• Fimi
    Fimi mecenáš22.10.2022 10:57BRSRKR #01
    Řežba jak řemen, Kindt pořádnou dávku krvavé akce umí viz jeho Bloodshot a většina věcí, které psal pro Valiant.
    Tohle je velice fajn drsná zábava, která splnila svůj účel. České vydání jsem neviděl, hodnotím pouze příběh a ten za to stojí...pokud bude film alespoň z poloviny takový, jako předloha, máme se na co těšit.
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.10.2022 10:17Hellboy: Kosti obrů
    Pro Hellboye mám slabost, většinou mi nevadilo, že je to pořád to samé dokola a Mignola přestává každou knihou z hellverza být originální, ale tady jsem více méně už z toho unavený. Už minulá kniha Mladá léta byla naprostou zbytečností, tohle je lepší, ale žádná sláva se nekoná. Prostě klasický zaměnitelný Hellboy už poněkolikáté.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2022 17:05Velvet
    Výborná věc, od Brubakera jsou lepší věci, ale tohle je taky skvělé, kór když to vychází souborně a ne idiotsky jako Zabij nebo budeš zabit ve více knihách.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2022 12:19Dívka ze země Venku #01
    Tady se vše pomalu rozjíždí a pak to končí hodně nepříjemně. Kresba absolutně podmanivá a originální a na mangu rozhodně netypická. Výborná série postupně gradující s pomalu se stupňujícím napětí, kdy všechny otázky jsou zodpovězeny ve správný čas. První kniha nás seznamuje s ústřední dvojicí a základním nástinem hlavní myšlenky příběhu. Výborné, velmi temné, pochmurné a zároveň roztomile vtipné..
  • Fimi
    Fimi mecenáš11.2.2022 19:56Akira #02
    Výborné..
  • Fimi
    Jsem rád, že něco takového tu vyšlo a přesně pro tyhle komiksy slouží edice Legendy, Marvelu.
    Skvělý gradující rodinný příběh, originální a čtivé, napínavé a místy i zábavné.
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.12.2021 23:22Batman: Černé zrcadlo
    Ještě v době, kdy neměl Snyder megalomanské sklony a nečerpal z Morrisonová fetiše, psal Scott velmi dobré pláštěnky, napínavý thriller jak řemen s dávkou tajemna a detektivky.... výborné, jeden z nejlepších Batmanů.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.11.2021 13:16Chlad
    Pěkné, bizarní, znepokojující...kresba výborná a líbí se mi i práce s panely, svět šílenství bravurně zpracován a Nible Jack jako jeden z nejlepších záporáků. Sice je to tak na jedno čtení a pak se už jen člověk kochá kresbou, ale i tak skvělé...
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.11.2021 22:35Sweet Tooth - Mlsoun #01
    Super, že do toho Crwáci šli, ST je prostě výborný a to po všech stránkách. Další výborný Lemire u nás. Tady se nedá hodnotit jinak než maximálním počtem, ST si to zaslouží, víc takových...příště prosím Trillium.
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.11.2021 09:52Venom #01: Rex
    Tohle je skutečně fajn série, Cates to vzal z druhé strany a rozjíždí něco velkého, bohužel ale první díl je takový ten průměrný rozjezd, který vynáší do popředí hlavně kresba. Takže tři hvězdy adekvátní na rozjezd. Jsem rád, že Venom tu vychází a zrovna ten od Catese.
  • Fimi
    Seriál si pamatuji ze Supermaxu a už tehdy mi přišel řádně stupidní a nechápu tedy ten status kultu. Na čtyřech sešitech se až moc předpokládá, že čtenář zná seriál a navíc je z něj hotovej a bude tedy žrát každou stránku, nestalo se. Buffy je pro mě stejný rank jako Harley, údajně je strašně boží a čupr dupr, ale bohužel, na mě tahle hra neplatí. Kresba je ovšem fajn..
  • Fimi
    Fimi mecenáš7.7.2021 10:23Batman: Tři Jokeři
    Ono se to jako tváří strašně skvěle a zásadně a honosně, ale bohužel. Tohle je rozhodně to horší od Johnse a navíc jde zcela mimo zavedenou logiku postav a přitom právě zavedenou logiku kolem postav by to mělo maximálně dodržovat...
    Kresba klasický zaměnitelný mainstream, prostě pásová výroba.
  • Fimi
    Fimi mecenáš6.7.2021 21:15Hellboy: Vstříc mrtvým vodám
    Nebylo to špatné, ale jinak totální zbytečnost a spíš průměr...zitra si to nebudu pamatovat
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.6.2021 08:55Bomba
    Aspirant na komiks roku? Jednoznačně... Výborná historická sonda do dění kolem pověstné bomby. Výborné..
    Argo fakt jede bomby
  • Fimi
    Fimi mecenáš6.6.2021 11:35NANITS chronicles
    Naprosto výborné scifi, kterých bych u nás pohledal. Nebudu řešit balení, to bylo známkou nekompetentnosti. Samotný komiks nabízí výborně napsaný příběh a já říkám, chci víc takových. Těším se na pokračování. Rozhodně překvapení roku a jedno z nej scifi u nás...tesim se na další díly a další komiksy tohoto autora...
  • Fimi
    Fimi mecenáš1.6.2021 10:10Avengers #05: Souboj Ghost Riderů
    Jako ano, rozjíždí se tu něco nejspíš velkého, ale je to tak špatně uchopené a výpravěné až to bolí. Tohle je fakt nejhorší série Aarona. Je to zmatené, nepřehledné, hromada linek a postav a celé to působí tak strašně průměrně, tohle se absolutně nedá srovnávat s Avengers od předchůdců. Bohužel i ta kresba je zde velmi slabá..
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2021 14:39Berserk #05
    Prostě Berserk, žeru každý panel a každou stranu... Nebylo lepšího vypravěče než Miury
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:27Potápěč
    Tohle je prostě Lemire, jeho autorské věci dokážou vyždímat neskutečné emoce a chytit za srdce
    Navíc Paseka naservíroval knihu v krásném provedení. Jeden z nejlepších Lemirů.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:23Green Blood - Zelená krev #03
    Válka gangů, úžasné, hned se mi vybavil výborný film Gangy New Yorku.. Kresbu netřeba komentovat, to je pastva pro oči.. Tahle Manga je trefa do černého
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:20Green Blood - Zelená krev #02
    Výborné, kresba naprosto ohromující a příběh syrový a drsný. Taková Manga mi chyběla, navíc western, tady není o čem.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:08Nezkrotný Berserkr
    No rozhodně jeden z nejslabších Lemirů, přesto fajn, ale žádná díra do světa to není. Kresba rozhodně za to stojí, ovšem, když vidím tu cenu za 4 sešity, jsem rád, že jsem to četl v angličtině. Na druhé čtení to rozhodně není.
    Každopádně mě zajímá, co vše tu ještě od Lemira vyjde.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:00Linka
    Rozhodně překvapení, kresba nic moc, místy nepřehledná, ale jinak zbytek výborný, tady se ta hutná ponurost dá krájet. Více takových věcí.
  • Fimi
    Učebnicový příklad tvůrčí vyhořelosti, tady není nic, co by stálo za pozornost a absolutně nechápu smysl tohoto komiksu, má čem asi autor ujížděl? Kdysi ikona mezi autory dnes už posledních minimálně deset let Frank nenapsal nic, co by za to stálo. Tak snad tu vyjde víc komiksů typu je to blbost, VÍME, že je to blbost, a proto to nevydáme.....a nebo jo.
  • Fimi
    Fimi mecenáš31.3.2021 18:39Wonder Woman: Mrtvá Země
    Velmi povedené, Daniel Warren Johnson nezklamal a naservíroval svou klasickou drsnou akci plnou brutality a emocí. Rozhodně nečekejte klasický superhero sluníčko. Kvalita zaručena.
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.2.2021 22:27Válka říší
    Na tomto je super, že je to jedna velká akce plná zajímavých nápadů, kresba Dautermana je úžasná, je tam plno postav co se neustále rubaj atd. Prostě závěr velkého runu jak má být byť jsem čekal víc, ale jsem spokojený. Bohužel v našich hájích a luzích před tímto vyšel naprosto nepodstatný Thor a vše důležité tu nevyšlo, takže neznalci přijde hromada věcí naprosto nesmyslná a hlavně neznámá, ale to je kámen úrazu už aktuálního zmiňovaného Thora. Za mě velice dobré, ale něco mi tam přeci chybí.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.11.2020 08:06Avengers #03: Válka upírů
    Hromada postav, zbytečné kecy, ale alespoň se to věnuje Bladovi a upírům a v pozadí se něco kuje s Ghost riderem, za mě fajn průměr, škoda že se nedrží témat předešlých dvou knih. Úvod s Fistem byl ale fajn, taky u toho mohli zůstat.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.11.2020 20:43Avengers #04: Na pokraji Války říší
    Avengers je to nejhorší, co Aaron pro Marvel píše a i když se mi jeho série více méně líbí a první tři booky byly dobré nebo průměrné, tohle je kardinální slabota. S Válkou říší to má společného minimum, spíš se jí jen otře a vše podstatné nechává samostatné knize, nic zásadního se zde nestane a já pořád nemám pocit, že čtu komiks o Avengers, což by mělo být to nejlepší co Marvel vydává. Tohle nesahá ani po kotníky výborným Avengers od Bendise a už vůbec ne těm od Hickmana. Další díl věnující se světu a plejádě Ghost riderů je mnohem lepší, doporučuji těm, co by po tomto s tím chtěli seknout. Tohle se veze na vlně těžkého podprůměru a špatného mainstreamu.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.11.2020 20:35Berserk #03
    Celý díl jedna velká brutální akce... Paráda a ta kresba, úžasné... protivník jen jak vystřižen z Věci
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.7.2020 12:56Berserk #01
    Výborně čtivé a chytlavé. Za mě nejlepší manga série tohoto žánru co u nás vychází.. A protože to mám v jiném provedení a vazbě, nebudu hodnotit, aby tu nevznikl poprask. Každopádně mohu jen doporučit. Kdo má rád dobrodružnou fantasy akci, měl by sáhnout po tomto
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.4.2020 12:28Sága Valty
    Příjemná obsáhlá jednohubka. Bylo to moc fajn a kresba taky výtečná
    VYBÍRAL skutečně jede a šlape mu to. Více takových
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.2.2020 14:49Green Blood - Zelená krev #01
    Absolutní pecka, perfektní kresba, zajímavý příběh... Konečně to u nás vyšlo, po dlouhé výborná manga série ...
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.2.2020 20:00Batman: Zatracení
    Mám to v originále, takže hodnotím obsah nikoliv české vydání. Za mě krásně kreslený nic. Jak já říkám, nevadí že je to hovno, ale hlavně, že krásně voní... Prostě Azzarello mi na Batmana nějak nepasuje, to už se mi líbí více Noel, který Bermejo dělal komplet, tam mi přijde, že pro to má větší cit než Azzarello. V porovnání s např Luthorem od stejné dvojice je to diametrálně horší... Na druhou stranu ovšem lepší než Batman Já jsem todlecto a Já jsem tamhlecto
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.1.2020 09:35Doctor Strange #04: Mr. Misery
    Zakončení jsem čekal v poradně akčním magickém drsném stylu, když už se vše vrací a vrcholí s Mr. Miserym, který nás doprovází celou sérií, voz je super a není to tedy ten jeden padouch co se objeví v jednom sešitu, jen aby byl rázem během dalšího sešitu poražen. Poslední dva sešity jsou vyloženě lákadla na další knihu a poslední sešit s Cleou mě vyloženě nebavil. Každopádně super série, Aaron pláštěnky psát umí.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.1.2020 09:32Doctor Strange #03: Krev v Éteru
    O trochu horší než předešlé díly, ale pořád čtivé, originální a zábavné. Každý sešit se věnuje nějakému protivníkovi a mně zdaleka nejzajímavější přišel ten s Orbem. Konečně se taky vrací Mordo a růžky vystrčil i Dormammu. Aaronovi to neskutečně sedne.
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.1.2020 09:50Doctor Strange #02: Poslední dny magie
    Aaron tady fakt válí, poznáváme 100+1 dalších kouzelníků Marvelu, kresba velmi zajímavá, padouch výbornej a celkově velmi čtivé. Aaron zřejmě ujíždí na vzití hrdinům jejich schopnosti a jejich následné vypořádání se s tím, viz Strange bez magie, unworthy Thor.
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.12.2019 23:58Temné noci - Metal
    Snyder to bere skutečně hodně ze široka, vrací se ke svému Batmanovi a ukazuje nám, jak to měl nejspíš promyšlené od začátku, už od dob Sovího Tribunálu. akorát mi přijde, že je zde vše možné a vše nějak hrozně lehce lacině jednoduché a vysvětlené. Hromada okecávání ukazující, že jde skutečně o hodně. Ty kruhy labyrintu Odboje mě už tolik nebavily, spíš ta hlavní linka Metalu, nějakého kovu, o kterém nám na každé stránce Snyder řekne tak desetkrát, abychom jó už konečně pochopili, že za vše může kov a průzkum a ejhle už od počátku věků bylo všem temným silám jasné, že jednou vznikne nějaký Batman, který bude klíčem všeho....no, nějak to vše zapadá dohromady, je to lepší než Snderův Batman, než celý Rebirth, než Snderův All star...vlastně jsem za to rád, protože právě na toto naváže později Snyderova Liga
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.12.2019 14:07Essex County
    Jeff opět válí a Paseka nasadila neskutečný kalibr...za mě nejlepší věc co jsem za poslední roky četl. rodinná dramata napsaná s lehkostí a přesto v sobě ukrývají hodně. Výborné a kresba je klasický Lemire, ty jeho čmariky žeru.
  • Fimi
    Fimi mecenáš1.12.2019 00:04Rváč
    Já prostě Lemira žeru, jeho styl a to hlavně autorské věci. Ta skycoidní kresba mi sedne, rozpyté pozadí oblohy, primitivní čáry máry, prostě super. Postavy a příběh, tohle je život, napsané s lehkostí ovšem se silným příběhem trosek někde v prdelákově, to je přesně Jeff Lemire...doufám, že tu u nás Lemire bude vycházet stále častěji, už ted od něj vychází hodně a nějak věřím, že to neskončí...
  • Fimi
    Fimi mecenáš30.11.2019 22:50Thor #01: Bůh hromu znovuzrozený
    Jak to ten Aaron dělá, že ve svých seriích Thorů má tak skvělé kreslíře, Ribic, Dauterman a ted Mundo a Ward. Tady platí několikanásobně více než v jeho Avengers, že je třeba znát předešlé, což skutečně si odhaduji říct sráží hodnocení lidí, kteří to prostě nečetli. TO není můj případ a právě o to víc, že čtu celou Aaronovu Thoří pouť, jsem si toto užil maximálně. Za mě skvělý. Prostě Aaronovi Thor sedí každým coulem, vrací se zde k nedokončený linkám, které navíc ještě posouvá dále, viz King Thor a jeho neteře. Linka s Phoenix Wolverinem zajímavá, Doomem s mocí dávných Avengers taky skvělá a hlavně perfektně nakreslená a inkovaná. Já jsem spokojen.
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.11.2019 16:11Murena #01: Cyklus matky
    Tohle je nádhera, nejlepší Vybíral doposud. Jedna z nej knih 2019, vazba, velikost a samozřejmě příběh.. Úžasný.. Nenapadá mě jediné minus. Úžasný historický komiks.
    Vybíral se u mě stává top českým vydavatelem protože co komiks to skvělý zážitek a vždy se mi trefí do noty. Doufám, že tímto bude pokračovat a rozhodně se těším na další jeho věci...
    Jak píše Gmork, takových hovadin u nás vychází a věci jako Murena aby člověk pohledal...
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.11.2019 12:52Živí mrtví #29: Jak daleko zajdem
    Tady se už fakt nic neděje. Pořád je to fajn, vztahy se proplétají, ale pořádně nic se nestalo... Jeden z těch slabších dílů této telenovely
  • Fimi
    Klasika od Můra, prostě klasika, žádná sláva ani průser. Ono se Supermanem je to těžký, pořádnej příběh abys pohledal.
  • Fimi
    Svět Palice se nadále rozšiřuje a zde v tom největším měřítku, pravda o událostech a hrdina konečně v, vstala z popela a dobře z toho hrdinům rozhodně nebude..Lemir postupně dává skládačku dohromady a já mu to fakt žeru. Skvěle napsané postavy a důkaz že superhero se dá pojmout i v dnešní době pořád originálně...
  • Fimi
    Velmi příjemné, naprosto uvolněné a pohodové čtení. Sympatické dětské postavy, úžasná kresba a žádná hluchá místa.. Výborné
  • Fimi
    Fimi mecenáš9.10.2019 20:28Mýty #15: Růženka
    Naprosto úžasné, tohle je jedna z nejlepších sérií, neuvěřitelně čtivé, chytlavé a zábavné a pořád zajímavé plné skvělých nápadů.
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.10.2019 23:14Avengers #02: Světové turné
    Kdybych mohl, dám tři a půl a možná i čtyři hvězdy. První polovina byla úžasná, linka s Namorem povedená. Namor se naštve, všude po oceánu udělá bordel a to se samozřejmě nikomu nelíbí a každý to chce řešit a pošle na něj lidi a dochází ke konfrontaci. Důvody a motivace Namore jsou naprosto pochopitelné a i trochu osobně s ním souhlasím. Tahle část byla super, ale pak se to náhle zvrhne do neskutečné přehlídky kreslených postaviček v řádu desítek a člověk, aby se v tom vyznal. Aaron začne vytahovat nejbéčkovější postavy z posledních stran příručky superhrdinů, jeden jako druhý je zaměnitelný a nezajímavý. Samozřejmě musí vytáhnout ruskou verzi Avengers, kde prostě každý musí mít ekvivalent k Avengers. Proč nevymyslí originální postavy, proč ruský Iron man, ruský Cap..Namor mi přijde až moc přepálený mocí a sílou. To, že seřezal Avengers i s Ghost riderem jsem teda nečekal. Je to rozhodně trochu horší než předchozí díl, ale kdyby to mělo jen tu linku s Namorem na šest sešitů, dám tomu pět hvězd, ale poté to s upíry a Coulsonem a Squadrom Justice league supreme je už šíleně překombinované....vrcholem je romance Thora a She Hulk....určitě pokračovat budu, ale musím říct i přes mou lásku k Aaronovi, že toto je jeho nejslabší pláštěnka....Třetí kniha se věnuje upírům tak uvidíme...

