Kanadou se šíří zvěsti o vraždícím bigfootovi a počet mrtvých stoupá. Petr Parker se vydává na místo a hledá odpovědi. S pomocí divokého mutanta Wolverina se pouští do boje s prastarým nepřítelem. Pavoukovitý Avenger však netuší, jak nebezpečný umí mrazivý sever být...

Obsahuje příběhy:
Masky
Úhel pohledu

Hřbety jednotlivých svazků postupně tvoří ucelený obraz od Marko Djurdeviče.

Obsahuje sešity série Spider-Man (Vol. 1) #6-12 (leden 1991 - červenec 1991)

Po testovací sérii prvních čtyř čísel startuje série oficiálně znovu od prvního čísla a to v září 2019. Oficiální série se v rozměrech drobně, v rámci milimetrů, liší od testované.


Scénář
Todd McFarlane
Art
Todd McFarlane
Ink
Todd McFarlane
Barvy
Gregory Wright
Obálka
Todd McFarlane
Lettering
Rui Alves
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Karolina Matysová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2612-3169 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 265 mm
Tisk
barevný
Váha
632 g
Stran
176
Cena
49 Kč
Originál
Spider-Man: Masques / Spider-Man: Perceptions (Marvel Comics, 1991)
  • martin28
    Todd McFarlane je borec. Svým temným, místy až hororovým pojetím Spideyho učaroval všem čtenářům mainstreamu. Jeho příběhy jsou svižnější, okleštěny od zbytečných dialogů (hlavně těch s ne sexy bábou May) a taktéž je v nich dost prostoru pro akci. Opravdu nešlo zvolit lepší knihu do startu této série, než je tato. McFarlane na vrcholu. 95%
  • anfrene
    Příběh s Ghost Riderem byl slabší. Hlavní příběh v Kanadě byl skvělý s temným tématem
  • Copak(:-chceš
    Plusy: skvělá kresba, docela dobrý příběh, slušný běh komiksu
    Mínusy: kresba občas nepřehledná (hlavně boj hobgoblin vs GR), spidey už byl ke konci celkem k ničemu a už tam pomalu nemusel být.
    Takže 4*
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš9.12.2020 06:58Komiksový výběr Spider-Man #001: Úhel pohledu
    Pecka. Moje prvé stretnutie s Toddom McFarlaneom (Spawn) a musím povedať, že som sa neskutočne bavil. Dvojzošit, v ktorom Spajdy musí spojiť sily s tak odlišnými partnermi, ako sú Ghost Rider a Wolverine, šliape od začiatku do konca. Obaja páni majú oproti Pavúkovi úplne inak nastavenú morálku, rovnako tak štýl boja proti zločincom. Najradšej ich vidia mŕtvych a nevidia na tom nič zlé, naopak Spajdy verí v dobro do poslednej chvíle a rozhodne nikoho nezabíja. V ich svetoch je vždy prítomná krv. Postaviť na ich stranu ukecaného pohoďáka Spider-Mana (a navyše ho fláknuť do studených kanadských lesov, čo ozaj nie je jeho parketa), by sa mohlo javiť byť podobne nešťastným nápadom, ako keď ho kedysi postavili po bok Cloaka a Dagger. Vtedy to nefungovalo. Teraz to našťastie funguje. Spider-Man zostáva sám sebou, ale to našťastie aj Wolverine a Ghost Rider. Takže kým Spajdy je vyložený klaďas, zvyšní dvaja páni na to idú značne brutálnejšie. Vôbec, Úhel pohledu je nečakane tvrdý – obsahuje plno vyložene halucinogénne psychopatických obrazov (hlavne prvý príbeh) a smrti nevinných (vrátane detí, čo je v komikse so Spider-Manom nevídané). V neposlednom rade je to vizuálna smršť; McFarlaneaho kresba je úžasná, neskutočná a fenomenálna, okamžite som si ju obľúbil. Scenár je jedna veľká akčná jazda, počas ktorej sa nestíhate nudiť. OK, uznávam, časom je toho všetkého možno až priveľa a niektoré okienka sú nakreslené tak veľkolepo, až som sa v nich trochu strácal. Za mňa každopádne bomba a skvelý štart Spider-Manovho komiksového kompletu.
