Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Život stojí za prd ...
... a pak umřete. A když ne vy, tak někdo jiný. A pokud se ocitnete v temném světě komiksu 100 nábojů, můžete se vsadit, že těch lidí, co umřou, budou spousty.
To dojde i mladíkovi jménem Loop. S pistolí a stovkou nevystopovatelných nábojů - darem záhadného agenta Gravese - jde navštívit otce, kterého dosud nepoznal. Pomalu začíná na vlastní kůži zjišťovat, jak doopravdy vypadá život v podsvětí.
A bude to horší, než si vůbec dokáže představit.

Obsahuje sešity série 100 Bullets #15-19

Scénář
Brian Azzarello
Art
Eduardo Risso
Ink
Dave Johnson (JØHNSØN)
Barvy
Digital Chameleon, Patricia Mulvihill (Trish)
Obálka
Dave Johnson (JØHNSØN)
Lettering
Nikola Žogliková
Překlad
Petr Zenkl
Redakce
Jennifer Lee
Žánry
akční, detektivka, noir
ISBN/ISSN
978-80-7381-763-3 (BBart s.r.o.)
978-80-7381-763-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
400 g
Stran
128
Cena
349 Kč
Originál
100 Bullets #03: Hang Up on the Hang Low (Vertigo (DC Comics), 2001)
  • VanTom
    VanTom6.2.2020 14:12100 nábojů #03: Hlas krve
    Zatímco se naštvaný syn sbližuje s gangsterským otcem, který jej a jeho matku v raném dětství opustil, agent Graves zjevně sleduje své jiné, dalekosáhlé zájmy, v nichž důkazní kufřík nehraje vůbec hlavní roli. K výborně napsanému, dramaticky uzavřenému příběhu (nicméně propletenému s minulostí i předchozími knihami) dokonale sedí neurvalá, kontrastní kresba Eduarda Rissa, od minula propracovanějším koloringem výrazně "zplastičtěná".
  • Spacecore
    Spacecore1.8.2019 02:28100 nábojů #03: Hlas krve
    Hlavní příběh vůbec nenudil, naopak je dobře, že byl trochu delší, než doposud. Propletení s hlavní kostrou kolem agenta Gravese a s minulými knihami je bravúrní, dostaneme pocit, že to vše zapadlo, ono ale stále není jasné, kdo je s kým a proč a to nás nutí číst dál.
  • perak
    perak10.3.2019 21:22100 nábojů #03: Hlas krve
    V tomto pokračování máme pouze jeden příběh, který zdánlivě celkový děj nikam neposunuje, ale konec vše změní a my můžeme pozorovat, jak několik málo koleček zapadne přesně do celkového soustrojí a vytvoří tak další část skvěle vyprávěné a neméně výborně nakreslené skládačky. No ještě, že nemusím na další várku této návykové látky čekat roky.
  • Kapis
    Kapis mecenáš18.10.2018 08:54100 nábojů #03: Hlas krve
    Tááák, dívám se, že první díl jsem komentoval v říjnu 2007 (ty vole, přesně před jedenácti lety 18.10.2007, to je haluz!) a tento třetí o tři roky později - a prý, že se to dá číst samostatně, chachacha, naivní o 8 let mladší Kapis - takže mi úplně uniklo, že rozstřílený gangsta-niga Malý Moe i s gansta-niga fotrem Velkým Moe se nám představí na policejní stanici, na konci první knihy, kdy agent Graves dá kufřík policajtovi (a bylo to i v ukázce v Crwi) - druhý houmless-niga na popelnici to pak komentuje, že je sejmul jeden z nich - zkurvený fízl. Autor nám to pak připomene jedním panelem, kdy se Graves ďábelsky usměje, když malého Moea nakládají. Bratrance Carlose i s jeho píchačkou jsme měli možnost vidět v druhé knize, kdy Graves přemlouvá Lona ke spolupráci a Carlos nakopne psa, zatímco píchačka tam dělá servírku - servírce pak Graves sdělí, po tom, co ho Lono odmítne, že Lono odchází s dvěma milióny v kufříku a vatos se rozjedou za ním. V tomto díle se s vatosem Carlosem i jeho chiqitou ve vatě opět setkáme a dozvíme se, že Lona vatos sejmuli autem zcela mimo záběr a kufřík si vzali. Co se stalo se zbytkem vatos se nedozvíme - asi tyčinky do uší. Autor to opět dává najevo pouze v náznácích, abychom si to do souvislosti dali sami. Vyjebávat s Lonem se ale neoplatí. V tom je krása této úžasně propletené série, když se čte v kuse a ne jeden díl za rok. A je to kurevská jazda!!!! Je to napínavé doslova k prasknutí a zábavné až to píchá v podbříšku.

