Koupit
Obsahuje komiksy:

Skalpy, 2. část - Jason Aaron, R. M. Guéra
Rex Mundi, 3. část - Arvid Nelson, Eric J.
Hellblazer: Deník Dannyho Drakea - Garth Ennis, David Lloyd

Scénář
Jason Aaron, Garth Ennis, Arvid Nelson
Art
R. M. Guéra, Eric J, David Lloyd
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
270 g
Stran
76
Cena
149 Kč
  • faster86
    faster8615.2.2022 08:43CREW² #37
    Rex: dobrý
    Skalpy: boží, vyvolávejme sláva crwi za to že vydali komplet
    Hellblazer: boží, nenáviďme crew za to že vydali jen jednu knížku Hellblazera od Ennise
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš23.7.2014 12:59CREW² #37
    Námět Rex Mundi působí trochu otřepaně, ale v zásadě proti mysteriózní kriminálce z fašo alternativní verze historie nic nemám. Bohužel grafická stránka a zvláště podivné hrátky s perspektivou upomínají tak možná Kometu, a to ne na úplně nejlepší kousky. Constantine moc pěknej a Skalpy jsou jasnej favorit na koupi. Takovej Criminal, přičemž kulisy jsou velmi fresh, tohle se opomíjí obecně, natož pak v komiksu.
  • kaylin
    kaylin29.11.2013 10:03CREW² #37
    Třetí díl "Rex Mundi" je tím, co celou třicátou sedmou "Crew2" sráží na mírně nadprůměrné hodnocení. Na co se má tedy člověk příště těšit? Tak hlavně na "Skalpy", protože to vypadá na pořádnou řežbu. Tohle není typ komiksu, co si bude brát servítky, tak doufám, že nezklame. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/11/399-crew2-c-37-65.html
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš27.11.2013 10:27CREW² #37
    U crwe pořád chybí omáčka, ale aspoň jí od minula přibylo. Jo, jsem prostě ten chlápek co měl rád všechnu publicistiku a sloupky, ale zase tu máme Podcast a to mi to vynahrazuje. Skalpy se příjemně rozjíždí a některé nadávky celkem pobavily. Rex Mundi o něco lepší než minule, ale nemá cenu to číst po částech. Počkám si na to až to vyjde celé. Hellblazer-dobrej. Tohle je ten Hellblazer kterýho jsem zatim v booku ještě neměl tu možnost číst. Nicméně až to vyjde vše, tak to komplet v booku nekoupim (pakliže to vyjde) protože moje sekce "CHCI" je větší než Prasogoliáš....
  • sedw
    sedw26.11.2013 21:30CREW² #37
    Tak tohle je jasných 5*.
    Skalpy - styl vyprávění mi velmi sedí, obecně se mi v příbězích napříč médii líbí retrospektiva, takže u mě naprostá spokojenost. 5*
    Rex Mundi - už více ukecaný díl, než minulý, další zajímavé zvraty a příjemný nádech tajemna. Jen škoda těch anatomických disproporcí u postav v případě pohledů zepředu, to zamrzí. Ale i přes tento drobný nedostatek 5*.
    Hellblazer - Mje první setkání s Johnem a zaujal mě tak, že jsem ihned doobjednal starší Crwe, kde jsou příběhy s Hellblazerem + jako dárek samozřejmě Doré úmysly. Tento typ příběhů mi velmi sedí a rozhodně si Hellblazer zíkal nového čtenáře!

