• Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo22.9.2017 15:22Disney Zlatá klasika #02: Romano Scarpa
    Další důkaz toho, že příběhy s Kačeří rodinkou jsou prostě lepší. Ten jeden Mickey, co tu byl, byl tak nevtipný, nehezky nakreslený a nedomyšlený, že jsem se vyloženě těšil na další kačery. Z prvního příběhu jsem byl nadšený - rozhodně byl vtipnější než Rosa. Kresba celkově docela nic moc, skoro každé pozadí je odfláknuté... Celkově hezké čtení, ale víc pro děti než Rosa. (Atomík je oficiálně asi nejzbytečnější postava).
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo21.9.2017 12:10Zaklínač #03: Prokletí vran
    Trochu zmatené, ale jako celek se mi to líbilo. Jen ten název celého příběh mi přijde úplně mimo.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.9.2017 23:09Amazing Spider-Man: Rodinný podnik
    Krásná kresba, příběh v pohodě, ale sedl by tomu větší formát a hlavně rozsah. Škoda že je pořád docela málo komiksů, které jsou psány jako grafický román, tenhle formát mi sedne čím dál víc.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.9.2017 22:26Strážci galaxie #01: Kosmičtí Avengers
    Přijde mi, že se skoro nic nestalo, a když kniha skončila, měl jsem pocit, jak kdybych přečetl úvodní sešit série. Musím ale říct, že dobré série - na pokračování se těším a určitě kupuji, jen bych uvítal větší rozsah knihy, protože jestli to půjde dál tímhle tempem, tak se něčeho pořádného dočkáme až za deset knih. Poslední sešit mi přišel dost zbytečný...
  • Mitthrawnuruodo
    Zatím nejlepší díl Thorgala, krásně vypointovaný příběh, složitý, jak moc to jen na 48 stranách jde udělat, s krásným zakončením.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo19.9.2017 21:53Mrtvý nebo živý
    Klasická Millarovka (rozuměj paráda) s dost divným a rychlým koncem.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo8.9.2017 10:28Dobrodružství pidilidí #01: Exodus
    Další zajímavá série, u které se asi nikdy nedočkáme pokračování, což je škoda, dost mě to nalákalo...
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo2.9.2017 22:56První kniha hřbitovní
    Celá kniha se mi moc líbila až na kapitolu s ghůly - ta měla škaredou kresbu a vcelku podivný příběh. Jinak paráda a konec výborně navnadil na další knihu.
  • Mitthrawnuruodo
    Legendární příběh, který je možná chvílemi moc klišovitý, ale to ničemu nevadí. Je dobře, že se neřeší jen Jason Todd, ale příběh má i vlastní, pěkně jokerovsky šílené, finále.
  • Mitthrawnuruodo
    Skoro nic se nestalo, celé to byla příprava na další sešit. Líbilo se mi, jak se zformoval jakýsi tým - ajťák, reportérka, hrdina a jeho mentor. Sice je to dost ohrané, ale tady se mi to líbilo, hlavně to, že jim David ukázal, kdo ve skutečnosti je.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo29.8.2017 20:08Dechberoucí Zázrak #04: Zrození zla
    Zatím nejlepší díl, konečně se něco začalo dít. Jen mi přijde, že se citát Stana Leeho o ženských ňadrech úplně nehodí na stránky komiksového časopisu primárně zaměřeného pro děti...
  • Mitthrawnuruodo
    Nonstop akce, která mě dost bavila, krásná, přímočará kresba, ale mohlo to být trochu delší.
  • Mitthrawnuruodo
    Krása, opravdová kultovka a důstojný počátek Muže z oceli.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo10.8.2017 13:56Dříve známí jako Liga Spravedlnosti
    Zábavná blbost, ve srovnání s Defenders mi toto přijde o něco lepší. Pořád ale platí to, že je to strašně ukecané a všechny ty vtipy prostě nemůžou být vtipné. Každopádně celý poslední sešit jsem se smál a bylo to hezky zakončeno.

    Moc nechápu, co překladatele vedlo k tomu přeložit Boostera Golda jako Zlatýho Fráju, ale co už.
  • Mitthrawnuruodo
    Určitě slabší než první kniha, a to právě proto, že se méně soustředí na vztahy uvnitř týmu, ale spíš na akci a bitvy, které nejsou zase tak zajímavé, hlavně ta poslední, závěrečná. Ta v sobě neměla skoro nic zajímavého. Každopádně všechny linky točící se okolo členů týmu byly super - hlavně s Martianem Manhunterem.

    Celkově hezký origin Ligy spravedlnosti s příjemnou kresbou a sympatickou atmosférou.
  • Mitthrawnuruodo
    Krásný příběh, kde akce je jen vedlejší prvek a hlavní jsou vztahy a formování týmu. Chválím, že se neřeší pouze vztah Trinity jako všude jinde, ale zase mi přijde, že některé postavy nejsou prostě dostatečně zajímavé a silné, aby dostávaly takový prostor, jaký dostaly. Viz Black Canary, která v této knize neudělala v podstatě nic, co by stálo za řeč.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo23.7.2017 17:39Ryby - Útok z hlubin
    Paradoxně se mi líbily o dost víc ty dva krátké příběhy na konci knihy. Hlavní příběh Ryby mě bavil cca do poloviny - dobrý nápad, hezky se to rozvíjelo, ale zároveň to nebylo zas až tak nereálné a šílené (s nadsázkou). Kresba se mi tak také dost líbila. Druhá část byla o poznání horší, kresba byla nepřehledná a ošklivá, příběh divný (cirkus). Co se ale autorovi opravdu povedlo, byla Kaori - takhle nesympatickou a otravnou postavu jsem už dost dlouho neviděl.

    Krátké příběhy na konci nemají nic společného s hlavním příběhem, což je dobře. Oba mají dostatečně divnou, ale zajímavou zápletku a pořádně psycho konec. Díky hlavnímu příběhu hodnotím trošku níž, ale líbí se mi vydávání těchto kratších, uzavřených příběhů od Crwe, čte se mi to pořád lépe než nějaké dlouhé série.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo28.6.2017 19:02Nejmocnější hrdinové Marvelu #012: X-Men
    Parádní, za mě zatím rozhodně nejlepší číslo NHM, co jsem četl. První příběh hodně teen záležitost, ale pro člověka, který X-meny zná jen okrajově nebo z filmů, je to dobrá příležitost seznámit se s těmi základními členy týmu, Magnetem a vzájemnými vztahy (ty se tam zas tak moc řešit nemusely, ale co už. Tento příběh je určen pro mladší čtenáře).

    Druhý příběh byl naprostá pecka - parádní kresba, která se hodí svou syrovostí hodí k příběhu. Je to krásně zpracovaný příběh o nesnášenlivosti k mutantům, ale i o náboženském fanatismu. Rozsah komiksu ideální, ukecaný tak akorát..
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo23.6.2017 19:47Tryskošnek
    Moje první setkání s Tryskošnekem a dopadlo to na výbornou. Kresba výborná, detailní, plná drobných detailů, a na rozdíl od Metloděje vypadá dobře i ve velkém formátu. Což ale neznamená, že to je lepší - ten Čtyřlístkový formát mi přece jen sedne víc.

