Vítejte v děsivém a šokujícím světě marvelovských zombií! V alternativní verzi komiksového světa, ve které byli všichni hrdinové planety změněni v lidožravé zombie. Zakrátko už na Zemi nezbyl ani jeden živý člověk... a živí mrtví se musí začít poohlížet po novém zdroji potravy. Naštěstí právě v ten čas přilétá Silver Surfer. Je možné, že jeho příchod poskytne všem potřebnou příležitost?!

V české mutaci vyšel tento svazek jako 22. v pořadí.

Každá kniha obsahuje exkluzivní rozhovory s autory a kreslíři, shrnutí minulých událostí, galerie postav, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Gabriele Dell´Otto (Tajná válka). Vychází jednou za 14 dní.

Obsahuje sešity série Marvel Zombies (Vol. 1) #1-5 (prosinec 2005 - červen 2006)


Scénář
Robert Kirkman
Art
Sean Phillips
Ink
Sean Phillips
Barvy
June Chung
Obálka
June Chung, Arthur Suydam
Lettering
Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2280-708X (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
177 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
532 g
Stran
136
Cena
199 Kč
Originál
Marvel Zombies (Marvel Comics, 2008)
Varianty
Zombie z Marvelu (2024)
Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu (2013)
  • radimisko
    radimisko13.4. 16:27Zombie z Marvelu
    Zombie z Marvelu mají jednoduchý ale úderný děj. Kresba Seana Phillipse (Vetřelci, Temná věž) má správně pochmurnou atmosféru a dravý styl. Ikoničtí hrdinové s prohnilou fazónou vypadají zajímavě neokoukaně.
  • ludek.n
    Na zkázu, která zasáhla Zemi, nebyl nikdo z lidí připraven. Dokonce ani superhrdinové nedokázali nákaze čelit. I oni podlehli a přerodili se do podoby živých mrtvých, kteří hnáni neustálým hladem pak díky svým schopnostem velmi rychle vyhubili všechno živé. Zdá se to neuvěřitelné, ale posledním kdo na Zemi zbyl příčetný, byl Magneto… ani jemu to bohužel dlouho nevydrželo. Dokážete si představit něco šílenějšího a mimóznějšího, než je Captain Amerika s odťatým vrškem hlavy nebo Black Panter, kterému Giant Man postupně odřezává končetiny? Zombiovský scénárista Robert Kirkman udělal z marvelovských ikon odporné lidožravé kreatury a bez jakýchkoli zábran je vypustil na nic netušící čtenáře. A Sean Phillips ho v tomto šílenství ještě podporuje. Což o to, nakreslené je to parádně, co je to ale platné, když namísto jásání se vám chce zvracet. Absence příběhu je nakonec to nejmenší, co vám na téhle pětidílné minisérii bude vadit. Pro mě už to bylo za hranou, příliš silný šálek kávy, a jen jsem si potvrdil, že v marvelovském vesmíru je možné cokoliv - i takováto zvrácená devastace hodnot.
  • faster86
    Je to taková příjemná blbůstka. Některé vtipy a Kirkmanovi nápady jsou tu dobré a promyšlené, samotný děj je nic neříkající... je tu klasické superhrdinské "spojíme síly a porazíme všechno a všechny". Pokud si chcete vzít něco na půlhodinu až hodinu na odreagování tak proč ne. Z kompletů celkově je to jedna z těch lepších věcí.
