Desky zadní
Ukázka č.1
Ukázka č.2

+ 1 další ukázka

Koupit
Po prvním díle může přijít jediná věc.
Týmovka.
David Lizewski, puberťák s téměř nulovým bojovým výcvikem a superhrdinským kostýmem, se v minulé knize pustil (po boku ještě mladší Zabíjačky) do mafie... a vyhrál. Stal se celebritou a najednou chce být každý superhrdina. Další logický krok pro Lizewského alias Nářeza? Stát se členem superhrdinského týmu.
Jenže druhá strana má ten samý nápad. Nářezův bývalý parťák Zuřivec dává do kupy tým psychopatů, aby rozpoutali krvavou lázeň a zničili všechno, co je Nářezovi drahé.
Jaká bude cena za hrdinství?
Zatraceně vysoká.
Nářez 2: Na plný koule je temnější a nelítostnější (ale pořád stejně zábavné) pokračování komiksového hitu!

Obsahuje sešity série Kick-Ass 2 #1-7

Scénář
Mark Millar
Art
John Romita Jr.
Obálka
John Romita Jr.
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-194-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 11 mm
Tisk
barevný
Váha
545 g
Stran
208
Cena
449 Kč
Originál
Kick-Ass 2 (Icon Comics, 2013)
  • perak
    perak2.6.2023 07:46Kick-Ass 2: Nářez 2
    Millar si opět s ničím neláme hlavu a jestliže byl první díl nelítostný, drsný, sprostý, krvavý, ..., tak druhý díl šel ve všech aspektech ještě dál. Trochu ubylo humoru, což je škoda, i když by se asi do příběhu úplně nehodil. Millar jde mnohdy "přes čáru" a je to jen dobře, že rád opouští mainstreamové vody a nabízí čtenáři trochu toho méně korektního zážitku. Závěr mne hodně natěšil na další pokračování.
  • Fort
    Fort25.8.2021 18:34Kick-Ass 2: Nářez 2
    Prvoplánové zabíjení. Parta magorů, co neví co s časem si hrají na hrdiny, ne vlastně na superhrdiny. Návštěva psychologa by vyřešila jejich problémy. Na druhou stranu, má to koule až se divím, co všechno projde cenzurou. Stačí si navléct kostým a projde vám všechno. Příjemný konec, který jasně dává dopředu najevo, že příště to bude ještě větší jízda.
  • davefa
    davefa20.4.2021 21:02Kick-Ass 2: Nářez 2
    Rozhodně drsnější než předchozí knihy. Stále ovšem zábavné, napínavé, nahláškované. Opět jsem se nezklamal a nastavená laťka se drží stále hodně vysoko. Což se o některých jiných pokračovaních rozhodně říci nedá.
  • Palebras
    Palebras7.2.2021 13:45Kick-Ass 2: Nářez 2
    Kick-Ass 2 je ve všech směrech větší, drsnější, krutější, vulgárnější a hlavně šílenější než předchůdce. Příběhově perfektně navazuje na první díl, kdy všechny předchozí akce jsou zde po zásluze potrestány. Už zde nehraje superhrdinský prim pouze Nářez se Zabijačkou, ale o slovo se hlásí celý tým, aby nakopal pořádné množství zadků a dostáváme tedy mnohem větší množství rozličných postaviček, avšak představených jen povrchově, takže žádné velké představování nových hrdinů nečekejte. Přiznám se, že jsem byl mírně překvapen krutostí hlavního záporáka a jeho bandy, kdy jsem v některých chvílích přemýšlel, jestli toho není snad až příliš. Nejsem žádné uplakané ořezávátko ale je možné, že od narození dcerky beru některé situace trochu jinak a na chladnokrevné postřílení dětí, jsem chvíli koukal s mírně pootevřenými ústy. Každopádně možná to tak Millar zamýšlel, ale záporáka mi pořádně znechutil. Což bylo jen dobře a perfektně mě to vtáhlo do děje. Někdy prostě záporákovi od samého začátku fandíte, ale v tomto případě se jedná o opravdového debílka, takže jako čtenář jste zvědavý, jakým způsobem ho Nářez či Zabíjačka vykastrují. Celkově tedy parádní pokračování, které bylo hodně drsné, ale je to prostě Kick-Ass, který je mou srdcovkou. Plný počet!
