Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Opravdu někde existuje místo, které není zamořeno nemrtvými? A pokud ano, tak co když ta spásná oáza skrývá ještě mnohem temnější tajemství? No a aby bylo ještě hůř - je vůbec možné, aby se lidé, kteří se naučili přežívat ty nejhorší hrůzy páchané živými i mrtvými, ještě dokázali vrátit k normálnímu životu?

Obsahuje sešity série The Walking Dead #67-72

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Obálka
Charles Adlard
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-275-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
322 g
Stran
136
Cena
299 Kč
Originál
The Walking Dead #12: Life Among Them (Skybound (Image Comics), 2010)
  • martin28
    Ač se to zdá nemožné, Rick se svými lidmi nalezl vytoužený azyl. Celou knihou prostupuje pohodová atmosféra, nepočítáme li přestřelku v úvodu knihy. Vše klape až moc dobře nato, aby tomu banda mazáků, zocelených přežíváním tam venku, byla schopna vůbec uvěřit. Neuchlácholený Rick tuší klid před bouří a tak se rozhodne pojistit. 85%
  • Kadin
    Kadin mecenáš25.4.2020 16:20Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Tempo nám zvolnilo, objevuje se spoustu nových postav a tím i více dialogů, někoho to může nudit, protože akce ustupuje a zombi je pomálu, ale já jsem si užíval návrat hrdinů do reality a pomalu se blížící novou hrozbu. 8/10
  • trudoš
    trudoš editor12.9.2019 09:11Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Robert Kirkman opětovně zmírnil tempo a poskytl hrdinům maličko oraz, přestože kdesi v zátylku cítíte blížící se hrozbu událostí příštích. Protože stejně jako Rick se zdráháte uvěřit štěstí, jež jeho skupinu potkalo. Tady se perfektně odráží vliv Guvernéra, který z něj udělal paranoika non plus ultra a ačkoliv ještě není totální psychopat s mesiášským komplexem, má k tomu již blizoučko. Právě tenhle podtext je na vyprávění nejsilnější. Ovšem velmi podobně vyznívá i deformace života mezi nemrtvými, kdy náhlé hájemství relativního bezpečí víc strachu vyvolává, než zažehnává. Trochu divoký je pouze fakt, že na nově objevenou kolonii dosud nezaútočilo stádo, přestože je kousek od hlavního města, nebo že starosta považuje Ricka za veterána, co bojuje se zombíky nejdéle - jako by katastrofa nepotkala všechny ve stejný čas. Ale jinak perfektní a jsem moc zvědav, jaké zvraty přijdou příště. A hlavně, nakolik je tentokrát zapříčiní sami hrdinové svou neschopností zapadnout mezi „normální“ lidi.
  • JohnyG
    Spolu s Rickovou skupinkou jen těžko můžeme uvěřit tomu, že by ta nová úžasná osada byla prostě probuzením z dosavadní noční můry a vše už bude jen hezké. Ten vtíravý pocit na pozadí, že tohle je příliš pěkné na to, aby to byla pravda, nás nechce opustit a za každým rohem čekáme zradu, která ale v tomto sešitu ještě nepřichází. Jen drobnosti dávají tušit, že ten lišák Kirkman na nás zase šije boudu a brzo se něco ošklivě zvrtne. Tentokrát tempo trochu zpomalí a víc se mluví než střílí, o to víc pak leží důraz na dialozích a vztazích.
  • karl173
    karl173 mecenáš24.9.2018 18:55Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Tenhle díl přináší opět něco nového. Tentokrát je to ale něco nového co je jiné, než to co doteď skupina zažívala. Nové místo, nový lidé, staré časy a život na který není tato skupina zvyklá. A tak jako si zvykání bere svůj čas, tak i děj se vším tím co nás čeká si dává na čas. Proto je tento díl, především jen jakýmsi zvedajícím větrem před bouří nebo minimálně uklidněním, než se zase něco posere. 80%
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.9.2018 23:25Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Nové postavy coby dojné krávy na porážku v budoucích knihách o tom není pochyb. Pořád čekáte, kdy se to rozuzlí, protože tak skvělý to přece nemůže pořád být, nová osada a nové možnosti a najednou vše v pohodě, jděte do řitě, tady se něco chystá a najednou to přijde, poslední tři strany vás totálně odrovnají , ono to je totiž obráceně....sakra sahám po dalším díle, Roberte já tě žeru
  • faster86
    Konec road tripu, zničení nadějí, možnost bezpečného zivota. Uklidnění po pár akčních knihach.