    Pravdu jsem však měl v tom, že tuto sérii budu dočítat s potomky pod nohama a že si to přečtu celé v kuse, i když jsem si tehdá myslel, že série má pouze 12 knih:) Jsem takový magor, že jsem si opravdu začal vypisovat, co se v jednotlivých sešitech dělo a začíná mi to nést ovoce, protože jsem už dohledával detaily v předešlých knihách. Krom kresby a její kompozice mého nejoblíbenějšího kreslíře je taky třeba určitě ocenit coloring, kdy i minitrojúhelníček tang, vykukujícíh zpod pekelně krátké minisukýnky je pěkně červený, a v neposlední řadě i vazbu knihy, která je šitá a tak drží jak hlupý dveře. A musí, protože určitě nebyla čtena naposledy. Tak a jede se dááál, už se nemůžu dočkat co všechno bude následovat!!!!
  • karl173
    karl173 mecenáš14.10.2018 19:05100 nábojů #03: Hlas krve
    Tato série hraje v podstatě stále na tu stejnou notu, ale pořád jí nedochází dech. Už ale nejde jen o povedený nápad s nevystopovatelnými náboji. Tahle série už dávno jede na skvěle napsaných dějových linkách, zajímavých charakterech a na velmi dobré kresbě. 90%
  • Fry
    Fry admin19.8.2018 11:56100 nábojů #03: Hlas krve
    100 nábojů #03: Hlas krve - Gangy, přestřelky, organizovaný zločin a lůzři, jenž získali druhou šanci ... Pokud se vám líbily předchozí dva díly a označili byste je za skvělé, pak ten třetí nemůžete označit jinak než za naprosto perfektní. Azzarello s Rissem zde totiž vytváří čistokrevnou gangsterku o otci a synovi, jenž se po dlouhých letech poprvé setkají a jejichž životy navždy změní ten mizera agent Graves. Jediným mínusem tohoto dílu je však to, co jej dělá tak dobrým, jelikož při druhém čtení to už lehce ztrácí ten správný wau-efekt ... Za mě 5*!
  • Vincent
    Vincent21.2.2018 23:18100 nábojů #03: Hlas krve
    Velká bomba, již třetí díl a stále si drží styl!
    Myslím si, komu nevadí, nebo kdo si zvykl na tenhle příběh z pouličního nebo gangsterského prostředí, si jen mne ruce nad pokladem, který má v rukou.
    Ve třetím díle se dokonce objevují stopy z dílu minulých, což čtenáře, jenž komiks čte postupně, velmi potěší. Nicméně, kdo čte jako první tenhle díl, nemusí mít strach, že by se v příběhu ztrácel. Skvělý první příběh vztah alá otec a syn v poměrech amerických gangsterů.
    Risso opět parádní práce, která vás ještě víc uvede do atmosféry krimi prostředí. Netřeba se dále rozepisovat - 90%.
  • 3DD!3
    3DD!318.7.2016 10:48100 nábojů #03: Hlas krve
    A já už si dobře nepamatuju ty první dvě knihy série... Než se mi trojka dostala do pařátů uběhlo v potoce hodně let a já z některých rámečů cítím návaznost, kterou už si nedovedu tak úplně spojit. Klika, že Hlas krve obstojí i sám o sobě. Graves se tradičně objeví s bouchačkou a kufrem nevysledovatelných nábojů, ale zbytek je velice příjemně... řekněme odlišný. Vztah táty a syna je tu rozehraný mistrně a postavy jsou tu přímo lahůdkové. Dědovi protřelé hlášky, jsou laskáním na duši a asijská kočka drápe fest.