    Scénáře jsou nápadité, originální, občas mi sice přijde, že se autor lehce inspiroval v animovaných filmech posledních let, ale rozhodně to není na škodu. Jediné, co mi vadí, je systém vydávání těchto knih - mnohem radši bych viděl kompletní vydání Tryskošneka, ne jen tento výběr. Doufám, že neúspěch Metloděje (skončil v Levných knihách) neznamená konec této série, protože se rád seznámím s dalšími seriály.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo23.6.2017 13:04Čaroděj Metloděj
    Sympatická kniha, kterou jsem měl za 20 minut přečtenou. Metloděj je klasika, jeho příběhy ve Čtyřlístku byly jedny z mých nejoblíbenějších, takže věřím, že se to dětem líbí i dnes. Přijde mi ale, že kresbě moc nesvědčí větší formát než klasický čtyřlístkový, není totiž tak moc detailní a občas to nevypadá úplně nejlíp.

    Moc ale nechápu politiku vydavatelství - proč zde byly otisknuty zrovna tyto příběhy? O dost lepší by bylo, kdyby v několika knihách, nebo klidně i v jedné masivní, otiskli všechny Metlodějovy příběhy. Takhle je to jen 10 náhodných příběhů, které jsou sice dobré, ale radši bych to četl chronologicky.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo23.6.2017 10:54Gaston #01: Z packalských archivů
    Úžasný. Tohle se mi přesně trefilo do vkusu a Gaston se stává jedním z mých oblíbených hrdinů. Extrémně líný, mimo, nad věcí, flegmatický „zaměstnanec“ redakce Spirou, který co udělá, to se nepovede, ale on zůstává stále v klidu. Moc se mi líbil začátek knihy - kompletní počátky jeho příběhů a hlavně fiktivní redakce a články, které jsou většinou nějak narušeny Gastonovými pokusy a experimenty.

    Je pravda, že samotný komiks zabírá cca polovinu, což je škoda, protože stripy jsou vtipné, a to, že jsou jen přes půl strany, jim na vtipnosti rozhodně neubírá, spíš naopak. Každopádně souhlasím, že komiks si užijí víc dospělí než děti, což je asi ten důvod, proč to skončilo v Levných knihách. A je to škoda, věřím, že další alba by byla parádní.
  • Mitthrawnuruodo
    Jedna z nejlepších věcí, co zatím v DCKK vyšla. Úžasný příběh, který je výborně vyprávěn z pohledu obou hlavních hrdinů.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo21.6.2017 20:22Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Nejvíc se mi na celém komiksu líbila kresba, Moorův styl mám rád a krásně se tom sem hodilo. Obličeje jeho postav vypadají hezky a stránkové panely byly parádní.

    Příběh byl celou dobu taková akční jízda, až to bylo na škodu. Prezidenti jako záporáci určitě dobrý a originální nápad, ale za celý komiks jsem pořádně nezjistil, proč vlastně chtějí zničit celou Ameriku a co je dělá takhle odolnými... Celá kniha byla v podstatě to stejné - odněkud se objevili další prezidenti a Deadpool je musí zlikvidovat. Nic víc. Samozřejmě jsou tam alespoň nějaké zajímavější lokace (orbita, boxerský ring), ale je to jedno, když ty souboje nejsou ničím až tak zajímavé. Nejlepší podle mě byl první a poslední sešit, kdy se skutečně něco dělo, zbytek byl jen taková výplň. Každopádně jsem se dobře bavil u vtipů, které jsem sice nějaké nechápal, ale i tak se občas dost povedly. Celkově kniha spíš průměr, ale určitě si přečtu další knihy, protože věřím, že až bude zajímavější příběh, bude se mi to líbit víc.

    Co se ale nepovedlo vůbec, je gramatika. Nechce se mi věřit, že kniha prošla korekturou, když jsem při obyčejném čtení objevil asi 7 gramatických chyb, většinou dost laciných. Pan korektor by se měl naučit psaní čárek před „než“ a zopakovat si, kdy se píše „ji/jí“, protože tohle by se v takovéto knize určitě vyskytovat nemělo.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo21.6.2017 17:18CREW² #15
    Výborné číslo, dost mi vyhovuje, když jsou tam delší příběhy, i když jsou jen tři. Z publicistiky mě vždy baví nejvíc medailonky o autorech, to je něco, co je aktuální i dnes a je to velmi dobře a podrobně zpracované.

    Human Target: Pětidenní milost - tohle se mi moc líbilo. Kresba mi připomínala styl Darwyna Cooka, černobílá perfektně pasuje na tento typ příběhů. Konec byl výborný a rozhodně překvapivý, tohle myslím čekal málokdo. Až na absenci několika čárek v českém překladu nelze nic vytknout.

    Blacksad: Národ ledu, část 2 - parádní zakončení mého teď už nejoblíbenějšího příběhu s Blacksadem. Jako správná detektivka je to správně zamotané a parádně zakončené.

    Deathblow: Smrt v hrsti prachu - tohle se mi nějak vůbec nelíbilo, ale aspoň se na to hezky koukalo.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.6.2017 23:39CREW² #14
    Dobré číslo Crwe, které je dobré hlavně díky výbornému Blacksadovi, nejhorší byl pro mě asi Bivoj. 4*!

    Batman: Budu tě sledovat - klasika, moc se mi líbí příběhy o Batmanovi vyprávěné někým jiným, pro něhož je Batman legenda. Tyto černobílé příběhy jsou záruka kvality, ještě jsem nečetl žádný, který by se mi nelíbil.

    Blacksad: Národ ledu, část 1 - dokonalá kresba, příběh se hezky rozjel a hned se pouštím do dalšího čísla pro dokončení příběhu. Dávám Blacksadovi po letech druhou šanci a vypadá to, že mě to konečně chytlo.

    Soudce Dredd: Prďoší zdrh - velice odpudivá kresba, která mi sem tak akorát pasovala, jen ten konec jsem jakožto nefanoušek Osborna bohužel nepochopil, dost mi to v něčem připomínalo Loba.

    Bivoj the killer - tohle mi vůbec nesedlo, přes tu divnou kresbu jsem se prostě nedostal.

    Gangland: Úsměv zabijáka - celý příběh dobrý, ale nevím, čím to je, že jsem v tomhle čísle ta zakončení prostě nechápal...
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.6.2017 14:03CREW² #13
    Tak tohle číslo mě nezaujalo skoro ničím, 2*.

    Hellblazer: Až Johnny přijde z války domů - strašně zmatené vypravování, v příběhu jsem se pořád ztrácel, ani jsem to nedočetl.

    Jack B. Quick: O ptáčcích a včeličkách - asi to nejlepší z tohoto čísla, i když to bylo horší než ostatní Jackovy příběhy. Nápad příběhu byl jako vždy dobrý, ale na konci se vlastně nic nevysvětlilo.

    Batman, Soudce Dredd: Poslední hádanka, část 2 - ani jsem si nevšiml, že jde o druhou část příběhu, ale nic jsem si domýšlet nemusel. Postavy pravidelně komentovaly děj a kresba, která mi dost připomínala kresbu z evropské série Strom, byla to jediné, co příběh drželo. Jinak záhadná baterka, kterou Riddler našel, mohla mít alespoň nějaký příběh.

    Vycházející hvězdy (ochutnávka) - tenhle příběh svůj účel splnil, navnadil mě na celou knihu Vycházejících hvězd, která mi až doteď ležela v knihovně bez povšimnutí.

  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.6.2017 13:13CREW² #06
    Spíš průměrná Crew, hlavní komiks časopisu - WildC.A.T.S/X-Men - byl dost o ničem, takže to musely zachraňovat kratší příběhy. 3*!

    Thorgal: Téměř ráj... - velmi jendoduchý příběh, který není ničím originální, ale bavil mě, kresba Rosinskiho se mi moc líbila.

