Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3

+ 3 další ukázky

Koupit
Po bezmála stu letech věznění se Morfeus vrací do své rozvrácené říše. Snění teď ze všeho nejvíc ohrožuje anomálie zvaná vír, která se zjevila v podobě mladé dívky a může království snů nevědomky úplně zničit. Navíc z něj uprchlo pár nočních můr včetně té nejděsivější, sériového vraha Korinťana. A to ještě Pán snů netuší, že za tím vším stojí někdo, kdo je mu docela blízký...

"Nejepičtější sága v komiksových dějinách." - Los Angeles Times Magazine
"Neil Gaiman je jednoduše řečeno pokladnicí příběhů a my můžeme mluvit o štěstí, že ho máme, ať už působí v jakémkoliv médiu. Jeho plodnost ruku v ruce s kvalitou jeho práce je úžasná a zároveň z ní jde trochu strach." - Stephen King

Obsahuje sešity série The Sandman #9-16 (září 1989 - červen 1990)
První barevné vydání


Scénář
Neil Gaiman
Art
Chris Bachalo, Mike Dringenberg, Michael Zulli
Ink
Malcolm Jones III, Steve Parkhouse
Barvy
Robbie Busch
Obálka
David McKean (Dave McKean)
Lettering
David Horák, Josef Ládek
Překlad
Viktor Janiš
Redakce
David Hanzl, Ondřej Jireš, Jiří Pavlovský, Richard Podaný
Žánry
akční, horor, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-465-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
610 g
Stran
256
Cena
589 Kč
Originál
The Sandman #02: The Doll's House (Vertigo (DC Comics), 1990)
Varianty
Sandman #02: Domeček pro panenky (barevné vydání) (2017)
Sandman #02: Domeček pro panenky (2003)
  • Kapis
    Po úžasném propojení Zámku a Klíče se Sandmanem jsem si musel konečně přečíst barevné vydání prvních dílů, které roky akorát stojí v knihovně. A byl to opět skvělý a mrazivý zážitek, za mě je tato kniha pomyslným vrcholem série a tím nejlepším, co ze sebe Gaiman dostal. Obilná konference, co dodat? Barva se povedla, Joe Hill ve své skvělé povídce potvrdil, že Sandmana přepečlivě četl taky a tudíž nezbývá, než jen vzdát hold!
  • tom173
    Výborné. Připomněl jsem si proč jsem kdysi dávno začal číst komiksy, protože na Gaimanovi je strašně znát Moorův vliv. Z druhého dílu jsem ještě nadšenější než z první knihy. Zdejší hodnocení prostě mluví za vše.
  • Multiverzum
    Opäť ďalší vynikajúci komiks Neila Gaimana a výborných kresličov, ktorý vás vtiahne, prinúti vás zamyslieť sa a strhne z vás všetko pozlátko, o ktorom ste boli presvedčení, že na vás je. Lebo vaše sny neklamú.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/sandman-2-domecek-pro-panenky/
  • faster86
    faster8615.7.2018 23:00Sandman #02: Domeček pro panenky
    Příběh h o dvou postavách z první knihy. Jaký je příběh Unity, která první i díl prospala a kdo je Nada, kterou Sen potkal v pekle ve vezeni? Seznámení s dalším členem rodiny věcných. Plus příběh o někom kdo se prostě rozhodne nezemřít. Gaiman psát prostě umí.
  • autokineton
    Jedna z nejlepších sérií v historii komiksu a povinnost každého fanouška.... pro mě naprostý skvost a nemůžu jinak, než dát plné hodnocení... 100%
  • Fry
    Fry admin28.3.2018 11:03Sandman #02: Domeček pro panenky
    Sandman #02: Domeček pro panenky - Klasika svého žánru a jedna z nejlepších komiksových sérií vůbec ... V první knize nás autor seznámil s ústřední postavou série, které dal vlastní rozměr, vizuál a magické předměty. V Domečku pro panenky naopak z této postavy činí jakéhosi pozorovatele, který vchází do děje až když je to nezbytně nutné a do hlavní role staví mladou Rose pátrající po svém bratrovi. Za vrchol knihy nicméně považuji mikropříběhy vedlejších postav, žijících s Rose pod jednou střechou v malém domečku na Floridě ... Za mě 5*!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin18.12.2017 10:19Sandman #02: Domeček pro panenky (barevné vydání)
    - "Poslyš, ať jsi, kdo jsi, víš, co Freud říkal o snech, ve kterých se lítá? Znamená to, že ve skutečnosti sníš o sexu."