  • Netorack
    Netorack16.12.2020 11:26Kick-Ass 2: Nářez 2
    Příjemná oddechovka, v odlehčeném duchu nám tady lítají zuby, vnitřnosti a další obvyklé i méně obvyklé části těla. Dlužno dodat, že tahounem je zde především Zabijačka, která tak titulního hrdinu upozaďuje. Není to žádné umění, ale za přečtení rozhodně stojí. Z tetralogie pro mě trochu vyčnívá Zabijačka a KA3. Dávám všem kníhám čtyři hvězdy, aby se nehádaly. // stejný komentář pro všechny díly
  • trudoš
    trudoš editor4.2.2020 06:03Kick-Ass 2: Nářez 2
    Přesně jak slibuje anotace, je to ještě větší nářez, než první díl. Rozhodně není nouze o nečekané zvraty ani brutální scény. V tomhle ohledu komiks plní svůj účel na jedničku, včetně zábavné nadsázky. Horší už je to s prací ohledně postav. Přestože Mark Millar vytvořil několik opravdu děsivých momentů, často se nezdá, že by na protagonisty nějak zapůsobily - zhanobení mrtvoly Plukovníka Pravdy tým „superborců“ příliš neřeší, vyvraždění množství sousedů Kick-Assovy tajné lásky sám hrdina ani nekomentuje, a závěrečné škemrání Čuráka o život působí absurdně ve světle jeho předchozích činů. Jistě, je to nevycválaný puberťák, který neví co s hormony, ale taky člověk, jenž neměl nejmenší problém střílet do nevinných lidí či dětí. Ovšem uznávám, že tahle série tu není od toho, aby se brala vážně. Navíc nutno přiznat, že autor neopomíjí pracovat se skutečnými životy hrdinů a právě zde dochází k hodně pozoruhodným komplikacím, které slibují velmi zajímavý vývoj do příště. Máme se na co těšit.
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš18.1.2020 15:12Kick-Ass 2: Nářez 2
    Začnu nejvíc negativním ... Předmluva. Asi měla být vtipná ve stylu komiksu, ale začít pozdravem "čau, zmrde" , a pak napsat odstavec o tom, jak si komiksu budu honit pero a tuna vulgárních rádoby vtipných keců kolem... Minulo se to účinkem. Napsat pořádnou předmluvu je kumšt, tahle je opak (někomu se evidentně líbit může: demnogovi třeba, ale tomu jedinymu se nelíbil komiks, viz 1* hodnocení + koment, takže asi tak)...
    A teď k pozitivum... Předně musím říct, že se podepisuju pod koment blonďáka (karla173 :*) ... Myslím, že JR jr. Kresba/malba je v kyk-és úžasná, sedí ke komiksu, ale taky myslím, že velkou roli hrají ostatní tvůrci (barvy, stíny, atd. ,Viz poslední strany knihy), tudíž se sešel výbornej tým... (V první knize nebyly žádný obálky, tady jsou a jsou pěkný=>škoda absence v první knize, stejně jako celostránkový obrázky, romita jr. Se mi líbí, zde určitě a hrdě to přiznám :P) Zabijačka byla v prvním díle nejlepší, ve druhým je taky (ač se objevuje málo, ve druhý akčnější půlce si kráse knihu pro sebe), proto evidentně dostala svoji sólo knihu, samozřejmě je přepálená stejně jako tenhle druhej díl je prepalenej, a to víc než první, ubylo humoru na úkor akce... Brutalita mi nevadila jako ostatním, naopak konečně se s tím někdo nesere..., Ze "zuřivce" se stal "curak" :D někdo nadával na překlad jmen superhrdinů, u curaka je to dobrý ,ne? ;)