  • trudoš
    trudoš editor19.5.2016 00:15100 nábojů #03: Hlas krve
    100 nábojů je série bez superhrdinů, bez zachraňování světa před šmejdem z vesmíru a bez intelektuálních nadstaveb, jenž dokáží rozlousknout jen zasvěcení s IQ 200 a výš. Příběhy víceméně obyčejných lidí pohybujících se na hraně zákona (a dost často i daleko za ní) zaujmou především reálností, cyničností a osudovostí, připomínající můj oblíbený seriál The Wire. Tajemný agent Graves rozehrál hru, které zatím stále rozumí jen on sám, ale paseka, kterou za sebou zanechává, je stále větší a větší. Ovšem začíná dávat jakýž takýž smysl. Půjde ještě o hodně a určitě to nebude tak jednoduché, jak se prozatím zdá.
    Třetí album obsahuje jeden uzavřený příběh, který je sám o sobě dosti silný, ovšem v pozadí se odehrávají další etudy, které celou sérii velmi zajímavě zamotávají. Opravdu se těším, až si časem přečtu kompletní řadu v jednom kuse pěkně znovu. To bude jedno velké zacvakávání koleček. Tedy jestli se dožiju dovydání.
  • kinak
    kinak20.11.2015 17:09100 nábojů #03: Hlas krve
    No kvalita už dolů nepůjde :)
  • jirin
    jirin1.6.2015 12:17100 nábojů #03: Hlas krve
    Pro mě zatím asi nejlepší svazek, je to jiný než ostatní, dá se to číst i samostatně, uzavřený děj v podstatě. Nicméně pořád to není něco, co bych s nadšením četl znovu, asi ta série celkově pro mě nebude... Btw všichni tu obdivují kresbu Rissa, ale nevím, mě tedy nijak extra neupoutává
  • kaylin
    kaylin24.10.2013 10:01100 nábojů #03: Hlas krve
    "Hlas krve" je celkem útlá knížečka, alespoň proti druhé knize, ale přece jen se dostáváme malinko hlouběji do příběhu a zjišťujeme, že to, co agent Graves rozjíždí, je pořádně velká hra. Můžeme se těšit na to, co přijde dál. A bude to velké. Bude to hodně velké a zatím to bude pořád skvěle drsné. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/343-100-naboju-3-hlas-krve-90.html
  • Azalin
    Azalin mecenáš17.12.2012 08:45100 nábojů #03: Hlas krve
    Tak tohle je úplně jiné kafe než dvojka. Parádní příběh, spousta krve, naprostá spokojenost.
  • Fry
    Fry admin19.2.2012 11:37100 nábojů #03: Hlas krve
    100 nábojů po třetí, aneb Hlas krve! Skvělé čtení do vlaku, dal jsem to ani ne za hodinu.
    Příběh Malýho Moea z první knihy konečně dostává smysl! Hlas krve je opravdu povedená část příběhu, otec, syn, nenávist, mafie a zrada to vše v jednom! Nemohu než doporučit! Poslední kapitola Epilog za kámoše rozehrává další otázky, ale jedno je jisté, na čtvrtou knihu se těším opravdu hodně!
  • rooty
    rooty28.3.2011 11:57100 nábojů #03: Hlas krve
    Tak 100 nábojů začínám považovat za nejlepší sérií, která u nás vychází. Kresba mi příjde díl od dílu lepší, nebo se mi prostě dostává ještě více pod kůži a Azzarello je bezesporu výborný scénarista, skvělá je celková propojenost a i když se třeba dozvíme celou pravdu okolo Gravese až někdy na konci série, s čím tak pomalu začínám počítat, tak mi to vůbec nevadí, protože zatím každý story mě zatím nadmíru zaujalo... takže v gangsta stylu - kurevskysuprnadupaná noirovka pyčo -
  • royan
    royan5.2.2011 17:23100 nábojů #03: Hlas krve
    Drsná gangsterka
  • brkowycz
    brkowycz1.12.2010 09:29100 nábojů #03: Hlas krve
    Mě je tedy upřímně už jedno, co se skrývá za spiknutím, baví mě celá myšlenka "Tady máš 100 nevystopovatelných nábojů a člověka, který ti zničil život", mohl bych příběhy které to rozebírají číst furt dokola. Co se týče Gravesova pozadí, myslím že jeho plný rozsah stejně odhalím, až to tu dovyjde celé, a já si to pročtu znovu
  • FrAnK
    FrAnK18.9.2010 17:47100 nábojů #03: Hlas krve
    Kratsi nez dvojka, ale kvalitnejsi...pekny pocin..
  • Kapis
    Kapis mecenáš10.9.2010 09:18100 nábojů #03: Hlas krve
    Och takové fópá, Rissova kresba samozřejmě, pleskplesk, to je tak jak člověk píše komenty v práci a furt musí Alt-tab-ovat jak lidi otravujou při pátku s nějakými nízkými nekomiksovými problémy.
