Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Comicsový časopis neboli comics na kvadrát.

Comicsy:
Opice a zajíc - Anonym
Trollové v mlze, část 2 - Christophe Arleston, Jean-Louis Mourier
Balada pro tučňáka - Alan Grant, Rafael Garres
Na schodech - Neil Gaiman, Teddy Kristiansen
Happy Tree Friends - Warren Graf, Kenn Navarro

Publicistika:
Každé tisíciletí nová crew (úvodník) - Jiří Pavlovský
Vaše vnitřnosti v koši nekončí (listárna)
Česká krev: Aktuality - Tomáš Prokůpek
Mučírna Next Generation: Juxtapozice - Klaus Janson
Reportáž z Comics Salónu - Jiří Pavlovský
Komiksové milníky: Little Nemo - Milan Krejčí
Česko hledá superscenáristu (vyhlášení výsledků soutěže)
Z cizího krev teče: O americkém komiksu - Jiří Pavlovský
Kazure Okami: Lone Wolf and Cub - Ľudovít Plata
Drůbky: Od Crewe do Crewe
Drůbky: Komiksy v tomhle čísle
Rozhovor s Opicí a taky trochu se Zajícem
Hellblazer (ochutnávka)

Dvouměsíčník.

Scénář
Christophe Arleston (Scotch), Neil Gaiman, Warren Graf, Alan Grant, Kenn Navarro
Art
Rafael Garrés, Teddy Kristiansen, Jean-Louis Mourier, Kenn Navarro
Obálka
Alberto Ponticelli
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Richard Podaný, Šimon Španihel
Publicistika
Klaus Janson, Milan Krejčí, Jiří Pavlovský, Ľudovít Plata (Turlogh), Tomáš Prokůpek
Redakce
Alena Tejnická (Sarah)
Žánry
akční, fantasy, humorný, magazín, městská fantasy, stripy, ze života
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný + černobílý
Váha
260 g
Stran
72
Cena
99 Kč
Originál
- (-)
  • Kaluž
    Kaluž mecenáš6.9.2009 16:40CREW² #18
    TOP: Lobo & Na schodech
  • Woffce
    Woffce2.12.2008 17:52CREW² #18
    Nad průměr tahá tohle číslo především Neil Gaiman a Teddy Kristiansen "Na schodech" a "Trollové v mlze". Jen se musím přiznat, že po zdejších reakcích na "Trollí války" jsem čekal přeci jen větší srandu a nadsázku; jsou snad Trollové zábavnější, když zmilitantněj ? Lobo jde naprosto mimo mě - tenhle druh humor mi přijde lehce infantilní; proti kresbě ale ani bůů. "Opice a zajíc" a "Happy Tree Friends" jsou sympatický pokusy o legraci, jenže: právě jen pokusy. Inu, není každou Crew posvícení... :----)
  • Tauren
    Tauren12.3.2008 18:43CREW² #18
    Až na Trolly dobrý.
  • Davey
    Davey3.3.2008 22:47CREW² #18
    Trollové - paráda.Lobo - dobrej díl, ale kresba se mi vůbec nelíbí.
  • erik
    erik17.1.2008 08:31CREW² #18
    Mňa tučniaci bavili. Gaiman tiež fajn.
  • Spacecore
    Spacecore16.1.2008 18:06CREW² #18
    + trollové,na schodech
    - balada,opice a zajíc,happy tree friends
  • Jokerka
    Jokerka18.1.2007 10:12CREW² #18
    Jak sem se tesila na Loba tak me nejak nenadchl..marne sem patrala cim tomohlo bejt ale asi mam komplex z Batmana, ktery se vraci kde je Tucnak, pravda jineho razeni, ale od te doby mam k nim nejaky odpor..ale ne jenom kuli tem tucnakum to precejen neni.. Na schodech bylo vynikajici - mrazeni v zadech i po zaklapnuti sesitu.To je presne ono, pribeh, kerej me srazi ze zidle ;) coz se o Happy Tree Friends rict nedalo...az budu mit morbidni naladu tak me jiste potesi. Zajic s Opici mam pocit ze je pro uzsi okruh paranu - Neznaly tezko vi co je to E3. Ale me se to libilo. Jinak se cim dal tim vic pristihavam ze se tesim na Zluty koutek :-)) proste a jednoduse hodnotim tak 50 - 50. Precejen je to Crew a vim ze autori nekdy vymozkuji opet genialni cislo ;)
  • Slaine
    Slaine admin2.1.2007 17:28CREW² #18
    Komiksově nepříliš povedená Crew - Lobo od Garrese nesahal Lobovi za katrem ani po (Obr)ptáka :), na schodech zvláštní... jak kresbou tak příběhem. Trolly jsem si prečetl znovu i s první částí a vcelku příjemný, určitě patří k tomu lepšímu z tohoto čísla. Happy tree friends jsem před pár lety s nadšením sledoval a v komiksu nemaj svoje kouzlo. Opice a zajíc vtipný, ale na klasiku typu Red Meat nemají :).<br>
    Ale jak už napsal Saiffer, publicistika a vůbec zpracováni jsou úžasný :) - všechny články jsem zhltl, pochválit ale zaslouží především žlutý koutek a milníky. Jen to rozdělení bych vrátil do původní stavu. Přijde mi sympatičtější, když se publicistika a komiksy prostřídavají, než když je časopis rozdělenej na dva bloky.