  • Delphín
    Masky
    ,,Hrát si na superhrdinu není hračka. Je to osud. Sami se rozhodujeme dělat dobré skutky. Nebo zlé. Měli jsme na výběr."
    Chápu, že si tento příběh získal sympatie řady čtenářů, ale mně to prostě nesedlo. Hobgoblin je psán dobře, jinak mi to ale přišlo jako dost prazvláštní pokus o týmovku Spidey - Ghost Rider.
    Úhel pohledu
    ,,Copak vážně pod stromy nevidíme les? A chceme ho vůbec vidět?"
    To byl naopak skvěle napsaný příběh! Pravá temná a na Spider-Mana nezvykle brutální detektivka, ve které se ale potká Spidey s Wolverinem a jo, ti dva se skvěle doplňují! Celý příběh je navíc psán dost kvalitně, takže oželíte bez problému odhalení skutečného vraha, u kterého si neřeknete něco ve stylu -cože, to jsem fakt nečekal!- což je velká škoda, celému jinak výborně rozjetému ději to trochu podkopává nohy.
    Celkově je ale tenhle komiks dost kvalitní start do celého kompletu. A konkrétně toto číslo za 49 Kč? Luxus!
  • Norri
    Úvodní část s Ghost Riderem je sice drsná, ale jinak je nic moc a má dost nepřehlednou kresbu. Zato hlavní příběh Úhel pohledu, to je maso! Tatarský biftek s chilli papričkami! Parádní drsný příběh z kanadských lesů a skvělá kresba, kde jsem byl nadšený skoro z každého druhého panelu. No a samozřejmě nezbytné Spideyho vtípky a špičkováním s Wolverinem. Dokonalost!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš18.2.2020 22:07Komiksový výběr Spider-Man #001: Úhel pohledu
    I tady jsem byl spokojenej, ale až na podruhé. Prostě mi to vcelku zapadlo a jak to čte člověk za sebou, má z toho úplně jiný zážitek. Masky tajemné a Úhel pohledu hodně drsný na svou dobu. Už jsem se ani moc neztrácel a fakt se bavil od začátku do konce. Pořád dostáváme porci nezodpovězených otázek, viz mešuge Hobgoblin. Wolverine byl taky hustej a celá ta zápletka kolem toho a že je za tím něco jiného mi nakonec vyrazila dech. Nějak mi to při prvním čtení projelo hlavou a moc jsem tomu nevěnoval pozornost. Zvlášť je zajímavé, že styl, který nastavil Claremont a Miller ve svém 4-sešitovém Wolverinovi, je zde pořád evidentní. Tak jak tomu bylo u Comicsových legend, i zde tomu je podobně a tohle je Wolverine, kterého fakt můžu. Za mě 5 hvězd.
  • Lord Baltimore
    Kniha obsahuje 2 příběhy a ten první (vedlejší) s Hob Goblinem byl úžasnej (celkově miluju, když se hrdinové pletou), ale Úhel pohledu už byl trochu horší.
  • Domino612
    Tento komiks se vi velice líbil, sice jsem si myslel, že Wolverinovi prasknou nervy a asi něco Spidermanovi udělá, ale jinak si myslín, že je to dobrá dvojice
  • UchihaNaoto
    Jsem nesmírně rád, že se u nás začal prodávat tenhle komiksový komplet. Považuji se za nováčka v čtení komiksů, ale jelikož miluju Spidermana jak kvůli jemu samotnému tak i hlavně kvůli tomu, že si myslím, že má ve svém portfoliu nejvíc padouchů ze stáje Marvelu. Takže hned jak jsem to viděl v reklamě tak bylo rozhodnuto. Jsem cílovka a předplatné už dávno běží. No asi bych mohl také malinko zhodnotit svůj názor na tento první komiks. Kresba je naprosto parádní za to je bod bez debat, tempo komiks měl také další bod, scénář za mě už bohužel nedosahoval takových kvalit a bodík udělit nemůžu. Rád bych dal aspoň půl bodu, ale to tu nejde. Dále bod za počet stran a poslední bod za účast dalších postav jako je například. Hobgoblin, Ghost Rider, Wendigo a samozřejmě Wolverine. U komiksů, které mě tolik nebavily se snažím dát šanci ještě jednou tím, že si ho přečtu znovu, ale bohužel ani po druhém přečtení tomu nemůžu dát plnou sazbu. Tak snad příště Todde :-)
  • _Baruu_
    Příběh mě moc bavil, vtip i dospělý kontext. Kresba úžasná k příběhu se dokonale hodí.
