Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3

+ 1 další ukázka

Koupit
Hluboko v tajné výzkumné základně letectva Spojených států probíhá kybernetická revoluce. Vědci z projektu MEMY tady z pokusných domácích zvířat stvořili novou třídu kyborgů – bytosti z masa a kovu, navržené k tomu, aby ovládly bitevní pole zítřka. Triumfálním výsledkem projektu je trojice prototypů s kódovým označením MY3 – z nichž každý je sestrojen a vytrénován ke specifické roli v rámci týmu. Vybaveni zdokonalenými nervovými systémy a supermoderní vojenskou technikou jsou MY3 definitivní verzí řízených střel – stejně tak programovatelní jako autonomní, stejně loajální jako naprosto nelítostní.
I přes své úspěchy jsou však MY3 stále jen prototypy, jež na konci výzkumu čeká rozebrání na součástky. V jejich obávaných mechanických schránkách nicméně dýchají tři ztracená zvířátka, mezi jejichž posílené vlastnosti spadá i pud sebezáchovy – instinkt, který se umí projevit mnohem silněji, než by si vědci dokázali představit. Tváří v tvář likvidaci MY3 uprchnou – do hrozivého a matoucího světa venku, kde se z nich stává stejná hrozba jako z těch, kdo je pronásledují. V nelítostném honu drží MY3 na nohou spojená palebná síla pěchotního pluku – a nejasné, hřejivé vědomí toho, že chtějí jít „dom“.

„Průkopnické a bravurní dílo. Tohle je ten nejsrozumitelnější z Morrisonových příběhů a je předurčen k tomu, aby se stal klasikou.“ – Publishers Weekly

Příběh s názvem MY3 je mistrovským dílem dvou z největších komiksových tvůrců – veleúspěšného scenáristy GRANTA MORRISONA a superhvězdného kreslíře FRANKA QUITELYHO (ALLSTAR SUPERMAN, BATMAN AND ROBIN, JLA: EARTH 2).

Kniha MY3 obsahuje sešity mini-série WE3 #1-3 a deset zcela nových bonusových stránek příběhu, které Morrison a Quitely vytvořili zvlášť pro toto vydání, a navíc také náčrtovou sekci s více než 25 stranami doplňujících materiálů.