    - "Vážně? Řekni mi, co tedy znamená, když sníš o sexu?"


    Prostě komiksová lahůdka. Na otázku "co je tvůj nejoblíběnjší komiks?" zásadně odpovídám "Calvin a Hobbes a Sandman". Co jiného.

    Celkový dojem: 90%
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin2.12.2017 20:58Sandman #02: Domeček pro panenky
    Jeden z prvních komiksů, které jsem si koupila, a to za peníze, co jsem ukradla mámě (spolu s Bažináčem, takže se nezvládnu odsoudit ani sama - po čtrnácti letech se to pořád ukazuje jako nejlepší možná investice, kterou může puberťák udělat). Jeden z komiksů, které jsem četla nejvíckrát. A pořád je to pochodeň ve tmě a příběhy v něm lahodné jak čerstvě rozkousnuté očíčko. Komiks, který bych si klidně vzala s sebou na pustý ostrov.
  • Koci
    Hororově psychedelický divnotrip :) Těžko se to popisuje, ale je to asi jeden z nejlepších komiksů co jsem kdy četl. Nemůžu se dočkat na další díly. Navíc v barvě je celé vydání fakt nádherná artovka, kdo má rád EBM tak si na obalech sešitů příjde na své ;)
  • Norri
    Sandman už je v plné síle a pokračuje v obnově své říše, kterou teď navíc ohrožuje anomálie zvaná vír. Gaiman rozjíždí vyprávění příběhů několika postav, jejichž vzájemné propojení je sice na první pohled zřejmé, ale vůbec netušíte, jak to celé dopadne. Jeho vyprávění je kruté, drsné, něžné i dojemné zároveň. Extrémní je například kongres úchylných sériových vrahů, kde Gaiman vymáchá čtenáře v odporných sračkách těch zvrácených duší. Ukáže nám také, že i mocného vládce snů dokáže v jeho říši něco překvapit. Je neuvěřitelné, jak si nás Gaiman dokáže omotat pavučinami svých snů a pak vás vtáhnout do svého světa. Předmluvu knihy napsal můj velký oblíbenec Clive Barker. Doporučuji vám ale přečíst si ji až nakonec. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/sandmanuv-barevny-domecek-panenky
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.4.2016 08:36Sandman #02: Domeček pro panenky
    No neřikám,že dvojka je lepší než jednička, ale je to stejně krásný vizuální náhul...prostě vizuální onanie a příběh? to je prostě sen
  • Vojtěch 393
    Vojtěch 39329.1.2016 20:18Sandman #02: Domeček pro panenky
    Klasa. Tak od poloviny už jsem u toho byl jak paralyzovanej až do konce. Černobílé provedení mi vyhovuje, ale těším se i na nové kolorované vydání, který Crew už přislíbila..
  • kadas97
    kadas976.10.2015 14:06Sandman #02: Domeček pro panenky
    Pri druhom pokračovaní som už vedel aký druh komiksu a štýl písania ma čaká. Netrápil som sa vecami, čo som hneď nepochopil a čítal až do konca. Na konci všetko krásne zapadlo a vysvetlilo sa. Nedá mi nespomenúť tú nádhernú a nezvyčajnú kresbu s akou sa stretávame len pri Sandmanovi.
  • kaylin
    Prostě můj nejoblíbenější Sandman. Snad jedno vyjde i u nás v barvě. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/08/714-sandman-2-domecek-pro-panenky-100.html
  • jirin
    Pořád mě to úplně nevtáhlo. Je to super napsané o tom žádná, ale jak všichni pořád mluví v superlativech o Sandmanovi, tak jsem asi měl přehnaná očekávání...
  • sedw
    Ještě lepší, než první díl a to je co říct! Úžasně vymyšlené postavy (Gilbert, Korinťan, Hobb) a opravdu dokonalý příběh. Co mě však na tomto díle zaujalo nejvíc, byl příběh Miláčci štěstěny, který byl odbočkou od hlavního vyprávění. Premisa tohoto příběhu sice není nikterak originální, ale její zpracování je jedinečné a tento příběh bych mohl číst pořád dokola.
  • Černá Krysa
    Černá Krysa10.1.2014 14:11Sandman #02: Domeček pro panenky
    Asi nejbrutálnější z dílů, který se mi poštěstilo zatím přečíst, ale pecka, jako obvykle. Jakože to je dost násilnický. Ale se Sandmanem šlověk prostě neudělá chybu, je to komiks, do kterýho se ponoříte a nevylezete, dokud nedočtete. Vtáhne vás dokonale. Kresebně se mi líbil trochu míň, než některý jiný díly, ale nic významnýho. Musím mít všechny díly, co vyjdou, přes to vlak nejede!
