• S313
    1, jednoznačně. Jen ikonky 2 a 3 bych asi vybral jiný, na první pohled mi neevokují "Mám" a "Chci"
  • S313
    S3139.3. 19:46Pindárna
    Nevíte někdo, jestli bude Vybíral dovydávat i poslední dva díly Čtyřky z Baker Street? V posledním edičáku je nemá a loni je nevydal (i když vycházely postupně od roku 2019).
  • S313
  • S313
    S31330.1. 14:00Pindárna
    Vypadá to, jako by to Vybíral začínal balit...
  • S313
    S31329.1. 23:24Sběratelský klub
    Jo, ta zelená vypadá o dost líp.
  • S313
    S31321.12.2023 18:11Pindárna
    soulbringer: Jako já chápu, že spousta lidí ráda porovnává film a knihu, ale vždycky budou pro a proti, vždycky film nabídne něco víc a naopak musí ukrojit u knihy. Pán prstenů je skvělej jako kniha i jako film, u filmu oceňuju, že Jackson odvedl fakt výbornou práci v tom, co do filmu dát a co už ne. A ta hudba! To je třeba něco, co kniha nabídnout nemůže.

    Harry Potter je na tom dost podobně, ale tam se chyb najde víc a třeba když ho sledujeme, tak si spíš z těch chyb děláme srandu, protože HP známe skrz naskrz.

    Co mě v poslední době poměrně nadchlo (a spousta lidí mě za to ukamenuje), tak byla právě ta Nadace. Knihu jsem četl a přišla mi silně průměrná. Seriál mi přijde zdařilý do té míry, že neřeším, kde se co odchýlilo. Taky třeba Kolo času je lepší seriál než kniha (i když seriál je hodně průměrný, knihy jsou... No nemám je rád, dlouho jsem nečetl nic podobně nudnýho a nezajímavýho).
  • S313
    S31312.12.2023 12:31Pindárna
    Na komiksy comicsdb, na knihy databázi knih... ale je fakt, že už tam moc nelezu (hlavně kvůli nemožnosti přidat si jednoduše konkrétní vydání, bordelu ve vydání a faktu, že některý komiksy tam nejsou i měsíc po vydání)... celkově ale všechno píšu do vlastní google tabulky a to mi stačí.
  • S313
    S31329.11.2023 00:35Art
    To v okně je Erling Haaland after one week in Serbia?
  • S313
    S31310.11.2023 11:45Slevy, výprodeje, bazary
    Alfi: Promiň, ale mě jako zákazníka nezajímá marketingová strategie ani co je za cenotvorbou daného prodejce. Může to být omyl, může to být slevová akce. Můj problém to není.
  • S313
    S3139.11.2023 20:14Slevy, výprodeje, bazary
    Mají v obchodních podmínkách napsáno "cena u zboží, které je evidováno jako "Předobjednávka" je informativní a pro prodávajícího nezávazná. V případě, že dojde ke změně ceny po uzavření kupní smlouvy, je o této skutečnosti kupující informován a v případě, že se změnou ceny nesouhlasí, dojde ke zrušení kupní smlouvy." Že to je v rozporu s občanským zákoníkem, je věc druhá...
  • S313
    S3132.11.2023 11:29Publicistika
    Alfi: Nesmysl. Jestli se jako chlap cítíš dotčený postavou silné diverzitní ženy, tak problém opravdu není u Disneyho.
  • S313
    S31329.10.2023 22:26Sběratelský klub
    A jinak pravděpodobně budou pokračovat ve vydávání komiksové řady High Republic... aspoň co Pavel Klimeš naznačoval.
  • S313
    S31329.10.2023 22:21Sběratelský klub
    Fry: Jediné, co vím, tak chtěli vydat v té černé řadě komiksů Katastrofa v káznici - Nejhorší mezi rovnými a Han Solo: Imperiální kadet - Vader musí zemřít. Mělo to vyjít letos, ale asi to posunuli na příští rok. Jinak na příští rok nic neoznamovali (je to Egmont, tam si nemůžeš bejt jistej ničím), jen teď jsem postřehl, že vydali Catalyst a román k 2. řadě Mandaloriana.
  • S313
    S31326.10.2023 13:23Pindárna
    SkillJam: Jo, víceméně to tak je. Některé vzácnější kousky se dají prodat o něco dráž, ale už to není tak, že by ti za to lidi vysolili litr na dřevo a políbili prsten... tuhle jsem sehnal Občanskou válku za 380 a to jsem se jen rozhlídl po antikvariátech a bazarech. Ona totiž spousta z těch vzácnějších (Starej dobrej Logan, Občanská válka, Wolverine: Zrození, 1602, ...) tu už vyšla podruhý, takže komu chyběly, tak je pořídil v jiným vydání.
  • S313
    S31310.10.2023 10:33Pindárna
    lantan1: Tak jsem jim psal a prý komiksy vyjdou ve flexo vazbě. Pakárna tohle.
  • S313
    S3139.10.2023 18:39Pindárna
    lantan1: tyhle dva komiksy jsou antologie: 1. díl Hrdinové a 2. díl Padouchové, nic víc není. Každý z nich má cca 110 stránek (podobně jako ty komiksy Vrcholná republika). V zahraniční vyšly v paperbacku, soubor potom v hardbacku. Je to sice kánon a některý příběhy navazujou na už vydaný komiksy, ale jsou to jen one-shoty.