    Spoliers!!!: V komiksu se pro mě objevily 3+1 WTF momenty, díky nimž nakonec dám 5*, a to: 1!!)když curak postřílí na ulici malý dečka, 2!!) když zabijou narezovi otce v krimu a 3) na ten si nemůžu vzpomenout :D (jo, asi jak uřízli hlavu psa a dali ji na tělo toho vojáka a nebo! Jak znásilnili narezovu "přítelkyni", no...silný byly ty první dva momenty) +1) nápis na zdi "zurivec je mrtvej, ať žije curak" :D nebo tak něco... Btw. Konecne jsem ještě neviděl film před tím, než jsem četl komiks... Což v nejbližší době napravím :)
    5*
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.8.2019 21:11Kick-Ass 2: Nářez 2
    Tohle je tak blbý a v mnoha věcech reálný až je to skvělý a zábavný... Millar prostě umí. K tomu všemu násilí, vulgaritám a zábavě to má i děj, který nenudí a drží na pozornosti. Perfektní
  • karl173
    karl173 mecenáš21.2.2019 20:04Kick-Ass 2: Nářez 2
    Parádní akční řežba, která sice možná lehce ubrala na originalitě, ale zato přidala na brutalitě. Rychlé a svižné tempo navíc dopomáhá k tomu, že komiks co má přes 200 stran prolistujete raz, dva. Velmi svěží čtení, ale zahrnuje i slušný příběh, který sice není tak vymazlený jako v prvním dílu, ale pořád mě bavil. Navíc kresba vypadá skvěle. Velké panely a filmoví střih jsou dalším důvodem, proč tento komiks přečtete tak rychle. Romita tu odvádí skutečně skvělou práci a když porovnám jeho kresbu zde oproti Amazing Spider-man, kterého momentálně také čtu, tak vidět velký rozdíl. Tato série mu neskutečně sedne. A pár přerostlých hlav mu dokážu s klidem prominout. Celkově 85%
  • JohnyG
    JohnyG9.2.2019 14:45Kick-Ass 2: Nářez 2
    Tentokrát možná až moc brutální na úkor mírně slabšího humoru. Pár dobrejch zápichů to samozřejmě má a jako celek to patří k jasně nadprůměrný zábavě, ale je to ukecanější a ta nezávaznost a blbnutí se teď podřizují příběhu. Hrdinskou i záporáckou týmovku tvoří slušnej bizár.
  • sedw
    sedw18.11.2018 16:12Kick-Ass 2: Nářez 2
    Hodnoceno jako celá série včetně Hit-Girl, jelikož bych nedokázal jeden díl vyzdvihnout. Sedělo mi to jako celek, každý díl dával smysl a byl logickým pokračováním dílu minulého. Za mě jedna z nejlepších sérií, která u nás vyšla.
  • faster86
    faster8621.9.2018 16:53Kick-Ass 2: Nářez 2
    Předmluvu nečíst, je to strašná pičovina. Seriály, filmy, hry a komiksy jsou zlé. Víme? Nevíme? Tak si přečtěte Kick-ass.
  • Tyfus
    Tyfus3.1.2018 00:26Kick-Ass 2: Nářez 2
    Stručně řečeno, je to prdel jak hovado, ale první díl a Zabijačka se mi líbily ještě o trosku více. Snad u nás brzy vyjde pokračování.
  • MrKulda
    MrKulda18.4.2015 22:12Kick-Ass 2: Nářez 2
    Druhé pokračování nabitého komiksu pro mě rozhodně není zklamání.Týmovka rozhodně Kick-Assovi vůbec neublížila,a je to fakt nářez.Bohužel,někdy až moc velký nářez :/ Prostě,Miller si myslel že čím víc tím líp...jenže čeho je moc,toho je příliš,a některé pasáže byly opravdu zbytečně kruté.Co je ale na dvojce kladné je rozhodně ta týmová atmosféra,zvlášť ve velkém finále.A v porovnání s filmem je rozhodně pro mě lepší komiks,jelikož film fakt zkurvili.Za mě jsou to 4*
  • koudy
    koudy mecenáš20.2.2015 12:23Kick-Ass 2: Nářez 2
    Výborná řezba! Bavilo mě to, i když je to možná občas opravdu příliš (bezdůvodně) násilné.
    Jako že ne, tohle už by neprošlo nikomu, ale přesto se u toho člověk baví i když občas se zvednutým obočím a výrazem WTF?!

