 Kč)
Sháním: 1 (cca 499 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0