Koupit
Robert Reynolds září silněji než milion explodujících sluncí. Je to kontroverzní planoucí hrdina Sentry!

Robert Reynolds má tajemství. Mučený sny o jiném životě má záhy odhalit tamnější stránku superhrdinství. Komiksoví mistři Paul Jenkins a Jae Lee představují nejmocnější pozemským hrdinům Zlatého strážce! Kdo je Sentry, jak je spojený se zločinným Voidem...a je-li to opravdu taková legenda, proč si na něj ostatní marvelovští hrdinové nevpomínají?

Obsahuje příběhy:
Sentry
Sentry: Fantastic Four
Sentry: Spider-Man
Sentry: Hulk
Sentry: X-Man
Sentry: Void

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Sentry #1-5, Sentry: Fantastic Four, Sentry: Spider-Man, Sentry: Hulk, Sentry: X-Men a Sentry: The Void

V tiráži je chybně uveden Ondřej Král za redakci, i když se na ní u tohoto dílu nepodílel.


Scénář
Paul Jenkins
Art
Jae Lee, Rick Leonardi, Bill Sienkiewicz, Mark Texeira, Phil Winslade
Ink
Terry Austin, Jae Lee, Tom Palmer, Bill Sienkiewicz, Mark Texeira
Barvy
Tom Chu, Jeromy Cox, José Villarrubia
Obálka
John Romita Jr.
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
816 g
Stran
240
Cena
249 Kč
Originál
The Sentry (Marvel)
  • MEGA
    Skvělý počin. Líbila se mi atmosféra a napětí, které se buduje celou knihu. Samotná postava Sentryho mě přišla taková suchá, ale díky zajímavému tajemství a propojení s širším Marvel vesmírem mi to zážitek nezkazilo. Jae Lee je skvělá volba pro hlavního kreslíře a jeho kresba spolu s vynikajícími barvami dodává komiksu osobitý vzhled. Sešity s ostatními hrdiny mě také moc bavili, zejména Hulk a X-Meni jsou super. Parádní uzavřený příběh.
  • Onkel 1928
    Mimořádné
  • Norri
    Norri mecenáš7.10.2021 00:06Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Sentry je neuvěřitelně dobrý komiks. A to hned z několika důvodů. V prvé řadě je to skvěle vyprávěný příběh. Ten začíná velmi pomalu a zmateně a čtenář vůbec netuší, co se děje. Sám hlavní hrdina je velmi dezorientovaný a zpočátku to působí spíše jako příběh o alkoholikovi než o superhrdinech. Jenže pak se v příběhu začínají objevovat superhrdinové a vy se společně s nimi zjišťujete, že existuje nějaké obrovské a děsivé tajemství, na které měli všichni zapomenout. Ten příběh a jeho vyprávění je naprosto pohlcující.

    Je to pohlcující o to více, že je to podpořeno výjimečným výtvarným stylem a panelováním. To vše má svůj počátek už ve způsobu, jakým se autoři tohoto komiksu rozhodli zařadit novou postavu, tedy Sentryho, do vesmíru Marvelu. Autoři se totiž inspirovali tehdy úspěšným filmem Záhada Blair Witch, který je údajně sestříhán z videokazety ztracených dětí. Vymysleli fiktivního autora zapomenutých komiksů a do této “konspirace” zatáhli i Stana Leeho. Komiks tvrdí, že Sentry je ve vesmíru Marvelu už desítky let a jen se na něj zapomnělo. Dokládají to do děje vloženými retro obálkami a panely z retro komiksů, které vypráví vzpomínky jednotlivých postav. Ve výsledku tedy dostáváte stránky, na kterých se střídají panely s moderní kresbou a panely s retro kresbou a přitom to všechno funguje. Je to prostě geniální!

    Výjimečná je i ta moderní kresba. Kniha obsahuje celkem 10 sešitů. Šest z nich nakreslil Jae Lee a vodovkami vybarvil José Villarrubia a je to naprostá pecka. Lehce mi to připomínalo styl, jakým kreslí Jeff Lemire. Jeden sešit nakreslil Mark Texeira a opět jej vybarvil José Villarrubia, ale tentokrát olejovými barvami, ve kterých jsou vidět jednotlivé tahy štětce. A do třetice musím zmínit ještě jeden sešit a to asi ten nejlepší - sešit se vzpomínkami Hulka. Nakreslil jej Bill Sienkiewicz a opět jej vodovkami vybarvil José Villarrubia. Ty úžasné panely mi v hlavě zůstanou dlouho.