    sumasumárum Aaron rozjíždí perfektní nápady, nasranost Namora a pomsta za jeho křivdu, znečištění suchozemci oceány, konflikt Avengers a Rosse, který skrze vládu sestaví vlastní tým, ruští Avengers...vše dobré nápady, ale ta FORMA.....jinak kresba je pěkná a líbivá, hlavně konverzačka Ghost Ridera a Odina.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2019 19:57DC komiksový komplet #072: Flashpoint
    KONEČNĚ je to tady, komiks, na který čekal nejeden fanoušek DC, pro které je tohle naprostá povinnost. Pokud existuje něco lepšího než toto v DC pláštěnkovém mainstreamu, je to Green Lantern New 52, nebo rozhodně je to tomu rovno. Johns upekl úžasný příběh, Kubert to skvěle nakreslil. Jsem skutečně strašně rád, že zrovna toto vyšlo u nás a ted už nepotřebuju z DC snad nic...rozhodně ne z Ligy. Vlastně si nepamatuju, že by po tomto a GL přišlo něco tak kulervoucího a myslím, že dlouho nepřijde...
  • Fimi
    Tohle už není ten Batman, po žalostném bum bác Já jsem Bane přichází přehlídka bum bác všech Gothamskych padouchů, kreslíř se skutečně vyřadil a není to špatné. Batmanovske gro a kouzlo je zcela vytraceno, konflikt dvou padouchů působí groteskně a jejich motivace směšně. Upřímně jsem se tím pronudil a po tomto díle jsem se sérií mám pocit skončil.

    Čteno v originále
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.8.2019 21:11Kick-Ass 2: Nářez 2
    Tohle je tak blbý a v mnoha věcech reálný až je to skvělý a zábavný... Millar prostě umí. K tomu všemu násilí, vulgaritám a zábavě to má i děj, který nenudí a drží na pozornosti. Perfektní
  • Fimi
    Tohle je ryzí akční noir jako prase..asi to není lepší než jednička ale stejně... nejlepší série od Millera, originální a ta kresba je fantastická, alespoň mně dostala...
  • Fimi
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.1.2023 05:53Ostrov Dr. Moreaua
    A to je zase od nich hezký že zájemce upozorní že vlastně kupuje 50 stran komiksu...
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.1.2023 23:15Ostrov Dr. Moreaua
    To je opravdu líná obhajoba samotného komiksu, takhle si to chces obhájit, že jsi za to dal 700kc? Samotný příběh 50 stran a pak strašně úžasné bonusy....
    Příště budou jen bonusy bez samotného příběhu, však on to někdo obhájí proč to koupit
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.1.2023 22:28Ostrov Dr. Moreaua
    Fanoušci fanouškům, 50 stran za 700 kc...a koukejte cálovat.

    Tohle je novej level
  • Fimi
    Fimi mecenáš1.1.2023 13:11Tomie
    Tomie titul roku? Zajímavé
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2022 23:35Zaslíbená Země Nezemě #13
    Sagikkun díky za odpověď...to jsi řekl moc hezky.
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2022 20:01Zaslíbená Země Nezemě #13
    Sagikkun naprosto ti rozumím, ale nabízí se otázka, když to tak dokonale znáš v originále a očividně i v angličtině, proč to kupuješ v češtině? Mě by nenapadlo si něco koupit v češtině co už mám v angličtině případně v originále.
  • Fimi
    Fimi mecenáš28.11.2022 21:20Zázraky
    DR to je pravda, toto vydá i vlastně není nic nového.
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.11.2022 13:57Perramus
    Už? No tak to musím koupit. Konečně to vyšlo
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.11.2022 17:47Batman #12: Baneovo město, díl první
    Neuvěřitelný kolikrát ten Gotham už padl
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.10.2022 10:37Thorgal #24-29: Barbar
    Milo Evropu mám rád, ale tohle fakt ne...až vydají půlku série a od začátku, tak nejspíš bych do toho šel
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.10.2022 21:43Chainsaw Man #01: Pes a motorová pila
    Tuhle sérii jsem měl celou ale nakonec jsem to prodal. Jen další rádoby cool jakože super manga.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2022 13:34Barbar Conan #01: Conan přichází
    Badboy když to ti lidi za to dají, proč ne...
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.9.2022 12:08Barbar Conan #01: Conan přichází
    Badboy jako investice se spíš vyplatí ten první kolosální Conan. Co koukám tak většinou po těch dalších ani pes neštěkne, myslím na bazarech.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.9.2022 13:42Barbar Conan #01: Conan přichází
    Super retro to není, ale třeba Atlantis chronicles, Eternaut, Mort cinder, Batman vs dredd, drifting classroom, Orochi, Hellsing, devilman, Nemesis, Akira, Buddha
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.9.2022 08:41Barbar Conan #01: Conan přichází
    Milo retro mi nevadí, mám plno retra a dokonce i některá superhero retro mi nevadí. Ale Conan mi nic neříká, to je pravda a rozhodně ho nebudu zkoušet v tomto formátu za tuto cenu.

