Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Šeptači se dopustili hrůzného válečného aktu a zdrcený Rick se musí rozhodnout, jak na něj odpovědět. Komunita, kterou celé ty roky budoval, potřebuje vykročit novým směrem... ale jakou cestu zvolit, když se o jeho schopnosti vést začíná pochybovat?

Obsahuje sešity série The Walking Dead #145-150

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Ink
Stefano Gaudiano
Obálka
Charles Adlard, Dave Stewart
Lettering
Katka Cíhová, Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jiří Pavlovský, Cliff Rathburn
Žánry
drama, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-560-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
360 g
Stran
144
Cena
299 Kč
Originál
The Walking Dead #25: No Turning Back (Skybound (Image Comics), 2016)
  • martin28
    Rick hledá své ztracené koule. Snaží se vymyslet řešení, jak udržet vlastní lidi na uzdě. Aby toho dosáhnul, musí v sobě probudit zvíře. Zhýčkaný život komunity za zdí si vybírá svou daň, lidé příliš zcivilizovatěli. Jejich otupělé smysly bude třeba náležitě přiostřit. Válka se blíží. 90%
  • faster86
    faster8624.12.2020 12:44Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    V minulém díle se nám to otočili posraným navrch. K situaci je potřeba se nějak postavit. Panely beze slov jsou strašně silné. Díly kdy jdou věci do sraček kvůli tomu že lidi jsou lidi, ty jsou na této sérii úplny vrchol umění.
  • Kadin
    Kadin mecenáš11.7.2020 14:39Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Po díle s plot twistem přichází už klasicky díl ve kterém se postavy dávají dohromady a vymýšlejí co se bude dít dál. Také na konci nesmí chybět Rickuv proslov. 7/10
  • Walome
    Walome mecenáš18.7.2019 11:47Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Tak tady se nic nestalo. Klasickej slabší díl, kde se jen pár lidí zhádá a proběhne neskutečně na sílu napsanej (a tradičně děsivě přeloženej) rozhovor s Neganem. Ale to je prostě daň za čtení telenovely. Jsem zvědavý na finále s Alfou, bohužel úplný finále mi už internet vykecal.
  • karl173
    karl173 mecenáš2.5.2019 17:57Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Nebudu se tady opakovat jak je tato série výjimečná neklesající kvalitou. Rovnou napíšu, že tenhle díl byl zase jeden z těch u kterého jsem ani na chvíli nepochybil, že by se nic nedělo, nebo že by se zvolnilo tempo. Stačí se kouknout na první a poslední panel a můžete si být jistí, že tento díl je nabitý ostrými.
  • Fimi
    Fimi mecenáš15.12.2018 23:54Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    No není ten Rick uplný Negan? tady se blíží něco fakt velkého, Alfa ukázala svou tvář a sílu a je jasný, že to neskončí dobře. Nepokoje v komunitách houstnou a hromadí se jak sračky po třech kafích, ale není nic, coby RIck nezvládl, stačí říct slovo válka a všichni se orosí jak puberťačka na koncertu One Direction....klid už skončil, jsem zvědav, kdo tohle přežije
  • sedw
    Parádní navázání na předchozí díl, stále zde není moc akce, ale emocemi se tu vážně nešetří. Negan, jak jsem ho nesnášel, se stává mojí oblíbenou postavou.
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.12.2018 11:51Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Kdo by řekl, že Rick umí dávat takové cucfleky;)? Ukecaný díl pryštící emocema, připravující půdu na další jatka. A furt baví!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin11.7.2018 13:40Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Když si vezmu jiné série (hlavně ty manga, ale i třeba výborné Skalpy či Mýty), tak jsem povětšinou svědkem různě "rozbalíčkovaného" příběhu, který ač se tváří celistvě, sklouzne nakonec v epizody. Živí mrtví jedou v tomto ohledu již strašně dlouho kontinuální (nepočítáme-li skoky v ději) a přitom jsou neustále nesmírně napínaví, poutaví, drsní, zábavní. Ta laťka kvality neustále drží. Nechápu to.