Scénář
Grant Morrison
Art
Frank Quitely
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7461-454-5 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
468 g
Stran
144
Cena
399 Kč
Originál
WE3: Deluxe Edition (DC Comics, 2011)
  • SickNail
    SickNail mecenáš26.10.2021 14:13MY3
    Ale áno, príbeh rýchly, jednoduchý a priamočiary, kresba bola fajn, a v podstate aj inovatívne panelovanie. Na konci knihy sa tvorcovia rozplývali aké to je super na zachytenie vnímania času zvieratkami, a teda na jeho spomalenie. A svojim spôsobom mali pravdu, lebo lúštiť malé štvorčeky, zisťovať čo je na nich a získavať tak nejaký ucelený obraz zaberie fakt veľa času. :)
  • Sole
    Sole23.4.2021 14:23MY3
    Za mě skvělý počin, rychlé tempo komiksu mi až tak nevadilo a k tomu skvěla kresba s brutální řežbou.
    Dávám 85% .
  • trudoš
    trudoš editor23.1.2021 06:09MY3
    Kdo by to byl řekl, jakou paseku mohou pejsánek, kočička a králíček způsobit, když jim dáte k dispozici zbraně hromadného ničení…
    MY3 je komiks, u kterého se buď necháte strhnout ústředním motivem malých zvířátek s velkými kvéry, nebo vám absolutně unikne celý ten humbuk kolem něho. Ona totiž osnova příběhu moc komplikovaná není a zápletka stěží vystačí na rozsah jednoho sešitu. V některých momentech tak tempo výrazně zpomaluje a znatelně se natahuje, aby bylo vůbec čím těch sto stránek vyplnit. Také mi přišlo, že se scenárista Grant Morrison maličko zaseknul na projevech zvířecího uvažování, takže je občas těžké rozklíčovat, co se kterému mazlíčkovi asi právě prohání hlavou (od čehož se odvíjí další průběh událostí).
    Ovšem, i když komiks po dějové stránce nepřekvapí, bohatě to vynahrazuje fantastická práce výtvarníka Franka Quitelyho. Tady se vážně předvedl a to jak v inovaci sekvenční posloupnosti panelů, tak v jednotlivých detailech, které by i Geofa Darrowa strčili do kapsy. Krása.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš1.4.2020 23:17MY3
    Jediné co mi vadilo bylo tempo. Strašně rychle se to četlo a tudíž to člověka nutí moc nevnímat realitu kolem sebe (myslím tím kresbu). Jinak ale je to dobrý a zajímavý počin a co mu ještě chybí je nějaké zasazení do univerza. Tři sešity s nějakým stručným vysvětlením je na tak dobře nastavený příběh málo a je to opravdu škoda. Tohle si zaslouží komplexnost a prohloubenost. Kresba je skvělá a vystihuje to tempo a myšlenku příběhu. Nápad samotný je velmi originální a dost hraje na reálnou notu a i provedení a reálie mi sedly. Za mě 4 hvězdy.
  • karl173
    karl173 mecenáš6.11.2018 17:50MY3
    Tohle je opravdu jednohubka. Přečtené do hodiny. Velmi svižný komiks, se zajímavým nápadem, ale podle mě se z něj dalo vytěžit mnohem více. Navíc takzvaná novátorská a neotřelá kresba mě na zadek moc neposadila a například mi ani moc nesedli obleky zvířátek. Celkový dojem 60%
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš3.10.2018 01:10MY3
    Celkom ma to prekvapilo. Nečakal som tak brutálnu Neuveriteľnú cestu plnú odlietajúcich čriev. Ale páčilo sa mi, že to je tvrdší komiks a do úplného konca nie je jasné, ako to vlastne skončí. Prekvapili ma aj hlavné postavy, lebo na ich ceste som im fandil a keď niektorému z WE3 hrozilo nebezpečenstvo tak som riadne pri čítaní spozornel. Reč zvierat však mohla byť vymyslená aj lepším spôsobom a niektoré panely nemuseli byť rozkúskované na tak veľa malých častí, dosť to rušilo, lebo som bol nútený si skladať kompletný obrázok ako nejaké puzzle. Inak je to však originálna, emotívna, dynamická a príjemne krvavá jednohubka.
  • perak
    perak30.6.2018 15:56MY3
    Samotný děj knihy je spíše jednudušší, ale už jen kvůli vizuální stránce stojí tento komiks s minimem slov za to. Ať už se jedná o některé doustránkové kresby (např. stránka plná letících nábojů), stránky, zachycující děj z průmyslových kamer či výstřely ocelových drápů prolétávající okem, tak jde o kresby, na něž dlouho nezapomenete.
  • luky.kuky10
    luky.kuky109.7.2017 22:16MY3
    Povedený dílko, který je svižný a nabízí hodně akce a roztomilých zvířátek. Na kresbu se hezky dívá a brutální scény stojí taky za to. Parta zvířátek to u mě dotáhla až na 4*.
  • Le Porello
    Le Porello2.7.2017 16:57MY3
    Koupil jsem za plnou cenu a dost jsem toho litoval. Kresba i zajímavá inovativní práce s panely a jejich rozměrem je pozoruhodná, ale příběh je dost slabý a klišoidní. Za stovku v LK to ale stojí.
  • salamandr
    salamandr1.7.2017 22:34MY3
