Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Jsou věci, u kterých jedna porce nestačí. Třeba Calvin a Hobbes. Takže už se připravuje druhá kniha, ve které se vrací nejen malý sígr Calvin a jeho věrný tygr Hobbes a s nimi i monstra pod postelí, ďábelské učitelky a možná i maniakální sněhuláci.

Scénář
William B. Watterson II
Art
William B. Watterson II
Obálka
William B. Watterson II
Překlad
Richard Podaný
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-87083-86-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 225 mm
Tisk
černobílý
Váha
386 g
Stran
132
Cena
189 Kč
  • kaylin
    Já jsem rád, že jsem si s knihou "Calvin a Hobbes 2: Pod postelí něco slintá" zase mohl připomenout, jak je krásné být dítětem a dívat se na svět trochu jinýma očima. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/01/1348-calvin-hobbes-2-pod-posteli-neco.html
  • sedw
    Calvin je jednička mezi stripovými sériemi, naprosto excelentní zábava. A ač obsahuje i slabší stripy (což je pochopitelné), celkově jednoznčně 5*.
  • Lucifer
    Absolutní pecka. Pro mě zatím nejlepší díl, který jsem četl!
  • Kaluž
    Nic se nezměnilo. Bill Watterson mě i ve své druhé knize přesvědčuje o tom, že je génius.
  • Hulik
    Pořád pecka,ale jednička byla o fous lepší.
  • Kapis
    Tak pokračuji ve své stripoidní sérii, která jede už od zimního slunovratu, kdy jsem dostal jen tento typ komiksů pod čímsi ověšenou směsí větví, stojící ve váze - jj, když jsem býval ještě starý mládenec, tak jsem takovéhle věci koncem roku doma neměl:-) No nic, přidávám pár bodíků, oproti prvnímu svazku, protože se mi zdá lepší, a to že je to naskenované jsem nijak nepocítil. Lepší, lepší, to není to správné slovo, ona je ta kvalita stejná, jen jsem možná už s touhle dvojkou více seznámen, možná zde autor zvolil citlivější přístup k dětství jako takovému, těžko říct. V čem tato série totálně vede a na hlavu poráží ostatní stripoidy je preciznost kresby a detaily, se Snoopym a Dilbertem snad kresbu srovnávat ani nelze, slavné obrazy taky nikdo příčetný nedává do lajny s výtvory disgrafiků, Garfield je už více vypracovaný, ale přece jenom CaH má opravdu promakané exteriéry i interiéry, je to radost se tím pročítat. Ovšem nehodnotím podle kresby, Dilbert u mě totálně vede, možná že prostá schématičnost svědčí stripům více, kdy se člověk nerozhlíží po panelech co kde je a pointa stripu ho udeří palicí přímo po palici.

    Tyto knihy stripů jsou úžasné hlavně z hlediska komplexnosti - když si člověk sem tam něco přečte v novinách, tak je to fajn, ale není to ono, tak jako když toho mám plnou knihu, kdy jedu jeden za druhým, nemluvě o tom, že mnohdy na sebe jednotlivé stripy navazují. Za poslední dobu jsem hodně přivykl si před spaním otevřít některou z těchto knih, dát si pár stránek, kdy nemusím pátrat po tom, co se dělo před tím a když už mě to zmáhá, tak jdu spokojený spát.
  • Ruw
    Někdy cynický, někdy naivní a jindyjenom ujetý. Nádhera.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin22.10.2010 08:55Calvin a Hobbes #02: Pod postelí něco slintá
    Laskavý a jemný humor ala Snoopy (a tygr jak z medvídka Pú). Opět platí to, že samotné stripy by mě nikdy asi neoslovily, ale takhle pohromadě je to slast a balzám na duši...
  • Azalin
    Souhlasím s krvinkou. Není to tak dobré jako jednička, ovšem pořád asi nejlepší strip. I když Peanuti mu šlapou na paty.
  • Awakener
    nebyt prvniho dilu tak bych dal 100%, ale ten byl preci jen o chlup lepsi, nicmene Calvin si dokazal udrzet vysoky standart a nenudi, dokaze vas tak vtahnout ze si rikate ze mit takovy synka doma by byla docla zabava, nez se teda zamyslite .)
