Desky zadní
Ukázka
Ukázka

+ 7 dalších ukázek

MINDY MCCREADYOVÁ MÁ V PAŽI STO ZPŮSOBŮ, JAK ZABÍT ČLOVĚKA.

O to se postaral její otec, superhrdina známý jako Taťulda. Mindy využívá svých schopností k masakrování mafi ánů, superpadouchů a podobných živlů. Jak je tedy možné, že pro ni teď představuje dosud největší výzvu konfrontace s populárními děvčaty na střední škole? Taťulda už tu není a Zabijačka se z plných sil snaží zapadnout do „normálního“ života u své matky a otčíma. A tak si plácne se superhrdinským zelenáčem Nářezem: bude ho trénovat, aby se udržel naživu, pokud ji on na oplátku naučí, jak být zadobře se spolužačkami. Jenže k moci se zrovna dere nový mafi ánský šéf, a tak bude muset mise „být normální“ trochu počkat.

Mark Millar a John Romita, Jr. vypouštějí v komiksu zapadajícím chronologicky mezi první a druhý díl série Kick Ass: Nářez znovu na scénu Zabijačku, nejvražednější dvanáctiletou holčinu světa!

Obsahuje sešity série Hit-Girl #1-5 (červen 2012 - únor 2013)

Vyšlo ve dvou variantách obálky, standardní pro volný prodej a extra limitované pro ty, jenž komiks podpořili na Startovači: https://www.startovac.cz/projekty/komiks-hit-girl-zabijacka


Scénář
Mark Millar
Art
Tom Palmer, John Romita Jr., John Romita Sr.
Ink
Tom Palmer
Barvy
Michael Kelleher, Dean White
Obálka
Bill Sienkiewicz
Lettering
Chris Eliopoulos, Jakub D. Kočí
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Jennifer Lee, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-513-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
368 g
Stran
136
Cena
300 Kč
Originál
Kick-Ass 2 Prelude: Hit-Girl (Icon Comics, 2013)
Varianty
Kick-Ass: Nářez - Zabijačka (2018)
Kick-Ass: Nářez - Zabijačka (limitovaná edice) (2017)
  • perak
    perak25.7.2023 21:39Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Nebyla to taková jízda, jako v případě jedničky a dvojky KA, které jsem již četl, ale i tak se mi to hodně líbilo. Mám pro Millaruv přístup k hrdinům, superhrdinům, padouchům, superpadouchům, násilí atd. slabost. A to samé platí i k té malé školou povinné holčičce Mindy, která se chce jen začlenit do dívčího kolektivu, a vypadat jako hodná poslušná dcera.
  • Fort
    Je to dlouhý tak akorát v zásadě není co vytknout. Po přečtení první knihy jsem tak nějak věděl co očekávat a přesně to jsem dostal, chybí mi tu moment překvapení, jako u prvního dílu.
  • davefa
    davefa15.4.2021 22:23Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Opět skvělá akce, hlášky, cynismus a od začátku do konce zábava a napětí. Tahle série prostě baví v každé knize.
  • Palebras
    Palebras4.2.2021 13:53Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Millar s Romitou pokračují ve své kulervoucí jízdě a tentokrát nehraje hlavní roli Nářez, ale malá roztomilá Mindy, alias Zabijačka. Je asi pravdou, že Nářez je nesmírně důležitou postavičkou pro vyprávění příběhu a přiznám se, že mi celkem chybělo jak dostává na držku. Ale Zabijčka je prostě o Mindy a opravdu se nejedná o nějaký pokles v celkové kvalitě. Příběh perfektně plyne kupředu, zase lítají střeva a končetiny, perfektně se hláškuje a celé to má ten Kick Ass odér. Po prvním dílu jsem se na Romitu adaptoval a tady se mi kresba už vyloženě líbila. Normálně bych hodnotil o malinko níž než v případě prvního dílu, ale Zabijačku považuji za jednu z nejlepších komiksových postav a hodně tomu dopomohla Chloë Grace Moretz, která ji ve filmu famózně zahrála. Proto nemůžu jinak než plný počet. Nářeza a Zabijačky není nikdy dost !
  • Netorack
    Netorack16.12.2020 11:26Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Příjemná oddechovka, v odlehčeném duchu nám tady lítají zuby, vnitřnosti a další obvyklé i méně obvyklé části těla. Dlužno dodat, že tahounem je zde především Zabijačka, která tak titulního hrdinu upozaďuje. Není to žádné umění, ale za přečtení rozhodně stojí. Z tetralogie pro mě trochu vyčnívá Zabijačka a KA3. Dávám všem kníhám čtyři hvězdy, aby se nehádaly. // stejný komentář pro všechny díly
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš21.1.2020 13:11Kick-Ass: Nářez - Zabijačka (limitovaná edice)
    Opět se podepisuji pod koment karla173... Dobry to je, ale ne tak jako původní série, zřejmě tomu chybí kyk-és pohled nebo co. Nějak jsem až později zjistil, že jsem koupil limitku, co má obálku od šinkijeviče, která vypadá famózně. :) Myslel jsem, že na konci nějak nestihnou sejmout toho strejdu z lochu, ale poslední sešit to vzal pěkně zgruntu a vraždící dvoustrana s "filmovým" střihem a rozličnými způsoby zabití je hustá. .. :) btw. Zkouknul jsem znova po letech kickasss 1 movie a myslím, že komiks je lepší a zároveň jsem z toho filmu nebylo tak vydrenej jako za mlada, ale je to dobrý, to samozřejmě jo. Před čtením třetího dílu zkoknu druhej film. :)

