Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Ultimate Spider-Man: Nikdo učený... (3. a 4. díl)
Petr Parker je Spider-Man. Už do toho začíná pronikat. Jenže na cestě k tomu, aby se stal opravdovým hrdinou, ho čeká spostu překážek. Jedna z nich má ježatý účes, knír a doutník a jmenuje se J. Jonah Jameson, majitel novin Daily Bugle. A ta druhá je mohutná a nechá si říkat Kingpin. Spider-Man kontra podsvětí. Kdo vyhraje?

Ultimate X-Men: Lidé zítřka (2. a 3 díl)
Do týmu vstupuje malý muž s velkým citem pro násilí, adamantiovými drápy a tajným cílem. Zabít profesora X. Ukazuje se ale, že to nebude tak snadné, zvláště, když je v týmu jedna docela pěkná zrzka. X-Meni mezitím přecházejí do protiútoku a vydávají se na misi... a ne všichni se z ní vrátí zpátky.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #8-9 a Ultimate X-Men #2-3

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Mark Bagley, Adam Kubert
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
236 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Spider man nuda
    X-men solidní
  • Delphín
    Delphín29.10.2020 19:12Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Bomba číslo! Spider-Man se konečně pořádně rozjel, ke konci nás senzačně napnuli na pokračování. Na Spideyho si nelze stěžovat
    X-Meni stále trochu pokulhávají. Buduje se tu vztah mezi postavami, zápletka tohoto dílu je ale až moc jednoduchá. Ve finále se to ale četlo dobře, celkový dojem z komiksu to nijak nepohoršilo.
  • Flash
    Flash mecenáš10.4.2016 22:10Ultimate Spider-Man a spol. #05
    V tomto čísle mají X-meni jednoznačně navrch nad Spideyym. U Spider-mana v minulém čísle skončila jedna linka(prozatím) s Goblinem a tady začla druhá s Kingpinem. S dostává práci a začíná si více uvědomovat, že musí používat hlavu v boji proti zlu. X-meni pokračujou akční jízdou, ani mi to nepříjde jako restart série.
  • jh666
    Perfektní. Spidey mě přesvědčil o svých kvalitách už v UKK a X-meni, kteří se konečně rozjeli a které posílil Wolverine jsou prostě skvělí. Měl jsem tu čest už s Uncanny X-men, New X-men a Astonishing X-men. Ultimate X-men strčí první dva hravě do kapsy a třetí je porážejí jen o kousek lepší kresbou. Jen tak dál.
  • kaylin
    Ono je to pořád docela kvalitní, jsou tu pořád stejné postavy, ale najednou si člověk uvědomí, že sem tam si tvůrci prostě moc nedělali problémy s tím, jaká je zápletka, ale jede se na celkem obyčejné vlně toho, že jde hlavně o hrdiny a nikoli tolik o to, co se děje. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/575-ultimate-spider-man-spol-5-55.html
  • sedw
    Naprostá spokojenost. Spider-man v prvním sešitě zase trošku zpomalil (což mi rozhodně nevadilo, nejadnalo se o žádnou vatu), druhý sešit mě pak bavil náramně a konec navnadil na pokračování. Narpostá spokjenost. A X-men mě po minulém díle, který mi moc neseděl (vše se událo příliš rychle), velmi bavili. Dpbré dialogy, přiměřené množství akce, není nouze o napínavé okamžiky. Jen tak dál.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.3.2013 23:39Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Spiderman je relativně zajímavý, dokáže poutat mou pozornost, není to jen bezduché mlácení se... ale ti X-meni zase: "Uhm, mohl by někdo vysvětlit nám nováčkům, kdo je ten Wolverine...?" Sentinely na vás.