  • faster86
    tajemství kolem vzniku sentryho je super nápad, samotných 6 čísel sentryho je ok, má to nápad, je to zajímavé pojetí, zbylé 4 sešity jsou crossovery kde se vzpomíná na dávné příběhy sentryho s někým. všechny 4 sešity mají za úkol ukázat sentryho jako boha, mentora, rádce, vzora, někoho ke komu by přes stránky záviděl superman jeho všemocnost, a je to strašně na silu tlačené a nucené. fantastic four - blbost, spider-man je slabý průměr, hulk a angel jsou milé překvapení. Šel jsem do toho abych zjistil něco o nejmocnejší a nejsilnější postavě marvelu která má sílu milionů (myslel jsem že jen tisíců) vybuchujících sluncí. Dalo mi to odpovědi na všechny otázky co jsem měl, ale na prdel mě to neposadilo.
  • Ozymandias
    Excelentní.
  • Jack
    Podľa mňa je to najlepšie NHM-ko. Perfektný nápad na predstavenie nového superhrdina. Kresba proste skvost. Úprimne som sentryho nemal nikdy moc rád , ale po prečítaní tohoto komiksu som sa do tejto postavy zamiloval.
  • willis
    Geniální nápad jak dostat nového hrdinu do již desetiletí fungujícího vesmíru Marvelu. Další věc z NHM která má smysl, tohle je kompletně uzavřený Sentryho příběh takže nemusíte vyhlížet co a jak bylo dál. Schizofrenní hrdina a celý svět s amnézií, co víc byste chtěli? :)
  • P.G.
    P.G. mecenáš25.11.2018 18:00Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Hodně povedený díl NHM. Jedná se sice o pořádný tlustospis (celkem 10 sešitů), ale vzhledem k tomu, že se celý děj odehrává v poměrně krátkém čase, tak svižně postupuje k závěru. Ano, místy je trochu ukecaný (zejména ten konec mi přišel ukecaný až moc), ale nakonec mám z celého příběhu dobrý pocit. Superhrdina, který má i svouji temnou stránku, to se moc často nevidí. Kresba k příběhu pasuje výborně, i když některé sešity mi zrovna nesedly (zejména Hulk a X-Men). Ve výsledku spokojenost.
  • karl173
    karl173 mecenáš7.11.2018 19:59Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Tento díl NHM se povedl. Skvěle popsal postavu Sentryho a navíc jsem si s ním dokázal vybudovat vztah, který bude jistojistě použitelný pro budoucí střetnutí s touto postavou. I přes větší počet sešitů se jedná o celkem svižné čtení, byť je to čtení i dosti výřečné. Za jedno odpoledne se dá kniha, ale s přehledem zvládnout s nějakou tou pauzičkou. Příběh je především o poznávání a vzpomínání, díky čemuž poznáme historii nové postavy. Trochu mi tu ale chyběl posun v příběhu a i když po dočtení chápu, o co autorovi šlo, tak zkrátka po 10 sešitech nám toho mohl nabídnout o něco více, byť tím rozhodně nechci shazovat obsah. Po kresebné stránce jsem velmi spokojený. Například kombinace retra s modernější kresbou byla skvělá a celkově se i přes časté střídání stylu kresby vše povedlo minimálně dobře. Jako celek tedy mohu tuto knihu vřele doporučit, byť pro absolutní spokojenost mi něco chybělo. 80%
  • S4TW
    Náročnější a dospělejší superhrdinský komiks. Výborně slouží jako představení zcela nové postavy. Hrozně moc se mi líbí ten nápad, kdy to tvůrci pojali, jakože Sentry tu vždy byl, jen upadl v zapomnění, s tím bylo spojeno i velmi promyšlené PR, celá ta historka kolem neexistujícího kreslíře a komiksů z šuplíku… škoda, že to člověk nezažil v reálu. Nicméně i po letech funguje tento příběh výborně. Sentry se stal i za těch pár let legendou a já na něj většinou četl samou chválu a každý komiks s touto postavou byl bedlivě sledován. Není divu, tenhle konkrétní komiks to odstartoval a je parádní. Vynikající příběh, krásně nakreslené, promyšlená psychologie postav, velmi hutná a temná atmosféra. Škoda, že člověk ten hlavní twist plot už zná, čili ta síla je tím lehce utlumená. Já tyhle supehrdinské příběhy miluji, přesně se mi to trefilo do vkusu. Jenkins je génius a Jae Lee borec, bodka.