    Je to proboha Conan Centrum, ti to jistě vydají v kolosalce.
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.9.2022 22:04Barbar Conan #01: Conan přichází
    Milo ano opravdu, tohle není pro mě

    Ter dobře ty, ale neboj, jistě to vyjde v kolosalce a ty si to konečně budeš moci koupit za 3200...
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.9.2022 15:05Barbar Conan #01: Conan přichází
    Já pořád odolávám...
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.9.2022 08:44Solanin 2
    Tak krásně jsi začal česky a nakonec skončíš anglicky...jestli chceš, můžu ti ho prodat, ale chybí mi poslední díl...
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.9.2022 16:17Kovboj ze Šaolinu: Sakra trek
    Yogi to jsi řekl moc hezky
  • Fimi
    RR v pořádku, nemusíš chápat všechno
  • Fimi
    Fimi mecenáš15.7.2022 16:08Thor: Zabiják bohů
    Yogi to máš pravdu, až budu mít čas dám o hvězdu možná dvě méně, ten film je fakt špatnej....tak nějak dumam nad tím filmem ale pořád se mi jeví horší a horší...díky za připomenutí
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.7.2022 05:47Thor: Zabiják bohů
    Karl173 jednoznačně komiks..film je těžký podprůměr
  • Fimi
    Tuhle sérii si snad už každej musel dokoupit...
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.5.2022 11:49Zabiják démonů #05: Do pekla
    Fry údajně pecka jak svině a přitom odpočinkové průměrné čtení....co jsem zjišťoval, tak konec série je vyloženě zklamání...
  • Fimi
    Mně se třeba série líbí opravdu hodně, vlastně to žeru a za mě jedna z nejlepších sérii CC...
  • Fimi
    Milo každou koupi co uděláš nebo ne si musíš odůvodnit...dělá to každý.
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2022 15:05Dívka ze země Venku #01
    Myslím že anime teprve vyjde
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.5.2022 14:19Wonder Woman #06: Kosti
    Tahle série pořád vychází? :-D
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.5.2022 19:50Ozvěny (sběratelská verze)
    SSP dobře uznávám...
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.5.2022 07:08Ozvěny (sběratelská verze)
    SSP čekal bych nějaké rozvedení proč je to špatné, říct že je to slabý průměr a nic víc je spíš takový výkřik do tmy..no a urazit u toho ty kterým se to líbí už spíš něco vypovídá o něm. Já tedy nesouhlasím s tím že anglické a české vydání není totéž, respektive každý hodnotí jinak. Ja hodnotím příběh. Někdo hodnotí na základě záliby v pevné vazby takže pro něj logicky vše co je v měkké ztrácí automaticky hodnocení...takže tak, Hornádu věcí např od cc nebo Crwe jsem četl v angličtině viz Colder, Hvězdy, Paper girls, Sweet tooth, ale taky třeba téměř všechny Brubakery, takže si myslím že je na místě to ohodnoť přesto že nemám české vydání...
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.5.2022 16:48Ozvěny (sběratelská verze)
    Miloušku já četl vše, o čem jsem říkal, že je naleštěné hovno..a klidně si nasypu popel na hlavu v případě, že jsem to zde zapomněl ohodnotit a pak se Gocekovi omluvim. Faktem je, že nehodnotim něco co jsem nečetl...
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.5.2022 09:18Ozvěny (sběratelská verze)
    Lantan pravda.... nicméně by mě zajímalo, zda to dotyčný alespoň četl
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.5.2022 07:18Ozvěny (sběratelská verze)
    Lantan ano přijde mi divný, že někdo vypotil rádoby drsný hodnocení, z kterého ještě uráží ty, kterým se to líbí, ale hodnocení zde nedá hvězdami, přeci jen od toho to tu je...

    Hovnarina, to je krásné slovo
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.5.2022 14:48Ozvěny (sběratelská verze)
    Gocek: tak to ohodnoť ne? předpokládám, že jsi to četl, ty chytrolíne...
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.4.2022 14:46Zatoulaní psi
    No výborně...
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.4.2022 19:03One-Punch Man #03: Zvěsti
    Čili se opět musí přečíst několik průměrných a špatných dílů než se to tedy jakože začne rozjíždět a abuse to údajně super...to mi připomíná Noumu a jeho Superhrdinky...takové Dorohedoro je super od první knihy až po poslední...no nic, chápu, že jednoduše nejsem cílovka
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.4.2022 11:30One-Punch Man #03: Zvěsti
    Sawyer s tímto názorem se setkávám často, co je tedy na téhle sérii tak skvělého, že je to tak populární?
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.3.2022 07:28Krize identity
    No já bych bral Miracle mana kterého tak nějak očekávám, samozřejmě Atlantis chronicles, což mám v top 3 DC věcí, otázka je kam crew je ochotna zajít v rámci Legend, jestli třeba i přes 500 stran a výš, řekněme do 1000stran. Třeba souborné Sovy by byly super
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.3.2022 07:20Lucifer #06: Domy ticha
    Norri koukám, že Lucifera žereš stejně jako já a teď si vem, že ohlásí seriál a máš neuvěřitelnou radost a hype, jen aby ze seriálu vylezla největší sračka pod sluncem a obrovské mamutí zklamání.
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.3.2022 13:46Asgard
    Norri zkus tu vinland ságu, to je mazec
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.3.2022 08:35Asgard
    Norri souhlasím s tebou... Simmons je borec, jeho verze Thora i Ragnarok je super, to doporučuji každému...filmy taky super... Jinak pokud máš rád tuto tématiku, zkus Eternal, Black road, Sword Daughter,Northlanders, Viking, mangu Vinland Saga,

    https://www.bookdepository.com/Eternal-Ryan-K-Lindsay/9781628752151

    A ještě toto
    https://www.bookdepository.com/Viking-1-Ivan-Brandon/9781607061700
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.3.2022 10:04Humr Johnson #03: Znamení smrti
    GWB přijde mi, že celé to univerzum píše Mignola už tak nějak ze setrvačnosti, neříkej mi, že tohle vše má nějaký vyšší význam pro velké finále. Jak jsem měl hellboyverze moc rád, teď mi přijde, že je to jak pásová výroba nábytku z Polska.
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.2.2022 09:03Zaslíbená Země Nezemě #13
    GWB přesně vím jak to myslíš, mi přijde že snad v každé manze je nějaké děcko do 15 let které sežralo moudrost světa, má brutální slovní zásobu, mluví jak akademik a má IQ 1000...trochu nudné na tomhle postavit mraky sérií
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.2.2022 18:23Solanin 1
    By mě překvapilo kdyby začali vydávat Punpuna
  • Fimi
    Velká škoda, že Legendy Marvelu jsou zatím celkem pestré, zatímco legendy DC jsou převážně o Batmanovi a já myslel, že Vision jako postava nikoho nezajímá...snad to tento rok prolomí tou Krizí.
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.2.2022 11:12Cesta kostí (sběratelská verze)
    Anton člověče nejsem si jistý, to jsi mě zaskočil
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.2.2022 07:04Cesta kostí (sběratelská verze)
    Anton možná něco jako Pád do tmy, tam jsi taky nezjistil nic o těch příšerách v jeskyních a přitom dobrý atmosférický krváček
  • Fimi
    díky...
  • Fimi
    Nevychází tahle série od čísla 0? Vyjadřovali se crwaci proč začali od jedničky?
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.11.2022Prodám
    Ahoj, prodám
    Vagabond 1-12....6000 (500/kus)
    Vinland saga 1-12...5000 (410/kus)
    Dorohedoro 1-23....4600 (200/kus)
    Dai dark 1-4...600kc
    Uzumaki v HC (Spirála v angličtině)...600kc
    Tomie v HC v angličtině....600kc
    Puma blues...400kc
    DMZ compendium 1....350kc
    Showa History of Japan 1-4 ... kompletní série...2000kc
    Zpráva pro Adolfa 1-2...1500
    Tardi box set....600 Kč
    Mjollni....450kc
    Dobyvačné armády...300kc
    Shi 1-2...300kc
    Královská krev 1-2....300kc
    Rváč....300
    V jako Vendetta...500
    Z pekla....600
    The art of flying....350kc
    Twists od fate...350kc
    Battle Born...350kc
    Kent state...350kc

  • Fimi
    Fimi mecenáš2.11.2021Prodám
    Zdravím
    Prodám v angličtině

    Infinity wath 1 a 2 ....500 kč
    F4 by Hickman Complete colection 1 a 2 .... 400 kč
    Avengers by Hickman Complete collection 1 ...300kč
    Thor Gods and Deviants ....300 kč
    X-Men operation zero...250kc
    Spawn hellnon Earth...250kc
    Valiant Deluxe....400kc/ks
    Archer And Armstrong Deluxe 2 ( tpb vol 1-3 zdarma)
    Unity...
    Harbinger 1 a 2
    X-O Manowar 2017 Deluxe 1

    v češtině:
    DCKK
    Poslední Hranice 1 a 2 ....400 kč
    Spravedlnost 1 a 2 ....400 kč
    Noví Bohové 1 ...100 kč
    Pod Maskou...150 kč
    Zlatý věk...150 kč
    Flashpoint...150 kč

    ostatní v češtině
    Star Wars: Válka na Shu-Torunu, Konec her....300kč
    Mezi řádky 1 ....100 kč
    Linka...150 kč
    Království tvé bb art...450kc
    Wolverine Zrození...400kc
    1602...400kc

    kontakt:
    606428895, Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.10.2021Prodám
    Prodám
    Soudce Dredd spisy 1-3 za 600kc
    Liga spravedlnosti Válka velké trojky tpb...250kc
    Star wars válka na Shu torunu....300kc
    Království tvé...500kc

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš3.8.2021Prodám
    Zdravím
    Prodám v angličtině
    Immortal Hulk deluxe 1 ....500 kč
    Marvels 25th anniversary HC...600kč
    Infinity wath 1 a 2 ....500 kč
    F4 by Hickman Complete colection 1 a 2 .... 400 kč
    Avengers by Hickman Complete collection 1 ...350 kč
    Thor Gods and Deviants ....350 kč

    v češtině:
    DCKK
    Poslední Hranice 1 a 2 ....400 kč
    Spravedlnost 1 a 2 ....400 kč
    Noví Bohové 1 ...100 kč
    Pod Maskou...150 kč
    Zlatý věk...150 kč
    Flashpoint...150 kč

    ostatní v češtině
    Metabaron tpb ....250
    Válka velké trojky...300 kč
    Star Wars: Válka na Shu-Torunu, Konec her....300kč
    Mezi řádky 1 ....100 kč
    Linka...150 kč

    kontakt:
    606428895, Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.6.2021Prodám
    Prodám v angličtině ceny včetně poštovného

    Immortal Hulk deluxe HC 1 a 2..... 1100 kc
    Secret wars by Hickman deluxe HC... 700kc
    F4 by Hickman Complete collection 1 a 2 tpb.... 800kc
    Avengers by Hickman Complete collection 1 tpb... 450kc
    Thor Gods & deviants Complete collection tpb... 450kc
    Infinity watch 1 a 2 tpb... 800kc

    Tel 606428895
    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.1.2021Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc + zadarmo tpb War of realms a King Thor
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3000 kč
    Black science HC 1-3... 3500 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...3000 Kč
    Black Hammer Library Edition 1...900kc
    Lazarus deluxe 1-3...3000 kč
    Sweet tooth deluxe HC 1-3 ....2500 kč

    Pevná vazba
    Severed....300 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 900 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Fantastic four by Jonathan Hickman 1a 2...1800 Kč
    CC..Avengers by Jonathan Hickman 1...700 Kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc
    Northlanders 1-3....2500 kč

