Koupit
Ultimate Spider-Man: Moc a odpovědnost (2. a 3. díl) - Brian M. Bendis, Mark Bagley
„Petr Parker byl obyčejný středoškolský student... než ho při jedné návštěvě v laboratoři kousl radioaktivní pavouk a dal mu sílu a schopnosti pavouka.“ Tenhle text asi všichni znáte. Ale teď ho budete moci i znovu prožít – v novém, moderním provedení. Nečekejte klasiku. Ultimate Spider-Man vás dokáže překvapit!

Ultimate Fantastic Four: Doom (3. a 4. díl) - Warren Ellis, Stuart Immonen
Díky nepovedenému pokusu se skupina mladých géniů... tedy vlastně jeden mladý génius, jedna talentovaná bioložka, jeden úspěšný fotbalista a jeden otravný bratr... změnila v něco, čemu ani oni sami nerozumí. Získali schopnosti. Přestali být normální lidé. Jenže nejsou sami, kdo prošel proměnou. Arogantní Victor Van Damme se také změnil. A rozhodně ne k lepšímu.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #2-3 a Ultimate Fantastic Four #9-10

Scénář
Brian Michael Bendis, Warren Ellis
Art
Mark Bagley, Stuart Immonen
Ink
Wade Von Grawbadger
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
230 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • NextOne
    NextOne10.1.2020 14:06Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Druhé dílo, povedené dílo. Jsem rád, že v roce 2020 už ta cena není 199,- Kč, ale dá se pořídit ve slevě za 120,- Kč. To už bych řekl, že odpovídá skutečnosti. Jak zde již bylo psáno, tak 199,- Kč bych si představil u UKK či NHM. Každopádně povedené čtivo, bavilo mě to a postupem onoho čtení zjišťuji, že asi bude větší fanda F4 než jsem si myslel. :D
  • Delphín
    Delphín20.9.2019 16:54Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Příběhy pokračují v daném tempu, které určil první díl. Spidey se začíná nacházet ve svých schopnostech a do rukou se mu dostal jeho oblek, dál s ním mlátí puberta a mohli jsme i vidět setkání Dr. Octaviuse v jeho normální podobě což mi přišlo strašně super.
    Prních pár stran F4 mě moc nebavilo ale pak se to hezky vrátilo do starých kolejí a vše směřuje až k (doufám) velkému finále s Dr. Doomem který je přesně takový, jak ho čtenáři chtějí.
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars13.6.2019 20:59Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Super díl ,ale už je "okoukaný" FF byla super
  • Flash
    Flash mecenáš9.4.2016 20:24Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Spidey se zde začíná hledat a začíná si uvědomovat co se s ním stalo. Tahle série mě baví.
  • jh666
    Dvojka za jedničkou nejenže nezaostává, ale dokonce jí překonává. Spidey se nám už rozjíždí a Ultimate FF pokračuje v nastavené laťce. 90 %
  • kaylin
    Jestli jste u prvního dílu váhali, zda to bude stát za to, druhý díl vám asi přímou odpověď nedá. Přece jen by to chtělo, aby se nějaký příběh ukončil. A tak si vezměte do ruky třetí díl, kde se ukončí příběh "Fantastic Four" a vlastně také "Moc a odpovědnost", které musí přijmout Spider-Man. Pro Fantastic Four to bude zatím poslední představení v tomto magazínu, ale třeba se k nim ještě někdy vrátíme. Druhý díl rozehrává dění správným směrem, buduje napětí, a to v obou sériích, a myslím, že nové, mladé čtenáře komiksu, může ujistit v tom, že obrázky jsou v tomhle případě téměř pohyblivé. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/565-ultimate-spider-man-spol-2-70.html
  • sedw
    Tak druhý díl mě bavil mnohem víc, než první. Spider-man se sice pořád mírně vleče, ale děj je již zajímavější, než v prvním díle a je vidět, že se už schyluje k zajímavé akci. Jednoznačně však vede FF, správně dávkovaná akce, napětí (s přivřenýma očima, přecejen ve srovnání s komiksy jako Criminal by se o napětí téměř mluvit nedalo), kvalitní humor a povedená kresba (ač stále platí, že Zrod se mi po stránce kresby líbil víc). Škoda, že dalším dílem již FF končí, na druhou stranu se na X-meny hodně těším. Podrtženo sečteno, velmi kvalitní pokračování, které překonalo první díl a to je dobře.
  • luky.kuky10
    luky.kuky101.11.2013 11:31Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Určitě povedenější než první číslo. Určitě souhlasím s tím že cena by mohla být aspoň o 50Kč menší, v porovnání s UKK je to sakra velký rozdíl kvality. Ale každý comics který u nás vychází se počítá:)
  • Final
    Final mecenáš2.7.2013 07:45Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Ultimate Spider-Man
    Scénárista příběhu Brian Michael Bendis nechává hlavního hrdinu objevovat jeho nové schopnosti, na které si musí Peter zvyknout, a stejně tak si na ně musí zvyknout i Peterovi nepřátelé z řad studenstva, kterým už neposlouží jako boxovací pytel při jejich šikaně. V Osbornově výzkumném týmu se seznamujeme i s dr. Otto Octaviusem. Dr. Ock a Osborn , dva morálkou se netrápící vědátoři, mají Petera za pokusného králíka, který předčil všechna jejich očekávání, a proto se Osborn rozhodne pro další fázi. Testování séra na sobě. Parker zatím nastupuje kariéru wrestlingového zápasníka, čímž získává peníze na výpomoc svému strýčkovi a tetičce..... Velice se mi líbí, jak Bendis splétá dobře známý příběh a dává mu smysl tak, aby vyhovoval dnešní době a přesto uchoval ducha původní předlohy. Kresbu je opět radost pokoukat. Celkově za 90%.