  • louza
    Uf. Dobrej eklhaft. Kirkman se s tím teda nepáře. Elasticita myšlenkových pochodů v Marvelu je občas udivující. K čemu dokáží své rodinné klenoty propůjčit. Skupina superhrdinů nakažená zombie virem, která sežere celý svět a momentálně trpí hlady je dost velký bizár. Ale je fakt, že i když nejsem fanoušek zombíků, tak tohle docela dává dějový smysl (na to co to je) a pokud opevníte žaludek a odhodíte předsudky, tak se místy i docela černě pobavíte. Kirkman není hvězdným autorem zobíkáren náhodou i když tohle je od Walking Dead vcelku daleko. Angažmá druhdy kriminálového Seana Phillipse je tady zajímavým, leč dokonale smysl dávajícím tahem. Asi to není kniha k níž bych se nějak rád vracel, ale je to rozhodně singularita stojící za přečtení.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš21.2.2021 09:42Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu
    Svet ľudí padol. Superhrdinovia sa zmenili na krvilačných zombies, zdecimovali svet a doslova zožrali každého, na koho narazili. Na seba navzájom neútočia, ale inak je to učinená apokalypsa. A vtom sa na oblohe zjavil on. Silver Surfer. Zombie z Marvelu je tak bizarný nápad, že proste musím dať 4*. Je to síce šibnuté, detinské a nemá to žiadne pravidlá (niekedy je oddelenie hlavy od zvyšku tela smrteľné, inokedy nie), ale napriek tomu to fungovalo a to prevažne vďaka parádnej kresbe Seana Phillipsa (Fatale, Zatmívačka). Scenár Roberta Kirkmana (Walking Dead) ma nejako extrémne neodrovnal, ale ani on nebol zlý a miestami dokonca disponoval veľmi dobrými nápadmi. Koniec vcelku očakávateľný a vedľajšia dejová linka s Black Pantherom (a spol.) nudná. Ako celok nechutné. Zvrátené. Zábavné.
  • Lobok257
    Tak tohle se povedlo :D
  • mearez
    T'challa a Janet jsou jediný cool postavy. Jinak se jedná o takovou úchylárnu od Marvelu. Moc se mi to nelíbilo, ovšem světlý chvilky to má. Vracet se k tomu nebudu, konec je divnej a zároveň cool. Kresba se k tomuto příběhu krásně hodí. Za mě 3*. t
  • karl173
    Nevadí mi přečíst si něco z alternativních světů, když to přinese nový úhel pohledu, nevadí mi přečíst si něco ve smyslu parodie, když je to vtipné a povznese se to nad něco vážnějšího, ale tohle bohužel nemá ani jedno. Má to pár zajímavých nápadů, ale tím to končí. Bylo to nezajímavé a poměrně nezábavné a to jsem si říkal že to může být fajn nápad. A kresba bohužel také nebyla nic moc. 45%
  • Blackhand47XD
    Mozky, superhrdiny, mozky...
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš28.3.2018 22:44Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu
    To je správná prča. Fakt jsem se nasmál po celou dobu. Přitom to má logiku a není to hloupé a je to v rámci Marvel univerza hluboké, má to prostě hlubší význam a samotný Zombie svět mě láká o to víc. Proč nevyšly další pokračování je mi záhadou. To by bylo teprve něco, a ne kraviny typu... však vy je znáte dobře z UKK a NHM. K tomu ta kresba je super a ty mozky čouhající z lebky. Takové přehození psýchy postav jsem snad nikde jinde neviděl, ale tady je to prostě skvělé.
  • autokineton
    Jo je to taková blbost, ale mě se to prostě moc líbilo, hlavně sežrání Silver Surfera - příjemné osvěžení v rámci kompletu :-) 90%
  • Fimi
    za mě dobré, ale škoda, že jsme nedostali pokračování, kde zombie požerou celý vesmír....
  • trudoš
    Veselé dílko, které si netradičním způsobem utahuje z kánonu Marvelovského univerza. Jistě, logika jde stranou v mnoha ohledech, ale na tom tenhle komiks prostě nestojí. Je znát, že si Robert Kirkman užíval možnost oblíbené hrdiny předvést v dosti morbidním světle. A funguje mu to skvěle, třeba ufňukaný Peter Parker je vážně k nakousnutí - doslova. Což podtrhuje kresba Seana Phillipse, která se k této hororové úchylárně geniálně hodí.
