Comicsy čtu téměř od mala. Začátky na Rychlých šípech komiksech v ABC i velké knihy komiksů, kačerovi Donaldovi, Spider-manovi od CREW. Pak přišla pauza v pubertě. A později opět návrat ke comicsům po té co sem se přestěhoval, na vesnici. Nejdřív to byl Batman a pak už kupuju cokoliv. Taky se věnuju poslední dobou americkým sešitovým comicsům.
Jak hodnotím
*****- Dávám často. Je to tím, když komiks splní očekávání má i něco navíc, patří k těm lepším v žánru.
****- Komiks je dobrý, skvělý ale v žánrů se objevili lepší kousky.
***- Tady to spadá do průměru. Za dva dny nevím o čem to bylo. Může být i tím, že to není můj oblíbený komiks. Ale furt pobavil.
**- Tady už je to špatné. Čte se otravně bez zápalu.
*- Bláto. Které nemá cenu číst nebo je vyloženě pro děti.
  • Flash
    Flash mecenáš12.4.2016 15:54Wonder Woman #01: Krev (pevná vazba)
    Ale jako jo, člověk se sice v tom trochu ztráci jelikož se zde prolíná děj a místo ale vcelku povedený komiks. Dobré motivy bohu, příšer apod. Tuhle knihu sem koupil na burze a nechtělo by se mi za ní dávat 599kč, když první větší rozhovor je na straně 94. Celkem rychle sem to přečetl.
  • Flash
    Flash mecenáš11.4.2016 13:54Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Pokračování linky s Kingpinem, Spidey začíná pátrat na vlastní pěst, v tomhle čísle bych to nazval takovým mezisešitem, něco se zde děje ale vytváří si to atmosféru pro nějaké odhalení. X-meni ti jedou dál ve velké parádě, chystá se k něčemu, postavy hrajou intriky není to tak jednoznačné. Co mě zarazilo, že na konci se čtenář ptá jestli v Ultimate Marvel vesmíru existují i crossovery, jestli se objeví i Ghost Rider a odpovědí se mu dostalo: Tento rok už určitě nebude.......
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 22:55Polární hvězda #03: Králův dvojník
    Tady to už začíná být zajímavé, hodně se tu vraždí, všichni vypadají jako křiváci, tak nějak ta doba mohla vypadat. Kresba se mi zdála o něco lepší, než u předešlých čísel. Možná někdy seženu integrál ve fránině.
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 22:10Ultimate Spider-Man a spol. #05
    V tomto čísle mají X-meni jednoznačně navrch nad Spideyym. U Spider-mana v minulém čísle skončila jedna linka(prozatím) s Goblinem a tady začla druhá s Kingpinem. S dostává práci a začíná si více uvědomovat, že musí používat hlavu v boji proti zlu. X-meni pokračujou akční jízdou, ani mi to nepříjde jako restart série.
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 16:33Dechberoucí Zázrak #04: Zrození zla
    Chtěl jsem dát čtyři hvězdy ale je to moc Spider-manovské. Zázrak by měl být víc sám sebou, tedy Zázrakem. Ještě trochu ostřejší kresbu a půjde to.
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 15:09Dechberoucí Zázrak #03: Bílá paní
    Zázrak má v sobě prvky amerického superhrdinského komiksu, chtělo by to trochu přidat na kresbě, hlavně tam, kde není vyobrazen Zázrak. Pokud má Zázrak potenciál vychovat jediného komiksové čtenáře v ČR, tak ho rád podpořím. Umělecky to není nic přelomového ale v tomto smyslu to přelomové být může, uvidíme, jak dlouho tu Z s námi zůstane. Bylo by fajn z toho udělat sérii, u které by se střídali autoři.
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 14:38Ultimate Spider-Man a spol. #04
    Spideymu začínájí opravdové problémy, někdo po něm jde a on neví proč. Tuhle sérii čtu podruhé a uvědomil sem si, že restartu by měla být věnováná teda větší pozornost. Nějak si nedokážu vysvětlit, že v minulém sešitu, kdy Petrovi umřel strýček, byl/měl by být smutný a další sešit, začíná jak je nadšený, že přišel na složení vláken. Trošku víc zapracovat na kontinuitě. I tak se čte svižně a kresba se mi hodně líbí. X-meni zase začínají rovnou akčně a s ničím se neserou, čtenář je hozen rovnou do akce. Uvidíme co se z toho vyvrbí.
  • Flash
    Flash mecenáš9.4.2016 20:26Ultimate Spider-Man a spol. #03
    Tady už začínájí problémy a Spider-man dostává svůj oblek. Jde zde cítít, že brzy příjde větší problém, ehm. tedy když nepočítáme smrt strýčka Bena. Poslední stránka navnazuje na sáhnutí po pokračování. Jediný problém je, že komiks je podán tak, že to musí být všem jasné, kdo je oním Spider-manem. Nebo aspoň určitým osobám.
  • Flash
    Flash mecenáš9.4.2016 20:24Ultimate Spider-Man a spol. #02
    Spidey se zde začíná hledat a začíná si uvědomovat co se s ním stalo. Tahle série mě baví.