  • tresida99
    tresida9917.1.2018 12:09Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Velmi povedený díl. Získáváme novou naději a stará zaniká mezitím tu balancuje důvěra a kdyby jen na naší straně!
  • Walome
    Walome mecenáš1.2.2017 11:13Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    U čtení TWD mám tendenci čekat na to, kdy se zase něco posere. A nevnímám úplně nové události a nové postavy, protože jen přemýšlím o tom, kolik jich bude žít za 5 sešitů a jak moc se nová situace promítne dál, když ji další book může popřít tím, že prostě zase skoro všichni umřou. Nicméně pořád mě to baví číst, což mě pořád dost překvapuje.
  • S4TW
    Je to takové ticho před bouří. Tentokrát nám mistr Kirkman neservíruje jednoho zombíka za druhým, ale naše hrdiny posouvá zase o kus dál na jejich cestě za záchranou. Rick a ostatní najdou novou utopickou kolonii a každému, kdo se trochu orientuje v sérii Živí mrtví, musí být jasné, že nic není tak růžové, jak se zdá. V tomto díle jsou skvěle vykreslené myšlenkové pochody postav. Jejich úvahy nad tím, jestli vůbec někdy lze dosáhnout něčeho takového, co mají teď na dosah ruky nebo se jedná jen o přechodný stav. Kresba je stále kvalitní, ale pořád trochu lituji, když se dívám na cover, že není dílo vyvedené barevně, i když černo-bílá dodává dílu kýženou atmosféru. V tomto díle se nebudete bát nekonečných zástupů zombíků, ale budete pořád v napětí toho, co se v budoucnu stane a jak se vše vyvine (že přijde nějaký převrat nám napovídá závěr). Hold hororové drama se nemusí vždy psát jednotvárně, jak nám Robert ukazuje. Akorát mám trochu ze scénáře pocit, jako kdyby tu už něco podobného trochu bylo, snad autor nevykrádá sám sebe, ale to se dozvíme až s dalším dílem. Je tu spousta textu a vysvětlování, na úkor akce, ale i té si trochu užijeme. Stále kvalitní, ale toto dílo beru jako takový přechod, posun, proto nemohu dát plný počet bodů.
  • brkowycz
    Škoda, že člověk ví, že se pokaždé musí něco posrat :D Tantokrát to vypadá na Ricka. Jinak by se to snad tady dalo i zakončit a říct "A žili zde šťanstně až do smrti". Ale to by neuspokojilo krvežíznivého boha světa Živích mrtvých, mocného Kirkmana, který už teď svému stvoření jistě připravuje další útrapy. Uvidíme, jak to bude dál, každopádně tenhle díl se spíš rozdávají karty, proto jestli máte pár dílů zpoždění, jako já, kupujte asi rovnou s dalšíma dílama. Rozhodně se však nejedná o plonkový nebo výplňový díl, je třeba situaci nastínit, trochu rovzinout, pracovat s postavama, budovat napětí a to všechno Kirkmanovi jde více než jen dobře.
  • jirin
    Chytlo, nepustilo a nová osada mě nalákala na další díl, ač se bojím aby to nebylo nuda.
  • kaylin
    "Živí mrtví 12: Život mezi nimi" je poklidnější knihou, ale je na ní krásně vidět, jak má Robert Kirkman všechno promyšlené, jak už ví, co bude v dalších dílech, ale nechá čtenáře pěkně počkat, nechá ho vykoupat v těch srágorách, aby mohl s tou peckou přijít. Vidíme náznaky, že něco není v pořádku, tušíme, že se všechno zase sesype jako domeček z karet, ale nevíme, odkud přesně ten impuls přijde. Navíc jsou v městečku, které skupina objevila, skvělé scény, vyznívající v rámci světa až surreálně, ale přitom tam stále patří. "Živí mrtví" je jednoduše série, která nepřestane bavit, protože tu jsou pořád nápady, je zde neustálý vývoj a hlavně zde jsou trvalé následky. Silná série, která je solidní v základech a roste díky dobrému materiálu. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/02/846-zivi-mrtvi-12-zivot-mezi-nimi-75.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.1.2015 09:26Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    V žádném případě nudný díl, ba naopak! Tyhle zastavení, ve kterých se naplno projeví psychologické rozpoložení postav a sní se další utopické sny, jsou mnohdy zábavnější než to prachobyčejné střílení mozkožroutů. Vše se vyvíjí dobrým směrem, i když čtenář musí čekat, že pod slupkou bezpečí a naděje se skrývá nějaký obří průser. A mám za to, že za to budou moct spíše - jak napovídá poslední stránka - naši hrdinové, ale nechme se překvapit.