    Jack B.Quick: Vesnická galaxie - asi nejlepší příběh z tohoto čísla, zároveň také moje první setkání s Jackem. Absurditu v komiksech a obecně v literatuře mám rád a tady to bylo dotaženo do dokonalosti.

    WildC.A.T.S/X-Men: Stříbrný věk - nic moc, klasický devadesátkový příběh, jako nejdelší příběh čísla mě to dost zklamalo. Jen ta kresba ušla, hlavně když měl kreslíř možnost dělat nějaké větší panely.

    Top 10: Mrtviáni - to jsem vůbec nepochopil a nic mi to nedalo.

    Hledání odpovědi: Proč hrdinové nikdy neumírají? - tyhle krátké satirické příběhy se mi vždycky líbí a tento nebyl výjimkou. Na třech stranách jsem se pořádně nasmál, výborné bylo i to, že si hrdinové uvědomují, že jsou v komiksu.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.6.2017 11:44CREW² #05
    Naprosto úžasné číslo, nebyl tam jediný příběh, který by se mi nelíbil. 5* úplně zaslouženě.

    Batman: Drobné přestupky - výborný nápad, kdy jsem s hlavním „padouchem" naprosto sympatizoval, bohužel kresba byla místa nepřehledná a od konce jsem čekal trochu víc než jen to, že Batman přijde a zatkne ho.

    Lobo versus Hitman: Ten vyklobanej parchant - naprostá klasika, tímhle příběhem jsem kdysi v podstatě začínal s komiksy. Výborný překlad, úžasné vtipy, krásná, přehledná kresba. Hlavní je ale představení celého týmu Section Eight, který dodnes zůstává mým nejoblíbenějším superhrdinským týmem, zvlášť pro Chrchlomrda a Psovařiče mám slabost.

    Gangland: Úklid v domě - velmi jednoduchá záležitost, kde jsem si ale hned po dvou stranách domyslel, jaký bude konec.

    Greyshirt: Jak to v životě chodí - nevím, jak to ten Moore dělá, že vše, co napíše, je tak originální a tak jiné. Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientoval, ale nakonec se mi odlišný styl vypravování komiksu dost sedl, i když příběh byl spíš jednodušší.

    Legie nepromokavých: Casino - super sranda, dost mi to připomínalo Modré kabáty. Příjemná kresba, která byla stále přehledná, i když v každém obrázku bylo hodně textu.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo19.6.2017 11:06CREW² #26
    Další moc povedené číslo, komiksy z 2000 A.D. mi vůbec nevadí, spíš naopak. Jistá kvalita je tam vždycky zaručena, takže i ty povídky, které se mi úplně nelíbily, na tom tak špatně nejsou. Když to čtu dnes, tak je mi jedno, že publicistika je časově někde jinde, takže články se mi líbily a ten první mě dost možná nalákal ke koupi Calvina a Hobbese.

    Příběhy hrůzy: Místo činu - kresba průměr, konec mě vůbec nedostal jako ostatní.

    Sláine: Vládce zvířat - tady mi zase přišlo, že je to zbytečně natahované. Nápad výborný, začátek i konec se povedly, ale uprostřed bylo těch nudných stran až moc.

    Soudce Dredd: Byt - nejlepší příběh z celého čísla. Dredd je stabilně velmi kvalitní, zábavný a vtipný. Na pár stranách dokáže odvyprávět zajímavý příběh se super vyvrcholením.

    Sekáči - až teď jsem zjistil, že kresbu ostarával Jock, díky čemuž se mi komiks líbil ještě víc. Nápad není nijak zvlášť originální, ale je to moc hezky vyprávěno, škoda jen otevřeného konce, z tohoto světa bych si klidně přečetl víc.

    Sinister a Dexter: Sledovačka - vyloženě kraťas pro pobavení, což ale rozhodně není mínus. Jen toho příběhu se tam už moc nevešlo.

    Příběhy z Telguuthu: Nevěsta pro Ballakruz-Krima - zajímavý příběh, ale dost často jsem se ztrácel v kresbě.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo18.6.2017 22:49CREW² #27
    Poslední večeře - čtyřstránkový kraťas, který pracuje s velmi zajímavým nápadem, ale už od začátku mi bylo jasné, jak to skončí.

    Pěna - klasická Kopřivovina, dá-li se to tak říct. Příběh vtipný a brutální, ale kresba mi a) přišla místy dost nepřehledná a musel jsem v obrázcích hledat, b) strašně připomíná kresbu Guilloryho z Ochutnávače.

    Třída smrti - zajímavý námět, překvapivé rozuzlení. Jen by se mi asi víc líbilo, kdyby doprovodný text nebyl přímo v obrázcích, ale spíš v nějakých rámečcích, takhle mě to docela rušilo.

    Příběhy z Telguuthu: Uhuros Příšerný - kdyby to byl příběh dlouhý aspoň jako jeden komiksový sešit, tak by to k něčemu bylo, takhle je to jen šíleně zkratkovitý, předvídatelný kraťas.

    Sinister a Dexter: Klikař - můj první příběh s touhle dvojkou a i když nevím, jaká jsou jejich ostatní dobrodružství, tohle si mi líbilo a určitě si další příběhy vyhledám.

    Obrněný Gideon: Ho, ho, horor - tohle bylo prostě divný a nepochopil jsem to a ani jsem moc nechtěl.

    Sláine - také moje první setkání se Sláinem a dostalo se mi hezké povídky s krásnou kresbou. Jenom ten konec mi přišel trochu WTF, jak ho to jako napadlo, že ho musí zabít vlastně natřikrát.

    Soudce Dredd: Byli jsme nabonzováni - nejlepší komiks tohoto čísla a také nejdelší. Kresba/malba se sem krásně hodí, i když je na první pohled odpudivá, prostě klasická epizodka z Dreddova světa.

    V tomto čísle nebyl žádný vyloženě špatný komiks, takže si 4* zaslouží.


  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo18.6.2017 19:56CREW² #25
    Prostě paráda, co víc říct. Příběh krásně přibližuje dnes tolik opěvovaný vztah Jokera s Harley, Batman tam hraje spíš vedlejší roli a vlastně nic moc zajímavého nepředvede. Příběh se mi líbí hlavně díky úžasné Timmově kresbě, která v kombinaci s drsným příběhem výborně funguje. K této Crwi se ještě určitě párkrát vrátím.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo14.6.2017 17:34Nejmocnější hrdinové Marvelu #017: Falcon
    Tato kniha mi naprosto výborně přiblížila, kdo Falcon je, a to je její hlavní účel. První příběh byl srandovní pohádka, i když ten hlavní motiv (výměna těl) byl zajímavý. Druhý příběh se mi moc líbil, hezky rychle se to četlo, mělo to zajímavý sociální podtext a nebýt toho příliš amerického finále, dal bych klidně 5*.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo12.6.2017 21:15Warcraft: Pouta bratrství
    První půlka super, konec byl dost klišé. Jediná postava, která byla něčím aspoň trochu zajímavá, byl strážce, zbytek postav byl dost černobílý. Jinak to ale hezky doplňuje film a jako nenáročné čtení to účel splňuje.

  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo15.4.2017 11:54Mýty #11: Válka a střepy
    Já pořád nechápu, jestli je tak moc těžký zmenšit velikost písma - už od prvního dílu je text vždycky v bublině úplně narvaný a skoro se dotýká okrajů, což vypadá dost hrozně...

