• Indy
    Indy17.3.2013 20:39Americký upír #01
    Skinner Sweet je po dlouhé době opravdu originální upír a jsem si jist, že Snyder s Kingem vytvořili opravdu geniální sérii, kterou si budu s radostí kupovat. Všechny příběhy byly skvělé, kresba krásně syrová. Výtvarně je to jeden z nejlepších komiksů, co jsem v poslední době četl. Skláním se před autory a jdu si to přečíst znovu:)
  • Indy
    Velmi pěkné, při čtení jsem se bavil. Velký JMS je můj milovaný autor už od dob, kdy jsem propadl seriálu Babylon 5 a jeho Thor byl velmi pěknou kombinací relativně vážného tématu znovuzrozeného Thora a vtipných odboček k interakci Asgardu s americkým venkovem. S Thor: Vikingové raději nesrovnávám, je to trochu jiný záměr. Škoda, že je tento komiks jen součástí UKK a nejspíš se tu hnedtak nedočkáme pokračování. Velmi slibný rozjezd a jako jednohubka k rozšiření komiksové gramotnosti českých čtenářů velmi milé.
  • Indy
    Indy22.7.2012 22:55Star Wars Magazín 2012/07
    U mně zatím nejlepší číslo. Kyle Katarn nadmíru potěšil!
  • Indy
    Bavil jsem se, Loba zas tak nacteneho nemam. Ve sbirce mam dokonce zatim pouze Posledniho Czarniana. Lobovu kultovitost v nascih luzich a hajich jsem doposud moc nechapal, ale vcera, kdyz na me v knihkupectvi vykoukla Mignolov obalka, dostal jsem chut a musim rict, byla to nesmirne prijemna a osvezujici jednohubka. Sezenu si dalsi:)
  • Indy
    Indy21.6.2012 09:32Star Wars Magazín 2012/06
    S tim publikovanim komiksu, co jiz vysly v Omnibusech, by si meli dat pohov. Preci jen jsme maly trh, takze myslim neni problem zjistit, co uz vyslo a co ne. Bohuzel predpokladam, ze takovyhle research je nezajima. Kazdopadne zbytek fajn a velke diky za vymenu papiru, ktery jiz nesnese srovnani s toaletakem:) Jeste obalku silnejsi a po formalni strance nepujde casopisu nic vytknout.
  • Indy
    Hlavní příběh mě bohužel podobně jako ostatní recenzenty vůbec nechytil. Pro mě příliš zmatené a celkově divné.
  • Indy
    Skvělej rozjezd hodně působivého hororu. Joe Hill zdědil po tátovi opravdový talent:) Nezbývá než čekat na dvojku.
  • Indy
    Indy5.4.2012 11:45Alois Nebel (2. vydání)
    Zajímavé dílko se zajímavými výjevy velmi netradičního hlavního hrdiny. Část odehrávající se na Hlavním nádraží v Praze se mi líbila nejvíc. Nenudil jsem se a čtení utíkalo rychle. Jen jsem se často ztrácel v tom, co se vůbec děje:)
  • Indy
    Indy5.4.2012 11:41Liga výjimečných I.
    Není moc co dodávat. Výborný nápad a ještě lepší zpracování. První kniha je dle mého názoru skvělý rozjezd a společně s druhým svazkem získá komiks hloubku. Jedná se o výborné čtení, které člověk nepustí z ruky, dokud není na poslední straně. Ostatně, od Moora jsem nečekal nic horšího:)
  • Indy
    Pokračování SW ze Staré republiky opět výborné, krásné dovyprávění příbehu Nomi Sunrider, bratrů Quel-Dromových a Exara Kuna. Četl jsem doslova jedním dechem a užíval si scénář i kresbu, která byla oproti první půlce minulého svazku o mnoho stravitelnější. Jen tak dál, takhle si představuji příběhy z dob 4000 let před Epizodou IV. Osobně nyní doufám, že se dočkáme nějaké kompilace již vydaných komiksů na motivy Bioware her Knights of the Old Republic.
  • Indy
    Indy3.4.2012 18:50Star Wars/Hvězdné války
    Můj úplně první komiks! Moje salátové vydání zakoupené na trafice v roce 92 je nyní pěkně obalené, aby z něj již neodkapávala nostalgie:D Strašný papír, který byl odpudivý už tenkrát, lettering na zabití a barvy jak z dětských omalovánek. Nicméně krásná připomínka komiksových popřevratových prvotin a kus mého dětství - bylo mi tenkrát 7 a netušil jsem, proč se Žvejk jmenuje Chewbacca (což jsem neuměl vyslovit) a roboti místo "Sí Trípio" a "Ártů" najednou jakási kombinace písmen a číslic:) Priceless!
  • Indy
    s prací JMS jsem se seznámil skrz seriál Babylon 5 a od té doby na mistra nedám dopustit. Krajina je opravdu skvělý kus komiksu a hlavně vybroušený příběh, který jistě nezapře léta práce. Knihu jsem doslova nezvládal odložit, dokud nebyla dočtena a pak jsem si nad ní ještě pěkně popřemýšlel.