    Nevím kde už jsem to slyšel, jestli tady, asi jo, při reportu ze Světa knihy myslím, ale Egmont chtěl letos vydat ještě dva komiksy v té černé řadě: Katastrofa v káznici - Nejhorší mezi rovnými a Han Solo: Imperiální kadet - Vader musí zemřít. Jenže doteď je nemají v připravovaných, takže předpokládám, že se asi odsunuly na další rok.
  • S313
    S31315.9.2023 12:42Slevy, výprodeje, bazary
    sleepless: až na to, že ty výdejní místa jsou 4 po celý republice a ani jedno v Praze nebo Brně...
  • S313
    S3135.9.2023 12:34Pindárna
    Nezbi: Pokud použiješ samolepicí papír nebo etikety, tak si dej pozor, protože ti pod většinou značek bude prosvítat text. Buď budeš muset dát 2-3 vrstvy na sebe, nebo se poohlídni po speciálním papíru, který má neprůhlednou vrstvu lepidla.
  • S313
    S3138.8.2023 23:12Filmový a hudební klub
    Velkej šéf:

    Hele a víš, že to byl biografický film o Oppenheimerovi, ne o atomové bombě? Protože ten "proces" byl pro celý jeho život naprosto zásadní, po něm nemohl už nikde pracovat a odstěhoval se někam na Panenské ostrovy a v podstatě jen dožil. Tím procesem prostě jeho kariéra skončila. Jako souhlasím, pár zbytečných scén tam bylo a upřímně, kdyby Nolan chtěl, mohl z toho udělat dva díly, protože k vysvětlení všech souvislostí s komunisty a procesů na projektu Manhattan by klidně tu dvojnásobnou stopáž spotřeboval.

    A co se týče těch slavných fyziků... oni tam jako ale bohužel byli a bylo jich tam hafo. Chápu, že lidem, co ta jména neznají, to nic neřekne (a to je třeba podle mě velký mínus toho filmu), a spousta se jich tam mihne jen na okamžik (takový Feynman je tam ve dvou třech záběrech a John von Neumann tam není vůbec), ale realita byla taková, že většina z těch jmen a postav je ve světě fyziky obrovský pojem a s Oppenheimerem spolupracovali. Z Projektu Manhattan prostě komorní drama neuděláš.
  • S313
    S31311.7.2023 18:47Pindárna
    MaF: Úplně jsi mě nepochopil, nevadí. Držme se faktů.

    Zaprvé. Neexistuje žádný provázaný trh, co se týče komiksů. Kolik se vydává v Česku komiksů ve slovenštině? Nula. Kolik se vydává na Slovensku komiksů v češtině? Moc jich není. Kolik se prodává v Česku komiksů ve slovenštině? Nula. Kolik se prodává na Slovensku komiksů v češtině? Divil by ses. Stejně jako se tam prodává knih v češtině, vysílá televizního obsahu v češtině.

    Zadruhé. Slováků sem chodí dost... Nemáš pravdu. Není to ani 1 % všech vstupů. A ze zkušenosti ti můžu říct, i kdybys sem dal všechny komiksy ve slovenštině, divil bych se, kdyby ses návštěvností ze Slovenska dostal nad jednotky procent. A dělat něco takhle náročnýho pro pár lidí (a potenciálně něco, co ti bez pořádnýho ošetření obrátí databázi vzhůru nohama) fakt za to nestojí.