    Super comics, je překvapivé, že dílo jako tohle stojí 99kč a mnozí jej zde zatracují a jiné retro kraviny nebo tvorba pro děti jsou vychvalovány jako super dílo. Ale to ve světě umění(ano comics tam zahrnuji) bývá. Pokdu tohle čte někdo kdo v těch levných knihá váhá zda to vzít nebo ne = určitě vemte.
  • mearez
    mearez22.6.2017 16:14MY3
    Jako, nalijme si čistého vína: kdyby to nebylo v levných knihách za kilčo, nikdo by si to nekoupil. A já se ani nedivím.
  • adevr
    adevr4.6.2017 14:54MY3
    Tak, kresba brilantní, ale obrázky špatné. Prostě jako když film posere střihač. No a i ten příběh byl... no, nedivím se že to skončilo za 99,- KČ v Levných knihách.
  • Gustik5
    Gustik520.5.2017 11:25MY3
    Tohle bylo tak... Roztomilý. A brutální... Že to nejde dohromady? Ale kde že! Perfektně odsýpající záležitost. Díky dynamice kresby a vyprávění, přímočaré zápletce (v jejíž jednoduchosti je právě ta genialita) a tomu, že to není příliš ukecané (přece jen jsou hl. hrdinové zvířata), jsem měl při čtení pocit jako bych sledoval akční film. A jelikož mám dost možná psy a zvířata obecně mnohdy radši než lidi, mělo to na mě i jistý emotivní dopad. Jako akční jednohubka to funguje perfektně. Škoda jen že je to tak krátké, i když možná i díky tomu je to tak úderné. Za mě naprostá spokojenost. Jak s tématem tak i s provedením.
  • S4TW
    S4TW29.4.2017 01:22MY3
    Opravdu krásný komiks, především díky perfektní kresbě Quitelyho, který nejenže předvedl precizní realistickou kresbu, ale zároveň neuvěřitelnou dynamiku díky vynikající práci s panely. Nebál bych se říct, že tu nádherně ukázal, čeho všeho je komiksové médium schopné, co všechno může kresba říct, ukázat a nechat pocítit. Když máte perfektní a zároveň i inovativní kresbu, pak už to může zkazit jen příběh a to se tu rozhodně neděje. Komplikovaný Morrison úplně otočil a přišel s přímočarým a jasným příběhem, ale zároveň s velmi zajímavou myšlenkou, co by bylo, kdybychom využili krásná, roztomilá domácí zvířátka jako vojenské biologické zbraně? Navíc to má pořádnou šťávu, protože tu lítají vnitřnosti, padají hlavy a vybuchuje vše možné i nemožné. Opravdu pořádná akční jízda s lehce hororovým sci-fi nádechem (přeci jen vraždící robotická zvířátka?). Komiks nadupaný emocemi. Navíc tu je opravdu jen nezbytné minimum slov, tahle strohý komiks na slova jsem dlouho nečetl, ale přitom má tolik co říct...
  • louza
    louza20.2.2017 18:25MY3
    Morissona nemám rád. Ale tohle jsem neočekávaně nejen pochopil ale i užil. Na autora překvapivě přímočarý příběh o pejskovi, kočičce a králíčkovi na cestě domů v níž jim brání tanky, bitevní vrtulníky, robotičtí mastyfové a několik čet těžce vyzbrojených vojáků. Na cestě dlážděné torzy a vnitřnosti těch kdo jim jí zastoupí. Kniha obsahuje významového textu asi tolik, jako scénáře Stana Lee. Autoři ale pracují s vizuálem poněkud jinak než Kirby a to co se jim povedlo stvořit není nic jiného než symfonie na kreslené literární umění. Dílo posouvá médium jako takové a kdyby existovali komiksoví oskaři, dostali by jí Morrison a Quitely zcela jistě kromě scénáře a speciálních efektů i za režii. MY3 je kniha, která se nemusí líbit každému, ale zanechá stopy na každém kdo ji dočte. Grant Morrison je možná Danielem Landou amerického komiksu. Ale ta kvalita tam i přes všechnu kontroverzi je. I když určitě ne pro každého. Kéž by mi mohl někdo logicky vysvětlit proč právě tato kniha u nás komerčně propadla.
  • Doncek4321
    Doncek432119.2.2017 16:03MY3
    vůbec nic mi to neřeklo a ani mě to porádně nezaujalo. Naštěstí koupeno v akci za 99,- tak to trochu kompenzuje ta cena.
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš26.10.2016 05:16MY3
    No já nevim... mně to přišlo jako řádná chujovina. Taková podivně stylizovaná cyber alegorie bez nějakýho hlubšího smyslu. Ten Quitely to tady navíc dost odflákl, takže to tentokrát nebude ani na ten průměr.
  • 3DD!3
    3DD!318.7.2016 10:11MY3
    Prvotřídní šleha. Příběh o robotizovaných ňufáčcích má náboj, emoce i grafickou stránku, po které přechází oči. Originální. Geniální.
    RECENZE: http://www.fullmoonzine.cz/clanky/uch-ac-zv-tka-na-zab-jen-my3
  • TomD87
    TomD8724.6.2016 12:17MY3
    Taká zvieratkovská akčná jednohubka. Siahol, a jedným dychom prečítal. Po zvretí knihy môžem len povedať, tak im treba ľuďom debilným !
  • Lobok257
    Lobok25717.6.2016 14:41MY3
    Pejsek a kočička a králíček se vracejí domů... a cestou zažijí spousty dobrodružství! Příběh jak od Walta Disneye.
    Dojemný příběh nejen o těchto třech tvorech.