    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1200 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc

    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.12.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3000 kč
    Black science HC 1-3... 3500 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...3000 Kč
    Black Hammer Library Edition 1...1000kc

    Pevná vazba
    Severed....300 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 900 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Fantastic four by Jonathan Hickman 1a 2...1800 Kč
    CC..Avengers by Jonathan Hickman 1...700 Kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc

    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1200 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc

    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš9.11.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Black science HC 1-3... 3500 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...3000 Kč
    Low deluxe... 1200kc
    Black Hammer Library Edition 1...1000kc

    Pevná vazba
    Severed....300 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 900 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc

    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1200 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc

    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.10.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Black science HC 1-3... 4000 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...3000 Kč
    Low deluxe... 1200kc
    Black Hammer Library Edition 1...1200kc


    Pevná vazba
    Severed....400 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 900 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc



    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1200 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc

    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.9.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Black science HC 1-3... 4000 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...3000 Kč
    Low deluxe... 1200kc
    Black Hammer Library Edition 1...1200kc


    Pevná vazba
    Severed....400 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 900 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc



    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1200 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc

    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš30.8.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk deluxe 1,2...2000kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-4 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Black science HC 1-3... 4500 kc
    Deadly class Deluxe 1-2...4000 Kč
    Low deluxe... 1400kc
    Black Hammer Library Edition 1...1200kc


    Pevná vazba
    Severed....400 kč
    Marvels 25th Anniversary HC... 2000 Kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Vwars.. 300 kc



    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1200 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1300 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot Reborn Book 1... 600 Kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Liga spravedlnosti Alex Ross... 200kc
    Superman Alex Ross ...200kc
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Avatar... 250kc
    Bestie Burdenske... 250kc

    manga v čj a aj
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč



    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.7.2020Prodám
    Aktualizace, včetně cen

    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image

    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk 1...650kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-3 by Jason Aaron...pouze komplet....5 000 kc
    Invincible 1-3 a 5....1400kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Immortal Hulk deluxe 1...1000 Kč

    Pevná vazba
    Batman Universe...400 kč
    Severed....400 kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)

    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    CC.. Green Lantern by Geoff Johns 1,2, 3...pouze komplet ...2000 kč
    CC.. Fantastic four by Hickman 1,2 pouze komplet ...2000 kč
    CC..Nova Saga 1,2 pouze komplet 1000 kč
    War of Realms...200 kč

    Valiant a další tpb:
    Rai..150 kč
    Bloodshot 1-3...450kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    DMZ Compendium 1...1200 kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč

    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1300 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot book 2...600 kč
    Bloodshot Reborn 1,2...1300 kč
    Bloodshot Salvation...650 kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Liga spravedlnosti Alex Ross... 200kc
    Superman Alex Ross ...200kc
    Temná věž 1-2...300 kč
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    manga v čj a aj
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč
    Green blood 1....150 kč


    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš30.6.2020Prodám
    Aktualizace, včetně cen

    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image
    Moon Knight by Lemire...800 kč
    Moon Knight by Bendis..800 kč
    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk 1...650kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-3 by Jason Aaron...pouze komplet....5 000 kc
    Fatale 1,2 pouze komplet...1800 kc
    Invincible 1-3 a 5....1400kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Southern Bastards 1...400kč
    Animosity 1...500 kč

    Pevná vazba
    Absolute Justice League by Alex Ross and Paul Dini 1400 kč
    Batman Universe...400 kč
    Severed....400 kč
    Moon Knight by Huston a Benson 2-4, pouze komplet....600 kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..Swamp Thing by Snyder....500 kč
    CC..X-men Milestones Messiah Complex...500 kč
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    CC.. Green Lantern by Geoff Johns 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC.. Fantastic four by Hickman 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC..Nova Saga 1,2 pouze komplet 1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Justice League by Scott Snyder 0-4 včetně spin offu Drowned Earth odehrávající se současně se druhou knihou, je v pevné vazbě...pouze komplet ....1000 kč


    Valiant:
    Rai..150 kč
    Bloodshot 1-3...450kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    God Country...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kč
    Invincible Compendium 1...1100 kč
    Batman Gotham by Galight...100 kč
    Batman What happened with caped crusader...100 kč
    Spawn Hell on Earth..200 kč
    Wytches..150kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč

    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1300 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot book 2...600 kč
    Bloodshot Reborn 1,2...1300 kč
    Bloodshot Salvation...650 kč
    Britannia...650 kč
    Divinity complete trilogy edition...1000 kč
    Ivar the Timewalker...600 kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Liga spravedlnosti Alex Ross... 200kc
    Superman Alex Ross ...200kc
    Temná věž 1-2...300 kč
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    manga v čj a aj
    Ghost in the shell 1...200 kč
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč
    Green blood 1....150 kč


    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.6.2020Koupím
    Koupím Star wars Vader stíny a tajemství...

    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.6.2020Prodám
    Aktualizace, včetně cen

    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image
    Moon Knight by Lemire...800 kč
    Moon Knight by Bendis..800 kč
    Secret wars...1000 kč
    Immortal Hulk 1...650kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-3 by Jason Aaron...pouze komplet....5 000 kc
    Fatale 1,2 pouze komplet...2000 kc
    Invincible 1-3 a 5....1400kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....3500 kč
    Uncanny X Force by Rick Remender omnibus....2500 kč
    East of West 1,2 pouze komplet....1700kč
    Southern Bastards 1...400kč
    Animosity 1...500 kč

    Pevná vazba
    Absolute Justice League by Alex Ross and Paul Dini 1400 kč
    Batman Universe...400 kč
    Severed....400 kč
    Moon Knight by Huston a Benson 2-4, pouze komplet....600 kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..Swamp Thing by Snyder....500 kč
    CC..X-men Milestones Messiah Complex...500 kč
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    CC.. Green Lantern by Geoff Johns 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC.. Fantastic four by Hickman 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC..Nova Saga 1,2 pouze komplet 1000 kč
    War of Realms...200 kč
    Justice League by Scott Snyder 0-4 včetně spin offu Drowned Earth odehrávající se současně se druhou knihou, je v pevné vazbě...pouze komplet ....1000 kč


    Valiant:
    Rai..150 kč
    Bloodshot 1-3...450kč
    Shadowman 1-3..400 kč
    Archer and Armstrong 1-3...400 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    God Country...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kč
    Invincible Compendium 1...1100 kč
    Batman Gotham by Galight...100 kč
    Batman What happened with caped crusader...100 kč
    Spawn Hell on Earth..200 kč
    Wytches..150kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...8000 kč

    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1300 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot book 2...600 kč
    Bloodshot Reborn 1,2...1300 kč
    Bloodshot Salvation...650 kč
    Britannia...650 kč
    Divinity complete trilogy edition...1000 kč
    Ivar the Timewalker...600 kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Daredevil Omnibus 1-4 pouze komplet...2000 kč
    Temná věž 1-2...300 kč
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...200 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Cesta meče 1-3...komplet 400 kč
    Skalpy 1-10.. Pouze komplet.. 1500 kc
    manga v čj a aj
    Ghost in the shell 1...200 kč
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč
    Green blood 1....150 kč


    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš7.6.2020Prodám
    Aktualizace, včetně cen

    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image
    Moon Knight by Lemire...1 000 kč
    Moon Knight by Bendis..1000 kč
    Secret wars...1300 kč
    House of X, Power of X...750 kc
    Immortal Hulk 1...650kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-3 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    Fatale 1,2 pouze komplet...2000 kc
    Invincible 1-3 a 5....1600kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....4000 kč
    Uncanny X Force by Rick Remender omnibus....2500 kč
    East of West 1,2 pouze komplet....1700kč
    Southern Bastards 1...500kč
    Animosity 1...500 kč

    Pevná vazba
    Absolute Justice League by Alex Ross and Paul Dini 1400 kč
    Batman Universe...500 kč
    Severed....500 kč
    Moon Knight by Huston a Benson 2-4, pouze komplet....800 kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    CC..Swamp Thing by Snyder....500 kč
    CC..X-men Milestones Messiah Complex...500 kč
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...500 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1000 kč
    CC.. Green Lantern by Geoff Johns 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC.. Fantastic four by Hickman 1,2 pouze komplet ...1000 kč
    CC..Annihilation 1,2...pouze komplet 1000 kč
    CC..Nova Saga 1,2 pouze komplet 1000 kč
    War of Realms...300 kč
    Justice League by Scott Snyder 0-4 včetně spin offu Drowned Earth odehrávající se současně se druhou knihou, je v pevné vazbě...pouze komplet ....1000 kč


    Valiant:
    Rai..150 kč
    Bloodshot 1-3...450kč
    Shadowman 1-3..450 kč
    Archer and Armstrong 1-3...450 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    God Country...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kč
    Invincible Compendium 1...1200 kč
    Batman Gotham by Galight...100 kč
    Batman What happened with caped crusader...100 kč
    Spawn Hell on Earth..200 kč
    Wytches..150kc

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...10 000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1400 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot book 2...600 kč
    Bloodshot Reborn 1,2...1400 kč
    Bloodshot Salvation...650 kč
    Britannia...650 kč
    Divinity complete trilogy edition...1000 kč
    Ivar the Timewalker...600 kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Daredevil Omnibus 1-4 pouze komplet...2000 kč
    Temná věž 1-2...400 kč
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...250 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Cesta meče 1-3...komplet 500 kč

    manga v čj a aj
    Ghost in the shell 1...200 kč
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč
    Green blood 1....150 kč
    Death note 1-6...450 kč


    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš31.5.2020Prodám
    prodám v angličtině

    deluxe edice v pevné vazbě Marvel, DC, Image
    Moon Knight by Lemire...1 000 kč
    Moon Knight by Bendis..1000 kč
    Vision by Tom King...700 kč
    Secret wars...1300 kč
    House of X, Power of X...750 kc
    Immortal Hulk 1...650kc
    Thor God of Thunder 1,2, Thor 1-3 by Jason Aaron...pouze komplet....6 000 kc
    Velvet...650 kc
    Fatale 1,2 pouze komplet...2000 kc
    Invincible 1-3 a 5....1600kc
    Batman White Knight...600kc
    Tales from DC Dark Multiverse....500 kc
    The Wicked and Divine 1-4 pouze komplet....4000 kč
    Uncanny X Force by Rick Remender omnibus....2500 kč
    East of West 1,2 pouze komplet....2000kč
    Southern Bastards 1...500kč
    Animosity 1...500 kč

    Pevná vazba
    Absolute Justice League by Alex Ross and Paul Dini 1400 kč
    Batman Universe...500 kč
    Batman Black Mirror...700 kč
    Severed....500 kč
    Superman Earth one 1-3 pouze komplet...450 kč
    Moon Knight by Huston a Benson 2-4, pouze komplet....1000 kč

    měkká vazba a Complete collection (CC)
    Colder omnibus.....800 kč
    CC..Swamp Thing by Snyder....500 kč
    CC..X-men Milestones Messiah Complex...600 kč
    CC..X-men Milestones Operation Ground Zero...600 kč
    Infinity Watch 1,2 pouze komplet .....1000kč
    CC..Thor Gods and Deviants...500 kč
    CC..Ghost Rider by Jason Aaron 1,2 (komplet)...1200 kč
    CC.. Green Lantern by Geoff Johns 1,2 pouze komplet ...1200 kč
    CC.. Fantastic four by Hickman 1,2 pouze komplet ...1200 kč
    CC..Annihilation 1,2...pouze komplet 1200 kč
    CC..Nova Saga 1,2 pouze komplet 1200 kč
    War of Realms...400 kč
    Guardians of the Galaxy by Cates 1,2 pouze komplet ...500 kč
    Silver Surfer Black treasury by Dony Cates...500 kč
    Justice League by Scott Snyder 0-4 včetně spin offu Drowned Earth odehrávající se současně se druhou knihou, je v pevné vazbě...pouze komplet ....1100 kč
    Sweeth tooth 3...350kč

