Jesse Custer měl všechno, co si farář na malém texaském městě může přát. Kromě jediného: víry. Pak do něj ale vstoupilo podivuhodné spirituální stvoření zvané Genesis, spojilo se s jeho duší a jeho život dostal poněkud nečekaně znovu smysl. A tak se vydal na chvílemi podivnou, chvílemi brutální, ale v každém pádě neobyčejnou cestu odvrácenou stranu Ameriky. Cestu, která začala v Texasu…

Obsahuje sešity série Preacher #13-17 (únor 1996 - červenec 1996)

Scénář
Garth Ennis
Art
Steve Dillon
Ink
Steve Dillon
Barvy
Matthew Hollingsworth (Matt), Pamela Rambo
Obálka
Glenn Fabry
Lettering
Jan Kozák
Překlad
Štěpán Kopřiva
Žánry
akční, humorný
ISBN/ISSN
80-7381-027-6 (BBart s.r.o.)
80-7381-027-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
407 g
Stran
128
Cena
349 Kč
Originál
Preacher #02: Until the End of the World (Vertigo (DC Comics), 1997)
  • martin28
    martin2818.9.2022 19:03Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Po dvou parádních knihách šla kvalita mírně dolů. Ne, že by Ennis večírkem u snobského ultrahovada Ježíše de Sade nezazářil, ale byla to asi jediná část knihy, která mne dokázala strhnout. Dvojitá newyorská čokodávka mě bude strašit až do smrti. Zbytek knihy byl spíše ukecanější a děj se soustředil hlavně na prohlubování vztahů hlavni trojice. Přesto události ke konci komiksu opět dokázaly namlsat a připomněly čas na další dávku Ennisova matroše.
  • sedw
    sedw19.7.2021 22:33Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Oproti druhému dílu drobný propad v kvalitě, ale není to tím, že by tento díl byl špatný, ale tím, jak byl druhý geniální. Takže i tak je to za plný počet. Do hry vstupuje nová organizace, která celý děj notně opepří a přidá mu další vrstvu. Ennis opět vytvořil geniální a perverzní postavy, které mě prostě baví číst. Místy až absurdní humor, který ale Ennis prostě umí. Parádní oddechovka a další střípek do skládačky tohoto parádního světa.
  • karl173
    karl173 mecenáš19.10.2019 12:32Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Beznadějně vyprodaný třetí díl, který se dá sehnat už jen za přemrštěnou cenu jsem si s dovolením musel přečíst v pdf. a byl jsem tak zvědavý proč je vlastně tento díl tak žádaný. No a po dočtení musím říct, že nevím. Po předchozích skvělých dílech mi totiž tento díl přišel o dost slabší. První polovina je totiž převážně nudné kecání a děj se se posouval velmi pomalu. Střed knihy je sice velmi dobrý jelikož se to konečně rozjede do takové zápletky, kterou si ani neumíte představit, ale závěr nás opět usadí do volnějšího tempa a skončí to otevřeným koncem. Ergo vážně nemám tušení, proč byl o tento díl ten největší zájem. Ale vem to čert, je to pořád Preacher a pořád je to zábavné číst, i když zde to má více hluchých míst než bych si představoval. Ovšem pokud to pomůže účelům k dalšímu vývoji, tak proč ne. Malé vydechnutí potřebuje přeci každý příběh. 4*
  • louza
    louza18.4.2016 11:32Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Trojka je pro Ennise magické číslo. Třetí kniha Hitmana je patrně vrchol série a nejinak mi to připadá i v případě Preachera. Na rozdíl od přetvrzelého druhého dílu tady přivádí na scénu postavy, které skutečně mají kouzelnou duši. Herr Starr, dvojice sexuálních vyšetřovatelů a zejména geniální Ježíš de Sade jsou oním kořením, které vynáší Preacherovu sérii do nebes. Jesse i Cass se díky nim zaplétají do osidel tajemného grálu, dávající tušit, že tohle bude ještě zajímavý. Dějově to možná není nejbrilantější, ale záporácké charaktery jsou skutečně dobře vymyšlené.