  • Indy
    Indy3.4.2012 18:42Liga výjimečných II.
    Nemám slov. Skvělé dílo, které doplňuje a uzavírá příběh Ligy. V první řadě je to ale pekelně dobrý komiks pomrkávající na znalce literárních předloh, ze kterých hrdinové vzešli. Z Války světů si sekvel bere to nejlepší a v poslední třetině mi i klesla čelist. Skvělé.
  • Indy
    Rozjet u nás Green Lanterna není vůbec legrace! Tajemství původu bylo lehce stravitelné, ale Žádný strach už je na tom hůř. Hal je oživen, ač nevíme proč zemřel, čtenář netuší proč najednou není jediným lidským Lanternem apod. Nechtějte ani vědět, jaké peklo by nastalo, kdyby BBArt vydal obecně blahořečenou Blackest Night - tam jsem se při čtení originálu polovinu děje vůbec nechytal, co se to vůbec děje a kdo je vůbec kdo. Tento DC hrdina je úzce spjat s dalšími členy Justice League a pro neznalce je tato kniha trochu vytržená z kontextu. Nicméně určitě nejde o špatný příběh, graficky ani obsahově. Doufám, že u nás nevychází naposledy (BTW: všem doporučuji nový CGI animovaný seriál Green Lantern: Animated series, jedná se podle mě o výborný počin Cartoon Networku plný skvělých příběhů)
  • Indy
    Jako fanoušek WoW jsem pochopitelně po Ashbringeru sáhl, ale měl bych nemálo výhrad. Pro nezasvěcené je to velice chaotické dílko a polovina vousatých postav splývá a člověk netuší kdo je kdo. Příběhově Ashbringer nevyniká, pro nefanouška příliš generická fantasy naprosto bez hlubší myšlenky, pro geeka, co v Azerothu trávil nejeden večer nicméně prima osvěžení loru. Kresbou mi přišel Ashbringer občas až moc mangoidní, což je v mém případě mínus. Vazba sešitu mi přišla, že se už při prvním velice ohleduplném čtení musí každou chvíli rozpadnout v rukou. Závěrem dodám, že navzdory slabšímu Ashbringerovi si komiksové příběhy o Worgenech zaslouží vydání:) Co vy na to?
  • Indy
    Ultimate vesmír mi jednoduše učaroval a fakt, že u nás konečně něco vychází s příslibem pravidelné periodicity je prostě super! Škoda jen, že si Pavoučí muž nevysloužil vlastní knihu podobně jako FF4 a jejich "Zrod" Ti jsou tedy "hotoví" a začínají laškovat s prvním velkým padouchem, zatímco Spíďa ještě nemá ani kostým. Jinak paráda po všech stranách, k formátu nemám moc výhrad.
  • Indy
    Ultimate vesmír se mi moc líbí, ač jsem nebyl úplným fandou nápadu nového převyprávění starých sérií. Zrod FF4 je skvělý, nápad s N-zónou originální a budu velice nadšeně odbírat pokračování v podobě dvouměsíčníku Ultimate Spider-Man a spol.
  • Indy
    Indy3.4.2012 18:17Iron Man: Extremis
    Příběh se mi moc líbil, kresba skutečně netradiční, až fotorealistická. Doufám, že z příběhu o projektu Extremis budou čerpat autoři celovečerního Iran-Mana 3.
  • Indy
    Green Lanterna je v tuhle chvíli jeden z mých nejoblíbenejších superhrdinů ze stáje DC a jeho první počeštěný příběh z pera Geoffa Johnse je celkem fajnovou originovkou a já už se těším na díly další. (snad se tu objeví i Blackest Night a Brightest Day, to jsou teprve kousky, po kterých jsem si tohohle hrdinu zamiloval)
  • Indy
    Indy29.11.2011 21:14Daredevil: Rok jedna
    Příliš jsem zprvu nečekal, ale tahle zrodovka u mě naopak vzbudila velký zájem o celého Daredevila, takže mě čeká v brzku nákup prvního Omnibusu:) Millerův scénář má dobré tempo, čtení uteklo jako voda.
  • Indy
    Indy29.11.2011 21:11Captain America #01
    Kniha mě velice mile překvapila, Ed Brubaker skutečně rozehrál povedenou show. Moderní kresba taktéž na výbornou. Můj první komiksový výlet do světa Kapitána Ameriky a já si vychutnal skutečně každou stránku.
  • Indy
    Indy24.11.2011 00:27V jako Vendeta
    Úžasný komiks a úžasným příběhem a poselstvím. Skvěle zpravovaná premisa a dokonale dotažený scénář. Neni v podstatě, co víc dodat, vše již bylo dříve o tomto skvostu řečeno. Můj top ve sbírce.
  • Indy
    Úžasná kresba. Na výjevy od Mika Mignoly bych se mohl dívat celé hodiny.
  • Indy
    Indy4.4.2012Koupím
    koupím sérii Transformers (1-4) vydanou u nás v roce 1993 Slovartem. Nabidky zasilejte na j.vana@email.cz
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 0
Mám: 183 (cca 74980 Kč)
Chci: 1 (cca 890 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0