  • krvinka56
    Tak po prvotním nadšení z první knihy přišlo vystřízlivění.Už to není tak zbavné jako první kniha.Ale pořád si to drží dané tempo a je to lepší nežli jeho kolega.Garfield který již dávno nastoupil do rychlíku trapnostia sterotipu.Naštěstí to Calvinovi nehrozí protže je to hlavně rozjívený spratek který si užívá náramně svého děctví a má naprosto perfektní nápady.Pročíst prvních několik stran mi dalo opravdu zabrat pořádná nuda ale pak je to opravdu zábava.
  • Lawer de Sanctis
    Prvni Calvin a Hobbes je o neco kvalitnejsi, ale i tak je to skvely pocin.
  • doophy
    Naprosto geniální comics u kterého jsem brečel smíchy.
  • erik
    Už nech to bude komplet.
62121
Četl/a (81)
81splinter, adevr, Alfi, Alikkk, anka, Baffman55, Balů103, Berry669, binnmode, Bonpar, calvin10, charvos, cobe, Const.ex, Darker, davidek, DEmnoG, Doctorow, Doly, Doppelganger, Draco nobilis, erik, filmator, flipflop, Fox01, georg, Georgíno J., Grrr, Hanussen, Horstik, Houbař, IndyP, James, jankie, jd., jindroush, jiskra, Kaluž, Kapis, kaylin, kinak, Kraken, Lawer de Sanctis, Light, LookAss, Lucieee91, Lukasitch, Mamut12, Moyek, mstefl, namdnas, NecRoman, Noci, oleav, p3tris, Paldini, pavlosson, pearlxjam, perak, punisher, radimisko, Rezet, S313, saja, Satan__666, Schramm, sercial, Shpeckk, SNUFKIN, strougy, Suši, syon, Tiba, trudoš, tukak, TZcomics, vita, Vojtěch 393, VXP, xmirek, zgrywus
(198)
81splinter, adevr, Alfi, Amati , anka, antiimini, arsan, Avian, Awakener, Azalin, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Basrutten, berounskej, binnmode, blackJag, Blacklarch, Blair, Bob, bobo666_2005, bourgeois, Braindead, brkowycz, bronxik, Caiiiczech, calvin10, calviti, Cassidy, charvos, Choky86, cobe, Const.ex, CP, Cr4sh, CSE_AC/DC, Dali, davidek, DAxik, DEmnoG, Doctorow, Doly, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, eagle.newz, erik, farnhajt, felis, filemon, filipes, firesnake1, Fox01, Fréza, georg, George Walker Bush, Georgíno J., gongon44, goodspeed, GORERATED, grinder, Grrr, Hanussen, hawkzn, Hebled, herbert, herrman, hiro666, Holmwood, Horstik, Houbař, Hulik, Iggy Pop, ikshorm, imro, IndyP, invape, Jak, James, jankie, jd., jerry67, jett, Jezbo, jindroush, jiskra, joehot, Joshua_T, Kaluž, Kapis, kaylin, Kazumaki, khm, kinak, Kjon, Kocour, komik.sx, Kraken, krvinka56, Lawer de Sanctis, Lenny, Light, listr, Lojza, LookAss, Lucifer, Luxor, Lysandra, maara, macomix, Mamut12, markic, Martin Buchal, Marvin, Matej-29, Matio, matrosh, MB, Michal Opitz, mikado, mikki.maser, mirror, Mitak, moiqpiom, monty.cl, Moyek, Mr.Plysh, mstefl, namdnas, NecRoman, Netorack, Nightmare, Noci, p3tris, padre_negro, Paldini, pavel, pavlosson, pearlxjam, pechna, Pjenkus, porculan, Poseidon1978, punisher, q, Radek Blacksad, radimisko, RadimNemec, radiohead99, Radowan, recode, Redlum, regressiv, renhoek, Rezet, Ricarderon, Ricky Gervais, rooty, Ruw, S313, Saiffer, Saran, Satan__666, Schramm, seeker666, sercial, Shpeckk, Skot, Slaine, sleepless, smazy, SNUFKIN, strougy, Suši, syon, tacmud, the One, Tiba, timek, Tombal, Tomek, trudoš, tukak, tulipstros, TZcomics, vasek, vita, Vítek, Vojtěch 393, vranakx, VXP, Wiruss, xintax, xmirek, yama, yogi, zgrywus
Chce (8)
fusnix, henrycruel, Lobok257, lostkokots, nepěkná perspektiva, Niaz, Santa666, Zod
Shání (1)
Černá Krysa
Nabízí (2)
antiimini, firesnake1