    Ultimate Fantastic Four
    Pokračuje boj mladých hrdinů proti zákeřnému roji elektronického hmyzu, přičemž někteří z nich si při tom otestují hranice svých nových superschopností. Opět se při tom dočkáme vzájemného vtipkování hrdinů mezi sebou, kdy rozebírají, jaké by měly být jejich přezdívky. Reed nakonec i odhalí, kdo a jakým způsobem provedl útok na ně, a rozhodne se spolu s přáteli tohoto nového a silného nepřítele konfrontovat dřív, než se k němu dostane armáda. Dle mého soudu je příběh opět plný zajímavých situací, humoru, kterým sekunduje příjemná kresba. Opět, žádná přehnaná akce, ale komiks nemusí být zajímavý jen tím, když hrdinové a padouši při své výměně názorů ohrožují samotnou existenci vesmíru... Solidních 90%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.3.2013 18:15Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Spiderman objevuje svoje schopnosti, tzn. nastávají takové ty komiksovské a školské klišé o tom, jak šikanovaný je najednou borec, mstí se svým utlačovatelům, dělá dojem na holky, bije se v ringu a najednou umí basketball. Ale furt je chytrej, bacha. Fantastic Four se poprali a jdou se prát dál, oukej.

    Celkový dojem: 60%
  • dracula
    dracula21.2.2013 21:42Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Keďže ma prvý diel tohto magazínu vcelku zaujal, pokračovanie som si nemohol nechať ujsť.

    Ultimate Spider-man
    To čo som si v predošlom zošite dá sa povedať užíval, ma v tomto už trošku nudí. Stále absentuje akcia a rozkladanie figúrok na šachovnici na môj vkus trvá už trochu dlho. Chápem, že sa Bendis snažil ukázať prerod zo šprta na školského machra a postupné si uvedomovanie svojich schopností čo najdetailnejšie, ale pripadá mi to zbytočne rozťahané. Už sa síce ako tak rysuje nejaký oponent, ale zatiaľ sa žiaľ stále iba rysuje. Čo sa kresby týka, všimol som si /neviem prečo až teraz/, že Peter vyzerá pri detailoch na tvár nejako divne. Dúfam teda, že ďalší diel už bude to pravé orechové a Spider-man nebude stále len prestupovať na mieste. 65%

