• Vlcacka
    Vlcacka23.7.2013 21:10Kick-Ass 2: Nářez 2
    to Walome: Máš pravdu, je to o dost míň vtipný než první díl, chvilku jsem si říkala, jestli to nepsal spíš Ennis. Pro mne ale lepší než jednička. protože je to prostě logický dopad toho, co bylo rozjeto v jedničce.
    Jinak tady moje shrnutí: http://www.fantasyplanet.cz/clanek/mark-millar-john-romita-jr-kick-ass-2-narez Přijďte klidně diskutovat.
  • Vlcacka
    Vlcacka17.8.2011 15:41Daredevil: Muž beze strachu #01
    Devalvace Daredevila filmem je úspěšně vykoupena a to konečně i u nás. První příběh ošéfovala hlavně nádherná Mackova kresbomalba a je zde obrovský kochací potenciál - od dětských paňáců po nádherné studie tváří a i famózní český lettering (musela na tom být minimálně stejná fuška jako na Arkhamu). U druhého příběhu mi občas vadila nerovnoměrnost linek (hlavně v obličejích), na jednom panelu hodně silné, na jiném téměř mikroskopicky jemné, ovšem temný coloring mé výtky odmetá do nikam. Poslední příběh jasně dokazuje, jaký je Bendis parádní scénárista, protože v rukou někoho méně zručného by zpracované téma chcíplo jako podprůměrná soudnička, takhle se jedná o parádní grishamovsko-gardnerovský mix. Potěší i Spideyho fičurink.
  • Vlcacka
    Vlcacka11.8.2011 19:12Tajná válka
    Ano, je to krátké, ale kresba je famózní, doplňující top secret files mi nevadily (asi jsem divná, ale výslechy těch dvou agentů byly opravdu docela vtipné) a hlavně palec nahoru za Spideyho, kterého jsem doteď moc nemusela, ale tady je nejsympatičtější postavou. Rozčilovat se nad tím že Daisy vypadá jako Angelina je stejné jako rozčilovat se nad tím, že Fury v Ultimates vypadá jako Samuel L. Jackson. :-) Obé mi absolutně nevadilo.
  • Vlcacka
    Vlcacka5.8.2011 08:51Captain America #01
    Paráda, skvělé, úžasné, napínavé a Red Skull pěkně strašidelný (narozdíl od filmového, který má rty). Už aby tady bylo o půl roku později!
    To Ricardeon: Klobouk dolů před překladem, pane Klíčníku.
    To Kilingjoke: Mně trošku dělalo problém si zvyknout na styl kresby u Zbytečné smrti Jacka Monroea a u čísla 9 nakresleného jiným výtvarníkem vypadá Cap v jednom panelu na stránce 193 jako naprdnutý Eminem. :-)
    Ale stejně si to ještě párkrát prostuduju.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 34 (cca 15003 Kč)
Chci: 3 (cca 1388 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0