Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
LÁSKA JE RAKOVINA!

A Deadpool ji má v srdci! Den, o němž jste si nikdy netroufli ani snít, konečně nadešel: Deadpool se žení! Ale koho si bere?! Račte dále a buďte u toho, ať se svou tajemnou nevěstou zahučí pod čepec! U příležitosti tohoto magického svazku jsme sehnali naprosto všechny scenáristy, kteří se kdy zúčastnili Deadpoolových pravidelných dobrodružství, a nechali je sepsat nové příběhy!

Bude manželský život užvaněnému žoldákovi klapat, i když se pak se svou nevěstou ocitne na líbánkách v Japonsku? Nebo bude Wade trvat na neustávající variaci zvyku "kradení nevěsty"? A v dalším příběhovém flashbacku z minulosti putuje Wade do 50. let, aby zachránil Nicka Furyho před hrozbou... Hitlera, cestujícího v čase! A Madcap si udělá s Deadpoolem (něco jako) týmovku, aby zodpověděl palčivou otázku: "Kam se poděly ty bílé textové rámečky?" A možná přijde i Thor, Daredevil, Luke Cage a kouzelník!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #26-28 a Deadpool Annual #1

Scénář
Ben Acker, Ben Blacker, Gerry Duggan, Victor Gischler, Joe Kelly, Fabian Nicieza, James Palmiotti (Jimmy), Brian Posehn, Christopher James Priest (James "Jim" Owsley), Gail Simone, Frank Tieri, Mark Waid, Daniel Way
Art
Carlo Barberi, Shawn Crystal, Bong Dazo, Mike Hawthorne, Niko Henrichon, Scott Hepburn, Scott Koblish, Alvin Lee, Irene Y. Lee, John McCrea, Paco Medina, Evan Shaner, Dexter Soy, John Timms
Ink
Juan Francisco Velasco
Barvy
Jordie Bellaire, David Curiel, Andrew Elder, Veronica Gandini, Val Staples
Obálka
Gurihiru (studio), Scott Koblish, Tradd Moore, Val Staples
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-528-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
450 g
Stran
168
Cena
379 Kč
Originál
Deadpool #05: The Wedding of Deadpool (Marvel Comics, 2014)
  • štěpin_8
    štěpin_86.7.2022 16:30Deadpool #05: Deadpool se žení
    Komiks mě bavil a byla to sranda (až na krátké příběhy z jeho ženamy)
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger22.8.2019 09:33Deadpool #05: Deadpool se žení
    Opět pokles kvality. S touhle sérií je to jako na houpačce. Nejdřív je to nudný, pak náhle úžasný díl a pak to zas jde pomalu dolu. Přesto to nemá na špatnost prvních dvou booků, takže se mi to i tak trošku líbilo. Nejlepší je sešit s Hitlerem. 65%
  • mearez
    Jedná se rozhodně o slabšího Deadpoola, ošem to neznamená, že je to špatný komiks. Já si tuhle jízdu užil naplno. První sešit je klasická dnešní superhrdinksá svatba, kterámě bavila a ukázala Deadpoolovu lidskou stránku. Konec sešitu mě přesvědčil v sérii pokračovat. Druhý sešit je naprostý opak. Akce a šukec. Každej scénárista tu má pět stran, aby nám předvedl Deadpoola a jeho lásku z různých ér jeho minulosti. Moc z toho českej čtenář nepobere, spíš je to takovej recap Deadpoolova života pro skalní fanoušky, takže chápu, že se to moc lidem nelíbilo, mě celkem jo, konec pokulhával. Musim říct, že jsem se místy zasmál, ale neni to nic závratnýho, ke konci mi to přišlo ukecaný a nudný. Příběh z Japonska byl průměr, kterej zvedá narážka na Kill Bill. Pak přišel skvělej sešit s Hitlerem. Nick Fury, Cable, Deadpool, obří roboti, pěkný auta, cestování časem jak z Návratu Do Budoucnosti, velký kvéry a hlavně Hitler. To už samo o sobě zní jako pořádná kvalitní řežba. A je to kvalitní řežba. Skvěle zpracovaná scéna z hitlerova bunkru, kterou zná dnes už každej, Návaznost na předchozí retro sešit je pěknej easter egg. Poslední sešit je čistě náhodou Annual, který vzdává poctu éře, se kterou se mohl český čtenář již setkat, a to konkrétně v NHM #18: Deadpool. Ten mi přišel taky super, pěkně nakreslenej, takhle máDeadpool vypadat.