    Celkový dojem: 50%
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš23.2.2013 09:02Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Spider-man přišel o ruku. Myslíte že kecám, protože jsem se ráno opil na dětském večírku? Tak se koukněte na obálku a na Spideyho pravou ruku.
    a) buďto mu dorůstá, protože je to ve skutečnosti Lizard
    b) narodil se s pahýlem, kde se mu hromadí hlen a jelikož je to pavouk, tak jsou to vlastně pavučiny, které může střílet
    c) kreslíř je totální retard a nezvládá perspektivu.
    Ty obálky jsou tak strašně, strašně hnusný a to nemluvím o tom, že je to (ano, zase se opakuju) malej parchant s krkem pětiletý holky a hlavou člověka s IQ 560 kterému se už mozek nevejde do hlavy. To bolí.
    Příběh je docela fajn, ale rozjíždí se to už moc, moc dlouho. Taky mě pobavil Kingpin, protože má ještě větší ruce (dlaně) než obvykle. Tady už jsou velké jak Spideyho tělo .o))
    X-men-Tohle je jiná liga. Šlape to jak sviňa, kresba uráží míň a Wolverine má odhadem 190 cm a né 160. No jo, holt ultimátní vesmír .o) Takže díky X-menům za ****
  • Final
    Final mecenáš7.2.2013 15:38Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Povedené komiksové číslo. Příběhy pubertálního Spider-Mana, který se vpodstatě seznamuje s tím, co to znamená, bojovat se zločinem, a nebo také vydělávat peníze, jsou zábavné, zajímavé. Dokonce si dá za cíl došlápnout si na Kingpina (když mu tak všechno prochází), je ale otázka, jestli si neutrhl trochu moc velké sousto. X- Meni - příjezd Wolverina do USA rozhýbe příběh, ve kterém se dostává Wolverine k X-menům (i když ne tak jak si představoval) a společně pak se snaží zachránit prezidentovu dceru. Je to napínavý příběh, spousta akce, vtipných slovních přestřelek a ani napětí nechybí. Jo a taky pro mě velice pěkná kresba. Nečekal jsem, že mě bude ještě tak bavit superhrdinský komiks. Celkově dávám 87%.
  • Fry
    Fry admin24.12.2012 11:48Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Další Spider-man, který trošku potěší, ale také trošku zklame!

    Ultimate Spider-man - Spider-man malinko zklamal, člověk už se těší na pořádnou akci, ale ono furt nic. Ano vím, že porazí Oxe, Dana a Montanu, kterých si hodně cením, ale chtělo by to už nějakou větší akci. A ne nemyslím víc nadávek od Johana Jamesona :D!

    Ultimate X-men - X-meni stále valí, ale malinko mě tento díl zklamával, ale ani nevím proč. Jinak samozdřejmě záchrana Wolverina byla nutná, ale akce v Chorvatsku mi přišla trošku nepřehledná. Ale, ale, ale (Už s tím musím přestat :D) konec slibuje parádní další díl!
  • erik
    Spider-man sa fotí a získava džob v Daily Bugle, celkom ma to bavilo. X-meni sú špica, Wolverine killer, Projekt X ešte nepovedal svoje posledné slovo a Magneto je tak parádne nad vecou a suverén typu Jamesa Bonda, čo viac si priať.
  • brkowycz
    brkowycz13.11.2012 15:43Ultimate Spider-Man a spol. #05
    Spiderman je pořád užvaněnej a kromě krátkého mihnutí Green goblina v minulém čísle, který ke všemu ani nemluvil, se tu ještě neobjevil jedinej slušnej záporák. A to už je tohle desátý díl. Ony překvapení, akce a zvraty tak zůstávají stále akorát v úvodníku pana Pavlovského, který mi přijde, že už tak poslední dvě čísla slibuje, že "teď už to fakt přijde".
    Zato v X-manech "to" už "příšlo". Hláškující zlej Wolwerine, hodně akce, paráda. Bavil jsem se a přečetl to s úsměv na rtech na jeden zátah jako nic.
    Kresba je v obou příbězích příšerná. Zatímco Bagley kreslí asi tři typy obličejů - mladej, starej a holohlavej tluťoch, tak Kubert - jehož kresba je mnohem preciznější, zase přichází s nepochopitelně chaotickým skládáním panelů a naprosto debilní perpsektivou. Zřejmě mu jde o to, divokým záběrem ukázat na dravost právě probíhajího boje, ale bohužel často není vidět víc než jen nohy.
1640131
Četl/a (72)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, Doppelganger, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, gezic, hellblazer, hypermlok, invape, James, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, mart.in, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pbabinec, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, robertsedmik, RudyRod, saja, sedw, seneke, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(174)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, daredevil99, Davidos402, dbar, Delphín, delta11, disclose, doophy, Doppelganger, dracula, Drbo Jebo, Drekorian, Elhonzo , eliera, emanek, erik, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, gobers, goodspeed, Grebenda, grinder, hartmi, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, Jack, Jak, James, jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, JohnStar, JORDY, Joshua_T, kallenved, kaylin, KdG, Keno, KLAUN_DOMINANT, konous, Krvavý Patejl, krvinka56, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, Madmax, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Masinfira, matrosh, Mauzr, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, Michael Jarkovský, mimo_provoz, mineralk, misa, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, obitus, Odal , Olesh, Paldini, palo, Pandos11, PatrikTheMighty, pbabinec, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, Ricarderon, robertsedmik, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, sedw, seneke, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, strougy, Symbi, tacmud, The Genius, TheWrecker, Tialster, timek, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, Braindead, deadpool, FatMonster, fusnix, Hauzina, Maty48, Miriyak
Shání (3)
Al0f0k, Clarkos, Hauzina
Nabízí (4)
66pepo66, MB, nx, Tommar