Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Kdo je Frank Castle? Ve Vietnamu to byl netvor. Beze stopy výčitek rozstřílel lidi na kusy. Ale Vietnam skončil a Franka poslali domů. A něco v něm zůstalo chladné a temné. Žena i děti mu připadali cizí, jejich dům byl jako neznámé území.

I když byl zase s rodinou, nedokázal nikomu opětovat lásku a jen se snažil udržet na uzdě svoje násilné popudy. Sebral Franku Castlovi Vietnam život? Co se vlastně dělo v té krátké době mezi tím, když se Frank vrátil, a oním osudným dnem v Central Parku, kdy se zrodil Punisher?

Teď Frank nemůže z nemocničního pokoje, ve kterém skončil po brutálním střetu s Bullseyem, a je raněný ve více ohledech toho slova. Musí se pustit do dlouhého a bolestivého uzdravování – a nejde jen o jeho zpřelámané tělo, ale i o jeho strašlivě zjizvenou duši. A aby to dokázal, musí se postavit nejtemnějšímu tajemství své minulosti – tajemství, o kterém doufal, že zůstane skryté navždy. Ale ve věznici s maximální ostrahou po něm všichni grázlové jdou – a dostat ho chce obzvlášť jeden. Big Jesus chce Punishera sám pro sebe, i kdyby měl vyvolat vzpouru, aby se k němu dostal. Sebere se Frank dost na to, aby mohl bojovat o život, anebo je jeho válka opravdu u konce?

Obsahuje sešity série Punisher MAX #12-16 (duben 2011 - srpen 2011)

Scénář
Jason Aaron
Art
Steve Dillon
Barvy
Matthew Hollingsworth (Matt)
Obálka
Dave Johnson (JØHNSØN)
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Viktor Janiš, Mirka Jarotková
Žánry
akční, válečný
ISBN/ISSN
978-80-7595-339-1 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
378 g
Stran
112
Cena
399 Kč
Originál
Punisher MAX #03: Frank (Marvel Comics, 2011)
  • sedw
    sedw1.12.2023 14:56Punisher MAX #03: Frank
    Run od Aarona hodnocený jako celek, protože jinak to s ohledem na ucelenost nejde. Jednoznačně nejlepší Punisher (což nijak nesnižuje kvality Punishera od Ennise, který je také naprosto parádní). Aaron nám naservíroval uzavřený, ne zbytečně dlouhý příběh, který měl akci, napětí a koňskou dávku emocí. Dillonova kresba není realistická, ale k příběhu, jak ho napsal Aaron, naprosto parádně seděla a nedovedu si představit, že by ho kreslil někdo jiný. Jeden z nejlepších komiksů, který si u nás můžete přečíst.
  • Norri
    Norri mecenáš8.6.2022 18:23Punisher MAX #03: Frank
    Frank se vážně povedl. Konečně jsme se dostali k hlubšímu pohledu na Punishera a na okolnosti jeho zrození. Je to parádní jízda. Dokonce i Dillonova kresba se mi zdála snesitelnější, ale možná ji jenom přebil nášlapný scénář. Ukazuje se, že tuto Aaronovu sérii nejde moc dobře hodnotit po jednotlivých dílech, protože dobře to funguje až jako celek.

    Bullseye se dostal Frankovi pod kůži a přinutil ho přiznat si, že celý život lže sám sobě. Že jeho válka se zločinem má mnoho starší kořeny, než si namlouval. A tak si Frank leží rozbitý ve vězeňské nemocnici a rekapituluje svůj život před Punisherem, zatímco všichni ostatní trestanci přemýšlí, jak se Punishera zbavit jednou provždy.
  • Lenka.Vílka
    Lenka.Vílka25.10.2020 14:09Punisher MAX #03: Frank
    Skvělý komiks. Obě linky.

    Frank je ve vězení. Ale než se dostane k ostatním vězňům, musí se dát dohromady. A během toho a potom i ve vězení vzpomíná, co ho dostalo až právě sem.

    Což asi ovlivní vaše hodnocení. Zda máte o toto zájem nebo ne. Zda vám to přijde jako zbytečná vata zabírající celý díl nebo si nakouknutí pod pokličku užijete. (Že není vám scénář nedá zadarmo). Ale je pravda, že jsem čekala, že to ve mě vyvolá trochu víc emocí. Tedy, kromě těch posledních pár stran, kde se to hezky shrne. (Komu v ten moment nedojde, že to nebyla vata, neměl by tuhle sérii vůbec číst.)

    Škoda. 4,5. Ne 4, ani 5.

    Kresba stále stejná. Přeci jen tuto sérii píše a ilustruje stejný člověk.
  • mearez
    mearez17.8.2020 10:18Punisher MAX #03: Frank
    Nebudu lhát, tohle byla fakt nálož. Punisherovo character studies jsou vždycky strašně zajímavý, ale tohle bylo fakt něco. Aaron se fakt předvedl a udělal z Punishera pořádně narušenýho člověka. Ne že by to byl nějákej originální koncept, ale Aaron úplně boří jakýkoliv zdání toho, že Frank kdy byl normální člověk. A to se mi strašně líbí. Nemůžu jinak. Za mě 5*.
  • karl173
    karl173 mecenáš19.7.2020 18:25Punisher MAX #03: Frank
    Naprosto skvěle podané. Sonda do hlavy Franka Castela. Až mě zaráží, že spousta lidí včetně mě fandí takovému psychopatovi.Tohle si prostě musíte přečíst! 5*
  • choze
    choze10.7.2020 20:05Punisher MAX #03: Frank
    Punisher je zase jednou ve vězení a i když jsem si ze začátku říkal, že bych místo toho (x-tého) pitvání se v jeho psychologii a ohlížením se za Vietnamem a vraždou rodiny radši pořádný masakr, je to solidně napsaný příběh a ani o násilí není nouze.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.5.2020 16:28Punisher MAX #03: Frank
    Tak jo, tentokrát jsem místy ani nedutal. Pěkně aaronovsky odvyprávěné a šponované. Mrazivé... a slovo "drsné" by zde bylo nedostatečným eufemismem.