    Vesměs je to zábavná kniha, která ale neni pro každého, je spíše jen pro ty, kteří mají Deadpoola načtenýho. Deadpool se stále drží, budu kupovat dál. Za mě 4*.
  • Hunter
    Jeden z nejslabších Deadpoolů co jsem zatím v sérii četl. Škoda toho začátek byl parádní ale poté se to tak trochu zvrtlo a měl jsem chut komiks založit do knihovny a nevracet se k němu. Komiks zachranuje příběh s Hitlerem a poté líbanky v Japonsku. Celkově doufám že příští díl sérii opět nakopne do kvalit předešlých tří výborných knih.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:04Deadpool #05: Deadpool se žení
    Oproti předešlým dílům nabízí Poolova svatba slabší příběh, který je však nutný, abychom nemuseli přeskakovat několik čísel. Jinak je to ale fajn jednohubka.
  • 3DD!3
    Sbírka krátkých příběhů vždy s nějakou sličnou děvou ve vedlejší roli. Deadpoolova svatební veselka přinesla spoustu vzpomínek a ať je to úd drtící a nohy trhající kráska nebo holka zralá na sebevraždu, vždycky je to úlet. Střídají se jak kreslíři tak scénáristi takže kvalita je proměnlivá. Pokud něco stojí za vypíchnutí je to Hitler cestující časem a jeho destruktivní pochod prostorem.
  • koudy
    koudy mecenáš9.4.2018 10:35Deadpool #05: Deadpool se žení
    Stěžovat si, že Deadpool je moc užvaněněj, je asi hloupost, ale tady to bylo občas až moc.
    Kam se podělo běžné "POW" a "BAM"? ;)
    Ne že by se člověk nezasmál, ale klidně by asi stačila půlka těch (REDIGOVÁNO) rozhovorů při soubojích.
    Nebo je mé hodnocení špatné díky tomu, že Deadpooloj závidím manželku - no řekněte, kdo by nechtěl mít za ženu královnu podsvětí.
    Samozřejmě myslím v její démonické formě. ;)
  • Tyfus
    Za mě asi nejslabší Deadpool. Část se svatbou a povídky mě vyloženě nebavili. Zlepšení přišlo u části v Tokyu a naopak retro příběh s Hitlerem je naprosto parádní.
  • hroubek
    hroubek22.3.2018 21:47Deadpool #05: Deadpool se žení
    Deadpool se vrací a rovnou se svou veselkou. A mě to tolik nesedlo jako předchozí díly. Dost hodně za to může to, že zde chybí souvislý děj. To co dostaneme je zábavné, velmi dobře napsané, originální a já nevím co ještě. Přesto jsem se nemohl zbavit dojmu, že je to místy takové plácání na suchu. A to mě přišlo jako obrovská škoda. To samé platí i o svatbě, která mohla být mnohem lepší. Ve výsledku dostaneme velmi slušný komiks, který nefunguje jako celek, ale jednotlivé momenty jsou boží.