  • Fry
    Fry admin17.10.2012 15:46Sandman #02: Domeček pro panenky
    Zase jedno z mistrovských děl, které by se nemělo rozhodně přehlížet.

    Prolog pěkně přidává celému svazku napětí a tajemnost, kterou si udržuje po celou dobu.
    Druhá kniha Sandmana nás zavede do osudu jedné dívky, která se jmenuje Rose. Tato dívka má však zvláštní dar a to ten, že je Vírem ve světě snů. A aby toho nebylo málo, tak se kromě ní, musí ještě Pán snů vypořádat se Surovcem a Kapkou, Korinťanem a Zeleným rájem, kteří se dříve nebo později ukážou v blízkosti naší Rose. Navíc se Rose zabydlí v domě, který patří herci a žijí tady Barbie a Ken, Chantal a Zelda (Pavoučí sběratelky) a Gilbert, kteří mají také svou roli v celém příběhu, který dokáže připomínat (WARNING - možná je to SPOILER) Domeček pro panenky.

    Parádní kniha, parádní příběh, parádní kresba, parádní úvod, parádní postavy a parádní čtení (Co víc si přát!)
  • rooty
    Souhlasím s Brkowyczem, do Sandmana musí člověk vyrůst..čím jsem starší, o to více mě Sandman uchvacuje a Gaiman je pán příběhů.
  • matrosh
    matrosh25.2.2011 23:45Sandman #02: Domeček pro panenky
    scénaristicky o třídu víš než první díl, kresebně o něco horší
  • brkowycz
    brkowycz23.2.2011 17:25Sandman #02: Domeček pro panenky
    Musím opravit svoje staré hodnocení. Na druhé čtení mě to chytlo mnohem víc, rozhodě jsem tomu poprvé křivdil. Nevím, u každého dílu sem plácám hodnocení onanující nad genialitou příběhů Neila Gaimana v Sandmanovi a nevím proč pořád opakovat superlativa. Jestli se vám tohle nelíbí nebo nesedne, jste prostě buď příliš mladí (to jsem byl i já) nebo příliš hloupí.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin14.2.2011 23:51Sandman #02: Domeček pro panenky
    Prima pasáže se sběrateli či nesmrtelným Hobem nezachrání fakt, že tentokrát nic moc, pane Gaiman.
  • DancinPuppet
    DancinPuppet2.11.2010 21:50Sandman #02: Domeček pro panenky
    Příběh Domečku pro panenky už jemně otrkává a připomíná dějovou linku prvního dílu, Sam Kieth chybí, ale stále jde o nadprůměr a puclík do dokonalé Gaimanovy skládačky jménem Sandman.
  • Murphy722
    Murphy72221.9.2009 22:24Sandman #02: Domeček pro panenky
    Gaiman je zpět jako nikdy předtím a tenhle pořádný špalek vám to potvrdí!!! Příběhy poutavě psané a mistrovsky nakreslené!! Prostě mám Gaimana rád!!
  • aza
    ..pořád ještě nechápu, co mě na Sandmanovi tak bere
  • Godsmacker
    Godsmacker3.8.2008 17:36Sandman #02: Domeček pro panenky
    Nevim ani poradne proc,ale tenhle dil se mi libil o trochu min nez jednicka.Souhlasim s krvinkou,ze i pro me byl nejlepsi ten pribeh o typkovi,co nemuze umrit a hjednou za 100 let ma sraz se Snadmanem,ten byl vybordelnej :-) Uvidime co si pro me jeste Pan Snu pripravi...tentokrat za 90
    ps. Gaiman je buh :-D
  • erik
    Trošku slabšie ako prvá časť. Hoci je to stále prepracovaná filozoficko-snová záležitosť, mne ten con vrahov až tak nesadol. Gaimanov Sandman je však tak parádny, že po 90 u mňa neklesne.