    Celkový dojem: 90%
  • sedw
    A mě tento díl bavil velmi. Líbí se mi přesně takový typ příběhů, kde není moc akce, ale spíš se budují vztahy mezi postavami a více se mluví. A jak znám Kirkmana, určitě připravuje půdu pro něco velkého a tohle je jeho způsob, jak čtenáře uchlácholit, zklidnit tempo, aby následně mohl šokovat tím, co se stane. Jinak co se týče příběhu, sice mírně ubylo napětí, ale dějový posun zde byl dle mého názoru značný a hlavně, z pohledu zbytku série, se jednalo o poměrně originální příběh. Takže za mě naprostá spokojenost, přečteno na jeden zátah a napjatě vyhlížím další díl.
  • J.T.honza
    J.T.honza4.12.2014 17:17Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Ano, tohle je zase takový mezidíl, kde se buduje nové příběhové pozadí, abychom to nejspíš velmi brzy zase hodili do klasických průserů ústřední partičky. Je to asi první díl, u něhož jsem nebyl tak napjatý jako u těch předchozích, to ale neznamená, že bych se nebavil nebo to nezhltnul na jeden zátah. Těším se na další pokračování.
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.12.2014 22:06Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Už jsem to nehltal ve stoje a za chůze, ale musím uznat, že Kirkman nenechá ty svoje hrdiny se nudit. Jsem furt zvědav jak to bude pokračovat a bavím se u toho! No, napadlo by vás vycucat oči vlastnímu děcku? UFF.
  • Kabukiman
    Kabukiman2.11.2014 10:50Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    Jak už je zmíněno kolegama dole, tenhle díl je spíš takovým hlubokým nádechem před dalším ponořením do sr...ek. Všechno je fajn, ale že je průser za dveřmi a hledá vaše jméno na zvonku je každému víc než jasné. Tahle pohodička prostě připomíná domeček karet, který se už v dalším booku musí rozpadnout. Jen se trošku bojím aby to nebylo příliš opakování předchozího děje- nový Guverner apod. Ale co jiného by se tam asi dalo ještě vymyslet...No...uvidíme:) Třeba to bude něco nového a neotřepaného a pak budu nadšený. Pokud to bude varianta na Guvernera,tak taky dobrý, protože jsou Živí mrtví i tak furt dost super:)
  • Schramm
    Tentokrát průměrný díl, který je nejspíš nadechnutí před dalším vývojem. Předchozích 11 knih mě naučilo Kirkmana nepodceňovat. Co se zatím dnes může zdát jako vata, může se už příště ukázat v úplně jiném světle. Asi taky už nevěřím, že by se ve světě Živých mrtvých dalo žít stejně jako kdysi a že by Rick and company našli ztracený ráj. Proto nevnímám tuhle knihu jako napětí prostou jako Erik pode mnou. Naopak, napětí jsem cítil celou dobu četby, jen to bylo napětí jiného rázu. Pořád prostě čekám, kdy se co zvrtne.
  • erik
    Jednorazová zábavka pokračuje. Keď sa vyčerpali nápady, tak prečo nezopakovať ďalšiu utópiu z opačného pohľadu, všakže. Neviem si predstaviť, že by som sa k tomuto komiksu niekedy vracal... Ale na chvíľku to zabaví, to hej. Paranoidné skupinky ľudí, čo sa chcú zblížiť, nie je to márny nápad. Najviac mi prekáža strata akéhokoľvek napätia. Keď už tu máme apokalyptický svet plný dravých mŕtvol, tak by sa patrilo občas priniesť aj nejakú hustú atmosféru. Tej sa však tento komiks obrátil chrbtom pekne dávno.