    Jinak příběh samozřejmě super.
  • Mitthrawnuruodo
    Klasika, nejde hodnotit jinak než plnou palbou, retro sešity na konci jako vždy super. I když všechny tyhle knihy mám v původním vydání od BBartu, tenhle komplet budu kupovat, i kdyby to bylo jen kvůli těm pár stranám na konci.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo12.3.2017 10:30Myší hlídka #01: Podzim 1152
    Přečetl jsem to na jeden zátah a líbilo se mi to, ale nevidím v tom nic moc výjimečného. Kresba místy super, ale spíš mi přišla nepřehledná, příběh zajímavý, ale na mě až moc jednoduchý.
  • Mitthrawnuruodo
    Naprosto super, nikdy by mě nenapadlo, že tohle vyjde v češtině a ještě kompletní sešit se všemi ostatními příběhy. Prkotiny jako obálku neřeším.
  • Mitthrawnuruodo
    Hlavní příběh paráda, hlavně Frankova kresba se mi dost líbí. Retro sešit na konci knihy výborný, jen by mě zajímalo, jestli tyhle retra budou vždycky jen takhle krátká, protože zatím nejdelší sešit měl slabých 15 stran...
  • Mitthrawnuruodo
    Prostě paráda - zpracování kvalitní, cena ještě lepší. Moc se mi líbí retro sešit na konci, v tomto případě opravdová legenda, kterou by měl každý komiksák mít u sebe. Pro mě rozhodně lepší než Marvel UKK, jak výběrem příběhů, tak zpracováním.
  • Mitthrawnuruodo
    Těch 50,- bylo tak málo, že jsem se rozhodl investovat dokonce i do Marvelu, což je u mě dost nevídaná věc. Za ty peníze by se to určitě vyplatilo, i kdyby byl příběh úplně o ničem.

    Plakát hezký a velký, doplňující informace taky. Celkové zpracování knih z této série se mi líbí o dost víc než původní UKK, ať už z hlediska bonusů, kterých je tu opravdu dost a jsou vážně zajímavé, ta topka 5 nejlepších příběhů Avengers byla pro mě dost užitečná, nebo z výběru sešitů. Ten jeden retro sešit se mi tam strašně líbí, a nevadí, že už to vyšlo dřív, bude se tu opakovat maximálně pár sesitů, co už vyšlo v počátcích, ale dalších 50 jich bude jiných, takže to podle mě problém není.

    Příběh se mi hodně líbil, nevím, jak to ten Busiek dělá, ale zatím vše, co jsem od něj četl, bylo prostě epický. Nebylo to ani moc ukecané, jak už je u něj zvykem. Jen škoda, že to bylo jen přes pět sešitů, myslím, že příběh takového rozsahu by si zasloužil víc.

    A avengers ze západního pobřeží mi přijdou jako hodně doslovný překlad :D
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo2.8.2016 15:52Hoši od Bobří řeky (2. vydání)
    Příběh se mi líbil, je to krásně zpracovaná předloha, která potěší každého staromilce, jako jsem já. Přečetl jsem to na jeden zátah a vážně mě to bavilo. Kresba mi tam úplně nesedla, ale mohlo to dopadnout i hůř.

    Co se mi ale vůbec nelíbilo, je samotné zpracování knihy, konkrétně lettering. Vybraný font se velmi špatně čte, hlavně proto, že vždy, když je psán vykřičník, je před ním o mezeru víc, což vypadá nejen velmi špatně, ale dost často jsem si ho pletl s písmenem „i". V bublinách byl často špatně vycentrovaný text a celkově mi lettering přišel dost neprofesionální.

    Jen při běžném čtení komiksu jsem objevil cca. 15 gramatických chyb a pár překlepů, což by se takovéto knize v takovémto nakladatelství rozhodně stát nemělo. Chybí tam spousta čárek a často se tam vyskytuje klasická chyba desetiletého dítěte, a to Ji/Jí, která mi přijde obzvlášť stupidní.

    Vůbec se mi nechce věřit, že tato kniha prošla nějakou pořádnou korekturou. Nevím, čím to je, že se do komiksů dostávají tak často chyby, viz Zámek a Klíč.
  • Mitthrawnuruodo
    Super retro, moje první setkání s X-meny a paráda! Jen je docela vtipný, že si to po sobě nemohli ani přečíst, když dali hned na zadní desky překlep. Škoda.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo19.7.2014 13:34NOE #01: Trest za krutost
    Stejně špatný komiks jako film.
  • Mitthrawnuruodo
    Skvělý komiks. Jediné, co mi vadilo, byly ty reklamy.. :D
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo8.6.2014 21:24Muhammad Ali: Král ringu
    Normálně bych si to asi nekoupil, ale díky LK to mám a rozohodně nelituju! Pro mě asi nejlepší komiks od grady..
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo8.6.2014 21:17Star Wars Magazín 2014/03
    První dva příběhy nic moc, ale poslední mě dostal... :D
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo31.5.2017 08:17Jirka #13
    Nevím, v jakém nákladu vychází Bart, ale vím, v jakém vychází Jirka - 50 000 kusů. To je asi jediná věc, ve které je Jirka lepší než Bart, jinak jsou ty příběhy pořád stejně dementní a je to dementní pro lidi jakékoliv věkové kategorie. Barta si rád přečtu i dnes a líbí se mi to.
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo15.4.2017 11:53Batman #08
    Ter: a máš to s tím udavačstvím odněkud potvrzené?
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo9.5.2023Prodám
    PRODÁM:

    Nils Holgersson: 500 Kč / kus (razítko knihovny)
    Goliat #1-5: 2 100 Kč
    Záhadný Spider-Man Extra – 2 500 Kč
    Růžový panter: 1 500 Kč / kus
    Conan Barbar: kompletní série bez č. 10. – 17 čísel: 12 500 Kč za komplet
    New Kids on the Block – 1 800 Kč
    Terminátor: 2 000 Kč
    Růžový panter #1-9 (svázaná komplet série v pevné vazbě): 9 000 Kč
    Záhadný Spider-Man: 900 Kč / kus (čísla 3, 6, 14, 15, 16, 17, 21, 23, 29, 31, 34)

    Comicsové legendy #05 - Batman: Temný rytíř, temné město #01+03: 300 Kč
    Batman #1-8: 5 000 Kč
    Batman a Robin: 200 Kč
    Jurassic Park #1-4: 1 700 Kč
    Akta X #1-5: 1 500 Kč
    Schizo 1–3: 2 500 Kč
    Knihovnička Vakukoku – 18, 108: 3 000 Kč / kus.
    Medvídek Panda a jeho příběhy #01-02: 1 000 Kč
    The Amazing Spider-Man #1-5: 2 900 Kč
    Batman vs Soudce Dredd: Zemřít smíchy #1+2: 200 Kč
    Lobo: Bullíkův případ #01-04: 500 Kč
    Lobo: Sedm zbytečných #01-03: 300 Kč
    Sólo #03: Země Zet: 150 Kč
    Soudek #1: 500 Kč
    Plinlimon 1+2: 100 Kč
    Modrá Crew: Hellboy: 50 Kč
    Batman vs Soudce Dredd: Rozsudek nad Gothamem: 80 Kč
    Ilustrované příběhy (různá čísla): 130 Kč / kus
    Seriál ilustrované příběhy #01-03 (Tarzan, Tři malá prasátka, Buffalo Bill): 1 100 Kč

    Kompletní první řada Crew 1–21: 7 000 Kč za komplet

    Různá čísla druhé řady časopisu Crew na druhou: 50 Kč / kus.