    Valiant:
    Rai..150 kč
    Bloodshot 1-3...450kč
    Shadowman 1-3..450 kč
    Archer and Armstrong 1-3...450 kč
    Unity 5,6...300 kč
    Harbinger Wars...200 kč
    Ravine 1-2...200 kč
    God Country...200 kč
    DMZ Compendium 1...1000 kč
    Invincible Compendium 1...1200 kč
    Batman Gotham by Galight...100 kč
    Batman What happened with caped crusader...100 kč
    Spawn Hell on Earth..200 kč
    Wytches..150
    Gideon Falls 1-3...650 kč

    Valiant universe v deluxe edici
    X-O Manowar 1-5...pouze komplet...10 000 kč
    X-O Manowar 2017 Book 1...800 kč
    Harbinger 1,2...1400 kč
    Unity...650 kč
    Bloodshot book 2...600 kč
    Bloodshot Reborn 1,2...1400 kč
    Bloodshot Salvation...650 kč
    Britannia...650 kč
    Divinity complete trilogy edition...1000 kč
    Ivar the Timewalker...600 kč
    Shadowman 2...600 kč
    4001 AD...700 kč
    Quantum and Woody...600 kč
    Archer and Armstrong 2...600 kč
    Ninjak 1,2...1200 kč
    Imperium...650 kč

    v češtině
    Daredevil Omnibus 1-4 pouze komplet...2000 kč
    Temná věž 1-2...400 kč
    NHM Elektra 150kč
    NHM Sentry ...150 kč
    Swamp thing 1-4 (jednička černobílá)...1000 kč
    Černá palice 1-3...600 kč
    300...150 kč
    Batman Ticho souborná paperback...450 kč
    Superman Co se stalo s Mužem zítřka Alan Moore...250 kč
    Superman Pro zítřek BB art 1,2 pouze komplet 300 kč
    Batman Dlouhý Halloween 1,2 pouze komplet, BB art...600 kč (jednička je poškozena)
    Batman Temné vítězství 1,2 pouze komplet,...500 kč
    DCKK Red Hood...150 kč
    DCKK Spravedlnost 1,2...300 kč
    DCKK Nová Hranice 1,2...300 kč
    DCKK Zlatý věk...150 kč
    DCKK Noví titáni...100 kč
    žoldnéř 1...150 kč
    Maus 1,2...komplet za 300 kč
    V jako Vendetta...700 kč
    Cesta meče 1-3...komplet 500 kč
    Cromwell stone...300 kč

    manga v čj a aj
    Země nezemě 1-4...300 kč
    Ghost in the shell 1...200 kč
    Bleach 3in1 ...1-2...400 kč
    Green blood 1....150 kč
    Death note 1-6...450 kč


    osobní předání v Praze, Mostě, jinak preferuji zásilkovnu, popřípadě, když si pro to sami přijedete....
    tel 606428895
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.5.2020Prodám
    Prodám Infinity od Hickmana v pevné vazbě. Je značně poničena vazba, přebal je natrzeny a hřbet poškozený výrazně, ale vazba jako taková a strany jsou v pořádku, jde jen o hřbet a přebal.... 500 Kč...

    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.5.2020Prodám

    Modrá crew 1-8 a 11-13..pouze komplet... 1100 kc
    Batman Ticho souborné papeback.. 500 Kč
    Gotham central 1... 300
    Superman Pro zítřek 1,2 pouze komplet... 400 Kč
    Mdek Dlouhý zítřek pevná vazba... 350 kc
    Superman Mír na Zemi a JL Svoboda a Spravedlnost... Komplet 450 Kč

    V angličtině
    Batman damned... 250 kc
    Tales from dc Dark multiverze... 550 kc
    Invincible deluxe 1-3 a 5...1600 kc
    Daredevil by komplet Frank Miller komplet box set... 2500 kc
    Daredevil by Ed Brubaker omnibus 1,2..2500 Kč


    Filipmikolasek1@gmail.com
    606428895
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.5.2020Prodám
    Prodám

    Modrá crew 1-8 a 11-13..pouze komplet... 1100 kc
    Batman Ticho souborné papeback.. 500 Kč
    Gotham central 1... 300
    Superman Pro zítřek 1,2 pouze komplet... 400 Kč
    Mdek Dlouhý zítřek pevná vazba... 350 kc
    Superman Mír na Zemi a JL Svoboda a Spravedlnost... Komplet 450 Kč

    V angličtině
    Batman damned... 250 kc
    Tales from dc Dark multiverze... 550 kc
    Invincible deluxe 1-3 a 5...1600 kc
    Daredevil by komplet Frank Miller komplet box set... 3500 kc
    Daredevil by Ed Brubaker omnibus 1,2..3500 Kč


    Filipmikolasek1@gmail.com
    606428895
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.3.2020Prodám
    Prodám
    V angličtině Invincible deluxe 1-3 a 5...1600 kc
    Batman damned... 250 kc

    V češtině
    Myší hlídka 1-3... 800kc
    Alex Ross :
    Superman a Liga spravedlnosti... 500 komplet
    Metal 1,2...800 komplet
    Gotham central 1...300kc
    Zoldner... 200
    Mdek Moebius Dlouhý zítřejší pevná vazba .. 300
    Ghost in the shell 1...200
    Superman Rudá Hvězda...600
    Země nezeme 1-4...400
    Superman dlouhý zítřek bb art 1-2..komplet 400 Kč
    Lucifer komplet 3500 kc
    Modrá crew 1-8 a 11-13 (kromě Orbital a Legie 2)... Pouze komplet 1100 Kč...
    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.3.2020Prodám
    Zdravím, připomínám, celá má sbírka je k prodeji. Dejte vědět, kdybyste chtěli něco.
    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.1.2020Prodám
    Sága 1-8
    Bílý Lama pevná vazba
    Morbius pevná vazba
    Dobrodružství Jeronýmova Maucherota pevná vazba
    Techniknezi pevná vazba
    Slaine poklady Británie pevná vazba
    Myši hlídka 1-3
    Kniha hřbitovní 1-2
    Sin city pevná vazba 1-3,6,7
    Duchové mrtvých
    Ghost in the shell 1
    Tokijsky ghul 1,2
    Zeme Nezeme 1-4
    Ultimates 2 oba díly
    Kick ass 1,2, hitgirl
    Punisher - Matička Rus, dole je nahoře, dlouhá tma
    Temná věž 1,2
    Planetary 1,2
    Batman černá bílá
    Batman ticho souborna měkká vazba
    Green lantern 2,3
    Lex Luthor muž z oceli bb art
    Superman pro zítřek bb art
    Batman damned v aj
    Metal 1,2
    Upvo 4


    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.12.2019Prodám
    Přidám většinu sve sbírky v češtině, nechce se mi to vypisovat, mrkněte na sbírku a sekci prodám.. Série pouze komplet

    Prodám v aj
    INVINCIBLE Ultimate edition 1-3,5.. 2000kc
    Batman Black mirror hc 400kc
    Batman damned hc 300kc
    Wytches 200kc
    Justice league by Scott Snyder 0-3 (paperback) + Drawned Earth (hc).... 1200kc
    Moon knight by Huston Benson HC 2-4...1500kc
    Moon knight by Lemire deluxe 2500kc
    Moon knight by Bendis deluxe... 1000kc
    Goddamned deluxe 400 Kč


    Filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.11.2019Prodám
    Ahoj, prodám

    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200 kc
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 400 Kč
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 450 Kč
    Green Lantern 2,3... 300 kč
    Planetary 1+2..300kc
    Superman Pro Zítřek 1+2 bb art komplet 400 Kč
    Dobrodružství Jeronýma Maucherota pevná vazba.... 450kc
    Ryby 300kc
    Ghost in the shell 1... 250 Kč
    Lex Luthor muž z oceli bb art... 300 kc
    Kniha hřbitovní 1+2 komplet 550 kc
    Knihy magie.... 300kc
    Slaine poklady Británie mdek pevná vazba 500 Kč



    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2019Koupím
    Koupím ukk Klan M, nabízím 500 Kč
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.9.2019Prodám
    Ahoj, prodám

    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200 kc
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 400 Kč
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 500 Kč
    Green Lantern 2,3... 300 kč
    Liga spravedlnosti new 52 paperback 1-4 komplet 600 Kč
    100 nábojů 1-3 komplet za 1000 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2019Prodám
    Ahoj, prodám

    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200 kc
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 400 Kč
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 500 Kč
    Green Lantern 2,3... 300 kč
    Liga spravedlnosti new 52 paperback 1-4 komplet 600 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.8.2019Prodám
    Ahoj, prodám

    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...400 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200 kc
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 400 Kč
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 500 Kč
    Deadly class volume 1-6, komplet 1200 kč
    Green Lantern 2,3... 300 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.6.2019Prodám
    Prodám popřípadě mohu dovést na crwecon..na cenách se dá domluvit

    Spawn book 1 2000kc
    Spawn book 2 550 Kč
    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...500 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200
    Batman Ticho souborné paperback 600 Kč
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 500 Kč
    Elektra 450 Kč
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 500 Kč
    Grandville 1-5...2000 Kč


    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.5.2019Prodám
    Prodám

    Spawn book 1 2000kc
    Spawn book 2 550 Kč
    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...500 Kč
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200
    Alita 1, 300 Kč
    Batman Ticho souborné paperback 600 Kč
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 500 Kč
    Deadpool Draculova pomsta.. 300 Kč
    Elektra 500 Kč
    Sandman preludia... barevné vydání...200 Kč
    Pochmurný kraj 1+2...700 Kč komplet
    Moebius Dlouhý zítřek pevná vazba 500 Kč


    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.4.2019Prodám
    Prodám
    V angličtině Deluxe knihy

    Spawn book 1 2000kc
    Spawn book 2 550 Kč
    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...500 Kč
    Thor god of thunder Deluxe 1,2...900kc
    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200
    Alita 1, 300 Kč
    Batman Ticho souborné paperback 600 Kč
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 500 Kč
    Deadpool Draculova pomsta.. 300 Kč
    Elektra 500 Kč
    Sandman preludia... barevné vydání...200 Kč



    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.4.2019Prodám
    Prodám
    V angličtině Deluxe knihy

    Spawn book 1 2000kc
    Spawn book 2 550 Kč
    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...500 Kč

    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200
    Alita 1, 300 Kč
    Batman Ticho souborné paperback 600 Kč
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 500 Kč
    Deadpool Draculova pomsta.. 300 Kč
    Elektra 500 Kč
    Sandman preludia... barevné vydání...200 Kč



    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš31.3.2019Prodám
    Prodám
    V angličtině Deluxe knihy

    Spawn book 1 2000kc
    Spawn book 2 550 Kč
    Spawn hell on Earth...300 Kč
    Batman Rebirth book 1...500 Kč

    Temná věž Zrození pistolníka a Dlouhá cesta domů, komplet 400 Kč
    Tokijský Ghůl 1+2 komplet 200
    Alita 1, 300 Kč
    Batman Ticho souborné paperback 600 Kč
    Punisher Dlouhá chladná tma, Matička Rus a Dole je nahoře...komplet 500 Kč
    Deadpool Draculova pomsta.. 300 Kč
    Elektra 500 Kč
    Sandman preludia... barevné vydání...200 Kč



    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.2.2019Prodám
    Prodám...

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 600 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 350 Kč
    Temná věž 1-5 pouze komplet...1300 kc
    Tokijský ghul 1-6 pouze komplet...600 Kč

    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 450 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2


    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 2500 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 500 Kč
    Spawn hell on earth..paperback 300 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.1.2019Prodám
    Prodám...