    „Já jsem...Herkules! Miluju toho zatracenýho pavouka!“

    Ultimate Fantastic four
    Konečne rozsiahlejšia akcia a hneď to stojí za to. V úvode ma veľmi príjemne prekvapila Sue, ktorá si ma v bitke s robotickým hmyzom úplne získala a vyrovnala sa doteraz jasne dominujúcemu Thingovi. Johny je pre mňa stále jemné sklamanie, respektíve od jeho doťahovania sa s Benom som čakal trošku viac. Za to Doom získava na sile a je presne taký akého som si ho predstavoval. Všetko sa pomaly pripravuje na prvú konfrontáciu s FF ! 85%

    „Takže co...jsem teďka Azbesťák ? Johnny asi bude chtít, abych byl jeho superparťák, co? Lidská mikrovlnka a jeho kámoš, panáček Izoláček. Prosím, zabijte mě někdo.“

    Kvalita prevedenia ostala na svojom optime, čiže v tomto smere spokojnosť. Z príbehov ma opäť viac zaujala fantastická štvorka, keďže Spider-man trošku stagnuje a absentuje mnou tak veľmi očakávaná gradádia.

    Celkovo 75%
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.1.2013 18:36Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Koupil jsem ve slevě, jen abych se utvrdil, že mě to nezajímá... a bohužel mě to začalo dost bavit. Ach jo, další vydání zřejmě na obzoru. Kresba Spider-mana je hrozná, ale příběh mě už chytnul. FF jsou klasická pláštěnkovka na oddech, která ale rozhodně neurazí a Viktor (německy Fiktor, což může být dost vulgární) je správnej padouch. Cena alespoň o 50,- Kč dolů a bude to fajn, dvě kila za takovej sešitek je fakt moc a "Ultimátní komiksový komplet" se svým poměrem cena/výkon tomu asi dá dost na prdel.
  • Fry
    Fry admin4.7.2012 10:54Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Druhé číslo Ultimate Spider-man a spol. je povedenější než číslo 1.

    Ultimate Spider-man - A už je to tady, Peter si začíná dovolovat na starší. Dokonce se přihlásí i do ringu, kvůli penězům, které nepotřebuje na nové auto, ale na zaplacení nemocnice (Ne nebudu říkat proč!). Setkáme se i se slavným Doktorem Octaviusem, který pracuje v Osbornových závodech. Závěr naláká na pokračování, na které se už těším.

    Ultimate Fantastic Four - Nebezpečí je pro tentokrát zničeno, ale brzy se čtyřka setká se svou hrozbou "Doomem", ale předtím si musíme ještě trochu zašpásovat s Reedovou vzdušnou károu :D. Napětí stále stoupá a příběh se dobře čte.