  • Flash
    Flash mecenáš9.4.2016 20:23Sága #01
    Sága představuje jakýsi mezistupeň mezi sci-fi a fantasy a funguje to. Je zde hodně zajímavých postav a prostředí. Komiks se čte plynule, není ničím přepálený, krásná jednoduchá kresba. Sága je pro mě důkazem, že jsou lidi, kterým mysl nevyplnil SW a ST a pod. a že jde dělat originální nápady a náměty. Sága má potenciál založit nový kult.
  • Flash
    Člověk má tendenci to přeletět před spaním a pak neví o čem to je :D. Má to dobrou kresbu a mé oblíbené prostředí ale co se týče zápletky, tak ta je fakt slabší. Kdyby to vyšlo v booku komplet, tak si myslím, že by to dávalo větší smysl.
  • Flash
    Flash mecenáš7.4.2016 23:13Deadpool: Drákulova výzva
    Na přebalu knihy je napsáno, že to přípomíná indianu jonese, mi to ze začátku spíše připomělo Conana, takové komediální fantasy. Víc než hlášky mi připadaly směšné některé scény, viz býk na skútru apod. Jediné co mi chybělo, je nějaký větší motiv, proč by měl Deadpool pracovat pro Drákulu. Konec šel celkem dolů, jelikož se z toho stává klasická černobílá mlátička.
  • Flash
    Flash mecenáš5.4.2016 19:52Ultimate Spider-Man a spol. #01
    Kvalitní rozjezd série. Osborn je zde hajzl už od začátku. Jen nevím jestli bylo šťastné tam cpát FF pokračování. Automaticky sem to přeskočil po úvodníku, kde je napsáno, že je to pokračování FF Zrod. To mě nutí si ho sehnat.
  • Flash
    Flash mecenáš14.3.2016 18:32Dechberoucí Zázrak #02: Golem ničitel
    Cílovka je jasná. Nevím s čím je problém. Brečet nad tím, je jako kdyby 8. letý kluk hejtil třeba Preachera, že ho nechápe.Nechápu, že to člověk nepřejde a musí se vyjádřit k tomu, jak kdyby na obálce bylo 18+.
  • Flash
    Flash mecenáš8.3.2016 15:57JLA: Liga spravedlnosti #1
    Morrisonovi se zde naštěstí nedaří z toho dělat takový maglajz jako jinde. Po dočtení mi nezůstaly v hlavě žádné otazníky. Pěkná kniha.
  • Flash
    Spokojenost i s druhým dílem. Jen mi tam chybí větší zakončení, kdo byl Beyonder, víc důvodu, apod. Chápu nečí rozhořčení, uvažoval sem nad tím a ono to v USA musí fungovat o mnoho lépe, když čtenář sešitovky zjistí, že postavy se najednou baví o něčem co se nestalo v minulém čísle ale někde jinde. Co udělá? Ihned poletí pro tento crossover. I tak si nemůžu nějak stěžovat, jen je škoda, že to bylo napsáno v době, kdy hrdinové říkájí co mají za schopnosti a všechny ty kecy okolo. Ale tady to není zas tak na škodu, bo jsem je před dočtením ani všechny neznal. Po přečtění komentu ‡to podle mě nejvíc vystihli Landauer a J.Connor
  • Flash
    Flash mecenáš9.2.2016 17:42CREW² #51
    Hodnotím zatím jenom EKHO a článek. Kdo sleduje informace na netu se nic nového nedozví, ale tak radši se to napíše i do Crwe, bo možná mezi náma žijou lidi v chatrčích uplacaných z bláta. Ekho se mi líbí, mám rád fantasy a vypadá to originálně. Kresba má svůj styl, možná kdybych to nevěděl z úvodníků, tak bych si říkal, že kresba je mi povědomá. Ano je to tak trochu ve stylu witch. Další komiksy nehodnotím, chybí mi starší čísla. Ani sem je nečetl, musím doplnit.
  • Flash
    Flash mecenáš17.1.2016 16:28Solomon Kane: Ďáblův hrad (paperback)
    Solomon přináší žánr, který mám hodně rád. Fantasy, hrady apod. Líbila se mi především čistota kresby a její přehlednost. Příběh je tuctový ale mě tyhle doby a temna baví. Nemůžu však dát 5 hvězd, kvůli toho, že nechápu proč něco není přeloženo, něco jo. Německy neumím a hledat se mi to nechtělo. To bych četl o hodinu déle.
  • Flash
    V Tajných válkach je něco co mě nutí se dívat na to spíš jako na sci-fi, než na superhrdinský žánr. Myslel jsem, že to bude jednoduché zlý proti hodným ale ukázalo se,že supráci mají i vnitřní spory mezi sebou, což překvapilo. I přes někdy naivní úseky, se mi to celkem líbilo. A ještě se musí přehlídnout ty kecy, to by mě zajimalo jestli autor byl fyzik nebo si to vymýšlel jen tak na oko- Ultrabiogeneratranfsormátor apod. Další mínus, že supráci furt říkají, co mají za superschopnosti. Kresba na tu dobu vklidu.