  • karl173
    karl173 mecenáš16.3.2018 20:47Deadpool #05: Deadpool se žení
    Tak rozhodně se jedná o zatím nejslabší kousek této série. Ale o žádnou hrůzu se ale zase nejedná. Začíná to celkem dobře. Trochu té akce, zábava, svatba. Rozhodně to bylo zábavné. Pak jsou tu minipříběhy o tom jak Deadpool měl i jiné přítelkyně. Ty jsou nahoru dolů. Dobrý kraťas střídá slabší a jako celek to není vyloženě zlé. Pak přijde nejlepší pasáž knihy. Výlet do Tokia je přesně to co v této sérii máme nejraději. Pořádná akce, humor a zábavně napsaný děj, který nemusí mít vyloženě hloubku. Potom nám autoři chytře naservírovali sešit 26, přestože předtím bylo číslo 28, ale já chápu proč to udělali a udělali to dobře. Zachovalo si to tak celistvost. V čísle 26 jde totiž opět o návrat do minulosti. Fury a Deadpool vs. Hitler. Proč ne. Je to přeci Deadpool. Docela se to povedlo a bylo to zábavné. No a na závěr přišlo bohužel to nejslabší. Příběh s Madcapem nedával vůbec smysl (což u Deadpoola nemusí být vyloženě špatně) nemělo to dobrou akci ani humor mi nepřišel nějak zvlášť super. A bylo to zkrátka celé takové nijaké a nudné. Kresba vzhledem k velkému střídání autorů se dá stručně ohodnotit asi tak, že zde není vyloženě nic špatného. Povětšinou se jedná o fajn kresbu, na kterou se dobře dívá. Celkově tedy dávám 70%. Snad nám příště Deadpool přinese zase pořádnou zábavu.
  • Norri
    Norri mecenáš7.3.2018 11:14Deadpool #05: Deadpool se žení
    Na tomto díle není normálního vůbec nic. Dokonce ani pořadí kapitol není úplně v pořádku. Až na retro příběh je toho málo, co čtenáře opravdu potěší. Áda Hitlerů to naštěstí celkem úspěšně zachraňuje. O kresbu, stejně jako o scénáře, se postaralo několik autorů a střídající se výtvarné styly jsou docela osvěžující. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/deadpooluv-podivny-eintopf
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin6.3.2018 13:11Deadpool #05: Deadpool se žení
    Normálně kámoš poznal z dvojobálky cca 111 postav, to celkem ujde. Zajímalo by mě, kolik by jich dal Lenny. (Já poznám tak 10).

    Začalo to slibně, sranda, marvelovské i popkulturní narážky, znáte to, ale pak se to rozplizlo ve změť mikropovídek, které v podstatě nebyly zábavné, ani zajímavé, jen narvány vtípky, někdy dobrými, někdy slabšími. Ale něco bylo naprosto výborné (např. Hitler), totálně obskurní (např. Hitler) či wtf (např. Hitler), nebo naprostý totální úlet (např. Hitler) - takže někdy vskutku originální, ale v podstatě nudné (např. Hitler). Kresebně někdy dost dobré.

    Celkový dojem: 40%
  • Doncek4321
    Doncek43213.3.2018 14:03Deadpool #05: Deadpool se žení
    Toto se mi líbilo. Krátký děj. Nenavazující příběhy. Hitler válí. A je to Deadpool! Takže, nic nemusí dávat smysl :))
  • Fry
    Fry admin27.2.2018 16:46Deadpool #05: Deadpool se žení
    Deadpool #05: Deadpool se žení - Pátý díl je v podstatě jakousi variací různých ulítlých nápadů na dané téma ... A i když je otázka Deadpoolovy svatby docela zajímavé téma, tak kromě hlavního příběhu tento díl nenabízí nic zajímavého, natožpak zapamatovatelného. Všechny povídky totiž trpí hlavně chabou návazností jedné na druhou, díky které jsou příběhy neustále vytrhávány z kontextu a čtenář se tak nemá jak začíst do děje. Plusové body pak získávají pouze líbánky v Tokiu a opravdu velmi povedený retro sešit s Adolfem Hitlerem ... Za mě 3*!