  • ConanVJ
    ConanVJ23.5.2016 08:48MY3
    Pěkný jednoduchý příběh s krásnou kresbou. 80% :)
  • baatcha
    baatcha4.6.2015 19:04MY3
    Oblíbené nehomosexuální duo Morrison & Quitely tentokrát až tak velký zázrak nepředvedlo. Po Morrisonovi by se totiž z principu nemělo chtít, aby za střízliva psal srozumitelné příběhy a už vůbec ne s nějakým hlubokým morálním ponaučením, protože pak to přesně takhle skřípe. Byla by to nuda, nebýt ovšem výtvarna - jenže být geniální je u Quitelyho holt standard.
  • Norri
    Norri mecenáš19.4.2015 21:52MY3
    Krátké a masakrózní. Čekal jsem, že to bude delší a ten konec mě překvapil. Je pravda, že panely, které měly vyjádřit odlišné vnímání zvířat a které měly ohromit, tak ty mě ohromily. Je to prostě jiné. Rozhovory zvířátek pro mě občas byly dost nejednoznačné...
  • nester
    nester26.1.2015 20:04MY3
    Velké očekávání, rychlý konec, rozporuplné pocity.
  • sedw
    sedw10.1.2015 14:37MY3
    Parádní záležitost, přečteno na jeden zátah (což s ohledem na rozsah není zase takový problém). Příběh je poměrně jednoduchý, ale neskutečně silný a myslím, že musí zapůsobit na každého. Je vidět, že i s málem textu se dá vytvořit hutný děj. A již tak výborný komiks povyšuje ještě na vyšší úroveň kresba, Quietly zde opravdu předvádí úžasné věci a přichází i s velmi originálními nápady, které jsem dosud viděl jen v komiksu od stejné dvojice - Flex Mentallo. Nevím, jestli se jedná o komiks roku, ale rozhodně patří mezi TOP 5, které v roce 2014 vyšly.
  • Lenny
    Lenny mecenáš6.11.2014 12:27MY3
    MY3 krásně ukazuje, že v jednoduchodsti je síla a komiks především zaujme Quitelyho vizuálními experimenty.
    Bohužel mi tu úplně nesednul český překlad, kdy jednoslabičná slova v češtině prostě moc dobře nevyzní. 3,5*
    Recenze od 14:20
    http://www.mixcloud.com/ondrakral52/komiksov%C3%A9-bubliny-23-bez-hudby/
  • terrordemon
    terrordemon19.10.2014 19:10MY3
    Veľmi výnimočný komiks, o troch roztomilých zvieratkách, ktoré ujdu z vojenského komplexu, kde na nich robili pokusy a snažia sa dostať domov. Lenže už zabudli, kde to je. Využíva originálne postupy rozprávania príbehu. Napríklad scéna úteku zobrazená len pomocou bezpečnostných kamier. Plný hyperbrutálnej akcie, ktorá vám vďaka veľmi detailnej kresbe poskytne každú kvapku, každý kúsok mozgu a vyvrhnutého čreva. A aj napriek minimalistickým dialógom dokáže, vytvoriť parádnu atmosféru pri ktorej emócie tečú zo stránok. 90%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.10.2014 18:42MY3
    Jsem opilý, a proto nebudu hodnotit asi zcela objektivně. Nikoli opilý alkoholem, ale tímto neskutečně silným a dojemným příběhem, který jsem zrovna teď přečetl. Zdá se mi to mnohem "autentičtější", nežli zmiňovaná Smečka z Bagdádu... a skoro se mi nechce věřit, že to napsal G. M. Such wow, much sad.