  • Flash
    Flash mecenáš12.10.2015 18:26Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Úchylné gangstersko-komediální fantasy. Líbí se mi přehlednost kresby, zápletka je taky skvělá. Dobře dělané na pokračování. Na Preachrovi je síla především v síle charakterů. Určitě jdu do dalších dílů.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš11.8.2015 14:48Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Pro mě zatím nejslabší díl a to bez ohledu na to, že se dá sehnat už jenom za vícenásobek původní ceny. :-/ . Gomorští mě příliš nenadchli, ale bod navíc pro str.81vpravo hore a týpka s izolepu v ruce a podtrhující komentář Herr Starra:-) :-D, Nicméně, knihu jsem rozbalil úplně novou a fakt mě sere, že to lepení po necelých 10ti letech je prostě špatné a uvolněné, kdybych rozevíral knihu úplně, asi tak po pěti stránkách by začly úplně vypadávat. A tak je to s většinou těchto paperback knih :-(,musí na ně člověk hrozně opatrně jinak po 10ti přečteních prostě salát..
  • Kapis
    Kapis mecenáš30.3.2015 08:48Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Tento díl i napodrhé vnímám jako kapku slabší, ale jenom kapku, už otvírám další kousek.
  • Syndrom
    Syndrom18.9.2014 23:17Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Druhé přečtení: Jessie si za zaslouženou pomstu vzal další řádnej kus sebevědomí a konečně i kus Tulip. Vztahy nejenom mezi nima jsou prohlubovány a charakterizace Ennis sklízí s patřičnou pečlivostí, kterou si je i napsal. Sexuální vyšetřovatelé jsou jen taková volovina, jak propojit klaďase se záporáky, ale čím víc budeme poznávat skvělého Herr Starra jako hlavního protihráče, tím víc je první setkání s ním srandovnější. (Na týhle postavě si autor zarajtuje při každý příležitosti :) )
  • faster86
    faster8626.7.2013 07:50Preacher/Kazatel #03: Lovci
    ve dvojce nebyl cass! nebyl? sakra! tak skacem do auta a jedeme do SF, a co dal? odlehceni serie kde se nedozvime nic zasadne ovlivnujoco svet preachera... aaaale pozor, jezis de sade si chce zaparkovat kolo, takze vsichni nastavit a nasadit jokeruv usmev, protoze vas bude provazet celou knihou
  • kaylin
    kaylin29.5.2013 09:04Preacher/Kazatel #03: Lovci
    "Preacher" se rozrůstá do úžasně bizarních rozměrů, a i když není tenhle díl příběhově tak zásadní, doslova vás dostane vtipem a šílenými situacemi, kterých jste svědky. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/05/95-preacher-3-lovci-80.html
  • MisaNuff
    MisaNuff26.11.2012 15:03Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Není to tak dobré, jako jednička a dvojka. Ale o to více je to ulítlé. Samostatně to na mě nezapůsobilo. Ano, dozvídáme se více o hlavních hrdinech a objevuje se poprvé vážněji Grál, ale zatím vystupují za šašky a některé věci jsou až moc úchylné. Chybí mi tam také ta pravá "chlapskost", která byla v předešlých knihách. Proto jen 60%.
  • Syndrom
    Syndrom23.11.2012 11:02Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Samoúčelná perverznost.
  • Fry
    Fry admin28.7.2012 08:29Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Grál je velice, ale velice stará a mocná organizace, ale jak s Grálem zamíchá Herr Starr si musíte přečíst!

    Jesse a Tulip přijíždí do San Franciska za Cassidym, s kterým se následně Jasse vydá po stopě Gréty (Cassidyho bývalé přítelkyně), která vede k sexuálním vyšetřovatelům a Ježíši de Sade. A v druhé dějové lince přijíždí Herr Starr (Německý člen Grálu), do San Franciska, aby se vydal po stopě Jesseho a následně i Bobovi Gloverovi (Sexuální vyšetřovatel).

    Zápletky jsou všude a odpovědi nikde, takže je čas se vrhnout na čtvrtou knihu!