    Speciál Crew² #1: Lobo versus Maska – 400 Kč
    Arnal a dva dračí zuby & jiné příběhy: 3 600 Kč
    Arzach: 1 200 Kč
    Nová šance - 50 Kč
    Red Meat #01-02: 600 Kč
    Klasický komiks: Robin Hood - 200 Kč
    Petr, Ida a miminko: 800 Kč
    Sláine: Královna čarodějek – 50 Kč
    Indián Umpa-Pa #01: 50 Kč
    Modrá Crew #01 - Lobo: Kostěj nesmrtelný – 100 Kč
    Thorgal: Dítě z hvězd – 50 Kč
    Causa dr. Cronin: Přerušená večeře – 900 Kč
    Sláine: Zabiják démonů – 50 Kč
    Thorgal #03: Nad jezerem beze dna – 70 Kč
    Představujeme výtvarníka Luboše Hlavsu - 250 Kč
    Komiksy doktora slizu - 150 Kč
    Golem – 50 Kč
    Pot #01–04: 2 200 Kč
    Comics 1–4: 350 Kč
    Hop 1-10 - 800 Kč

    Star Wars unikátní materiály z archivů společnosti Lucasfilm za posledních třicet let: 400 Kč
    Absolute Justice League: The World's Greatest Superheroes by Alex Ross & Paul Dini - 2 500 Kč
    Star Wars Art: Ralph McQuarrie: 1 000 Kč (v češtině)

    Star Wars Omnibus: Před dávnými časy… 1+2 – 2 000 Kč za komplet
    'Asterix I-IV: 250 Kč (ostatní díly prodány)
    Corto Maltese - 50 Kč
    Thorgal #19-23: Neviditelná pevnost – 170 Kč
    Komiksová historie moderního světa #01-02 - 400 Kč
    Komiksová historie světa #01+03: 900 Kč za obě
    Pod dekou: 350 Kč
    Essex County: 180 Kč
    Komiksová bible: 200 Kč
    Žoldnéř #01+02 – 200 Kč

    Hitman #01–07 + Pár vražd navíc: 1 500 Kč
    Aquaman New 52 1-4 HC (pevná vazba, nové) - 500 Kč za komplet (eng)
    Aquaman: A celebration of 75 years HC - 250 Kč (eng)
    DC Showcase Aquaman 1–3: 400 Kč za komplet (eng)
    Harley Quinn #02: Výpadek (paperback) – 80 Kč
    Lobo: Dědička a další příběhy: 150 Kč
    Fortnite foundation – 15 Kč
    Flash #01: Když blesk udeří dvakrát (paperback): 30 Kč

    Z pekla (2. vydání): 800 Kč
    Watchmen: 500 Kč
    Batman: Kameňák a další příběhy – 200 Kč
    Superman: Rudá hvězda – 150 Kč
    Joker – 100 Kč
    Království tvé – 300 Kč
    Batman: Návrat Temného Rytíře – 250 Kč
    V jako Vendeta (2. vydání): 450 Kč
    Batman 1–9 PEVNÁ VAZBA – 4 000 Kč za komplet
    Superman Action Comics 1–3: 430 Kč za komplet (pevná vazba)
    Superman: Poslední syn - 70 Kč
    Superman Pro zítřek 2 - 20 Kč
    Superman Nespoutaný - 250 Kč za obě (pevná vazba)
    Superman Země jedna - 100 Kč (pevná vazba)
    Temné noci - Metal - 250 Kč
    Liga spravedlnosti #1–4: 3 000 Kč za komplet (pevná vazba)

    Živí mrtví / Walking Dead #1–27: 4 500 Kč za komplet.

    Kompletní první řada Ultimátního komiksového kompletu - 60 knih. Cena za vše - 9 000 Kč

    Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna. Mail:

    mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo16.4.2023Prodám
    PRODÁM:

    New Kids on the Block – 2 000 Kč
    Záhadný Spider-Man Extra – 2 700 Kč
    Akta X #1-5: 1 800 Kč
    Batman a Robin: 300 Kč
    Jurassic Park #1-4: 2 200 Kč
    Batman #1-8: 6 000 Kč (Unicorn Comics)
    The Amazing Spider-Man #1-5: 3 200 Kč (Unicorn)
    Růžový panter #1-9 (svázaná komplet série v pevné vazbě): 11 000 Kč
    Terminátor: 2 200 Kč
    Nils Holgersson: 700 Kč / kus (razítko knihovny)
    Růžový panter: 1 700 Kč / kus
    Goliat #1-5: 2 300 Kč
    Záhadný Spider-Man: 1000 Kč / kus (čísla 3, 6, 14, 15, 16, 17, 21, 23, 29, 31, 34)
    Conan Barbar: kompletní série bez č. 10. – 17 čísel: 14 000 Kč za komplet
    Petr, Ida a miminko: 1000 Kč
    Schizo 1–3: 3 200 Kč
    Seriál ilustrované příběhy #01-03 (Tarzan, Tři malá prasátka, Buffalo Bill): 1 400 Kč
    Gradus #01: 300 Kč
    Sólo #03: Země Zet: 200 Kč
    Soudek #1: 700 Kč
    Red Meat #01-02: 800 Kč

    Knihovnička Vakukoku – 18, 60, 88, 94, 105, 110: 3 400 Kč / kus.
    Ilustrované příběhy (různá čísla): 180 Kč / kus
    Medvídek Panda a jeho příběhy #01-02: 1 200 Kč
    Arnal a dva dračí zuby & jiné příběhy: 4 000 Kč
    NÁPOJOVÝ LÍSTEK BATALION: 250 Kč

    Medvídci Štěstíkové #01: 100 Kč
    Hop 1-10 - 1000 Kč
    Král Madagaskaru – 100 Kč
    Thorgal: Dítě z hvězd – 50 Kč
    Comics 1–4: 600 Kč
    Cena nesmrtelnosti – 250 Kč
    Pot #01–04: 2 500 Kč
    Causa dr. Cronin: Přerušená večeře – 1 100 Kč
    Představujeme výtvarníka Luboše Hlavsu - 300 Kč
    Klasický komiks: Robin Hood - 300 Kč
    Komiksy doktora slizu - 200 Kč
    Golem - 100 Kč

    Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna. Mail:

    mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo20.3.2023Prodám
    PRODÁM:

    Akta X #1-5: 2000 Kč
    Batman a Robin: 400 Kč
    Xena #1-6: 1500 Kč
    Jurassic Park #1-4: 2500 Kč
    Ztracený svět #1-2: 1500 Kč
    Batman #1-8: 6 500 Kč
    The Amazing Spider-Man #1-5: 3 500 Kč
    Transformers #1-4: 6 000 Kč
    Fantom #1-8: 10 000 Kč
    Růžový panter #1-9 (svázaná komplet série v pevné vazbě): 12 000 Kč
    Terminátor: 2 500 Kč
    Tarzan se vrací #1-4: 2 000 Kč
    G.I. JOE #1-5: 8 000 Kč
    Nils Holgersson: 800 Kč / kus (razítko knihovny)
    Růžový panter: 2 000 Kč / kus
    Goliat #1-5: 2 500 Kč
    Záhadný Spider-Man: 1000 Kč / kus (čísla 3, 6, 14, 15, 16, 17, 21, 23, 29, 31, 34)
    Conan Barbar: kompletní série bez č. 10. – 17 čísel: 15 000 Kč za komplet
    Petr, Ida a miminko: 1000 Kč
    Nitro těžkne glycerínem: 2500 Kč
    Schizo 1–3: 3500 Kč
    DC komiksový komplet: Action Comics #1 (speciální předplatitelské vydání): 800 Kč
    Seriál ilustrované příběhy #01-03 (Tarzan, Tři malá prasátka, Buffalo Bill): 1700 Kč
    Gradus #01: 400 Kč
    Sólo #03: Země Zet: 300 Kč
    Soudek #1: 1000 Kč
    Red Meat #01-02: 1000 Kč

