Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Scénáristé John Dombrow a Jeremy Barlow se spojili s výtvarníky Gabrielem Guzmánem a Michaelem Atiyehem, aby společně vytvořili další vzrušující kapitolu v komiksové sérii Mass Effect!

Turianská Hierarchie podzřívá Andromeda Initiative, že k dosažení svých ambiciózních cílů využívá zakázanou gethskou technologii. Turiané tedy vyšlou loajálního vojáka Tirana Kandrose, aby organizaci infiltroval, odhalil pravdu, a když to bude nutné, sabotoval Initiative zevnitř. Kandros se spolu se svou parťačkou, impozantní a strach nahánějící Lunou Shanksovou, vydává na misi, jejímž účelem je najít ztraceného kvarianského vědce, který je klíčem k odhalení největších tajemství Andromeda Initiative. Ani jeden však netuší, že Kvarianovi je v patách také salarianský žoldák disponující nebezpečnými a neslýchanými biotickými schopnostmi - a ten se nezastaví před ničím, aby svou oběť dostihl.

Obsahuje sešity série Mass Effect: Discovery #1-4

Scénář
Jeremy Barlow, John Dombrow
Art
Gabriel Guzman
Barvy
Michael Atiyeh
Obálka
Michael Atiyeh, Gabriel Guzman
Lettering
Jakub Škraban
Překlad
Zuzana Komprdová
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, sci-fi, válečný
ISBN/ISSN
978-80-7449-530-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
295 g
Stran
104
Cena
249 Kč
Originál
Mass Effect: Discovery (Dark Horse Comics, 2018)
  • davefa
    davefa19.5.2021 20:44Mass Effect: Odhalení
    Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec dávám více :-). Sci-fi je tu zoufale málo :-). Je to napínavý i když krátký příběh, který se dá číst a užít i bez znalosti herní předlohy. Určitě je ale škoda, že se nejedná o více rozvinutý komiksový svět, který by nabídl i něco víc, než přímočarý příběh. Kresba je rozhodně super a tak jsem byl celkově spokojený.
  • Multiverzum
    Multiverzum6.9.2019 11:00Mass Effect: Odhalení
    Mass Effect: Odhalení dějově předchází poslednímu dílu slavné videoherní série a kvalitou za těmito tituly nijak nezaostává. Tento povedený komiks vám dává šanci poodhalit neznámou kapitolu tohoto fascinujícího vesmíru a to je přece nabídka, která se neodmítá. Pro fanoušky téměř povinnost.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/mass-effect-odhaleni/
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:20Mass Effect: Odhalení
    Andromedu jsem nehrál, ale jako fanouška původní trilogie mne komiks řádně potěšil. Konečně něco z jiného pohledu, než jenom člověka.
  • karl173
    karl173 mecenáš1.4.2018 18:03Mass Effect: Odhalení
    Tak tohle byla opravdu jen malá jednohubka. Byla to ale celkem zábavná jednohubka. Příběh je prostý, o nic se nesnaží. Autoři jakoby se ani nepokoušeli na tak malém prostoru něco rozjíždět. Je to sice škoda, ale chápu to. Jinak je to ale klasický Mass Effect, kde se cestuje napříč vesmírem a míchají se tu různé rasy. Kresba vše parádně vykreslí a dodává tomu ten správný pocit. Jako takové malé počtení když není tolik času určitě zabaví, ale jak jsem již psal, nejedná se o nic velkého. 60%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš11.3.2018 22:23Mass Effect: Odhalení
    Parádní sci-fi jízda. Nic náročného a složitého, prostě jízda. Trilogii her jsem hrál před nějakou dobou a i přesto to není potřeba až tak dopodrobna znát. Příběh lze pochopit a spíš má víc společného se 4. Což je pro mě nevýhoda. Přesto jsem si znovu dal repete celé trilogie a neprohloupil jsem. Připomněl jsem si krásný svět a příběh. Oceňuji vydavatele, že jdou s dobou a v podstatě vydali skoro rok starý komiks. Snad vydají i ty další, starší...
  • Koci
    Koci11.3.2018 08:33Mass Effect: Odhalení
    Herní sérii neznám, takže netuším jestli to s ní má něco společného, ale k tomu abych se chytal mi to nějak nevadilo. Beru to jako takovou krátkou sci-fi povídku a není to úplně zlé. Trošku mě mrzí že to vše odbyté celkem rychle na 4 sešitech a teď nevím jestli to bude nějak pokračovat nebo je to vše. Svět je to zajímavý, tak se třeba dočkáme i silnějších příběhů :).
  • cyboy
    cyboy mecenáš1.3.2018 19:10Mass Effect: Odhalení
    Mozna jsem mimoradne natvrdly, ale krome velmi jednoducheho hlavniho pribehu je to asi plne odkazu na hru, ale tu jsem nehral a autori nevysvetluji, takze jsem vetsinou vubec netusil o co jde. Chapu, ze jde o metastazi hry do komiksu, ale i tak je skoda, ze autori totalne kaslou na ty, kteri ji nehrali. Ona by to totiz mohlo fungovat i opacne - tedy ze by ctenar mel po docteni chut si zahrat hru. Ale to je asi mimo rozlisovaci schopnosti autoru.
    50%
24841