JRT 🐕 Audio 🎧 Korg 🎧 Marvel 💭 Comics📚Longboard 🏝️

Instagram
Last.fm
  • Koci
    Hodně zajímavé postavy a parádně napsané retro. Veliké překvapení, to je přesně ten smysl NHM.
  • Koci
    Retro příběh je super. Nová věc začne strašně zajímavě, ale pak jsou všechny nápady zabity a přestane to dávat smysl. Kresba je celkem škaredá.
  • Koci
    Retro část je docela slabá ale Anihilace naprosto paráda. :)
  • Koci
    Kultovní záležitost, teď už vím proč. :)

    Jinak česká verze bohužel opět odfláknutá. Když si vezmu s jakou péčí přistupují ke komiksům třeba v CC tak to zamrzí.
  • Koci
    Koci15.5.2018 19:22Znovuzrození hrdinů DC
    Hodně rozporuplné pocity. :D Kdybych nečetl nic od DC, tak jako solidně tápu a nepochopím asi žádný panel. Nejspíš bych to odložil a už nikdy nic od DC nečetl. Tím, že už je trochu znám tak vím, že takovéhle ptákoviny dělají celkem často. Takže solidní nachutnání takovým "záhadným" začátkem (nic ale zatím neslibuje, že z toho nakonec nebude další blbost) a velmi nešťastný start série pro nováčky, kteří vůbec nebudou vědět.
  • Koci
    Pro mě stejně jako Star Lord velmi příjemné překvapení. Totální mind fuck, který by u nás nikdy nevyšel a za to patří NHM veliký dík.
  • Koci
    Já jsem z tohoto NHM maximálně nadšený. Výběr příběhů je naprosto super, člověk tady krásně pochopí, co se s touto postavou dělo, než se z ní stalo to co známe dnes z filmů. :) Retro je paráda, nedoufal jsem, že bych si něco takového přečetl v češtině někdy. Novější část je super akce s hláškama. Je to takový příslib toho co bude pak následovat ve Strážcích galaxie, ale zatím to pomalu vzniká a ještě se moc neví.
  • Koci
    Podle kresby a obálky jsem čekal nějaký průšvih, ale tohle je luxusní noir kriminálka. Veliké překvapení! Retro je samozřejmě opět úsměvné, ale tak jako bonus budiž.
  • Koci
    Čistá klasika. Tady není moc co rozebírat. Ve své době to musel být vysoký nadprůměr a kvalita vydržela až dodnes.
  • Koci
    Koci11.3.2018 08:33Mass Effect: Odhalení
    Herní sérii neznám, takže netuším jestli to s ní má něco společného, ale k tomu abych se chytal mi to nějak nevadilo. Beru to jako takovou krátkou sci-fi povídku a není to úplně zlé. Trošku mě mrzí že to vše odbyté celkem rychle na 4 sešitech a teď nevím jestli to bude nějak pokračovat nebo je to vše. Svět je to zajímavý, tak se třeba dočkáme i silnějších příběhů :).
  • Koci
    Koci4.3.2018 15:52Čarodějova nevěsta #01
    No čekal jsem úplně hrozivou manga teenage slátaninu, ale tohle mě od poloviny kupodivu začalo bavit :).Má to takový milý příjemný humor, zatím ani ne moc afektovaný a děj mě taky celkem držel. Zatím nezavrhuju :D
  • Koci
    Tohle mě hodně baví. Po prvním seznamovacím dílu se tady už pomalu začínají rozjíždět hodně zajímavé dějové linky a postavy. Jestli si to udrží tuto laťku i nadále, tak to bude veliká paráda :).
  • Koci
    Strašně moc upovídané. V první půlce se odehraje jeden souboj, ale člověk má pocit, že právě přečetl celé Watchmeny.
  • Koci
    Přidat do Marvelovského vesmíru Herkula už samo o sobě zní hodně špatně, ale tenhle komiks tomu dal úplnou korunu. V některých místech jsem se musel opravdu hlasitě smát, protože to byla strašná blbost (Herkules kříčící "Brooklyn je moje město!"). Ve své podstatě to je unikát, protože to naivitou děje překračuje i leckteré retro z 60. let. Fakt mazec!
  • Koci
    Musím říct že oproti jedničce, která nebyla kdovíjak oddychové čtení, ta náročnost ještě stoupla. Některé strany jsem musel číst vícekrát a stejně jsem se v pochopení co se tam vlastně děje dost plácal. Hodně textu, místy šílené obrazové koláže. Od poloviny už jsem si spíše užíval kresbu a nesnažil jsem se trápit s nějakým hlubším pochopením. Ještě si to v budoucnu dám určitě jednou a možná už to nebude tak moc velké wtf.