    Zabíjačka je občas taková až neuvěřitelná.
    To teď nemluvím ani tak o tom že je to prostě nejvíc nejdrsnější drsňačka (to je spíš zábavné, než neuvěřitelné a v rámci komixu to rádi přehlédnete), ale spíš o tom, že se chová jako 50 letá ženská s letitými zkušenostmi ve všech směrech, psychikou ostříleného válečného pyrotechnika a slovníkem dlaždiče po 10 pivu. (i tak/nebo právě proto si ji oblíbíte :) )

    Když k tomu přistupujete jako k oddechovce, tak se budete bavit, ale opovažte se tam hledat něco hlubšího. (no dobře asi na 2 místech tam byla filosofická myšlenka, kterou hned pro jistotu někdo umlátí)
    Pokračování určitě pořídím...
  • luky.kuky10
    luky.kuky1014.11.2014 10:59Kick-Ass 2: Nářez 2
    Stejně jako u prvního dílu, i zde je to hodně slušná řežba! Zabijačka je nejlepší postava z celýho příběhu:D každopádně i tady se mi více líbil film, což se tak často nestává. Závěr mohl být více rozvinutější.
  • J.T.honza
    J.T.honza28.7.2014 08:01Kick-Ass 2: Nářez 2
    Opět mě štval překlad do pražštiny a počeštěná jména hrdinů, ale zase jsem se skvěle bavil. Sice nepřišlo tolik překvapení jako v jedničce a spíše to jede ve stylu klasických dvojek ("víc všeho!") a lehce zapomenutelného děje, takže jsem nadšený o trošičku méně než u jedničky, ale i tak pět hvězd a toužebně vyhlížím další díly. Sem s nimi!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.4.2014 00:14Kick-Ass 2: Nářez 2
    Jak říká willis, dvojka šlape ve stopách jedničky, jak říká Walome: "je to zbytečně krutý, jakože až moc". Co z toho plyne pro mě? Jednička mě strašně moc bavila, takže je-li dvojka na stejné vlně, znamená to mojí maximální spokojenost. Horší je to s tou krutostí. Několikrát jsem si říkal: "Ach ne, to přece Millar nemůže myslet vážně. A do háje." Jenže ačkoli se s tím Millar nepáře, krve se prolije tuny, některé věci se zdají až extrémně přehnané, já mu to z talíře stejně všechno zobu a beru to. Je to parádně napsaná záležitost, ve které se mísí zvláštní kontrasty půvabně něžné a roztomilé kresby malých dětí s tím, co se tam vlastně odehrává. Je to masakr, na druhé straně je to "fluffy", řeší se zde velmi závažné věci, které často souvisí a naráží na klasická superhrdinská dilemata, zároveň tu padne celá řada hustopřísných a nesmírně vtipných hlášek, je to nadsázka. Je to všechno tohle dohromady a je to skvělé.

    Trochu mi teda vadí ty české překlady hrdinů včetně Nářeze. To zní fakt divně.