  • Flash
    Hellboy je u mě sérii na, kterou momentálně nezbývají peníze. Tak sem zaúkoloval ježíska. Hellboy se čte jedním dechem, čístě plynule. Využití mýtu a postav z minulosti mu u mě přidává hodně na síle v uvěřitelnosti příběhu. Samotná kniha funguje samostatně, ale věřím, že v tomto universu se toho dá nalézt hodně. Dalším skvělým aspektem Hellboye je charakter postavy, a to, že to není žádný svatoušek. Kniha splňuje to hlavní, že se člověk u ní baví.
  • Flash
    Slušní X-meni. Líbí se mi jednoduchost kresby a i to, že tam není tolik keců. Čte se to rychle. Jen to mohlo být delší ale pokračování je tak co. Líbí se mi i to, že to není tolik přepálené, bo vyznat se v dnešních x-menech a jaké mají schopnosti není pro mě nejlehčí. Konečně Morrison, který se mi líbíl.
  • Flash
    Flash mecenáš18.12.2015 15:53Dechberoucí Zázrak #01: Magický počátek
    Pro začátek dobrý. Nemám s tím problém ani s kresbou. Uvidíme co se z toho vyvine.
  • Flash
    Flash mecenáš15.12.2015 19:28Ultimátní komiksový komplet #012: Zázraky
    Síla v zázracích je především v retrospektivním vyprávění a to, že Zázraky dělají z komiksů, jako by byly reálné. Chtěl jsem dát pět hvězd ale nemohl jsem kvůli toho, že v podstatě pokud by jste měli doma původní komiksy, tak v Zázracích se nic nového nestane, jen je to šikovné převyprávění. Kresba se pro toto převyprávění ideálně hodí a sedí k tomu jak hrnec na prdel.
  • Flash
    Flash mecenáš5.12.2015 22:26Druuna (paperback)
    Ještě,že je na začátku knihy vysvětleno, že autor si libuje v zobrazování postav, jinak bych si o něm myslel, že je to úchylák. Možná tomu tak je. K samotné Druuně- Je to výborné sci-fi, trošku mi to připomělo Incal ale jen malinko, s děvkou v hlavní roli. Komiksy z mdeku, jsou u mě na vrcholu pyramidy, jak něco výjde, tak sem nevrlý, když ho ještě nemám. A přišlo mi, že ta erotika, je možná trochu na škodu samotnému příběhu, ale chápu, že pak by kolem tohoto díla nebyl takový humbuk. Velké plus dávám i za papír, jako v každém MDEKu.
  • Flash
    Flash mecenáš24.11.2015 17:18Simpsonovi 2015/10 Bart Simpson: Velký vatař
    Tentokrát mi to přišlo slabší. A nějak nepobírám ten název. Však nemá žádnou souvislost s dějem.
  • Flash
    Flash mecenáš3.11.2015 17:34Star Wars Magazín 2015/05
    Opět skvělý. Tohle dávkování mi sedí. Nevím co bych vytkl. Snad jen ten proužek na obálce.
  • Flash
    Flash mecenáš29.10.2015 19:01Mister No #01: Atlantik
    Dostal jsem to s nějakým časopisem. Není to vyloženě špatný, až na několik ale a ty jsou. V sešitu se toho moc nestane. Cena je na tu dobru tragická. Za tohle bych těch 69 kč nechtěl dát ani dneska. To si zas někdo myslel, že se stane milionářem s hajzl papírem. Marketingový tah na konci je taky hodně zoufalý.
  • Flash
    Jako jó. Simsponovi mě nikdy moc nebrali ale není to špatný. Třetí příběh byl celkem o ničem. Zaujalo mě kolik prostoru dostává listárna.
  • Flash
    Snad poprvé sem dostal přesně na chlup, co jsem očekávál. Harley je šílené sexy, užásně šíleně kreslený komiks, který je sám o sobě šílený. Je tu i několik dobrých humorných scén. Fakt se mi hodně líbí ta rozmanitost barev. Není to tak temné, jak Batman, ale správně veselé. Pro lidi kterým tohle nesedne, mám jediné doporučení, vyserte se na komiksy a jděte si přečíst psychologický román. Kdyby šlo dát 6 hvězd, tak bych je dal. Mě tohle prostě hodně baví. Odreagovačka. Něco jako dobrý animák. Když to člověk nebere, tak vážně, jak např. WD, tak mi z toho vychází skvělá zábava. Musí se na to nahlížet, že Harley se takhle chová normálně bo není duševně v pořádku a ne, že se tento komiks snaží za každou cenu rozesmát. A škoda, že nevyšel HC, tady těch 200 stran po tom přímo volalo a za tohle bych si připlatil.
  • Flash
    Flash mecenáš21.10.2015 15:10Preacher/Kazatel #04: Křižáci
    Málokdy se mi během čtení stane, že pocítím na hrudi radost. A Preacher tuhle radost přináší. Zápletky jsou dobře promyšlené. Tohle se prostě nedá odložit. S tou knihou jdete i na hajzl. Skvělý.
  • Flash
    Flash mecenáš18.10.2015 11:31CREW² #49
    Výkon v pořádku v poměru cena/počet stran.(jako vždy) Koupil sem si to hlavně kvůli Hellblazerovi. Rovnou se za něj přimlouvám.