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 600 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 350 Kč

    Ukk 1-60, běžné používání, občas oděrka.. 11 000 Kč
    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 450 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2


    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 2500 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 500 Kč
    Spawn hell on earth..paperback 300 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2018Prodám
    Prodám...

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 600 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 350 Kč

    Ukk 1-60, běžné používání, občas oděrka.. 11 000 Kč
    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 450 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2


    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 2500 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 500 Kč
    Spawn hell on earth..paperback 300 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš15.12.2018Prodám
    Prodám... vánoční slevy

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 600 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 350 Kč

    Druuna 1-3 komplet, pevná vazba, 2500 Kč včetně poštovného
    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 450 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2


    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 2500 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 500 Kč
    Spawn hell on earth..paperback 300 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš6.12.2018Prodám
    Prodám... vánoční slevy

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 600 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 350 Kč

    Druuna 1-3 komplet, pevná vazba, 2500 Kč včetně poštovného
    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 450 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2


    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 2500 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 500 Kč
    Spawn hell on earth..paperback 300 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.11.2018Prodám
    Prodám Druunu 1-3 v pevné vazbě pouze komplet....3000 Kč včetně poštovného

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.11.2018Prodám
    Prodám dckk 51 ks za 8000 Kč...jako nové, jednou čtené nebo jen prolistovane.

    Batman Ticho souborné paperback jako nový 800 Kč
    Superman Pro zítřek komplet 1-2 bb art 400 Kč

    Druuna 1-3 komplet, pevná vazba, 3500 Kč
    - první díl má známky opotřebení ale jinak je v super stavu, druhý perfektní stav a třetí je zcela nový zabalený. Cena včetně poštovného

    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 500 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2
    Wonder woman kniha 1
    Batman Flash Buttom...300 Kč

    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 3000 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 600 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.10.2018Prodám
    Prodám dckk 49 ks za 7500 Kč...jako nové, jednou čtené nebo jen prolistovane.

    Punisher 1-4 za 800 Kč
    Batman Ticho souborné paperback jako nový 800 Kč

    V angličtině Dc Deluxe Rebirth (znovuzrození)kus za 500 Kč..jedna kniha obsahuje dvě volume, větší formát, bonusy, pevná vazba

    Batman kniha 1a2
    Flash kniha 1a2
    Wonder woman kniha 1
    Batman Flash Buttom...300 Kč

    Spawn Origins Deluxe kniha 1, 3000 Kč výborný stav
    Spawn Origins Deluxe kniha 2, 600 Kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.9.2018Prodám
    Prodám Dc Rebirth Deluxe za 550 ks jako nové jednou čtené. Pevná vazba, dvě volume souborně, bonusy a velký formát

    Flash kniha 1 a 2
    Wonder woman kniha 1
    Batman kniha 1 a 2
    Batman Flash buttom...350 Kč


    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš7.8.2018Prodám
    Prodám Dc Rebirth Deluxe knihy (v angličtině) za 550 kus- pevná vazba, velký formát, dvě volume společně, bonusy.

    Batman kniha 1,2 výborný stav
    Flash kniha 1,2 výborný stav
    Wonder woman 1 výborný stav

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš30.7.2018Prodám
    Prodám Dc Rebirth Deluxe knihy (v angličtině) za 600 kus- pevná vazba, velký formát, dvě volume společně, bonusy.

    Batman kniha 1,2 výborný stav
    Flash kniha 1,2 výborný stav
    Wonder woman 1 výborný stav

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.6.2018Prodám
    Profam v angličtině

    Black science volume 1-7 paperback 1700 Kč (Rick Remender)
    Saviour complete 250 Kč (Tod Mcfarlane)


    V češtině
    Tomb Raider 1+2 zabalené pouze kompletní 1000 Kč
    Topten 200 Kč
    Batman želvy Ninja limitovaná obálka zabalené nové 800 Kč
    Plášť 300kc
    Superman pro zítřek 1+2 komplet 550 Kč
    JLA 1 350 Kč

    Pište na filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.6.2018Prodám
    prodám

    Tomb Raider archivy 1 + 2 komplet 1400 kč
    Batman želvy ninja limitovaná obálka nové zabalené 700 kč
    Plášt 350 kč
    JLA 1 ...400kč
    Batman Snyder
    -Soví město - brož 200 kč
    -Soví tribunál - brož 200 kč
    -Smrt rodiny - brož 200
    -Temné město - pevná vazba 400 kč
    -Tajné město - pevná vazba 500 kč
    -Konec hry - pevná vazba 400 kč
    - Supertíha - pevná vazba 350 kč
    -Top ten - 200 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.6.2018Prodám
    Prodám na crweconu, nechci rejžovat, na ceně se domluvíme

    Batman od Snydera 1-5,7-10, první tři paperback
    Joker
    Conan dcera pana mrazu pevná vazba
    Plášť
    Grandville 1 paperback
    Tomb Raider spisy 1-2 komplet zabalené nové
    JLA 1
    UKK hulkova planeta 1-2 komplet
    Batman a želvy limitovaná obálka ještě zabalená

    V angličtině
    Kill or be killed 1-2 - Brubaker
    Nemesis Mark Millar
    Saviour
    Spawn paperback 1-3
    Dc univerze by Mike Mignola

    Pro zamluvení pište na filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2018Prodám
    Prodám

    1. Tomb Raider archivy 1+2 pouze komplet 1650 kč (zabalené nové)
    2. Conan, Dcera pána mrazu pevná vazba jednou čtené 400 kč
    3. JLA kniha 1 400 kč
    4. Deadpool 1+3 500kč
    5. Plášť 350 kč
    6. Technokněží pevná vazba 1600 kč (nové zabalené)
    7. Wolverine vs Hulk, comicsové legendy 13 Wolverine 4 komplet 300kč
    8. UKK
    -Hulk proti světu 400 kč
    -Spiderman Smutek 400 kč
    -Hulkova planeta 1+2 700 kč

    9. NHM 1-44 v perfektním stavu, čteno jen něco - 8500kč
    10. Batman New 52 (Scott Snyder) 1-5 a 7-10 (vše pevná vazba kromě Soví Město/tribunál a Smrt rodiny) 3200 kč
    11. Celá UKK1 tedy 1-60...dejte cenu..stav běžné používání
    12. Sandman 1 v barvě...200 Kč
    13. Batman a želvy limitovaná obálka nové zabalené...dejte cenu

    anglické
    1. Nemesis (Mark Millar) pevná vazba 300kč
    2. Kill or be killed (Ed Brubaker) 1+2 380 kč
    3. Spawn 1-3 (Todd McFarlane) brož 600 kč

    pište na filipmikolasek1@gmail.com, vše je samozřejmě bez poštovného, na Slovensko neposílám
  • Fimi
    Fimi mecenáš24.4.2018Prodám
    Prodám

    1. Tomb Raider archivy 1+2 pouze komplet 1650 kč (zabalené nové)
    2. Conan, Dcera pána mrazu pevná vazba jednou čtené 400 kč
    3. JLA kniha 1, 400 kč
    4. Deadpool 1-3, 500kč
    5. Plášť 350 kč
    6. Technokněží pevná vazba 1600 kč (nové zabalené)
    7. Wolverine vs Hulk, comicsové legendy 13 Wolverine 4 komplet 300kč
    8. UKK
    -Hulk proti světu 400 kč
    -Spiderman Smutek 400 kč
    -Hulkova planeta 1+2 700 kč

    9. NHM 1-44 v perfektním stavu, čteno jen něco - 9 000kč (200kč/kus)
    10. Batman New 52 (Scott Snyder) 1-5 a 7-10 (vše pevná vazba kromě Soví Město/tribunál a Smrt rodiny) 4500 kč

    anglické
    1. Nemesis (Mark Millar) pevná vazba 300kč
    2. Kill or be killed (Ed Brubaker) 1+2 380 kč
    3. Spawn 1-3 (Todd McFarlane) brož 600 kč

    pište na filipmikolasek1@gmail.com, vše je samozřejmě bez poštovného, na Slovensko neposílám
  • Fimi
    Fimi mecenáš31.3.2018Prodám
    Hulk proti světu...500 Kč
    Hulkova planeta 1+2 ...700kc
    Klan M...500 Kč
    Spiderman smutek...500kc

    Vše plus 60 Kč poštovné

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.3.2018Prodám
    Prodám v perfektním stavu jednou čtené/nový
    1. Predátor 1-4 omnibus (pouze jako komplet)…2000 kč
    2. Bílý Láma pevná vazba – nový zabalený…800 kč
    3. Tomb Raider archivy 1a2 – nové, zabalené (pouze
    komplet)…1800 kč
    4. Witchblade compendum 1 a 2 – nové, zabaleno, (pouze
    komplet)…8 000 kč
    5. Darkness compendum 1 – nové zabalené…3000 kč
    6. Hellboy Pekelná knižnice 1-3 – KOMPLET pouze,nové, zabalené…cenu nabídněte!!! (ještě se rozmýšlím)
    7. Nikdykde 1. Vydání…400 kč
    8. Technokněží pevná vazba – nová zabalená…2000 kč
    9. UKK Hulkova planeta část 1 – nová zabalená…400 kč
    10. Ultimate Spiderman a spol 1-18 + Ultimate F4 Zrod + Ultimate Spiderman Venom...1400 kč
    11. Plášť – výborný stav, jednou čtené…400kč
    12. Deadpool 1,2,3 ....600 kč
    13 JLA 1 ...jednou čtený....450 kč

    pište na filipmikolasek1@gmail.com...Praha, Brandýs nad Labem nebo pošta. Na Slovensko neposílám...vše je + poštovné
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.2.2018Prodám
    Prodám v perfektním stavu jednou čtené/nový
    1. Predátor 1-4 omnibus (pouze jako komplet)…...........2500 kč
    2. Bílý Láma pevná vazba – nový zabalený…..................800 kč
    3. Tomb Raider archivy 1a2 – nové, zabalené (pouze
    komplet)…...........................................................................2000 kč
    4. Witchblade compendum 1 a 2 – nové, zabaleno, (pouze
    komplet)…...........................................................................8 000 kč
    5. Darkness compendum 1 – nové zabalené…...............3500 kč
    6. Hellboy Pekelná knižnice 1-3 – nové, zabalené…....20 000 kč
    7. Nikdykde 1. Vydání….....................................................450 kč
    8. Technokněží pevná vazba – nová zabalená….............2000 kč
    9. UKK Hulkova planeta část 1 – nová zabalená…............450 kč
    10. Před Strážci, jednou čtené, výborný stav – měkká vazba
    (pouze komplet)…...................................................................900 kč
    -Komediant/Rorschach
    -Minutenami/Hedvábný přízrak
    -Sůva/Dr. Manhattan
    11. Plášť – výborný stav, jednou čtené…,................................450kč

    pište na filipmikolasek1@gmail.com...Praha, Brandýs nad Labem nebo pošta. Na Slovensko neposílám...vše je + poštovné
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.10.2017Prodám
    Bílý Láma pevná vazba zabalený 800 kč
    Batman vol 1 I am Gotham (Rebirth)...aj... 200 kč
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.4.2017Prodám
    Prodám Pekelnou knižnici 2 za původní cenu, je zabalená, nerozbalená v perfektním stavu
    mám další zajímavý nabídky v Nabízím, tak podívejte

    mimo téma, lístek na Linkin park k podiu dne 11.6. za 3200 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.3.2017Prodám
    zdravím, prodám

    první vydání Watchmen, čtené ale ve výborném stavu....nabízejte cenu

    Hellboy Pekelná knižnice 2
    Druuna 2 pevná vazba zabalená
    Sandman Preludia nocturna první vydání ČB
    Sandman Předehra
    Před strážci
    -Sůva...
    -Komediant...
    -Minutenami...
    Býlí Láma pevná vazba zabalená
    Temnými cestami zabalený pevná vazba

    ceny mám uvedené v Nabízím

    pište na filipmikolasek1@gmail.com

    z jiného soudku, prodám dva lístky na Linkin park, Simply plan, Enter Shikary a Machinegun Kelly k PODIU...jedná se o akci Aerodrome 11.6. 2017 v Praze... 3200/lístek
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.2.2017Prodám
    Nemá to s komiks nic společného, ale prodám 6 lístků na Aerodrome Linkin Park, Enter Shikary, Machinegun Kelly a Simple Plan. Lístky jsou k podiu.
    Cena lístku 3500 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.8.2016Prodám
    musím se vám pochlubit, povedl se mi husarský kousek, na aukru jsem vyhrál první tři knihy v pevné vazbě Hellboye, druhá a třetí kniha navíc první vydání dohromady za 1200 kč...prosím pochvalte mě

