Koupit
Ultimate Spider-Man: Nikdo učený... (5. a 6. díl)
Být superhrdinou není žádná legrace. A Spider-Man brzy zjistí, že na něco prostě ještě nemá. A že ne všichni tlustí lidé jsou veselí braši. Že někteří mohou být i pěkně nebezpečí. Zvlášť, když si nechávají říkat Kingpin a ovládají podsvětí.

Ultimate X-Men: Lidé zítřka (4. a 5 díl)
X-Meni jsou v Chorvatsku a ne na dovolené. Měla to být rychlá záchranná operace, jenže pak začalo jít všechno šejdrem. Teď je jeden z členů týmu patrně mrtvý a díky tomu, že právě přistál Magneto, se šance na přežití ostatních blíží k nule. A ani když to přežijí, nemají vyhráno. Čeká je zrada z naprosto nečekané strany.

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #10-11 a Ultimate X-Men #4-5

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Mark Bagley, Adam Kubert
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
236 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:45Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Spider man nuda
    X-men solidní
  • Delphín
    Delphín30.10.2020 21:15Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Ultimate Spider-Man: Nikdo učený si stále drží poměrně vysokou kvalitku. Spideymu se pořádně roztáčí suprácká kariéry a s ní v ruku v ruce i trable s policií nebo Mary Jane. Uvidíme, jak se příběh tohoto šestnáctiletého hrdiny bude odvíjet dál, jsem an to dost natěšený!
    Ultimate X-Men: Lidé zítřka: I X-Meni zažili pořádný dějový posun s pár zvraty, to nelze popřít, nicméně i přes to všechno mi to přišlo poměrně slabší oproti předchozím částem...
  • Flash
    Flash mecenáš11.4.2016 13:54Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Pokračování linky s Kingpinem, Spidey začíná pátrat na vlastní pěst, v tomhle čísle bych to nazval takovým mezisešitem, něco se zde děje ale vytváří si to atmosféru pro nějaké odhalení. X-meni ti jedou dál ve velké parádě, chystá se k něčemu, postavy hrajou intriky není to tak jednoznačné. Co mě zarazilo, že na konci se čtenář ptá jestli v Ultimate Marvel vesmíru existují i crossovery, jestli se objeví i Ghost Rider a odpovědí se mu dostalo: Tento rok už určitě nebude.......
  • kaylin
    kaylin11.4.2014 08:28Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Po předchozím díle, který mě opravdu nijak zásadně nenadchnul, přichází trochu zlepšení s dílem, který jak v případě Spider-Mana, tak i v případě X-Menů přináší zajímavou, především pak akční zápletku, respektive posunutí příběhu. Děj získává docela grády, a to v obou případech. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/579-ultimate-spider-man-spol-6-70.html
  • sedw
    Z dosavadních dílů zatím ten nejlepší. Oba komiksy mají spád a napínavou zápletku, oba komiksy končí parádním cliffhangerem. O trochu lépe hodnotím X-Men, ale oba komiksy jsou pro mě za 5*.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin19.3.2013 12:46Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Spiderman je místy vtipnej, to jako jo, X-Meni zase nejsou no.

    Celkový dojem: 50%
  • Final
    Final mecenáš14.2.2013 11:08Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Spider-Man: Opět pohodové i napínavé čtení + strasti náctiletého studenta ve škole, s Mary Jane a hlavně s budováním kariéry superhrdiny. Jdou po něm noviny (pro které pracuje), policie, a teď už i Kingpin s Electrem. Hodnotím jako mírný nadprůměr.
    X-Men: Způsob, jakým Charles Xavier vede X-meny se některým členům nezamlouvá, následuje útěk k Magnetovi. Ani tam není vše růžové, a tak si syn Magneta, Quicksilver, musí vyslechnout nejednu kritiku od svého otce. Navíc Wolverine dosáhne toho, po čem v táboře X-menů toužil, a jsem zvědav, co vyvede v dalším díle. Velice mě zajímá rozuzlení úvodního šestidílného příběhu X-Menu, s tímto dílem spokojenost, opět kvalitní superhrdinský komiks, navíc slušný pokus o vývoj psychologie postav.

  • Fry
    Fry admin21.1.2013 19:11Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Sice mám v tomto výtisku pár tiskařských chyb, ale i tak jsem si příběhy náležitě vychutnal!

    Ultimate Spider-man - Spider-man to konečně roztočil! Snažil se porazit Kingpina, čímž na sebe ale nalepil pár dalších záporáků v četně Electra, který ještě nemá ani svůj klasický žlutý kostým! A aby toho nebylo málo, tak se Kingpin odhodlal zabít jednoho ze svých poddaných!

    Ultimate X-men - V Chorvatsku se situace celkem rychle vyřeší, a po situaci s Beastem toho Cyclops začíná mít plné zuby! Asi proto také podlehne jiným prespektivům! Jinak zase Magnetův tým zesílí a vypadá skoro neporazitelně, ale člověk si nikdy nemůže být jistý! Uvidíme příště!
  • erik
    Spider-man sa stretáva s prvým serióznym protivníkom (Green Goblin ním rozhodne nebol) a nedá sa povedať, že by sa chytal. Čo je fajn, konečne je to aspoň trošku zaujímavé. Zato X-meni uháňajú „pietrovsky“ ďalej, pričom Magneto je jednoducho božský a s prehľadom na neho nikto nemá (Nie som dajaký netvor. Už sú to roky, čo som požil mäso. Ľudské, či iné...). Nakoľko som sa bavil, som benevolentný a hodnotím lepšie ako priemer.
  • brkowycz
    brkowycz18.12.2012 09:31Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Začíná se to rozjíždět. Zatímco Spiderman zřejmě zůstane spíše ukecaným komiksem - který je sice dobře napsaný ale pomalu se rozvíjí, X-meni jsou skutečně nabouchaná zábava, plná barevných hrdinů, super akce a i nějaké ty vypjaté emoční situace se tam najdou. Spiderman láká svou popularitou ke koupi komiksu, ale skutečný klenot zatím leží v homo superior.
  • hartmi
    hartmi mecenáš17.12.2012 23:46Ultimate Spider-Man a spol. #06
    Čmí dál tím lepší.
193781
Četl/a (73)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, Doppelganger, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, gezic, hellblazer, hypermlok, invape, James, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, karl173, kaylin, KdG, Keno, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, mart.in, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, misa, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pbabinec, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, robertsedmik, RudyRod, saja, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(171)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, Davidos402, dbar, Delphín, delta11, disclose, doophy, Doppelganger, dracula, Drbo Jebo, Drekorian, Elhonzo , emanek, erik, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, goodspeed, Grebenda, grinder, hartmi, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, Jack, Jak, James, jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, JohnStar, JORDY, Joshua_T, kaylin, KdG, Keno, konous, Krvavý Patejl, krvinka56, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, Madmax, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Masinfira, matrosh, Mauzr, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, misa, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, obitus, Odal , Olesh, Pája, Paldini, palo, Pandos11, PatrikTheMighty, pbabinec, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, Ricarderon, robertsedmik, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, stanleystar, strougy, Symbi, tacmud, The Genius, TheWrecker, Tialster, timek, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, Braindead, deadpool, FatMonster, fusnix, Hauzina, Kil-Khal, Maty48, Miriyak
Shání (5)
Al0f0k, Clarkos, gobers, Hauzina, Kil-Khal
Nabízí (5)
66pepo66, marshalx, MB, nx, Tommar