  • Flash
    Flash mecenáš12.10.2015 18:26Preacher/Kazatel #03: Lovci
    Úchylné gangstersko-komediální fantasy. Líbí se mi přehlednost kresby, zápletka je taky skvělá. Dobře dělané na pokračování. Na Preachrovi je síla především v síle charakterů. Určitě jdu do dalších dílů.
  • Flash
    Moc dlouhá předehra. Ze začátku to je, jak béčkovi X-meni proti FF(Boltovu bandu neznám). Pak příjde Galactus. A ještě, ten první Annual, tu platí, někdy je míň víc. Před 50 léty asi ano, dneska to pro mě je jako číst historii. Asi jsem trochu přeukákáčkovanej. Spider-mana nám nejsou schopní dát celého, ale tu, kde jsou podstatné 3-4 sešity narvou dalšíma 5. Čteno asi na 5x. Kdo má rád FF, ať si hvězdu přidá.
  • Flash
    Flash mecenáš29.9.2015 14:35Star Wars Magazín 2015/04
    Bavil jsem se jako minule. Akční,dobrá kresba, bez zbytečných keců. Good.
  • Flash
    Flash mecenáš28.9.2015 19:11Útok titánů #01
    Úplně z toho cítím tu nutnost útěku z reality. Typické pro Japonsko. Proti manze nic nemám, ale, že bych ji vyhledával, to taky ne. Možná, kdybych měl víc načteno a měl dočtené jiné série, tak možna. Nicméně, je to celkem zajímavý, celkem originální námět, co mě ale sralo je hodně"pro mě nepřehledných scén".
  • Flash
    Flash mecenáš25.9.2015 19:39Comicsové legendy #21: Conan #06
    http://www.mycomicshop.com/search?TID=80561 koukni tu máš to tam vždy.
  • Flash
    Poslední dobou si uvědomuju proč mě komiksy baví. Nepotřebuju v tom hledat vyšší smysl ale příběh a útěk z nudné reality. A toto mě prostě baví. Oswald si to teda zase rozehrál. Už teď se těším na pokračování.
  • Flash
    Skvělé kresby. Nejvíc mě dostal příběh s Two-Facem na konci knihy. Chápu možné rozhořčení, kniha totíž není ucelený příběh, proto nemusí dávat smysl a navazovat na sebe. Ale já s tím nemám problém.
  • Flash
    Flash mecenáš13.8.2015 23:24Star Wars Magazín 2015/03
    Veliká spokojenost. Grafika šla hodně nahoru i papír je lepší. Už jen doladit obálku a mohla by to být skvělá sešitovka. Příběh dobrý.
  • Flash
    Všecko dobrý, je to kus historie. Jsem rád, že můžu číst sešity, ke kterým bych se asi nikdy nedostal. Z téhle stránky 5 hvězd. Na druhou stranu se to dneska čte tak otravně, a působí místy naivně.
  • Flash
    Dobrý oldschool, čte se to svižně, je to akční. První číslo ale ničím moc nepřekvapí, jelikož děj známe z filmu. Z toho starého. Je tu sice pár kosmetických změn ale nic zásadního.
  • Flash
    Flash mecenáš5.7.2015 15:53Kolosální Conan
    Zatím jsem to jenom otevřel a 5 hvězd je jasných už teď. S Conanem mám rád cokoliv, tak není o čem.
  • Flash
    Flash mecenáš10.6.2015 16:15CREW² #47
    Cena- skvělé,jen na mě působila moc otevřene, snad jako by měla pokračovat.
    Chew- Správná ujeťárna, tohle potěšilo. Poslední dobou tu máme nějak moc policajtů v hlavní roli.
    Blacksad- Uvidíme v příštím čísle, nijak nepřekvapilo po mdeku Blacksada, drží si svoji kvalitu furt vysoko. Jen mi přišla trošku ojebanější kresba, nevím čím to je, jestli tiskem, autorem.

  • Flash
    Flash mecenáš10.6.2015 12:13Teorie rozpadu (paperback)
    Po těch sci-fárnách a fantasy to je příjemná změna. Jsem rád, že se u nás našel způsob, jak vydávat evropské komiksy. První příběh- jediné co bych vytknul, je, že hlavní hrdinové všude někoho znají, snad i kdyby jeli na Saharu, tak by se někdo našel. Jinak není co vytknout. A druhý příběh má o dost lepší kresbu ale i ta u Falang není špatna. U čtení druhého alba se mi podruhé v životě, poprvé se mi to stalo u filmu Svéraz národního rybolovu, že jsem dostal chuť na láhev vychlazené vodky. U prvního alba doporučuji něco málo si zjistit o španělské občanské válce.
  • Flash
    Flash mecenáš3.6.2015 17:10Ultimátní komiksový komplet #072: Venom
    Nechci tvrdit, že to bylo vyloženě špatný ale přišlo mi to zmatený i podaní Venoma v tomhle smyslu mi nesedělo. Jsou ukk na které se těším a čtu hned a pak jsou ty, které založím ve fólii do knihovny. Na tohle sem se hodně těšil a moc mě to nepotěšilo. Asi jsem měl velké očekávání.