    Zabijačka je za 4*.
  • karl173
    karl173 mecenáš24.2.2019 20:55Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Trošku těžší čtení. Ne že by tenhle díl byl těžší na čtení, ale troubení oslavných písní, které zněli po celém baráku mi trochu to čtení ztížili. Když se vám totiž zažere do hlavy oslavná hudba a v té samé chvíli Zabijačka kydlí jednoho mafiána za druhým, tak to působí ještě více parodicky než tato série jinak svým způsobem je. Vždyť kdo by si chtěl hrát na Batmana a přitom chtěl pozabíjet x lidí. Jenže v této sérii je možné všechno, tak vlastně proč ne. Protože to co se v tomto komiksu zase událo za věci nebo spíše zvěrstva, to je opravdu něco. Všechnu tu krvelačnou řež jsem si opět naprosto užíval a je krásně vidět jak Romita taky. Už jsem to psal a napíšu to znova. Tohle je prostě Romita ve své životní formě a ti kdo ho stále nemůžou vystát mu musí alespoň zde přijít na chuť. Příběhově se jedná spíše jen o doplňující příběh, který ale má určitě své místo. Ale přesto by se svým způsobem dal vynechat. Což je věc kvůli které nemohu hodnotit jako v předešlých dílech. Je to stále dobré, ale zkrátka něco tomu chybělo. 80%
    PS: Tato kniha má tu výhodu, že se může přečíst v podstatě kdykoliv. Kdo chce chronologii ať si tohle dá po prvnímu dílu, komu je to jedno, může si to přečíst kdy se mu bude chtít.
  • JohnyG
    JohnyG8.2.2019 17:44Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Kick-assácká jednička se mi líbila o krapet víc, i když je to pořád výborný a ta malá trhloňa má furt šťávu. Řeže hňupy hlava nehlava, nadává jak polskej kamioňák a ještě u toho zvládne bejt roztomilá. Baví mě, jak si to dělá srandu z jinejch komiksů i popkultury a nebojí se to jít až do absurdna. Tentokrát trochu tenčí, ale zas moc zábavný nekorektní počtení.
  • sedw
    Hodnoceno jako celá série včetně Hit-Girl, jelikož bych nedokázal jeden díl vyzdvihnout. Sedělo mi to jako celek, každý díl dával smysl a byl logickým pokračováním dílu minulého. Za mě jedna z nejlepších sérií, která u nás vyšla.
  • faster86
    faster8618.9.2018 06:42Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Nejvtipnější knížka z celé série. Pokud je největší svině co znáte holka z vaší školy a když vám leží polomrtvý mafián v kuchyni a vy si jdete k sousedovi pro perlik, tak tohle je určitě pro vás. A to ani nemluvím o pasažích typu "tvým dnešním úkolem je přinést modrý lotus z vrcholku hory..........ještě si ho tu chvilku nechme, chci si koupit nové BMW". Jen škoda té bbartovské politiky (chceme to vydat 2014, ale vydáme to 2018), mohli sme se smát o pár let dřív..
  • Schramm
    Schramm8.4.2018 08:56Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Hit-Girl, natož, Mark Millar nemůže zklamat: Akce, hlášky, ale i obsah. Jediné, co to sráží, je kresba. Sním o crossoveru Hit-Girl/Punisher :)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.3.2018 09:30Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    "Z Kmotra mám rozporuplný pocity, přišlo mi, že sentimentalizuje násilnický zločince a dává jim kodex cti, kterej ve skutečnosti nikdy nemají."

