• Blackmoor
    Blackmoor2.7.2021 15:07Requiem: Upíří rytíř #02
    Druhá kniha byla lehce slabší než první ale stále je to nadprůměr. Velká bitva byla lehce zbytečně protáhlá a někdy dává Pat Mills až zbytečně moc najevo, které historické postavy nemá rád. Ovšem kresba stále dokonalá, vizuál a gotické/metalové fantasy styl oblečení prostě žeru. Jen málo stránek neobsahuje krev, sex, bradavky, vzhledně sestříhané pubické ochlupení a jiné ... a to je fajn :-) .
  • Blackmoor
    Blackmoor2.7.2021 14:56Requiem: Upíří rytíř #01
    Kresba naprosto ohromující, jsem rád za větší zvolený formát. Příběh dobře temný a nevšední i přes nějaká ta klišé.
  • Blackmoor
    Jsem rád že jsem na tohle narazil a až z toho jednoho dne bude seriál který poleze na paty GoT, budu rád že vím na co se připravit.
  • Blackmoor
    Blackmoor25.10.2020 18:30Watchmen - Strážci (4. vydání)
    Prvně jsem viděl film, je moc dobře že se film držel hodně předlohy, ovšem některé věci ve filmu jsou prostě trochu lepší, viz. rozdíl konce film vs. komiks...
  • Blackmoor
    Postava Marionette a Mima dle mého to nejvíc táhnou, přečteno na jeden hlt, nevím účel spojení DC světa a Watchmenů, nevím proč Komediant.... , chápu že bude potřeba další kniha a moc se těším. Je to brutální, chytlavé. Marionette je dle mého lepší a zajímavější postava než Harley.
  • Blackmoor
    Blackmoor16.10.2019 20:37Batman: Evropa
    No po komentářích níže jsem měl nemalé obavy a špatná očekávání. Nejspíš i proto jsem byl i mile překvapen že zas tak špatné to ani není, příběh táhne a postupuje kupředu, Joker a Batman bok po boku jsou dobrá dvojka, konec byl zajímavý a měl něco do sebe. Kresba místy trochu na mě až moc umělecká, místy nepřehledná. Je to tak na 3,5* ale dávám 4* aby to některé hned neodradilo dle průměru.
  • Blackmoor
    Blackmoor1.9.2019 21:05Pérák: Oko budoucnosti
    Milé překvapení , příběh akční, žádné zbytečné vykecávání, kniha se moc dobře četla, dobře zvolený formát, barvy jsou pěkné, někde bych jen uvítal detailnější kresbu v obličejích. Těším se a doufám v pokračování, časem třeba i nějaká teamovka se zbytkem českých hrdinů. Za mě maximální spokojenost.
  • Blackmoor
    Příprava na finální epickou bitvu v pekle. Dobrá otázka k zamyšlení - co je zlo? Čím víc se blížím k poslední knize, tím chci víc a víc příběhu ...
  • Blackmoor
    Opět za pět hvězd, jak jinak taky. Constantina jsem nečekal a je to milé překvapení, to jak se snaží našeho elementála posunout na další lvl. Nebýt seriálu Swamp Thing tak na tohle asi ani nenarazím, jakožto začátečník ve světě komiksů. Tohle je ale daleko lepší jízda než seroš, bezkonkurenčně....
  • Blackmoor
    Psychologická část a boj v hlavě se mi moc líbíl, různé verze Hulků také, ovšem akční scény nebyli zrovna nic moc. Kresba pěkná, mnohdy velké panely, do kterých se vejde Hulk, proto taky je knížka o něco větší než jiné NHM.
  • Blackmoor
    Blackmoor12.8.2019 18:16Zaklínač #03: Prokletí vran
    Příběh se táhne v jiném duchu než předešlé dva díly, ale je to svěží odbočka od příšer a temných míst. Někdy i tak koupel a plné břicho na cestě zaklínače je potřeba.
  • Blackmoor
    Jako nováček u WW bych si začátek představoval trochu jinak, kresba je dost pěkná když je na scéně Diana, ale když je dění mimo ni, celkem nuda a jen člověk čeká až tam bude zase ona (i když je chuděra zmatená jak včelka v zimě).
  • Blackmoor
    Blackmoor10.8.2019 22:12Zaklínač #02: Liščí děti
    Připadal sem si jako bych znovu hrál zaklínače a plnil nějaký quest. Hvězdu dolu dávám jen za to že bych si představoval trochu temnější kresbu jako ve skleněném domě.
  • Blackmoor
    Jen se divím že se tohle lidem dřív líbilo...
  • Blackmoor
    Trošku sem si říkal, že je to celkem tenká kniha, člověk chce prostě takových příběhů víc! Kacíři, ti jenž knihu hodnotí, jinak, než-li počtem plným! (Jak by řekl svým básnickým střevem Etrigan)
  • Blackmoor
    Po chvilce čtení ani člověk nevnímá že je to retro, kresba nádherná práce s panely neskutečná. Žádná nuda, příběh lekce anatomie a pohřeb se mi líbil asi nejvíce, tak smutné, hororové a přeci romantické. Pět hvězd je málo, tohle bude v mé knižnici mít pěkné místo, nedám z ruky.
  • Blackmoor
    Kniha je to nádherná, výborné zpracování, barvy, tisk, temný příběh, atmosféra a vše výborné, dávám jen jednu hvězdu dolu a to za to že mi to celé přišlo nějaké hrrr, pár stránek navíc by nebylo na škodu, rychlé přechody akce, akce a člověk zjistí že je na konci.
  • Blackmoor
    Zaspal jsem dobu a NHM šlo úplně mimo, jednoho dne jsem ze zajímavosti koupil Great Lakes Avengers, nečekal jsem od toho absolutně nic, jen random výběr v obchodě po delší době nic nečtení. Byl jsem velmi mile překvapen jak mi příběh sedl a nepustil, přečteno na jeden nádech, kresba pěkná, retro naprosto v pořádku, párkrát sem se i zasmál. Je to výborné akční a hlavně vtipné. Víc takových komiksů od Marvelu!
  • Blackmoor
    Blackmoor27.8.2019 18:18Pindárna
    Hawwwran: no, tak nějak sem si to myslel i já, jen sem si říkal že napíšu, že třeba svitne trocha naděje... nedá se no, tak aspoň koupit nějaký extra kousky od vertiga než cena půjde nahoru....
  • Blackmoor
    Blackmoor27.8.2019 14:50Pindárna
    Hawwwran : No Preaher 1 - Jako pára nad texasem ještě na bazaru sehnat jde, v obchodech už ne, ale např. 3.díl - Lovci - to už nemůžu najít nikde. Proto si říkám zda krkolomě a předraženě shánět ty díly a mít celou serii (v cz,mmj.- ještě nemám ani jeden díl proto se rozhoduji), nebo si počkat zda náhodou DC Black Label nevydá znovu.
  • Blackmoor
    Blackmoor26.8.2019 18:45Pindárna
    Myslíte že je nějaká šance, když je teď zrušeno Vertigo, že nové DC Black Label vydají nějaké tituly, které již nejdou sehnat, např. Preacher?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 95 (cca 35686 Kč)
Mám: 137 (cca 45633 Kč)
Chci: 1 (cca 2200 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0