  • NextOne
    Tak jako nemůže být špatné spojení SpideyPool, tak nemůže být špatné ani Wolver-man :D Tahle dvojice, ale měla mít napsaný lepší scénář. Sice jsem do poslední chvíle nevěděl jak to dopadne, ale neužil jsem si to tak, jak bych očekával.
  • S4TW
    Paráda, jsem nadšený. První zásah nastal, když jsem viděl kresbu. Naprosto parádička, jedna z mála devadesátkových kreseb, která mě dostala. Syrová, drsná, muskulární, nádherné celostránky… snad jen ta MJ mi nesedla. No a v podobném ražení se nese i scénář. První příběh se nese v lehkém duchu mystična, druhý je naopak výborná detektivní záležitost. Navíc oba příběhy doplňují super hosti – Ghost Rider, Wolverine, kteří oba Spideyho trochu upozaďují. Obecně celá tahle kniha působí na poměry Spider-Mana mnohem dospěleji, drsněji, temněji… no, za mě slušná onanie. Jako kdyby se Spider-Man na chvíli objevil v kůži Batmana, tak to na mě působilo (mám pocit, že tam i jedna narážka na Báťu byla…).
  • TheLavk
    Oba příběhy jsou taková jednohubka, nejsou moc zajímavé či nutné k přečtení, ale zabaví a lze tu vidět chemii mezi Spideyim a Wolverinem. Kresba super McFarlaneovská, temnější, detailní. Za mě 4*
  • 3DD!3
    McFarlane udělal v devadesátkách ze Spideyho hláškujícího bouchače a v Úhlu pohledu ho dal dohromady s Wolverinem, aby v kanadě lovili vraha malých dětí. Tenhle přístup se mi líbí. Ovšem to co udělal v povídce Masky je ještě vyšší liga. Hororové výjevy a sundávání tváře, do toho magor Ghost Rider. V závěru povídky je sice trocha moralizování, ale to jako by dodal redakční guru DeFalco. Neskutečná pecka. Tohle mi sedí. Téhle sérii bych přál kompletní počeštění.
  • Kadin
    Devadesátky v plný parádě. Nádherná detailní kresba, úžasný coloring a překvapivě temná atmosféra. Todd McFarlane je perfektní kreslíř ale scénář mu moc nejde a trochu pokulhává. Líbilo se mi, že to nebyla typická sluníčková marvelovka na kterou jsme zvyklí ale je temná a řeší se zde věci jako znásilnění a vraždy. První příběh byl po vizuální stránce skvěly ale po scénáři už to byla slabota. Druhý příběh už byl o poznání lepší. 7/10
  • Blackthunder
    Úvodní komiks "Masky" mi přišel šíleně nudnej a pořádně divnej.
    Ale "Úhel pohledu" jsem dal na jeden zátah jako kdyby to byla chutná jednohubka. Bylo pěkné vidět jak Spidey nahradil džungli velkoměsta, za džungli v podobě kanadských lesů a navíc se v nich setká s Wolverinem a tak si moji dva nejoblíbenější hrdinové Marvelu rozdělení tento komiks v podstatě rovnocenným dílem. Přidejte k tomu ještě třetí hlas v podobě novinových článků tvoří tenhle kousek fakt parádním.
    Dávám 4 hvězdičky, kvůli tomu, že v tom vydání jsou Masky a chvíli mi trvalo, než jsem si zvyknul na tu devadesátkou kresbu.