    Navíc dějová linie je funkční, a přestože se z valné většiny skládá z brzy otřepaného „sežer, nebo budeš sežrán“, je nápaditá i zábavná. Snad jen ke konci už to začne být trochu moc divoké a znalost širších souvislostí je evidentně k pochopení nezbytná. Ovšem, i takoví analfabeti jako já se v téhle tlačenici neztratí, protože co člověku nedojde, stejně nehraje pro zápletku roli.
    Je milé vidět, že si celosvětově úspěšné nakladatelství umí udělat legraci ze sebe sama. Jak už nastiňuje Marco M. Lupoi v úvodím slovu, budete možná zvracet, ale zvracet s úsměvem.
  • S4TW
    Jak začít? No, každopádně se jedná o zajímavou vsuvku a ve světě Marvelu o poměrně originální dílo. Je docela fajn vidět naše oblíbené hrdiny rozsekané na kaši a v záporných rolích, kdy žerou všechny, komu ještě aspoň trochu bije srdce. To je ovšem pro mě jediný klad tohoto díla. Komiks mi rozhodně nepřišel nějak zvlášť oplývající vtipem (v tomto směru byla daleko lepší She-Hulk), příběh také není bůhví jaký (prostě se jedná o jednu velkou hostinu super-zombíků). A kresba? Ta mi přišla snad nejhorší ze všeho, jako kdyby si kreslíř vytvořil dvě/tři šablony a na ty jen dokresloval. Taky mi přišlo dost divné, že se Galactus nechá oddělat vlastní silou, kterou by měl mít v malíku (ale to je možná jen má neznalost). Od tohoto díla jsem čekal hodně a bohužel má očekávání nebyla moc naplněna. Možná kdyby se příběh začal vyvíjet od chvíle, kde skončil, čili drancováním vesmíru, to by mohlo mít daleko větší grády. Musím se hodně tlačit ke třem hvězdám, ale když to vezmu kolem a kolem (hodně velkým kolem), tak si to tato kniha asi zaslouží, nejspíše mi to jen nesedlo, ale každopádně se jedná o originální zpestření, které chvíli baví.
  • jh666
    Pobaví, to ano, ale v kompletu je dost lepších titulů.
  • Walome
    Hrozivé, hloupé a absolutně nevtipné... a ještě nudné. Brr, rychle pryč.
  • firesnake
    Pěkný komiks, takové What if. Řekl bych, že jako takový odpočinkový komiks docela dobrý.
  • Xeelee
    Miluju zahnívající zombíky a v kombinaci s brutálním černým humorem nejhrubšího zrna to mohla být perla, nebýt děravýho scénáře. Celej nápad s přenosem schopností je těžce prvoplánovej a nechápu, jak na to mohli nepřijít dřív. Fajn, aspoň máme bombastickej závěr, kterej pokračování posune do zajímavějších lokací.
  • mAGiic
    Velká míra brutality a černého humoru, to já rád. Nejlepší byl stejně Silver Surfer a Spider-Man bez nohy:D 4*
  • gobers
    Źádná velká hloubka... prostě zombárna. Místy jsem se fakt hodně smál. Tenhle alternativní vesmír se Marvelu dost povedl, ale zase je třeba říci, že to není něco, k čemu by se člověk nezbytně vracel zase po čase zpět. Rozsahem tak akorát, o moc déle by tomu totiž asi nevydržel dech... což ostatně potvrzují pokračování v angličtině, která už mě po čase začala docela nudit.
  • mr.des
    Luxusni odnoz od obvyklych serii Marvelu, ktera dokaze vyborne pobavit.