    Knihovnička Vakukoku – 18, 60, 88, 94, 105, 110: 4000 Kč / kus.
    Čtyřlístek #001 (2. vydání 1991): 1400 Kč
    Ilustrované příběhy (různá čísla): 250 Kč / kus
    Medvídek Panda a jeho příběhy #01-02: 1500 Kč
    Plinlimon 1+2: 250 Kč
    Lips Tullian: 1600 Kč
    Arnal a dva dračí zuby & jiné příběhy: 3 900 Kč
    Barbarella limitovaná edice: 1 700 Kč
    NÁPOJOVÝ LÍSTEK BATALION: 300 Kč

    Medvídci Štěstíkové #01: 200 Kč
    Hop 1-10 - 1300 Kč
    Král Madagaskaru – 150 Kč
    Thorgal: Dítě z hvězd – 100 Kč
    Comics 1–4: 600 Kč
    Cena nesmrtelnosti – 400 Kč
    Pot #01–04: 3000 Kč
    Indián Umpa-Pa #01: 70 Kč
    Causa dr. Cronin: Přerušená večeře – 1500 Kč
    Thorgal #02: Ostrov v ledových mořích – PRODÁNO
    Představujeme výtvarníka Luboše Hlavsu - 450 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Klasický komiks: Robin Hood - 500 Kč
    Komiksy doktora slizu - 350 Kč
    Golem - 200 Kč

    Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna. Mail:

    mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo7.12.2022Prodám
    PRODÁM:

    UKK - 120 knih, kompletní obě řady - 21 000 Kč

    Frank Zappa story #1. sešit - 600 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Král Madagaskaru - 200 Kč
    Komiksy doktora slizu - 350 Kč
    Gorstian #01: Meč krále Gyrha - 400 Kč
    Epizody z Auschwitz #01: Láska ve stínu smrti - 700 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Aréna #05 - 500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Pižmouni - 450 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Comics Arena #1 - 270 Kč
    Golem - 200 Kč
    Šmoulové #11 - 150 Kč
    Nová generace - 180 Kč
    Představujeme výtvarníka Luboše Hlavsu - 450 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Grif comics #00 - 600 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Knihovnička Vakukoku - 8 čísel (18, 60, 83, 88, 93, 94, 105, 110 - cenu nabídněte. (83 a 93 prodáno)
    Causa dr. Cronin: Přerušená večeře - 1700 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Cena nesmrtelnosti - 500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Lips Tullian - 600 Kč
    3x Kája Saudek - 600 Kč
    Clever & Smart: V tajném poslání - 450 Kč
    Klasický komiks: Robin Hood - 500 Kč
    Případ pro inspektora Baryka #01: Zloděj lidí - 600 Kč
    Případ pro inspektora Baryka #02: Kruťas krejčí - 600 Kč

    Hledání ztraceného ráje - 50 Kč
    Thorgal #01: Zrazená čarodějka - 300 Kč
    Modrá Crew #06 - Thorgal #09: Lukostřelci - 100 Kč
    Modrá Crew #10 - Thorgal #04: Černá galéra - 750 Kč
    Slaine zabiják démonů - 150 Kč
    Comics 1-4 - 800 Kč
    Člověk zvaný Son - 100 Kč
    Želvy ninja knihy (ne komiks) - 180 Kč / kus
    Teenage Mutant Hero Turtles - různá čísla - 300 Kč / kus

    Komiks od roku 1968 do současnosti - 300 Kč
    Teorie rozpadu - 270 Kč (paperback)
    Sláine: Poklady Británie - 270 Kč (paperback)
    Goon #04: Čest a děsivé konsekvence z ní plynoucí - 180 Kč
    Komiksová historie moderního světa #01-02 - 1000 Kč
    Enki Bilal 1-3 - 500 Kč za komplet
    Preacher/Kazatel #01-03 - 1500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Poslední Incal - 350 Kč
    Storm Kroniky Pandarve - 350 Kč

    BubbleGun 3 - 220 Kč
    Bedeman 2 - 80 Kč
    BubbleGun 2 - 100 kč
    Vandr trampským komiksem I. - 20 Kč
    Jonáš Fink 1+2 - 30 Kč (za komplet)
    Celebrity na klepu - 30 Kč
    Peanuts - různá čísla - 40 Kč / kus
    Quentin Gentil a mistr úniků - 20 Kč
    Storm 1 - 20 Kč
    Rozbouřené vody - 20 Kč
    Černí Šmoulové - 40 Kč
    Šmoulové - 40 Kč / kus
    Bob a bobek hrají hokej - 40 Kč
    Čaroděj Metloděj - 30 Kč
    Solo 1: Třetí pusa od princezny - 70 Kč
    fortnite foundation - 50 Kč
    Komiksový sešit 1-3 - 150 Kč
    Příběh proroka JOnáše - 500 Kč
    Comicsy pro zábavu i k zamyšlení - 400 Kč
    Živí mrtví - 30 Kč
    BubbleGun 5 - 500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)

    Aquaman: A celebration of 75 years HC - 500 Kč (eng)
    DC Showcase Aquaman 1-3 - 750 Kč za komplet (eng)
    Aquaman New 52 1-4 HC (pevná vazba, nové) - 800 Kč za komplet (eng)
    Batman: Deset nocí KGBeasta - 100 Kč
    Harley Quinn #02: Výpadek (paperback) - 150 Kč
    Flash #06: Když zamrzne peklo - 80 Kč
    Temné noci - Metal - 400 Kč
    Batman / Želvy nindža (pevná vazba) - 350 Kč
    Secret Origins - 80 Kč
    Superman Pro zítřek 2 - 50 Kč
    Superman Action Comics 1-3 - 550 Kč za všechny tři (pevná vazba)
    Superman Nespoutaný - 350 Kč za obě (pevná vazba)
    Superman Země jedna - 100 Kč (pevná vazba)
    Superman: Poslední syn - 120 Kč
    Liga spravedlnosti 4 - Síť (váz.) - 350 Kč

    Spider-Man Rodinný podnik - 170 Kč
    Spider-Man Kravenův poslední lov - 170 Kč
    Avengers Poslední návštěva - 150 Kč
    Deadpool 3 Hodný zlý a ošklivý - 170 Kč
    Captain America - Steve Rogers #01: Hail Hydra - 170 Kč
    Deadpool 8 Všechno dobré - 170 Kč
    Astonishing X-Men #01: Nadaní - 140 Kč
    Tajné války omnibus - 600 Kč
    Spider-Man / Deadpool #01: Parťácká romance - 140 Kč
    Deadpool #01: Mrtví prezidenti 100 Kč

    Minecraft: První kniha příběhů - 20 Kč
    Rodinný ústav - 80 Kč
    Komiksová bible - 400 Kč
    Josephine Bakerová - 130 Kč
    Kyanid a Štěstí - 30 Kč
    Simon Sues 1 - 100 Kč
    Staré pověsti české - 100 Kč
    Zlatá klasika - 150 Kč
    Obrázky z moderních československých dějin (1945 – 1989) - 80 Kč
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (paperback, horší stav) - 10 Kč
    Tarzan - 80 Kč
    Děsivé radosti - 120 Kč
    Desátý Doctor Who #01: Revoluce hrůzy - 100 Kč
    Assassin's Creed - Vzpoura #03: Finále - 120 Kč
    Sláine: Válečníkův úsvit: 100 Kč
    Gantz 1 - 50 Kč
    Warcraft: Pouta bratrství - 100 Kč
    World of Warcraft: Kletba worgenů - 120 Kč
    NAruto 1 - 50 Kč
    Nová šance - 50 Kč
    Kiki z Montparnassu - 120 Kč
    Corto Maltese - 130 Kč