    Celkový dojem: 90%
  • willis
    willis4.10.2013 17:06Kick-Ass 2: Nářez 2
    Jednička mě bavila, dvojka do půlky šlape v jejích stopách. Jakmile se objeví "Čurák" se svojí partou tak se to zvrhne. Jak by řekl hrdina Mechanického pomeranče Alex deLarge: "Teď si tady užijeme starý dobrý kartáčování a navrch trochu toho ultranásilí". Je to až na hraně uvěřitelnosti :). Kdybych ale napsal, že mě to nebavilo tak bych lhal.
  • Azalin
    Azalin mecenáš10.9.2013 09:25Kick-Ass 2: Nářez 2
    První Kick-Ass je naprosto geniální, druhý sice jeho kvalit nedosahuje, ale je to solidní a logické pokračování toho, co bylo rozjeto v jedničce. Případné nedostatky ve scénáři spolehlivě zamaskuje jako vždy skvělý JR JR. Bohužel, co jsem měl zatím možnost číst z dalších sérií Hit-Girl a Kick-Ass 3, pokles úrovně pokračuje.
  • kaylin
    kaylin4.9.2013 09:25Kick-Ass 2: Nářez 2
    Mark Millar pokračuje v zajímavé sérii a v závěru zde má docela dobré poselství. Nechává umírat a mučit postavy, které by v mainstreamu takhle nikdy trpět nemohly. A je to dobré, dobře se to čte, je to nové, ale zase to není taková pecka, jak by se dalo čekat. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/09/265-kick-ass-2-narez-2-75.html
  • Kaluž
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš6.8.2013 20:05Kick-Ass 2: Nářez 2
    Nějak extra mě nebavil ani první Kick Ass, od druhého jsem nečekal o nic více, ale že to bude až tak špatný... Jediná postava, která mě alespoň trošku bavila v jedničce byla Hit-Girl. Té si ve dvojce moc neužijeme, seká latinu holka jedna čiperná. A když už začne konat, tak jen k pláči. On asi bude problém v tom, že mě nebaví, když se autor cíleně snaží hlavního hrdinu charakterově přiblížit běžnému comicsáři (opocený, obtloustlý nerd, který ve třiceti dřepí v bytě své rozvedené matky nebo náctiletý outsider), aby se s hlavním hrdinou lépe identifikoval a tedy si comics kupoval. Tohle je případ ubohého, nerozhodného otloukánka Spider-mana. Kick-Ass jde ještě dál, protože takovým nablbým hovadem může být kdokoliv:).

    Scenář je slabej, zde jsou zaznamenané dojmy při četbě: BLBEC-BANDA UBOŽÁKŮ-CO JE TOHLE ZA UBOHÝ KONSTRUKT-BLBEC-TROCHU TOHO BEZDŮVODNÉHO NASILÍ-BLBEC-TROCHU TOHO BEZDŮVODNÉHO NASILÍ-JEŠTĚ VĚTŠÍ BLBEC-BANDA UBOŽÁKŮ-BLBEC-CO JE TOHLE ZA UBOHÝ KONSTRUKT-BANDA UBOŽÁKŮ-TROCHU TOHO BEZDŮVODNÉHO NASILÍ-KRÁVA.

    Romita Jr. je flákač jako prase, ale k jeho prospěchu mu zdatně pomáhá slušnej coloring.

    Co mi vadí hodně je lettering, konkrétně ten dementní font Comic Sans. Takže u toho comicsu jsem se bavil jen u předmluvy, kterou vyvoněně přeložil Darek Šmíd.
  • Walome
    Walome mecenáš29.7.2013 10:35Kick-Ass 2: Nářez 2
    erik: "Naopak, je to tiež mimo, v realite by po takej masakre, akú superzločinci predviedli na úvod, po nich bolo až prirýchlo, nech už si o bezpečnostných zložkách myslíte, čo chcete."

    spoiler
    A tak samozřejmě :) tohle snad za reálné nepovažuje nikdo, spíš to vnímám tak, že když někoho nasere Spider-Man, MJ možná tak unesou a někde ji svážou, ale tak známe chlapy, takže znásilnění té Davyho "holky" je logický... atd atd. Samozřejmě si nemyslím, že by desetiletá holčička povraždila komando mafiánů :) Nebo že by na útok "superhrdinů" povolali jen pár fízlů.
    konec spoileru
  • erik
    erik26.7.2013 08:11Kick-Ass 2: Nářez 2
    Tak je tu pokračovanie.