  • jones1240
    Nečekejte žádný vážný postapokaliptický thriller tady se hraje čistě na humor a funguje to. Humor funguje skvěle a zombie dialogy sou taky super. za mě jeden z nejlepších komiksů co v UKK vyšlo
  • Filip123
    Vůbec jsem tuhle sérii neznal a tak jsem si říkal co to je jako za pí.....u ale nakonec jsem byl mile překvapen zábavná věc a moc jsem se pobavil vřel doporučuji tuhle odlišnost
  • stepan.tichy
    Vtip funguje. Nečekejte kdoví co a budete příjemně překvapeni jako já. Super jednohuba :)
  • Fry
    "Ultimátní komiksový komplet #41: Zombie z Marvelu" - Ohledně tohoto komiksu se tady řeklo už hodně, byly tady kladné názory, záporné názory a názory, které byly někde uprostřed, je čas podívat se na to mýma očima! O "Marvel Zombies" jsem si vždycky myslel, že je to jedno ze zásadnějších komiksových děl a vždy jsem si říkal: "Sakra, proč to u nás nevyšlo?" a od UKK jsem dostal jasnou odpověď... "Zombie z Marvelu" nejsou nijak extra zábavné, ani nijak extra zajímavé, uzemní vás po chvíli leda tak nuda - tento komiks je takový lepší průměr. Od začátku jsem fandil "Magnetovi", protože ta Marvelácká sebranka mi vůbec nebyla sympatická, i když to na začátku celkem šlo, ale po chvíli už vás nebaví sledovat, že v každém čísle někoho odrovnají... Jediným plusem jsou pak ty obálky a rozhovory na konci. Za mě 4*!
  • rynda
    jo ale radši nebudu ztrácet čas. dík Kaluž
  • Kaluž
    Tak čekal jsem ledacos, ale že to bude taková tuctová hovadina mě nakonec trochu zaskočilo. Superhrdinové z Marvelu převlečení za zombie jsou pořád ti samí superhrdinové z Marvelu, takže veškeré oslavné ejakulace byly zbytečně předčasné. Kirkman neKirkman, tohle si klidně mohl lajsnou kdejaký nýmand s marveláckou základkou, originálního nebo, chraň Stana Lee, zábavného na tom není zhola nic. A navíc i ten Sean Phillips jede v nějakém ultra light režimu, protože kresba vypadá jako výblitky druhořadého mazala. Osobně Phillipsovy obrázky řadím ke špičce komiksového umění (Fatale, Criminal, Incognito... to jsou kurva perly), ale tohle je ryzí digišunt. Horor to není, komedie taky ne... mám takový pocit, že je něco shnilého nejen na stránkách tohoto postapokalyptického paskvilu, ale i ve všeobecném vkusu hodnotícího čtenářstva. Ale abych furt jenom netrousil síru a neházel exkrementy, to finále s Galactusem celkem ušlo a myslím, že se mi dokonce lehce zvedl i koutek, což by vypovídalo o jisté míře užitého šprýmu. O třeskutém černém humoru, při němž by mi v hurónském smíchu vyhřezly střeva, se však opravdu hovořit nedá. Škoda.
  • Saiffer
    Pre mna velke sklamanie. V scenari bolo len par napadov, ktore stali za to. Kresba je cela taka skareda a akoby "narychlo". Viem, ze by to malo navodzovat "post-apo" atmosferu ale miesto toho je to len cele take nevábne a nemate radost pozerat sa na to i ked tam je kopec hrdinov. Pribeh ma vobec netahal. A cakal som i viac vtipnych hlášok.
  • Flash
    Souhlasím s willisem ↓. Navíc je prima vidět supráky i zjiného pohledu,objevuje se jich tu fakt hodně.Zombie téma je velice aktuální,a vtéto knize se dozvídáme,jak by mohl svět vypadat,kdyby se zombiemi stali superhrdinové.Hodně se mi u tohoto booku líbíla kresba.Ale jak psal willis na pokračování to je spíš pro fanoušky série.
  • adevr
    ...proč ne...:) ?

