Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Ghost Rider proti Ghost Riderovi!

Robbie Reyes se konečně rozhodl zbavit toho ohnivého monstra, které se v něm skrývá. Takže přišel čas udělat tu nejrozumnější možnou věc – provést exorcismus svého auta. Jediný problém, (pokud tedy nepočítáme démona pod kapotou), je Johnny Blaze – původní Ghost Rider a současný král pekla, který má s Robbiem své vlastní plány. Netrvá dlouho a je tu závod Blaze versus Reyes. Divoká jízda skrz nejtemnější hlubiny podsvětí! Avengers mezitím bojují o život proti své vlastní základně – posedlé vražednou, peklem prokletou duší! Ale to nejhorší teprve přijde, kvůli ne zrovna přátelské návštěvě z vesmíru! A aby zachránili duši Robbieho Reyese, budou se muset Avengers vydat do pekla!

Obsahuje sešity série Avengers (Vol. 8) #22-25 (červenec 2019 - říjen 2019) [Fresh Start] a All-New Ghost Rider #1 (březen 2014) [All-New Marvel NOW!]

Scénář
Jason Aaron, Felipe Smith
Art
Stefano Caselli, Tradd Moore
Ink
Stefano Caselli, Tradd Moore, Luciano Vecchio
Barvy
Erick Arciniega, Nelson Daniel, Jason Keith, Val Staples
Obálka
Stefano Caselli, Frank Martin Jr.
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-015-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
330 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #05: Challenge of the Ghost Riders (Marvel Comics, 2020)
  • wistar
    příšerný, tuctový mishmash, ale čte se to celkem dobře a někdy je to i zábava, kresba je fajn
  • karl173
    karl173 mecenáš21.11.2021 11:53Avengers #05: Souboj Ghost Riderů
    Je to těžké. Máte tady Avengers, které patří k základním kamenům Marvelu a tam čekáte tu největší kvalitu. Jenže pak tu máte MCU a komiksy pak jdou na druhou kolej a snaží se zavděčit hlavně těm, kteří po filmu narazí v knihkupectví na komiks a musí je to ohromit jako film. A tím pádem pak máte v komiksu mišmaš bez jakékoliv hloubky a invence, který nedává moc smysl, ale hlavně že pobaví tzv. na efekt.
    A k tomu to hodíte Jasonu Aaronovi, který má jméno a prodává a je jedno jestli mu jde jen o prachy a kašle na kvalitu a nebo mu to prostě jen nejde.
    A tak vám pak vznikne komiks plný rádoby fascinací, a který sice může na chvilku zabavit, ale nedostanete z něj ani o chloupek víc. Možná ještě kresba, ta se opět na poměry mainstreamu povedla.
    Já jsem naštěstí celkem benevoletní a mám rád zábavné jednohubky na odreagování. Ovšem tentokrát to na mě bylo už moc tuctové.
  • Fimi
    Fimi mecenáš1.6.2021 10:10Avengers #05: Souboj Ghost Riderů
    Jako ano, rozjíždí se tu něco nejspíš velkého, ale je to tak špatně uchopené a výpravěné až to bolí. Tohle je fakt nejhorší série Aarona. Je to zmatené, nepřehledné, hromada linek a postav a celé to působí tak strašně průměrně, tohle se absolutně nedá srovnávat s Avengers od předchůdců. Bohužel i ta kresba je zde velmi slabá..
1484
  • Fimi
    Fimi mecenáš21.11.2021 14:50Avengers #05: Souboj Ghost Riderů
    Karl mám takový pocit že současně s Aaronem vycházela další série Avengers od Waida, mám pocit Avengers No surrender nebo tak nějak, bylo to opravdu mnohem lepší než ta hlavní řada od Aarona.