• SASAN_KING
    SASAN_KING14.7.2020 10:40Caravaggio (pevná vazba)
    Nádhera :)
  • SASAN_KING
    SASAN_KING26.1.2019 11:17Vzpoura mozků: Odysseus
    Na tento komiks jsem se velmi těšil. Vzpoura mozků i Galaxie jsou mé velmi oblíbené komiksy, které jsem hltal jako malý capart. Kresba pana Petráčka se snaží přiblížit původní kresbě pana Kobíka a přestože oba mají odlišné styly, tak se mu to docela daří, za mne kresba pěkná. Dějově není komiks špatný, ale původně jsem očekával něco trochu jiného.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING24.6.2018 10:56Šílená ze Sacré-Coeur
    Krásně zpracovaná kniha ve velkém formátu.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING30.4.2016 11:55Hilda
    Nádherný snový svět plný roztodivných stvoření .)
  • SASAN_KING
    Přes Americký patriotismus se mi příběh líbil (Narozdíl od Captain America: Nový úděl ), kresba už tolik ne, nemám rád kresbu, která mi připadá jako z Photoshopu (i když to nutně nemusí být dělané na PC :).
  • SASAN_KING
    SASAN_KING24.1.2014 19:22Muriel a andělé
    Jedním slovem nádhera !
  • SASAN_KING
    SASAN_KING12.6.2018Prodám
    Prodám KURVA VELKÝ SIN CITY, jednou čtené, jako nová, cena 15000,- CZK, dohoda možná. Předání ideálně osobně, případně dle domluvy. email: SASAN_KING@centrum.cz
  • SASAN_KING
    SASAN_KING14.5.2018 09:49* Připomínky a návrhy
    Svět Edeny má ještě limitovanou edici, budete jí sem taky přidávat? [url] http://www.kosmas.cz/knihy/242989/svet-edeny-limitovana-edice/ [/url]
  • SASAN_KING
    SASAN_KING23.5.2017 12:45* Připomínky a návrhy
    Toe:
    Krakena mám, tedy jestli myslíš tohle:
    http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/0/0/5/130-DESETIOKY-KRAKEN
  • SASAN_KING
    SASAN_KING21.10.2016 14:30* Připomínky a návrhy
    Pokud někdo ještě neví, tak Crew dotiskla Blacksad a Borgii:
    http://crew.inshop.cz/%3C022413%3E-borgia-broz.-dotisk
  • SASAN_KING
    SASAN_KING5.9.2016 22:32Pindárna
    Kapis: Kde ti to mám podepsat? :)

    jayjay86: Nevíš co je dobrý :)
  • SASAN_KING
    SASAN_KING28.5.2016 14:18Slevy, výprodeje, bazary
    V LK mají:

    [url]https://www.levneknihy.cz/josef-lada-josef-bruner/dobrodruzstvi-tondy-cutala/145521[/url] - 49,- CZK

  • SASAN_KING
    SASAN_KING15.5.2016 08:42Slevy, výprodeje, bazary
    V Levných knihách mají:

    [url]http://www.levneknihy.cz/noe-trest-za-krutost/d-140622/[/url] - 49,- CZK
    [url]http://www.levneknihy.cz/noe-vse-co-se-plazi-po-zemi/d-140621/[/url] - 49,- CZK
    [url]http://www.levneknihy.cz/noe-ctyricet-dni-a-ctyricet-noci/d-140623/[/url] - 49,- CZK
    [url]http://www.levneknihy.cz/napady-pana-semtamtuka/d-140524/[/url] - 69,- CZK
  • SASAN_KING
    SASAN_KING18.4.2016 16:34* Připomínky a návrhy
    Zack a Willis - Děkuji.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING14.4.2016 20:48* Připomínky a návrhy
    Je možné nějak zobrazit komiksy v pořadí v jakém jsem si je přidal do databáze?
  • SASAN_KING
    SASAN_KING3.5.2015 20:51Pindárna
    TUKAK: Držím palce při vývoji aplikace .)
  • SASAN_KING
    SASAN_KING3.5.2015 20:50Pindárna
    Zack: Tu bolest očí jsem nemyslel úplně doslova, jak jsem psal, zkoušel jsem na různá zařízení ( i kvalitní ), ale prostě mne to na nich nebaví, protože to čtení (Delší dobu) mi není příjemné. Jak píšeš, až to technologicky dozraje bude to fajn, ale to bude ještě "pár" let trvat, naž bude barevný e-ink, ohebné oled displeje nebo nějaké virtuální displeje masově rozšířený a cenově dostupný a e-knihy vytlačí klasickou knihu. Uvidíme jak rychlý bude vývoj, zatím si budu užívat pouze šustění papírových stránek :)