  • Carnage
    No jo tady se McFarlane nezapře, osobně jsem od něj načetl hodně Spawna a první příběh z Hobgoblinem je jasnej předchůdce jeho začátků se Spawnem. Ilustrace je svým způsobem svá a hodně temná přesně jak se na Todda sluší a patří akorát když maluje lidi bez masek tak už mu to tady tolik nejde, Peter vypadá hrozně ale taková MJ to je jiný kafe. Příběh je v prvním story "Masky" takový nic moc tam je rozhodně radost pohledět na kresbu ale scénář je už trochu mimo a v tomhle zase vyniká druhý příběh s Wolverinem.
  • Mleako
    Masky - triviální zápletka a nejasné okolnosti, ale má to super kresbu a atmosféru. Spider-man v Kanadě - průměrná detektivka, kde Spidey hraje druhé housle, ale celkem mě to bavilo. Za 49,- slušná koupě, ale doufám, že až to bude vycházet za plnou cenu, dočkáme se nějakých lepších příběhů.
  • louza
    Kniha je druhým souhrnem sešitů McFarlaneovské řady z počátku devadesátých let jejíž první část tu vydala Crew jako Utrpení. A defakto stejný styl kresby i scénáře jako v Utrpení najdeme i v prvním dvou sešitech s Goblinem a Ghost Riderem. V podstatě bezdějová mlátička v dokonale vyvedeném kresebném stylu, jaký si nespletete. Jinak ovšem bída. Druhý větší příběh s Wolverinem je ale jiné kafe. Spidey s rosomákem se tu snaží vypátrat tajemného vraha a očistit podezřelého. Příběh má dokonce i děj a vůbec ne špatný. Škoda, že po tomto příběhu, kde Todd konečně našel recepis na zábavné čtení a ne jen tupé mlácení, dělal už jen dva po sobě jdoucí sešity a jeden další a pak řadu úplně opustil. Kniha ale rozhodně stojí za přečtení.
  • Venomslav12stars
    Super akční příběh
    -skvělá kresba
    -skvělé postavy (hlavně spiderman a hob goblin)
  • Cinema Ranger
    Spider-Mana mám moc rád a proto jsem nadšen z toho, že tu začal vycházet komplet zaměřený hlavně na tuto postavu. První svazek je sice a to přiznávám něco, co se nehodí zrovna jako první díl, ale jedná se o fajn čtivo.
    První příběh ,,Masky" (Spider-Man #6-7) je nudný a celkově naprosto špatný.
    Ale druhý příběh ,,Úhel pohledu" (Spider-Man #8-12) je úžasný příběh. Todd napsal skvělý příběh a jeho vlastní kresba se k příběhu hodí. Hlavně jsem rád, že jsem dostal úplně něco jiného než jsem čekal a jsem za to rád.
    Přečetl jsem to jedním tahem a to je co říct, takže jde o dobré čtení.
    Já myslím že za 49,- se to vyplatí koupit, takže kupujte dokud je.
    70%
  • SomeOne
    První příběh se vůbec nepovedl, kresba se mi vůbec nelíbila a i příběhově to je trochu ..... (doplňte si za to, co chcete).
    Ovšem druhý příběh je naprostý opak prvního příběhu, kresba se mi hodně líbila (jo, vím, že oba příběhy kreslí i píše Todd McFarlane), což je zvláštní, protože to oboje vyšlo hned za sebou v sešitech. Nicméně i příběh je zde inteligentní, mně se hodně líbilo, že zde chybí nějaký klasický záporák, to tomu hodně prospívá. Řešení zápletky je dobře udělané, jen se mi trochu nelíbílo, jak se ten Spidey nechal přesvědčit tak rychle.
    Za tu cenu je to luxusní edice, kterou každému doporučuji zakoupit.
  • kaylin
    Kniha "Komiksový výběr Spider-Man 1: Úhel pohledu" je dobrým začátkem série, kde se nám má představit Spider-Man. Docela se na další jeho příběhy, které ještě nevyšly v češtině, těším, protože tohle byl vždycky superhrdina, jehož jsem si oblíbil nejvíce. Vlastně první komiks o superhrdinech jsem četl s ním, ale to i další spousta lidí. Kniha "Komiksový výběr Spider-Man 1: Úhel pohledu" navíc prezentuje fakt, že jsou zde ještě příběhy s tímto superhrdinou, které jsou dobré a které stojí za čtení. A snad jich bude ještě víc. Zatím jsem tedy rozhodnut u série vytrvat a budu podobně jako u "Nejmocnějších hrdinů Marvelu" a "DC komiksového kompletu přinášet recenze na jednotlivé díly. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží.