    Pro mě tedy naprosto parádní počtení, jen tak dál. O to více zamrzí, že v dalším díle nás opět čeká Anita.
  • krvinka56
    krvinka565.11.2013 12:10CREW² #37
    Co říci k obsahu Rexe a Skalpů to samé co minule skalpy sou fakt super a Rex ten se může jít zahrabat. Hellblazera mám fakt rád ale díky této kresbě a podivně zvolenejm barvám se to fakt blbě četlo ale s příběhem sem spokojen. Obálka je opět povedená když ji crew na FB nahazovala tak se mi popravdě moc nepozdávala ale jo je v pohodě, super ksichtíky.
    Jen taková poznámka pro redakci co takhle oddělit jednotlivé komiksy jejich obálkama ty přechody sou poněkud divné.
  • choze
    choze30.10.2013 11:29CREW² #37
    Skalpy mě napodruhé definitivně chytly a všechno to ultradrsné fuckování a ohánění se brokárnama jsem si fest užil, do jejich koupě bych šel. To Rex Mundi jsem rovnou přeskočil, život je krátký. Hellblazer obecně není úplně můj kůň, ale na spojení Ennise a Lloyda, kteří jsou podepsaní pod některými nejlepšími Hellblazery, co jsem zatím četl, jsem byl hodně zvědavej. Výsledek není špatnej, ale bohužel na Hellblazer: Jak jsem se naučil mít rád bombu z Crwe 33 nedotahuje ani náhodou. Suma sumárum, skóre Crwe se pomalu zvedá - tentokrát dvě slušné trefy ze tří, to není zlé.
  • erik
    erik28.10.2013 11:32CREW² #37
    Ďalšia Crew, ďalší pokus predstaviť dve potenciálne série...

    Skalpy sú prosté akejkoľvek nadprirodzenosti, prosto drsný triler, obvykle podobné veci v komiksoch nevyhľadávam, ale zatiaľ mi to ani neprekážalo.

    Rex Mundi kraľuje najnudnejším umeleckým dielam, aké som kedy konfrontoval, dej neexistuje, pár akože tajuplných pohmkávaní, do toho maskovaní chudáčikovia, ktorých autor, nevedno, prečo, pomenoval, že Inkvizícia. K plaču. Na záver do deja vpadne akási ženština, no des. Ešte aj kresba má v sebe atmosféru ako diskotéka bez tanečníkov, niet sa čím kochať, niet čo sledovať.

    Hellblazer od Ennisa je jasným kráľom tohto čísla. Toto je to, o čo prichádzame pri zúfalom Azzarellovi! Démonická atmosféra, bezútešná kresba a fakt odporné ľudské tajomstvo, ktoré sa nezastaví pred ničím.

    Celkovo slabší priemer, tajne dúfam, že Rex Mundi sa nedostane do knihy.
  • Fry
    Fry admin28.10.2013 09:42CREW² #37
    Tak, je čas na další Crwe, už jsem měl zase měsíc pauzu a tak jsem se rozhodl, že si musím zase pár Crwí smlsnout!