    Komiksová historie světa #01+03 - 1500 Kč
    Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky - 350 Kč
    Žoldnéř #01+02 - 350 Kč
    Bílý láma - 390 Kč (paperback)
    Requiem: Upíří rytíř I. - 300 Kč
    Maska Omnibus 1 - 1000 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Thorgal #19-23: Neviditelná pevnost - 340 Kč

    9 čísel Donald Duck - 150 Kč / kus

    Super Tom a Jerry #01-26 - 700 Kč (komplet série)

    Prvních 21 čísel Dechberoucího Zázraka - 500 Kč (za komplet)

    Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna.
    mail: mxyzptlk@seznam.cz

  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo2.11.2022Prodám
    PRODÁM:

    UKK - 120 knih, kompletní obě řady - 21 000 Kč. Knihy jsou rozbalené, ale ve velmi dobrém stavu.

    Osobní předání možné v Brně.

    mail: mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo12.9.2022Prodám
    PRODÁM:

    Pot #01-04 - 3300 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Knihovnička Vakukoku - 8 čísel (18, 60, 83, 88, 93, 94, 105, 110) - cenu nabídněte.
    Sorrel 1-6 - cenu nabídněte.
    Bedeman 1 - cenu nabídněte.
    Lips Tullian - 800 Kč
    3x Kája Saudek - 700 Kč

    Osobní předání možné v Brně, jinak pošta.

    mail: mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo14.6.2022Prodám
    PRODÁM:

    Zkrat #01-06 - 5000 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Pot#01-04 - 3500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Případ pro inspektora Baryka #01: Zloděj lidí - 1000 Kč
    Případ pro inspektora Baryka #02: Kruťas krejčí - 1000 Kč

    Klasický komiks: Robin Hood - 100 Kč
    Lady Lovely Locks: V krajině pohádek - 300 Kč
    Palečka - 250 Kč
    ČAU čti a usmívej se - číslo 2 - 150 Kč
    Clever & Smart: V tajném poslání - 600 Kč
    Dobrodružství Honzy Štístka - 1200 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Grif comics #00 - 1000 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Grif comics #01 - 250 Kč
    Duhová Regina #1-4 - 200 Kč / kus
    Medvídci Štěstíkové - různá čísla viz foto - 300 Kč / kus (nebo nejvyšší nabídce)
    Chlapská záležitost (pouze 100 kusů, podepsáno autorem) - 1500 Kč nebo nejvyšší nabídce
    Pixy (1. vydání) - 500 Kč
    Puma 1-3 - 1500 Kč za komplet nebo nejvyšší nabídce
    Zelený Raoul 2-6 - 500 Kč
    Bunkr: komiksová revue - 400 Kč

    Čchanové příběhy - 500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Origami 1-3 - 500 Kč
    BubbleGun 2 - 300 kč
    BubbleGun 3 - 400 Kč
    BubbleGun #04: Zkrat speciál - 500 Kč (nebo nejvyšší nabídce)

    Dobrodružství Jeronýma Moucherota (paperback)- 350 Kč
    Indiánské léto / El Gaucho (paperback) - 450 Kč
    Bílý láma - 500 Kč (paperback)
    Temnými cestami - 350 Kč (paperback)
    Blacksad - 350 Kč (paperback)
    Teorie rozpadu - 350 Kč (700 Kč za verzi v pevné vazbě)
    Sláine: Poklady Británie - 330 Kč (paperback)
    Dlouhý zítřek a další příběhy - 350 Kč(paperback)
    Druuna 1-3 - 1200 Kč(paperback)
    Technokněží - 1000 Kč (paperback)

    Svět Edeny - 600 Kč
    Enki Bilal 1-3 - 700 Kč za komplet
    Conan (barlow comics) - 500 Kč
    Rahan (souborné vydání) - 1300 Kč (nebo nejvyšší nabídce)
    Sláine: Válečníkův úsvit: 180 Kč
    Corto Maltese - 250 Kč
    Kapitán Kloss (1. vydání) - 500 Kč
    Comics: Stručné dějiny - 500 Kč
    Komiks od roku 1968 do současnosti - 400 Kč
    Thorgal #19-23: Neviditelná pevnost - 400 Kč
    Goon #04: Čest a děsivé konsekvence z ní plynoucí - 250 Kč

    14 čísel Donald Duck bez 13. čísla kompletní série - 2500 Kč za komplet.

    Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna.

    mail: mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo7.3.2022Prodám
    PRODÁM:

    Knihovnička Vakukoku #018: O statečném Ivanu Nikiforoviči

    Cenu nabídněte - perfektní stav, můžu poslat foto. Osobní předání možné v Brně, jinak Zásilkovna.

    mail: mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo31.1.2022Prodám
    PRODÁM:

    Kompletní první řada Ultimátního komiksového kompletu - 60 knih.

    Komiksy jsou čtené, v dobrém stavu.

    Cena za vše - 13 000 Kč.

    Osobní předání možné v Brně, mohu dovézt po okolí, případně za příplatek kamkoliv po Česku.

    mail:

    mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo16.4.2021Prodám
    PRODÁM:

    Dobrodružství Jo, Zefky a Žoko - 550 Kč (sběratelský box, nové, zabalené)
    Rick a Morty #01-04 - 730 Kč
    Desátý Doctor Who #01: Revoluce hrůzy - 200 Kč
    Rocket a Groot #02: Občasná válka - 240 Kč
    Spider-Man / Deadpool #06: Klony hromadného ničení – 230 Kč
    Loki: Bůh, který spadl na Zemi - 250 Kč
    Stranger Things #03: Křest ohněm – 200 Kč
    Znovuzrození hrdinů DC: Birds of Prey #03: Kruh se uzavírá - 200 Kč
    Sága #02 - 230 Kč
    Deadpool #01: Mrtví prezidenti 150 Kč
    Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D. - 200 Kč
    Deadpool #08: Všechno dobré... - 260 Kč
    Strážci galaxie #01: Kosmičtí Avengers - 200 Kč
    Znovuzrození hrdinů DC Wonder Woman 1 – 150 Kč
    DC Rebirth: Flash #01: Když blesk udeří dvakrát (paperback) - 150 Kč
    Flash #06: Když zamrzne peklo - 180 Kč
    Sága #07 - 220 Kč
    Astonishing X-Men #01: Nadaní - 240 Kč
    Americká liga spravedlnosti #01: Nejnebezpečnější hrdinové světa (pevná vazba) - 350 Kč
    Wonder Woman #01+02 (pevná vazba) - 600 Kč
    Harley Quinn #02: Výpadek (paperback) - 300 Kč
    Harley Quinn #04: Volání do zbraně (paperback) - 300 Kč