    Proč je ČSFD? nějak jsem si nevšiml, že by to byla databáze pouze českých a slovenských filmů (případně vysílaných v ČR/SK...). Klidně se může jmenovat Imhotepova filmová databáze a funkce by byla pořád stejná...

    baatcha: V čem jsem konkrétně mimo? Bohužel promítáš no... já to tak taky dřív bral, protože to je krásná romantická představa. Ale je to přesně ten český bias, kdy máme dojem, že když rozumíme jejich jazyku (a to jsou ještě lidi, co jsou nějakým způsobem se slovenštinou v kontaktu, dnešní lidi pod 20 spisovné slovenštině z větší části nerozumí, a co teprv vychodniarštině) a byli jsme v jednom státě, tak jsme vlastně jejich bratři a že oni jsou vlastně jako takoví menší Češi. Jenže i ty určitě vnímáš, pokud teda nejezdíš za rodinou do Bratislavy, že Slováci prostě mají jiné hodnoty, způsob života, pohled na svět.

    PS. Pardon, jestli to zní útočně. Není.
  • S313
    S31311.7.2023 01:42Pindárna
    MaF: Proč by měla být československá? Jedinej důvod řekni. Jako člověk narozenej na dnešním Slovensku ti můžu říct, znám obě dvě strany, a jsem na tohleto brečení rádoby československýho bratrství posledních pár let alergickej. Jsme různý národy, vždycky jsme byli, jen jsme si x desítek let namlouvali, že nejsme. Češi Slovákům nerozumějí a nikdy je nechápali. Je dobře, že jsme se rozdělili, jednou bychom se nakonec stejně rozdělili, a čím dřív, tím líp.

    A řeči o provázanosti trhu? Že si Slováci neumějí vybudovat vlastní knižní/komiksový/televizní trh, a tahaj tam věci v češtině, je upřímně jejich problém, ne náš.

    Sorry za výlev, ale není jedinej důvod mít databázi československou. Rovnou ji můžeme mít českopolskou a efekt by byl stejný.
  • S313
    S3136.7.2023 16:50Pindárna
    Gmork: To není jen ta poslední kauza, ty jsi neslyšel, jak Dobrovský vydává knihy s překladem bez autorské licence? Jak je rok za rokem bez studu plagiarizuje (viz skoro každý rok Skřipec)? Nebo že u sebe nechává pracovat nekvalitní překladatele? Jak má nastavené naprosto nesmyslné redakční podmínky? Jak jsou schopni se vykváknout na jakoukoliv typografii (i v komiksech - viz Dívka ze země venku) a prostě veškerou redakční práci flákaj, jen aby ušetřili? Po netu se těch kauz dá najít spousta, i od lidí, co pro ně pracovali... a o pracovních podmínkách na jejich prodejnách se dají najít taky pěkné věci od bývalých zaměstnanců...
  • S313
    S31317.6.2023 13:39Slevy, výprodeje, bazary
    Darker: Podobná zkušenost, s jejich (už bývalým) sesterským obchodem pipkin.cz, ale to je jedno, stejný majitel. Knihy přišly bouchnuté, reklamace peklo. E-mail s reklamací, dva týdny nikdo nereagoval, telefon hluchý, nikdo nebral. Osobně na prodejně mi řekli, že se to muselo stát při přepravě a že neví, jestli jim to dopravce uzná. Na dotaz, proč neodpovídají na e-maily a nezvedají telefony, prý že není možný aby neodpověděli na e-mail a telefon, že jsem asi volal, když měli jiný telefonát (volal jsem v průběhu 3 dnů každou hodinu).

    Další dva týdny hlucho, poslední den reklamační lhůty e-mail, že reklamaci neuznávají, že to neuznávají ani oni ani přepravce. Bylo to ještě handrkování, ale peníze jsem z nich dostal. Každopádně nikdy více tenhle obchod.
  • S313
    S31314.4.2023 08:02Slevy, výprodeje, bazary
    Booktook - tento víkend sleva 20 % s kódem BTDUBEN20
  • S313
    S31313.4.2023 21:12* Připomínky a návrhy
    1) ano
    2) název, vydavatelství, datum vydání. Cenu vydavatelství myslím často oznamuje mimo nebo až v chvíli před vydáním.
    3) hodně, nesleduju datum vydání a spoustu komiksů pak musím doplňovat do sbírky až zpětně, což je docela náročný.
  • S313
    S31325.3.2023 17:29* Připomínky a návrhy
    Chci se zeptat - nešlo by trochu upravit zobrazování sérií? Některé série mají víc vydání (např. Asterix, Čtyřlístek, Garfield, ...) a když chci zkontrolovat, jak díly jdou za sebou, tak to prostě se všema těma vydáníma a vazbama vypadá děsně zapleveleně a nepřehledně. Nešla by prosím vytvořit stránka, na které by se komiksy v sérii zobrazovaly jen s názvem a číslem a vydání by byly třeba rozklikávací nebo by na stránku s kompletním přehledem vedlo tlačítko?
  • S313
    S31325.3.2023 16:59Pindárna
    Vida, o Wiku jsem si psal tak rok nazpátek a vyplnilo se mi to. Klidně víc Ledroita, od něj s klidným svědomím koupím všechno.
  • S313
    S31315.1.2023 03:19Slevy, výprodeje, bazary
    15 % na booktook
    BAF5A15