    "Crew 37" - Jůůhůů! Konečně další Crew z Hellblazerem! (Jo, asi jste poznali, že Hellblazera mám opravdu rád) Obsah: Obálka - Prostě a jednoduše - úžasná! Úvodník: Dnes trošku zklamal, protože je tam vlastně jen opsáno, o čem jsou série Gantz a Bart Simpson. Za zmínku stojí akorát listárna, u které jsem se dost bavil (a to ne, kvůli tomu, co tam ten člověk napsal, ale díky tomu, že jsem si přečetl Kabukimanův koment a při čtení si na něj vzpomněl a opravdu mě to pobavilo!) Skalpy a Rex Mundi: Ve výsledku ty série budou určitě fajn, ale když jsou tak rozkouskované, tak mám celkem problém se chytit, což sice může být jen a jen moje vina, ale i tak mám radost, že tento "Americký koncept" série se objevuje i u nás. A jestli mě ty série chytnou zjistím vlastně až při vydání knihy, kterou si nejspíše míním koupit. Jinak ve "Skalpech": Řeší se nějaké policajtské schopnosti, nikdo neví, na které straně je ten druhý atd. "Rex Mundi" - No konečně se něco stalo! Sice to stále není vůbec převratné, ale konečně se série rozhýbala. A asi největší vliv na to mají záhady a inkvizice. "Hellblazer - Deník Dannyho Drakea" - No a na závěr konečně Hellblazer (konkrétně číslo 56). Danny Drake je hrozný člověk! V jeho denících se skrývají hrozné věci, ale díky tomu, že prodal svojí duši "Triskele" (dračí královně Skub) začal všude kolem rozkřikovat, čeho všeho se dopustil, což je pro něj rozhodně horší, protože ho slyšel i John Constantine, který je takovými věcmi doslova posedlý, a je jenom na něm, jak si s ním poradí. Za mě 5* a doufám, že takových Crwí bude čím dál víc.
  • Kabukiman
    Kabukiman20.10.2013 11:36CREW² #37
    Nová podoba Crwe prostě není můj šálek kávy. Skalpy se mi nelíbí. Spousta vulgarit a nesympatických týpků. Tohle prostě nemusím. Možná v patnácti bych to považoval za děsně cool, ale teď jsem tenhle komiks ani nedočetl do konce. Rex Mundi- nudím se u toho. Jak jsem psal u minulé Crwe. Kdyby to bylo rovnou v booku,tak by to možná mohlo být fajn. Takhle je potřeba si vždycky přečíst znovu předchozí díly a do toho se mi nechce,protože zase tak odvařenej z Rex Mundi nejsem. No a třetí komiks - Hellblazer. Jo, tak to je stokrát lepší než Anita. I když, žádná super pecka to nebyla. Ale dalo se to. Články, jak už víme, u nové podoby Crwe nejsou žádné. Snad jen úvodník ve kterém jsou nám doporučovány další crwácké serie. No a listárna... V té je jen jeden dopis od nějakého maníka,který má nutkavou potřebu hodit nějakou vtipnou hlášku na každý řádek. Při té křečovité snaze o nejvtipnější dopis se mu to moc nedařilo. Odpověď na dopis mi připomínala úvodník. A to je vše... Crew si kupuju od začátku a mám je všechny. Nová podoba jde ale úplně mimo můj vkus a kupuju je jen ze setrvačnosti. V dalším čísle bude krom Skalpů a Rex Mundi ještě Anita...už teď je mi jasné, že další crew budu mít problém dočíst a koupím jí jen do sbírky... Abych taky něco pochválil, tak se mi líbí obálka. A příští obálka s Anitou vypadá úplně super. No...a to je vše přátelé. Tádidááádááá....
822152
Četl/a (91)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, charvos, Const.ex, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, faster86, figis, Filios dVekerec, filmator, Final, Fives, flipflop, Fox01, Fry, Golem, Grrr, gwen666, hellblazer, house192, hypermlok, J.Connor, James, jindroush, jiskra, Joshua_T, kallenved, Kaluž, karel, kaylin, KdG, Keno, Kitykatyn, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, mozzu, namdnas, NecRoman, Noci, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Schramm, seneke, Shin, Shpeckk, spekktrum, start05, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, trudoš, tukak, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(226)
007, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Aerchel, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, Baffman, Balů103, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, brkowycz, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cassidy, Cemino, Const.ex, Corvus, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, dr_benway, duri, emanek, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, Final, Fives, Fox01, Fréza, Fry, Fuf00n, Golem, goodspeed, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, Grrr, gwen666, Hamichal, hawkzn, Hebled, hellblazer, herbert, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, J.Connor, James, jindroush, jiskra, joehot, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Keno, Kitykatyn, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Librarian, Lobok257, Lojza, maara, Madmax, majer, mangan, Mankin, markic, mart.in, Martin Buchal, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, Michael Jarkovský, mikado, mike731, Mikko, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, mozzu, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, Noci, noMster, o2t2, obitus, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , POLAKST, Poseidon1978, PP, punisher, R3d, RadimNemec, Radkos, raimi, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slávek, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tialster, timek, Toe, Tombal, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, valon, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, vteco, VXP, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (10)
barthez, Braindead, DracoAn, Grynca, jankie, Maty48, Mistak, Moyek, RaptoR, willis
Shání (2)
gobers, Mistak
Nabízí (1)
pavel