  • Moon
    První kniha komiksového výběru Spider-mana mě docela překvapila. Celé knize vévodí moc hezká (tmavší) kresba a nádech, která má super atmosféru.
    První část knihy nazvaná Masky není špatná, jen na můj vkus moc krátká. Nic co by urazilo, ale ani jsem z toho neskákal radostí.
    V druhé části knihy (delší a mnohem lepší část) se dočkáme Wolverina a tak trochu detektivního příběhu o vraždách v Kanadě. Moc dobře se na to kouká a čte, jen je tam Spider-man malinko upozaděný.
    Rozhodně jsem zvědavý na další kousky tohoto výběru.
  • cyboy
    No jestli i ostatni knihy budou stejne kvalitni, tak nas ceka hodne intelektualniho masochismu.
    50%
  • mearez
    Tak nám tu startuje nový komplet. Ne že bych o něj něják moc stál, ale aspoň si rozšířím obzory o něco, co by tu nikdy nevyšlo, což je super.
    Masky u nás už vyšly. Neni to žádnej zázrak a je to strašně krátký příběh. Nic, z čeho bych něják skákal radostí, je to prostě jen taková výplň. Druhý příběh je o poznání lepší, ovšem pokud má sloužit jako reklama na komplet, který u nás jednou v budoucnu bude vycházet, tak to není moc efektivní, protože je Spidey v celém příběhu takový komediální prvek. Oproti tomu Wolvie je skvěle napsanej a fakt se mi líbil. Kresba je klasickej McFarlane, s tim že superhrdinové vypadaj skvěle, ale třeba Peter je nakreslenej místy úplně nešťastně.
    Je to celkem příjemnej Spidey, kterýho můžete minout, ale kvůli Wolverinovi by to možná byla škoda. Za mě 4*.
    Kompletů už je tu moc a nemyslim si, že tohle bude něják jiný, než komplety předchozí. Ovšem Spideyho moc načteného nemám, takže další díly taky zkusím.
  • hroubek
    Spider-man patří k mým nejoblíbenějším hrdinům a rád si přečtu jeho dobrodružství. To, že zde bude vycházet celý komplet věnovaný jen jemu je pro mě dobrá zpráva, i přestože mám mírnou obavu o kvalitu titulů. První číslo Úhel pohledu od Todda McFarlanea se povedlo. McFarlane dělá trochu drsnější příběhy se Spideym. Dost se v nich umírá, řeší se i následky toho, když hrdinové někoho nestačí zahranit a i přístup k samotnému zachraňovaní. Jako protipól ke Spideymu tu máme Ghost Ridera a Wolverina, kteří mají přeci jenom trochu agresivnější a nekompromisnější přístup u řešení problémů. A tahle kombinace funguje parádně. Je to dobré čtení, které mě bavilo a jako celek mě sedlo. Jsem dost zvědaví s čím přijdou další díly.
  • Tyfus
    Vyjít to tady před 20ti lety, tak by z toho všichni slintali blahem a pro mě to platí zase. Vždycky jsem zbožňoval devadesátky a tenhle book mi je dal znovu ochutnat! Masky mám ještě v sešitové podobě od Crwe, takže pro mě nic nového, ale druhý příběh jsem nikdy nečetl. A jsem spokojený. Wolverine, Spidey, McFarlaneho kresby přes celou stránku a příběh, který je tak zbytečně temný, že by mu DC filmy mohly závidět... všechno jak má být! Vím, že většina lidí, proti těmhle kompletům brojí, což částěčně vlastně i chápu, ale občas v nich výjdou věci, které bychom jindy v češtině prostě nečetli!