    Disney Zlatá klasika #03: Carl Barks a auta v Kačerově - 130 Kč
    Znovuzrození hrdinů DC – 50 Kč
    Nová šance - 150 Kč
    Druhé procitnutí - 100 Kč
    Mezi řádky #01: Tommy Taylor a falešná identita - 120 Kč
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (paperback, horší stav) - 30 Kč
    Dracula - 150 Kč
    Skalpy #01: Země Indiánů - 120 Kč
    Živí mrtví #01: Staré dobré časy - 120 Kč
    Superman: Tajnosti a lži - 150 Kč (měkká vazba)
    Superman: Nespoutaný 2 - 150 Kč (měkká vazba)
    Superman: Action Comics 2+3 - 250 Kč (měkká vazba)

    Comicsové legendy - Batman: Temný rytíř, temné město #01-03 - 400 Kč
    Batman & Robin - 250 Kč
    Solo 1: Třetí pusa od princezny - 50 Kč
    Aréna č. 5 - v dobrém stavu, kompletní - 600 Kč
    Bedeman 2 - 220 Kč
    Bedeman 3 - 130 Kč
    Bedeman 5-8 - 180 Kč (za komplet)
    Sheila - 600 Kč
    Puma 1-2 - 100 Kč / kus
    Medvídci štístkové 1 - 200 Kč
    Duhová Regina 2,3 - 200 Kč / kus
    Solo 2: Člověk zvaný Son - 100 Kč (opotřebované)
    Asterixova dobrodružství #01: Asterix z Galie (6. vydání) - 70 Kč
    Mimozemšťané - 80 Kč
    Comics Aréna - 100 Kč
    Stopa - 80 Kč
    Kometa 10 - 50 Kč
    Hop - 6, 7, 8 - 80 Kč / kus

    DC Komiksový komplet - 1-21 - 2700 Kč

    Egypťan - 180 Kč
    Rodinný ústav - 180 Kč
    Sen o olympiádě - 180 Kč
    Josephine Bakerová - 220 Kč
    Kiki z Montparnassu - 220 Kč
    Truchlivý amoret pražský - 180 Kč

    Superman Cena zítřka + Tajnosti a lži - 500 Kč za obě (pevná vazba)
    Superman: Pro zítřek 2 - 150 Kč
    Superman Země jedna - 230 Kč (pevná vazba)
    Superman Poslední syn - 250 Kč (pevná vazba)
    Superman Action Comics 1-3 - 800 Kč za všechny tři (pevná vazba)
    Superman Nespoutaný - 500 Kč za obě (pevná vazba)


    Osobní předání v Brně, jinak pošta.

    mail: mxyzptlk@seznam.cz
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo17.1.2021Prodám
    PRODÁM:

    Flash #06: Když zamrzne peklo - 180 Kč
    DC Rebirth: Flash #01: Když blesk udeří dvakrát (paperback) - 150 Kč
    DC Rebirth: Wonder Woman #01: Lži (paperback) - 150 Kč
    Fatale #04: Modlitba za déšť - 250 Kč
    Harley Quinn #04: Volání do zbraně (paperback) - 300 Kč
    Harley Quinn #02: Výpadek (paperback) - 300 Kč
    Lobo: Kostěj nesmrtelný - 200 Kč
    Lobo: Kontrakt na Boha (2. vydání) - 180 Kč
    Lobo: Univerzální gladiátoři - 200 Kč
    Lobo #01: Bullíkův případ a další příběhy - 220 Kč
    Sága #02 - 250 Kč
    Sága #07 - 220 Kč
    Rick a Morty #01-04 - 800 Kč
    Punisher MAX #01: Kingpin - 230 Kč
    Desátý Doctor Who #01: Revoluce hrůzy - 220 Kč
    Deadpool #01: Mrtví prezidenti 150 Kč
    Deadpool #08: Všechno dobré... - 300 Kč
    Doctor Strange #03: Krev v Éteru - 230 Kč
    Petr Parker Spectacular Spider-Man #01: Do soumraku - 220 Kč
    Avengers #01: Poslední návštěva - 250 Kč
    Astonishing X-Men #01: Nadaní - 250 Kč

    Comicsové legendy - Batman: Temný rytíř, temné město #01-03 - 500 Kč
    Batman & Robin - 300 Kč
    Solo 1: Třetí pusa od princezny - 80 Kč
    Aréna č. 5 - v dobrém stavu, kompletní - 800 Kč
    Bedeman 2 - 250 Kč
    Bedeman 3 - 150 Kč
    Bedeman 5-8 - 200 Kč (za komplet)
    Sheila - 600 Kč
    Puma 1-2 - 100 Kč / kus
    Medvídci štístkové 1 - 200 Kč
    Duhová Regina 2,3 - 200 Kč / kus
    Solo 2: Člověk zvaný Son - 100 Kč (opotřebované)
    Asterixova dobrodružství #01: Asterix z Galie (6. vydání) - 80 Kč
    Mimozemšťané - 80 Kč
    Comics Aréna - 150 Kč
    Stopa - 80 Kč
    Kometa 10 - 50 Kč
    Hop - 6, 7, 8 - 100 Kč / kus

    Disney Zlatá klasika #03: Carl Barks a auta v Kačerově - 130 Kč
    Znovuzrození hrdinů DC - 70 Kč
    Nová šance - 200 Kč
    Procitnutí - 200 Kč
    Mezi řádky #01: Tommy Taylor a falešná identita - 150 Kč
    Druhé procitnutí - 100 Kč
    Parchanti #2: Zdvojnásobení sázek (paperback, horší stav) - 50 Kč
    Dracula - 250 Kč
    Skalpy #01: Země Indiánů - 150 Kč
    Živí mrtví #01: Staré dobré časy - 130 Kč
    Superman: Action Comics 2+3 - 300 Kč (měkká vazba)
    Superman: Tajnosti a lži - 150 Kč (měkká vazba)
    Superman: Nespoutaný 2 - 150 Kč (měkká vazba)

    Jonáš Fink - 1+2 - 80 Kč
    Máme holé ruce - 80 Kč
    Rozbouřené vody - 60 Kč
    Durango - 50 Kč
    Miluju Led Zeppelin - 80 Kč (čtené)
    Všechny e. zóny - 60 Kč (čtené)
    Svíčka jménem Kristián a povídání o vánocích - 80 Kč (čtené)
    Gudrun a chrám z mramoru - 60 Kč
    Kája & Filip - 60 Kč
    Hérakles/Prokletý rod Tantalův - 80 Kč
    Hook - 100 Kč
    Dilbert 1 - 50 Kč
    Mickey na Dunaji - 50 Kč
    IKS Strážci času - 60 Kč (opotřebované)
    Druhý zelený Raoul - 60 Kč
    Fantasy - Ladislav Kuklík - 150 Kč

    Egypťan - 200 Kč
    Rodinný ústav - 220 Kč
    Sen o olympiádě - 180 Kč
    Josephine Bakerová - 280 Kč
    Kiki z Montparnassu - 250 Kč
    Truchlivý amoret pražský - 220 Kč

    Superman Cena zítřka + Tajnosti a lži - 500 Kč za obě (pevná vazba)
    Superman: Pro zítřek 2 - 150 Kč
    Superman Země jedna - 230 Kč (pevná vazba)
    Superman Poslední syn - 250 Kč (pevná vazba)
    Superman Action Comics 1-3 - 800 Kč za všechny tři (pevná vazba)
    Superman Nespoutaný - 500 Kč za obě (pevná vazba)

    Osobní předání v Brně, jinak pošta. Mail:

    mxyzptlk@seznam.cz
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 42 (cca 11028 Kč)
Mám: 1604 (cca 191013 Kč)
Chci: 13 (cca 2061 Kč)
Sháním: 233 (cca 7981 Kč)
Nabízím: 2 (cca 0 Kč)
Osobní: 13 (cca 6421 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0