    Stručne, kresba štandardne romitovská, dej v prvej polovici o ničom, keď sa to rozbehne, je to kruté a chýba tomu ten humorný tón, ktorým sa z jednotky stal jeden z mojich obľúbených komiksov. Na rozdiel od predchádzajúcich reakcií si nemyslím, že by tento komiks ukázal, ako sú superhrdinské komiksy naivné. Naopak, je to tiež mimo, v realite by po takej masakre, akú superzločinci predviedli na úvod, po nich bolo až prirýchlo, nech už si o bezpečnostných zložkách myslíte, čo chcete. Tiež som na záver kukal, že kde je finálny zošit. Na poslednej strane je však záhadná reklama na ďalšie knihy, tak uvidíme. Pri čítaní paperbacku som mal strach, že sa mi potrhá v rukách, ale vydržal, aj tak však chovám obavu, že pri opakovanom čítaní si to kniha odnesie.

    Nářez dvojka je aj pre mňa stratený niekde na chvoste pelotónu za svojim predchodcom. Ale je to polovičný masaker, nuž nemôžem povedať, že by ma to nebavilo.
  • Vlcacka
    Vlcacka23.7.2013 21:10Kick-Ass 2: Nářez 2
    to Walome: Máš pravdu, je to o dost míň vtipný než první díl, chvilku jsem si říkala, jestli to nepsal spíš Ennis. Pro mne ale lepší než jednička. protože je to prostě logický dopad toho, co bylo rozjeto v jedničce.
    Jinak tady moje shrnutí: http://www.fantasyplanet.cz/clanek/mark-millar-john-romita-jr-kick-ass-2-narez Přijďte klidně diskutovat.
  • Walome
    Walome mecenáš23.7.2013 11:35Kick-Ass 2: Nářez 2
    choze: "v druhé začne být Millar zlej (tak zlej, že jsem zvědav, co z toho zbude ve filmu)" - jo, to jsem si taky říkal... už to, že ve filmu změnili vztah s tou jeho láskou je murica fail.

    Jinak mně se KA2 líbil, ale je to zbytečně krutý, jakože až moc - a docela depresivní, což je fajn. Na druhou stranu to krásně ukazuje, jak jsou všechny ty superhrdinské komiksy naivní.