    těch 25 % už nefunguje
  • S313
    S31328.11.2022 20:49Slevy, výprodeje, bazary
    radek: tak to jsi měl očividně štěstí, protože booktook sleduji docela často + by mi měly chodit upozornění na akce do mailu a poslední taková akce byla na konci srpna, přitom dřív ji dělal co každý měsíc až dva. Navíc jak si plánuju nákup komiksů dopředu, tak vidím, že komiksy, který byly dřív s 20-25% slevou (stabilně), tak mají teď max 10 %. Proto usuzuju, že změnili cenovou politiku a budou na akce kašlat.
  • S313
    S31327.11.2022 21:48Slevy, výprodeje, bazary
    JIK: Jop, já bral hlavně z knihkupectvi.mobi (pak se přejmenovali na beletrie.eu a jinak byli známí jako Knihkupectví Ládví), než zkrachovali, občas jsem bral taky z pipkina... než mi jejich sesterský knihkupectví odmítlo uznat reklamaci za 3k. Megaknihy jsem bral v největší nouzi, a taky mi ve třech čtvrtinách přišly komiksy oklepaný, poškrábaný... jako by měli ve skladu brigádníky z letiště, co dřív dávali bídu kufrům. No a protože Ládví koupil booktook, tak jsem přešel tam, ale už se taky poohlížím po něčem jiným, vzhledem k tomu, že ty slevy tam nejsou, co bývaly.

    Jinak ty rozdílný ceny jsou pořád.
  • S313
    S31327.11.2022 19:10Slevy, výprodeje, bazary
    MisaNuff: Bohužel, booktook podražil, shodil slevy a už se nevyplatí. Nejvíc mě u nich vždycky dostávaly dvě věci - jednak, že si nechaj platit od zákazníků za předání na vlastní výdejně a druhá věc, že jejich ekologický BookPack není nic jiného než knihy zabalené do potravinářské folie v obyčejné lepenkové krabici.

    Bohužel, se po letech budu muset uchýlit k megaknihám, i když mě x-krát zklamaly... vlastně u nich mám víc vadnejch objednávek než úspěšnejch.
  • S313
    S31327.11.2022 19:05Slevy, výprodeje, bazary
    faster86: Jsem čekal, kdo se ozve :D
  • S313
    S31327.11.2022 14:51Slevy, výprodeje, bazary
    Letos mi naopak přišlo že "Black Friday" udělalo i to nejposlednější knihkupectví z Hodonína, protože jsem viděl nakladatele, o kterejch jsem neměl nejmenší tušení... na druhou stranu, většina těchhle akcí (zvlášť teda na booktooku, Kanzelsbergeru, Dobrovským, albatrosu) byla o nabídce těch nejneprodatelnějších věcí, prostě ležáky ve skladu, který jsou v akcích neustále klidně i několik let za sebou a k nim přihozenejch pár knížek/komiksů, co se třeba i prodávaj, ale ne kdovíjak rychle. U Luxoru byla nabídka o něco lepší, ale zase to byla prostě jen obyčejná akce, kterejch dělaj všichni nakladatelé a knihkupci desítky ročně. Takže jako každej rok jsem nakoupil jen u CC.
  • S313
    S31319.11.2022 12:04Slevy, výprodeje, bazary
    Milo - na tom dobrovským to je kde? jsem projel celej e-shop a maximálně měli 10 %... btw ta jejich akce Knižíšek je totální výsměch...
  • S313
    S31325.10.2022 18:18Pindárna
    Souhlasím... fórum Nakupujeme venku je pro mě osobně nejméně zajímavá část fóra, která se tu udělala pro pár lidí, aby svoje příspěvky měli kam házet a nezaplevovali jiný vlákna... možnost skrýt tuhle část fóra bych taky ocenil.
  • S313
    S3131.10.2022 21:58* Připomínky a návrhy
    faster86: Zkusím ti odpovědět jako někdo, kdo tu knihovnu má taky a kdo se bojí každé další objednávky, protože to znamená, že ji bude muset částečně nebo úplně přeskládat... zatímco hmotnost je u komiksů poměrně exaktní věc, šířka hřbetu často ne. Mám v knihovně řady, který když zmáčknu hodně k sobě, jsou pak užší klidně o 2 cm... a tím bohužel tenhle údaj ztrácí reálný užitek a význam...
  • S313
    S31317.8.2022 22:06Pindárna
    SSP: Cokoliv, co je schopno generovat. Tečka. I pole, co leží zemědělci ladem, je aktivum. I investiční byt, ve kterém nikdo nebydlí, je aktivum. Jestli máš na mysli ten článek na finančním samurajovi, tak to je nesmysl od začátku do konce. Zjednodušeně - majetek je aktivum, za co sis ho pořídil, to je pasivum. Nebo mi chceš tvrdit, že když vlastním nemovitost na hypotéku, je obojí pasivem? Nebo že nemovitost, kterou vlastní firma a provozuje v ní výrobu, je pro ni pasivem, protože z ní nemá výnos? To přeci ne...