    Jak je u mých hodnocení zvykem, jsem znovu nesmírně potěšen a nejsem (zatím) zklamán, že jsem si tuto řadu objednal.
  • krvinka56
    krvinka568.6.2012 14:17Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Provedení na stejné úrovni jako minulé číslo.Nějaké ty nové informace.A příběh Spider-mana se posunul a navíc mi přišel lepší nežli minule.A obálka je krásně zelená tu mám rád.Minule sem opomněl zmínit papír tak ten je opravdu dobrou volbou.A předplatné kde čtenář ušetří je taky fajn.Na hraně sice trochu leze nahoru znak Crwe takže to není po vystavení simetrické ale to zas tak neva on i ten znak marvelu je menší a posunut nahoru.Takže hlídat ať to v knihovně nepůsobí blbě.Jen tak dál čiňte se.
  • mart.in
    mart.in mecenáš4.6.2012 22:23Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Bavilo výrazně víc než první číslo, dokonce bavila i FF, které sem po Zrodu a minulém čísle už moc šancí nedával.
  • Baffman
    Baffman4.6.2012 17:05Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Souhlasím s komenty přede mnou, příde mi to trošičku moc protáhlé, chtělo by to víc oživit.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš28.5.2012 19:11Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Origin je maloučko delší a mohl by být kratší (nikdo určitě nečekal, že to po první větě napíšu) ale přesto je to pěkně popsanej zrod našich hvězd. Baví mě to a budu si pilně kupovat hned po tom co to vyjde, abych podpořil crwáky a vycházelo to co možná nejdýl. Malounko si nemůžu zvyknout jaký jsou to všechno fakani. Na druhou stranu tetičku May poprvé nemám chuť zabít a pak pověsit na háky a nechat ožrat mouchama přenášející malárii (ale to bude tím, že zatim nedostala dost prostoru). Je to fajn fajn fajn, je to fajn fajnový...
  • royan
    Spidey je zatím pravda zajímavější nez FF. Ale vcelku spokojenost.
  • brkowycz
    brkowycz29.4.2012 21:39Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Souhlasím s Erikem, origin by skutečně mohl být kratší. Ale zase Bendis mě prostě uchvátil. Číst ho je fakt zážitek, i jednoduchou věc umí zajímavě napsat. Dialogy jsou bombový a postavy se chovaj dost uvěřitelně. I kresba se mi moc líbí, proto bych byl rád, kdybychom měli už ten origin "z krku".
    UFF trochu pokulhávají. Kresba se mi vůbec nelíbí a mám s ní dost problém. Navíc oba dva díly FF jsou prakticky o tom, jak 4 superhrdinové zabíjí komáry, což napětí opravdu nevzbuzuje. Na konci FF jsem se už dost nudil. Bendisovi bych dal horší čtyři hvězdy, FF zase horší dvě, takže z toho je těžkej průměr kolem trojky ;)
  • erik
    Tak tu máme druhé pokračovanie niečoho, čo sa spolovice tvári ako zošitovka a úroveň príbehov je porovnateľná s predchádzajúcim dielom. Parker sa pomaly pretkáva svojím zrodom (podľa mňa by mu prospelo, keby bol origin skrátený, je to dosť nuda) a Fantastic Four po spoznávaní robotického hmyzu a svojich schopností vyráža za Doomom (zatiaľ nie je vôbec jasné, čo za motiváciu ho poháňa, až sa mi zdá, že je to len tak, aby sa dalo písať veľa dielov). Uvidím, či sa obidva príbehy aspoň zaujímavo zakončia.
1756172
Četl/a (86)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, chuckboris, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, DEmnoG, Doppelganger, Dzoglik, emanek, erik, Final, Fox01, Fry, gezic, hellblazer, hypermlok, invape, J.Connor, James, jh666, Jimbeam90, JORDY, Joshua_T, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, Madao, mart.in, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, misa, namdnas, NextOne, Olesh, Oompa Loompa, Paldini, PatrikTheMighty, pbabinec, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, RaptoR, robertsedmik, RudyRod, saja, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, Vajper, Venomslav12stars, VvV, Vyjebanec17, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(213)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, barydave, bboorreekk, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, chuckboris, Const.ex, Crics, CSE_AC/DC, daredevil99, dasik, Davidos402, dbar, Delphín, DEmnoG, disclose, doophy, Doppelganger, dracula, Drbo Jebo, Drekorian, Dzoglik, Elhonzo , eliera, emanek, erik, felis, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, gobers, goodspeed, Grebenda, grinder, hartmi, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, Hurvy, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, Indy, invape, J.Connor, Jack, Jak, James, jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, JORDY, Joshua_T, kallenved, Kapis, kaylin, KdG, Keno, KINIMODUS, KLAUN_DOMINANT, konous, Kraken, Krvavý Patejl, krvinka56, Leland, Lijem24, listr, Lobok257, LookAss, luky.kuky10, maara, Madao, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Marvin, Masinfira, Matejrychly89, matrosh, Mauzr, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, Miriyak, misa, moiqpiom, monty.cl, MP, Mr.Plysh, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, NextOne, Nightmare, noMster, nx, Nyxxie, o2t2, obitus, Odal , Olesh, Oompa Loompa, Pafnuc, Pája, Paldini, palo, Pandos11, PatrikTheMighty, Pavouk01, pbabinec, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, Raikou, RaptoR, Ricarderon, robertsedmik, Rocker93, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, Slaine, sleepless, Spideyfan, Spike, stanleystar, strougy, Symbi, tacmud, The Genius, TheWrecker, Thongard, Tialster, timek, tkorvas, Toe, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vajper, Venomslav12stars, Viking, Vítek, vranakx, vteco, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (7)
Azik2586, Braindead, deadpool, FatMonster, fusnix, Hauzina, Maty48
Shání (4)
Al0f0k, Clarkos, delta11, Hauzina
Nabízí (4)
66pepo66, MB, tacmud, Tommar