  • S4TW
    Pořád je to zábavné, především tou nekonečnou zásobou easter eggů, odkazů na popkultury, filmy, postavy, komiksy, všechno možné i nemožné, narážek, urážek, prostě víte, o čem mluvím. V tomhle směru perfektní série. Tento díl vlastně svým způsobem trpí tím, že je speciální. Svatba je taková zvláštní, pravda, měl jsem u ní zase trochu nový pocit (v rámci této série), takové to očekávání, že se něco musí podělat… Pak přijde bonus všech možných autorů, co pracovali na Deadpoolovi. Jsou to pětistránkové vtipné povídky, jejichž vtipnost a kvalita je diskutabilní a jako na houpačce, osobně mě bavily tak dva. Líbánky v Tokyo je jeden z vrcholů knihy, dělání si srandu z Japonské kultury a popkultury, to se povedlo na jedničku, zábavné a vtipné, tak jak Deadpoola známe. Již tradiční retro díl opět parádní, tohle mě na této sérii baví možná úplně nejvíc. To, jak nám ukazuje absurdnost, ale i kouzlo toho, jak komiksy dříve vypadaly, co přinášely. Navíc Hitler chce zabít Furyho, ty vole! Závěrečná annual (zase bonus), je hodně ulítlý, ale opětná parodie klasického dílů Daredevila se myslím povedla velmi dobře. Jo, komiks mě stále bavil, možná jsem se nechlámal tolik jako v prvních knihách, buď je to tím, že už vím, co čekat nebo jen autorům trochu dochází dech (méně pravděpodobné), nicméně jako oddechovou zábavu tohle beru všema deseti.
  • cyboy
    cyboy mecenáš8.2.2018 22:33Deadpool #05: Deadpool se žení
    Tak tahle zmatecnost me (az na par momentu) prilis neoslovila. Priste snad lepe.
    65%
52339122
Četl/a (157)
3DD!3, 66pepo66, Abbott, adevr, Al0f0k, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Bary02, ben_bella, besikv, binnmode, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, charvos, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DANT3_, dcpatr , Delphín, desto, Devlin2, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, fifas, Fima, Final, Fox01, Fry, gezic, Gustik5, gwen666, Hønzza, Hades, hicks, hromotlk, hroubek, Hulik, Hunter, invape, Izmir Čupr, James, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jindroush, Kaaos, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, Lukasitch, Madao, malylada, Mariomichal, Martin18, Martinb, Mates17, Mato, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mineralk, miuanek, mozzu, MP, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, perper, Petr, petrSF, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, punisher, raenius, RaggamuffinSVK, RedButton, Rinter, robert.hladil, S313, S4TW, Sagikkun, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Standis0202, Stara.kryta, štěpin_8, Tadeus, taidana, tesilosaurus, the.kasztan, the_proph, Tomate, Tomzany, trudoš, tukak, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, VXP, WEAPONE, xflori01, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
(219)
2scha, 66pepo66, Abbott, Abe, adevr, afri, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, BadBoy, Bary02, bboorreekk, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, burzum, calvin10, CaptainCzech, charvos, CHROM, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, dcpatr , deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, desto, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, fifas, filemon, Fima, Flowtek, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, Hebled, herrman, hicks, Honzin, hromotlk, hroubek, hugosnowden, Hulik, Hunter, ikshorm, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jak, James, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Jonathan Arbuckle, kadas97, KadetJaina, kallenved, kapicka, karl173, KdG, Keenkeen, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, komiksák007, Krvavý Patejl, lacoste, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, Lokas1998, LookAss, lopik, m.jedle, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin18, Martinb, Mates17, Mato, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, merhyx, michaldca, mimo_provoz, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, Piros0013, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, Ragnarog, RedButton, RicHard. , Rinter, robert.hladil, Rowan, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saiffer, saja, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Standis0202, Stara.kryta, štěpin_8, Stlucius, StressCZ, Symbi, syon, tacmud, Tadeus, taidana, tesilosaurus, TheBronxCore, Tialster, Till, timek, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, Toren, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, VvV, WEAPONE, wittos, xflori01, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (19)
665+1, Azik2586, Badgu.y1902, DKoscik, DracoAn, Duracell, Fr3d_K, hahahoho, kisuke93, Marthy76, meffis, monocyt, mywiel, onfr300, Premek, Sebastian the wise, Sharick, Venomslav12stars, WMN
Shání (1)
Adelheid1
Nabízí (4)
66pepo66, charvos, Librarian, Norri