    Ty nakladatelství jsem myslel tak, že vzhledem k malému trhu není možné vydávat statisícové náklady, kdy by nakladatelství náklady na vydání knihy rozmělnilo mezi více výtisků = mohli by se teoreticky výsledné knihy prodávat levněji, nebo více vydělat. Při větším trhu by bylo také více komiksových fandů a i kdyby každý preferoval něco jiného, i tak by se prodalo více různých komiksů.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING1.5.2015 16:27Pindárna
    ZACK: Já jsem třeba zkoušel knhy i komiksy na tabletu (i mobilu a PC), ale moc mne to nenadchlo, nečte se mi to dobře, mám z toho divný pocit, bolí mne oči atp., proto si raději vezmu knihu. Navíc plno lidí má sice čtečky, ale knihy na nich jsou odněkud stažené, né koupené.
    Zkušenost se čtečkou knih nemám, věřím, že e-ink je na čtení rčitě lepší, ale pokud vím, tak je zatím pouze černobílý, což v případě komiksů také není ono. Pokud se vyvine nějaký barevný inkoust ( nebo jiný typ displeje se kterým nebudu mít problém ), tak bych o digitální dstribuci i uvažoval (zejéna pokud bude cenově o dost výhodnější než klasická kniha), ale do té doby asi ne. I tak bych si ale asi komiksy raději koupil jako klasické knihy.

    Největším problémem u nás je stejně asi to, že jsme malý trh (Československo), každý komiksový fanda preferuje něco jiného a nějakým masovým vydáváním komiksů se nakladatelství moc neuživí.

    Jinak díky za odkaz na aplikaci Comicsdb pro Android, bude se nějak vyvíjet?

    A v neposlední řadě také děkuji za tuto výbornou stránku, je vážně skvělá! .)

  • SASAN_KING
    SASAN_KING29.4.2015 08:59Pindárna
    Podle mne je UKK super věc, protože normálně bych si superhrdinské komiksy standartně nekupoval (nepočítám koupi z druhé ruky, ve výprodeji za zlomek ceny atp., to bych si nějaký ten superhrdinský komiks koupil :)
    Když přišelo UKK s komiksem za 200,- CZK každých 14 dnů, tak jsem do toho šel, mám komplet první 60, zdražování ke konci jsem překousnul, nyní začíná druhá 60 za 250,- CZK a přemýšlím jestli pokračovat dále (zatím pokračuju :), nejspíše pokračovat budu, ale pokud se cena ještě šoupne nahoru, tak asi skončím.
    Myslím si, že UKK je dobré v tom, že ke komiksům přivede lidi, kteří by si komiks jinak nekoupili a třeba to některé začne bavit a zavítají i do jiných komiksových žánrů, než jsou superhrdinové + těm lidem kteří mají rádi komiksy a superhrdinové nejsou jejich cílovka umožní rozšířit za slušný peníz jejich povědomí o universu Marvelu.
    Na UKK se mi také líbí předmluva, povídání o autorech, případně o pozadí děje + skicy

    Jako mínus vidím to, že v UKK jsou znovu vydány i věci, které již na našem trhu již vydali jiní (nevím jestli jenom Crew?), s čímž já osobně jsem problém neměl, ale věřím že někomu to mohlo vadit :)
    UKK také zřejmě povede k tomu, že se asi delší dobu žádné vydavatelství nepohrne do vydávání komiksů od Marvelu ( ale třeba se pletu a někdo využije popularitu UKK k vydávání nějakých současných "pecek" a lidé plynule přejdou od UKK )

    Chápu Zackovu obavu že by to mohlo sklouznout k devalvaci komiksů, ale myslím si že je zde jiná situace než u filmů v tomto případě by mohl převážit spíše ten přínos s přitáhnutím pozornosti lidí komiksem nepolíbených, kteří po skončení UKK zaměří pozornost na další komiksy od standartních vydavatelství. Přeci jenom je to zřejmě takový jednorázový projekt, který skončí a další takový již nebude ( Nevím, jestli v zahraničí něco podobného vydává třeba DC, ale pochybuji).
    Komiks digitální vs komiks klasický si zatím podle mne tolik nekonkuruje a myslím že i v budoucnosti nehrozí nějaké masové zběhnutí od knihy k digitální verzi.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING18.3.2015 09:41Pindárna
    Kapis - Myslím si, že tato diskuze sem nepatří, ale když už tady je, mám dotaz: Co říkáte na Ruskou agresi v Čečensku, když je podle Vás Rusko tak skvělé ?
    Netvrdím že USA je skvělé a dělá jenom samé skvělé věci, ale nemyslím si, že by bylo lepší kdyby světu dominovali Rusové, Islám, nebo Číňani (Kdybych si musel vybrat z těchto tří, tak beru Číňany .)