  • Schramm
    Docela zajímavé, takovým perverzně bizarním způsobem (hvězdička navíc za dilemata Petera Parkera), ale víckrát (tj. jako pokračující sérii) bych to číst nemusel.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš13.12.2013 12:04Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu
    Ani nevím co jsem od toho vlastně čekal. Možná víc humoru, možná větší šílenost. První půlka jsou víceméně rozhovory postav, které by se dali libovolně prohazovat a nic by se nestalo. Druhá už spěje k akčnímu finále, které má jakés takés fajn zakončení. Sice se mi celkem líbila kresba a barvy, dokonce jsem se pousmál nad Wolverinovým "úderem", ale nedokážu si představit, že bych tuhle sérii sbíral.
  • willis
    U mě spokojenost. Avengers zombie. Černý, morbidní humor. Jako jednorázovka dobrý, ale nevím jestli se to dá ještě někam posunout, takže pátrat po pokračování asi nebudu.
  • Flash
    hodně pěkná kresba a nechápu co na tom berete jako zklamání,pokud je walking dead jeho vrchol,tak asi je jasné,že tuto laťku jen tak někdo nepřekoná,nechápu co od toho čekáte. Nesmí se to brát tak vážně a máme ztoho slušnej komiks s podprůměrným dějem,o který ale vtomto komiksu asi zas až tak moc nejde
  • rooty
    Velké zklamání, od Kirkmana jsem čekal po výborných Walking dead něco zábavnějšího. Nepřišlo mi to ani vtipné a ani zajimavé. Jenom hodně brutality, nic navíc.
    Sean Philips mi ale potvrdil, že je výborný i jako kreslíř superhrdinů, jeho styl mi hodně sedne.
  • krvinka56
    Tak na tohle sem se opravdu hodně těšil už od dob kdy sem si o tom přečetl článek. A musím říci pro mne jedno velké zklamání. Autorovi živé mrtvé mám fakt rád ale tohle se mu fakt nepovedlo. Najde se tu pár dobrejch nápadů ale jinak nic moc. Autor kolísá mezi parodií na zombí žánr a parodií na superhrdiny. A ani u jednoho to nedokáže vybalancovat a by se to naklonilo na tu či onu stranu. Kresba mi nesedla a ni ten příběh a neustále fňukající pavouk mi lezl na nervy. Sice je tu pár hnusnech forku ale nic moc. Tak nějak sem čekal trochu víc hlavně od toho konce to byla fakt blbost na entou . Cokoli jiného by bylo lepší nežli tento závěr. Ale jasný vždy musí být otevřený konec ale tohle no mácta.
  • mart.in
    Po delší době mi nějaký comics přišel opravdu vtipný, k tomu pěkná kresba, takže spokojenost. Určitě jeden z těch lepších kousků kompletu.
  • adam.ra
    Zombíci mě dostali. Hned jsem zkusil, co mi internet vydá abych si přečetl jejich počátky i další vývoj. A světe div se - všechno jde. Zatím se chystám na MZ return takže pocity dosud:
    Všem doporučuji počátek s Army of Darkness! A co se dalšího týká? Klasičtí Marvel Zombies (naše první i 2) se mi moc líbily. Od příběhů není možné čekat literární skvost, ale nezklamou a potěší. Co mi ale kazí dojmy jsou (ne vždy, ale přeci) hostovačky. První Ultimate FF dobrý, podruhé slabší. Do Black Panthera se trochu tlačím. Ty příběhy na sebe dost navazují, takže je myslím fajn je překousnout s vidinou něčeho (doufám:) lepšího, ale už teď se děsím co přinese Deadpool...
  • Kapis
    Nemůžu říct, že bych se vyloženě řehtal, ale pobavil jsem se u této zběsilůstky perfektně. Mělo to spád, vtip, skvělou kresbu a hlavně se ti normálně supervážní superhrdinové chovali k jejich situaci zcela přirozeně - jediné co je zajímalo bylo kde co sežrat a neřešili furt nějaké trapné zachraňování světa, morálku a podobné nesmysly. Tak má vypadat dokonalá jednohubka, tleskám.
  • Murphy722
    No to byl celkem třeskutý úlet, který parádně fungoval a jel, jak dobře namazaný stroj :-D
  • erik
    Zombie v Marveli? Sem s nimi!