  • Oompa Loompa
    Oompa Loompa3.12.2011 16:05Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Večer jsem si řek, že si dám jen pár stránek....no sloupnul jsem to celé. Pravda, že je to mnohem perverznější než předchozí díly...ale to bývám já taky, velice jsem se bavil.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš23.9.2011 04:50Preacher/Kazatel #03: Lovci
    „Jo, udělal ze mě feťáka. Částečně.“ (Cassidy o svém přátelství s Williamem Burroughsem)

    Tak se nám to rozjíždí, víc bradavek, víc ojetých pásovců, víc Cassidyho! Dějová linie s Grálem trošku slabší. Glenn Fabry je samozřejmě borec. A přestože mám raději Chaplina než Laurela s Hardym, zkušenosti s píchaním ovcí (zatím) nemám. Tihle irští hulibrci neví, co je umění.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin20.8.2011 09:44Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Opět notně surové, notně krvavé, notně drsné, místy vtipné a tentokrát brutálně perverzní. Škoda jen, že se tam víc š*ká než cokoli jiného.
  • massilia
    massilia22.2.2011 10:10Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Po dvou kvalitních úvodních dílech tak trošku zaškobrtnutí - nicméně se objevují nové důležité postavy Preacherovského světa a děj se posouvá kupředu. Přesto mi už tady začíná připadat, že bizarnost některých osob i scén je jaksi příliš strojená.
  • matrosh
    matrosh21.2.2011 19:05Preacher/Kazatel #03: Lovci
    po pravdě hodně dlouho jsem nevěděl jak hodnotit po výborné dvojce, poněkud slabší, ale daleko víc úchylnější. pak jsem zjistil, že v originálu je to pořád druhá kniha, takže neco podobného jako byl vraždící novinář v 1, prostě něco úchylného nakonec. po docela vážné dvojce je tohle právě ta spíš zábavná část, která jako celek ale moc nedrží pohromadě (ale on to ani celek původně nebyl). takže s tímhle přístupem pořád hodnotím vysoko. ennis umí bavit.
  • EvilvsGod
    EvilvsGod14.6.2010 15:56Preacher/Kazatel #03: Lovci
    pěkné to je jak cyp. Preacher mě prostě baví
  • Marv
    Marv3.9.2009 21:13Preacher/Kazatel #03: Lovci
    sry chybu
  • Marv
    Marv3.9.2009 21:13Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Ako som uz povedal nema to chybo.....
  • Kapis
    Kapis mecenáš11.3.2009 09:23Preacher/Kazatel #03: Lovci
    No byla tady místa, která byla křečovitá a ne úplně věrohodná až naivní. Kdyby si takový kanón chtěl zašukat ve Frisku, taxi kurvu sežene sám, nenechá to na nějakém onanistickém přizdisráči, zavolá si ji xobě a nepoleze za ní někde do uličky........navíc volal chlapovi, že? A to neuvažuju, že by přece musel zlámat jak suchou větev. Našlo by se toho více, ale jinak je vyprávění stále poměrně svěží a Ennis přichází s novými nápady, i když z globálu je to taková zábava na jedno brdo, konec však dává příslib zajímavého počtení do dalších dílů. Ale už jsem po třech knihách trochu přepreachrovaný, nicméně Křižáky si dám hned v návaznosti + speciály z Crwe sjedu, ať to mám pohromadě. No takže ve finále dobrý, pořád je to výborná čistokrevná zábava oddechového typu, plná uchláren, které jinde jen tak neuvidíte.
  • goldschmidchen
    goldschmidchen20.10.2008 12:02Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Asi nejslabší díl z celé série
  • brkowycz
    brkowycz31.5.2008 23:09Preacher/Kazatel #03: Lovci
    HEX: to co se mu stalo v tomhle díle bylo ještě kafíčko
  • Tauren
    Tauren12.3.2008 19:06Preacher/Kazatel #03: Lovci
    kr-sa-ma!
  • choze
    choze22.2.2008 12:04Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Vzpomínáš, jak jsem se zmiňoval o extrémech...takže toto tě zas až tak nepřekvapuje, že? Jako pořád mě to baví, ale těch za vlasy přitažených náhod (Starr pátrá po Jessiem a ejhle, ten se zrovna nachází ve stejném městě, oba se navíc nezávisle na sobě z různých důvodů zapletou s místními sexuálními detektivy a k tomu ten způsob, jak Cas a Jessie objevili skrýš Casovy přítelkyně) a nelogičností (drsňák Starr se nechá nějak snadno znásilnit a pak sebere místo Jessieho Case, kterej vůbec nevypadá jako Jessie na fotografii, kterou má Starr k dispozici a nemá ani kolárek, který je do té doby pro Starra vodítkem) už je trochu moc. Nemluvě o tom, že kdyby Starr Jesseho opravdu unesl, stačí Jessemu jedno slovo a bude i s Tulip okamžitě na svobodě. K tomu velké odhalení a la DA VINCI CODE. Takže příště trochu víc logiky, Garthe. Ale lord Ježíš pobavil.