  • Koci
    Koci17.12.2017 10:02Agnes a sedmý host
    Kresba je nádherná a celková atmosféra komiksu je super. Dal by se na tom vystavět parádní detektivní, lehce hororový příběh, bohužel tady se vše odehraje strašně rychle, nic se vlastně nestane a moc to nedává smysl.
  • Koci
    První díl mě zatím hodně bavil. Je to takový příjemný úvod do děje a musím říct, že to není ani moc mangovsky uhozené, ale jde o celkem příjemné dobrodružství v zajímavém světě. Určitě v tomhle jedu dál :).
  • Koci
    První dvě knihy mi trvalo než jsem přišel na kloub tomu zvláštnímu humoru ale teď už si to užívám. Když člověk přistoupí na tuhle crazy hru, tak je to strašná zábava :).
  • Koci
    Koci25.11.2017 21:20Baltimore #01: Morové lodě
    Z hlediska děje celkem pomalý rozjezd ale co se týče atmosféry a kresby, tak je to naprostá pecka. Moc pěkný komiks!
  • Koci
    "Legendární smrt ikonického superhrdiny." Vůbec jsem však nepobral, kde se Doomsday vzal a proč to vlastně všechno dělá. Na takovou událost bych čekal trochu důmyslnější zápletku.
  • Koci
    Koci8.11.2017 23:55Kick-Ass: Nářez
    Neskutečná pecka, na Marvel navíc docela "drsný humor", který si moc nebere servítky. A tak je to správně!
  • Koci
    První sešit je geniální parodie na Leeho a Kirbyho éru okolo Fantastic Four atd., to je za mě největší klenot této knihy. Jinak samozřejmě parádní smršť hlášek a ujeté akce. Na konci mi bylo Deadpoola i trochu líto, což jsem moc nečekal, tak uvidíme jak se s touto příběhovou linkou bude pracovat dál.
  • Koci
    Hodně zajímavý svět a taková ta 90s techno akce. Moc se těším jak se to všechno bude vyvíjet dále.
  • Koci
    Trošku zamrzela ta dvojstrana, která nevyšla na dvojstranu :/. Nebo je to záměr? :)
  • Koci
    Pro hodně skalní fanoušky Beasta to může být super náhled do minulosti, ale podle mě je to nejhorší NHM zatím. Beast je jako postava nakreslený škaredě, děj je strašně nudný, nic se tam nestane (až na několik nelogických blbostí), takže se to člověku nechce číst, protože za týden stejně nebude vědět.
  • Koci
    Opravdu parádní díl! Kresba si poslední dobou drží hodně příjemnou laťku a dějově to nabírá taky zajímavé obrátky. Navíc velmi citlivě vůči mladším čtenářům se tu rozvíjí i ten milostný příběh viz. ("....co nám nemůže vzít jsou požitky, které si vychutnáme")pasáž. To bude jednou klasika. :D
  • Koci
    Tohle mi leželo na nočním stolku opravdu dlouho, než jsem se odhodlal to přelouskat. Je super, že se tu ukáže celkem podivuhodné Marvelovské období, ale nemůžu říct, že bych se u toho kdovíjak bavil. Dlouhá četba, kde se nic moc zajímavého neděje.
  • Koci
    Krásná kresba a ztřeštěný akční děj. Přesně co jsem od Rocketa očekával. Možná mě trochu ovlivnilo, že jsem dočetl Incal a vrhl se hned na tohle, ale bylo skvělé pro jednou zas nemuset nějak moc přemýšlet a jen si tu jízdu užívat :D. Pro mě je to v rámci tohoto žánru za 90%.
  • Koci
    Jako seznámení s postavou je tento díl koncipován celkem v pohodě. Jinak musím říct, že příběh mi nepřišel nijak převratný. Pár pěkných momentů tam bylo ale celkem dost mě tentokrát trápila kresba (krom geniálních obálek), kde prostě postavy vypadaly občas fakt nepřirozeně divně. Takže příjemná rychlovka, která neurazí, ale že bych hned teď potřeboval číst něco dalšího s Bladem, tak to zas ne.
  • Koci
    Hororově psychedelický divnotrip :) Těžko se to popisuje, ale je to asi jeden z nejlepších komiksů co jsem kdy četl. Nemůžu se dočkat na další díly. Navíc v barvě je celé vydání fakt nádherná artovka, kdo má rád EBM tak si na obalech sešitů příjde na své ;)
  • Koci
    Super oddychovka nabouchaná miliardou hlášek :) Kdo má rád takový ten jednoduchý Lobovský humor plný násilí atd. tak bude nadšený. Ostatní budou asi spíše znechucení :D
  • Koci
    Koci18.9.2017 20:14James Bond #01: Vargr
    Musím přiznat, že Bonda jako postavu jsem nikdy moc nemusel. Tohle je však taková příjemně svižná akční rubanice. Bond je tady docela dobrý hláškař a na krvi se tady taky moc nešetří a přesně tak to mám rád :D. Záporák je takový klasicky Bondovsky přiblblý ale to asi patří k žánru. Takže za mě super úvod, určitě se těším jak to půjde dále.