  • Kapis
    Kapis mecenáš10.9.2010 08:48100 nábojů #03: Hlas krve
    No sláva, tadytahle série patří mezi to, co si kupuji okamžitě po vydání. Na třetím díle mě potěšilo především to, že sice je součástí jednoho velkého příběhu v pozadí, ale dá se číst i samostatně a nemusel jsem si přečíst znovu první a druhý díl, abych byl v obraze o co jde. Plnou úlohu agenta Gravesa v tom všem by to stejně neodkrylo a tenhle, klasicky jako šmyrgl drsný gangsta-nigga-story, funguje naprosto sám i pro toho, kdo první dva díly nečetl. Azzarellova božská noir-oční pastva je sama o sobě nadupaná takovým stylem, že bych možná ani nemusel číst ty otravné bubliny a stačilo by se mi kochat dokonale zvládnutým kreslícím stylem. Občas podlehnu heretickým pokleskům a musím přiznat, že se mi líbí více než Mignola. Tak máme za sebou čtvrtinu celé série, jejíž ukončenost je další z pozitiv, vidět světlo na konci tunelu je povzbuzující. Sice to budu dočítat pravděpodobně s pobíhajícími potomky pod nohama, ale co už, hlavně ať se toho dožiju, přečíst si tento skvost komplet 12 dílů je věc, na kterou se neskutečně těším.
  • massilia
    massilia30.8.2010 11:18100 nábojů #03: Hlas krve
    Díky bohu za dospělejší mainstreamové komiksy jako je například 100 nábojů. Samotná třetí epizoda je zatím jedna z nejlepších v celé sérii: má perfektně vystavěný děj s poměrně překvapivým koncem. Samozřejmě nechybí, pro sérii 100 nábojů už typické, dobře vystavěné a uvěřitelné postavy (takové by mohl Frank Miller se svým Sin City jen závidět), úplně skvělá je i kresba. Dokážu si naprosto perfektně představit, že bych tohle s chutí sledoval i jako film. Pozadí hrátek agenta Gravese je dosud zcela nesrozumitelné, ale zatím na to tak nezáleží: samotné příběhy jsou prostě super.
  • doophy
    doophy21.7.2010 12:10100 nábojů #03: Hlas krve
    Agent Graves láká čtenáře na další díl, ale celkově tento díl hodnotím jako slabší z výborně rozjeté série...
  • andywart
    andywart15.7.2010 17:26100 nábojů #03: Hlas krve
    Príbeh super, kresba super (Risso je vždy dobrá voľba)...
  • willis
    willis13.7.2010 12:00100 nábojů #03: Hlas krve
    Já beru agenta Gravese jako takovou vějičku, aby nalákal čtenáře na další díly. No uznávám, že časem může to oddalování odhalení tajemného pozadí začít prudit. Nicméně když se na tohle celé vyfláknete a sledujete jednotlivé epizodické příběhy, tak je to zatraceně dobrý žánrový počtení.
  • flipflop
    flipflop3.6.2010 17:24100 nábojů #03: Hlas krve
    Třetí kniha má parádní barvy a lesklejší papír - je to pastva pro oči a příběh je úplně suprovej. Graves se začíná vybarvovat. Až si to přečtete, nebude vám už nejspíš záležet na tom, jak to začalo, ale budete zatraceně zvědaví, jak to skončí...
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade2.6.2010 09:23100 nábojů #03: Hlas krve
    Třetí book se mi zatím líbil asi nejvíc. Mám cukání to zkoupit komplet v originále a dočíst to až do dvanáctky. Spokojený MdS
  • erik
    erik30.5.2010 08:43100 nábojů #03: Hlas krve
    Fajn príbeh, ale celá séria mi začína pripadať neskutočne nudná. Začínam pociťovať to, že mi je vlastne jedno, čo Graves sleduje. A to zráža komiks značne dole.