  • Davey
    Davey18.2.2008 18:09Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Dvojka byla lepší.Ale tohle až na pár těch zbytečných keců bylo super :D!!! Ke konci se to pěkně rozjelo a úplnej konec byl super :D...jedna,dvě,tři,čtyři...:D
  • erik
    erik25.1.2008 13:05Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Tak nám príbeh pokračuje. Úchylnosti utešene narastajú a to je asi tak všetko.
  • Zack
    Zack admin7.1.2008 11:55Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Tak to se panove teste, bude hur. Daleko hur :) (imho lip, ale mne ta bizardnost postav vyhovovala)
  • Woffce
    Woffce7.1.2008 11:30Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Újeťárnám, kterým jsem u dvojky říkal "invence", tady dávám nálepku "křeč". Umění dobrýho scénáře tkví podle mě v umění rozlišit, kdy už bizarnost postav přestává - i přes veškerou svoji "šílenost" - bejt důvěryhodná a začne postrádat humor. Myslím tím nejen Wirussem zmíněný znásilnění monsieura Starra, ale např. i překombinovanou poživačnost Ježíše de Sade. U "Lovců" zachraňoval procenta tentokrát hlavně Cassidy - a 75 je pořád, řek´ bych, slušný číslo. (Možná by Garth Ennis občas potřeboval taky svýho Johna Waynea....(?), ale nechť ; "Křižáci" jsou na cestě - a já se na ně dál těším.)
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš3.1.2008 19:01Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Z Preachera sa definitívne stala séria, ktorá nemá chybu. Ennis s Dillonom do nás futrujú hlášky, akčné scény, erotiku, zhovadilosť, hlášky, zaujimavý, dostatočne zamotaný príbeh... a hlášky :) Toto sa môže stať len dobrej komiksovej rade. Nejde už ani o to, čo sa aktuálne práve deje. Samotné postavy sú proste tak živé, že chcem vedieť, čo s nimi bude ďalej. Kvalita po dvoch knihách namiesto úpadku zdvihla laťku o stupeň vyššie. Poklona.
  • Wiruss
    Wiruss13.8.2007 13:48Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Jako tento díl je fakt tak nějak o ničem, moc mě teda nebral. Trochu mě přišlo, že Ennis nevědl co tam má napsat tak si vymejšlel a nějak mu nedošlo, že jsou to občas naprosté kraviny už vidím jak se ten němec z Grálu nechá bez problémů znásilnit atd...
  • brkowycz
    brkowycz13.7.2007 09:45Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Po tý psychotický depresivní dvojce Jesseho dospívání trochu uddychoví díl, taky bych řekl trochu prolog pro další vývoj děje. Ale je to pochopitelné, protože původně to vyšlo s druhou knihou jako jedna souhrně pod názvem "Until the end of world", takže proto to nadlehčení. Ale člověk se opravdu pobaví. Obzvláště ten, kdo má rád v comcsech sexualitu.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš27.6.2007 09:29Preacher/Kazatel #03: Lovci
    O-ho... me se tenhle dil zdal stejne zabavej, jako predchozi. Jo jen dal a jeste vic, az uz mame doma komplet:).<br><br>to Willis: to nejsou sprostarny, to je argot:).
  • willis
    willis29.5.2007 14:23Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Tenhle se mi nezdál tak zábavný jako dvojka, ale jsou tady zase zajímavý typani. Sexuální vyšetřovatelé i Ježíš de Sade jsou typický Ennisovský úchyláci. Dialogy jsou zase ostrý, ale na to už jsem si zvyk, takže už mi ani ty sprosťárny nepřijdou samoúčelný. :) Jinak, jsem si všimnul dvou překlepů, což se mi stává málokdy většinou tyhle věci nějak neregistruju. To je asi tak vše.