  • andre
    andre mecenáš2.1.2007 09:41CREW² #18
    Tentokrát jsem poměrně spokojený. Konečně jsem si mohl přečíst Trolly, kteří mě docela slušně bavili. Lobo mě nijak neurazil. "Na schodech" příjemné počtení se sympatickou kresbou. HTF už mají, bohužel, po sezóně, ale stále dokáží pobavit. Opice a zajíc mě pobavili, jsem rád, že redakce použila stripy, které pochopí i nepříliš zasvěcený člověk (jako já). Takže asi tak.
  • KdG
    KdG29.12.2006 18:55CREW² #18
    Opice a zajíc mě moc neberou, trolové skvělý (četl jsem je v kuse), LOBO docela ušel, Na schodech se mě nelíbilo vůbec, hrozná kresba a příběh nic moc. HTF jak už někdo psal jsou lepší když se hejbou a mají zvuk. Publicistika je opět nadprůměrná.
    Celkově slabší číslo.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš26.12.2006 01:24CREW² #18
    *zajatý = zaujatý :) ...a ešte by som dodal, že za tie slovné saltá čo predvádza Kopřiva pri hodnotení scenárov by mal dostať cenu :)
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš26.12.2006 01:22CREW² #18
    Opice a zajíc bohužial nie je moja šálka humorného kakaa (podobne ako Red Meat). Lobo tiež nič moc (pomaly už tradične... brr). Trollovia sú príjemná zábava podobne ako Happy Tree Friends (hlavne posledný strip :). Ochutnávkou Hellblazera som vlastne len získal lepší pojem o kresbe, kúpim si ho tak či tak. Čiže vlastne jediný komiks, ktorý sa mi páčil niečim viac je Na schodech aj keď som ho z 80tich % nepochopil :) Mno, človek si povie, že dosť (pod)priemerná CREW. Lenže to by tam museli byť LEN komiksy. Takže, to čo u mňa stratila na komiksoch si klokanými skokmi nahradila na tradične skvelom úvodníku, tentokrát ešte viac neprekonateľnej tiráži, dokonca aj strip v dopisoch bol asi najlepší doposiaľ. Dopisy takisto fajné. Reportáž z ComicSalonu, novinky z ameriky, scénaristická súťaž... už neviem koľko rôznych výrazov použiť na to, že CREW celá srší vtipom a takou tou príjemnou atmosférou keď človek vidí, že sa s tým tvorcovia hrajkajú :) asi som zajatý ale mne to neva :) 80.
  • chru
    chru25.12.2006 08:46CREW² #18
    Hrozný číslo ale asi jako 17 dílů před tím. Zadná změna asi si vydavatelé Crwe chtějí nahrabatat do vlastních kapes když totalně překopaly cašopis.Kupuji už jenom ze stereotypu.
  • krvinka56
    krvinka5616.12.2006 09:32CREW² #18
    Tak máme tu Crew číslo18 je o něco leppší než 17 ale stále pokulhává za předcozímy čísly. obálka patří do třetice těch neljlepších fakt super.Lobo je v pohodě ikdyž tam moc nevystupuje ale mne se vcelku líbyl.Kresebně byl fajn.Trolové o něco lepší než první půlka ale na samostatné knihy nemají.Opice a zajíc dost dobré doufám že se vrátí.Na schodech se mi kupodivu dost líbil fajn komiks iv celku dobrá kresba.Happy tree friends se mi líbí spíš v pohibu jako komiksový příběh hodně ztrácí,no ale ujdou.Články sou jako vždy dost dobré.Jedná se o lepší číslo Crew .Ale čekání na ní a výběr komiksů je o dost horší než předtím ,chce to víc originality.Daší crew už vypadá lépe.
  • squash
    squash11.12.2006 09:13CREW² #18
    Čekal jsem až budou Trollové kompletní a tenhle díl je oproti "Létajícím petaurům" opravdu povedený. Tučňáci a Lobo...ehm...no obálka je na tom nejlepší - ale jo jde to... Na schodech - dobrý, ale v podstatě podobný děj jako poslední povídka ze Sandmana1, kresba zvláštní, ale mě nenadchla. Hellblazera jsem už koupil. HTF a O+Z mi nic neříká...