    U prvního je to jasné aktivum. Barák je nemovitost - aktivum, peníze, co jsi za něj dal - pasivum (ať už ve formě úvěru nebo ve formě základního kapitálu). Když barák dostaneš darem, prostě zvýšíš na straně pasiv základní kapitál (nevím, jestli účetní pro to nemají nějakou kolonku navíc).
  • S313
    S31317.8.2022 21:33Pindárna
    SSP: Už je to pár let, co jsem z ekonomky, ale barák je pro toho, kdo ho vlastní, prostě aktivum, i kdyby se postavil na hlavu. Jednoduchá poučka - cokoliv, co je schopno ti generovat výnos, je aktivum (nemovitost můžeš někomu pronajmout => máš z ní peníze).
  • S313
    S31323.3.2022 23:43Pindárna
    Fimi: Papeže jsem přelouskal za jeden večer u vodní dýmky a byl super. Láma mi přijde jako že jsem u Jodorowského už někde viděl... jako by sám od sebe opisoval. Královská krev je jedna z největší sr*ček, která kdy u nás vyšla, to mi i XXX Comix přišel zajímavější a logičtější. Bouncera jsem zatím nečetl
  • S313
    S31326.2.2022 14:49Sběratelský klub
    Zack: Jop, však to je něco, co myslím. Buď mít veřejně tlačítko na export sbírky, nebo defaultně mít nastavenou sbírku jako veřejnou s možností v nastavení ji skrýt. Případně link na sbírku může být link na nějaký textový výpis. A ne, nepřijde mi to jako hovadina :) klidně ti můžu poslat vzor, jak to mám já a jak se mi to osvědčilo.
  • S313
    S31326.2.2022 11:44Sběratelský klub
    Zack: Já to držím na Google Drivu, ale s tím, jak se teď bude zpoplatňovat, tak plánuju přesun na OneDrive. Ale tady je přeci export do csv... nebo myslíš mít to veřejně bez přístupu na konkrétní profil?
  • S313
    S31326.2.2022 10:19Sběratelský klub
    Ter: Přesně kvůli tomuto důvodu si udržuju online dokument s celou knihovnou/komiksovnou. Nejbližší do ní mají přístup a po každé objednávce aktualizuji. Takže kdyby náhodou, tak se dá během minuty přesně zjistit, co ve sbírce mám (a kde a kolik to stojí...).
  • S313
    S3138.2.2022 16:03Pindárna
    Gmork: A Vybíral má jaký náklad? 50 ks? Protože už teď ty jeho ERBy jsou docela předražený. No nic, chtěl jsem je sbírat, ale asi tu část, co už mám, pošlu do světa.

    Alfi: Tak ono Argo skoro v každým ohledu bylo hodně někde jinde...
  • S313
  • S313
    S31327.1.2021 16:59* Připomínky a návrhy
    Jen dávám vědět, že EGMONT opět dostál své spolehlivosti a komiksy Star Wars - Lando - Roztříštěné Impérium a Star Wars - Vyvolený - Světlo pohasíná, který měly vyjít na konci února / začátku března, vydal oba dva včera - 26. 1.
  • S313
    S3139.1.2021 22:02* Připomínky a návrhy
    Zack: Právě ono není vůbec zjevný, že to pole je pro vyhledávání v sérii a ani to není předpokládatelný, když to pole je na stejném místě jako tady: https://comicsdb.cz/comicsy/ kde je pole určený pro vyhledávání na celé databázi. Nejvíc na tom je ale matoucí právě to, že vyhledávání v sérii slouží lupa s prázdným polem, kdežto pro nové vyhledávání se musíš prokliknout...