    Celkový dojem: 90%
  • Fry
    Fry admin4.10.2014 09:15MY3
    "MY3" - Tak fajn... ještě včera jsem věděl, co přesně o tomto díle napsat, ale dneska už jsem zase trošku jinde... Je to zase něco, co tady ještě nebylo a je super, že u nás nevychází jen jednotvárné komiksy... Scénář parádní i překvapivý... Grafická úprava a samotná kresba jsou pro mě takové rozporuplné. Místy si to neskutečně užívám a potom zase ta kresba vypadá fakt hnusně... ale jako takové ty dvojstránky s malými rámečky z pohledu "Trojky" jsem si užíval fakt dost, stejně tak i třeba tu pasáž z těch průmyslových kamer. Jediné, co malinko zamrzí, je to, že je to poměrně krátké a odsype to během pár chvilek. Nevím, jak přesně hodnotit, tak... Za mě 4*!
  • Flash
    Flash mecenáš30.9.2014 23:37MY3
    Morrison mi opět dokazuje, že není autor, kterého bych chtěl vyhledávat. Strašně mě zajimá,co bere za drogy. U mě prostě toto nefunguje. Tři zvířátka, které měli být oddělány střelou země země,nebo vzduch země a je to. To je snad nějaký pokus promluvit, lidem do duše nebo něco takového. Nerozumím tomu a možná ani nechci. Kresba až na to,že je někdy nepřehledná co se děje,je skvělá.Kdo má rád Morrisona ať si přidá i 2 hvězdy.Já si to přečtu ještě jednou a uvidím jestli změním.Chtěl jsem dát 3 ale nejde to. Ještě,že jsem měl 25% slevu,jinak bych byl nasrán.
  • provost
    provost28.9.2014 20:58MY3
    Jednoslovná charakteristika: dojímavý. Stačí mi si spomenúť na králika, aby som mal slzy na krajíčku.