  • Fry
    Fry admin15.10.2014 16:32Živí mrtví #12: Život mezi nimi
    "Živí mrtví #12: Život mezi nimi" - Mlasky, mlask... je to teprve cca24h od koupení a kdybych nemusel dělat vůbec nic, tahle recenze by tu byla už tak před 22 hodinami... ale to je jedno... Příběh se nám malinko zasekává na místě a nevím, jestli je to tentokrát krok správným směrem... to se teprve uvidí asi až v dalších dílech, nicméně musím uznat, že jsem se místy i malinko nudil, tak nějak mi chybí v tomto díle ta atmosféra, kterou děj měl předešlé 3 booky. Ale jako, zase bude zle, už to z toho přímo cítím a neskutečně se na to těším. Po dlouhé době musím jít s hodnocením malinko níž, ale vlastně to nechci udělat... uvidíme, jak příště... Za mě 4*!
44518
Četl/a (135)
123peta, 2scha, adriel, anka, BadBoy, blackJag, Blacklarch, bob-premky, borknagar1, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, cowok, cyboy, dajik, Davidos402, Deckard, Doppelganger, duri, Dzoglik, Ejdý1, erik, Faix, farnhajt, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., gwen666, Hønzza, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, japes, Jay-jay, jiskra, Johny87, JohnyG, Kaaos, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Kerbellos, kindanerd, Knuckless, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Light, LookAss, Lukasitch, lukedukenuke, luky.kuky10, malylada, mart.in, martin28, Martinb, Matthew, Matthew, mgeralt, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mywiel, namdnas, NikkiKonig, Noci, oleav, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrik1710, petrSF, Plechy, PrastenejCitron, raenius, raimi, rajot, RedButton, robcornick, rooty, S4TW, Saiffer, Sawyer, Schramm, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, slavik38, Spacecore, Spike, syon, the.kasztan, Tiba, Tomasino79, Tommar, Tomski, tresida99, trudoš, tukak, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Yefery, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(221)
00sedm, 123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, adam.ra, Alfi, Alfonzo, anka, Azbest, BadBoy, Balů103, bboorreekk, beanek, BeeSee, Beng.D, Black Bro, yo, blackJag, Blacklarch, Bob, bob-premky, borknagar1, bourgeois, brkowycz, bronxik, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, Corvus, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Davidos402, DAxik, Deckard, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, filemon, filosh, Final, Fort, Fox01, Fry, Fuf00n, Georgíno J., GORERATED, grinder, gumidekmedvidek, gwen666, Hamichal, Hawwwran, Hebled, herbert, holubdema, hromotlk, Hulik, hypermlok, Infarkt, invape, J.T.honza, JackOneil, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jiskra, Johny87, Joshua_T, Juseph , Kabukiman, kadas97, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Knuckless, komik.sx, koniklec, konous, Kouzelnik7, Kunden, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, Lijem24, Lojza, LookAss, luky.kuky10, m.jedle, maara, malylada, Mamut12, markic, mart.in, Martin D. Antonín, martin28, Martinb, Marvin, Matthew, Matthew, meffis, merhyx, mgeralt, mike731, Mikei, Mitak, Mleako, monty.cl, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, namdnas, Netorack, netvor, Nightmare, NikkiKonig, Noci, noMster, o2t2, Olesh, Paldini, Palebras, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, petrsimcik, Poseidon1978, PrastenejCitron, Quentin, R3d, Radkos, raenius, Ragnarog, raimi, rajot, regressiv, Rich, RicHard. , robcornick, rooty, Rumburaq, Ruw, Saiffer, Saran, Sawyer, Schramm, sedw, seezeethree, Sick666, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, Tarka Daal, the.kasztan, Tialster, Tiba, Tomasino79, Tominos, Tommar, TommyBOYER, Tomski, Toren, tresida99, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Viking, Vítek, Vlast0, Wasps, willis, wolfgang, xflori01, xintax, xspeed, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zavulon, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (34)
Agent24, Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, DAN478, Davidkkk, Davispear , deadpool, FatMonster, Grebenda, husakpetr93, Jack, jakouback, kamil, Kitykatyn, Kryysa1892, Lobok257, Mankin, matrosh, Maty48, MickeyStuma, Mikko, Raido26, RaptoR, Sebastian the wise, segy, SpaceFade, spot, stepan.tichy, the_proph, Tomate, Wodry, xxaannddeerr, Zajda
Shání (3)
Al0f0k, Kitykatyn, Taťka Tuleň
Nabízí (1)
www.foxbazar.cz