  • Flash
    Flash mecenáš29.5.2015 21:50Star Wars Magazín 2015/02
    Super. Potvrdila se mi kvalita z předchozího čísla, příběhy taky dobrý. Je to důvod proč vstát a jít do trafiky, plní mi to můj americký sen chodit si pro sešitovku.
  • Flash
    Flash mecenáš20.5.2015 01:27Star Wars Magazín 2015/01
    První příběh 5*- Vader je prostě hajzl, tohle je jeho klasika. Druhý příběh nic moc 2*. Zdá se mi,že celkově kvalita magazínu šla nahoru co mě ale štve je, že jsem se trochu cítil zmateně. Nj jsem fanoušek SW ale spíš filmový a to už je dávno co sem to viděl. Nějak mi něco uniká- moc velké universium, moc příběhů, moc postav. Kdo ví? V důsledku to ale smysl dává. 46 stran za 49kč co víc si přát. Sem rád, že u nás vychází aspoň nějaká sešitovka.
  • Flash
    Flash mecenáš10.5.2015 15:53Ultimate Spider-Man (časopis) 2014/01
    Bláto pro děti, v podstatě to není ani comics, spíš časopis ve kterém je komiks součástí.
  • Flash
    Flash mecenáš10.5.2015 13:34Bob a Bobek hrají hokej
    Kravinka spíš pro děti a ta cena je hrozná. Z čeho by ti buzííčci z ČT co si všichni platíme chtěli ještě vytřískat peníze, než z jedné z největších sportovních akcí u nás.
  • Flash
    Kdyby mi Spider-man zajebal 20 mega$, tak bych byl taky pořádně nasranej a nakopal bych mu po dvou red-bullech prdel. Tento spidey se mi líbil a je v pohodě i kresba ale cítím tady průser ve větru a to že ten příběh nejspíš nevýjde komplet. Proč sakra nenarvali těch sešitů do této knihy víc.
  • Flash
    Flash mecenáš15.12.2015 19:50Nejmocnější hrdinové Marvelu #004: Hawkeye
    Kabukiman: Zatím je to nahozené v testovacích menších městech, mělo by to pak vyjít znovu. Máš to tu i napsané poslední díl testovací série.
  • Flash
    Flash mecenáš28.8.2015 01:08Kačer Donald 2004/22
    Kapis nemáš masku na prodej?
  • Flash
    Flash mecenáš21.10.2014 21:02Kačer Donald 2004/22
    Třeba dotyčný je autista a nedokáže bez ní žít.
  • Flash
    Flash mecenáš20.10.2014 22:53Kačer Donald 2004/22
    To už není možné. Proč to všichni chcete.
  • Flash
    Flash mecenáš8.10.2014 22:47Calvin a Hobbes #01
    Scarface: Na straně 50 je Clavine místo Calvine,přitom všude jinde je Calvine, což nám starším připomene jistou reklamu. A na straně 122 je v té ceduli hobzúf potok ale jak se na to dívám,tak chápu jestli,že se to tam nevešlo ale pak nevím jestli tu ceduli tam dal hobbes,když se tak tváří a nebo úplně někdo jiný . asi nějaký hobz :D.pokud to byl hobbes tak bych to viděl hobbesův potok. A ještě jsem našel ale to nevím bo sem neviděl originál,na straně 7,jestli mu tygr schválně špatně radí,že 7+3 je 73.
    .
    .
  • Flash
    Flash mecenáš31.12.2014Koupím
    Koupím Omnibus vetřelců 1.nabídky na mail: wkolinek1@email.cz
  • Flash
    Flash mecenáš30.5.2014Prodám
    Prodám Xenu 1-4 a Batman od unicornu číslo 6.
  • Flash
    Flash mecenáš1.3.2014Prodám
    nabízím ultimate spiderman a spol. 13 za 120kč a tohoto spidyho http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=154 email wkolinek1@email.cz
  • Flash
    Flash mecenáš20.2.2016 21:08Srazy, cony, festivaly
    TAK Co potřebuju KDO BY Se zúčastnil???
  • Flash
    Flash mecenáš19.2.2016 15:18Srazy, cony, festivaly
    Návrh: Co kdybysme na Crweconu uspořádali nějaký sraz u většího stolu, kde by se setkali uživatele ComicsDB, něco jako ComicsDB stůl. Samozřejmě po přednáškách apod. s některýma se už znám, a určitě dost vás se zná mezi sebou. Co říkáte na tento návrh případně, kdo by se zúčastnil?
  • Flash
    Flash mecenáš1.10.2015 14:44* Připomínky a návrhy
    Mám ještě jeden návrh do nové verze db. Nevím jestli to tu někdo psal. Chtělo by to trochu pohrát s vyhledávačem.
  • Flash
    Flash mecenáš2.6.2015 13:33* Připomínky a návrhy
    Ještě ne. neměl sem cestu kolem.
  • Flash
    Flash mecenáš1.6.2015 19:51* Připomínky a návrhy
    Admini: plosím plosím ještě Venoma z ukk, chci to zkomentovat, než zapomenu o čem to bylo.