    Ďalšou zaujímavou vlastnosťou je absencia zápornej postavy - ani generál, kongresman alebo vedec takou postavou nie sú. Sú to iba ľudia a tak aj jednajú.
    Fantastický nápad je umožniť zvieratkám primitívne sa vyjadrovať a stať sa tak nositeľmi deja aj čitateľových sympatií.

    Ako už napísal Drekorian, ak je nejaký komiks, ktorý by nás mal tento rok zaujímať, mal by to byť tento.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš25.9.2014 08:41MY3
    Číslo pět žije a je to kočkopes.
  • erik
    erik23.9.2014 08:59MY3
    No teda, Morrison a Quitely zvládli vytvoriť niečo výnimočné...

    MY3 je jednoduchý príbeh troch mechanizovaných zvieratiek, ktoré sa rozhodnú vzoprieť vojenskej kariére a vyraziť domov. Cestou si zastrieľajú, pobijú sa a vôbec, čím viac sa blížia do osídlených oblastí, tým lepšie. Ľudia sú podružní, Quitely ich však, zdá sa, konečne dokáže nakresliť aspoň trošku verne. Zato si zaexperimentuje s panelmi, stránkami a vizuálom ako takým, čo je super. Morrison dokázal pár slovami povedať viac ako siahodlhými dialógmi, navyše to dáva zmysel. Fíha!

    MY3 je najprekvapujúcejším dielom, ktoré tento rok vyšlo.
  • Schramm
    Schramm20.9.2014 10:57MY3
    Vida. A pak že Morrison neumí napsat příběh, který má hlavu a patu bez toho, aby forma vítězila nad obsahem. Jak tu padlo, příběh je svým způsobem dost primtivně na city působící, ale celkem to funguje. Výsledkem by byla příjemná jednohudba příjemně průměrného charakteru, kdyby - kdyby tu nebyl Frank Quitely! To, co v My3 předvádí, je totiž naprostá pecka a Quitely zastiňuje Morrisona absolutně. Díky vizuálu se k tomuhle příběhu budu myslím opakovaně vracet.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš17.9.2014 22:17MY3
    Dojemný příběh o partě tří zvířátek, které chtějí prostě jen jít dom a který vás kopne rovnou do vaječníků. Morisson nenechá své postavy moc mluvit, lidé buďto švitoří nebo pokřikují své dementní rozkazy typu Seize them. Opravdová moudrost se skrývá v dementní takymluvě kyberneticky rozšířených zvířátek. Za mě největší sympaťák je Trojka alias Pirát, který dal celému komiksu tu správnou šťávu. Dost možná překladový komiks roku. Pokud máte tenký badžet, MY3 by měli být někde na vrcholu žebříčku priorit.
  • kaylin
    kaylin12.9.2014 08:38MY3
    Grant Morrison a Frank Quiely vytvořili něco, co je naprosto jedinečné svou formou a v tomhle směru je nutné se na komiks primárně dívat. Příběh je dobře zvolený, protože je zde ukázáno, jaké jsou možnosti kresby a vlastně možnosti komiksu jako takového. Přesto se jedná o příběh spíše jednoduchý, který vás dokáže vtáhnout hlavně emocemi, jež vzbuzuje. Zvířata jsou zde zachycena tak, aby vzbuzovala soucit, což je naprosto přirozené vzhledem k tomu, jak je s nimi zacházeno. Komiks je tak rozhodně něčím, co stojí za přečtení, ale hlavně za prohlížení, a to dlouhé a detailní. Ty malé panely jsou prostě skvělé a jejich velikost porozumění vůbec nebrání. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/09/740-my3-80.html
  • mrkirby
    mrkirby10.9.2014 13:00MY3
    Pořád vlastně nevím, co si o tom myslet. Na jednu straně působivé a emotivní, na druhou krátké a přímočaré... Ale je fakt, že z těch obrázků jde někdy hlava kolem. Smečka z Bagdádu je pořád lepší :)
  • koudy
    koudy mecenáš8.9.2014 12:28MY3
    Věc jednoho-otevření, ne nebojte, není to tak krátké, ale chytne to.
    S hrdiny se z nějakého důvodu sžijete až tak, že máte chuť jim jít pomoci...

    Králík je drsňák!
    Nevěřím že by se našel někdo kdo by se na králíky po tomhle díval stejně. (pes a kočka jsou samozřejmě taky výborný, ale od králíka to tak nějak nečekáte) :)

    Pěkně zpracované, překladatel asi neměl příliš mnoho práce, ale to co je zde vyjádřeno 3 slovy, pochopíte a nepotřebujete opis na 2 stránky.