    Celkový dojem: 90%
  • perak
    perak15.4.2020 21:33Punisher MAX #03: Frank
    Tak tahle série šlape. Sice je to trochu odbočka z kurzu nastaveného předchozími knihami, ale souběžné vyprávění ve dvou časových liniích s mnoha podobně vyznívajícími obrázky autoři zvládli opravdu dobře. Stejně jako Bullseye jsme potřebovali zjistit Frankovu minulost, abychom ho dokázali lépe poznat a chápat. Člověk poznamenaný válkou, kde pozbyl většinu citů - živná půda pro to, aby se z Franka Castla stal Punisher.
  • faster86
    faster8613.4.2020 19:15Punisher MAX #03: Frank
    Aaron velice zdatně pokračuje v rozdělané práci.
  • MEGA
    MEGA11.3.2020 21:39Punisher MAX #03: Frank
    Úžasná sonda do mysli Fanka Castla. Aaron zase valí a další díl z této série nezklamal. Není tak akční a násilný jako předchozí a to dává prostor k nahlédnutí do Frankovy hlavy. Líbilo se mi zkoumání minulosti a celková prezentace následků války byla zvládnuta bravurně. Paralely mezi dvěma časovými linkami byly super. Jde vidět, že Aaron Punishera naprosto chápe a v této knize to jde krásně poznat.
  • cyboy
    cyboy mecenáš5.3.2020 08:25Punisher MAX #03: Frank
    Tohle Aaronovi vazne jde. Velmi dobry dil.
    80%
49201
Četl/a (109)
2scha, 3DD!3, alois13, BadBoy, ben_bella, bidlo10, binnmode, calvin10, choze, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, DANT3_, Darker, Daxik1988, Deckard, Doppelganger, Erich, farnhajt, fifas, Final, Fox01, frantisekcap1, Georgíno J., Golem, hellblazer, house192, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, James, jankie, jh666, jiskra, Kaaos, Kadin, kallenved, Kaluž, karl173, KdG, kendor007, Keno, Khagrael, kindanerd, lacoste, lantan1, Lenka.Vílka, Libča, Light, LookAss, Lord Baltimore, Macek78, Marvin, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, miuanek, Mrlah, namdnas, Nevidal7, Noci, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, Onkel 1928, Ozymandias, paulmuaddib, pearlxjam, pechna, perak, Petr, petrik1710, petrSF, PH79, Pietro26, Poseidon1978, raimi, RaptoR, rooty, RudyRod, Saint of Killers, schefik, sedw, seneke, Sick666, slavik38, SNUFKIN, superheroesstuff, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, Tony TwoDee, tukak, TZcomics, Unerr, Velkej šéf, VskPrzk, w3cMarkus, Wasps, xflori01, Zbysek2410, zlejzmrd
(162)
2scha, afri, Al0f0k, Alfi, Alfred, alois13, ArmadOon, BadBoy, Beng.D, Benny, bidlo10, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, charvos, chuckboris, cobe, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dali, DANT3_, Darker, Daxik1988, Deckard, Dinik, Doppelganger, Erich, erik, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, Georgíno J., Golem, hellblazer, herbert, herrman, Hlousks, Honzin, house192, hromotlk, hypermlok, invape, J.Connor, Jabba, Jack, JackOneil, James, Jáňa, jankie, jh666, jiskra, jjjirik, Joshua_T, Kadin, kallenved, Kaluž, Karel Sec, karl173, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, KINIMODUS, Knuckless, komiksák007, lacoste, Libča, Light, Lojza, LookAss, Lord Baltimore, maara, Macek78, malylada, Mamut12, Marvin, Matthew, MEGA, Mercurio, merhyx, mikado, mirec, miuanek, moiqpiom, Montiseus, monty.cl, MP, Mr.Plysh, Mrlah, mstefl, Noci, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavouk, pearlxjam, pechna, perak, Petr, petrSF, PH79, Pietro26, Poseidon1978, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, Roiser, rooty, RudyRod, Saint of Killers, Saran, schefik, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, sleepless, SNUFKIN, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, tacmud, taidana, terrordemon, the.kasztan, Tomas024, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, VanTom, Velkej šéf, w3cMarkus, Wasps, willis, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (30)
Abstinent, Badgu.y1902, Benji, besikv, BreakingAway, deadpool, delsemela, DKoscik, duri, gezic, gumidekmedvidek, hahahoho, Himlik, illy, Matej-29, Maty48, meffis, MonsterGyre, Nightmare, OldaB, padre_negro, Premek, RadimNemec, Sebastian the wise, smazenapikantniskeble, Suši, timek, vrazdinek, Wiw, Yefery
Shání (3)
gezic, mineralk, Nightmare
Nabízí (1)
frantisekcap1