  • Davey
    Tak jsem se konečně dostal ke "kultu" komiksu,Sandmanovi.Jednička jak určitě víte není k sehnání,budu muset čekat na dotisk.Takže sem přečetl dvojku.Je to velice zajímavý komiks,u kterého musíte furt mooc přemýšlet.Ze záčátku mě to moc bavil tak ve třetině mě to dost nudilo v půlce jakžtakž a na konci sem se nemohl odrthnout od čtení!!Musím pochválit letterery,protože odvedli skvělou práci.Galerie mě příjemně překvapila.80% za trochu zmatenost v komiksu a lehce nehodící se do příběhu (ač vcelku dobrý) vedlejšák "Miláčci Štěstěny".Těším se až si přečtu dneska trojku.Určitě koupím další díly.
  • krvinka56
    krvinka5618.8.2007 10:45Sandman #02: Domeček pro panenky
    Tak tato kniha je jinčí než předchozí díl ale sem sní naprosto spokojen.Příběh je temně hororový a místy pořádně drsný. Hlavně si to perfektně a bez ustání šine kupředu bez nějakého zaváhání nebo nudného zaškobrtnutí. Kresba se tentokráte nijak výrazně nemnění je ustálená a perfektí.Obálky sou kapitolou samou pro sebe nej je asi ta napřednístraně a nejdepresivněji působí ta stím okem a jehlama a podivnou panenkou.No úvodní příběh byl teda nic moc ale vysvětlil jednu vyskytující se postavu.Ale nejsuprovější je ten příběh otom člověku co se vždy po 100 letech setkává s Morfem.Ten semi fakt hodně zamlouval. Taky tu máme malé setkání s postavou co se vyskytne až v páté knize (té barevné).Celkově sem naprosto spokojen.Je fajn číst knihy znova postavy které se zde postupně objevují mají v dalších dílech vždy nějakou roli.Od naprosto titěrné až potu kde mají svůj největší příběh.Sandmanovský svět je opravdu veliký a stojí zato se do něho ponořit.A s radostí se budu opakovat když řeknu že to je ta nej sérije co unás prostě vychází.Temná hororová fantazi která by nemněla nikomu uniknout i když ste teprve teďka odložily čtyřlístek a koukáte co kde je za jiné komiksy než dnes již nudný odvar toho čím čtyřlístek býval.prostě dotohoto příběhu musí jít každý.Super záležitost s temným příběhem.A jemi jedo kolikrát to napíšu je to zkrátka TAK!
  • brkowycz
    brkowycz5.7.2007 11:56Sandman #02: Domeček pro panenky
    Nemůžu si pomoct, ale tohle se mi zdálo snad nejslabší...jsou tam dokonalí pasáže, to ano! Když řeknu o Sandmanovi slabý - myslim ti furt lepší než cokoliv jiného. Jenže mi to přijde hrozně pomíchaný, do normálního děje je občas z ničeho nic zasazena povídka, která s dějem nemá nic společného. Taky to trpí na tom, že to u nás vyšlo černobíle. Kresba není u všech příběhů tak detailní jako u jiných čísel, takže jsou tam místama veliké bílé plochy ničeho... řekl bych že po dost vlažném začátku se kniha pořádně strhne do solidního finiše tak někde v polovině. A konec zase stojí za to, i když mi přijde takovej...nedotáhnutej a ne tak dobrej jako u jedničky.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš19.4.2007 18:14Sandman #02: Domeček pro panenky
    Sandman stále otvára nové svety a ukazuje pravidla, ktoré v nich fungujú, či by v nich aspoň mali. V tom je neprekonateľný. Na druhú stranu hlavná dejová línia mi prišla až tak zvrhlá a zvrátená, že som sa pri čítaní už vôbec necítil tak príjemne ako pri prvej Sandmanovej zbierke. Všetky filozofické myšlienky ma dostali a kresba tomu napomáha, ale z hlavnej dejovej línie mi ešte teraz behajú zimomriavky po chrbte. Celý čas však chcete vedieť ako to skončí!
  • Slaine
    Slaine admin14.5.2006 18:49Sandman #02: Domeček pro panenky
    Když jsem psal, že u prvního dílu jsem v Sandmanovi našel jeho kouzlo až ke konci, tady jsem si ho vychutnával už od začátku. Je zajímavý jak Gaiman dokáže spojit tak neuvěřitelnej mišmaš do geniální atmosféry...<br>
    Tajemný, překvapivý, fantastický... tahle série dokonale vystihuje to co popisuje - snění. A k tomu ta barevná galerie, nádhera.