  • Flash
    Flash mecenáš19.5.2015 13:45* Připomínky a návrhy
    Super díky.
  • Flash
    Flash mecenáš19.5.2015 12:36* Připomínky a návrhy
    :D :D :D teď tak trochu nevím o čem mluvíš ale já myslel STAR-WARS magazín 1/2015. A jestli vychází až 21. tak se stala někde chyby bo ho držím v ruce už týden skoro.
  • Flash
    Flash mecenáš18.5.2015 20:12* Připomínky a návrhy
    Toe: Ještě SW magazín by mohl. ALe nechci tlačit na pilu, já si počkám ale když už to tu kolega začal. . . ..
  • Flash
    Flash mecenáš27.4.2015 15:28Pindárna
    Tak to potom jó nikdy sem to nezkoušel. Ale taky mám raději když mám comics fyzicky.
  • Flash
    Flash mecenáš27.4.2015 14:25Pindárna
    No ale když se podíváš v Americe furt vychází dost komiksů normálně. Má to sběratelský aspekt. A já digitalizaci nechci. Při představě že utopíš tablet nebo ho rozbiješ a comicsy v pýtchi. Tak je mám hezky v bedně a kromě požáru a tornáda se jim nic nemůže stát.
  • Flash
    Flash mecenáš27.4.2015 13:17Pindárna
    Řekl bych ale, že je v tom trochu rozdíl. Bavili sme se tu o ceně komiksů a teď o gramofonkách. Jenže gramofonky zabila spíš technologie, víc dat, přenosnější apod. Zatímco u komiksů můžem být rádi, že se nám ještě nepřenesl až moc na e-kniny.
  • Flash
    Flash mecenáš25.4.2015 14:57Pindárna
    Zack s tou plnou cenou máš pravdu ale nevidím jediný důvod proč bych měl kupovat knihu za 999kč když ji můžu koupit týden po vydání na jednom e shopu za 700 i spoštovným a další věc co mě napadla, zjistil jsem že cena vlastně není vůbec můj problém. Kdyz nějaký comics chci tak si ho koupím i kdyby stál 2000.
  • Flash
    Flash mecenáš24.4.2015 17:54Pindárna
    Jak si můžeš být jistý že se mi chce čekat. A myslím že mčet není optimální cesta.
  • Flash
    Flash mecenáš24.4.2015 14:35Pindárna
    Hele BBart mám rád, mám od nich dost knih a určitě kupuju dál,kupoval sem inějaké omnibusy za plnou cenu např. indiana jonese. Já klidně počkám, vím že je asi problém, jelikož to začli sázet moc rychle ale co mi chybí je nějaké vyjádření vbyznyse neplatí moc mlčeti zlato. A to hlavně k řadám new 52 jestli se bude pokračovat ať to mám jako řadu, když ne ok koupím anglicky ale čím později se to dozvím tím hůř. Kdo pak má dávat za sešity tolik doláčů. Booky nevím jak na tom jsou anglické. A co se týče nízké ceny ukk je to dobře ale jen v případě, že skončí a vyserou se na náš trh. Pak těm lidem nezbyde nic jiného než si příplatit a to je pozitivum něco je musí přivést. Taky sem začínal na spideyim kdy sem musel vyžebrat co měsíc nebo jak dlouho 50kč od máti. Ted mám booky i za litr.
  • Flash
    Flash mecenáš18.4.2015 19:52* Připomínky a návrhy
    No jako jo omluva se příjmá. Ale už sem to změnil bo sem tu ikonku nemohl najít.
  • Flash
    Flash mecenáš13.4.2015 13:41* Připomínky a návrhy
    http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3925 Mám to doma a stran sem napočítal trochu více.
  • Flash
    Flash mecenáš12.4.2015 12:56* Připomínky a návrhy
    U hexe pevné vazby počet stran ?!
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2015 13:25Sběratelský klub
    Je to dark horse série z roku 2004 http://www.mycomicshop.com/search?TID=499331 tato.
  • Flash
    Flash mecenáš7.4.2015 20:28* Připomínky a návrhy
    A ty komentu tomu rozumím,komu by se to chtělo furt číst.
  • Flash
    Flash mecenáš7.4.2015 20:26* Připomínky a návrhy
    Jo viděl sem tu kopii. Až na prvotní zarazení, že by on nařknul mě:D . Díky
  • Flash
    Flash mecenáš7.4.2015 20:14* Připomínky a návrhy
    andre má pravdu.Za to mu děkuji. Zacku já jsem to tak nemyslel, to bych určitě neudělal, když je toto jeden z mých nejoblíbenějších webů a trávím tu hodně času. Jen sem chtěl věc posunout,tak se zeptal, jak byse to řešilo kdyby se to stálo tomu s prstem na velkém červeném tlačítku. Chápu žes mu to asi poslal. Moje chyba já myslel že si tu rozepři zazmanemal. JEn mě zaralila osoba firesnake co napsal, že proč by to nepoužíval a že takových ikonek moc není. Přitom to není tak těžké vyrobit, samozřejmě pokud měl někdy pc na zš. A co se týčé mě, škola selhala vždycky, proto v ní furt jsem. A co se rodiny týče, tam bych moc při vší úctě nerýpal, děkuji.
