Koupit
Už čtvrtá porce klasických Spideyho dobrodružství - v podání Stana Leeho a Johna Buscemi. Čeká tu ta nejnebezpečnější smečka padouchů - Lizard, Electro, Prowler, Chamelenon, Kangaroo... no dobře, tak ten poslední zas tak nebezpečný není. A jako by to nestačilo, ještě hodlá Spideyovi znepříjemňovat život jeho kolega Human Torch. Ale ani Spider-Man se nefláká – navštíví Hollywood, talk show i veřejnou prádelnu… a mezitím stihne párkrát zachránit svět.

Obsah:
Lizard žije
V žáru bitvy
Ohněm a pavučinou
Noc jako stvořená pro Prowlera
Konec Prowlera
Na stopě Chameleona
Přichází Kangaroo
A pak přišel Electro


Náklad: 3000 výtisků.
V originálu vyšlo pod názvem Amazing Spider-Man #76-82. Vydal Marvel.


Scénář
Stan Lee, John Romita Sr.
Art
John Buscema, Jim Mooney, John Romita Sr.
Ink
Jim Mooney
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
80-86321-76-2 (CREW)
80-86321-76-2 (Netopejr)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
350 g
Stran
195
Cena
219 Kč
Originál
Amazing Spider-Man #76-82 (Marvel)
  • VanTom
    Úvodní repetitivní souboj s Lizardem, v němž Spidey asi tak 100x zopakuje, že mu nesmí ublížit, jsem si protrpěl. Podobně hloupý, ovšem už nějak odlehčeně zábavný, mi přišel i speciál s Human Torchem v Hollywoodu, no a pak už se to vyloženě zlepšilo na dobový Leeův standard: Prowler, Chameleon, Kangaroo i Electro, neustávající trable s penězi, JJJ, Gwen a karikovaně vetchou, úzkostlivou tetičkou May - prostě klasika.
  • jayjay86
    jayjay86 mecenáš21.5.2016 13:31Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    Asi každej už ví, zda-li se mu styl Stana Leeho líbí, nebo ne. + milovníci starých klasik toto určitě ocení. Příjemně se to čte, kresby jsou srozumitelné a jednoduché, děj nenáročný, ale přitom ne nudný - za mě dávám plný počet bodů, vážně mě tyto knihy bavily, přestože jsem je používal jen jako výplně mezi čtením jiných titulů, či cestě autobusem. Ale ČB verze této knihy od Netopejra tomu zase hvězdičku ubírá, bohužel...
  • mAGiic
    mAGiic editor21.10.2014 21:32Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    První Spider-Man co jsem četl a zároveň první zakoupená kniha....úvodní sešity s Lizardem jsou výborným začátkem, speciál s Torchem s hollywoodskými triky Mysteria se mi taky líbil, pak ovšem přišly trochu slabší sešity s Prowlerem, Chameleonem a Kangaroo aby to v závěru zachránil Electro. Dávám 4 hvězdy, protože to byl první koupený komiks.
  • luky.kuky10
    Je videt, ze kvalita pribehu, je s kazdou knihou lepsi a lepsi. Libilo se mi, jak se spider-man musel vyporadat s vetsim poctem padouchu a mrzi me, ze prowler nedostal vetsi prostor, a pribeh s nim byl tak kratky. Designove je tento padouch vybornej. Me se tato kniha libila zatim nejvic.
  • Fry
    Skvělé příběhy, krezba a scénář - Original America
  • adinqo96
    Podla mna je to celkom dobre...ale mne osobne sa nepaci ta stara kresba..:D:D:D
  • The Genius
    Pomalu ale jistě to začíná být trošku nuda a repetice
  • erik
    Tu ma to trošku unavilo. Ako klasika je to fajn, ale chcelo by to nejakú výraznú udalosť (a Gwen je ešte ďaleko).
  • VenomCZ
    V celku dobry.No prostě jako všechy komiksovy legendy.
  • DANCO
    tento diel sa mi velmi pacil...preto davam tolko percent kolko davam...vseliake zapletky a aj vysvetlenia co pri jednej som bol normalne az nedockavy...odporucam
  • willis
    nejvíc mě baví ty dialogy a úvahy během zápasů, to se člověk pobaví stejně dobře jako při filmech Eda Wooda nebo japonských Godzillách.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš7.9.2006 14:10Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    To lepšie z komiksových legiend (spolu s Wolviem a X-men). Prvé dvoje Spideyho legendy ma nejak nebavili. Tretie som nečítal, ale štvrtú knihu beriem ako návrat (alebo vznik?) hláškujúceho Spideyho a asi ešte hláškujúcejšieho Stan Leeho :) A mám rád keď je stavaný do situácie, kde musí bojovať ešte aj s kolegom a nemôže mu celú situáciu len tak vysvetliť. Vcelku mi sadla hlavne tá radosť tvorcov z roboty. Je to pohodové a odľahčené. + JE TU ODHALENIE AKO FUNGUJE SPIDEYHO VYSTRELOVAČ PAVUČÍN!!! (hodnotenie dávam v rámci možnosti comicsových legiend, nemyslím si, že také Batman - Ticho I. je lepší len o 5% ;)
  • Hobgoblin
    Myslím, že tento soubor komiksů je dost podceňován. Je to prostě Spideyho minulost a de facto začátky, takže je to naivní a ovlivněné tou dobou, ale přesto se jedná o zajímavé příběhy (jistě, něco už působí poněkud trapně, ale berme to s nadhledem- jako třeba těch posledních pár stran ve speciálu, kde představují Spideyho kostým či kafárnu). Tento díl mi přijde spolu s prvním Spider-Manem v komiksových legendách nejlepší. Konečně menší absence Kingpina (sice ho mám rád, ale už mi trochu lezl na nervy), navíc Lizard a Human Torch, také menší vystoupení Mysteria a zajímavý příběh Prowlera a nakonec krátký souboj s mistrem Electrem. Jednoznačně lepší než minulý Spidey v CL (destička je sice klasická záležitost, ale přesto mi tam chyběl pořádný záporák).