  • Kapis
    Kapis mecenáš26.12.2005 18:41Sandman #02: Domeček pro panenky
    Dle mého ještě lepší než jednička, asi i nejlepší díl celé série. Kruté, opravdu běhá místy mráz po zádech, rezonuje to, hlavně na "obilnářské konferenci". Když jsem to poprvé dočetl, tak jsem zůstal jako opařený. A Sandman to jen tak pozoruje pragmaticky. Těžko překonatelné, geniální, dokonalé, dávám 100%
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš3.11.2005 08:55Sandman #02: Domeček pro panenky
    Opet - pomaly rozjezd, chvili zmatek, ale kdyz se to rozjede, tak je to famoooozniiii
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo12.7.2005 15:41Sandman #02: Domeček pro panenky
    Slabší než první díl, ale jinak...
  • mirror
    Potesila farebna galeria na kvalitnom lesklom papieri! Je to vinikajuce, nie take rozharane ako prvy diel, je to kompaktnejsie a ucelene. Farba mi skoro nechyba, len Korinťan nosi farebne slnecne?! okuliare a tak vidi na "modro" az pokym si ich nezloži, tak o tento napadity efekt je citatel ochudobneny ..... a hlavna hrdinka ma viacfarebne vlasy.

  • Corinthian
    Corinthian21.7.2004 21:28Sandman #02: Domeček pro panenky
    Sandman je perfektni. Sice mě nedostal tak jako jednička, ale pořád je výborný. Jen mi přišel ten sjezd masových vrahů jako nadupaná přehlídka úchylností, které nijak nepřispívají príběhu.
  • dare
    Vynikající. Dal bych 100, ale ač se to zdá neuvěřitelný další díly jsou ještě lepší. Chvála za ČB, je to levnější a ve srovnání s barevným originálem to daleko líp vystihuje atmosféru díla.
  • DaViD´82
    DaViD´8215.6.2004 23:11Sandman #02: Domeček pro panenky
    Příběh méně rosekaný, Korinťan a nezapomenutelný sjezd o obilí...Atmosféra znovu na maximu a celkově IMHO jeden z nej komiksových nemainstreamových komiksů vůbec.
  • Lobodlak
    Lobodlak14.6.2004 23:49Sandman #02: Domeček pro panenky
    Když je prej první díl lepší tak jenom 95....ještě sem toho prvního furt nekoupil.... :((((
  • listr
    Po první knize trochu slabší, ale jen o malý kousek. Příběh je mnohem jednotnější a to je taky plus.
  • j0hni
    Pro mě nejlepší comics, jaký u nás zatím vyšel...skvělý příběh, geniální atmosféra...a k tomu barevbné obálky, které jsou dílem samy o sobě.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš11.6.2004 15:44Sandman #02: Domeček pro panenky
    Sandman snad nikdy nezklame. Chvalme Crew za to, ze k druhemu dilu pridala barevnou prilohu s obalkama, ktery dela Dave McKean. V prvnim dile cernobile kolaze prilis nevynikli:)
  • saja
    Četl jsem jak originál v barvách, tak českou černobílou verzi a řekl bych, že ta naše je lepší. Alespoň většinou... A co se týče samotného příběhu, je úžasný... A dokonce mě chytil víc, než v prvním booku...
  • MichalS
    MichalS10.6.2004 13:27Sandman #02: Domeček pro panenky
    Tam, kde jednicka s atmosferou koncila, dvojka pokracuje. A vzhledem k tomu, ze na prvnim booku bylo videt, jak si Gainman se Sandmanem cim dal vic rozumi a vi co chce, tak je to za sto.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade10.6.2004 13:06Sandman #02: Domeček pro panenky
    Dvojka se mi líbila víc než jednička. Korinťan prostě neměl chybu. MdS
  • maarv
    Lepsi nez jednicka. Ucelenejsi pribeh znovu s dokonalymi napady...klasa..jen sem zvedav co dalsiho prijde dal.
  • Disease
    Disease10.6.2004 12:51Sandman #02: Domeček pro panenky
    Lepší než Preludia.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš10.6.2004 12:28Sandman #02: Domeček pro panenky
    To samé jako jednička. Tady mě chvilinku nudil začátek, ale nebylo to tam jenom tak. A ten sjezd masovejch vrahů. Paráda!Sadman je jeden z nejlepších komiksů co u nás vyšel.
  • willis
    Pro dvojku platí to samé co jsem napsal k jedničce. - 5% za nepřehlednou černobílou. Jinak příběh je více ucelenější a sevřenější než v Nocturnách. Komu se líbila jednička ten určitě nezaváhal.