    Osobně myslím, že to má jednoduchý řešení - pokud se jedná o vyhledávání ve sbírce/sérii, ať je do pole vepsané "Vyhledat ve výběru". Tím to nebude nijak mást. A osobně bych se přimlouval, aby v horní liště bylo vedle lupy i textové pole pro zadání (že by se vynechal proklik do vyhledávácí stránky, jako v minulé verzi.

    trudoš: Jop, přesně takhle jsem to myslel, díky :)
  • S313
    S3138.1.2021 23:39* Připomínky a návrhy
    Ahoj všem.

    Díky za novou verzi CDB, je skvělá a mnohem přehlednější, než ta předchozí (ta ale taky nebyla špatná!)

    Jen vypíchnu pár drobností, které mě při užívání úplně... no mi úplně neladí.

    1) Vyhledávání. A teď nemyslím to, že nejsou výsledky pro vyhledávání pod 3 znaky. Myslím situaci, kdy něco vyhledám, vyjedou mi výsledky a já chci vyhledat něco nového. Automaticky kliknu do pole s vyhledáváním, jenže ouha, to správné vyhledávání je až nahoře... tohle vyhledávání je pro hledání ve výsledcích. Chápu, že tahle fíčura se poslední dobou objevuje na víc databázích, ale upřímně, je matoucí a ještě jsem nezažil případ, kdy by byla užitečná...
    2) Google kalendář s novinkami - už v minulé verzi neměl moc prostoru a v nové prostoru moc nepřibylo. Přitom třeba když chci podrobnosti, tak se po rozkliknutí dostane okno mimo obrazovku a já se musím do kalendáře proklikat. Nešel by naprogramovat nějaký nástroj, který by parsoval data z kalendáře na hlavní stranu do samostatné oblasti?
    3) Příznaky Mám/Chci/Sháním apod. - jen taková drobnost - nešlo by při označení "Mám" zároveň odznačit "Chci"? Na Databázi knih jsem si na to docela rychle zvykl...
    4) Hodnocení - Jestli tomu rozumím dobře, odteď je celkové průměrné hodnocení komiksu po půlhvězdách? Nešlo by pod hvězdy doplnit přesnější číslo, jaké bylo v minulé verzi? Přeci jen 4 hvězdy můžou být cokoliv od 3,75 do 4,25 a to je už rozdíl mezi průměrným a dobrým komiksem...
    5) Obálky - Mně osobně by víc vyhovovalo, kdyby se série a vyhledané komiksy defaultně zobrazovaly jako seznamy, ale chápu, že současné nastavení má význam pro vizuálnější lidi :) každopádně, nešlo by do nastavení profilu přidat defaultní nastavení zobrazení, aby si každý mohl vybrat, jak chce, aby se mu seznamy zobrazovaly (s obálkami nebo jako přehled)?

    Díky, to je asi vše :)
  • S313
    S31327.4.2020 18:05* Připomínky a návrhy
    Toe: Jasný, na mě to někde vyběhlo, že to je komiks, tak jsem se voptal :) tak zase někdy, příště :)
  • S313
    S31326.4.2020 16:25* Připomínky a návrhy
    Nějak jsem zde nenarazil na knihy od Andy Rileyho - Králíčkovy sebevraždy, Králíček sebevrah se vrací, Velká kniha králíčkových sebevražd, Domácí zubař, Sobecké prasátko, Velké lži pro malé děti. Upřímně, ani jednu z knih jsem neměl v ruce, tak nevím, jestli jsou to přímo komiksy, ale předpokládám, že jo. Všechno to vydala Paseka někdy kolem 2009-2012.
  • S313
    S31316.3.2020 00:17* Připomínky a návrhy
    Toe: nene, je tam napsáno, že je to 2. Jen tě ještě poprosím v to m popisu - tisk je barevný, ne černobílý. Díky!
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 591 (cca 179811 Kč)
Mám: 800 (cca 257988 Kč)
Chci: 50 (cca 20823 Kč)
Sháním: 1 (cca 199 Kč)
Nabízím: 2 (cca 688 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0