    Mám raději trošku "divnější" kresbu, takže tady vychvalovat do nebes nemůžu, ale na druhou stranu nemám co bych vytkl - v ničem neruší (jako že by nebylo jasné kdo koho mlátí, nebo kdo se s kým baví) a "oko diváka" si přijde na své. (prostě to jen nejsou orgie šílenosti jako Transmetropolitan nebo Drsná škola)
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš7.9.2014 20:16MY3
    Mně se teda vybavil Číslo 5 žije, jen to není komedie. Asi to nejlepší, co u nás od Morrisona vyšlo a ještě deset let po vydání v USA to vypadá svěže a inovativně. Jeden z nejlepší komiksů sezony. A ano, souhlas s předchozím komentem - jednoduchoučký obsah pozdvihuje forma, vadí jen ty dementní plakáty na ztracená zvířátka. Útulky jsou jich plná...
  • Walome
    Walome mecenáš5.9.2014 09:33MY3
    Ano, Neuvěřitelná cesta mě taky napadla! Příběhově to hraje hrozně násilně na emoce, i díky nelogičnostem (proč zrovna králik, kočka a pes? proč je krást dětem, když je mohli koupit? atd.) ale kresba mě na tomhle díle zaujala tak moc, že prvoplánový příběh mi vůbec neva. Vlastně to hezky funguje. Je to taková hra s panelama, moc se mi líbí ta dynamika, která z toho čiší. Tohle by mělo být ve velkém formátu!
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko4.9.2014 15:32MY3
    cyber-punk-ová ´neuvěřitelná cesta´ (!) hned to jde, jakmile dá morrison pláštěnkářům vale ..
35492281
  • Raido26
    Raido2627.11.2022 08:31MY3
  • SickNail
    SickNail mecenáš26.10.2021 14:13MY3
  • honza2457
    honza24578.9.2021 10:34MY3
  • Troyoun
    Troyoun7.8.2021 10:36MY3
  • invape
    invape mecenáš30.6.2021 12:12MY3
  • SlouzimStarymPsum
    SlouzimStarymPsum7.6.2021 23:30MY3
  • Sole
    Sole23.4.2021 14:23MY3
  • karl173
    karl173 mecenáš23.1.2021 13:50MY3
  • trudoš
    trudoš editor23.1.2021 06:09MY3
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš1.4.2020 23:17MY3
  • Noci
    Noci12.8.2019 22:07MY3
  • raimi
    raimi28.3.2019 09:13MY3
  • DanQ
    DanQ14.2.2019 23:58MY3
  • bourgeois
    bourgeois3.1.2019 12:45MY3
  • Darker
    Darker mecenáš21.10.2018 11:27MY3
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš3.10.2018 01:10MY3
  • punisher
    punisher3.9.2018 08:21MY3
  • perak
    perak30.6.2018 15:56MY3
  • ComicBookGuy
    ComicBookGuy6.6.2018 21:17MY3
  • Rinter
    Rinter13.5.2018 15:20MY3
  • mearez
    mearez16.3.2018 11:29MY3
  • Const.ex
    Const.ex2.2.2018 17:26MY3
  • mcleek
    mcleek16.1.2018 19:35MY3
  • KdG
    KdG9.1.2018 19:18MY3
  • Dezodoo
    Dezodoo7.1.2018 22:49MY3
  • mindstormjak
    mindstormjak26.11.2017 16:44MY3
  • anka
    anka26.11.2017 15:39MY3
  • Tiba
    Tiba5.8.2017 08:27MY3
  • Bronn
    Bronn18.7.2017 16:00MY3
  • luky.kuky10
    luky.kuky109.7.2017 22:11MY3
  • farb
    farb5.7.2017 20:58MY3
  • MindReader
    MindReader4.7.2017 03:31MY3
  • salamandr
    salamandr1.7.2017 22:30MY3
  • Jabba
    Jabba26.6.2017 11:36MY3
  • Salien
    Salien24.6.2017 20:00MY3
  • stavik
    stavik11.6.2017 11:36MY3
  • adevr
    adevr4.6.2017 14:54MY3
  • EvilLive
    EvilLive1.6.2017 13:22MY3
  • Gustik5
    Gustik518.5.2017 23:22MY3
  • disclose
    disclose30.4.2017 15:32MY3
  • S4TW
    S4TW29.4.2017 01:22MY3
  • autokineton
    autokineton12.4.2017 13:56MY3
  • NecRoman
    NecRoman30.3.2017 16:42MY3
  • Babany
    Babany30.3.2017 10:50MY3
  • Tomket.Tom
    Tomket.Tom20.3.2017 13:33MY3
  • Scaleo1
    Scaleo11.3.2017 19:42MY3
  • koudak89
    koudak8928.2.2017 13:56MY3
  • Faxim
    Faxim24.2.2017 22:43MY3
  • louza
    louza20.2.2017 18:25MY3
  • Doncek4321
    Doncek432119.2.2017 16:02MY3
  • Final
    Final mecenáš10.1.2017 22:13MY3
  • Wiruss
    Wiruss3.1.2017 23:05MY3
  • Zbysek2410
    Zbysek24104.11.2016 14:09MY3
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš26.10.2016 05:16MY3
  • hellblazer
    hellblazer4.8.2016 21:38MY3
  • namdnas
    namdnas20.7.2016 19:38MY3
  • 3DD!3
    3DD!318.7.2016 10:08MY3
  • DankoKonik
    DankoKonik mecenáš17.7.2016 12:03MY3
  • Garp
    Garp9.7.2016 08:25MY3
  • TomD87
    TomD8724.6.2016 12:16MY3
  • Lobok257
    Lobok25717.6.2016 14:21MY3
  • ConanVJ
    ConanVJ23.5.2016 08:34MY3
  • 2Hitman3
    2Hitman324.2.2016 12:15MY3
  • calvin10
    calvin1026.1.2016 16:23MY3
  • charvos
    charvos mecenáš21.1.2016 17:43MY3
  • NylKasbri
    NylKasbri21.12.2015 12:07MY3
  • 2scha
    2scha mecenáš25.10.2015 06:32MY3
  • cyboy
    cyboy mecenáš15.10.2015 11:36MY3
  • Trevelyan
    Trevelyan5.10.2015 16:51MY3
  • husakpetr93
    husakpetr9331.8.2015 13:08MY3
  • Abstinent
    Abstinent mecenáš25.8.2015 18:19MY3
  • 3234769
    323476911.8.2015 16:02MY3
  • baatcha
    baatcha4.6.2015 18:54MY3
  • Norri
    Norri mecenáš19.4.2015 22:09MY3
  • JAn_G
    JAn_G16.4.2015 16:59MY3
  • Kaaos
    Kaaos23.3.2015 12:58MY3
  • chcita
    chcita15.3.2015 21:32MY3
  • Crazyliquid
    Crazyliquid14.2.2015 18:02MY3
  • Remi LeBo
    Remi LeBo30.1.2015 14:56MY3
  • nester
    nester26.1.2015 20:04MY3
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš23.1.2015 23:25MY3
  • sedw
    sedw10.1.2015 14:32MY3
  • willis
    willis4.12.2014 06:44MY3
  • kinak
    kinak29.11.2014 21:06MY3
  • IV
    IV28.11.2014 18:38MY3
  • Kurt Cocaine
    Kurt Cocaine23.11.2014 20:49MY3
  • Le Porello
    Le Porello7.11.2014 17:08MY3
  • Joshua_T
    Joshua_T mecenáš2.11.2014 14:28MY3
  • mart.in
    mart.in mecenáš26.10.2014 19:18MY3
  • terrordemon
    terrordemon19.10.2014 18:54MY3