  • Karel Sec
    Byl jsem v šoku. Naprosto skvělá věc.
  • mearez
    Věděl jsem, že Sentry je kvalitní postava. Čekal jsem kvalitu. Dostal jsem kvalitu. Tohhle je jeden z důvodů, proč úplně nezatracovat Marvel. I přes to, že můžete říkat, že Marvel je moc barevný, tak komiksy jako tento jsou naprosto jiná liga. Ovšem nemělo to moc tempo, což mě zklamalo, protože jsem čekal, že Sentryho přečtu na jeden zátah. Krásná kresba dobře doplňovala už tak silný příběh.
    Pokud hledáte zajímavou postavu, tak tohle je jasná volba, ovšem nečekejte nějákou svižnou rubačku. Tohle je ukecaný a místy trošičku nudný, ovšem jako celek tato kniha funguje. A hlavně, jedná se o komiks, který nezestárne ani po 18-ti letech. Za mě 4*.
  • rewkon
    Bože vyjít to v jiném formátu a ne v NHM tak bych tomu udělil tu pátou hvězdu prostě skvělé od kresby ,až po příběh .Bože pro mně překvapení letošního roku. 90%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš28.10.2018 20:10Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Zajímavé a neotřelé. 9 sešitů, 240 stran a dějově se to v podstatě řádově pohybuje v několika hodinách. Robert je problematická postava a líbí se mi, že se na ni autoří snaží nahlížet ze všech možných stran v podobě vybraných superhrdinů a to je právě ta zajímavost, že vnímáme někoho, v našem případě Sentryho, z pohledu daného superhrdiny a jeho světa- F4-ový Sentry, spidermanovský Sentry, hulkovský Sentry, x-menovský Sentry apod. Každá postava či tým přináší něco ze sebe a tak se nám jejich očima snaží přiblížit postavu, o které vlastně nikdo pořádně nic neví nikdo přitom neví, kam ji zařadit. Strašný humbuk kolem ničeho. Nafouklá bublina, jak jde o hodně, neřku-li o všechno. Monstr proces kolem Sentryho a zasazení do univerza v podobě rozpomínání se a flashbacků tomu dalo korunu. Sám čtenář pak má pocit, jestli i on nežil ve lži a nebylo mu něco z paměti odebráni, aby si vzápětí řekl, hele, tak to vlastně nebylo, a kde celou tu dobu byl. Co se sakra stalo... Sám vlastně nevím nic, ale příjemně se mi to četlo. Bavil jsem se celou knihou a každým sešitem jsem netrpěliv vyčkával, co bude dál, jaký další střípek a aspekt mi bude odkryt. Komiks se dá vlastně charakterizovat jedním slovem - INTROSPEKCE. Kazuistika, chcete-li. Dějově se to vlastně neposouvá a věřím, že v rámci Marvel univerza, také nijak významně ne. Aspoň ne v době, kdy to vyšlo - můj dojem. Přesto to má něco do sebe a je vidět, že to někdo pořádně propracoval. Samotná kresba v podání Jae Leeho a dalších tomu rovněž napomáhá, protože to na mě působí jako ústřižky poslepované dohromady s vidinou, že to snad už bude dávat smysl. Nechýpejte mě špatně, že by to bylo špatně. Ba naopak. Kresba vykresluje dílčí prvky a ne celý děj a akční sekvence. Je to umně prostříhaném, aby celek nebyl o nic ochuzen. Za mě je toto další příjemné překvapení. Další NHM co se povedl.
