• Blacksad
    Dobře se to čte, hezky se na to dívá. Docela často jsem se smál, ale párkrát i kroutil hlavou - snaha o ujetost je někdy až moc vidět, ale můj vkus to tedy rozhodně neurazilo :-)
  • Blacksad
    Blacksad16.9.2015 21:46Želvy Ninja: Menu číslo #02
    První a poslední sešit super, kvalitka jako minule. Ale vesmírné intermezzo v prostředních dvou mě nudilo a nebavilo - jako cliffhanger na konec prvního sešitu dobrý, ale roztáhnuté do dalších dvou sešitů je to nuda.
  • Blacksad
    Blacksad22.7.2015 17:18Kdo bydlí ve starém dubu
    Moc pěkné, krásně vyvedená knížka, hezky namalované. Člověk se v tom orientuje, celé je to takové přívětivé. Český autorský komiks pro děti na jedničku.
  • Blacksad
    Skvělé. Několik výbuchů smíchu, několik pousmání, několik né-uplně-vtipných-trapnějších situací, ale tak už to bývá, když si člověk píše deník. A Vendulčin deník, to je radost číst! :-)
  • Blacksad
  • Blacksad
    Zapomeňte na nadýchanou mléčnou pěnu z televizní cukrárny, tohle komiksové sousto není žádné křupavoučké Crème brûlée, ale fajnově namletá sekaná, ve které křupou tak akorát zbytky kostí osmdesátkových zlosynů. Tahle dobrota vystřelí vaše chuťové buňky na Měsíc a když se vrátí, ještě dlouho budete mít v puse pachuť krve. Bon appétit!
    http://vlcibouda.net/komiks/749-%C5%BEelvy-ninja-menu-1-dobr%C3%A9-uvnit%C5%99,-dob%C5%99e-s-n%C3%ADm,-dob%C5%99e-po-n%C4%9Bm
  • Blacksad
    Asi jsem neměl tu správnou náladu (a to jsem na ni čekal pár let), asi nejsem uplně cílovka, ale mě to moc nechytlo. Jako všechno, co se tu píše tam je, na čtyři hvězdy je to taky, ale nějak jsem postrádal potřebnou hloubku. Ono hluboké to je dost - až na dno hlavního hrdiny, ale pro příběh tohoto formátu je to málo. Pořád tomu chybí to něco, co surově seškrábe všechny nánosy a přímáčkne vás držkou až na dřeň, a pak vás skrze bolestnou katarzi vytáhne zpátky na světlo. Takhle na konci všechno vyšumí lehce do ztracena...

    Nakonec jsem byl rád, že jsem odolal a nekoupil první vydání, brožka sice stojí za hovno, ale cena je v cajku :-)
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 220 (cca 60700 Kč)
Mám: 311 (cca 105884 Kč)
Chci: 2 (cca 2289 Kč)
Sháním: 1 (cca 66 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0