• RobinZdidlo
    Já Kinga prostě žeru. Zlepšení od už tak skvělýho prvního dílu. Dobře napsaný postavy a moc pěkně nakreslený. Jediný co to táhne dolů je dost uspěchanej konec.
  • RobinZdidlo
    Skvělá origin story. Sice to je dost jednoduchýa naivní ale bavilo mě to 👍
  • RobinZdidlo
    Jako obrovský fanoušek Spider-mana jsem po tomto hned sáhl a nelitoval jsem. Chemie mezi síťolezem a Regenerujícím degenerátem je absolutně skvělá. A sešit s dvojitým rande je k popukání. Samozřejmě humor funguje všude ale v tomto konkrétním sešitu vyniká. Tohle se fakt povedlo.
  • RobinZdidlo
    RobinZdidlo4.2.2020 11:42Doctor Strange #01: Cesta podivných
    Asi nemám důvod nedat 5*. Hezký úvod do série, skvěle napsané postavy a pěkně chaotická kresba která k tomuto komiksu perfektně sedí. Navíc nemusíte o Strangeovi nic vědět a nebudete vůbec zmatení. Jen tak dál
  • RobinZdidlo
    Pavučina mě příjemně překvapila. Není to sice nic světoborného ale rozhodně jsem čekal míň. První příběh nám představuje jednoho z nejbrutálnějších Spider-manových záporáků a poměrně mě bavil i když kresba mi k němu moc neseděla. Druhý je za mě to nejlepší z celé knihy a z něho jsem byl opravdu nadšený. Prostě bar plný záporáků s tajemným chlápkem a velkou dávkou humoru je něco pro mě. Temná kresba tomu dodávala ještě něco navíc. Třetí příběh byl fajn i když mě osobně moc nezaujal a čtvrtý jsem se rozhodl ignorovat protože mi absolutně nc nedal. Ale jinak parádní věc.
  • RobinZdidlo
    Řekl bych že tahle kniha je přesně to co v tomto kompletu potřebujeme. Je to úplně jiný příběh než na který jsme u Spider-mana zvyklí. A zrovna tento se vážně povedl. I když se začátku se mi kresba vážně hnusila ale po chvíli čtení jsem zjistí že přesně k takovému příběhu se hodí. Už tady padla očividná nekonzistence a ta je tu opravdu brutální. To je ale snad jediná věc která tomuto komiksu škodí. Není to sice příběh ze kterého bych měl pocit teď jsem přečetl perfektní dílo ale jsem spokojený.
  • RobinZdidlo
    Opět smíšené pocity. První sešit je absolutně geniální a moc mě bavil, ale týmovka s X-Force proti Juggernautovi se nedala číst. Tupá, špatně nakreslená rubačka s postavama, který vám jsou úplně jedno a Juggernautem, který pořád opakuje ,,Mě nezastavíte pitomci´´ atd. Sešit s Thanosem je průměr ale crossover s Wolwerinem se mi opět moc líbil. Sice zase jen rubačka ale tentokrát aspoň s nějakou přidanou hodnotou plus ten mišmaš co má Spidey v hlavě se taky příjemně čte.
  • RobinZdidlo
    Z tohoto komiksu jsem měl smíšené pocity. Ze začátku se mi celkem líbila McFarlaneova kresba, ale jak došlo na akci tak přestala dávat smysl a začal to být vyložený zmatek. Navíc nesnáším jeho vysoké panely. Styl kterým McFarlane píše, kdy se snaží pracovat se Spider-manovými pocity a vjemy není pro mě moc dobrý. Prostě mi přijde že si hraje na něco co není. Druhý příběh se mi líbil o mnoho víc než první, ale přesto si mě tato kniha nezískala.
  • RobinZdidlo
    Jeden z nejlepších Spider-manovských komiksů. Práce s postavami je tu skvělá, Daredevil tu není navíc a navíc nepůsobí že by tu sem byl nějak násilně nastrčen, hezky se tu pracuje s psychikou postav a i poslední tři sešity s Electrem mi vyhovovaly. Navíc retro kresbu mám moc rád a tady je ve své nejlepší formě. Super komiks!
  • RobinZdidlo
    Tohle je byl ten nejhorší komiks se Spideym který jsem kdy četl. Příběh stupidní, postavy stupidní a kresba je prostě absolutně příšerná. Tohle v tomhle výběru nemá co dělat a jediný důvod si ho koupit je mít kompletní obrázek v knihovně. Spider-man je tady totálně out of character a máte chuť mu jednu vrazit. Nahrazení původní Mary Jane s Liz jejíž jediná charakterová linka je tady: ,,Jsem ta sexy holka která ráda paří´´ a nemá žádnou charakterovou linku, je příšerná. Prostě celkově nepovedený komiks a snad budou příští komiksy v tomto výběru už lepší.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 23 (cca 6257 Kč)
Mám: 23 (cca 6257 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 23 (cca 6257 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0