    SPOLEIR JAKO PRDEL ALERT: docela by mě zajímalo jestli ve filmu bude ta interakce Motherfockera s tou Kick Assovou holkou. Hádám, že ne.
  • choze
    choze23.7.2013 08:32Kick-Ass 2: Nářez 2
    Jedničku mám hodně rád, ale dvojka je zklamání. První půlka dost o ničem, až v druhé začne být Millar zlej (tak zlej, že jsem zvědav, co z toho zbude ve filmu), vrátí do hry Red Mista, nechá zmasakrovat jedno předměstí a propuknout finální bitvu, kde se konečně dostane ke zbrani i Hit-Girl. Končí to tak otevřeně, že jsem kontroloval, jestli mi nechybí jeden sešit. Série o Hit-Girl mě bavila víc.
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko16.7.2013 11:50Kick-Ass 2: Nářez 2
    vysoké pH ultranásilí (!) stopové množství humoru, proč ne, projednou ..formální stránka věci OK
37662112
Četl/a (157)
123peta, 2scha, adevr, Afrodoman, anka, Ash Pointak, BadBoy, Balů103, Benny, ben_bella, besikv, binnmode, Bronn, buscheer, calvin10, charvos, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, Craxx, cyboy, dajik, Darker, davefa, dbar, Deckard, DEmnoG, disclose, Doly, Doncek4321, Doppelganger, duri, Dzoglik, Elnie, erik, farnhajt, Filip123, Final, flipflop, Fort, foudy, Fox01, fuerto_gepa, Georgíno J., guseppe, gwen666, Hades, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, jiskra, John Wick, JohnyG, Joshua_T, kadas97, Kadin, kallenved, Kaluž, kapicka, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kerbellos, koudak89, koudy, Lachvos, lacoste, lantan1, libormatejka, Librarian, Light, Livia, Lobok257, Lord Baltimore, Lukasitch, luky.kuky10, marek zigmund stanko, mart.in, Matthew, MEGA, Mercurio, MP, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Netorack, oleav, Olesh, onfr300, Ozymandias, Palebras, pearlxjam, pechna, perak, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, Plechy, Pumppish, punisher, RadimNemec, raenius, raimi, RaptoR, Raul, Rezet, Rinter, rockyt, rooty, Rowan, RudyRod, S313, Sagikkun, saja, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, sedw, SekyCZ, Shake, Shpeckk, Sick666, Sikk, slavik38, Spacecore, spagr, Spike, start05, suricattaontheway, T3ss, taidana, terrordemon, the.kasztan, Tomasino79, Tomate, trudoš, tukak, Tyfus, utresyby, VskPrzk, VXP, Walome, xflori01, Zbysek2410, Zemblaff, zlejzmrd
(251)
10milda, 123peta, 2scha, adam.ra, adevr, Afrodoman, Alfi, anka, Ash Pointak, Ashek, Azbest, BadBoy, Balů103, bat62bum, batoo, bboorreekk, Benny, besikv, binnmode, blackJag, Blair, bmc75, Bob, BreakingAway, Bronn, burzum, buscheer, Cabal, calvin10, calviti, Cassidy, charvos, Const.ex, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dali, Darker, Daw8ID, DAxik, dbar, Deckard, deefha, DEmnoG, Denis, Devilek, Dinik, Doncek4321, doophy, Doppelganger, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Elnie, Erich, erik, farnhajt, faster86, felis, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, flipflop, Fox01, fuerto_gepa, Garp, Georgíno J., goodspeed, guseppe, gwen666, Hades, Hamichal, hanocri, Hebled, herbert, Himlik, Honzin, house192, hromotlk, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, invape, IV, J.T.honza, Jak, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jeanbaklajean, jerry67, jh666, jiskra, jjjirik, jmenujiseradekbouril, John Wick, jones1240, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, KINIMODUS, komik.sx, koniklec, konous, koudak89, kubanec13, lacoste, Lenny, libormatejka, Librarian, Light, listr, Lobok257, Lord Baltimore, Lucifer, LuckyLjuk, luky.kuky10, lutrix, maara, Malachias, markic, mart.in, Martin Buchal, Masinfira, Matej-29, matrosh, Matthew, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, Mitak, Mitthrawnuruodo, miuanek, moiqpiom, Montiseus, monty.cl, moris.cz, MP, MrKulda, mstefl, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, Olesh, Paldini, Palebras, pavel, pavouk, pdfak, pearlxjam, pechna, perak, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, plaštěnkář, POLAKST, Poseidon1978, Pumppish, punisher, Radkos, raenius, Ragnarog, raimi, RaptoR, razielus, Ricarderon, Rich, RicHard. , Rinter, rockyt, rooty, Rowan, RudyRod, S313, Sagikkun, Saiffer, Saran, Scaleo1, Schimi85cz, Schramm, Scorey, sedw, SekyCZ, Shake, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sikk, Skot, slavik38, sleepless, Son-Goku, songoku, Spike, Staník, stanleystar, Stara.kryta, start05, superheroesstuff, suricattaontheway, T3ss, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, TIM.biker, Tomasino79, Tomate, Tominos, tomned, Toren, Traum, trudoš, Tyfus, utresyby, Vlcacka, vranakx, VskPrzk, VXP, willis, Wiruss, xai, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, zebedee, Zemblaff, Zíďas, zlejzmrd
Chce (26)
Al0f0k, Azik2586, Badgu.y1902, barthez, Braindead, ComicBookGuy, DAN478, deadpool, eseona, gezic, gumidekmedvidek, jakouback, Kerbellos, Lojza, Madmax, Maty48, mikki.maser, Miriyak, nx, onfr300, padre_negro, Rezet, Sebastian the wise, Tillion, WEAPONE, xxaannddeerr
Shání (3)
buscheer, gezic, Tillion
Nabízí (4)
flipflop, Himlik, T3ss, www.foxbazar.cz