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade8.12.2006 17:44CREW² #18
    Trolly vůbec nemusím. Opice a zajíc průměr. Loba už nečtu, ale tenhle celkem fajn. Na schodech asi nejlepší z celého čísla. HTF haha, toť vše. MdS
  • HEX
    HEX8.12.2006 16:24CREW² #18
    Špatný, hodně špatný a to ukrutný čekání to dělalo ještě horší.Trollové od minula žádné zlepšení neprodělali, takže jsem je ani nedočetl. Happy Tree Friends, když nejsou jako animace tak působí hodně trapně.Opici a Zajíce znám z netu, ale aspoň rozhovor se docela povedl.Na schodech, o podobných pointách se zrovna píše ve vyhodnocení scénářů, takže nic moc, snad jen ta kresba stojí za povšimnutí.No a LOBO docela ujde, ale už to není co bývalo,takže docela smůla, že je to nejzábavnější comics čísla, ale aspoň se konečně dozvíme jak to bylo s tučňáka vraždičema.Aspoň, že si publicistka dokázala udržet svou skvělou úroveň.
625132
Četl/a (91)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, ben_bella, bierce, Blacksad, Bubákolog, calvin10, Cemino, Chaolinek, crewni.konzerva, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, Džoworka, emanek, erik, farnhajt, fel68, figis, Filios dVekerec, filmator, filosh, Final, flipflop, Fox01, Grrr, gwen666, Houbař, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jd., jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, KdG, Kocour, Lawer de Sanctis, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, Moyek, namdnas, NecRoman, oleav, Paldini, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , PKD, Poseidon1978, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, seneke, SHORTY, Slaine, smazenapikantniskeble, Spacecore, spekktrum, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tommy_88, trudoš, tukak, TZcomics, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, zgrywus, zlejzmrd
(305)
007, 2scha, 3E, 5555, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Andreew, andywart, arnecht, arsan, Artigas, Avian, Azalin, Azbest, AZTeck, bananzluty, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, bierce, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, Blaine, bmc75, bobo666_2005, bodhi, Braindead, brkowycz, bronxik, Bubákolog, burzum, Butch, calvin10, calviti, Cassidy, Celestius, Cemino, Chaolinek, ChaoticMan, chobotnička, Corteg, Corvus, Cr4sh, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cybern, Davey, DAxik, DEmnoG, denny, Deyw, Dinik, dirty_sanchez, disclose, Django, Doctorow, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, DracoAn, dre, dr_benway, Duff.man, duri, Durvi, Džoworka, emanek, erik, Famozní, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, filosh, Final, Fox01, FrAnK, freestyletricker, Fréza, Frizer, Fry, Fugas, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grrr, Grynca, gwen666, Hamichal, Hannibal92, hawkzn, hedgehog, HELLEIA, hi_jacker, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, ikshorm, imro, invape, J.Connor, James, jankie, jd., Jestrab2, jett, jh666, JindrasT, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Jokerka, Joshua_T, J|P, Kabukiman, Kačer Donald, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, karelcedr, KarlosJB, Kazumaki, KdG, KejMart, killermarf, Klatic, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, Kocour, koniklec, konous, krvinka56, Lamahe, Landauer, Lawer de Sanctis, Lenny, Librarian, Lisien, listr, Lobodlak, Lobok257, Lojza, lokeren7777, Luse, maara, macomix, mainman, majer, Majkl, mangan, Mankin, markic, Markyz de Sade, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, matohan, matrosh, Maxman2000, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, metalmaus, mgeralt, Michal Opitz, mikado, mike731, mikki.maser, Mikko, misa, Mistak, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, Moyek, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, noMster, Nyxxie, o2t2, obitus, Odal , Odrikani, OldaB, oleav, Olesh, Paldini, pata, pavel, pavlosson, pbabinec, pearlxjam, pechna, pennywise, Petr, Petrisko911 , PKD, planika, POLAKST, Poseidon1978, PP, RadimNemec, Radkos, Radowan, Raikou, raimi, RainDamage, Ricarderon, Robb, robert.hladil, robertsedmik, Rorschach, RudyRod, Ruw, Saiffer, saja, Samurai-Jack, Saran, sedllak, seezeethree, seneke, SHORTY, Sick666, Sidi Santini, Skot, skřetman29, Slaine, Slávek, sleepless, songoku, Spacecore, spekktrum, Stara.kryta, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, TBB, the.kasztan, Tialster, Toe, Tombal, Tomek, Tommmson, Tommy_88, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, Ukko, vallyslayer, valon, vasek, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VXP, willis, Wiruss, xai, xintax, xspeed, yama, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zebedee, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd, Zod
Chce (8)
DAN478, fusnix, Kitykatyn, Maty48, nick, R3d, RaptoR, tonda
Shání (3)
gobers, Kitykatyn, MickeyStuma
Nabízí (1)
Fox01