  • Ricarderon
    Ricarderon mecenáš23.10.2018 22:22Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Tohle byl jeden z komiksů, co jsem si koupil před cca 15 lety v USA a pak dost dlouho škemral v Crewi, aby ho vydali. Prej ne, protože by to nikoho nezajímalo. Mně to tehdy přišlo boží - zároveň to byl jeden z prvních rozsáhlejších komiksů, co jsem přečetl anglicky. Dost mě to tehdy dostalo, protože příběh dost stylem vybočuje z marvelovského mainstramu. Kresbou i stylem vyprávění. A vzhledem k tomu, že jsem měl načteno jen hodně málo superhrdinů, měl jsem pak dojem, že takhle by to mělo vypadat. Že by to bylo boží. A je to knížka, která nezestárla. Jsem moc rád, že to vyšlo.
  • hroubek
    Sentryho považuji za velmi zajímavou postavu a byl jsem dost zvědaví na komiks s ním. A tento komiks rozhodně bude patři k tomu lepšímu z NHM. Já osobně jsem čekal další velký mainstreamový komiks, kde bude velká akce, spoustu soubojů a všechno co k tomu patří. O to více jsem pak byl překvapený, když jsem četl úplně něco jiného. Je to mnohem propracovanější, výborná psychologická stránka postav, nakouknutí do soukromý, velká úvaha nad tím co znamená být superhrdina a jaké to má následky pro okolí. Paul Jenkins na to šel jinak a dostáváme parádní komiks, který má sice moc dialogů, ale za tu pointu to stojí. A k tomu je to podpořeno skvělou kresbou od různých kreslířů. Tempo je místy pomalejší, některé věci nejsou tak propracované jak by měly být, ale jak už jsem psal, ta pointa to krásně vynahrazuje. Za mě spokojenost a velké překvapení.
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars21.10.2018 11:01Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Asi nebudu souhlasit z ostatními jediný příběh který mě bavil byl: sentry a spiderman u všech 10sešitů se mi kresba nelíbila postava sentry mi přišla divná 2-5
  • Carnage
    Strašně moc se mi líbí ten nápad jakým byla postava zavedena do už nastartovanýho Marvel vesmíru, je to originální a nikde jsem to neviděl (v komiksu). Každopádně trochu mě nebavilo prokousávat se vzpomínkama některých postav ale jinak super počin. Další problém kterej nemusí mít každej je ten, že pokud vlastníte UKK Obležení tak vás konečný Twist nijak nepřekvapí a vlastně tušíte jak to dopadne a kromě Obležení jsem Sentryho viděl ještě ve World War Hulk a upřímně mi tady přijde jako trochu jiná postava. Ale pokud to někdo čte jako první seznámení se Sentrym tak si to musí užít.
  • Tyfus
    Super zážitek. Nějak takhle bych si představoval všechny NHM.
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2018 15:16Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Za mě skvělé, tohle je prostě skvělá postava s úžasnou historií a příběhem... povedené nhm a spokojenost
  • cyboy
    cyboy mecenáš20.10.2018 13:59Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Pro me velke prekvapeni.
    75%
252955
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.10.2018 22:49Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Lenny: Dík za tip ještě jednou. Až to vyjde za měsíc, dám tomu šanci. Winter Soldiera hodnotím jako kvalitně etablovanou postavu.
  • Lenny
    Lenny mecenáš27.10.2018 19:25Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    DR: Myslím toho z NHM
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.10.2018 19:13Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Lenny: díky za tip. Máš na mysli toho v NHM nebo ten co byl v UKK? UKK mám za sebou a to je super. Ten co bude v NHM neznám.
  • Lenny
    Lenny mecenáš24.10.2018 21:08Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Darth Raelchi: Pokud ty komiksy předem neznáš, tak nijak. Já bych určo doporučil Winter Soldiera, to je moc fajn akčňák.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš24.10.2018 19:35Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Je to fakt tak dobré? NHM má u mě tu nevýhodu, že když si koupím něco, co je super, tak si koupím následně další a pak vždycinky pičovina :-). Pak zase něco hustý a pak zase hovadina. Teď jsem dlouho nic nebral a hned jsem vzal Marvel Boye a Sentryho. Může mi někdo sdělit jak to brát, prosím? Díky.