  • Koci
    Tahle dějová linka mě začíná hodně bavit. Navíc poslední dva sešity je kresba naprosto skvělá takže se moc těším co se chystá dál.
  • Koci
    Mně ten výběr tak nešťastný nepříjde. První komiks jsou staří x-meni, což není nic moc, ale je to první výskyt takže logický výběr.

    Druhá část s West Coast Avengers je naprosto parádní. Moc pěkná kresba a perfektní 80s atmo (to bych mohl číst pořád). Navíc se tady dozvíme (byť ve stručné formě (ale jinak to ani nejde)) co předcházelo UKK Avengers Rozpad a Klan M takže pěkné rozšíření příběhu. Taky je tu vidět proč šel vztah s Visionem do kytek. Pro postavu Scarlet Witch se tu ukážou celkem zásadní momenty.
  • Koci
    Mě u tohoto dílu strašně potěšila kresba. V takovém duchu kdyby to bylo pořád tak je to naprostý luxus. I za pružinu tentokrát palec nahoru. Příběh se sice uzavřel docela rychle, ale na to už jsme si u Zázraka zvykl. Navíc po dlouhé době jsem zase opravdu natěšený na další díl.
  • Koci
    Kresba je překrásná, Kingpin je opravdu krutý záporák, který mi hodně připomíná svou Netflixovskou verzi. Takže za to palec nahoru. Moc mi však nesedí Spider-Man v takovémto "špionážním" prostředí, možná bych si tu lépe dovedl představit jiné postavy od Marvelu. Nicméně i tak příjemná jednohubka.
  • Koci
    Nepatřím mezi fanoušky kačerů ale tuto knihu jsem si neskutečně užil. Samozřejmě je to takové podivuhodně jakoby "spíchnuté horkou jehlou" ale čert to pal. Luxus to je!
  • Koci
    Tak asexuální kostým jako má Pružina jsem snad ještě neviděl. Přitom ta holka je pěkná tak proč má hlavu schovanou v helmě a má tak baňaté ruce a nohy. A ta prsa,... cože? Není to trochu škoda? Po tomhle už je další level jen panáček Michelin.
  • Koci
    Vtípek ze SAW hodně pobavil :) Cílovka to asi jen přejde ale je super, že se tam občas objeví takové pomrknutí ze strany autorů :D
  • Koci
    Za mě asi nejlepší Deadpool co u nás zatím vyšel. V první části je to taková ta klasická úchylná sranda, ale sešity Hodný, zlý a ošklivý mají nečekaně silný příběh. Navíc ty kulisy korejského koncentráku. Jako nekritický fanoušek Deadpoola musím dát 99% :)
  • Koci
    Koci1.10.2018Prodám
    Spider-man: Clone Saga Omnibus Vol. 1 1500,-
    The Planetary Omnibus 1200,-
  • Koci
    Koci26.9.2018Prodám
    Arkwright Integral #222 3000,-
  • Koci
    Koci7.9.2018Prodám
    Skalpy 1-8 2400,-
    Zámek a klíč 1-6 1900,-
    Vše v top stavu :)
  • Koci
    Koci21.8.2018Prodám
    Likvidace knihovny :) Kdyby někoho něco zaujalo tak pište kocian.t@seznam.cz
  • Koci
    Koci10.1.2017Koupím
    Prodá někdo 1602 a Klan M za nějakou cenu co by byla fér pro obě strany? :)
  • Koci
    Koci5.6.2018 14:46* Připomínky a návrhy
    "Jestli vás komentáže nezajímají, tak tam nelezte." To je jak když dá někdo dvě hvězdy a lidi se na něj sesypou ať to teda nečte, když se mu to nelíbí :D
  • Koci
    Koci5.6.2018 10:10* Připomínky a návrhy
    Jako já osobně do těch komentů rád kouknu abych si udělal zběžnou představu jak lidi hodnotí aktuální tituly co se chystám koupit nebo co nemám ještě přečtené. Takže člověk jakoby sleduje aktuální dění. Takže když to někdo vytapetuje recenzí např. kompletního UKK tak to jako není úplně ono. Je super, že lidi komentují ale zas kdyby se to dalo nějak odfiltrovat tak by to nebylo špatné :D
  • Koci
    Koci20.4.2018 12:37Sběratelský klub
