Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Čise si začíná v Eliasově domě zvykat, avšak stále ji trápí nejrůznější otázky. Proč se jí vlastně čaroděj Elias ujal? Jaké jsou jeho skutečné záměry? Proč jí neřekl, jaké nebezpečí jí hrozí? A v neposlední řadě – co je to za podivnou bestii, která obchází nedaleký kostel a trhá na kusy místní obyvatele?

Série je známá především pod názvem The Ancient Magus' Bride (anglický název), než pod originálním názvem Mahou Tsukai no Yome.

Scénář
Kore Jamazaki
Art
Kore Jamazaki
Obálka
Kore Jamazaki
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Kateřina Skokanová
Žánry
dobrodružný, fantasy, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7449-541-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
226 g
Stran
184
Cena
199 Kč
Originál
Mahou Tsukai no Yome #02 (Mag Garden, 2014)
  • Plocan
    Plocan7.4.2019 13:44Čarodějova nevěsta #02
    Druhá Čarodějova nevěsta se nese v duchu prvního dílu - tedy poznáváme magický svět skrze epizodické příhody Čise pod ochranou jejího budoucího manžela Eliase. Na kresbu si člověk zvykne rychle, jelikož je precizní, líbivá, a co si budem, obálka je opravdu nádherná. Jedinou výtku ke kresbě bych měl v případě Alice - Renfredovy učednice, která je neskutečně ošklivá a víc než dívku mi tedy připomíná muže. Jednotlivé epizody začínají být také o něco delší a provázanější mezi sebou, stále se nám ale nerozjíždí žádný větší ucelený příběh, což u druhého volume už docela zamrzí. Pevně doufám, že autorka nemá v plánu vést celou sérii v tomto duchu a po rozjezdových svazcích nám konečně naservíruje něco většího než jen předkrm.
  • Mitsuko
    Mitsuko25.5.2018 20:03Čarodějova nevěsta #02
    Kresba pořád super, objevují se nám tu postavy ze Sna noci Svatojánské. A ta obálka, ach bože, ta obálka! Příběh se rozjíždí o něco víc než v minulém díle. Příběh má opravdu magickou atmosféru. Chvilkami jsem se trošku ztrácela v některých postavách. Pořád je to ale dobře našlápnuté, těším se, až si přečtu další díl. :-)
  • xflori01
    xflori0131.3.2018 22:12Čarodějova nevěsta #02
    Druhý díl už trošku nabírá obrátky. Prvně pokračuje příběh z konce 1. dílu o "usazenině" na ostrově v zemi koček a poté o tajemném černém psu. Naivita a přecitlivělost Čise zde nejsou v tak velkém měřítku a kapitoly mají konečně slušný děj, takže oproti prvnímu dílu pro mě lepší zážitek. A konečně se objevuje první pravý záporák.
111101