  • rooty
    rooty17.10.2014 18:50MY3
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin17.10.2014 18:40MY3
  • oleav
    oleav mecenáš16.10.2014 19:38MY3
  • Doppelganger
    Doppelganger10.10.2014 19:32MY3
  • Light
    Light10.10.2014 18:11MY3
  • Fox01
    Fox01 mecenáš5.10.2014 20:36MY3
  • Fry
    Fry admin4.10.2014 09:15MY3
  • blackJag
    blackJag admin2.10.2014 16:12MY3
  • Flash
    Flash mecenáš30.9.2014 23:33MY3
  • Staník
    Staník29.9.2014 11:10MY3
  • provost
    provost28.9.2014 20:57MY3
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš25.9.2014 08:41MY3
  • erik
    erik23.9.2014 08:59MY3
  • Vojtěch 393
    Vojtěch 39322.9.2014 16:32MY3
  • Schramm
    Schramm20.9.2014 10:41MY3
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš17.9.2014 22:06MY3
  • Lachvos
    Lachvos mecenáš13.9.2014 16:27MY3
  • kaylin
    kaylin11.9.2014 08:03MY3
  • mrkirby
    mrkirby10.9.2014 12:58MY3
  • mikki.maser
    mikki.maser8.9.2014 12:45MY3
  • koudy
    koudy mecenáš8.9.2014 12:11MY3
  • Walome
    Walome mecenáš5.9.2014 09:33MY3
  • Black Bro, yo
    Black Bro, yo5.9.2014 00:28MY3
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko4.9.2014 15:33MY3
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš4.9.2014 12:57MY3
Četl/a (140)
2Hitman3, 2scha, 3DD!3, adevr, Alikkk, anka, Ash Pointak, autokineton, Babany, Baffman55, bierce, binnmode, blackJag, Bronn, calvin10, Chaolinek, charvos, chcita, ComicBookGuy, ConanVJ, Const.ex, Covenant, cyboy, D.K.Logic, DanQ, daon, Darker, Darth Raelchi, davidek, Deckard, DEmnoG, Dezodoo, Doncek4321, Doppelganger, Draco nobilis, Elnie, erik, filosh, Final, Fives, flipflop, Flowtek, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., Gustik5, hellblazer, house192, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, Jak, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jindroush, jiskra, Joshua_T, Kaaos, Kaluž, karl173, kaylin, Keno, Kil-Khal, kinak, Kitykatyn, Kocour, koudak89, koudy, Lachvos, Le Porello, Librarian, Light, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, majer, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, mart.in, Martinb, mearez, mindstormjak, moris.cz, mstefl, namdnas, NecRoman, Noci, Norri, oleav, pechna, perak, Petr, Petrisko911 , punisher, RadimNemec, Raido26, raimi, RaptoR, Raul, Rinter, rockyt, RudyRod, S4TW, Schramm, seneke, Shin, Shpeckk, SickNail, Sir_Pete, slavik38, SlouzimStarymPsum, Sole, Spacecore, start05, syon, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tiba, Tomket.Tom, Tommar, Tony TwoDee, Troyoun, trudoš, tukak, Ukko, Vajper, Velkej šéf, Vojtěch 393, vranakx, VskPrzk, Walome, wolfgang, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(263)
2Hitman3, 2scha, adam.ra, adevr, afri, akrijus, Alfi, Alfred, amazing_k, anka, antiimini, Ash Pointak, Ashek, autokineton, Azbest, Babany, bboorreekk, beanek, BeeSee, binnmode, blackJag, bmc75, Bob, bobo666_2005, bourgeois, Bronn, bronxik, burzum, calvin10, calviti, Černá Krysa, Chaolinek, charvos, chcita, Choky86, cobe, ComicBookGuy, ConanVJ, Const.ex, Corvus, Crazyliquid, CSE_AC/DC, cyboy, daniel.cermak, DanQ, daon, Darker, Deckard, deefha, delsemela, DEmnoG, Devilek, Dezodoo, disclose, Doncek4321, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, Draug, dre, Drekorian, dr_benway, dvoracekpetr1, eliera, Elnie, erik, farb, faster86, FatMonster, fel68, felis, filemon, filosh, Final, Fives, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, Fréza, Fry, Georgíno J., grinder, Gustik5, hahahoho, Hamichal, Hartmann , Hebled, house192, Hulik, husakpetr93, hyba1991, hypermlok, invape, IV, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jankie, Jay-jay, jendavondra, Jestrab2, jindroush, jiskra, joehot, Jokerka, KadetJaina, Kaluž, Kapis, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, Keenkeen, keNNoslaw, Keno, kinak, kindanerd, KINIMODUS, Kitykatyn, Kocour, Kokuun, koudak89, krvinka56, kubanec13, kubosos, kucik, Le Porello, Leland, Lenny, Librarian, Light, listr, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, maara, Mankin, Mariohurbanek, markic, Martin Buchal, Martinb, Marvin, Matej-29, matrosh, MB, mcleek, merhyx, MikeZ, mikki.maser, mindstormjak, mirror, Mitak, moiqpiom, monty.cl, moris.cz, MP, mrkirby, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, nester, Niaz, Nightmare, Noci, NOD82, noMster, Norri, novass, nx, OldaB, oleav, Olesh, Onkel 1928, opytz, padre_negro, pavel, pavouk, pechna, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, provost, punisher, puolpm, Qee, RadimNemec, Radkos, Raido26, Raijin, raimi, RaptoR, Ricarderon, Rich, Rinter, rockyt, RudyRod, S4TW, Salien, Saran, SASAN_KING, Scaleo1, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Sole, Spacecore, SpiderJerusalem, Stara.kryta, start05, suricattaontheway, syon, tacmud, Tarka Daal, terrordemon, the.kasztan, Thurin, Tiba, TIM.biker, timek, Toe, tomastrejbal, Tomket.Tom, Tommar, Tony TwoDee, Toren, Trevelyan, Troyoun, trudoš, tukak, tulipstros, Ukko, Vajper, Valis, vallyslayer, VanTom, VasaX, Velkej šéf, Viking, Vítek, Vojtěch 393, vranakx, vteco, Wiruss, wolfgang, xai, xintax, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdoog, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
Agent24, Baffman, Benji, Braindead, Bubsy, koniklec, Maty48, Netorack, stepan.tichy
Shání (1)
Baffman
Nabízí (7)
bourgeois, Fox01, karl173, Kreatik, MB, oleav, tukak