  • Spider-man
    Klasika, kterou musíte mít.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade5.2.2006 22:38Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    Upřímně řečeno, už se mi ten pavouk zajídá. MdS
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš3.10.2005 20:38Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    Musim rict, ze pri prvni knize CL o Spidermanovi jsem se trochu nudil, ale postupem casu jsem v tom nasel velice hezkou poetiku. Kdyz k tomu pripoctu presnej (ve smyslu vybornej) preklad, tak usmevnejch 50%.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš18.9.2005 00:24Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    Jo a nedavam jako vzdy 40%, ale pridal jsem jedno procento, pac scenka, kdy Peter sedi v pradelne a ceka, az se mu vypere kostym vykouzlila na me tvari usmev.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš18.9.2005 00:21Comicsové legendy #11: Spider-Man #04
    Tak jo, vidim, ze jsem prvni... Nastesti je tady dost Spiderman fanu, kteri moje nizke hodnoceni opet prebijou a vychvali tyhle legendy do nebes. No jako vzdy a stejne jako u predchozich u nas vydanych Spiderman legend, je to nuda. Jednoduse klasicky Spiderman s klasickymi a porad dokola opakovanymi problemy, nic noveho, nic zabavneho. Ale i presto jsem rad, ze tady legendy vychazeji, alespon si delam obrazek o cem v minulosti comics byl, dokud si ho nevzali do parady panove Moore, Ennis, Ellis, Mignola, Miller...
927151
Četl/a (66)
81splinter, Alfred, Ash Pointak, bboorreekk, Big_Boss, Blockholm, calvin10, Cemino, chuckboris, dbar, Doctorow, Doncek4321, Doppelganger, DracoAn, emanek, erik, filmator, Final, Fry, hicks, holubdema, house192, hypermlok, J.Connor, James, jh666, Kaaos, KdG, Keno, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Kraken, lacoste, Lawer de Sanctis, Lobok257, luky.kuky10, mAGiic, Martinb, me, Mercurio, mineralk, NecRoman, oleav, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, pbabinec, pechna, Petr, PH79, PKD, raenius, RaptoR, robertsedmik, samuelo12, SHORTY, smazenapikantniskeble, Spacecore, Spike, Tony TwoDee, Tyfus, TZcomics, VanTom, Velkej šéf, vrazdinek, VvV
(209)
5555, 81splinter, adam.ra, adinqo96, afri, Alfred, Arthas_SVK, asgardpepa, Ash Pointak, Azbest, AZTeck, Badgu.y1902, Bay_watch, bboorreekk, Benji, Big_Boss, blackJag, Blockholm, bmc75, bobo666_2005, BoVon, Braindead, burzum, Butch, calvin10, camper, Cassidy, Cemino, chuckboris, Corvus, CoupeC, CP, CSE_AC/DC, DANCO, dasik, dbar, DEmnoG, denny, dirty_sanchez, disclose, Doctorow, Don Carlos, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, dracula, Elhonzo , emanek, erik, fanik, fel68, filemon, Final, FrAnK, freestyletricker, Fruitix, Fry, Fugas, goldschmidchen, goodspeed, GORERATED, grinder, Hauzina, HELLEIA, hicks, holubdema, house192, Hulik, hypermlok, ikshorm, imro, invape, isildur heir, J.Connor, Jack043, James, Jestrab2, jett, jh666, Joshua_T, Kabukiman, Kazumaki, KdG, Keno, Keram, killermarf, KINIMODUS, Kjon, KLAUN_DOMINANT, Knowho/Wullcann38, Knuckless, komiksák007, Kraken, krvinka56, kucik, lacoste, Lawer de Sanctis, Lenny, Lobok257, luky.kuky10, Lutron, mAGiic, Mankin, Martin Buchal, Martinb, Marvin, Masinfira, Matej-29, Matejrychly89, matrosh, Maty48, Maxman2000, me, Mercurio, merhyx, mgeralt, mikado, Mikei, MIKER65, MikeZ, mimo_provoz, mineralk, misa, Mitthrawnuruodo, moiqpiom, Mononoke, monty.cl, MP, NecRoman, Netorack, NguyenTom, Nightmare, Ninjer, nx, Nyxxie, Odal , Odrikani, OldaB, oru, Paldini, Papa Wu, PatrikTheMighty, pavel, pechna, pennywise, Petr, PH79, pk123x, PKD, POLAKST, Poseidon1978, PP, q, R3d, Radkos, raenius, Raikou, RainDamage, RaptoR, Redlum, Ricarderon, robertsedmik, roswelll, royan, Saiffer, saja, Salien, samuelo12, Samurai-Jack, Saran, seezeethree, Shin, SHORTY, Skot, skřetman29, sleepless, Spider-man, Spike, Stlucius, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheWrecker, Tombal, TomNguyen, tomntp, Tony TwoDee, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, VanTom, vasek, Velkej šéf, Viking, vranakx, vrazdinek, VvV, Wasps, WereWolf, willis, Wiruss, worf, xintax, yarda, yogi, Zajo original, Zíďas
Chce (14)
123, anakinb, Azik2586, deadpool, delsemela, denny2420, Duracell, FatMonster, fusnix, Grynca, henrycruel, Kapis, Slaine, xxaannddeerr
Shání (3)
anakinb, delta11, FatMonster
Nabízí (3)
Fox01, KINIMODUS, Lenny