    PRODÁM

    Sandman Preludia Nocturna, první vydání 1000 kč
    jednou čtené UKK

    1602 1350 kč
    X-men Klan M 1000 kč
    Wolverine Zrození 1350 kč
    Hulk proti Světu 900 kč
    Spiderman Smutek 1000 kč
    Starý Dobrý Logan 2 ks 1000/ kus kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.7.2016Prodám
    prodám v perfektním stavu jednou UKK

    Wolverine Zrození
    Wolverine Starý Dobrý Logan 2 ks
    Spiderman Smutek
    Hulk proti světu
    X-men Klan M
    1602

    nabídky prosím na filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš30.6.2016Prodám
    Prodám jednou čtené v perfektním stavu, prosím pište nabídky

    UKK:

    Wolverine Zrození
    Wolverine Starý dobrý Logan 2ks
    Hulk proti světu
    1602
    Spiderman Smutek
    X-men Klan M

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.6.2016Prodám
    Till:
    ahoj na Sbazaru prodává Kolosálního Conana za 5500
  • Fimi
    Fimi mecenáš20.6.2016Prodám
    Prodám v perfektním stavu Ultimátní komiksový komplet, vždy nejvyšší nabídce, piště na filipmikolasek1@gmail.com

    X-men Klan M
    Wolverine Starej dobrej Logan 2ks
    Hulk proti světu
    1602
    Wolverine Zrození
    Spiderman Smutek
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.6.2016Prodám
    firesnake: na netu mají Před Strážci pevná vazba za 650, je to hodně?
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.5.2016Prodám
    prodám druhé vydání Sandman Domeček pro panenky, je jako nový navrhněte cenu
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.5.2016Prodám
    prodám černobílé vydání Sandman Domeček pro panenky, stav jako nové, ceny nabídněte
    PS: mám dva kusy k prodeji
    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.3.2016Prodám
    Koupím

    Sandman 2: Domeček pro panenky
  • Fimi
    Fimi mecenáš22.3.2016Prodám
    PRODÁM

    Arkham Pochmurný dům
    UKK Captain America Zimní voják 1 a 2
    Kasta Metabaronů paperback
    Zámek a klíč 1 Vítejte v Lovecraftu paperback

    SHÁNÍM, KOUPÍM VYMĚNÍM ZA:
    Batman Dlouhý Halloween 1
    Hellboy Pekelná knižnice 1

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.3.2016Prodám
    Nabízím
    Kasta metabaronů paperback 2500 kč
    Zámek a klíč: Vítejte v Lovecraftu paperback 1000 kč
    UKK Captain America: Zimní voják 1 + 2 1200 kč
    Arkham Pochmurný dům v pochmurném městě 1200 kč

    filipmikolasek1@gmail.com
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.3. 14:42Pindárna
    Damacon je pravda že ty první dva díly moc příběh nemají, to se fakt jen rozjíždí jedna linka za druhou...hádám že to bude stát minimálně litr...
  • Fimi
    Fimi mecenáš18.3. 14:17Pindárna
    Jako snad Ravine bude dokončeno ale opět to vydávat v tom špalku, to určitě bude zase stát majlant. Autor řekl že chce dokončit své autorské věci ale to neznamená že Ravine bude za rok...úplně to vidím, ty špalky se vyprodání a za X let až vyjde nový díl se tyhle dva budou prodávat za obří ceny...hádám že do pěti let bude Sejic dělat pokračování, u nás poté za dva roky...

    Ohledně Ravine, kresba je naprosto fantastická, jde z toho cítit úžasné fantasy. Každopádně první dva díly jsou nepřehledné a spíš je to seznámení s postavami který slibuje nějaký následný rozjezd...takhle po dvou dílech je to spíš pastva pro oči než si užít nějaký příběh...
  • Fimi
    Fimi mecenáš1.3. 13:00Pindárna
    Koukám že někdo objevil právě internet a teď touží po pozornosti...tohle bych nevytahoval. Damacon jistě tě nezajímají názory Karla a Filipa i přesto, že ti to už řekli. Ale můžeš se dát k jisté skupince lidí, oni tě jistě rádi vyslyší a přijmou, v začátcích MB byli na tom úplně stejně jako ty, dnes už nikoho nezajímají...
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.2. 17:09Pindárna
    Damacon vůbec to nebylo myšleno jako nějaký fyzický konflikt, ale jde mimo to zda bys takhle ostře to řekl u piva Karlovi do očí...na žádné konflikty já nejsem stavěnej....

    Co já vím o Filipovi, tak opravdu dokáže přečíst několik knih za den když chce.

    Video je starý a někam se to celé posunulo, já bych neřešil nějaké video které už dávno není platné
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.2. 15:06Pindárna
    Já byl spíš součástí původní myšlenky. Jediná má pomoc spočívala v hledání a doporučování komiksů. Na realizaci čehokoliv jsem se nezúčastnil.

    Jestlipak je damacon takhle ostrej i z očí do očí...
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.1. 09:16Pindárna
    Hlavně že to Kreator nemáte vytetované
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.1. 05:45Pindárna
    Faster člověče bund s nášivkami mám dvě, normálně je peru...
  • Fimi
    Fimi mecenáš9.1. 22:40Povinná četba
    faster: hádám že Crew edičák na první pololetí zveřejní někdy v červnu :-D jen vtip
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.1. 20:21Filmový a hudební klub
    GWB tak jasně, přece nejlepší film 2023 nemůže vyhrát S tebou mě baví svět jen protože jsi ho viděl v ten rok :-D
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2023 15:15Filmový a hudební klub
    Gmork: já vím, sleduju to od prvního ohlášení kapel...jako není to špatné, line up vypadá dobře...Insomnium já zase extra nejedu, jsou fajn ale mám raději Belakor a October Tide...BG neposlouchám, In extremo taky slabota....To spíš Suffocation, Kataklysm, Brand of sacrifice....Skálmold dobrý, letos vydali nové album
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2023 14:46Filmový a hudební klub
    GWB já ti dám v mládí...:-D
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2023 14:31Filmový a hudební klub
    GWB na mezerník kašli...no jo, chápu, ale je tam víc kapel, které jsou hodně známé, ale i dost těch málo nebo téměř vůbec..pro někoho kdo neposlouchá metal je to španělská vesnice, to je jasný
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.12.2023 14:17Filmový a hudební klub
    Gmork, mám svou metalovou skupinu na FB, Metal gurmán, nedávno jsem tam dával svůj žebříček, který je tedy mnohem obsáhlejší... Vzhledem k tomu, že jsem slyšel více než 250 nových desek vydaných v tomto roce, tak jsem udělal spíš TOP 50
    TOP 50 roku 2023:
    Nejlepší desky:
    50. Rivers Ablaze – Omnipresence
    49. Kaunis Kuolematon – Mielenvalta
    48. Embryo - A Vivid shade on misery
    47. Deviser - Evil summons evil
    46. Sadus - The shadow inside
    45. Genus Ordinis Dei - The Begining
    44. Orbit Culture - Descent
    43. Sermon - Of Golden verse
    42. Gorod - The Orb
    41. Warcrab - The Howling silence
    40. Suffocation - Hymns of the Apocrypha
    39. Frozen soul - Glacial Domination
    38. Night Crowned - Tales
    37. Cattle Decapitation - Terrasite
    36. Vomitory - All heads are gonna roll
    35. Yotuma - Otherwordly Incarnate
    34. Will Haven - VII
    33. Scar Symmetry - The Singularity (Phase II: Xenotaph)
    32.Stormhaven - Blindsight
    31. Ruyyn - Chapter II: The Flames, The Fallen, The Fury
    30. Shrapnel Storm - Silo
    29. Mutoid man - Mutants
    28. Imperium Dekadenz - Into sorrow evermore
    27. Blindfolded and let to the woods - Rejecting obliteration
    26. Memoriam - Rise to power
    25. Cryptopsy - As Gommorah burns
    24. Mesarthim - Arrival
    23. Miserere Luminis - Ordalie
    22. Cruciamentum - Obsidian Refractions
    21. Aortha - Monolit
    20. The Zenith Passage - Datalysium
    19. Stortregn - Finitude
    18. Sworn - A journey told through fire
    17. Nexorum - Tongue of throns
    16. Impalement - The dawn of blackened death
    15. Godskill - III Nazarene sickness
    14. Corrosive - Wrath of the witch
    13. Nothingness - Supraliminal
    12. Frozen dawn - The decline of the enlightened gods
    11. Helfró - Tálgrof
    10. Mortuary - Sublime the decline
    9. Sulphur Aeon - Seven crowns of the seven seals
    8. Moonlight Sorcery - Horned lord of the thorned castle
    7. Skeletal Throne - Barbaric Torment
    6. The Anchoret - It all began with loneliness
    5. Dodheimsgard - Black medium current
    4. Aodon - Portraits
    3. Dying Fetus - Make them beg for death
    2. Pénitence Onirique - Nature Morte
    1. Shylmagoghnar - Convergence

    Potom tu máme samozřejmě desítky a stovky kapel, které jsou také skvělé, ale prostě se nevešly do mého žebříčku, namátkou si vzpomenu např. na Rannoch, Austere, Great cold emptiness, Déletére, Metal Church, Maze of Sothoth, Olkoth, Demoncy, Xoth, Sadist, October Tide, …And Ocean, Haken, Tesseract, The Ocean, Cannibal Corpse, Autopsy, Incantation, Aldaaron, Katatonia, On Thorns I lay, Mental Cruelty, The Convalescence, The Voynich code, Pronostic, Foretoken, Contrarian, Just before Dawn, Bodyfarm, Primal Fear, Temic, Mizmor, Tsjuder, RUIM, Ashen Horde, Blut aus Nord, Deadspace, Osiah, Sylosis, Enslaved, In Flames, Ne Obliviscaris, Tomb Mold, Ulthar, Afsky, Aara, Psygnosis, Imperial Crystalline Entombment, Godthrymm, Baroness, Alkaloid, Exmortus, Hotr Graves, Persecutor, Gross Reality, Asinhell, Avataria, Death of Giants, Bajoxtierra, Blackbride, Endseeker, Saturnus, Shodan, Ershetu, Septiroth, Svarnkonst, Cirith Ungol, Lalu, Infernal Execrator, Insomnium, Werewolves, Sombré Héritage, Ghosts of Atlantis, Mercenary, Morne, Temple of Scorn, Asagraum, Holy moses, Angelus Apatrida, Defiled, Godsmack, Hatesphere, Hellripper, Heretoir, Monosphere, Ruadh, Unearth, When plagues collide a plno dalších….