    Jinak chápu, že to jde do extrému, ale strategie na 5 nových jeden starý, když z těch 5 nových se stane 5 starých na které musíš načíst 25 nových aby ses k nim mohl vrátit :D Dál už ani nechci počítat :D
  • Koci
    Koci20.4.2018 12:32Sběratelský klub
    Tormentr: Já myslel sám před sebou :D
  • Koci
    Koci20.4.2018 11:07Sběratelský klub
    To je docela zajímavé téma :) Jak ty nákupy máte "obhájeny"? Řeším to, že se mi v bytě kupí knihy, ke kterým se už asi z 90% nikdy v životě nevrátím protože pořád vychází něco nového a ten objem narůstá. Má vůbec smysl to hromadit? :D
  • Koci
    Koci11.4.2018 13:50Srazy, cony, festivaly
  • Koci
    Koci29.3.2018 13:50Pindárna
    Jo v Captain America - Nový úděl kápo pomáhal odklízet trosky jestli si dobře pamatuju :D
  • Koci
    Koci25.3.2018 19:45Pindárna
    A od kdy to musí dávat nějaký smysl? :D

  • Koci
    Koci22.3.2018 15:42Povinná četba
    Gatntz, Death Note, Alita, Ghost, Alchymista atd... nic se nerozpadá. 10 dílů Gantze mám z druhé ruky a vše ok (dokonce to šlo českou poštou). Ten formát je naprosto v pohodě.
  • Koci
    Koci19.2.2018 21:26Publicistika
    Tak hlavně v klidu že :D
  • Koci
    Koci8.2.2018 21:23Pindárna
    Ale houby, Planetary Guide není žádnej omnibus za 13 stovek. To je kurva příběh, kterejch za svůj život zas tolik nenačteš. Je hřích číst to v nějakým záchodovým paperbackovým vydání. :D sorry ale tohle jsou fakt emoce!
  • Koci
    Koci8.2.2018 13:06Pindárna
    jj za ten peníz ten omnibus stojí ;) poctivý kus komiksu :D
  • Koci
    Koci31.12.2017 16:29Pindárna
    Spider Jerusalem - cynická svině a hajzl se sympatiemi k drogám ale hluboko uvnitř sakra dobrej chlap. To je můj člověk :D
  • Koci
  • Koci
    Koci22.11.2017 18:17Pindárna
    V Egmontu žádné pravítko nikdy neměli :D
  • Koci
    Koci19.10.2017 19:00Sběratelský klub
    Za co je ta medaile? :)
  • Koci
    Koci18.10.2017 19:35Sběratelský klub
    Moc pěkné :)
  • Koci
    Koci7.10.2017 23:13Pindárna
    Někdy je to paštika někdy je to steak :D Ale asi bych to úplně nehanil. Mě třeba NHM ke komiksu dá se říct přivedlo a teď už se taky bavím u trochu jiných věcí. Příjde mi že v rámci Marvelu to nováčkovi pěkně ukáže co by se mu mohlo líbit a co ne. A pokud chce někdo jet jen top kvalitu tak přece tohle je mimo jeho rozlišovací schopnost a vůbec by se nad tím neměl pozastavovat ne?
  • Koci
    Koci7.10.2017 12:35Pindárna
    Za 250 i jako zarážku do dveří :D
  • Koci
    Koci7.10.2017 10:56Pindárna
    filozof: Tak zlé mi to nepříjde :)
  • Koci
    Koci23.9.2017 12:49Sběratelský klub
    Planetary mě taky štve ale na druhou stranu ten omnibus je hodně libový :) Už po něm pokukuju delší dobu.
  • Koci
    Koci11.9.2017 12:02* Připomínky a návrhy
    trudos: aj sorry tak to si sypu popel :D
  • Koci
    Koci10.9.2017 18:29* Připomínky a návrhy
    Koukám, že první 4 díly mají rok vydání 2015.

    http://comicsdb.cz/serie/404/nejmocnejsi-hrdinove-marvelu
  • Koci
    Koci18.1.2017 21:01* Připomínky a návrhy
    DC komiksový komplet 002: Batman: Ticho, kniha 2. stál 149 Kč.
  • Koci
    Koci10.1.2017 10:29Stripy, jouky, fejky :)
    Já bych začal čtyřlístkem, to jsou takoví evropští x-meni :P
  • Koci
    Koci9.12.2016 15:06Filmový a hudební klub
    seneke: Proč průser? Moc dění okolo nesleduju, myslel jsem že by to mohlo být ok.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 437 (cca 104204 Kč)
Mám: 438 (cca 104072 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 3
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0