    V čo som dúfal, to som dostal. Komiks, ktorý je alternatívne zasadený v takej absurdnej realite, že sa nemusí ničím pútať, nič filozoficky obhajovať, nikomu neliezť do otvoru, v ktorom to páchne a tak ďalej.

    Kresba (a koloring) je správne temná, zuby sú ostré a biele (akoby na nich ani nehnili zvyšky ľudstva), Kirkman dáva jeden úchylný vtip za druhým (Captainov mozog, recyklovateľné jedlo), normálne som zatúžil prečítať si aj zrod tohto fenoménu v Ultimate Fantastic Four, čo ma teda moc nebavilo, ale Crewi asi začnem držať palce, nech to ešte skúsi. Hrdinovia k zožratiu, zvyšok je zožratý, Galactus vo finále, čo viac si želať.

    Máloktorý komiks z tohto kompletu predstavuje podobnú necenzurovanú jazdu a to je super.
  • luky.kuky10
    Po dlouhé době se mi podařilo shltnout knihu během odpoledne, a můžu říct že jsem se bavil! Morbidní, černý humor, a já to fakt "žral":) Líbila se mi kresba a scénář který je prostě originál. Vidět svoje oblíbené hrdiny z té druhé strany, kdy jsou v úvozovkách oni ti špatní, je hodně neobvyklá záležitost. Není to žádná špičková záležitost ani umělecké dílo, ale svůj účel to velmi dobře plní.
  • kaylin
    "Zombie z Marvelu" je pro mě osobně nevyrovnaný komiks, který disponuje skvělou kresbou, která je ale tak trochu v kontrastu se scénářem. Kresba by mohla být celkem vážná, a stejně tak i scénář, ale aby to bylo snesitelné pro masy, bylo třeba to odlehčit. Ten humor není špatný, sám jsem se zasmál, ale z tohoto komiksu se pak stává naprosto běžná záležitost, která je ozvláštněna jen tím, že jsou zde zombie. Někomu to může stačit, mně asi úplně ne. Chtěl bych malinko něco víc, něco, z čeho tolik nečiší touha využít zajímavou možnost a vytřískat z ní peníze. Zábavné ano, výjimečné nikoli. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/336-ultimatni-komiksovy-komplet-41.html
  • J.Connor
    Sérii snad ne, ale jako zábavná jednohubka k sežrání. Koncept zní tak absurdně, že mu nejde odolat a světe div se, funguje to.
  • Mleako
    S Marvel Zombies už jsem se setkal při čtení Ultimate Fantastic Four, ale tohle je úplně jiný level. Je to hodně ujetá šílenost a já osobně jsem podle Kirkmana ten zvrácený typ, kterému to přijde jako děsná prča úplně celé:) Kreativita autorů nezná mezí (např. první proměna Hulka zpět na Bannera, Wolverine a jeho drápy...) a pálí jednu gore scénu prošpikovanou černým humorem za druhou.
  • Kabukiman
    Na Marvel Zombies jsem se docela dlouho těšil. Považoval jsem je za nějaký zásadní komiksový počin (což možná je). Líbilo se mi to,ale na větve jsem kvůli tomu nelezl. Kresba dobrá, nápad originální a pár vtipných hlášek (nejlepší byla asi Wasp škemrající o nějaký ten pamlsek "Jenom si kousek uřízni, třeba prst...cokoliv:)) Vidim to někde mezi třema a čtyřma hvězdama,ale spíš k těm třem, přece jenom tady v UKK vyšly lepší kousky.