    Celkový dojem: 90%
  • S4TW
    Je to k neuvěření, ale pořád je to stejně výborný. Tohle se nedá nazvat ticho před bouří, jelikož vítr už s námi pěkně cloumá. Ano, teprve nás to připravuje na ostrý konflikt, ale emoce ze všech postav vyloženě srší. Lidé se bojí a jsou naštvaný, neuvažují logicky, ale v emocích a Rick se to celé snaží uklidnit. Po delší době se díl točil téměř kolem něj a nepřeskakovalo se z jedné postavy na druhou (pouze minimálně). Je to hodně silné lidské drama, strašně dobře se to čte a úplně vás to nažhaví na další díl. Tohle mě fakt bavilo, silné charaktery, výborné dialogy, mezilidské napětí a očekávání vražedného střetu. Dokonce i Šeptači mají emoce a jestli je někdo umí přenést na čtenáře, tak je to právě Kirkman. No a Negan? Už se oficiálně stává jednou z mých nejoblíbenějších komiksových postav, tomu týpkovi stačí pár stránek, aby mě vždy usadil na zadek! Ta poslední, ta skvěle vystihuje ten pocit, jaký z té postavy mám.
  • Kabukiman
    Kabukiman12.6.2018 13:37Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Trochu natahovaná neakční vata mezi předchozím a příštím dílem...
  • Fry
    Fry admin10.6.2018 17:35Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Živí mrtví #25: Není cesty zpět - Tahle série vždycky byla a doufám, že i nadále bude o kvalitních dialozích a budování napětí ... Kirkman dosud v těchto aspektech skoro nikdy nezklamal a nejinak je tomu i v této knize, která hodně využívá na efekt vytvořené zápletky ze závěru předchozího dílu. Nálada všech postav je na bodu mrazu, komunita se čím dál více rozpadá, přátelé se obrací proti sobě a vrcholem knihy je tentokrát bezpochyby práce kreslíře a to hlavně na atmosférických panelech, kdy se jednotlivé postavy vyrovnávají se svými ztrátami ... Za mě 5*!
  • Knuckless
    Kirkman si ve svých Živých Mrtvých vystačí už i bez živých mrtvých. A vůbec to nevadí.
  • cyboy
    cyboy mecenáš27.5.2018 17:05Živí mrtví #25: Není cesty zpět
    Kirkman porad jede. Negan se pomalu vraci na scenu a celkove to nejspis zacina smerovat k velkolepemu kataklyzmatu. Vazne bych byval neveril, ze se da i po petadvaceti dilech tesit na dalsi.
    90%
412221
Četl/a (104)
123peta, 2scha, anka, BadBoy, Blacklarch, bob-premky, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Covenant, cowok, cyboy, dajik, Davidos402, Deckard, Doppelganger, Dzoglik, Ejdý1, erik, farnhajt, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., Hønzza, Himlik, house192, hromotlk, Hulik, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, Jay-jay, jiskra, Kadin, Kaluž, Kapis, karl173, kaylin, Kerbellos, Knuckless, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, Lukasitch, lukedukenuke, malylada, martin28, Matthew, Matthew, mgeralt, MP, Mr.Plysh, mrstffl, namdnas, NikkiKonig, Noci, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrSF, Plechy, raenius, raimi, rajot, rooty, S4TW, Sawyer, Schramm, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, slavik38, Spike, the.kasztan, Tomski, trudoš, tukak, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(150)
123peta, 2scha, 665+1, adam.ra, Alfi, anka, Azbest, BadBoy, Beng.D, blackJag, Blacklarch, Bob, bob-premky, bourgeois, brkowycz, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Davidos402, Deckard, Dinik, Doppelganger, Dzoglik, Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, filosh, Final, Fort, Fox01, Fry, Georgíno J., GORERATED, gumidekmedvidek, Hebled, herbert, hromotlk, Hulik, hypermlok, Infarkt, invape, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jiskra, Joshua_T, Kabukiman, kadas97, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Knuckless, Kouzelnik7, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, Lojza, LookAss, luky.kuky10, maara, malylada, Mamut12, markic, martin28, Matthew, Matthew, mgeralt, Mikei, Mitak, MP, Mr.Plysh, mrstffl, NikkiKonig, Noci, o2t2, Olesh, Paldini, Palebras, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, Poseidon1978, R3d, Radkos, raenius, Raido26, raimi, rajot, RicHard. , rooty, Rumburaq, Ruw, S4TW, Saiffer, Saran, Sawyer, Schramm, sedw, seezeethree, Sick666, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, the.kasztan, Tialster, Tomasino79, Tomski, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Wasps, willis, wolfgang, xflori01, xintax, Yaromil, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zgrywus, zlejzmrd
Chce (19)
Azik2586, Badgu.y1902, Corvus, deadpool, dvoracekpetr1, gwen666, Jack, JackOneil, Kryysa1892, mart.in, Maty48, meffis, monty.cl, Nightmare, Sebastian the wise, Tomate, TommyBOYER, Wodry, Yefery
Shání (5)
Al0f0k, Corvus, m.jedle, namdnas, Nightmare