    Články o Čečensku ( pro Vás asi bohužel z "mainstreamových zdrojů")
    [url]http://cs.wikipedia.org/wiki/Prvn%C3%AD_%C4%8De%C4%8Densk%C3%A1_v%C3%A1lka[/url]
    [url]http://www.lidovky.cz/cecensko-zeme-schizofrenie-a-teroru-za-jejiz-krev-plati-kreml-miliony-1k9-/zpravy-svet.aspx?c=A150311_200511_ln_zahranici_msl[/url]

    Dále tvrdíte:
    "Al-Kájdu založili, vyzbrojili a vycičili amíci v Afghánistánu proti Sovětům" - to je pravda, ale když to vezmeme nevytržené z kontextu cca. do roku 1978 byl v Afghánistánu relativně klid, pokud by tam nebyl vliv SSSR, nevznikla by al-kajda atd... pro mne = za vznik může SSSR (Rusko).
    [url]http://cs.wikipedia.org/wiki/Afgh%C3%A1nist%C3%A1n[/url]

    Ukrajina
    - tajně odposlechnutý soukromý rozhovor se nerovná oficiální vyjádření, navíc ani informace v něm obsažené nemusí být pravdivé, může být vytržené z kontekstu atd. Pro mne z toho vyplývá to, že USA se samozřejmě na ukrajině angažuje, stejně jako Rusko ( a jiné země), ale nevyplývá z toho, že USA si zaplatili za 5 mld. majdan. Bohužel je v dnešní době těžké rozlišit, co je pravda a co je propaganda ( jak Ruská, tak EU-USA ), nicménějako agresora zde vidím Rusko z tohoto důvodu:

    V souladu s Třístrannou dohodou se USA a Ruská Federace zavázaly:
    · Nepoužívat sílu nebo nevyhrožovat silou Ukrajině
    · Nepoužívat ekonomický tlak proti Ukrajině
    · Požádat o okamžitý zásah Rady Bezpečnosti OSN v případě, že Ukrajina bude
    napadena nebo jí bude vyhrožováno útokem s použitím jaderných zbraní
    · Nepoužívat jaderné zbraně proti nejaderným státům, které podepsaly NPT a
    nejsou v unii s jaderným státem

    zdroj: [url]http://is.muni.cz/th/102717/fss_b/Bakalarka.pdf[/url]
    Putin sám nedávno přiznal že na ukrajinu poslal Ruské vojáky a v té době lhal, že tam žádní Ruští vojáci nejsou.

    Nechápu jak některý Čechoslovák může podporovat Ruskou agresi na Ukrajině (nebo sympatizovat s nacizmem). Bohužel to bude zřejmě důsledek nejdříve nacistické a posléze komunistické okupace, je mi z toho smutno.

    Omlouvám se všem co zde o politice číst nechtějí za spam, také bych byl raději, kdyby se sem politika netahala.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING10.2.2015 22:02Slevy, výprodeje, bazary
    Dnes koupeno v Praze v LK chybějící Vetřelci (kromě dlouhodobě vyprodané jedničky) - Ve spálené ulici díl 2 + 3, na smíchově 4 + 5 + 6. Zásoba omnibusů v LK se zřejmě tenčí, některé kusy byly poslední, zahlédl jsem tam ještě nějaké díly predátora, terminátora a vetřelci vs. predator.
  • SASAN_KING
    SASAN_KING1.9.2014 22:54* Připomínky a návrhy
    Hlásím, že vyšel druhý díl Peanuts:
    http://www.albatrosmedia.cz/snoopy-nad-veci.html?type=author&searchFor=S
  • SASAN_KING
    SASAN_KING2.7.2014 06:46* Připomínky a návrhy
    Hlásím, že Kurva velké Sin City již vyšlo:
    http://www.comicscentrum.cz/9788086839790-kurva-velky-sin-city.html
  • SASAN_KING
    SASAN_KING27.6.2014 08:03* Připomínky a návrhy
    Chybí tady Max a Móric dvojjazyčné vydání z roku 2011:

    http://www.kosmas.cz/knihy/168767/max-a-moric/
    Vydavatel Deus
    Vazba pevná s přebalem
    stran: 64
    Format: 188x160
    ISBN 978-80-87408-07-0

    v databázi je pouze: http://comicsdb.cz/comics.php?id=2602
  • SASAN_KING
    SASAN_KING28.5.2014 16:13Sběratelský klub
    Já dneska platil jenom 200,- Paní trafikantka o zdražení zřejmě stejně jako já nevěděla, děkuji za upozornění Monty :)
  • SASAN_KING
    SASAN_KING8.1.2014 17:52Slevy, výprodeje, bazary
    V Kanzelsbergu mají všech 5 dílů Komiksové historie světa zlevněných na 199,- (Nevím jestli to zde již neproběhlo)
  • SASAN_KING
    SASAN_KING28.6.2013 15:32* Připomínky a návrhy
    Olympia:

    http://www.iolympia.cz/600-svorni-gambusini.html
    Svorní gambusíni a jiné příběhy
    (není identické s knihou z roku 1999, obsahuje pouze komiksy Svorní Gambusíni, Mědvědí družina a Kulišáci. )
    Rok vydání: 2013, počet stran: 74
    Nakladatelství: Olympia
    Ilustrace/foto: Bohumír Čermák, Jan Fischer, Jiří Krásl
    Autor obálky: Bohumír Čermák
    ISBN: 978-80-7376-340-4
    Vazba: sešitová
    Tisk: barevný
    Cena v době vydání: 99 Kč


    http://www.iolympia.cz/601-dobrodruzstvi-s-bobri-stopou.html
    Dobrodružství s Bobří stopou - pravděpodobně znovuvydaná kniha z r.2003?

Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 62 (cca 20764 Kč)
Mám: 563 (cca 171232 Kč)
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: neveřejné
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0