  • rewkon
    Todd McFarlane má kresbu fakt suprovní fakt mi sedla scénář trochu béčko hlavně u prvního příběhu u toho z Wolverinem byl naprosto v pohodě pro mně bylo dost překvapivý ,že na spidermana bylo oba příběhy docela temnějšího ražení na to u pavouka nejsem zvyklý.
  • mAGiic
    Průměrný mi od McFarlane přišel už Torment a příběhy vydané v rámci prvního dílu Komiksového výběru Spider-mana mi v tom jen utvrdili. Crossover s Hobgoblinem s názvem "Masky" je weird, hezky se na to kouká, ale příběhově rutina s nejasnou Hobgoblinovou motivací. Další sešity věnované vyšetřování vražd malých chlapců v Kanadě nejsou vůbec spider-manovské, spíš jsou hodně detektivně pojaté, hodilo by se mi to do jiných sérií, ale ne do Spideyho. 3*
  • Komiksum
    Průměr, první příběh obrovsky slabý, druhý velmi dobrý. McFalane je skutečně dobrý kreslíř, jsou to sice klasický nabušený devadesátky ale tohle se mi líbí, ale zkrátka dobry scénárista to není. Příběh s Wolverinem se mi líbil, ale větší roli tam zastává rosomák + je výrazně lépe napsaný.
    Na poměry kompletu ne úplně šťastně vybraný startovní book.
    Kompletů už tu je příliš.
  • Spacecore
    Tak úvodní příběh Masky u nás vyšel už v roce 2000 a tak jsem si ho s chutí připomněl, i když teď už na mě nepůsobil tak wow dojmem jako tehdy. Kresba je naprosto parádní, kde je škoda, že se na to McFarlane vysral, protože to co předváděl v 90s je masakr. Příběh s BigFootem je ok, ale slaboučký a Spidey hraje druhé housle. Ono takle.. McFarlane uměl perfektní kresbu, perfektní atmosféru a ve své době to bylo možná napřed, ale scénáristicky dost pokulhával a když to čtete dneska, tak opravdu zíváte. Suma sumárum dávám 3, ale přidávám 4. za to, že to má pro mě nostalgickou hodnotu a celkově toto vydání za 49,- Kč je luxusní.
  • Gmork
    Tak přečteno, a byla to zívačka. První příběh Masky, kde si to Spidey přezdržkuje s Goblinem a do toho se jim plete Ghost Rider je stokrát převařené superhrdinské klišé, plné archaických hlášek, některé bubliny mi ani nedávaly smysl. Druhý příběh byl krapet lepší, hlavně díky temnějšímu tónu zápletky, bo jde o pedofilního vrahouna. Ale v něm byl hlavní hrdina spíš Wolverine, Spidey tam jen lítá po lesích, aby se neřeklo. Jinak ale oba příběhy spíše obstarožní průměr, který dost zachraňuje kresba. Víceméně mě tato kniha opět utvrdila, že o nic zásadního nepřicházím, když starý superhrdinský mainstream nečtu.