  • andre
    andre mecenáš21.5.2007 07:52Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Kniha si drží svou slušně vysokou laťku série.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade21.5.2007 02:58Preacher/Kazatel #03: Lovci
    U mě Jesse prostě vede, nemůžu si pomoct. MdS
  • krvinka56
    krvinka5616.5.2007 07:41Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Fakt perfektní už třetí kniha a stále si udržuje laťku kvality na vysoké úrovni.Sice to není tak hustý jak minule ale stojí to zato hlvně se vrátilCasidy jeho část s kočkou je fakt dobrá nebo ty dva týpci sexuální vyšetřovatelé sou taky dost ujté postavy.Co se obálek týká tak se mi líbila až ta poslední fakt nejlépe vyvedená.Asi nejvíc sem se pobavil u strany 127.Takže furt stále dobrá zábava kdo stále nad tímto titulem váhá tak dělá chybu.Nelze než doporučit je zde fajn kresba,suprové dyjalogy a ty nejšílenější postavy jaké kdo kdy vyděl.Fakt super sérije.
  • Godsmacker
    Godsmacker27.4.2007 14:08Preacher/Kazatel #03: Lovci
    výborně!Královsky sem se bavil celou dobu.Je tu víc sexu,násilí,perverze a míň božského hlasu a šílených babiček.A tak to mám rád :-)
  • HEX
    HEX22.4.2007 12:37Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Oproti předešlému dílu je to taková ulítlá oddechovka s porcí zatím nejúchylnějších vedlejších postaviček.Škoda jen, že nový záporák byl hned tak brutálně dehonestován.Tento cejch si už ponese asi celou serii, a tak on i jeho plány už mi budou vždycky jen pro smích.
7268711
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš27.12.2022 20:01Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Karl - to myslíš vážně? A chápeš, že když je ta kniha vyprodaná a někdo chce mít komplet, tak si ji "musí" koupit? Vždyť sis sám odpověděl... Je úplně jedno, jestli je x není kvalitní...

    Jayjay - nechápu člověka, co rozevírá na maximum paperback, zpravidla drží pohromadě, když si ji stěžovatele nerozevřou do roviny...
Četl/a (149)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 3DD!3, adevr, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , BadBoy, Baffman55, Balů103, bananzluty, Bedou, ben_bella, besikv, bierce, binnmode, Blacklarch, Blackmoor, Bronn, calvin10, Chaolinek, charvos, chcita, cobe, ComicBookGuy, crewni.konzerva, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Daxik1988, Deckard, Doppelganger, Draco nobilis, Dzoglik, erik, farnhajt, fifas, figis, filemon, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, guseppe, hellblazer, HellWeber, Houbař, house192, hypermlok, IndyP, invape, J.Connor, Jabba, jakubcik666, James, james dixon, jankie, japes, jiskra, Josh, kadas97, kallenved, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, Killingjoke, kinak, Kiwi1902, Knuckless, Kocour, koudak89, Kouzelnik7, Lachvos, lantan1, Lawer de Sanctis, Librarian, Light, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, majer, mart.in, martin28, Martinb, mgeralt, Mitak, monte walsh, namdnas, NecRoman, Nevidal7, Noci, oleav, Olesh, Oompa Loompa, Ozymandias, Paldini, Palebras, pavlosson, pearlxjam, pechna, perak, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, PH79, puolpm, RadimNemec, raimi, RaptoR, Rezet, Rinter, rockyt, RudyRod, Saint of Killers, saja, Schramm, sedw, seneke, SHORTY, Shpeckk, Sir_Pete, smazenapikantniskeble, Spacecore, Spike, suricattaontheway, syon, tacmud, tankgirl, terrordemon, the.kasztan, Tomket.Tom, Tony TwoDee, trudoš, Ukko, Velkej šéf, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, wolfgang, Zbysek2410, Zeebonk, zgrywus, zlejzmrd
(340)