    Miluju tuhle sérii a ten kontrast mezi totálním krvavým masakrem a tou neuvěřitelnou roztomilostí Mindy. Kam se hrabe Punisher, kurva. Kam se hrabou po sobě válející se koťátka, ňuňu. Není to žádná velká intelektuálština, jen přímočará akce, ale dost vtipná a dobře napsaná (i kresba se mi líbí).

    Celkový dojem: 90%
  • koudy
    Maso... Všude se válí nějaký maso a je to drsný jak spodní prádlo ze šmirglpapíru.
    Žádný hluboký příběh nečekejte, ale určitě si přijde na své násilná část mozku, například ten granátomet, kterým se ohání Red Mist v posledním slidu tady v ukázkách ... no nebudu spoilovat, ale určitě přinese úsměv na tvář ;)
  • Fimi
    Tohle si nejde neužít, prostě ryzí drsná zábava s nečistou mluvou, skvělými hláškami a povedenou akcí a kupodivu i příběhem. Prostě perfektní komiks pro zábavu. Navíc Mark Millar se prostě vyžívá v ultra násilí a zde to dává plně znát. Díky za to, že to u nás vyšlo.
  • Doncek4321
    Fajn čtení, doporučuji. Doufám, že Crew ještě něco zkusí přes startovač.
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš11.1.2018 21:32Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Bavilo ma to celé viac ako prvý komiksový Kick Ass (film milujem). Síce to už po scenáristickej stránke nie je tak originálne ako prvý Kick Ass, stále je to však scenáristická kvalita a je to aj výrazne lepšie kreslené. Spokojnosť.

    Scenár 4/5
    Kresba 3/5
  • cyboy
    cyboy mecenáš6.1.2018 21:31Kick-Ass: Nářez - Zabijačka
    Po druhem dilu Kick-Asse jsem byl vuci Zabijacce pomerne skepticky, ale Millar me opet presvedcil ze umi. Jsem zvedavy na pokracovani.
    80%
  • Tyfus
    Tohle je snad ještě lepší, než první Kick-ass. Čím víc Hit girl, tím líp. Jdu na další díl.
444410
Četl/a (64)
2scha, binnmode, calvin10, charvos, Deckard, Doncek4321, Doppelganger, Dzoglik, Elnie, Filip123, Final, foudy, Fox01, Goldfinch, gwen666, Hulik, invape, James, jiskra, kadas97, kallenved, kaylin, KdG, Keno, Koci, koudy, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, MP, mywiel, Olesh, onfr300, Ozymandias, paulmuaddib, pechna, Petr, petrsimcik, RadimNemec, raenius, Raul, Rezet, rooty, Rowan, RudyRod, S313, Scaleo1, Schimi85cz, sedw, Shake, Shin, Sick666, terrordemon, the.kasztan, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, trudoš, tukak, Tyfus, vranakx, Walome, Zbysek2410
(110)
2scha, Agiru, Alfi, Awakener, bboorreekk, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, Bobik, burzum, calvin10, charvos, CSE_AC/DC, D.K.Logic, Daw8ID, Deckard, Destiny666, Devilek, Dinik, Doncek4321, Doppelganger, Dzoglik, Elnie, Erich, felis, filemon, Filip123, Final, gezic, Goldfinch, Golem, gwen666, herbert, Hulik, ikshorm, invape, Jak, James, james dixon, jiskra, jjjirik, Joshua_T, kadas97, kallenved, kaylin, Kazumaki, KdG, Keno, Koci, lacoste, Librarian, Light, listr, Lobok257, Lojza, maara, markic, mart.in, Matej-29, merhyx, mikina, monty.cl, moris.cz, MP, mywiel, Nightmare, Olesh, Paldini, paulmuaddib, pavel, pavouk, pechna, Petr, petrsimcik, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, Rezet, Rich, rooty, Rowan, RudyRod, S313, Scaleo1, Schimi85cz, sedw, Shake, Shin, Sick666, Skot, sleepless, Stara.kryta, Stlucius, terrordemon, the.kasztan, timek, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Valis, vranakx, Wiruss, xintax, yojimbo, Zbysek2410
Chce (5)
barthez, delsemela, Hades, Maty48, onfr300
Shání (1)
suricattaontheway
Nabízí (2)
bmc75, www.foxbazar.cz