55336
Četl/a (115)
123peta, 2scha, 3DD!3, Aldo26, alois13, anka, AZTeck, BadBoy, Baffman55, Balů103, bboorreekk, Bedou, ben_bella, bierce, binnmode, buscheer, Cabal, calvin10, Chaolinek, charvos, chcita, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, davidek, Destiny666, Doppelganger, Draco nobilis, duri, Dzoglik, erik, farnhajt, figis, filemon, FilipNejdl , Final, flipflop, flynander, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., gumidekmedvidek, holubdema, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, James, JANNE, jerry67, jindroush, jiskra, Kaaos, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, KdG, Killingjoke, kinak, Kouzelnik7, Librarian, Light, malylada, mart.in, Masinfira, mgeralt, MonsterGyre, monte walsh, mozzu, mstefl, Mvelou74, mywiel, Noci, oleav, Onkel 1928, Ozymandias, Paldini, Pavel2222, pearlxjam, pechna, perak, Petr, Petrisko911 , Plechy, punisher, puolpm, raimi, RaptoR, Rezet, rooty, Rowan, RudyRod, Schirru, Schramm, Shake, Sir_Pete, Skot, Spacecore, Spike, tacmud, taidana, tankgirl, the.kasztan, Thurin, trudoš, tukak, Ukko, Unerr, VanTom, Vincent, Zbysek2410, zlejzmrd
(245)
00sedm, 2scha, 665+1, adam.ra, afri, Al0f0k, Aldo26, Alfi, alois13, amazing_k, andywart, anka, Azalin, Azbest, AZTeck, BadBoy, Baffman, Baffman55, Balů103, batoo, bboorreekk, Bedou, BeeSee, Benji, ben_bella, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blair, Bob, bobo666_2005, bourgeois, Braindead, brkowycz, buscheer, Cabal, calvin10, Cassidy, Chaolinek, charvos, chcita, choze, CP, CSE_AC/DC, cyboy, davidek, Davispear , DAxik, Deckard, Destiny666, disclose, discovery, Doctorow, doophy, Doppelganger, Drakeus, dre, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Einstain666 , erik, farnhajt, faster86, felis, figis, filemon, filipes, FilipNejdl , filosh, Final, flipflop, Fox01, FrAnK, Fréza, Fry, Georgíno J., goldschmidchen, goodspeed, Grebenda, grinder, gumidekmedvidek, hahahoho, hawkzn, hedgehog, herbert, herrman, holubdema, horaczhlinska, Houbař, Hulik, hypermlok, ikshorm, imro, invape, J.Connor, Jabba, Jak, jakouback, jakub186, James, JANNE, jerry67, Jestrab2, jett, jindroush, jiskra, Joshua_T, Kaluž, Kapis, karel, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, khm, Killingjoke, kinak, kolik111, komik.sx, krvinka56, Leland, Lenny, Light, Lobodlak, Lobok257, lutrix, maara, macomix, mainman, malejmates, malylada, Mamut12, Mankin, markic, mart.in, Martin Buchal, Marvin, Masinfira, Matej-29, matrosh, merhyx, mgeralt, mikado, mike731, Mikei, mikina, mikki.maser, mirec, mirror, Mistak, Mitak, moiqpiom, MonsterGyre, monte walsh, monty.cl, mozzu, Mr. Terrible, Mr.Plysh, mstefl, mywiel, namdnas, Nightmare, Noci, noMster, ohromno, oleav, Onkel 1928, Paldini, pan.kuba, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poseidon1978, punisher, puolpm, q, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, Rich, rooty, Rowan, RudyRod, Saiffer, Saran, Schirru, Schramm, Shake, Shpeckk, Sir_Pete, skepsi, Skot, Slaine, Slávek, sleepless, SmoothNCool, songoku, Spike, spot, StanleyHu, suricattaontheway, tacmud, taidana, tankgirl, Tarka Daal, The Genius, the.kasztan, Thurin, Tialster, Tombal, Tomek, Tominos, Tony TwoDee, trener83, Trevelyan, trudoš, tulipstros, Ukko, VanTom, Vincent, Vítek, Vojtěch 393, vranakx, Wiruss, Woffce, xai, xintax, Yaromil, yogi, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zebedee, Zíďas, zlejzmrd
Chce (26)
-spacilost-, Badgu.y1902, besikv, burzum, deadpool, DracoAn, Drbo Jebo, EvilvsGod, fusnix, henrycruel, ho.mof, husakpetr93, isildur heir, Lysandra, Majkl, Maty48, nx, OldaB, Olesh, paveln, Ronik, svobyy, T3ss, vrazdinek, xxaannddeerr, Zod
Shání (2)
gobers, Olesh
Nabízí (1)
Draco nobilis