  • Flash
    Flash mecenáš6.4.2015 14:29* Připomínky a návrhy
    Zacku :Naposled jak jsem se ptal na pravidla, tak si napsal, že žádné nejsou. Tak se zeptám takto: Jak se řeší, když někdo začne používát mojí ikonku. Konkrétně co bys dělal,( a teď v teoretické rovině) kdybych si vzal tu tvojí a začal ji používat. To bys nějak řešil?
  • Flash
    Flash mecenáš6.4.2015 14:05Srazy, cony, festivaly
    Odnominováná. To zní jako by na comics db byli někde miny.
  • Flash
    Flash mecenáš20.3.2015 18:18* Připomínky a návrhy
    Jsou nějaké statistiky kolik náhodných návštěvníků tu příjde třeba za týden.
  • Flash
    Flash mecenáš19.3.2015 12:48* Připomínky a návrhy
    Zack: Ještě mě napadla jedna věc co by sem si moc přál tady na db. A to možnost dát třeba 2,5 nebo 3,5 4,5 1,5 hvězdičky. Jelikož když chcu dát třeba 65% hodnocení tak to musím zaokrouhlit na 70% a tak dát 4* abych o těch 10% neojebal hodnocení. A to už zkresluje dost. a taky si psal že 0 je jenom takový flusnutí. A když chci dát 10% tak musím dát 20. apod.
  • Flash
    Flash mecenáš19.3.2015 12:45Sběratelský klub
    jo to mě napadlo první ale jak sem to zadal tu do okýnka tak mi to nic nenašlo. Asi jsem to blbě napsal.
  • Flash
    Flash mecenáš18.3.2015 23:26Sběratelský klub
    Invape: můžeš rozvést trošku o co jde? Všichni co víte všechno zamáčkněte slzu. Tak o co jde?
  • Flash
    Flash mecenáš18.3.2015 18:47Pindárna
    SASAN_KING hele s tím čečenskem to je složité. čečna je vpodstatě jedna z muslimských brán do evropy. Tím,že to tam rusáci držej tak jich u sebe zas nemají tolik jako italové franíci apod. A zkus si najít na netu videa co tam dělali čečenci rusákům. Např. vesnici hlídali mladí ruští kluci co museli na vojnu. A tu vesničku nečekaně přepadlo několik vousáčů. A co myslíš no hlava nazůstala na hlavě. Rusům se nedivím, že čečnu dojebali. Čečenci byli hovada a jeli partýzanku. Tudíž nečekané útoky apod. a to je zbabělý druh války. Ale někdy ti nic jiného nezbývá. A další věc na Rusku, teďka tam už pár let kvete krajní pravice. To je sice shit ale za 10-15 let budou mít u sebe čisto. Zatímco my nevíme co nás bude čekat,když jedem multikultiamerikolevel.
  • Flash
    Flash mecenáš13.3.2015 11:18* Připomínky a návrhy
    A neuvažovali jste o možnosti hodnocení žádnou hvězdičkou. Jelikož můžou být komiksy, které si ani tu 1 nezaslouží
  • Flash
    Flash mecenáš6.3.2015 14:55* Připomínky a návrhy
    Zack ohledně příspěvků.
  • Flash
    Flash mecenáš4.3.2015 23:09* Připomínky a návrhy
    Má comicsdb nějaké oficiální pravidla do ,kterých jde nakouknout? A jestli ne, tak pro ne?
  • Flash
    Flash mecenáš2.3.2015 18:18Srazy, cony, festivaly
    Snad ste se nepohádali chlapci.
  • Flash
    Flash mecenáš16.2.2015 14:36Slevy, výprodeje, bazary
    Kapis a co Indy ten tě nezajimá? A Toe: a myslíš,že bbart bude pokračovat?
  • Flash
    Flash mecenáš14.2.2015 01:19* Připomínky a návrhy
    Neboj admini nejsou zaostalí . Beztak jen nemaj ISSN nebo někde kalí na baru s tím,že na to nemůžou zapomenout.
  • Flash
    Flash mecenáš11.2.2015 18:58Slevy, výprodeje, bazary
    Zack, hej tak,já tu mám nějakou starou postel, ti ju pošlu a ty mi komiksy ok? pošli adresu
  • Flash
    Flash mecenáš11.2.2015 13:30Slevy, výprodeje, bazary
    Kapis: je fakt,že u Sýkoráku, jsem byl jednou. Tak rok zpět. Se podívat jestli náhdou by nebyl vetřelec 1 predátor 1. A ejhle byl jen predátor, takjsem to vzal. Pak sem tam byl nedávno, jak sem se tu bavili a všecko fuč. Já si ty omnibusy nechával posílat od comicspointu domů . Bral sem to po 4 kusech apod. Vetřelci 1 sem nedávno sehnal asi oficiálně poslední kus z daemon obchodu za plnou palbu. Chybí mi už jen terminátoři a už rozjíždím Jonese. Chybí mi 2 . U něj sem čekal,že zlevní a furt nic. Tak sem řekl doma, že pry Vánoce. Tak sem nějaké dostal. Dají se sehnat kolem 620kč . To není tak moc. Z něčeho ten BBart žít musí.