    no a výhledy na příští rok? Zatím potvrzené desky v příštím roce od kapel:
    Deftones, My dying bride, Shokran, Drown in sulphur, Possessed, Rivers of Nihil, Testament, Exodus, Dream theater, Immortal Disfigurement, Gravewurm, Narbeleth, Krvna, Alluvial (EP), Gothony, Extinction A.D. (EP), Crucifier, Mourning dawn, Bloodstone, Ribspreader, Dartk Oath, Lord Dying, Master, Saxon, Serpents oath ,the Infernal sea, Exocrine, Vitriol, Caligulas Horse, Blood Red Throne, Stone Horns, Inquisition, Funeral Winds, Ancient settlers, Massacre (EP), Necrowretch, Sickening, Persefone (EP), Marche Funèbre, Morbid Saint, Chapel of disease, Spectral Voice, Hannes Grossmann (EP), Hulder, Blood Red Delusion, Eternal Storm, Ihsahn, Refore, Farsot, Grin, Pestilength, Dust Bolt, Job For cowboy, Oceano, Deicide, Darkest Hour, Halo Effect, Austrian Death Machine, Daath, Atoll, Borknagar, Karkosa, Vorga, Ministry, Firewind, Messiah, Suicidal Angels, Bruce Dickinson, In Vain, Myrath, Sonata Arctica, Merrimack, Judas Priest, Skeletal Remains, Dragonforce, Fall Of Serenity, Necrophobic, Vltimas, Rage, Replicant, Witherfall, Satyricon, Enterprise Earth, Dark Tranquillity
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.11.2023 08:51Filmový a hudební klub
    Faster mrkni na google Sydney Sweeney...je to ta druhá bílá herečka
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.11.2023 08:51Pindárna
    Faster: Na krabici starého papirusu který objevili ve starém Egyptě, stránka která nebyla nikdy objevena a zveřejněna a vyjde pouze v českém vydání, proto je potřeba v kolosálním vydání za hubičku
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.11.2023 07:06Filmový a hudební klub
    Nejlepší na tom je Sydney Sweeney, jako všude
  • Fimi
    Fimi mecenáš11.11.2023 07:45Filmový a hudební klub
    Gmork já jdu letos akorát na islandské Misbyrming...
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.10.2023 20:40Filmový a hudební klub
    Yogi jak tam zpívá ženská? Tak to myslíš buď Nightwish nebo Within temptaion...
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.10.2023 17:56Filmový a hudební klub
    Tak já třeba poslouchám i jiné než metalové věci, ale je pravda že trendy prostě nesleduju, nevím co se hraje v rádiu a co frčí aktuálně. Ale rád si poslechnu i jiné věci, nesmí to být ale hip hop.
    Aktuálně aktivně sleduju cca 600 interpretů.

    Jinak když jsme u těch Dream Theater, vrací se k nim Mike Portnoy.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.10.2023 17:10Filmový a hudební klub
    Fry já jezdím na festivaly roky a vždy jsou tam všechny generace. Ale jasně, metal není pro každého
  • Fimi
    Fimi mecenáš27.10.2023 19:57Pindárna
    Za mě tak nějak v český vydané manze vede asi Berserk. Ito je dobrej, ale když od něj čtete všechno už se nudite protože to vše je pořád dokola. Tomie, z X povídej stačí prvních pár a pak už nějak víte co dál čekat.... samozřejmě neberu Tezuku, to je klasika, už aby tu vyšel Buddha.
    Ty ostatní shouneny jdou zcela mimo mě.
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.10.2023 10:37Filmový a hudební klub
    Ti noví RS jsou skvělí...teď v pátek ovšem vyjdou Autopsy, Ershetu...minulý týden legenda Cirith Ungol a Lalu... doporučuji.

    Gmork Primordial nejsou špatní, zkus ale nová alba od Kaunis Kuolematon, October tide nebo On thorns I lay....jo a příští rok vyjde nové album Dark Tranquillity
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.10.2023 08:59Filmový a hudební klub
    Tak pro milovníky dobrého metalu mám pro vás doporučení. Zkuste nové album francouzských Mortuary, německých Corrosive, švédských Just before dawn, finských Shrapnel Storm, švédských Orbit Culture, Aortha (mnoho muzikantů), On thorns I lay, Avataria z Německa, Sulphur aeon z Německa, October tide (členové Katatonia)
  • Fimi
    Fimi mecenáš4.10.2023 06:55Filmový a hudební klub
    Propadák to bude, má to za sebou několik přetáček, je to poslední film mrtvého univerza na který nic nenavazuje, film nemá význam. První reakce jsou spíš průměrné a to maximálně.
    Úspěch tomu přeju, jednička byla vcelku fajn.

    Jinak tento týden začíná druhá řada Lokiho a mimochodem stávka scénáristů skončila. Takže zastavené produkce už zase běží
  • Fimi
    Fimi mecenáš2.10.2023 09:44Pindárna
    Tak to bude jistě obří formát za hubičku
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.9.2023 14:08Pindárna
    No samozřejmě to chápu....a teď si představ že si chci přečíst Bleach a někdo mi řekne že se to rozjede až po 49 díle ale že bohužel si je přečíst musím i když jsou o hovnu....co teprve OP
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.9.2023 13:59Pindárna
    Aha, v manze je to jinak jo?
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.9.2023 06:56Pindárna
    Ale hlavně si musíte koupit prvních 498 dílů protože to se teprve rozjíždí a potom to teprve stojí za to a vše to vyústí v 751 dílu kde vše pochopíte a pak to pokračuje dál samozřejmě.
  • Fimi
    Fimi mecenáš17.9.2023 19:50Filmový a hudební klub
    Tak tu mám další tipy, Repentance, skvělý groove, Abyssalis, Vaegon, nové album Alkaloid a Shrapnel Storm.
    A kdo má rád Katatonii, tak bývalí členové mají kapelu October tide, hodně podobné třeba insomnium, belakor. Kdo má rád My Dying bride, tak původní členi založili Godthrymm, nové album je velmi povedené
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2023 21:47Filmový a hudební klub
    ještě tedy, když už se bavíme o tom blitíčku....znáte Atoll? https://www.youtube.com/watch?v=CXVmOpeRxYM
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2023 20:24Filmový a hudební klub
    Temic jentaky super, teď jim snad vyjde nové album. Zkus ještě ty The Anchoret a The Pioneer...
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2023 20:06Filmový a hudební klub
    No, ono toho vyjde hodně ještě, třeba Shylmagoghnar v listopadu, Tesseract....zkus ale ty Psygnosis, to je fakt pěkný.
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2023 12:37Filmový a hudební klub
    No já taky přispěji nějakým tím českým hájem.
    https://m.youtube.com/watch?v=ud685aygunI&pp=ygURYmVhdGlhbCB0ZWxoZXJhcHk%3D

    Pokud máte rádi death, grind, Black, groove, zvu vás do mé fb skupiny Metal gurmán
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.9.2023 08:33Filmový a hudební klub
    Já tak nějak poslouchám aktivně cca 600 kapel. Ono to jde...

    Jinak pánové a fanoušci kvalitního blití, příští týden vyjde nové album Cannibal corpse, ještě letos vyjde nové album Suffocation, Autopsy a Deicide....takže kvalitního death metalu bude až až a to letos vyšly alba legend jako Obituary, Memoriam, Vomitory, Incantation, Kataklysm, Dying Fetus, Cryptopsy....já k tomu doporučuji ještě nová letošní alba Maze of Sothoth, Olkoth, Bodyfarm, Todbringer, Nothingness. No a zkuste i The Zenith Passage, nové album je dobrá mrda, to samé Scar symmetry, Sermon, Yotuma, Ashen horde, Orbit Culture, Sylosis a teď v pátek Alkaloid, Psygnosis a úžasnou progresivní onanii The Anchoret.....
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.9.2023 20:25Filmový a hudební klub
    jinak ale doporučuji nová alba Olkoth a Maze of Sothoth
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.9.2023 20:00Filmový a hudební klub
    james89, Austrálie? tam odtud mám hodně rád Deadspace, tento měsíc jim vyjde nové album, potom Mesarthim, 4 Arm, Wardaemonic, Xenobiotic, Disentomb (taky dobrý blitíčko), Thy art is murder (ted v pátek nové album vyjde)
  • Fimi
    Fimi mecenáš13.9.2023 19:55Filmový a hudební klub
    Mortician je kvalitka...pořádný hrdelní prasečí chlívek ovšem doporučuji Wormed, Origin, Demilich, Osiah, Acranius.....jinak vyšlo nové album Dying Fetus a to je taky dobrý vokál....Devangelic, Gateway atd...jinak letos vyšlo i nové album Birdflesh, taky řádná prasečina
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.9.2023 18:41Filmový a hudební klub
    Gmork zkus Polyphia nebo Psygnosis, to by se ti mohlo líbit, v pátek jim vyjde nové album.
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.9.2023 06:30Filmový a hudební klub
    Jo to znám...no, v pátek vyšlo nové album Cryptopsy, Dying Fetus, Sylosis...to jsou teprve mrdy. Jinak doporučuji Orbit Culture, nové album nemá chybu
  • Fimi
    Fimi mecenáš11.9.2023 13:09Filmový a hudební klub
    No teď celkem válí Arawn, vyhráli i Spark fresh Blood, byli na velkých českých festivalech deathu atd, jinak já českou scénu nesleduju. Hodně taky je celkem v popředí Sněť, abbie falls, innersphere, adacta, Okult, cripled fingers
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.9.2023 09:19Pindárna
    Gmork já bych ti doporučil ještě Misbyrming z Islandu, taky přijedou
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.8.2023 16:54Pindárna
    Draco jsem hrozně měkkej.
  • Fimi
    Fimi mecenáš23.8.2023 07:38Pindárna
    Kapis úplně vidím jak by mi místo krve tekla duha
  • Fimi
    Fimi mecenáš14.8.2023 17:26Filmový a hudební klub
    Tak co, byl tu někdo na Brutal Assaultu?
  • Fimi
    Fimi mecenáš31.7.2023 21:46Filmový a hudební klub
    Darker dnes taky je vypuštěn trailer na druhou sérii Loki
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.7.2023 16:57Filmový a hudební klub
    Bojovník je výborný, je to od tvůrců Banshe. Prostě akční seriál s Joe Taslimem nemůže být špatný. Akce je tam skvělá, sympatické postavy, hlavně ten věčně nasrany Ir, souboje pěkné a hlavně hudba a soundtrack výborný...já vám doporučuji seriál The offer, The Wire, cokoliv od Taylora Sheridana, Bloodline
  • Fimi
    Fimi mecenáš6.7.2023 12:37Pindárna
    Ať vyloží každý nakladatel a obchod karty na stůl, řekne jaká je svině, jak krade a nekrade, lže a nelže atd a my se pak rozhodneme, zda si budeme od nich kupovat nebo ne...
  • Fimi
    Fimi mecenáš19.6.2023 15:38Sběratelský klub
    Jj to jsme řešili, já tam viděl komplet Knižnice za 26000, jsou pomatenci kteří ti řeknou že to je ještě dobrý a vlastně levný. Teď jen najít nějakého vola který si to koupí...no, ceny u Conan centra se tu řeší často, věčné téma...a pak jsou tyhle Kasty, Ticho a další. Docela by mě zajímalo zda to má nějaký strop a hlavně jak moc jsou ti kupci zběhlí v komiksu, zda jsou to začátečníci nebo ostřílení komiksáci.
  • Fimi
    Fimi mecenáš8.6.2023 14:36Srazy, cony, festivaly
    Hele a to beru, chcete něco vzít teda?
  • Fimi
    Fimi mecenáš7.6.2023 22:30Srazy, cony, festivaly
    Hoši tolik piv nedám, ale řekněme 150-200kc za knihu, víc nechci... předpokládám že pivo méně jak za 55 nebude
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: 59 (cca 24420 Kč)
Chci: 1 (cca 498 Kč)
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: neveřejné
Mám: 162
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0