19602712
Četl/a (165)
2scha, 3DD!3, adevr, Al0f0k, Alfred, AlmightyMates , anfrene, Anton, Anton Whatever, autokineton, Azik2586, Bary02, Blackhand47XD, Blackthunder, BreakingAway, calvin10, Carnage, Cemino, Cever, chuckboris, Cinema Ranger, Copak(:-chceš, CoVseNerdit, Crics, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, Dejweez26, Delphín, Denis1996, Django, Domino612, Doppelganger, DracoAn, duri, Dzoglik, Džoworka, electricfret, EnolaGay, Fida, Final, Fives, Fox01, Franta z Čokolády, GavlaDan, georg, Georgíno J., gezic, Glumal, Hønzza, hicks, hroubek, Hugin, hypermlok, Idy, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, izuku midoria, Jack, jajsemviktor, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Joker189, JORDY, Kadin, Kaluž, kaylin, kendor007, Keno, Knowho/Wullcann38, Komiksum, lantan1, Lijem24, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, Lukis89, luky.kuky10, Madao, mAGiic, Majkl151, martin28, Martinb, MartinsWarlock, me, mearez, Mercurio, michaldca, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, namdnas, NecRoman, NextOne, NOD82, noovakpetr, Norri, onfr300, Onkel 1928, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, petrik1710, petrSF, Pizza Guy, PKD, Procky, punisher, raenius, Rapty, Raul, rewkon, RobinZdidlo, Roiser, roswelll, S4TW, Sagikkun, Sajmon, samuelo12, Scaleo1, Schimi85cz, seamzocze, SekyCZ, seneke, simonator, Spacecore, Spike, Star36489, štěpin_8, SteveCZ, Symbi, t0mas, the.kasztan, TheLavk, Thurin, Tomski, trudoš, TZcomics, UchihaNaoto, Ukko, Václav Mikula, valkys, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, Vyjebanec17, w3cMarkus, Wiw, xflori01, YARYNN, Zaknafeine, Zdendy, zdennanek, zlejzmrd, _Baruu_
(292)
10milda, 2scha, 81splinter, Abe, adam.ra, adevr, afri, Al0f0k, Alfi, Alfray, Alfred, AlmightyMates , anfrene, Anton, Anton Whatever, autokineton, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, Bary02, Beng.D, Benji, Big_Boss, birkoff13, Blackhand47XD, blackJag, Blacksad, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, BreakingAway, burzum, Caiiiczech, calvin10, CaptainL, Carnage, Cemino, Cever, chuckboris, ConanVJ, Copak(:-chceš, CoVseNerdit, Crics, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, Dejweez26, Delphín, Denis1996, Dexir, Dinik, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, duri, Dzoglik, Džoworka, Ejdý, Ejdý1, electricfret, EnolaGay, Erich, fel68, felis, Fida, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, Fives, Flowtek, Fox01, Franta z Čokolády, GavlaDan, georg, Georgíno J., gezic, Glumal, Goldfinch, Hønzza, hellblazer, hlavathor, Hlousks, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, izuku midoria, Jabba, Jack, jajsemviktor, James, JaroKakashi, Jay-jay, jd., jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, jiskra, Johny87, Joker189, JORDY, Kadin, Kareru, karl173, KdG, kendor007, Keno, kindanerd, KINIMODUS, Knowho/Wullcann38, Knuckless, komik.sx, komiksák007, Komiksum, koudak89, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kucik, Laik, LegendOfLore, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, Lookass33, Lord Baltimore, Lukis89, luky.kuky10, Madao, mAGiic, Majkl151, Mariomichal, martin28, Martinb, Marvin, Matio, Matthew, Maty48, Mauglí, mcezik, mcleek, me, meffis, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, michaldca, MickeyStuma, mikado, Mikei, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, moris.cz, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, NextOne, Nightmare, NOD82, noovakpetr, Norri, nx, OldaB, Olesh, onfr300, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perak, perper, petrSF, PH79, Pizza Guy, pk123x, PKD, Procky, psramek, PumpingArrow, punisher, Radkos, raenius, raimi, Rapty, rewkon, Ricarderon, RicHard. , RobinZdidlo, Roiser, roswelll, royan, Rumburaq, S4TW, Sagikkun, saja, Sajmon, Salien, samuelo12, Saran, Scaleo1, Schimi85cz, SekyCZ, seneke, Sidi Santini, simonator, Skot, sleepless, Spacecore, Spider-man, SpiderJerusalem, Spike, Stara.kryta, štěpin_8, SteveCZ, StressCZ, suchosch, suricattaontheway, Symbi, t0mas, tacmud, Ter, The Genius, the.kasztan, TheLavk, TheoDread, Thurin, Toi, tomaseek, Tomasino79, tomntp, Tomski, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, UchihaNaoto, Ukko, Václav Mikula, valkys, VanTom, Venomslav12stars, Viking, vita, vranakx, VskPrzk, VvV, w3cMarkus, willis, Wiw, xai, xflori01, xintax, YARYNN, yogi, Zahonko, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd, _Baruu_
Chce (6)
dcpatr , delsemela, Gmork, hahahoho, Odal , Vyteq
Shání (1)
Vyteq
Nabízí (3)
BreakingAway, EnolaGay, Ivan Kucera