Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Vypukla otevřená válka dvou znepřátelených gangů: Grave Diggers a Iron Butterflies.
Zabiják Brad, přezdívaný „Smrťák“, se sám vydává na bojiště a pro svého bratra, který gangy nesnáší, se hlava nehlava pouští do boje proti všem. Tehdy šéfa Grave Diggers nečekaně navštíví člověk, kterého Brad hledá, aby se mu pomstil – jeho vlastní otec, Edward King.
Tím se situace náhle mění a příběh nabírá zcela nový směr.

Scénář
Masasumi Kakizaki
Art
Masasumi Kakizaki
Obálka
Masasumi Kakizaki
Lettering
Michal Štípa
Překlad
Marek Mikeš
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
historický, western
ISBN/ISSN
978-80-7449-921-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
145 x 215 mm
Tisk
černobílý
Váha
344 g
Stran
208
Cena
249 Kč
Originál
Green Blood #03 (Kodansha Ltd., 2012)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš5.9.2021 08:32Green Blood - Zelená krev #03
    Necekane zvraty a dej se dostava na uplne jinou uroven. I kdyz to jaksi pomyslne konci, konci vlastne jedna zivotni etapa a je krasne videt, ze zivot jde dal a nemazli se. Velmi silna kniha serie.
  • Fort
    10x chcípni na jedné stránce to už je moc, hraje se tu příliš na efekt.
    Po výbuchu atomovky přežijí švábi a bratři Burnsovi, kteří už všechny zabili, tak se stěhují do dalšího města. Děj je předvídatelný, schází moment překvapení, který z předešlých svazcích byl. Je to jako jízda železnicí, kde pořád vidíte kolem sebe to samé.
  • perak
    perak15.6.2021 22:08Green Blood - Zelená krev #03
    Tahle série mne i po třetím díle baví. Je to tak trochu manga pocta spaghetti westernům a Brad je takový hodně mladý Clint Eastwood. Osudovost v poker facu za všech okolností a bez ohledu na to, kolik lidí v okolí se v posledních pěti minutách stalo mrtvolami. I pomsta může být cíl, a aby toho nebylo málo, tak těch cílů v posledních dvou dílech bude více. Hodně líbivá je i kresba, takže se těším na další kousek.
  • Fimi
    Fimi mecenáš29.4.2021 07:23Green Blood - Zelená krev #03
    Válka gangů, úžasné, hned se mi vybavil výborný film Gangy New Yorku.. Kresbu netřeba komentovat, to je pastva pro oči.. Tahle Manga je trefa do černého
  • Sawyer
    Sawyer25.2.2021 18:06Green Blood - Zelená krev #03
    I třetí díl této westernové mangy je velice kvalitní záležitost. Není zde tolik akce jak v minulé knize, ale to vůbec nevadí. Konec byl skvělý a nádherná kresba. No prostě pokračování jak má být. Jak já tuhle sérii žeru.
    Plusy-kresba, postavy, děj

    Celkem-90%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.1.2021 13:53Green Blood - Zelená krev #03
    Je to naprosto "vychcaně" vykonstruovaně psané, polopaticky a černobíle vykreslované, aby všem bylo jasné, kde je dobro a zlo, což někdy automaticky odpouštím (naposledy krásný film Vlkochodci), někdy ne (tady mi to přijde až směšné), ale stále to odsejpá a má to drajv.

    Celkový dojem: 60%
  • Good Games
    Good Games mecenáš30.11.2020 22:39Green Blood - Zelená krev #03
    Green Blood dokazuje aj svojím tretím dielom, že je to kvalitná manga séria. Po scenáristickej stránke je síce jednoduchšia, predvídateľná a nemá až tak zaujímavých hlavných hrdinov, no svojím drsným prostredím, krvavou akciou a hlavne skvelou kresbou ma dokáže upútať takým spôsobom, že ju preletím na jeden dych. =►Celá recenzia◄=
13157