123peta, 2Hitman3, 2scha, adam.butch.kubik, adam.ra, adevr, afri, Alfi, AlmightyMates , amazing_k, Andreew, Ashek, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, Baffman, Baffman55, Balů103, bananzluty, bboorreekk, Bedou, Beng.D, Benji, ben_bella, besikv, bierce, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, Bob, bobo666_2005, bodhi, Braindead, brkowycz, Bubsy, burzum, buscheer, calvin10, calviti, camper, Cassidy, Celestius, Chaolinek, Charlie1203, charvos, chcita, chobotnička, choze, cobe, Cody, Corteg, Corvus, CP, Cr4sh, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, Daniel.rw, Darker, Davedd168, Davey, DAxik, Daxik1988, Deckard, Dinik, dirty_sanchez, disclose, Doctorow, domo9321, doophy, Doppelganger, dr. Gull, Draco nobilis, dre, dr_benway, Durvi, dvoracekpetr1, Dzoglik, ebbe_voe, erik, EvilvsGod, Famozní, farnhajt, faster86, fel68, felis, fifas, figis, filemon, filosh, Final, Fox01, Fréza, Frizer, Fry, Fuf00n, Garp, Godsmacker, goldschmidchen, gongon44, goodspeed, GORERATED, Grebenda, grinder, guseppe, Hamichal, hawkzn, Hebled, hedgehog, hellblazer, HellWeber, herbert, herrman, HerSon, holubdema, Honzin, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Iggy Pop, illy, invape, isildur heir, J.Connor, Jabba, jakubcik666, James, james dixon, jankie, jerry67, jett, Jezbo, jiskra, Johnny Sasaki, jones1240, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, kaylin, Kazumaki, KdG, Kelt, kerb, keyko, kinak, KINIMODUS, Kjon, Klatic, Knize_Ignor, Knuckless, Kocour, komik.sx, Kruttor666, krvinka56, kubik1991, Lamahe, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, Light, Lisien, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, lokeren7777, LookAss, Luse, lutrix, maara, mAGiic, mainman, Majkl, mangan, markic, mart.in, Martin Buchal, martin28, Martinb, Marv8, Marvin, Maryl, Masinfira, Matej-29, matrosh, Mauzr, Maxman2000, mclusky, merhyx, mgeralt, Mighty_Morphine, mikado, mikina, Mistak, Mitak, Mitthrawnuruodo, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbi, Mr. Smith, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Netorack, netvor, Nevidal7, Nightmare, Ninjer, Noci, noMster, Odal , okbook, OldaB, oleav, Olesh, Ondraseeek, Oompa Loompa, pacient, padre_negro, Pafnuc, Paldini, Palebras, Papa Wu, pavel, pavlosson, pavouk, pdfak, pearlxjam, pechna, pennywise, Pepares, Petr, Petrisko911 , Petrkoll, PH79, planika, POLAKST, Poseidon1978, PP, puolpm, q, RadimNemec, Radiomir, Radkos, Raijin, raimi, RainDamage, RaptoR, Ricarderon, Rich, Rinter, Robb, rockyt, Rorschach, Rowan, RudyRod, Rumburaq, Saiffer, Saint of Killers, Samurai-Jack, Saran, Satyricon, Schramm, schwita, SedllY, sedw, seezeethree, SHORTY, Shpeckk, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, sleepless, smazenapikantniskeble, songoku, Spideyy, Spike, StanleyHu, stanleystar, Stara.kryta, syon, tacmud, tankgirl, Tarka Daal, terrordemon, the.kasztan, Tialster, TIM.biker, Toe, Tombal, Tomek, Tomket.Tom, Tommy Monaghan, Tony TwoDee, trener83, trudoš, tulipstros, Ukko, vasek, Velkej šéf, vidocq, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, wolfgang, worf, xai, xintax, xxaannddeerr, yama, Yaromil, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (27)
Ajit, AlienDr, Bart, deadpool, deefha, delsemela, FatMonster, Fr3d_K, fusnix, Hurvy, imro, J.T.honza, JamesRamone, koniklec, Mamut12, Maty48, morlum, Moyek, nx, Plumm, razielus, Rezet, Ronik, sadoman, Salien, WMN, Zod
Shání (10)
Al0f0k, AlienDr, Cemino, deefha, FatMonster, Fr3d_K, karl173, m.jedle, suricattaontheway, TheWrecker
Nabízí (2)
buscheer, seezeethree