  • Flash
    Flash mecenáš10.2.2015 23:09Slevy, výprodeje, bazary
    V ostravě nic nebude. Jedině,že by něco zbylo z prahy a to pochybuju.
  • Flash
    Flash mecenáš7.2.2015 18:09Pindárna
    U mě to je i tak, že sice jsem zatím ještě na škole a nikde nepracuju ale, peníze co dostávám,tak mi jich začalo být líto, když vždy sem si uvědomil,že sem to prokalil, nebo prosázel,tak se si začal kupovat komiksy a dělá mě to šťastným,že už něco mám . Předtím sem takhle naky pátek, ujížděl na xboxu ale hrál, hrávl sem už novější hry,tak už mě ty starší tolik neba. ikdyž mám srdcovky tiberiun sun apod. Překvapivě sem tedka četl výpravu za ptákem času z let 82 a dál a bavilo mě to . To se u her řící nedá. A tak jsem rád, že aspoň něco doma mám. A navíc 99% comicsů nejde stáhnout z uložto cracknout a číst. A cena se drží klesá i padá, zatímco u her jen padá. Najíst doma dostanu, do aut blázen nejsem, jak mojí vrstevníci. Oblečení kupovat mě už nebaví a stejně ho zničím časem. Tak proč to nevrážet do komiksů.
  • Flash
    Flash mecenáš5.2.2015 16:08Pindárna
    Lenny : Tomu se říká realita.
  • Flash
    Flash mecenáš5.2.2015 16:01Pindárna
    Invape máš pravdu. Nejhorší co mě děsí, že jak to semnou švihne,tak moje sbírka skončí někde na půdě,ve sklepě, nebo ji někdo prodá.Potomky nemám ale kdybych měl,tak vím,že na 90% to neocení a někde to střelí aby bylo na trávu či pivo. Pěkně to vidím,tu šílenost na mém otci,on pěstuje kaktusy a chová rybičky,předtím hady, a furt se mě ptá, jestli nechci pěstovat kaktusy,či začít s rybičkama. Ano je to pěkné ale nerozumím tomu a zas,až tak mě to moc nebere. Jednou došlo i na debatu, co s tím mám udělat,kdyby náhodou umřel,že mi nechá číslo na chovatele a těm ať to prodám. Tudíž,nejrozumější podle mě je, najít si někoho,o kom víš,že to ocení a odkázat mu svoje comicsy. Uvažoval sem nad tím a nemám komu ale třeba mě začne za pár let bavit něco jiného. jsem mladej zatím,tak uvidíme.
  • Flash
    Flash mecenáš5.2.2015 11:45Pindárna
    Kapis : A pokémoni nic jo? S tím kvsc mě to nesere, ale ten hellboy mě už sere.
  • Flash
    Flash mecenáš4.2.2015 23:24Pindárna
    Sběratelství je hromadění comicsů se zaměřením na vzácné nebo oblíbené kousky. Sběratel= osoba aktivně shanějící a pravidelně vyhledávající comicsová díla.
  • Flash
    Flash mecenáš2.2.2015 09:04Povinná četba
    Kaluž,tak to vypadá hustě.
  • Flash
    Flash mecenáš29.1.2015 21:05Sběratelský klub
    http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=5159 Jak se toto prodávalo. pochybuju,že to půjde sehnat ?!
  • Flash
    Flash mecenáš24.1.2015 00:59Pindárna
    Kapis : znám, tě ze srazu z Ostravy ale, nepřišel si mi až tak politicky založen.(i zkomentů) Ke které straně ty vůbec přičuchneš. nebo si anarcháš.
  • Flash
    Flash mecenáš22.1.2015 17:43Pindárna
    Tak na osmitisicívku, bych nelezl. S mojim štěstím,bych urval lavinu, nebo by museli pro mě přiletět záchranáři. A radši to investuju do comicsů. Invape a chceš moji adresu, abys to měl komu odkázat? :D aspoň před tím,než polezeš na další horu.
  • Flash
    Flash mecenáš21.1.2015 18:18Pindárna
    invape:ale víš o tom,že není v tvých silách mít všechno. Abys pak neumřel zklamaný,žes to nestihl. Nebo máš nějaký rok jako hranici,od které musí být vše?
  • Flash
    Flash mecenáš21.1.2015 17:44Sběratelský klub
    Jo zabloudila,posílala email modelů lodiček. Ale fakt pěkné. ! pak se prý podívala,že je na sběratelství comicsů
  • Flash
    Flash mecenáš21.1.2015 14:46Pindárna
    Kapis: A jak to tehda vyšlo? Podle databáze vyšel paperback a hardcover
  • Flash
    Flash mecenáš21.1.2015 14:44Sběratelský klub
    O jakých lodích je řeč?
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 182 (cca 40426 Kč)
Chci: 0
Sháním: 3 (cca 1047 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 36 (cca 7624 Kč)
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0