  • marek zigmund stanko
    marek zigmund stanko17.10.2013 09:15Ultimátní komiksový komplet #041: Zombie z Marvelu
    velká žranice se nekoná, spíš malý rodinný piknik -sic- ale jsou tu všichni (dobří i zlí rodáci) pár chutných poctivě masitých chodů a hlavně ..na stříbrném podnosu servírovaný surfař je doslova k sežrání :)
  • felis
    Výborný kousek. Nikdy předtím jsem o této sérii neslyšel a byl jsem moc příjemně překvapen. Zábavná, nápaditá, úchylná jednohubka. Jedinou výtkou je lettering. Netuším jestli jde o originální font, nebo ho tam použili až při českém vydání, ale vůbec mi ke kresbě nesedl a vysloveně mě rušil (a to si takovýchto věcí obvykle nevšímám). Celkově doporučuju.
  • Spider-man
    Tak fajn, přiznám se, že kombinace mých oblíbených hrdinů a zombie horroru mě lákala už když jsem o ní slyšel poprvé. A musim uznat,že jsem tenhle book přečetl na jeden nádech, tak moc mě to bavilo a tak jsem si to užil. Je to samozřejmě nenáročná oddechovka, ale vtipná a brutální. A nejlepší je, že si postavy stále nechávají svoji osobnost, ač se jim dějí neuvěřitelné věci. Je to úchylné, je to zvrácené, je to brutální a je to krvavé...čili přesně pro mě....
47823393
Četl/a (182)
123peta, 2scha, 3DD!3, 81splinter, Abbott, adevr, ADM1, Al0f0k, Alfred, Alikkk, Ash Pointak, autokineton, Bart, bat62bum, Bedou, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Bubákolog, Caiiiczech, calvin10, Carnage, Cemino, Chaolinek, chuckboris, CJFlip, ConanVJ, Const.ex, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darth Raelchi, davidek, Davidos402, dcpatr , Dejweez26, Doly, Doncek4321, Don_Canagliume, Doppelganger, duri, Ejdý1, Elnie, erik, ertefol, faster86, filosh, Final, Fives, flipflop, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Gregory47, guseppe, Gustik5, Hønzza, hicks, Houbař, hromotlk, hypermlok, invape, Ivan Kucera, J.Connor, Jabba, James, james dixon, jankie, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joker189, Joshua_T, Kaaos, Kadin, kallenved, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, kinak, Knuckless, Koci, koudy, Kouzelnik7, kuzz, Lachvos, lantan1, Librarian, Light, Lobok257, LookAss, Loxin, ludek.n, luky.kuky10, Madmax, mAGiic, marek zigmund stanko, Mariohurbanek, mart.in, Martin.imr, Martinb, Matio, Matthew, me, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, misa, Mleako, MonsterGyre, Mr.Filch, namdnas, NecRoman, Norri, Olesh, Onkel 1928, opytz, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, PeNNy, Petr, Petrisko911 , petrSF, punisher, radimisko, raenius, raimi, RaptoR, Rinter, robertsedmik, roswelll, RudyRod, S313, S4TW, Sagikkun, sala, samuelo12, Schramm, seneke, Shin, SHORTY, Shpeckk, Sir_Pete, Spike, start05, Symbi, t0mas, T3ss, terrordemon, the.kasztan, Tomski, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Ukko, Václav Mikula, vishnar, vita, vrazdinek, VvV, Walome, xflori01, yardaformi, Yefery, Zahonko, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
(414)
-spacilost-, 123peta, 2scha, 7eleven, 81splinter, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, ADM1, Agent24, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, asgardpepa, Ash Pointak, autokineton, AwatarDK, Azbest, Badgu.y1902, Baffman, Bart, bat62bum, batoo, beanek, BeeSee, Bellatrix, Benny, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, bronxik, Bubákolog, burzum, bzklmnf, Caiiiczech, calvin10, calviti, camper, Carnage, Cemino, Chaolinek, Charlie1203, chuckboris, Cody, ConanVJ, Cr4sh, Craxx, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, daniel.cermak, davidek, Davidos402, davidrynes, DAxik, dbar, dcpatr , Deckard, deefha, delta11, dhrotek, Dinik, disclose, Doly, Doncek4321, Don_Canagliume, doophy, Doppelganger, Dov, DracoAn, dracula, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, Ejdý, Ejdý1, Elhonzo , eliera, Elnie, Erich, erik, ertefol, faster86, felda, felis, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, firesnake, firesnake1, Fives, flashpoint, folkemon77, Fox01, Fr3d_K, Fréza, Fry, gezic, Gibby, Glumal, gobers, Goeger-Devil007, goodspeed, Grebenda, grinder, guseppe, Gustik5, hahahoho, Hamichal, Hannibal92, Hauzina, Hebled, herrman, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, horaczhlinska, Houbař, hovad2, hromotlk, hugosnowden, Hulik, Hurvy, hypermlok, Idy, ikshorm, illy, Indy, Infarkt, invape, iob, IV, Ivan Kucera, J.Connor, J.T.honza, Jabba, Jack043, James, james dixon, jankie, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, jeffoun, jendavondra, Jerdas91, jerry67, Jestrab2, jh666, Jimbeam90, jirin, jiskra, jjjirik, jmenujiseradekbouril, joehot, johx, Joker189, jones1240, José, Joshua_T, Kabukiman, KadetJaina, Kadin, kallenved, Kapis, Kareru, karl173, kaylin, KdG, kendor007, keNNoslaw, Keno, keyko, kinak, kindanerd, KINIMODUS, Knuckless, Koci, kolik111, komik.sx, komiksák007, koniklec, konous, Kouzelnik7, Krenzi, kronoss, krupan, Krvavý Patejl, krvinka56, kubosos, Kunden, kybl, Landauer, Leland, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, LookAss, Lord_Arthas, Lucifer, luky.kuky10, maara, Madmax, mAGiic, Malachias, malylada, Mariohurbanek, markic, Marthy76, Martin Buchal, Martin.imr, Martinb, MartinV, Marvin, Masinfira, Matej-29, Matio, matohan, matrosh, Matthew, matty87, Maty48, Matyeos, Mauzr, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michael Jarkovský, Michal Opitz, MickeyStuma, mikado, mike731, Mikei, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, misa, Mleako, moiqpiom, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, morbi, morbn, MP, mr.des, Mr.Filch, mrsk, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Niaz, Nightmare, noMster, Norri, novass, nx, o2t2, obitus, Odal , OldaB, Olesh, Onkel 1928, opytz, palo, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, peposek, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, PH79, Piros0013, pk123x, podzimator, POLAKST, Poseidon1978, pršiplášť, punisher, pusta, Qee, Quintana, R3d, radimisko, Radkos, raenius, Raijin, Raikou, raimi, restepik, Rety, Ricarderon, RicHard. , Rinter, robertsedmik, Rocker93, RodRoder, roswelll, Rowan, RudyRod, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, Saiffer, saja, sala, Salien, samuelo12, Saran, SASAN_KING, Schramm, seeker666, semi41, seneke, Shin, SHORTY, Shpeckk, Sidi Santini, SirMinac, Sir_Pete, Sivič, Skot, sleepless, SmoothNCool, smrtihlav7, smtxx, Son-Goku, spagr, Spider-man, Spike, stanleystar, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, t0mas, T3ss, Tabasco, tacmud, tertr556, the.kasztan, TheoDread, thorrg, Tialster, Toi, tom99, Tomasino79, Tombal, Tominos, Tommy Monaghan, tomned, Tomski, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, VanTom, Velkej šéf, Viking, vita, Vítek, vlkodlak, vranakx, vrazdinek, VvV, willis, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yarda, yardaformi, Yefery, yogi, yojimbo, Zahonko, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zdoog, Zíďas, zikaa, zlejzmrd
Chce (15)
Azik2586, Braindead, CaptainL, carlmichael, deadpool, delsemela, FatMonster, Jack, jackie, Mariomichal, netvor, szajter, Tomek, Venomslav12stars, Zod
Shání (4)
Mates17, Ondraseeek, szajter, Venomslav12stars
Nabízí (1)
Fox01