    Ricarderon: díky za zajímavý komentář. Jsem nakloněn to spíš číst než nečíst. Kresba je fakt krásná.
  • cebuc
    Hroubek znamená, že záměrně píšeš hrubky? Byl jsem dost zvědaví, nakouknutí do soukromý... Je mi 46 let a když se přizpůsobím, todle teda nedávám, votevýrá se mi kudla v kapce
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2018 21:47Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Carnage to souhlasím, v ukk 2 je na jednu dobrou knihu osm špatných...v nhm budou ještě tři ale co bych fakt chtěl je asi si nechat tak deset max...
  • Carnage
    Fimi: když už jsem to začal sbírat chci to dokončit, některý kousky jsou slabší ale jinak prozatím jsem spokojenej a min. je to lepší jak nadpolovina UKK2
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2018 20:36Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Carnage jo tam tě roztrhnul jak Arese... vzpomínám si.myslim že za koupi pro mě za něco stojí zatím z nhm jen tak osm knih, který mě fakt zajímají..když nad tím uvažuji tak nelituji že jsem tech 45 knih prodal... uvažuju ono prodeji dckk ale uvidíme, ten ten new frontier je výborný tak třeba si to rozmyslím.
  • Carnage
    Fimi: vim přesně, tam roztrhl Carnage :D takže vím ale taky si nevzpomenu na přesnej název ale píšou o tom vzadu v knížce.

    karl:173: Nevím přesně nikde to nemůžu najít, ale je to jedna z nejtlustších NHM. Tlustý to je jako NHM Hulk.
  • karl173
    karl173 mecenáš20.10.2018 20:20Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Kolik to má cca stran?
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2018 19:28Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Carnage ještě myslím že byl v avengers útěk nebo jak se to jmenovalo...jak vězni utíkali z Raftu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2018 15:15Nejmocnější hrdinové Marvelu #057: Sentry
    Sice jsem nhm od Moon Knighta prodal ale Sentry mě zajímá tak jsem si ho pořídil...nestačím se divit, povedené...škoda že jen jedna kniha
Četl/a (95)
2scha, Alfred, autokineton, Azik2586, BreakingAway, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cinema Ranger, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Dexir, Doppelganger, duri, dvory, Elnie, Fox01, fvalek1, Gustik5, hicks, hromotlk, hroubek, Hugin, invape, Izmir Čupr, Jack, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jiskra, karl173, kaylin, KdG, Keno, Lachvos, lantan1, LookAss, Lukis89, Mariomichal, Mart74, Martinb, Matthew, me, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Moon, Norri, Onkel 1928, opytz, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, PeNNy, petad, petrSF, punisher, raenius, raimi, rewkon, Rinter, roswelll, S313, S4TW, Scaleo1, SekyCZ, Sick666, slavik38, Spacecore, Standis0202, Star36489, SteveCZ, Symbi, the.kasztan, Thurin, tom173, Tomski, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, zlejzmrd
(228)
10milda, 2scha, 81splinter, Abe, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, autokineton, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, duri, Dzoglik, Elizabeth, Elnie, ertefol, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fimi, Fox01, Fry, FumarEnPipa, fvalek1, Glumal, Goldfinch, Golem, hahahoho, hellblazer, herbert, herrman, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, illy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, kindanerd, Kiwi1902, Knuckless, komik.sx, komiksák007, koudak89, Kouzelnik7, krupan, kucik, Lachvos, Laik, Lenny, listr, Lobok257, LookAss, Lukis89, Lukki22, Lukyn2810, Mariomichal, Mart74, Martinb, Marvin, Matio, Matthew, Maty48, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, MerkatTV, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, morbn, MP, Mr. Bobeček, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, raimi, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, Roiser, roswelll, Rumburaq, S313, S4TW, Salien, Saran, Scaleo1, SekyCZ, semi41, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Spacecore, Standis0202, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suchosch, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, Toi, tom173, tom99, Tomasino79, tomned, Tomski, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Venomslav12stars, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, willis, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (9)
bobo666_2005, delsemela, gezic, gwen666, Magi621, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (2)
gezic, NikkiKonig
Nabízí (1)
Venomslav12stars