185252
Četl/a (122)
123peta, 3DD!3, Adira Santini, Adrio, Alfred, Ash Pointak, autokineton, Baffman55, Bart, Bedou, besikv, borknagar1, Bubákolog, buscheer, calvin10, Cemino, Chaolinek, charvos, čozek, dajik, Daxik1988, Deckard, Destiny666, Devlin2, Doly, dvory, erik, farnhajt, Filip123, Georgíno J., Goldfinch, Grrr, Hawwwran, Himlik, house192, hypermlok, Infarkt, invape, Jabba, Jahunda, jakubcik666, japes, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, Jimbeam90, jindroush, jiskra, Kaaos, Kadin, kallenved, Kapis, Khagrael, Killingjoke, kinak, Kiwi1902, Koci, Lachvos, lacoste, Ladinek82, Libča, LookAss, lukedukenuke, majer, Maličká, Mamut12, Mariohurbanek, Martinb, Matthew, Matthew, MEGA, mgeralt, monte walsh, motycond, MP, MP81, Mr.Plysh, mstefl, Mysak92, mywiel, namdnas, nejakdivne, Noci, Norri, Olesh, Onkel 1928, Ozymandias, Paldini, Palebras, pavlosson, petad, Petr, Petrisko911 , puolpm, raenius, Raul, Rezet, Ricky Gervais, rooty, RudyRod, Schirru, simonator, SNUFKIN, Spacecore, Spike, start05, Suši, tacmud, taidana, the.kasztan, tom173, tukak, Ukko, Václav Mikula, Vincent, VXP, Wiw, Zavulon, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(201)
Abe, Adira Santini, ADM1, Adrio, Aldo26, amazing_k, Artigas, Ash Pointak, Ashek, autokineton, Awakener, Babany, Baffman55, Bart, beanek, Bedou, besikv, BlackDragon, blackJag, bmc75, borknagar1, bourgeois, brkowycz, Bubákolog, burzum, buscheer, Cabal, calvin10, Cemino, Chaolinek, charvos, chcita, čozek, Dali, davidek, Daxik1988, Deathwing, Deckard, deefha, Destiny666, Doly, dre, dvory, Dzoglik, erik, farnhajt, filemon, Filip123, filippo, filosh, Final, Fox01, Fr3d_K, Georgíno J., Goldfinch, Grrr, Hawwwran, hellblazer, hellw10, herbert, herrman, Himlik, house192, hyba1991, hypermlok, Infarkt, invape, Jabba, japes, JaroKakashi, jeanbaklajean, jh666, Jimbeam90, jindroush, jirkapenzes, jiskra, Kaaos, Kadin, kallenved, Kapis, kinak, Kiwi1902, Knuckless, Koci, Kokuun, koudak89, kubosos, Lachvos, lacoste, Lamahe, Libča, lifi, Light, Loks19, LookAss, lukedukenuke, maara, majer, Maličká, Mamut12, Mariohurbanek, markic, mart.in, Martinb, Matthew, Matthew, Maty48, MEGA, merhyx, mgeralt, mirror, Mitak, MP, MP81, Mr.Plysh, mstefl, Mysak92, mywiel, namdnas, Netorack, Neuro, Noci, Norri, Olesh, Onkel 1928, Orbeek, Paldini, Palebras, pavlosson, pavouk, pechna, petad, Petr, Petrisko911 , pk123x, Poseidon1978, puolpm, RadimNemec, raenius, Ragnarog, raimi, Rezet, Rich, RicHard. , Ricky Gervais, rooty, royan, RudyRod, Schirru, Schramm, seezeethree, Sidi Santini, simonator, skepsi, Skot, slothest, Snorri_JBC, SNUFKIN, Spike, Stara.kryta, start05, Stlucius, suricattaontheway, Suši, syon, t0mas, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tialster, Tiba, timek, tom173, Tomket.Tom, Tony TwoDee, trudoš, Ukko, Václav Mikula, vallyslayer, VanTom, VasaX, Velkej šéf, Vincent, vishnar, VXP, Wakker, Wasseg10, willis, Wiw, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zavulon, Zbysek2410, zdoog, zgrywus, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (23)
ComicBookGuy, Corvus, Davispear , deadpool, Elnie, gumidekmedvidek, Mikei, MonsterGyre, monty.cl, Nightmare, nx, oleav, padre_negro, Philologus, Sebastian the wise, skepsi, sleepless, spot, TenCoJeZbytečnej, Tomate, Tomzany, wittos, xflori01
Shání (3)
Al0f0k, Corvus, Nightmare
Nabízí (1)
seezeethree